10/10
offtopic
mikildi 2013 febr. 26. - 18:29:22 10/10
(18835/22495)
9.kép.
10/10
offtopic
mikildi 2013 febr. 26. - 18:28:40 10/10
(18834/22495)
8.kép.
10/10
offtopic
mikildi 2013 febr. 26. - 18:28:14 10/10
(18833/22495)
7.kép.
10/10
offtopic
mikildi 2013 febr. 26. - 18:27:50 10/10
(18832/22495)
6.kép.
10/10
offtopic
mikildi 2013 febr. 26. - 18:27:07 10/10
(18831/22495)
5.kép.
10/10
offtopic
mikildi 2013 febr. 26. - 18:26:41 10/10
(18830/22495)
4.kép.
10/10
offtopic
mikildi 2013 febr. 26. - 18:26:13 10/10
(18829/22495)
3.kép.
10/10
offtopic
mikildi 2013 febr. 26. - 18:25:45 10/10
(18828/22495)
2.kép.
10/10
offtopic
mikildi 2013 febr. 26. - 18:25:21 10/10
(18827/22495)
-sziasztok Lányok! Ígéretemhez híven hoztam a MCI , azaz a SZALAMANDRA 57. rész képeit, valamint újból felteszem a tartalmat is.
10/10
dandi83 2013 febr. 26. - 08:38:53 10/10
(18826/22495)
Drága Dzsanna!

Vagyis elõször is szép napot mindenkinek!!!!!!

Folyt.: örök hálám és tiszteletem neked, hogy ilyen hosszan és széles körûen válaszoltál nekem!!! Most már lassan minden világos. A Jen ellen indított kampányról lemaradtam, nem tudtam róla, teljesen felháborított. A twitter üzeneteket olvastam, hogy Jason írt hogy milyen jó testvér, apa és ember Jenky, de nem értettem mire írja, csak gondoltam kedveskedésbõl, szeretetbõl írta. Mennyire hülyeség, hogy ilyeneken képes egyes rajongó kiakadni, hogy JEn kinek adja a rózsát, mikor teljesen egyértelmû volt, hogy ez egy telemundós dolog, a PP-hez kapcsolódva forgatták valentin naphoz kapcsolódva. Azon senki nem háborodott fel (hozzáteszem nem és kell)amikor az MCI kamerák mögötti felvételeken ugyan ezzel a nõvel többször is polyénkodott, még szájon is csókolta. És arra már nem emlékeznek mikor Jen Gaby autóját rengeteg rózsával díszítette fel, ezeket könnyen elfelejtik egyesek, és ilyen hülyeségen ilyen felháborító dolgot csinálnak. Hát tényleg ne hívják innentõl magukat Espinela-nak. de sok hülye van a Földön, már bocsánat....
10/10
dzsanna3 2013 febr. 25. - 23:41:18 10/10
(18825/22495)
És az eredeti szöveg, hogy kívülrõl fújhassátok, mire megjelenik a clip:

JENCARLOS – DIME
(Fõcímdal: Pasión prohibida #Tiltott Szenvedély)

Quítame todo
Déjame solo
Pero en un mundo donde estés a mi lado
Yeah
Núblame el cielo
Borrame el suelo
Que si me caigo yo descanso en ti –
Pero estás prohibida
Cada calle tiene un muro en la salida
Dime cómo no perderme en tu mirada
Cómo pretender que siento nada
Cómo hacerle caso a la razón
Si tenerte cerca es mi dolor
Si es mala palabra nuestro amor
Cómo anestesiar al corazón
Si tú lo sabes dime cómo
Si tú lo sabes dime cómo
Róbame el tiempo
Córtame el aire
Pero este sueño no me lo quita nadie
Nooo
Aunque estás prohibida
Y cada beso es otro punto de partida
Si tú lo sabes dime cómo
Si tú lo sabes dime cómo
Si tú lo sabes dime cómo
Dime
Dime
Es casi suicida esta locura de querernos a escondidas
Titokban szeretnünk egymást csaknem õrült öngyilkosság

Si tú lo sabes dime cómo
Si tú lo sabes dime cómo
Si lo sabes dime cómo
Si tú lo sabes dime cómo
Dime
10/10
dzsanna3 2013 febr. 25. - 23:38:41 10/10
(18824/22495)
És ha már itt tartunk, akkor megosztom veletek a DIME nyers fordítását, mivel senki nem jelentkezett a fordítóversenyre.

