10/10
h.a.n.n.a 2013 jún. 26. - 11:45:48 10/10
(19915/22495)
Szép napot nektek! :))

Én is szavaztam, reméljük a legjobbakat! :))

A videót, amit megosztottál Dzsanna, errõl a helyrõl néztem eddig is, de akkor mostantól még jobban figyelni fogok, hogy itt nézzem. :) Szuper klip lett, imádom!

A PP-t én is követtem, csak a legelejérõl maradtam le, de be fogom pótolni. Ahogy már leírtátok, Jencarlos tényleg fantasztikusat alakított, ez a pasi egyszerûen hihetetlen, sokszor a hideg rázott 1-1 jeleneténél. Azért, amiért meg egy ennyire hozzá nem (és azt hiszem, nem sok emberhez) illõ színésznõ oldalán nyûjtotta mindezt, külön emelem a kalapomat!
10/10
KLOPCSIK69 2013 jún. 26. - 10:01:11 10/10
(19914/22495)
Sziasztok, szép napot mindenkinek :)

Én szavaztam minden hol ahol tudtam, a videók is a háttérben folyamatos lejátszáson vannak, hogy menjen a számláló, és minden ismerõst megkértem, hogy szavazzanak õk is Jencarlos-ra :)

A PP-rõl hasonló a véleményem. Monica-t egyenesen utáltam a sorozatban, az hagyján, hogy mint színésznõ egy 0, de legalább valami érzelem látszott volna néha azon a rideg fején...

Ariel-rõl az a véleményem, hogy túl naiv volt vagy talán ostoba, nem is tudom..nem hiszem el, hogy egy érett férfinak nincs annyi esze, hogy a hozzá képest fele annyi idõs nõ miért is van vele valójában...furcsállom azt is, hogy egyszer sem eset le neki, hogy Deniz hogy érez iránta.

Nina-t a sorozat végére nagyon megutáltam. Már az elején is zavart, hogy mindenért hisztizett, de az az erõszakos viselkedés amit Bruno-val a vége felé csinált...

Ezektõl függetlenül, szerintem nagyon sokan, csak Jencarlos miatt nézték a sorozatot, de nem is csoda, hiszen kb, õ volt az egyetlen, aki tényleg átéléssel játszotta a szerepét, soha nem zökkent ki belõle.
Mizsitimi 2013 jún. 26. - 09:39:15
(19913/22495)
Sziasztok!

Én is szavaztam! :)
10/10
édesmaya 2013 jún. 26. - 08:50:29 10/10
(19912/22495)
Szióka Dzsannám, akkor én már tegnap szavaztam, a twitteren meg ahogy eligazítottál, ott is.
10/10
Zsuzsa17 2013 jún. 26. - 07:45:56 10/10
(19911/22495)
Szia Dzsanna!

Spoiler

A PP szereplõirõl nekem is hasonló véleményem van. Nekem még az anyagi érdek az, ami a háttérben mozgatta a szereplõket, a nagyon meghatározó, és nem igen említette eddig senki. Arielnek hatalmas vagyona van, és ettõl függ a szereplõk életszínvonala. Ariel, igazi zsarnok módjára, él is ezzel a hatalmával. Saját gyerekeit kényezteti, miközben Brúnóval szemben az állandó elvárásait hangoztatja.
Minden szereplõ csak a saját érdekeit nézi, és habozás nélkül átgázol a másikon.

Brúnó az egyetlen, aki tekintettel van a többiekre, és mindig próbál mindenkinek megfelelni. Brúnó nem árulja be a többieket, de õt mindenki elárulja, akár akarattal, akár butaságból. Brunó emberi hibája, hogy nem tud idejében dönteni, melyik utat is válassza, azaz nem tud nemet mondani a csábításra, vagy kérésre, vagy utasításra.

Jencarlos színészként zseniálisat alakított a PP- ben .
Spoiler
10/10
dzsanna3 2013 jún. 25. - 22:32:33 10/10
(19910/22495)
- Univision - PREMIO LO NUESTRO 2011 február
10/10
dzsanna3 2013 jún. 25. - 22:21:34 10/10
(19909/22495)
És ami lemaradt:

Én Oscar-Díjat adnék JenCarlosnak a játékáért, aki így játszotta el a hõsszerelmest egy arra abszolút kívül-belül méltatlan nõszemélynek, mint Monica Spear... Arról a nem mellékes dologról meg inkább ne beszéljünk, hogy mekkora hatalmas nõ M. Spear (plusz 15 cm-es tûsarokkal) Jencarloshoz. Aki ezt a párost kitalálta, az nem látott túl Spear mellein, merthogy semmi mást nem szerepeltetett a novellában ez a nõ. De úgy kell a Telemundonak, most kezdjen vele valamit Jencarlos nélkül. A novella a nézettségét mindenképpen a Jencarlos-rajongóknak köszönheti.

