10/10
édesmaya 2012 dec. 27. - 07:29:01 10/10
(17895/22495)
http://actriceslatinas.blog.com/premios-actrices-latinas-2012/

Mejor pareja-nál találjátok Gaby-Jent. Az év legjobb párja címért!

Ne feledjük el lányok, szavazzunk!
10/10
édesmaya 2012 dec. 27. - 07:25:24 10/10
(17894/22495)
Napsugaras jó reggelt kívánnék, ha sütne a napocska,!

Remélem mindenki túlélte nagy karácsonyi esze-iszomot, és nem lett gyomorrontása senkinek!

Én Jencarlossal is ünnepeltem, egész nap az õ dalai mentek sütés-fõzés közben.
Sosem felejtek el beszélni róla, még a karifa mellett is velem volt gondolatban!
Anyósomékhoz jövet-menet szól a kocsiban a cd-je,nagyon jó hangulatban elröppent az 50-50 km.
És ez a fotó készült rólam, Jencarlossal velem, gondolatban:
doramonika87 2012 dec. 26. - 22:21:40
(17893/22495)
Köszönjük a képet, Nickolas egyre aranyosabb.... :D
10/10
KLOPCSIK69 2012 dec. 26. - 18:01:03 10/10
(17892/22495)
Jajj remélem mindenki látta ma a MCI-t... Jencarlos olyan aranyos volt a kis Chabelita-val :)))))))))))
10/10
KLOPCSIK69 2012 dec. 26. - 16:33:24 10/10
(17891/22495)
Karácsony :
10/10
KLOPCSIK69 2012 dec. 26. - 16:32:58 10/10
(17890/22495)
Nickoo elsõ karácsonya :
doramonika87 2012 dec. 26. - 01:54:24
(17889/22495)
iFeliz Navidad todas las personas en este foro!
Mindenkinek boldog karácsonyt kívánok.
10/10
zso51 2012 dec. 25. - 08:49:50 10/10
(17888/22495)
Kívánok mindenkinek békés, boldog, meghitt Karácsonyt!
10/10
KLOPCSIK69 2012 dec. 24. - 15:14:58 10/10
(17887/22495)
Kellemes karácsonyi ünnepeket mindenkinek :)
10/10
f_nikcsy 2012 dec. 24. - 14:01:41 10/10
(17886/22495)
Drága csajok!
Örömökben gazdag, boldog karácsony kívánok nektek!

FIGYELEM!
Ma minden mûsor elõbb kezdödik fél órával az RTL2-n!
Puszi
10/10
Zsuzsa17 2012 dec. 24. - 13:09:41 10/10
(17885/22495)
Sziasztok!
Áldott Békés Karácsonyt Kívánok Mindenkinek! A Jézuska hozzon a karácsonyfa alá sok-sok ajándékot!
(Csak egy kattintott koncertképet tudok betenni.)
Köszönet mindenkinek a munkájáért.
tina 88 2012 dec. 24. - 12:42:41
(17884/22495)
Sziasztok
BÉKÉS , BOLDOG , SZERETETBEN GAZDAG KARÁCSONYT KÍVÁNUNK MINDENKINEK!
10/10
dandi83 2012 dec. 24. - 11:34:55 10/10
(17883/22495)
a kép lemaradt, bocsi
10/10
dandi83 2012 dec. 24. - 11:34:19 10/10
(17882/22495)
Nagyon Boldog, Békés, Áldott Karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek!
ez a kis egyszerû képet én készítettem ( Tina, Dzsanna tablóit meg sem közelíti, de annál nagyobb szeretettel csináltam, készítettem)
Mindenkinek nagyon szép napot!!!
offtopic
handi99 2012 dec. 24. - 10:44:16
(17881/22495)
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
10/10
1timcsi7009 2012 dec. 24. - 09:54:13 10/10 Előzmény dzsanna3
(17880/22495)
Szia Dzsanna,
Jól van el olvastam mindent, én megértem a te munkádat ,és hogy átvertek" téged a külföldiek.
És tényleg jó volt elolvasni amit kiraktál.
Nem akarok veled veszekedni, és ellenségeskedni, további kellemes ünnepeket mindenkinek!
10/10
1timcsi7009 2012 dec. 24. - 09:48:00 10/10
(17879/22495)
Feliz Naviad mindenkinek!
Nagyon szépek lettek a tablók!!!!!!!!
Köszönjük mindenkinek a munkáját az aranyos képeket + a fordítgatásokat is.
Talán beigazolódott , hogy fehér karácsonyunk lesz ,legalább is itt Budapesten van hó .
További jó munkát és készülõdést minden kis szorgos rajongónak!
10/10
édesmaya 2012 dec. 24. - 08:32:48 10/10
(17878/22495)
Szép karácsonyi reggelt és készülõdést a szentestére kedves barátaim, Jencarlos fanjai!

Ezzel a gyönyörû Tina-tablóval köszöntelek benneteket!

Mindenkinek sok-sok gyönyörû ajándékot kívánok a fa alá!

Töltsetek minél több idõt szeretteitekkel!

Gondolatban legyen veletek a mi imádott Jencarlosunk a kis családjával!

Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek!
10/10
dzsanna3 2012 dec. 24. - 06:44:55 10/10
(17877/22495)
BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNUNK MINDENKINEK!
10/10
édesmaya 2012 dec. 23. - 20:04:31 10/10
(17876/22495)
Sziasztok!

Pár nap betegeskedés után, Ildickónk jóvoltából, meggyógyultam a teájától!

Meghoztam a MCI 38. részének leírását, olvassátok:

Miami, szálloda.
Andrés rémületébõl felocsúdva felelõsségre vonja Lolát, miért csókolózik Apolo Ferrerrel. Lola nem hagyja magát, õ meg azért ágál, hogy Andrés miért nincs a felesége közelében. Apolo nagyon örvendezik rajta, hogy Lola megcsókolta õt, de Agapito szerint ez volt a leghamisabb csók, amit valaha látott. Agapito összehasonlítja Andréssal, és cuki fiúnak nevezi. Jennifer is reklamál, hogy le akarja õt cserélni Apolo erre a cafkára, erre a senkire?
Andrés közben követi Lolát vissza a szállodába, a lakosztályában. Felelõsségre vonja ismét, hogy miért csókolta meg azt a ficsúrt? Lola: Három okból! Mert akartam, mert megtehetem, mert ehhez volt kedvem! Mert szabad nõ vagyok!

Rodrigo lakása.
Hosszan csókolóznak Rodrigo és Soledad. De egyszer csak Solitának beugranak rémséges undorító, mocskos pasik pofája, akikkel dolga volt még régen. Kibontakozik Rodrigo karjaiból: Nem megy Rodrigo, nem megy! Rodrigo: Miért nem szerelmem? Én vagyok az, Rodrigo, szeretlek! Próbálja nyugtatgatni a rémült, valamitõl nagyon félõ Solitát.

Adela az étterembõl távozik a jóvágású úriemberrel, akivel megbeszélte a mûszaki utáni randit. Daniel nagyon fájón néz utánuk. De a kocsiban az úriember megfeledkezik a jó modorról, és azonnal letámadja szegény lányt. Adela erõsen tiltakozik a bánásmód ellen.