De: ha valaki költõi vénával van megáldva, még szépíthet a dolgon, azt szívesen venném, és a díjat még átveheti a legjobb!!!

JENCARLOS CANELA – DIME

Végy el mindenem
Hagyj magamra
De egy olyan világban, ahol mellettem vagy
Igen
Boruljon be az ég felettem
Tûnjön el a föld alólam
Ha elesek, én benned pihenjek
De tiltott vagy
Minden út falba ütközik
Mondd, hogyan ne vesszek el a pillantásodban
Hogyan mímeljem, hogy semmit sem érzek
Hogyan hagyjam figyelmen kívül
Ha fáj, amikor a közelemben vagy
Ha a szerelmünk rosszat jelent
Mivel kábítsam el a szívem
Ha te tudod, mondd, hogyan
Ha te tudod, mondd, hogyan
Rabold el az idõmet
Fossz meg a levegõtõl
De ezt az álmot senki sem veheti el tõlem
Habár tiltott vagy
És minden csók egy újabb válás
Hogyan kell tettetni, hogy semmit sem érzek
Hogyan lehet figyelmen kívül hagyni
Amikor fáj, ha a közelemben vagy
Hogyan kell érzésteleníteni a szívet
Ha te tudod, mondd el, hogyan
Mondd
Mondd!
Csaknem õrült öngyilkosság így szeretnünk egymást titokban
Hogyan kell tettetni, hogy semmit sem érzek
Hogyan lehet figyelmen kívül hagyni
Amikor fáj, ha a közelemben vagy
Hogyan kell érzésteleníteni a szívet
Ha tudod, mondd el, hogyan
Mondd!
10/10
dzsanna3 2013 febr. 25. - 23:32:50 10/10
(18823/22495)
Ajjaj - LEESETT A TANTUSZ!!!

Vissza a kezdetekhez!
Hát mi készülhert, amit nem csak hallhatunk, hanem láthatunk is, mert az a Fonseca olyan tehetséges?

Jencarlos az ígérte, márciusban láthatjuk a DIME OFFICIAL VIDEÓJÁT!

Hát az készül! :) A Frizuráját Brúnósra fésülték! Itt bukott le! :):):)
10/10
dzsanna3 2013 febr. 25. - 23:02:39 10/10
(18822/22495)
Én többé nem töltök fel sem novellát, sem mást a youtube-ra, a Telly meg betelt, nyögvenyelõs, így megtartom magamnak a sorikat is a gépemen. Most is van olyan oldal, ahol az adás után egy órával fent vannak a részek - nem youtube-os.

A Telemundo minden hétköznap felteszi, de a hétvégéken kizárólag Jencarlos novellákkal van baj. Ez már üldözési mánia nálam, de nem tudnak megcáfolni, mert ugyanez volt az MCI-nél is... a két utána következõ novella mindig idõben felkerült, az MCI nem, és most ugyanez a helyzet. Mintha minden és mindenki ellene játszana a Telemundonál. Az elõzõ Telemundo-elnök kedvence és felfedezõje volt JenCarlosnak, ezeknél meg csak a pofonokat kapja.

Szóval, maradjunk annyiban hogy a két már többször említett fankluib youtube-járól ne tegyetek fel linkeket ide, de ott nézzétek, ahol akarjátok, mert az nem reklám.

Hát most aztán én sikerültem jó hosszúra, de már megyek is aludni... szép álmokat, remélem, kielégítõ magyarázatot lelsz a kérdéseidre...

Pussz
10/10
dzsanna3 2013 febr. 25. - 22:53:42 10/10
(18821/22495)
Argentinából indított háborút vagy két hete az egyik espinela, egy hosszú Jen-ellenes levelet tett fel a twitterre, és gyûjtötte a vele egyetértõket... gyûltek is szép számmal, merthogy Jencarlos hazug, álszentaki nem vállalja fel Gsby Espinot, és volt pofája a Telemundonál másnak adni a Valentin napi rózsát...

Más kérdés, hogy a Telemundo a saját berkeiben indított egy videosorozatot, a szereplõk kizárólag kollegákat választhattak maguknak Valentin-napra. Más kérdés, hogy amíg akár nálunk, aká Dél-Amerikában az a nap a szerelmesek napja, Észak-Amerikában a szerelem és a Barátság napja...