Örülök, hogy most a zene következik, és nem újabb novella, mert 6 hónapon keresztül csak szomorú és sírós jenCarlost láthattunk, s már majd elfelejtettem, hogy õ egy pozitív, nevetõs, humoros, szerethetõ pasi. Mostantól a idám képeket közvetítem. :)
10/10
dzsanna3 2013 jún. 25. - 21:58:19 10/10
(19908/22495)
*************** S P O I L E R ***************

Szösszenet vélemény a PP-ról:

Valaki kitalálta, hogy Bruno egy gyáva, gagyátlan senkiházi, és ez futott végig a neten mindenütt. egyebet sem lehetett olvasni, minthogy micsoda betyár alak.

Az én véleményem az, hogy amióta világ a világ, a féltékenység a körbe-szerelem érdeksérelmei a mérvadóak.

Mire Bianca a családba csöppen, addigra Bruno már kegyetlenül gyûlöli, hiszen õ leplezte le a hûtlenségét a húgával, Penélopeval szemben.

- Bruno senkibe sem szerelmes, szabad ember, aki több embernek is útjába áll, de aki olyan egyedül áll nagyvilágban, mint a kisujjam. A nagybácsi állítólagos szeretete csak duma. Olyan kegyetlen vele, ahogy a csövön kifér.
- Bianca senkibe sem szerelmes, de elkötelezi magát bosszúból Bruno nagybátyjával. Hideg-rideg, idegbajos, utálatos, embertelen, egoista, és még sorolhatnám, minden rossz jelzõ ráfér.
- Deniz ezer éve szerelmes a fõnökébe - tehát hivatalból gyûlöli Biancat. Vagyis öncélúan kutatott bizonyítékok után, nem az erkölcsi elvei voltak a mérvadóak.
- Nina ezer éve szerelmes Brunoba, és a papa elkényeztetett liba lánya visszaél a helyzetével.
- Yair ezer éve szerelmes Ninába - tehát eleve gyûlöli Brunot - errõl a pasiról jobb, ha nem beszélünk.
- Cami ezer éve szerelmes Yairba, és gyûlöli Ninat... Ennél a csajnál hülyébb a Földön nincs!
- Nikolas kétszeresen is gyûlöli Brunot: egyszer a felesége miatt, másszor meg a fõnöke Bruno iránti kivételezése miatt
- Eliana és Penélope a legõszintébb és leghûségesebbek az egész sztoriban.

Bár összességében az a véleményem, hogy egy ilyen családban lehetetlenség éln i. Mi az, hogy egy családban nem lehet titok? Sõt: még gondolatszabadság sem! Mindenkinek mindent tudnia kell a másikról, és pofátlanul lépnek a magánszférákba. Én biztosan odavágtam volna, ha valaki a telefonomba mer nézni, hogy ki írt, mit írt, miért írt?

********* S P O I L E R VÉGE *******************
10/10
dzsanna3 2013 jún. 25. - 21:26:12 10/10
(19907/22495)
Még valami: ezen a linken nézzétek a hivatalos I Love It vidit, mert ennek a számlálója számít sikernek...
http://www.youtube.com/watch?v=jEkV-um43BM&feature=youtu.be

A Premios Juventud Díjátadó Gálája július 18-án lesz az UNIVISION közvetítésében, ahol JenCarlos el is énekli az új slágerét, illetve a hûzigazda szerepét is ellátja: díjat fog átadni vkinek. És nem utolsósorban, reméljük, hogy a ti segítségetek is hozzájárul ahhoz, hogy át is vegye a PREMIOS JUVENTUD DÍJAT.

Nyilván vannak akik emlékeznek még a 2011-es Premio Lo Nuestro Díjátadóra, ahol az Univision történetében elõször adott át díjat egy Telemundos sztárnak, és ez JenCarlos volt, aki úgy meghatódott, mintha Oscar-Díjat kapott volna.
10/10
dzsanna3 2013 jún. 25. - 21:16:07 10/10
(19906/22495)
Sziasztok

KOmolyan kérem, hogy vegyetek részt egy cseppet a fanklub munkájában azzal, hogy leadjátok a szavazatokat JenCarlos I Love It slágerére a megadott linken, illetve bevontok ismerõsöket, és megosztjátok a lehetõ legtöbb helyen a szavazólinket.

Ha valaki szavazott, vagy bármit tett ezügyben, kérem, hogy reagáljon, írjon valamit, mert ez a csend abszolút passzivitást mutat. Az nem látszik, hogy amikor vki ráér, erre jár, és elovassa a fórumot. Ha elolvasta, írja ide, hogy tud róla. Iskolaszezonban a sok vizsgára, nyáron a melegre, õsszel a tanulásra hzivatkozva nincs senki sehol. Kivéve a fanklubtalikat. De lányok, azért van dolog is ám, ami kizárólag 3-4 klubtag vállán van, sajnos.

http://musica.univision.com/premios-juventud/cancion-del-verano/?ftloc=channel7639:wcmWidgetUimStage&ftpos=channel7639:wcmWidgetUimStage:1

Jencarlos képe alatt a Twiter gombra klikelve megjelenik egy kis ablak, ENTER és kész!Ezzel többször is lehet szavazni. A facebookos megosztásnál egyszer.

