10/10
dandi83 2013 jún. 20. - 21:00:56 10/10
(19875/22495)
Sziasztok!!!
Nagyon szépen köszönöm a köszöntést, a jó kívánságokat!!! Nagyon tetszett a kép is, és ahogy a csatolt fényképen látjátok meg is kaptam valójában is egy hasonló hatalmas rózsacsokrot a családomtól és a barátaimtól. Nagyon király meglepi volt, amikor jöttem haza, kihalt az egész ház (õk el voltak bújva az egyik szobába) és egyszer csak hatalmas kiáltás és egyesével jöttek ki és szálanként megkaptam a rózsákat!!! Nagyon király volt, és nagyon boldog voltam.... sok sok puszi mindenkinek!!!!
10/10
Zsuzsa17 2013 jún. 20. - 20:24:22 10/10
(19874/22495)
Tinának is Nagyon Boldog Születésnapot Kívánok, és köszönet a szép tablókért!!!!
.
10/10
Zsuzsa17 2013 jún. 20. - 20:18:32 10/10
(19873/22495)
Sziasztok!

Dandi, Boldog Születésnapot Kívánok!
10/10
offtopic
mikildi 2013 jún. 20. - 15:51:39 10/10
(19872/22495)
Kedves Dandi83,Andi! Nagyon Boldog Szülinapot kívánunk!
10/10
offtopic
mikildi 2013 jún. 20. - 15:20:42 10/10
(19871/22495)
Kedves Tina! Nagyon Boldog szülinapot kívánunk.
10/10
édesmaya 2013 jún. 20. - 12:27:38 10/10
(19870/22495)
MCI- Szalamandra 2. rész:

Andres szeretné megtudni Lolától, hogy miért menekül elõle, tisztázzanak pár dolgot, de Lola gorombán eltaszítja.
Lola nevelõtisztje Rodrigo Suarez épp a lakókocsijuk közelében jár, amikor meglátja Lola anyukáját, Soledadot, hogy kizárta magát a lakókocsiból és nagyon fél. Megnyugtatja, és elmegy neki segítségért.
Chabela néni orvosánál (Diogenész) van vizsgálaton, aki figyelmezteti, hogy veszélyben van az egészsége, a szíve.
Diogenész: Az étkezésed, és az ivás nem tesz jót neked! Meghalhatsz Izabel!
Életmódot kell váltanod!
Chabela: Marhajól érzem magam! Azért születünk, hogy egyszer meghaljunk!
Diogenész: A testvérednek és az unokahúgodnak szüksége van rád!
Chabela: A testvérem, haha, aki egész nap a házban van, mint egy csiga! Lola meg úgy megváltozott a börtönben, mintha máris kihalt volna belõle az életöröm. Lolita sosem sírt, még kiskorában sem….
- Andres és Lola veszekednek.
Andres: Miért hazudtál nekem? Lola: Nem törõdtél velem az évek alatt. And: Hiába akartam bemenni hozzád a börtönbe, nem fogadtál! Lola: belefáradtam, hogy a papa pici fiával legyek! And: Ha nem szeretsz, akkor miért remegsz értem? Lola nagyot taszít Andresen és elrohan a motorján.
- Andres apja Marcelo és a szöszi Debora ágyban együtt. Marceló kérdi Deborát, hogy miért akar annyira Andresszal lenni, feleségül menni hozzá, ha egyszer vele is lefekszik? ( Jó kérdés, és jogos! )
Debora mondja, hogy kiskora óta erre vágyik. Akkor mi ez, ami kettõnk között van? Kérdi Marcelo. Debora: perverz vagyok, élvezem a titkos találkáinkat, szeretlek kettõtöket irányítani.
Marcelo: akkor mégy hozzá, amikor csak akarsz, de mindig az enyém leszel!
- Chabela néni a kocsmában tequilát iszogat az öreg cimborájával. Mi van veled, nagyon furcsa vagy?! Chabela nem árulja el, mi volt az orvosnál.
Chabela: Szegény vagyok, egy öreg némber. Még a nagy szerelem sem adatott meg, ami örökké tart. Rádöbbentem, hogy nincs sok értelme az életemnek!
Peppe vigasztalja, és koccintanak a szívre. Chabela: Mind a hármat imádom, a tesómat, az unokahugomat, és a kamionomat! Mekkora szívás, hogy szép lassan megöregszünk!
- Soledad, Lola anyukája Rodrigo rendõrrel beszélgetnek.
Rodrigo: Gyakran elõfordul a pánikrohama? Nézi a fotókat a lakásban. Milyen szép kislány volt Lola! Soledad: Ó Lola, olyan más, mióta kijött a börtönbõl! Olyan, mintha fel akarná falni a világot!