Miami, szálloda.
Apolo azt gondolja, hogy elnyerte Lola bizalmát, és szabad útja lesz már a szíve felé. De Agapito ezzel nem ért egyet. Milyen esélyrõl beszélsz? Apolo: Azt mondtam neki, meleg vagyok! Agapito erre majd megfullad a gyümölcsevésben.
Andres meg Lolával veszekszik, nem veszi be a csókot, az egy nagy kamu volt szerinte. Lola: Áááá, komolyan? Igazi volt a csók, és isteni volt csókolózni egy olyan pasival, aki nem te vagy! De Andrés nagyon jól ismeri Lolát: Tudod, ez nem csók volt, hanem bohóckodás! És Andrés megmutatja neki, hogy milyen az igazi, és hosszú, forró csókban forrnak össze. Lola a csók után: Utállak Andrés Santacruz! És otthagyja Andrést. Andrés: Utálom, amikor faképnél hagysz Lola!

Rodrigo lakása.
Soledad: Bocsáss meg Rodrigo, de szégyellem elõtted magam! Rodrigo: Nem, én nem számítok! Csak magadra gondolj, hogy mit akarsz, és mit érzel? Soledad: Én téged akarlak! Úgy akarlak szeretni, mint egy normális nõ! De még mindig érzem azt a félelmet, ami nem engedi, hogy átöleljelek! Mindenhol veszélyt érzek! Rodrigo meg akarja védeni Solitát, és kéri, próbálja meg kiverni ezeket a gondolatokat a fejébõl. Soledad: Nem a fejemben van, hanem valódi ellenségem van, aki megbosszulja azt, amit vele tettem. Rodrigo szeretne segíteni, de tudnia kell, mi történt. Soledad: Most nem megy, de egy nap elmesélek mindent, jó? Soledad szeretné elfelejteni azt a borzalmat, amit átélt. Sose kételkedj a szerelmemben!

Közben az utcán figyelik, hogy Soledad a nyomozónál van, és jelentik a fõnöknek.

Adela nagy nehezen kiszabadul az õrült pasi kocsijából, aki prostinak nézte.

Daniel lakása.
Daniel gondterhelten italt tölt magának. Veronika meg húzza, hogy biztos a volt barátnõjére gondol, aki úgy kokettált az étteremben a vendéggel, mint egy prosti. Daniel: Menj a pokolba Veronika!

Rodrigo lakása.
Soledad és Rodrigo boldogan fonódnak össze. Rodrigo: Jajj Soledad, gõzöd sincs, mióta várok erre a pillanatra!

Miami, szálloda.
Agapito nem tudja elképzelni, Apolo miért talált ki ekkora baromságot, hogy õ meleg! Apolo: A pasijának az érkezése megkönnyíti a dolgomat, csak annyi, hogy a bizalmasává kell válnom. Agapito azon aggódik, hogy ha Lola kinyitja a száját, arról, hogy õ meleg, a pletyka terjedni kezd, mint a futótûz. Apolo: Nem fogja, mert õ megbízható! Agapito: De miért pont õ? Több ezer nõ ölni tudna, hogy lefeküdhessen veled! Apolo: Lola számomra olyan lenne, mint az arany érem!

Andrés Lola után megy a szobájába, bár Lola nem akar vele beszélni. Andrés: Hallgass meg, mert komoly ajánlatom van számodra! Tudom, hogy Deborával kell maradnom, de az az ajánlatom, hogy legyünk szeretõk! Lola úgy áll, mint akit leforráztak. Szeretõk Andrés? Igen, szeretõk, de a szeretõk szeretik egymást Lola! Lola: Amikor tinédzserek voltunk, igen, akkor más volt, a legjobb szeretõk voltunk! Akkor még tiszteltél engem! Andrés: De én most is tisztellek, de nem vagyok szabad! De az leszek nemsokára! Lolának mindez nem tetszik, hogy olcsó hotelekben délelõtt, vagy délután találkozzanak, hétvégeken meg sosem! Debora lesz az elsõ, na és én? A második? Andrés: Légy egy kis türelemmel, légy mellettem amíg … Lola: Amíg? Te Deborát vetted el, nem leszek sohasem a második! Rossz lóra tettél Andrés! Nem akarok sem az elsõ, sem a második lenni, legyek én az egyetlen egy férfi életében! Andrés: Akkor most mitévõk legyünk? Lola: Megpróbálok boldog lenni. Andrés: És kivel? Azzal a bohóccal a tévébõl? Lola: Apolo Ferrer? Miért is ne? Fiatal, jóképû, sikeres, bármelyik nõ bele tudna szeretni! Andrés: Bármelyik, de te nem! Te nem tudsz szeretni mást, mert engem szeretsz! Lola: Ne légy már magaddal úgy eltelve! Elegem van abból, hogy magányos vagyok, hogy szenvedek! Boldog akarok lenni! Nem akarok senki szeretõje lenni, amikor a neje is lehetnék! Andrés: Menj hozzá ahhoz a bohóchoz! Lola: Nem is olyan rossz ötlet! Te meg menj vissza a nejedhez, a fiadhoz Los Angelesbe! És hagyj békén egyszer és mindenkorra! Andrés: Csak aztán ne panaszkodj Lola Volcán, ha többé nem kereslek! Esküszöm!

Andrés a recepción Lola szobája mellettit venné ki, vagy a közelében lévõt. Nyúl a tárcájáért, de az nincs a zsebében. (kiesett a szálloda elõtt, amikor kiszállt a taxiból)
Lola a szobájában Chavelának elpanaszolja Andrés ajánlatát. Nem fogja hagyni magát, õ nem egy rongy, amit eldobhat.

Camilo lakása.
Camilo épp pásztorórán van egy csajjal, amikor cseng a mobilja, Andrés hívja Miamiból. Andrés elpanaszolja, hogy nincs meg a tárcája, foglaljon neki egy szobát a hotelban és derítse ki, hogy juthatna egy hitelkártyához. De Camilo lerázza, és megszidja, miért ment Miamiba Lola után?!

Miami, szálloda.
Lola bekopog Apolóhoz, és rááll az ajánlatára, miszerint eljátssza a barátnõt, eljárogat vele partikra. Elmondja azt is, hogy Andrés mit ajánlott neki, de õ képes mást szeretni, nem kell neki Andrés ajánlata! Apolo örül Lola határozatának, megölelik egymást.

Camilo lakása.
Szegény Camilot nem hagyják csajozni, most meg Daniel zavarkolódik nála! A csaj gyorsan összekapja a holmiját és átmegy a másik szobába. Camilo ingerülten beengedi a kéretlen látogatót.

Miami, szálloda.
Apoló és Lola boldog mosollyal búcsúznak el egymástól, holnap reggel a partra mennek együtt.
Lolát Chavela várja a szobájában, meg is mondja a véleményét: Nem tetszik neki ez a pasi! De Lola másképp gondolja, nem hagyja magát eltántorítani.

