10/10
offtopic
mikildi 2013 jún. 26. - 21:51:38 10/10
(19935/22495)
Sziasztok Lányok, Kedves Rajongók. Én is szavaztam, mint remélem Mindenki.Szavazzatok ezerrel! Hoztam a MCI, azaz, a SZALAMANDRA 73. részének a képeit.
10/10
édesmaya 2013 jún. 26. - 21:44:23 10/10
(19934/22495)
Sziasztok csajszikáim, én meg a 73. MCI - Szalamandra leírását hoztam, Ildi is jön rögtön utánam a hozzávaló képekkel.
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.545142218861532.1073741840.445546235487798&type=3
10/10
dzsanna3 2013 jún. 26. - 20:27:32 10/10
(19933/22495)
Jencarlosék saját lemezkiadója küldte ezt a levelet, hogy mindenki szavazzon rendületlenül, és ossza meg minden ismerõsével a szavazólinket, mert minden egyes szavazat számít!

A képen: AVISO IMPORTANTE azaz FONTOS ÉRTESÍTÉS

'Union Music Records'

Hola muchachas,

Necesitamos su ayuda para lograr esta victoria. Jencarlos ha sido nominado a Premios Juventud Canción del Verano con “I Love it” y necesitamos sus votos.

Ya pueden votar por #ILoveIt para la #CanciondelVerano de @Univision en @PremiosJuventud http://bit.ly/15xuo4r

También lo pueden hacer mediante este link: http://musica.univision.com/premios-juventud/cancion-del-verano/?ftloc=channel7639:wcmWidgetUimStage&ftpos=channel7639:wcmWidgetUimStage:1

Envíenlo a todas las fans. Cada voto cuenta!!!!

Gracias

Atentamente,

Maylie Martinez
10/10
dzsanna3 2013 jún. 26. - 19:08:33 10/10
(19932/22495)
Szia drága...

Köszi a szavazást! Ezt nevezem!
Én nem remélem, hogy nyer, hanem biztos vagyok benne! Ha már a mi csapatunk is így belendült, csak gyõzhetünk :)

Sajna nem ismerem Amaury Nolascot, így ehhez nem is tudok hozzászólni. Látom a Miami Heat meccseken, de ennyi. Az is biztos, hogy akivel csak összefut Jen, már barátok is. Ilyen a természete: mindegy hogy pasi vagy nõ, azonnal lehengerli a népeket a modorával.

Az utolsó PP részekben volt valami változás az eredetihez képest, és a felvételeknél, a beállításoknál, a fényképezésnél éreztem Miguel jelenlétét. Õ nem tette nevetségessé Jent Spear mellett, és mindjárt megváltoztak a hátterek is Bruno mögött, kedvezõbbre. Miguel imádja Jent, ezt el is vártam tõle.
Sosem felejtem el, amikor a Búscame videoclipet rendezte, akkor nyiulatkozta, hogy nemcsak tehetséges Jen, és figyel mindenre amit mondanak neki, hanem egyszerûáen szép ember, akivel öröm dolgozni.Még el is nevette magát, és megismételte: Igenis szép pasi, jó ránézni, ezért is szeretek vele dolgozni.

Én hûséges típus vagyok, amíg a hûségem tárgya megérdemli, így maradok Jennél. Gaby novellái nem tudtak eddig sem lázba hozni (egyetlen egyet láttam: a Luna la heredera-t, azt sem miatta, hanem Christian Meier miatt) ezután sem fognak, szerintem. Már készülnek, júliusban kezdenek, amikor a 9 órai Jorge-Luis Pila novella befejezõdik.
10/10
dzsanna3 2013 jún. 26. - 18:33:59 10/10
(19931/22495)
Hehe - ritka pillanat? Ez egy nagyon gúnyos mosoly volt, de igazad van, legalább nem bõgött... :)

Igen, a twitteren lehet szavazni megannyiszor - abba ne hagyjátok! :)

Én örültem ennek az apró kis változtatásnak - kivételesen - hogy Eliana eljött Brunoért, mert a török soriban a semmi felé haladt, és nem tudtad, hogy most leveti magát egy hídról, vagy lábra áll... nekem ez nagyon tetszett. Különben is Eliana mindent elviselt, a legmegértõbb szeretõ a világon :) Igaz, hogy apróra törte Bruno kocsiját, hogy botrányt rendezett Ninával, de mindig lehetett rá számítani.
10/10
dandi83 2013 jún. 26. - 18:29:35 10/10
(19930/22495)
Sziasztok, SZIASZTOK!!!!