- Andres az autójával teper Lola után, aki motoron menekül. Szalamandra, nem menekülsz elõlem, most nem! Lola magának mondja: Sírj már, te barom! Sírj! Miért? Miért?
- Andres beront Camilóhoz, aki fizetett nõcivel van épp az ágyon.
Andres: Segítened kell! Lolát meg kell keresni és te segíteni fogsz Camiló!
Camiló? Néz a nõ nagyot, hát nem Andrés? Andrés-Camiló! Mondja Camiló. Úgy látszik ez a név jobban tetszett neki. Nõci el, ennyi volt kifizetve.
Andres: Camiló, látnom kell õt, segíts nekem! Megtalállak Lola, meg fogsz hallgatni!
- Chabela hazatántorog Peppével. A lakókocsi elõtt Lola várja õket. A néni nagyon részeg.
Lola: Szükségem van rád Chabela! Chabela: Szeretlek Lolita! Az érzéseim, az érzéseim….
Soledad nagyon faggatja Lolát, hol volt az éjjel, mert a bárban is kereste, ott sem volt. De nem kap rá választ. Lola: Add be a gyógyszereket a nénémnek!
- Andres szülei háza. Hol voltál az este Marceló? Kérdi Andres anyukája.
Marcelo: Halaszthatatlan ügyet kellett elintéznem – ja, a szöszivel hetyegni –
Jön Deborah. Jó reggelt anyóskám, uszi-puszi! Drága kislányom – így Andres anyja.
Deborah: Mindig olyan kedves vagy hozzám! Jó reggelt apóskám, rég láttalak (- csak az éccaka ! )
Marcelo: sok a munka. Drága menyem, te egyre szebb vagy! Mi szél hozott erre ilyen korán?
Debora: Elõkészületek az esküvõre. Elviszem Andrest, hogy felpróbálja az öltönyét, nehogy valami másban jöjjön az esküvõre! Az esküvõmön semmi nem lehet egyszerû, királyinak kell lenni!
Anyuka: Abban a hitben voltam, hogy Andres veled volt az éjszaka! Mert nem jött haza!
Debora hisztikézik ezen.
- Andres és Camilo elmennek a rendõr kapitányságra, ahol ismerõsei vannak.
Camilo: Andresnak van szüksége segítségre, mert súlyos szerelmi válságban van! Kis vadmacskának nevezi Lolát. Kérik, hogy segítsenek Lola Volcánt felkutatni. Elõveszik Lola aktáját. Elmondják, hogy Rodrigo Suarez a fõnökük, aki mindig hitt Lola Volcán ártatlanságában. Fotót mutatnak a jómadár pasikról, akik miatt Lola börtönbe került. Mondják, hogy Lola ilyen alakokkal sosem állna szóba. Tehát itt Andres rájöhetett, hogy Lola csak õt akarta bántani, amikor azt állította, hogy a szeretõje volt az idõsebbik undormány pasinak.
- Lolát Rodrigo faggatja, miért lépett le Andres elõl? Lola: Mert már elfelejtett engem.
Rodrigo: Ne aggódj, nem fogja Andres feladni! Mi a közös jövõnk? Ezt megkérdezheted tõle.
Lola: Sosem mondanék ekkora baromságot! Én börtönviselt vagyok! És Andrés? Mert Andres gyûlöl engem! Egyszer már elhagytam õt. Azt hiheti, megint össze akarok vele jönni.
Rodrigo: Lolita! Te szerelmes vagy ebbe a srácba! Õrülten szerelmes!
Lola: Te egy dilis vénember vagy! Rodrigo: Ha megint találkoznátok, hagyd beszélni szegényt! Lola: Mekkora idióta vagy! Lola dühödten elrohan.
- Andres és Camilo kocsiban. Camilo: Az röhejes, amit ti ketten csináltok! Ti õrülten szeretitek egymást! Nem tudom, észrevetted-e, hogy Lolának van egy tetkója a vállán.
Andres: Igen, láttam. Szalamandra, én rajzoltam. Cseng a mobilja, Debora az, de nem veszi fel. Camilo: Ha felébredtél a kómából, kiváncsi leszek, mi lesz még ebbõl!
Debora hiába hívja Andrest, ki van kapcsolva. Megy Andresék házába, leönti az ágyban Andres öccsét egy pohár vízzel. Részletesen meséld el, mi történt a võlegényemmel?!
Chabela néni nagyon másnapos, fáj a feje, jegeli. Testvére húslevest ad neki.
Chabela: Kit vársz Lolita? Lola: soha többé nem várok senkit.
Jön Andres, Lolával akar beszélni. (Megtudta a rendõrségen a lakcímét).
Chabela: Andres Santacruz erre várok 5 éve, hogy alaposan beolvassak neked!