Annyira feldühödtek, hogy ultimátumot adtak gabynak, hogy nem nézik a twitcamját, amennyiben jencarlos meg mer jelenni ott... Ekkor elküldtem a levelet Lissette-nek, és több emailt is váltottunk ezzel kapcsolatban, majd kért, hogy álljunk ki JenCarlos mellett.. akkora port vert fel a dolog, hogy JasonCanela nyomban megjelent a twitteren, és megírta, hogy a bátyusnál jobb éls tehetségesebb embert és apát még nem hordott a hátán a Föld, mire Opisfil is azon nyomban kontrázott: hogy napról napra egyre jobban tisztellek Jen, mint embert, mint mûvészt és mint barátot és családapát...

Én meg írtam a 100 % Espinela fb-ra, hogy: ESPI-NELA Espino és Canela nevekbõl áll. Amennyiben ennyire megvetik JenCarlost, egyszerûen nevezzék csak magukat ESPINO-nak... That's it!!!

Ennyit a Jen-ellenes háborúról... JenCarlos is reagált, 3 idevágó idézetet tett fel a twitterre, majd elmondta szépen az õ stílusában, hogy nincs recept a boldogságra, mindenkinek választania kell egy utat, és azon végigmennie...

Erre csend lett, de hétszentség, hogy JenCarlos nem lesz jelen semelyik Gaby twittcamon. Õ azzal sem ért egyet, hogy a pici fiáról lépten nyomon képek jelennek meg, s ezt Lissette írta nekem, én meg sûrûn helyeseltem, mert már a gyereknek sincs magánélete, minden lépténél megállítják rajongók és fényképeszkednek, s amikor õk nem, akkor Gaby teszi fel a képeket. Jen pedig a gyerekre szeretné bízni, hogy akarja-e ezt a hírnevet.
10/10
dzsanna3 2013 febr. 25. - 22:40:31 10/10
(18820/22495)
Szóval, jól gondolkodtál: Jen sántikál valamiben, cvsak nehéz utánajárni a dolgoknak, mert több ember twittjeibõl kell összerakni a képet. Apropó képek, mert azokat mások teszik fel szintén, és összem kell társítani Jen twittjeivel - amik aztán hosszú twittek. Értsd: nem fér bele 140 karakterbe a mondanivaló, tehát egy link elvezet a folytatáshoz, amiben további linkek a folytatásokhoz. Igen idõrabló, de kibogoztam:

Tehát Fonsecaval karöltve - nyilván - egy videoklipet készítettek tegnapelõtt és tegnap folytatták - merthogy Jen azt mondja, meghallhatjuk nemsokára, micsoda õstehetség Fonseca barátja, illetve nem csak meghallhatjuk, hanem látni is fogjuk, dehát, mint minden körülötte, ez is nagy titok egyelõre. Hogy összefügg a tegnapi OPisfil-képekkel, az onnan derül ki, amikor egy rajongó tablót készít belõlük, csatolja a twittjéhez, és felteszi a kérdést, hogy mit is takarnak ezek a képek, mire Jen: ajjaj, mi lehet? Tehát a videoklip filmezésével van kapcsolatban.

*** Ehhez is bemásolom idevágó twitteket ***

2013 02 23 Jencarlos - Oficial @jencarlosmusic

Hola como están por acá!!! Hoy hemos tenido un día muy productivo y aún no ha terminado!!!

Sólo les digo que estamos cocinando algo muuuuy interesante para este nuevo disco junto a @danielduran4 y todo el equipo de trabajo
23 feb Jencarlos - Oficial @jencarlosmusic

Que gusto fue verte hermano!! RT "@Fonseca: Con el compadre @jencarlosmusic después de oír algo muy bueno que viene, ya verán! http://t.co/zJyFdcJO6f" http://m.tmi.me/LAI5J

Que gran talento y que ser humano es @fonseca. Pronto podrán no solo escuchar si no ver lo que estamos haciendo para ustedes. Get ready!!!

Ay ay ay que sera?? RT @opisfil: RT @Sara_98LJC: Ya quieeroo saber de que se trata todo estooo @jencarlosmusic @opisfil http://t.co/BEZN31eg77

És ha már itt tartunk, akkor azért nem volt twittcam szerintem, mert Oswaldo Jennel dolgozott, és nélküle nincs twittcam, mert õ a technikai zseni ebben. Csakhogy ezt õszintén el kéne mondani, hogy ne maradjon keserû szájíze a rajongóknak.
A harmadik albumnak hatalmas lesz a sikere... és valódi áttörés lesz az angol nyelvû területeken.
Végre-végre, mert ez a világ, ha nem angolul énekelsz, nem ismer el. Csak nézd a magyarokat pl. Ha angol, akkor jöhet, a többi nem! Majd most! És angol nyelvû hollywoodi filmekkel tûzdelve a siker lépcsõit... bánhatja, aki eddig nem csatlakozott :)