Jövök én is bejelentkezek. Természetesen én is rögtön szavaztam, amikor elindult. Nem is tudtam, hogy a twitterrel többször is lehet szavazni, megyek is ezután megteszem vagy ezerszer....
Nekem is tetszik a klipp és a szám is... Remélem ismét nyer, tényleg történelmet írna mégegyszer, de mit is vártunk, nagyon tehetsége... Mostanában látom a twitteren, hogy Amaury Nolasco-val lóg (Miami Heat kosármeccs, ráadásul Amaury is népszerûsíti az új számot) tudjátok a srác a Szökés címû sorozatból... azt nem tudom, hogy régebbrõl is ismerik egymást, vagy esetleg rokonok ( ha jól tudom, valami rokoni szál van Eva Mendez és JEnünk között)vagy tényleg kezd egyre ismertebb lenni az USA-ban és már több híresség is felhigyel a fiatal jövõ nagy sztárjára.....
A PPvel kapcsolatban nem nagyon tudok mit írni, mert nem nagyon követtem. Néztem Jen miatt az elején, de egyszerûen nem bírtam együtt látni Monica Spearral. Bár a Flor Salvaje-t nem láttam, de ott valahogy olyan máshogy nézett ki, annyira jobb benyomást keltett az a pár jelenet amit láttam, nem egy ilyen nagy tramplinak és tehetségtelennek tûnt.
Annyi nagyon érdekelne, hogy érdemes-e megnézni a végét, változott-e valamit a sztori, a jelenetek, a technikai dolog, azután hogy átvette Miguel Varoni a munkát??? Aki tud, mondjon véleményt légyszi!!!
Más!! Ha jól láttam már kezdik promozni Gaby új novelláját! Errõl valaki bármit???
Most ennyi!! MEgpróbálok mihamarabb jönni, addig is sok puszi mindenkinek!!!
Ja Mizsitiminek akartam még írni, hogy akkor a múltkor az Auchanban akkor téged hallottalak énekelni az I love it!-et, tõled zengett az egész áruház!!!!!!!:) :) :) :) :) Csak vicc volt!!!!! :) :) :)
10/10
dzsanna3 2013 jún. 26. - 18:28:25 10/10
(19929/22495)
Ja, a Flor salvaje-t váltotta az MCI a Telemundon 2011. május 23-án, fõmûsoridõben... Spear saját bevallása szerint a saját párja sem volt hajnadó megnézni egyetlen képkockát sem a bemutatóból - ha emlékeztek, minden novella elõtt van egy belsõ vetítés a szereplõk és partnereik számára az elsõ részbõl... Ma már megértem a pasit... õ tudta, mit várhat, és inkább nem ment el, minket meg elfelejtett értesíteni a veszélyre.

Állítólag, de ezt nem óhajtom leellenõrizni, Venezuelában szeretik a csajt, és ott több novellában is szerepelt. Maradt volna ott, jobban járunk.

Nem is az a legnagyobb baj, hogy nem Gaby kapta a szerepet, de én bárki mással inkább elképzeltem volna ezt Bianca dolgot, mint ezzel a nõszeméllyel. Még Nina is jobb lett volna, vagy Cami, esetleg Eliana, sõt: maradjunk a családjánál: Penélope. Miért nem Spear volt Penélope, akit hozzáadtunk volna gyorsan Nikolashoz...

Akárhogy is nézem az eredeti novellát, sokkal jobban passzol ahhoz a lányhoz a szerep, neki elhiszem, hogy szerelmes, és õ nem hisztériázik, mint egy õrültek házából szökött paciens.

Én feltettem azért magamban a kérdést: mibe szeretett bele Bruno, a híres és gazdag nõcsábász? Mert kívülrõl a nõ minden, csak nem szépségkirálynõ. A tulajdonságait jobb, ha nem említjük. Ahogy a körülötte élõ emberekkel bánik, az meg egyenesen visszataszító. Ahogy Brunonál követelõzik, fenyegetõzik, gyomorforgató...
Állandóan arra hivatkozik, hogy õt nem lehet elfelejteni - valahol a Telemundonál elveszett a sztori fonala, vagy õk maguk nem is nézték, amit alkottak. Szóval, ha valaki megmondaná melyik pillanatban, és mibe szeretett bele halálosan a szerepe szerint Bruno! A novella nagy részében egyebet sem lehetett látni, minthogy Bruno megrökönyödik Bianca könyörtelen megnyilvánulásain olyannyira, hogy hatalmas kerek gombok lesznek a szemei, nem hisz a fülének...
10/10
dzsanna3 2013 jún. 26. - 18:10:41 10/10
(19928/22495)
hehe, ezt elkerülendõ, mostantól hangosítsd ki! :D
10/10
h.a.n.n.a 2013 jún. 26. - 15:09:30 10/10
(19927/22495)
Szia! :) Köszönöm, akkor ennek utánanézek! :) Nagyon kíváncsi vagyok, más szerepben hogyan viselkedett.
10/10
KLOPCSIK69 2013 jún. 26. - 14:58:36 10/10
(19926/22495)
Szia!