Camilo lakása.
Beengedi Danielt, a lány meg fogja magát és lelép: Majd ha jobban ráérsz, eljövök! Camilo: Te meg Andrés tönkre teszitek a szexuális életemet! Kirúgtatok a vállalattól, most meg idejössz jópofizni?! Daniel: Én próbáltam meggyõzni apámat, de nem lehetett! Adelitát meg hagyd békén! Elhagytad ezért a ringyó Veronikáért, mit vártál, hogy majd könyörögni fog neked?! Hagyd békén Adelitát, és engem is!

Miami, tengerpart.
Lola és Apolo együtt kocognak reggel. Lola észreveszi az egyik nyugágyban alvó Andrést. De aztán mégsem szól neki, tovább kocog Apolóval.

Andrés háza. Debora reggel tálcán visz reggelit Andrés szobájába, de õ nincs ott! Debora kétségbeesetten kiabálni kezd az anyjának.

Miami, szálloda.
Andrésnak mégis elintézte Camilo a hitelkártyát, kifizet egy szobát, és a butikban vett ruhákat, is. Agapito 500 dollárt ad a recepciósnak, ha egy pillanatra nem figyel. Aztán a mobiltelefonjával felvételt csinál a monitoron Andrés adatairól.

Lola háza.
Adela, Pepe, aggódnak Soledad miatt, aki nem aludt otthon. Etelvina persze máris kész az epés megjegyzéseivel. De Pepe nem hagyja barátnõjüket, megvédi a csípõs nyelvû Bajusztól. Adela máris felhívná Lolát, de Pepe szerint még nem kell, mert tönkretennék Lola nyaralását. Bezzeg Bajusznak nem kellene kétszer mondani igaz?! A nyomozót nem tudják felhívni, mert nem tudják a számát, Sofíát igen, neki biztos megvan a száma. Máris tárcsázza Adela Sofía számát.
Miami, szálloda.
Apolo lakosztályának ajtaján kopognak. Apolo: Gyere be Agapito! De nem õ az, hanem Andrés. Andrés belép, illendõen bemutatkozik: Andrés Santacruz vagyok, beszélnünk kell! Apolo: Hogy-hogy mik a szándékaim Lola Volcánnal? Ez nem a te dolgod Andrés, Lola tudtommal egyedülálló! Andrés: Lola sosem volt egyedülálló, Lola a szerelmem! Apolo: A szerelmed? De neked feleséged van! Ez nem hangzik valami jól, mert Lola csak egyvalakid lehet: a szeretõd! Lolával nagyon jó barátok lettünk, és lefogadom, nagyon dühös lesz, ha elmondom, itt voltál! Szerelemben, háborúban mindent szabad! Akit te a kedvesednek hiszel – az enyém! Andrés: Kettõnk közül én ismerem Lolát, és õ nem olyan, aki bárkibe képes beleszeretni. Õ engem szeret! Apolo: Akarsz fogadni?
Bejön Agapito. Ó Istenem! Hívjam a biztonságiakat? Andrés: Nem, nem kell, már megyek is! Lolával szeretjük egymást! És bármi is a terved, mindegy mit csinálsz, ez nem változik! Agapito: Hát… nem semmi! Micsoda egy pofátlan alak, hogy merészelt ide jönni?
Lola olvas a szobájában. Chavela meg piszkálja, hogy Miamiban van, menjen ki a strandra, az utcára. De Lolának nincs kedve Andréssal összefutni, és állandóan vitatkozni vele. Chavela: nem azért jöttél Lolita Miamiba, hogy olvasgass, hanem változtass a sorsodon, megtaláld a szõke herceget! Élvezd az életet! De Lola szeretne néha más emberként élni.

Rodrigo lakása.
Reggel van, Soledad simogatja Rodrigo arcát, mert az látta meg elõször ébredés után, úgy aludt, mint egy angyal. Rodrigo: A bátor angyal, aki gyorsan elaludt! Boldoggá tett, hogy veled tölthettem az éjszakát! Visszakapcsolják a mobiljaikat. Rodrigonak egy csomó nem fogadott hívása van Lola házából. Soledad: Jajj, szólnom kellett volna, hogy itt maradok nálad! Kopognak az ajtón, Sofía az. Köszön, bocsáss meg, hogy zavarlak, de … akkor veszi észre Soledadot.

Camilo és Lopez nyomozó egy drága étterembe mennek. De Lopez kétli, hogy ilyen drága helyen akarna Camilo ebédelni. Nem is akar, hanem valakit keres, aki itt dolgozik. Lopez elõbb elmegy a mosdóba, de eltéveszti, és a nõibe megy. Ott meg épp öltözik Adela, õ meg gyorsan kiebrudalja a meglepett nyomozót, aki azért titkon örül, hogy így láthatja Adelitát, hisz kedveli már régóta.

Miami, szálloda.
Kopognak Lola szobája ajtaján. Jennifer vágódik be, mint a féltégla, gyorsan elhadarja a nevét, és feltûnõen nézelõdik körbe. Lola: Helló, egyedül vagyok! Jennifer: Ne merj az utamba állni .. Volcán! Lola: Te se merj az én utamba állni Jennifer Dupont! – mondja neki gúnyosan. De jön Apolo és, átkarolja Lola vállát: Gyerünk, vár ránk Miami! Jennike meg leforrázottan áll.

Andrés háza.
Debora épp hisztikézik az anyjának, amiért nem aludt otthon Andrés. Sejtése szerint Lola után ment Floridába. Szól Debi mobilja. Egy ismeretlen telefonáló az, Debora le akarja rázni. Jöjjön Miamiba, ha nem akarja elveszíteni a férjét! (Agapito a jóindulatú telefonáló) A férje ugyanabban a szállodában szállt meg, mint egy bizonyos Lola Volcán! Na erre Debi rettentõ képet vág, szinte halálra vált! Ráordít az anyjára: Gyerünk, 5 perc és indulunk Miamiba, mert a házasságom halálos veszélyben van!

Rodrigo lakása.
Sofía elmondja, hogy Pepe hívta fel, hogy aggódnak Solita miatt, mert nem aludt otthon. Solita nagyon sajnálkozik, hogy nem szólt az otthoniaknak. Sofía örül, hogy együtt látja õket Rodrigoval, Jól tetted, hogy megbízol Rodrigoban, mert õ az utolsó lovag errefelé. Sofía el. Solita: Szeret téged, õ csodálatos nõ, ilyent érdemelsz! Rodrigo: Sofía valóban csodálatos nõ, de azt érdemlem, akit szeretek, és az te vagy!
Sofía zokogva ül be az autójába.

Camilo és Lopez nyomozó a drága étteremben. Jön Adela, Camilo beszélni szeretne vele. Lopez elnézést kér tõle, amiért rátört a nõi mosdóban. Adela röviden lezárja az egészet Lopezzal. Camilo elmondja, hogy Daniel nála járt, de Adela beléfojtja a szót: Nincs jogod beleszólni az életembe. Camilo biztosítja Adelat, hogy rá mindig számíthat, de Adela kicsit ridegen fogadja, nem nagyon kér belõle sem. Elmegy, mert fél, hogy legorombítja a fõnök.