A PP-vel kapcsolatban kizárólag Jent nem szabad bántani, mert aki ebben a csapatban is, és abben a csalódott hangulatban is ezt a teljesítményt nyújtja, az több mint zseni a szakmában! EZ a monica spear [mint NEMECSEK ERNÕ] ez egy monica spear... ez lesz számomra a tehetségtelenség jelzõje ezentúl, akárcsak sziliczi dávid esetében. És ez a spear ráadásul olyan mint egy tehén vagy egy elefánt... ez a nõ szépségkirálynõ volt, nem is egyszer, sõt egyszer még világszépe is, de a mozgása... Uramisten!

Miután minden részbõl készítem a screenshoot-okat, egyszerûen ámulok csak azon, hogy bár mások beszélnek, Jen csak jelen van, egy pillanatra sem esik ki a szerepébõl, mások beszédére is reagál az arca, a szeme, a testhelyzete, még véletlneül sem szobrosodik, mint a többi. Hogy egyetlen másodperc sem telik el úgy, hogy valami ne mozdulna rajta.
Megfigyeltem egyébként az abszolút odafigyelését másokra, ez lehet szerep, interjú vagy rajongóval találkozás, akivel beszél, arra 100%-ban figyel. És még õ mondja, hogy a piciny fia 5 percig is állja a pillantását, és õ még ilyet nem látott - szerintem, nem nézett tükörbe :)

Az MCI-ben még voltak régebbi színészbarátok, és nagyobb gárda, de itt csak ez a néhány családtag és cselédség. Ahogy elnéztem a Mercedes Molto 39. szülinapját ünnepelték kamerák mögött, de Jen sehol nem volt - akkor tette jól, ha azalatt is forgatott, és minél elõbb megszabadul a Telemundos szerzõdésétõl. De nem csapja össze, csak rohan - és igazat adok neki! Van már akkora hírneve és pénze, tehetsége, hogy megszabadulhat örökre a szerzõdésektõl, a pöffeteg fõnököktõl.

Nézd meg az elefántot!
10/10
dzsanna3 2013 febr. 25. - 22:04:36 10/10
(18819/22495)
Szia újra!

Gyorsan felteszem a mérgemet, és máris válaszolgatok az elõzõekre... c Mert jólneveltségbõl nem mondom meg a magamét, hát azt hiszik, hülye vagyok - értsd: több mint 2 millió Gaby Espino rajongó hülye most...
Na, felteszem a twitcam-sztorit, most fordítottam le, és mérgemben feltettem a facebookra a twittjeiket ezzel kapcsolatban.

Na itt a vége! Én Gaby Espino twittcamjára nem vagyok kíváncsi!
Miért kell engem hülyíteni? "Az európaiak kedvében akarok járni" - ezért átteszem egy másik vasárnapra ugyanúgy este 7 órára, mintha azt a Vasárnapot nem Hétfõ, azaz munka/iskolanap hajnal követné itt, Európában!
Gaby Espino Twitcam-históriája - Idõrendi sorrend: lentrõl felfelé

• gaby espino @gabyespino
Que les parece el domingo q viene a las 7 pm ? @opisfil ?
Retwitteado por Jencarlos - Oficial
• 24 feb gaby espino @gabyespino

[Mit szólnátok a következõ Vasárnap este 7 órához?]

Si lo poniamos mas temprano no le convenia a algunos y si lo haciamos despues de los Oscar era muy tarde. Asi q decidimos cambiar el dia
• 24 feb gaby espino @gabyespino

[Ha korábbra tennénk, az nem lenne jó egyeseknek, ha az Oscar utánra, az meg túl késõ lenne, ezért úgy döntöttünk, elhalasztjuk máskorra]

Chic@s mucha gente me estuvo escribiendo a ver si podiamos cambiar la hora del twittcam pq a las 7 es el red carpet de los Oscars
• 23 feb Oswaldo Pisfil @opisfil

[Lányok, sokan írtak nekem, hogy meg lehetne-e változtatni a twitcam idejét, merthogy az Oscar-díj átadás vörös szõnyegére éppen este 7 órakor lépnek...]