Ha jól emlékszem, a Flor Salvaje c. sorozatban volt elõször a Telemundonál.
10/10
KLOPCSIK69 2013 jún. 26. - 14:56:25 10/10
(19925/22495)
Szia Dzsanna!

Tényleg, ott volt még Flavia is, meg is feledkeztem róla, nem tudom miért, pedig végig õ volt még benne abban a pár szereplõben akit kedveltem a sorozatban. Nagyon szerettem még Penelopet, egy darabig Eliana-t is, szerintem õ illett Bruno-hoz, de mikor össze jött Guillermo-val...viszont a végén nem értettem, mit keres a temetõben, mert a Török változatban nem volt ott...

A szavazással kapcsolatban csak annyit, hogy a twitteren akkor napi többször is lehet?

Ritka pillanatok egyike, mikor Jen mosolygott a sorozatban...
10/10
h.a.n.n.a 2013 jún. 26. - 14:52:02 10/10
(19924/22495)
Szia! :))

Igen, ezt én is megfigyeltem, hogy itt legalább magasságilag rendben voltak. Jót mosolyogtam azon, amit írtál, mert amikor néztem ezt a jelenetet, egybõl az jutott eszembe, hogy ezt már tuti Miguel "irányította". :))) Jobb lett volna, ha hamarabb átveszi.
Nekem is az volt a legnagyobb bajom Monicával, hogy semmi természetességet nem láttam rajta. Láttátok már más sorozatban/filmben, vagy ez neki az elsõ? Csak az érdekelne, hogy itt feszült be ennyire, vagy egyébként is ilyen ember? Amivel nagy baj nem is lenne, csak akkor ne legyen színész. Nem tudom ki gondolta, hogy jó lesz õ erre a szerepre, de hatalmasat tévedett. A Telemundo pedig gusztustalan volt, hogy a bolondját járatta velünk, rajongókkal. Vártuk a Jen-Gaby párost, ehelyett kaptunk egy...(ahogy Dzsanna fogalmazott, az a legmegfelelõbb) egy elefántot.
Remélem azért le fogják nálunk is adni, Jen miatt mindenképpen nézném. :) Jusson csak el még több emberhez a híre, itt nálunk is. :)
Mizsitimi 2013 jún. 26. - 14:48:37
(19923/22495)
Szia Dzsanna!

Non-stop bizony, és itt csöng a fülemben most is a dallama! Tegnap az irodába már rám szóltak a kolléganõim, mert mindenki ült kukán a számítógép elõtt, csak az én duruzsolásomat hallották egyfolytában.......I loveeeee it..i looove it! Hm-hm, la-la-la! Ezt nyomtam egész délután! :)
10/10
dzsanna3 2013 jún. 26. - 14:24:27 10/10
(19922/22495)
Szia Drága,

Rólad nem is feltételeztem, hogy elfelejtesz szavazni, hiszen te vagy a fanklub szavazógépe :)
Szerintem, statisztikát is gyártottál már! -Köszi
10/10
dzsanna3 2013 jún. 26. - 14:18:11 10/10
(19921/22495)
Szia Zsuzsa!

Mert Bruno az egyetlen, akinek vannak érzelmei/lelke a novellában... az összes többi önös érdekbõl cselekszik, õ szerelembõl, vagy Biancan kívül mások iránt szeretetbõl/együttérzéásbõl/empátiából...
10/10
dzsanna3 2013 jún. 26. - 14:13:44 10/10
(19920/22495)
Köszi Timi Neked is!

Remélem, nonstop hallgatod is a nótát, Jen legalábbis tegnap Los Angelesben azt kérte, szeressetek bele :)
10/10
dzsanna3 2013 jún. 26. - 14:11:25 10/10
(19919/22495)
Köszi Reni!

Szerintem azért Flavía is jól játszott hideg, számító érdekmamát!
És aki még természetesen játszotta szerepét, az a halászfiú és Ariel nõvére/húga volt szerintem.
A gonosz és undorító - kívül-belül - a novellában meg Guillermo volt, viszont nagyon jól játszotta, csak õ inkább rádióba való, mert ránézni, büntetés! Ugyanez a helyzet Ariel fogaival és rosszul ragasztott póthajával... Undormány!