Andres öccse meséli a legénybúcsút Deborának. Újra találkoztak, Lola Volcán visszatért! Visszatért Deborita Lola Volcán!
- Loláéknál: Andres: Egyetlen céllal vagyok itt, megbeszélni a dolgokat a hazudós Lolával, a ravasz, gyáva unokahúgával! Nekünk beszélni kell, Lola!
Lola: Nincs mit megbeszélnünk Andres, de ha kell, megismétlem! Andres: Jól van, rendben! Felkapja Lolát, kirohan vele a lakókocsiból.
Soledad: Még mindig úgy szeretik egymást, mint régen, gyerekkorukban! Vagy kibékülnek, vagy megölik egymást!
- Debora a kocsiban: Lehetetlen, hogy visszajött, nem tudom elhinni! Andres engem szeret, kizárólag csakis engem, nem õt!
- Andres ölben visz ki Lolát. Lola lökdösi: Nyomorult barom vagy, nem tartod be az ígéreteidet! Andres: Te megõrültél, betartottam minden ígéretemet! Miért nem engedted, hogy lássalak a börtönben?! Lola: Mert nem szerettelek! Andres: Miért tetováltattad magadra a szalamandrát, ha nem szeretsz? Miért csaltál meg egy olyan alakkal, egy bandataggal?
Lola: Õ legalább igazi férfi volt! Andres: A szerelmed voltam, az elsõ! Már nem hiszem el a hazugságaidat! Én szerettelek, és te viszont szerettél! Miért kellene békén hagynom téged? Aki elválasztott, az az apám volt? Lola: Elmúlt, elmúlt! Börtönviselt vagyok, csõcselék, ahogy Debora mondta. Hagyj már! Nézz magadra! Nézz magadra te egy divatos aranyifjú, jól öltözött, érzéketlen számító, igen, az vagy! Már nem azok vagyunk, akik elszöktek Las Vegasba. Lola durván lökdösi Andrest.
Andres: Lola Volcán! Mi ketten ugyanazok vagyunk, mint régen, szerelmem! Öleli, csókolja Lolát. Érzem, ahogy remegsz, mint akkor ott, a sivatagban! Emlékszel? Sok mindent kell megbeszélnünk, de egyelõre nem mondhatok semmit! Meg kell tennem valamit, bízz bennem! Indul el, de Lola megállítja. Andres: Várj meg otthon légy szíves, 1 óra és ott vagyok Lola! Oké? Andres elrohan, kiesik a mobilja a fûre.
- Lola húga hazaért, egy újságot olvas fel, modelleket keresnek. De Chabela lehûti, fejezd be inkább a tanulást, legyél manikûrös, vagy fodrász.
Lola hazaért. Soledad: Kibékültetek Andressal? Lola: Nem is tudom. Megcsókolt, aztán elment. Soledad: Azért ez elég jó jel. Lola: Nem szeretem a titkokat, máris utánajárok. Andres mobilján hív.
Andres beszélni akar Deborával és a családjával. Deborának kopog a szobalány, de Debora kiáltja: nem vagyok kíváncsi senkire sem! A võlegénye van itt, mondja a lány.
Lola: Debora üzenetét hallgatja Andres telefonján. Megtudja, hogy Andres egy hét múlva elveszi Deborát. Azt titkolta el, hogy menyasszonya van!
Debora családja összejön, Debora Andrest vallatja. Hol voltál szerelmem? ezerszer hívtalak, nálatok is jártam, állítólag nem aludtál otthon!
Andres: Mindjárt megmagyarázok mindent neked és a szüleidnek. Debora, olyan férfit érdemelsz, aki szeret. Felbontom az eljegyzést a lányával, uram! Debora, nem szeretlek, nem tudlak elvenni! Nevetnek rajta a szülõk. Debora: Csak viccelsz, ugye?
Andres: Nem, nem viccelek, nem veszlek el egy hét múlva, egy hónap múlva, soha!
Debora: Miért? Miért teszed ezt velem Andres?
Andres: Azért, mert szerelmes vagyok egy másik nõbe!
10/10
offtopic
mikildi 2013 jún. 20. - 12:18:18 10/10
(19869/22495)
23.kép. Mint tudjátok a PRIZMA TV elkezdte újból levetíteni a SZALAMANDRÁT, ezért fogtam neki én is, hogy az elejét is lássátok. A tartalmat Ági,mindjárt felrakja. Tehát ez a MCI, azaz a SZALAMANDRA 2.része. Élvezzétek.
10/10
offtopic
mikildi 2013 jún. 20. - 12:15:10 10/10
(19868/22495)
22.kép.
10/10
offtopic
mikildi 2013 jún. 20. - 12:14:31 10/10
(19867/22495)
21.kép.
10/10
offtopic