Mutassátok meg, hogy valóban értékelitek Jen munkáját, és élvezitek a dalt.

További szép estét mundenkinek, és egy kicsit aktívabb részvételt kívánok, de szívbõl!
10/10
édesmaya 2013 jún. 24. - 21:34:07 10/10
(19905/22495)
Na bocsika, de mindegyik link azonos, és jó!
10/10
édesmaya 2013 jún. 24. - 20:46:56 10/10
(19904/22495)
10/10
édesmaya 2013 jún. 24. - 20:39:57 10/10
(19903/22495)
Lányok ez van Jencarlostól, ezt használjátok. Renié pedig az Univisiontól.
10/10
édesmaya 2013 jún. 24. - 20:22:50 10/10
(19901/22495)
Sziasztok, szebb estét, esõ nélkülit!

Ezen hallgassátok mostmár Jen számát!
10/10
KLOPCSIK69 2013 jún. 24. - 20:03:05 10/10
(19900/22495)
Ez pedig Dzsannától, a facebookról:

JENCARLOS-RAJONGÓK! Szavazzunk @JENCARLOSMUSIC "I LOVE IT" slágerére, akár facebook-kal, akár twitterrel, kinek hogy jó. De: mind a kettõel lehet, viszont csak egyetlenegyszer! Minden ismerõst és ismeretlen kérjetek fel rá, légyszi Mindenki ossza meg ezt a képet, ahol bejelöltem a szavazás menetét. JenCarlos fellép Premios Juventud díjkiosztó gálán július 18-án, és házigazda is lesz attól függetlenül, hogy bejuttatjuk-e az új slágerét, mint 2013 nyarának legjobb számát.
Mint láthatjátok, az Univison a keblére ölelte a "tévéhazátlan" JenCarlost, ami hatalmas elõrelépés lesz a zenei pályafutásában.

A szavazó link: http://musica.univision.com/premios-juventud/cancion-del-verano/?ftloc=channel7639%3AwcmWidgetUimStage&ftpos=channel7639%3AwcmWidgetUimStage%3A1

Akinek nincs twittere, a kép alján a zöld nagybetûs AQUI (Itt) szóra klikkeljen, és a jobboldali kép jön be, ahol a nyilak mutatják mit kell tenni! KÖSZÖNET MINDENKINEK JENCARLOS NEVÉBEN!
10/10
KLOPCSIK69 2013 jún. 24. - 20:01:29 10/10
(19899/22495)
Már Jencarlos Vevo csatornáján is elérhetõ a klip. Nekem nagyon tetszik, szerintem jó lett, a zene pedig...megérdemli, hogy a nyár slágere legyen :)) Ossza meg mindenki twitteren, facebookon aki csak tudja, hadd hallgassák az ismerõsök is Jencarlost :))

10/10
KLOPCSIK69 2013 jún. 24. - 14:33:43 10/10
(19898/22495)
I LOVE IT - videóklip

Ha rákattintotok Jencarlos fényképére meg lehet nézni a videót :) Nekem tetszik, jó lett.

http://musica.univision.com/premios-juventud/cancion-del-verano/?ftloc=channel7639%3AwcmWidgetUimStage&ftpos=channel7639%3AwcmWidgetUimStage%3A1#p
10/10
KLOPCSIK69 2013 jún. 24. - 12:54:52 10/10 Előzmény édesmaya
(19897/22495)
Sziasztok, szép napot mindenkinek :)

Ági, nem sajnos nem tudok semmit, de azért kíváncsi lennék, hogy melyik sorozatok végeztek az élen.
Abban teljesen igazad van, hogy megérte végignézni a PP-t, mert Jen nagyon jól játszott benne, habár voltak olyan részek, vagy akár több rész is egymás után, ahol mintha csak mellékszereplõ lett volna.
A történet igaz nem volt eredeti, és érdekes, hogy Jencarlos szinte csak feldolgozásokban szerepelt a Telemundonál. A sorozat végül is nem volt rossz, de Monica-t mint színésznõt nagyon nem szerettem....szerintem nem illett Jencarlos-hoz meg úgy egyáltalán nem volt valami nagy szám a színész játéka sem...Viszont Jen elõtt le a kalappal, nem sok színész van, aki ilyen átéléssel bír játszani mint õ :)
10/10
édesmaya 2013 jún. 23. - 20:06:14 10/10
(19896/22495)