Miami utcáin.
Andrés követi Lolát és Apolot, akik nagyon jó hangulatban járkálnak, kerékpároznak az utcákon.
Viki és Debi megérkeznek a szállodába. Viki nagyon magyarázkodik a recepciósnak, hogy Debora Andrés Santacruz felesége, egyszerûen adja oda a lakosztálya kulcsát neki, és kész. De a recepciós óvatos: Majd ha Andrés Santacruz megjön, és így rendelkezik, majd akkor odaadja a kulcsot. Meg is jön Andrés, elcsodálkozik, hogy került oda Viki és Debora? Debora: Jöttem megmenteni a házasságomat, amit ti Lolával el akartok rontani!
Viki: A kislányom terhes, ez a pasas meg megcsalta egy másik nõvel! Ezt a recepciósnak mondja. Jön Lola és Apolo. Lola: Velem biztos nem! Egész idáig menekültem elõletek, most meg utolértetek? Viki, ahogy meglátja Apolot, repdes, mint a madár örömében: Apolo Ferrer! Szeretlek! Az elsõ számú rajongód vagyok, egyszerûen imádlak! Imádlak! Ugrál, mint egy dilis tinédzser. Apolo: Köszönöm szépen! Ez nagyon kedves! Kik a barátnõid Lola?
Lola: Nem, nem, õk csak a szomszédaim, Andrés neje, és az anyósa. Apolo lovagias módon mindkét nõnek kezet csókol. Debora: Apolo Ferrrer, a mama kedvence, és mostantól az enyém is! Apolo: Hadd közöljem, hogy én vagyok a leendõ szomszédjuk is, hála a menyasszonyomnak! Andrés: Hogy miiiíííí? Lola: Igen, igen Apolo a võlegényem, halljátok? A võ- le –gé - nyem! Na erre a bejelentésre mindenki másképp reagál. Andrés nevet kínjában, Debora örömében somolyog, Viki pedig dühében felnyársalná a pillantásával Lolát!
levyrronifan 2012 dec. 22. - 19:56:06
(17875/22495)
rtl 2 lesz egesz unnep alatt sorozat
10/10
KLOPCSIK69 2012 dec. 22. - 17:20:14 10/10
(17874/22495)
De, ha a jövõ héten is lesz lesz sorozat...
levyrronifan 2012 dec. 22. - 16:34:19
(17873/22495)
a heten lesz most az a resz ugye ahol Andrés talalkozik kislanyaval,nem?
10/10
KLOPCSIK69 2012 dec. 21. - 18:09:18 10/10
(17872/22495)
Tina újabb, csodás tablója:
10/10
KLOPCSIK69 2012 dec. 21. - 18:07:48 10/10
(17871/22495)
Jencarlos:
10/10
KLOPCSIK69 2012 dec. 21. - 18:06:59 10/10
(17870/22495)
Gaby, Jen és Nickolas, ha jól tudom a Telemundo családi rendezvényén:
10/10
KLOPCSIK69 2012 dec. 21. - 18:05:16 10/10
(17869/22495)
Köszönjük Dzsanna, hogy ezt kitetted, tényleg jó volt elolvasni. Kíváncsi lennék, arra, hogy az Epizód magazin is beletartozik e ebbe a körbe, azzal a halom valótlan infójával?

"Tilos publikálni cikkeket és fotókat az Union Music Records Co. elõzetes hozzájárulása nélkül!

Abban az esetben, ha a klubtagok a média bármely eszközén, bármilyen típusú, jellegét tekintve, sértõ, rosszindulatú hírt, kommentárt, cikket találnának, kérjük rögtön lépjenek kapcsolatba a Fanklub kapcsolattartással megbízott személyével, hogy együtt tudjuk kezelni a helyzetet, és megoldást keressünk. Teljes diszkréciót kérünk tõletek. Nem kívánatos számunkra, hogy pletykák, kommentárok, rosszindulatú mendemondák, otromba élcelõdés kereszttüzébe kerüljünk, mely ártana, és kárt is okozhatna neves mûvészünk hírnevének, és akár az önök Fanklubjának is."
10/10
dzsanna3 2012 dec. 21. - 14:04:04 10/10
(17868/22495)
A Fanklub-szabályzat elsõ része -

FANKLUB SZABÁLYZAT

Az Union Music Records szeretné megköszönni nektek mindazt a sok fáradozást és áldozatot, mely végül eljuttatott titeket ide, hogy szerves részét alkothatjátok Fanklubunknak. Ezért ismételten kifejezzük hálánkat. A Fanklubunk tökéletes mûködése érdekében úgy döntöttünk, felállítunk néhány szabályt, melyeket szeretnénk, ha Ti, mint Jencarlos Canela Hivatalos Rajongói Klubjának képviselõi betartanátok.

Arra kérünk és ösztönzünk titeket, hogy mint Jencarlos rajongói, továbbra is legyetek segítségünkre, ahogy eddig is, és ismertessétek meg Jencarlos nevét és mûvészi arculatát a média különbözõ csatornáin, az internet közösségi oldalain, úgmint: Facebook, Twitter, Myspace, fórumok, blogok, stb…

Felkérünk titeket, hogy dolgozzatok ki ötleteket, melyek kivitelezésével a Fanklub tagjainak létszámát növelni lehetne.

Tájékoztassatok minket, ha a Fanklubnak valamilyen eszközre szüksége lenne.

Tudnunk kell, hogy az általatok betöltött tisztség és a feladataitokkal járó felelõsségvállalásért nyújtott ellenszolgáltatásainkkal elégedettek vagytok-e. Abban az esetben, ha bármilyen jellegû véleménykülönbség lenne, kérjük, értesítsetek bennünket, hogy együtt elháríthassuk az akadályokat.

Emlékezzetek rá, alapvetõ célunk, hogy jól érezzük magunkat. És a tagjaink között, egymás iránt, a lehetõ legnagyobb tisztelet uralkodjon. Klubunk jelmondata a következõ:

„Érezd jól magad, tedd azt, amivel másoknak is örömet szerzel, mindig szem elõtt tartva, hogy, önként szenteled az idõdet Jencarlosra azért, mert szereted õt, támogatod a mûvészetében.”

Fontos és kényes téma, amire különleges figyelmet kell szentelnünk:

Tilos publikálni cikkeket és fotókat az Union Music Records Co. elõzetes hozzájárulása nélkül!

Abban az esetben, ha a klubtagok a média bármely eszközén, bármilyen típusú, jellegét tekintve, sértõ, rosszindulatú hírt, kommentárt, cikket találnának, kérjük rögtön lépjenek kapcsolatba a Fanklub kapcsolattartással megbízott személyével, hogy együtt tudjuk kezelni a helyzetet, és megoldást keressünk. Teljes diszkréciót kérünk tõletek. Nem kívánatos számunkra, hogy pletykák, kommentárok, rosszindulatú mendemondák, otromba élcelõdés kereszttüzébe kerüljünk, mely ártana, és kárt is okozhatna neves mûvészünk hírnevének, és akár az önök Fanklubjának is.