Mindig felkapom a fejem, ha ilyet látok, hiszen ezek jól fizetett színészek a nagy USA-ban... akkor hol várható el, hogy egy színésznek rendben legyenek a fogai. S ha már nincsenek, melyik az a nem normális rendezõ, aki totál premier-planban mutatja ezeket a szájakat non-stop.
10/10
dzsanna3 2013 jún. 26. - 14:02:57 10/10
(19918/22495)
Itt van M.Spear gólyalábak nélkül... szerintem elaludt a rendezõ, vagy itt már Miguel Varóni ügyelt az ilyen apró részletre...
10/10
dzsanna3 2013 jún. 26. - 13:55:25 10/10
(19917/22495)
Szia Drága, de jó itt látni Téged!

Köszi neked is a szavazást. A klipet én is imádom. Igazi diszkó-élet, pezseg-nyüzsög, mindenkinek mozog keze-lába, ha beindul a zene :)

Nálam is ez ahelyzet: Jen a partnertõl függetlenül, a szerepbe éli magát, és magát adja - sajnos a partnere is magát adta, itt csúszott el! Az, hogy szépségkirálynõ volt valaha, és megtanították modellként lépdelni, annyira megragadt benne, hogy folyton a kifutón képzeli magát. A beszédet nyilván nem tanították meg hozzá, ezért a fene tudja, honnan hozta ezt a vontatott, kritikán aluli megnyilvánulást, mert beszédnek nem mondanám. De nekem elsõsorban a méreteivel volt bajom, mert JenCarlos állandóan mint egy pincsikutya lesett a feje fölé jó magasra, hogy láthassa a "szerelme" arcát. Nem bírom megemészteni a mai napig sem, miért tette ezt a Telemundo... Kezdték azzal, hogy megígérték neki, hogy Gaby lesz a párja... ezt visszavonták, és válogattak, a lehetõ legrosszabbnál megálltak, hogy tessék, ha elmész a csatornától, akkor ezt edd meg! Itt van neked a tehetségtelen, abszolút hozzád nem illõ: Monica Spear.

Pedig nagy hibát követett el a Telemundo, mert az Espinelák: Gaby és Jen Rajongói már együttesen kitezsnek 4 milliót. S miutána Telemundo becsapta a rajongókat, értsd: tévénézõket, tõlük elbúcsúzhat, pedig ugye a reklámból él, kell a novellafüggõ népség.

Bocsi, hogy így belebonyolódtam... ha szóba kerül ez a dolog, mindig elõjön a véleményem, de látom, nem vagyok egyedül vele :)

Felteszek egy képet, ahol Jen próbál az elefánt szemébe nézni... aki nem is olyan elefánt, ha nincs rajta a 15 cm-es tûsarok. Lehet, hogy véletlenül, de a végén, az étkezõben, amikor elkapta Brunót, levette a csukát, és mit ad Isten: alacsonyabb volt, ami persze a méretein nem, de a magasságán változtatott.
10/10
dzsanna3 2013 jún. 26. - 13:26:51 10/10
(19916/22495)
Köszi Lányok!

Így kell ezt! Lássam, hogy olvassátok a portot, hogy segítetek JenCarlosnak az érvényesülésben, hiszen, ha valaki, Õ igazán megérdemli azért a sok jó élményért, amit nyújt akár az alakításaiban, akár zenei téren.

Figyelmetekbe ajánlom fanklubunk NAPRAKÉSZ facebook oldalait.
Témákra bontva - kit mi érdekel alapon - lehet követni a JenCarlos-sztorikat.

1 https://www.facebook.com/pages/Pasi%C3%B3n-Prohibida-con-JenCarlos-Canela-Tiltott-szenved%C3%A9ly/343149715780835?ref=hl#
2 https://www.facebook.com/dzsanna.jencarlosofchungary
3 https://www.facebook.com/MiCorazonInsisteSzalamandraEnHungria?ref=hl
4 https://www.facebook.com/pages/Jencarlos-Canela-Hungary/307973132563833?ref=hl
5 https://www.facebook.com/pages/Pecados-Ajenos-Bûnös-szerelem/164771630329017?ref=hl
6 https://www.facebook.com/pages/DZsAnna-JENCARLOS-CANELA-el-m%C3%BAsico/143420762472122?ref=hl
7 https://www.facebook.com/pages/MSED-%C3%96rd%C3%B6gi-K%C3%B6r/274705459298543?ref=hl

Még egyszer köszönöm a közremûködést, és a szavazást azoknak, akik megtették, illetve akik megismétlik twitteren naponta akár többször is.

Augusztusban jön az új lemez, de elõtte már bezsebelheti a Premios Juventud - Univision díját is, amirõl nyilván megint lesz videónk, hogy vele együttt örülhessünk.