Neli 2010 ápr. 12. - 00:51:14
(935/22495)
jó a szerkója... :P
JencarlosCanela 2010 ápr. 09. - 17:49:06
(934/22495)
A Cool tv hamarosan elkezdi vetíteni a MÁS SABE EL DIABLO telenovellát ÖRDÖGI KÖR címmel
Belle 2010 márc. 09. - 18:26:01 Előzmény dzsanna3
(933/22495)
Most megint utána néztem a filmnek, de se híre, se hamva, pedig ideje lenne már, hogy valaki feltegye a netre.:-))) Díjaznám érte az illetõt.:-)))
Belle 2010 márc. 09. - 18:01:24 Előzmény dzsanna3
(932/22495)
Köszike a tartalmat, még nem néztem meg ugyan a filmet, de majd sort kerítek rá.:-)
Belle 2010 márc. 09. - 17:50:49 Előzmény dzsanna3
(931/22495)
Sziasztok!:-)
Szia Dzsanna!:-)

Örülök, hogy meglett a privis meglepi, remélem, tetszettek a részek.:-)

Igen, elég bosszantó, amikor nem teszi be a rendszer valamiért a képet, pedig látszólag minden rendben van vele. De hát nincs mit tenni.:-(

Megnéztem a Dónde está Elisa-s videókat (köszönet értük), s magam is igen meglepõdtem, hogy mennyire hasonlít a két tesó, Jason és Jencarlos Canela. Bár a sorozatot nem fogom nézni, de remélem, jól teljesít majd a fiú.:-)
10/10
dzsanna3 2010 márc. 07. - 17:07:17 10/10
(930/22495)
JENCARLOS CANELA fõszereplésével
EL PRIMER GOLPE (Az elsõ csapás) c. film története

Az El primer golpe a ¿Por qué Diablo? címû, Kolombiában nagy sikerrel játszott telenovella Telemundos újrafeldolgozásának, a Más sabe el Diablo telenovella különkiadása.

Fõszerepekben:

Jencarlos Canela (Ángel Salvador/Diablo),

Miguel Varóni (Martin Acero/Hierro) és

Angélica Celaya (a titokzatos nõ, Ángel elsõ szerelme).

Ez a telenovella volt a legnézettebb a Telemundo történetében. A film tele van akcióval, feszültséggel és csábítással. Megismerjük a Diablo név eredetét, korai éveit New York utcáin, és egy nagy tragédiát, amit átélt, mielõtt megismerte volna élete szerelmét, Manuela-t.

A film Ángel/Diablo vallomásával kezdõdik, mesélni kezd az életérõl... pereg a film.

A gyermek Ángel Queens külvárosában szinte az utcán nevelkedik, mivel édesanyja egyedül neveli õt, és a sok munkától nincs sok ideje foglalkozni vele, bár nagyon szeretik egymást. León Beltrán a helyi bártulajdonos vezeti rossz útra az amúgy lelkileg nagyon érzékeny, és grafikai tehetséggel megáldott fiút: tolvajt, késõbb rablót farag belõle. Ekkor ragad rá a Diablo név.

León a környékbeli fiúkból rablóbandát hoz létre - a saját fiát, Cachorrot is beleértve - Martin Acero (Miguel Varóni) - alvilági nevén Hierro - számára, aki nem más, mint Ángel Salvador édesapja, de errõl ekkor még egyikük sem tud.

Látjuk Hierro-t Miamiban, egy Hardrock Café-ban, León Beltránnal társalogva, amikoris megállapítja, hogy innen ugyan senki a világon nem rabol el még egy 25 centest sem, annyira jó a biztonsági rendszer. Megbízza Leónt, hogy a napokban érkezõ 5 millió dollárt, és egy hatalmas ékkövet raboltassa el, és miután õ mindent tud a biztonsági rendszerrõl, majd õ segít ebben. León utasítja Diablot telefonon, hogy azonnal utazzanak Miamiba, készüljenek fel a nagy rablásra.

A srácok megérkeznek Miamiba, ahol Ángelnek egy gyönyörû fiatal lánnyal nászutas házaspárt kell játszania. A lány egy szörnyû titkot rejteget, Ángel gyanakszik rá, nem bízik benne, de késõbb, amikor a lány szinte mindent felfed a múltjából, megállapítják, hogy a sorsuk nagyonis hasonló, egymásba szeretnek. Zajlik a rablás, mindenki a helyén, tökéletesnek látszik a siker, amíg Hierro tudomást nem szerez a lány "árulásáról".

... Ángel befejezi a történetét, a kamera átvándorol a másik oldalra, és kiderül, hogy Manuela Dávilanak, az ügyvédjének (Gaby Espino) mesélt, aki megígéri, hogy mindent megtesz a kiszabadítása érdekében.

A DVD megvásárolható 2010 február 9-étõl, pl. az amazon.com által.
10/10
offtopic
dzsanna3 2010 febr. 26. - 23:59:15 10/10
(929/22495)
és a harmadik...

Remélem, most könnyebben megy majd, de ne feledd: nem minden videót feliratoztam, csak ami arra érdemes volt :) Ha a telenovellát néznéd, ott számozva vannak 1-tõl 182. részig, azt, sorban, automatikusan játssza le a youtube...
10/10
offtopic
dzsanna3 2010 febr. 26. - 23:57:42 10/10
(928/22495)
2. lépés
10/10
offtopic
dzsanna3 2010 febr. 26. - 23:56:58 10/10
(927/22495)
Szia, Katka!

Amikor vége egy videónak, az oldal jobb oldalán találod a többit, ott keresd ki szám szerint vagy téma szerint (nem tudom, mit néztél) a RELATED VIDEOS felirat alatt!

beteszem neked sorban a lépéseket - elõször a keresést
10/10
offtopic
Katka2 2010 febr. 26. - 21:49:09 10/10
(926/22495)
Hali Mindenkinek:)
Szia Dzsanna!
Tegnap végre eljutottam az OLDALRA!!!!!!!!
..megnéztem az elsõ öt részt amit feliratoztál, és aztán a 33.-ra ment????????????????
Ciki megkérdezni, hogy hogyan megyek a köv.-re????????
JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ volt, tetszett,csak nagyot ugrottunk:)
( mint egy nyeretlen kétéves----úgy érzem---az vagyok---ebben a témában:))))))))))))