Elvárások, melyeket minden Fan Clubnak be kell tartania:

a) Az Elnök felelõsségi joga és kötelessége irányítani, építeni, informálni a Fanklubot, felügyelni a tevékenységeket, és az események koordinálásával megbízott személy javaslatait egyeztetni a lehetõségekkel. Ellenõrizni a Kincstárnok munkáját, és figyelemmel kísérni a klub többi tagjának a tevékenységét. Az elnök együttmûködik minden, a Jencarlos mûvészi tevékenységét elõmozdító személlyel, szervezettel és céggel.

b) Az Elnökhelyettes felelõs a Fanklub törvényes és etikai mûködéséért, a PR tevékenységért, és a különbözõ internetes közösségi oldalak megalkotásáért és naprakész vezetéséért. Lásd: Facebook, Twitter ..stb.

c) A Titkár kötelessége mindenben elõsegíteni az Elnök és az Elnökhelyettes munkáját, amiben csak szükséges. Ugyanakkor a rendezvények koordinátorai számára is segítséget kell nyújtania, hogy jól tudják végrehajtani feladataikat.

d) A Kincstárnok felelõs a Fanklub pénzügyi tevékenységéért és elszámolásaiért.

e) A Rendezvényszervezõ feladata kijelölni azt a csapatot, aki segédkezik az autogram-osztásnál, a mûvész nyilvános szereplésein, egyeztetni a Fanklub-találkozókat, és megszervezni minden olyan eseményt, amely a nagyközönséggel kapcsolatos. Természetesen az Elnökkel és Elnökhelyettessel együttmûködve szervezi meg a fogadást, üdvözlést, és a rádió-közvetítéseket is.

f) A Propagandista feladata kreatív rajzok, képek, fotók, videók nyomtatványok elkészítése, megtervezése, megalkotni, megszerkeszteni a web oldalak arculatát. Valamint a poszter készítés, a mûvész, az országban tett látogatása alkalmából.

Megjegyzés:

Elfogadunk bármilyen javaslatot a tisztségviselõk kinevezésére, és az általuk végzett feladatok képességeik szerinti legmegfelelõbb kiosztása érdekében. Néhány esetben lehetséges, hogy egy bizonyos feladatot egy másik személy végez, mint azt a fõ irányelvekben felvázoltuk. Ha bármilyen típusú változtatást kívántok végrehajtani, kérjük, tudassátok velünk egy írásos javaslatban.

Jelentéstétel:

Havonta kell részletes jelentést tenni mind a tisztségviselõkrõl, mind a tagokról. Továbbá kérjük Önöket, hogy ezen naprakész információkkal tájékoztassanak minket a klub tevékenységérõl és eredményeirõl, és természetesen az újonnan belépõkrõl is.

Szervezõk /promotorok /:

Abban az esetben, ha egy koncertszervezõ kapcsolatba lépne veletek, meg kell adni nekik cégünk elérhetõségeit, hogy Jencarlos menedzsere a megfelelõ hivatalos lépéseket megtehesse.

Magazinok/ Újságok stb..:
Ugyanúgy, informálni kell õket cégünk elérhetõségérõl.

Kétségek / Reklamációk..stb..:

Az Elnöknek és az Elnökhelyettesnek kötelessége kapcsolatba lépni velünk ebben az esetben.
info@unionmusicrecords.com vagy JencarlosFanClub@unionmusicrecords.com
10/10
dzsanna3 2012 dec. 21. - 10:46:08 10/10
(17867/22495)
A képen a közvetlenül a facebook oldalunk bezáratása elõtti FB-értesítés: a térképen jelölték, honnan történt gyanús belépés a mi fanklubunk oldalára.

JENCARLOS CANELA HIVATALOS FANKLUB SZABÁLYZATA
(Fordította: Zsuzsa)

1) Az Elnökök minden területen kinevezhetnek asszisztenseket, de mindig csak a központ engedélyével. Mielõtt bármilyen kinevezést eszközölnének, meg kell tárgyalnunk, és együtt teljes egyetértésben meghozni a megfelelõ döntést.

2) A Fan Club minden egyes ügye a központ által kijelölt, kapcsolattartással megbízott személy igazgatása alá tartozik, Minden Elnöknek rendelkezésére áll egy levelezési cím, amelyen értekezhetnek a fent említett személlyel. Az elnököknek kötelessége tájékoztatni ezen személy létezésérõl és elérhetõségérõl a klub többi tagját, hogy kapcsolatba léphessenek vele, ha esetleg probléma, vagy nézeteltérés adódna a Fan Club vezetõségével. Az a szándékunk, hogy minden klubtag tudja, hová is fordulhat. Ne felejtsék el, ha levelet írnak a fenn említett személynek, egy másolatot csatolniuk kell, a Fanklubuk Elnöke számára.

3) Kérjük Önöket, hogy vegyék figyelembe az egyes klubtagok által tett javaslatokat. Abban az esetben, ha a javaslat nem nyeri el tetszésüket, kivitelezhetetlennek gondolják, stb, kérjük Önöket, tájékoztassák a fenn említett személyt, hogy méltányoljuk, és az ügyet a club elé tárták, és ugyanakkor arról is, mik voltak a motívumok, amiért a javaslat elvetése mellett döntött a vezetõség. Ezen a módon elkerülhetjük a félreértéseket, és azt, hogy egy elégedetlen klubtag felrója az elnökségnek, hogy csak õk hozzák a döntéseket. Ezzel elkerülhetjük, hogy a kérdéses személy háttérbe vonuljon, mivel, az a célunk, hogy egyetértés és együttmûködés legyen az össze klubtag között.

4) Az elnökségnek megvan a felhatalmazása, hogy bármelyik klubtagot megfosszák tisztségétõl, akirõl úgy gondolják, nem teljesíti vállalt kötelességét, kihúzza magát, vagy nem megfelelõ magatartást tanúsít. Mielõtt a klubtagot megfosztanák tisztségétõl, a vezetõségnek levélben kell a Miami központot tájékoztatni, hogy együtt tanulmányozzák és megvitassák, mi is lesz a végleges döntés. Ha már meghozták a menesztésrõl szóló határozatot, az Elnöknek kell az érintett személyt tájékoztatni.

5) Csak az Union Music Records Co, vezetõsége jogosult arra, hogy a Fan Club Elnökét, illetve Elnökhelyettesét a tisztségébõl felmentse.

6) Minden új tagnak be kell küldenie levélben egy nyilatkozatot, azon adatokkal, melyet a klub kér, és abban a formában, amelyet már megadtunk. Az Elnök, vagy az evvel a feladattal megbízott személy, az új belépõ tag adatait a havi jelentéssel együtt postázza a központba, hogy számon tudjuk tartani a club létszámának alakulását minden egyes városban, vagy országban. (lásd: mellékelt formanyomtatvány a belépõ tagoknak, a kért adatok nyilvántartására. )

7) Egyedül az Union Music Records Co. rendelkezik azzal a joggal, hogy egy új Fan Club vezetõséget kinevezze, akár az USA-ban, vagy annak területén kívül.

8) A havi jelentésre azért van szükség, hogy tájékozódjunk minden egyes Fan Club tevékenységérõl és ezzel egyidejûleg az új tagokról is.

9) Minden állam, illetve ország Fan Clubjának kötelessége kapcsolatot tartani a rádióállomásokkal, és kitartóan kérnie, hogy Jencarlos számai elhangozzanak a rádió- közvetítésekben. Ezen cél eléréséért stratégiai tervet kell kidolgozni, melynek megvalósításában mindenkinek részt kell vennie.