Recuerden que solo queremos buscar lo que sea mejor para TODOS y que puedan disfrutar el Twitcam al máximo, sin ningún tipo de presión

[Ne feledjétek, csak a megoldást keressük, hogy mindenki maximálisan élvezhesse a Twitcamot]

Uno de los factores también muy importante, es el horario del Twitcam, el cual no favorece mucho a los fans de @gabyespino en Europa

[Az egyik legfontosabb dolog, hogy a twitcam ideje Gaby Espino európai rajongóinak nem a legjobb - mármint az este 7 órai kezdés, ami itt 6-7 órával késõbb van, hétfõn hajnalban.]

Como saben, @gabyespino siempre se ha caracterizado por tratar de complacer a todos sus fans y este Twitcam precisamente es solo por ustedes

[Ahogy ti is tudjátok, Gaby Espino mindig is a rajongói kedvében akar járni, és ez a twitcam is pont miattuk van.]
10/10
dandi83 2013 febr. 25. - 21:20:30 10/10
(18818/22495)
én ha a telemundo honlapján nem tudom megnézni a részeket akkor megpróbálom a youtube-on megnézni, bár tudom hogy akkor más ember nézettségét növelem, de ha jól tudom akkor közülünk senki nem tölti fel, remélem.... és megpróbálok valami hivatalos felhasználót, vagy olyan aki tudom hogy régi, hivatalos Jenky rajongó, a Fun Club Internacional hivatalos oszlopos tagja. Remélem ezzel nem teszek rosszat, törekszem a legjobb megoldásra.....
10/10
dandi83 2013 febr. 25. - 21:15:17 10/10 Előzmény dzsanna3
(18817/22495)
Ezt most nem értem, mi az hogy az Espinélák háborút indítottak ellene, ki ellen, JEnky ellen, és ha igen miért, nem értem?????
10/10
dandi83 2013 febr. 25. - 21:08:58 10/10
(18816/22495)
Szép estét mindenkinek!!

Drága Dzsanna, csak azért fogalmaztam úgy hogy sántikál valamiben mert ha jól emlékszem és jól láttam sehol nem írták, hogy a PP forgatása lenne, csak annyit írt Oswaldo hogy együtt dolgozik Jenkyvel, nem gondoltam, hogy a PP forgatásán van vele, az hittem valami az új lemezzel kapcsolatban. Tényleg az új lemez, már nagyon várom, remélem jó lesz, jó fogadtatása lesz, és áttöri az amerikai és más országok határait is, fõleg a miénket, és a megérdemelt sikereket végre el fogja érni, nagyon kívánom neki.Eddig nem volt olyan száma amit nem szerettem volna.
A PP-vel kapcsolatban nem akartam eddig semmi bántót írni, mert egyszer félreértésbõl az MCI-vel kapcsolatban megkaptam hogy ne szidjam Carment, (pedig hozzáteszem az egyik kedvenc színésznõm) támogatni kell mindent ami Jenkyvel kapcsolatos, de valahogy hiába erõltetem magam Biancát alakító színésznõ nem a kedvencem. Néha még hirtelen a valódi neve sem jut eszembe, annyira nem ért el a színészi játékával. és szerintem egyáltalán nem szép, és a játéka sem ér sokat. VAlahogy alig bírom nézni amikor elõadja magát, annyira át akarja adni az érzéseket, de átesik a ló másik oldalára és szinte közönségessé válik. Most is elmondom én támogatom Jenkyt és a produkciót, nézem, követem, ha kell szavazok, de akkor sem a kedvencem a fõhõsnõ, de még nem adom fel. Kíváncsi leszek a romantikus jelenetekre, a csókokra át fog-e jönni, mert tényleg nem JEnkyn múlik, õ felemelõen játszik mint mindig, és nem elfogultságból mondom, tényleg annyira könnyedén játszik. Hisz tudjuk az a jó színész aki nem eljátsza a szerepeit, hanem átélve elõadja és hiteles.
Még mindig azt mondom, hogy Carmennel ezerszer jobb párost alkottak, látszott a forgatások alatt készült képekbõl,videókból, hogy egy hullámhosszon vannak, nevetgéltek, "húzták" egymást. Tényleg arról a forgatásról több ilyen kamerák mögötti videó és fénykép készült mint most az eddigi PP alatt. Valahogy az jön le belõre, hogy az jobb gárda volt, Jenky is jobban szerette, bár tényleg lehet hogy az van a háttérben, hogy õ már tényleg szabadulni akar a novellák világából és a kötelezõ dolgokat letudja és rohan haza és a stúdióba.
Ja de hosszúra sikerültem, bocsika!!!! :) :) :)