10) A Fan Clubhoz való tartozásnak, nem feltétele, hogy a tagok jótékonysági rendezvényeken vegyenek részt, vagy hogy adakozzanak a rászorultak részére. Alapjában az elsõdleges követelmény, hogy tagjai lehessenek klubunknak, a nagykorúság. Csak az lehet tag, aki már betöltötte 18. életévét. Ez a szabály érvényes az USA és egyéb országok állampolgáraira, kivéve azokat, ahol a helyi törvényhozás a nagykorúság meghatározására más korhatárt iktattak törvénybe. Az USA-ban ragaszkodnunk kell ehhez a szabályhoz, mivel, ha kiskorúakat is felvennénk tagjaink közé, a Club mûködése olyan törvények hatáskörébe esne, amely kitételek mellett nem kívánunk mûködni.
Ezen törvényes kötöttségen kívül, a klubtagság legfontosabb követelménye: Tisztelni, becsülni, élvezni, méltányolni Jencarlos mûvészi tevékenységét, valamint a „Gondolkodj pozitívan” felfogással szerves részét képezni ennek a nagy családnak.

11) A klubtagság megszerzéséhez egyetlen Fan Club se állíthat fel anyagi kitételeket. Az egyetlen dolog. ami megengedett, eseti anyagi hozzájárulás elfogadása, akkor, amikor bizonyos tevékenységeket végeznek, mint azt a továbbiakban részletezzük.
Bármely esetben, ha valaki nem tud anyagilag a költségekhez hozzájárulni, semmi esetben se szabad az illetõ személyt diszkriminációval illetni. Nagyon kérjük Önöket, hogy különös figyelmet szenteljenek ennek.

a) Különleges események, poszterek, plakátok, Club logóval ellátott felsõk.

b) Jótékonykodás a rászorultak megsegítésére.

c) Születésnapi ajándékok a klubtagok számára.

12) Amikor a mûvész ellátogat az országba/városba, az Elnök feladata koordinálni a sajtótájékoztatókat, illetve a mûvész Fanklubos találkozóit, vagy a koncertszervezõk, egyéb promótorok, és az Union Music Records Co. tárgyalásait. Ebbe beleértendõ Jencarlos fogadása a repülõtéren, a mûvész nyilvános szereplése, és megjelenése, rádió és televíziós riportok elõkészítése, lebonyolítása.
A világosság kedvéért újra kiemeljük, mindezt a Fanklub vezetõségének kell megszerveznie. Csak azok lehetnek jelen ezeken a rendezvényeken, a megfelelõ posztot betöltve, akiket a Klub vezetése felhatalmazott.

13) Amikor Jencarlos koncertet ad az Önök, országában/ városában az Elnök az a személy, aki meghatározza, kik melyik poszton segédkezhetnek. Pl a szervezésben, a kommunikációban, a fent említett események közelségében, vagy az értékesítõhelyeken, ahol a mûvész logójával ellátott termékeit forgalmazzák. Az értékesítéssel megbízott személy e tevékenységéért külön ellenszolgáltatásban részesül.

14) Amikor Jencarlos élõ koncertet ad a Fanklub tagjai közül senki se tartózkodhat a színfalak mögött, kivéve a vezetõséget. (Természetesen az említett tilalom a vezetõség családtagjaira is vonatkozik.)
Ez az intézkedés azért szükséges, mert a mûvésznek az elõadás elõtt és után sajtótájékoztatót kell adnia, és két dolognak egy idõben nem tud eleget tenni. Emiatt van az, hogy felkérjük önöket, tudatosítsák a klubtagokban, hogy az élõ koncert elõtt, a nyilvános közönség találkozón, vagy egyéb privát jellegû eseményen, rendezvényeken van lehetõségük segédkezni és ezzel kifejezni a mûvész iránti megbecsülésüket és szeretetüket, mint a Fanklub tagjai.
Ezeket a szabályokat elõzetesen meg kell tárgyalni a klub tagjaival, hogy elkerüljük a félreértéseket és a sértõdéseket. Ez alapvetõ fontosságú számunkra, hogy senki se érezze magát diszkriminálva.
Világosan érthetõvé kell tenni, hogy a mûvésznek a koncerteken teljesítenie kell a szerzõdésben vállalt kötelességeit, és a koncertszervezõk állítják fel a saját szabályaikat. Semmi esetre se engedhetjük meg, hogy szerzõdésszegést kövessünk el. Ezért nagyon kérjük Önöket, ne kérjenek különleges szívességeket, mivel az a kötelességünk, hogy a koncertszervezõk igényeinek tegyünk eleget.

15) Nagyobb kiterjedésû országokban és városokban lehetõség van több Fanklub egyidejû mûködésére, mivel az a szándékunk, hogy növeljük a taglétszámot, és minél többen ismerjék meg Jencarlos mûvészi tevékenységét.
Egy másik Fanklub vezetõségének a kinevezése a Miami központ jogkörébe tartozik. Természeten errõl értekezünk az érdekelt másik klubbal is.

16) A Fanklub és tagjai nem látogathatnak el a szállodába, ahol a mûvész megszáll, hacsak különleges engedéllyel nem rendelkeznek. Kérjük Önöket, tartsák tiszteletben a mûvész és csapata, azaz a munkatársai, privát szféráját, mivel szükségük van a pihenésre.

17) Minden Fanklub összes tagjáról formanyomtatványt kell küldeniük a központba a megadott részletes adatokkal, egyidejûleg mellékelve egy fényképet. (Azok a klubok, akik már eleget tettek a fenn említett elõírásnak, természetesen mentesülnek ezen feladat alól.) Az Union Music Records Co. azért kéri ezeket az adatokat, hogy minél jobban megismerje Önöket.

a) Teljes név
b) Postai cím, irányítószámmal
telefonszám, e- mail
c) Polo méret.
d) Születési dátum
e) A Fan Club székhelye / város/
f) A nyomtatványhoz csatolt fénykép

18) Szeretnénk megköszönni mindenki együttmûködését, és csatlakozását a Fanklubhoz.
Ha bármikor úgy gondolják, hogy nem tudnak, vagy nem kívánnak továbbá ennek a Fanklubnak a soraiba tartozni, kérjük, a lehetõ leghamarabb értesítsenek minket, hogy új személyt nevezhessünk ki a megüresedett posztra. Ha gondolják, küldhetnek egy ajánlólevelet, megnevezvén egy klubtagot, akirõl úgy vélik, hogy ugyanúgy el tudja látni ezt a feladatot, mint ahogy azt Önök tették.

Köszönet, és ne felejtsék el Hitvallásunkat:

„Érezd jól magad, tedd azt, amivel másoknak is örömet szerzel, mindig szem elõtt tartva, hogy, önként szenteled az idõdet Jencarlosra, azért, mert szereted õt, és támogatod a mûvészetében.”

Egy csapat vagyunk, egy család, és Önök fontos és szerves részét képezik ennek a csapatnak.

Kérjük, mint a Fanklub megbízott Elnöke, beszéljék meg ezeket a normákat, követelményeket a klubtagokkal, és küldjenek el nekünk egy aláírt példányt e-mailben, és egy példányt postai úton is.

Én, mint a Jencarlos Canela Hivatalos Magyar Rajongói Klubjának

elnöke:

……………………………………… aláírásommal igazolom, hogy elolvastam, és tudomásul vettem a fentieket, egyetértek, és elfogadom ezeket a szabályokat.

elnökhelyettese:

……………………………………… aláírásommal igazolom, hogy elolvastam, és tudomásul vettem a fentieket, egyetértek, és elfogadom ezeket a szabályokat.

titkára,

10/10
dzsanna3 2012 dec. 21. - 10:29:29 10/10 Előzmény 1timcsi7009
(17866/22495)
Na elég! Öntsünk tiszta vizet a pohárba!

A világon senki nem kérte senkitõl, hogy ellenségesen tekints a környezõ országok népére...
Ha te dolgoztál volna a fanklub léterejöttéért, ha tettél volna bármit is rendszeresen, és elvették volna tõled; akkor bizonyára jobban megértenéd, mirõl is van szó.

A fanklubunknak volt egy bejáratott facebook oldala, ami alapvetõ követelménye a naprakész tájékoztatással a hivatalos fankluboknak - ha olvastad voilna a JENCARLOS CANELA HIVATALOS FANKLUBOK SZABÁLYZATÁT.

Egy kis tájékoztatás, mielõtt ész nélkül vagdalkozol: a Facebookon mindenkinek a saját nevén, és saját adataival kell szerepelnie. Namármost, olyan személyi igazolvány a világon nincs, amiben az szerepelne, hogy JenCarlos Canela Fanclub Hungary, márpedig ez volt a klubunk neve a facebookon egészen addig, amíg meg nem jelent a színen FARCAS CARMEN, a Román JenCarlos Fanclub akkor még titkára, ma már elnöke - és hetekig könyörgött nekem, hogy segítsek neki a blog, a facebook, a twitter és egyebek világában, még ide a portra is írt hálálkodó hsz-eket érte.. és én hülye, segítettem, akkor mi már régen 1600 feletti létszámban voltunk jelen a fb-on, õ meg hátba döfött.

Ahhoz, hogy egy facbook oldalt bezárjanak, minimum 20-25 személynek kell jelentenie egyszerre, hogy csaló az illetõ, más nevét használja. FARCAS CARMEN hadjáratot indított, felkérte a szerbeket is, hogy jelentsék a mi oldalunkat csalónak... SIKERREL JÁRT, bezárták egyik-pillanatról a másikra... ezalatt õ bombázta a különbözõ közösségi oldalakat a bejegyzéseivel, míg meg nem ismerték a nevét.

A Facebooknál reklamálni egy bezáratás ellen csakis személyi igazolvánnyal, a hiteles adataiddal lehet, egyébként soha nem nyitja meg többé...

Én csak annyit tehettem, hogy írtam Jencarloséknak és az összes fanklub elnöknek egy körlevelet bizonyítékokkal ellátva arról, hogy mi történt. FARCAS CARMEN FELFUTTATTA A ROMÁN FANKLUBOT, mi meg kezdtük a nulláról. JenCarlosék javaslatára hirtelen a saját facebook oldalamat neveztem át Dzsannáról úgy, hogy hozzátettem JenCarlosOFCHungary. Attól kezdve ez lett a hivatalos oldala a fanklubunknak. Senkit ne tévesszen meg a nevem rajta, azt nem engedi a facebook törölni, de így bizonyítani tudom a személyi igazolványommal, hogy az én vagyok, és így még egyszer ilyen nem fordulhat elõ.

A románok meg a szerbek, akik sokkal késõbb tudták meg, hogy Jencarlos egyáltalán a világon van, mint mi, azóta is minden listán fórumon és felsorolásban szerepelnek, MI NEM! De nyugodtan reklámozzátok a román és a szerb fanklubot, nekem ehhez semmi közöm. Viszont az a meggyõzõdésem, hogy ez az ország azért tart itt, ahol, mert itt nagyon nehezen lehet közösséget építeni a rengeteg széthúzás miatt. Ha nem értitek meg, mi egy csapat érdeke: hogy egy szekeret húzzon, egész életetekben magatokra lesztek utalva.

Azzal a világon semmi probléma nincs, hogy jencarloséktól hoztok képeket, híreket - a baj az, hogy ha onnan hozzátok, akkor nem a mi fanklubunk népszerûsödik, hanem õk, márpedig nekik máér nem kell reklám - azért vagyunk mi, hogy minden fanklub a saját hazájában népszerûsítse.

Nem véletlenül készítettem a képet a port.hu statsiztikájáról: tö9bb mint 200 ezer olvasója van ennek a fórumnak, és ha nem a saját fanklubunk oldalairól hozzuk a tájékoztatást, akkor elvezetjük az olvasókat máshová, és soha nem nõ a táborunk... A klubok kötelessége a klubtagok számának a növelése, a minél több JenCarlos-rajongó beszervezése.

Bemásolom a JenCarlos Canela Fanclub szabályzatát (Ez személyesen JenCarlos Canela által írt szabályzat) kötelezõ jellegû minden Fanclub és klubtag számára - javaslom, olvassátok el, mielõtt bárki Dzsanna szeszélyének tartaná.

És ezzel szeretném lezárni a témát - valóban ez szabad ország, demokrácia van - csináljon mindenki mindent a saját maga kedvére és meggyõzõdése szerint, én is azt teszem.

Elérhetõség
JENCARLOS CANELA OFFICIAL FANCLUB HUNGARY facebook:

1. http://www.facebook.com/dzsanna.jencarlosofchungary
2. http://www.facebook.com/pages/Jencarlos-Canela-Hungary/307973132563833?ref=hl

Jencarlos Official Hungary TWITTER: www.twitter.com/JenCarlosHun

Jencarlos Official Hungary FÓRUM: http://forum.port.hu/viewtopic.php?topic_id=31859&start=0

DZsAnna #JENCARLOS CANELA, el músico (A ZENÉSZ)
http://www.facebook.com/pages/DZsAnna-JENCARLOS-CANELA-el-m%C3%BAsico/143420762472122?ref=hl

PASIÓN PROHIBIDA #Tiltott szenvedély :
http://www.facebook.com/pages/Pasi%C3%B3n-Prohibida-con-JenCarlos-Canela-Tiltott-szenved%C3%A9ly/343149715780835?ref=hl

MI CORAZÓN INSISTE #Szalamandra :
http://www.facebook.com/MiCorazonInsisteSzalamandraEnHungria?ref=hl

PECADOS AJENOS #Bûnös szerelem :
http://www.facebook.com/pages/Pecados-Ajenos-B%C5%B1n%C3%B6s-szerelem/164771630329017?ref=hl

MÁS SABE EL DIABLO #Ördögi kör :
http://www.facebook.com/pages/MSED-%C3%96rd%C3%B6gi-K%C3%B6r/274705459298543?ref=hl

Leendõ fanclub tagok jelentkezését a következõ e-mail címre várjuk : jencarlosfanclubhungary@yahoo.com
10/10
offtopic
mikildi 2012 dec. 21. - 07:46:13 10/10
(17865/22495)
Sziasztok Lánykák!

OSZD MEG!!!
KI NE HAGYD!!! JENCARLOS elsõ TWITCAM-ja dátumát megtudod DECEMBER 25-én, KARÁCSONYI AJÁNDÉKKÉNT!!!
10/10
1timcsi7009 2012 dec. 20. - 16:29:27 10/10
(17864/22495)
Sziasztok,
Azt megértem hogy ne lopjanak a hivatalos youtube csatornáról azzal egyet értek, de attól függetlenül én nem tekintek sem a szlovákokra-románokra-sem pedig a szerbekre ellenségesen mert nekem nem ártottak és nem is szóltak meg még egyszer sem azért mert vittem tõlük képet mert akkor méég nem volt feltöltve sehova, és még nem szóltak ezért.Egyébként meg nem értem akkor a Dzsanna is honnan szedi a képeket .... ha a twitterrõl sem lehet képet felrakni, ráadásul ha valaki talál egy képet vagy információt róluk akkor az örömmel osztja meg a másikkal és nem azt várja el ,hogy utána meg lehúzzák a másikat hogy az a kép meg megint honnan van.( gondolok most a Reni esetében pl.)
Ráadásul meg felesleges az ellenségeskedés mert nem ezen fog múlni hogy Jencarlos elõbb lesz Szerbiában v. Romániában v. Esetleg Szlovákiában hogy egymástól hozzuk a képeket... Legalább is ez az én véleményem, gondolom ez persze másoknak meg dühítõ......
Én megértem a munkáját Dzsannának is de senki nem várja el tõle hogy reggeltõl megállás nélkül hozza a frisss képeket és az információkat.
A másik meg mindenkinek szive joga eldönteni hogy akar-e regisztrálni a facebook-on vagy nem, nem kell azt állandóan felhánytorgatni hogy semmi ideig sem tart regisztrálni.
A segítséghez kapcsolóan pedig csak annyit szeretnék hozzáfûzni, hogy nem mindenki tud spanyolul fordítgatni, és ha meg segítségrõl lenne szó akkor meg lehetne szólni h. miben kell nem utólag hogy millió dolgot kértetek mindenkitõl.....
Röviden ennyit szerettem volna hozzáfûzni.
10/10
KLOPCSIK69 2012 dec. 20. - 14:01:04 10/10
(17863/22495)
Ok, értem én és nem is hozok máshonnan, de legutóbb már azért is rám szóltak, hogy az õ hivatalos twitter profiljukról hoztam képet.
10/10
f_nikcsy 2012 dec. 20. - 13:34:53 10/10 Előzmény 1timcsi7009
(17862/22495)
Na, ez azért túlzás, hogy nem jó semmi sem!
Egy valamit kértünk mindenkitõl, nem kismillió dolgot.
10/10
f_nikcsy 2012 dec. 20. - 13:31:15 10/10
(17861/22495)
Onnan hozhatsz, de én most nem az õ képeiket említettem. A többi fanklubról van szó, akik történetesen Dzsanna által rögzített felvételeket lopták le a hivatalos youtube-csatornánkról a sajátjuknak feltûntetve. Ezért lett az, hogy tõlük semmilyen anyagot nem hozunk!!Érted már?

Számomra ez volt az utolsó hsz ezzel a témával kapcsolatban. Remélem mindenki megértette mostmár!Szeretném, ha ez így is maradna.Köszönöm.
10/10
KLOPCSIK69 2012 dec. 20. - 12:51:05 10/10 Előzmény f_nikcsy
(17860/22495)
Niki én azt teljes mértékben megértem, hogy máshonnan ne hozzunk képeket, ne reklámozzuk õket, de azzal, hogy Gaby vagy Jencarlos twitterérõl hozok képet, azzal mégis kit reklámozok?
10/10
f_nikcsy 2012 dec. 19. - 19:05:04 10/10
(17859/22495)
Sziasztok!

Úgy látszik, nagyon, de nagyon nem értitek, amit mi már a fanklub létezésétõl kezdve bevezettünk.
Nem azzal van a baj, hogy képet hoztok, hanem azzal, hogy többszöri kérés ellenére nem értettétek meg, hogy más klub képeit nem reklámozzuk!!!
Viszont mégis jöttek montázsok, képek a Szerbektõl stb?
Akkor mi mi a fenének dolgozunk, ha mások képeit teszitek ki, és nem azt, ami a mi klubunk által kerül ki?
A kezdetektõl kezdve kértük ezt, de mintha süket fülekre talált volna.

Mellesleg, a hivatalos facebook oldalunkról lehet pl képek után nézni, friss infókkal folyamatosan.
Lehet nincs mindenkinek facebook-ja, de meddig tart regisztrálni?2 perc kb.
10/10
1timcsi7009 2012 dec. 19. - 18:57:59 10/10
(17858/22495)
Jajjjj de édes ez a kép róla................... mint a " Takács Nicolas( X Faktoros) a kis kalapban, az õ mániája volt állandóan a kapal -sapka....
Köszi a képeket :)
Látom sokan egyet értenek ezzel a véleménnyel. Én nekem is ez a véleményem , kicsit túlzás ami folyik a fórumon a tagok közt. Egyszerûen nem jó sermmi sem............
10/10
KLOPCSIK69 2012 dec. 19. - 17:58:57 10/10
(17857/22495)
Nickooo - olyan kis édes :)
10/10
KLOPCSIK69 2012 dec. 19. - 15:21:34 10/10
(17856/22495)
Teljesen egyetértek veled. nem szeretnék sem ellenségeskedni, sem kötekedni de azért az már túlzás, hogy sem Gaby, sem Jen vagy Oswaldo, vagy akár melyik másik családtag twitterérõl nem lehet képeket hozni, amíg azokat Dzsanna nem teszi fel a facebookra...Amúgy amit felraktam Gaby-ról képet azóta sem látom fent a fanclub face oldalán.....nem értem miért ekkora szívfájdalom ez páratoknak, hogy a hivatalos twitter profiljaikról rakunk ki friss képeket, anélkül hogy bárkit is reklámoznánk vele...Nem tudom mi óta, de egy hónapja, vagy másfél kb. amit a twitter profiljaikról hozunk képeket állandóan leszóljátok, hogy nem Dzsanna tette fel, és mennyit dolgozik vele...elhiszem én, hogy sokat dolgozik a képekkel, de mint Andi is írta, sokaknak nincs facebook profiljuk (köztük nekem sincs....) és sokan vannak, akik csak ezt a fórumot nézik...Direkt kiírtam én is, hogy a kép amit Gaby-ról hoztam az õ twitterérõl származik, nem értem, hogy miért kell belekötni ebbe is....
10/10
KLOPCSIK69 2012 dec. 19. - 15:13:44 10/10 Előzmény KLOPCSIK69
(17855/22495)
ezt igen, mivel a fanclub oldalán nem láttam fent, de nem értem, hogy ha személyesen Gaby twitterérõl, és nem más fanclub oldaláról hozom el, az miért baj....
10/10
dandi83 2012 dec. 19. - 11:29:59 10/10 Előzmény édesmaya
(17854/22495)
sokat gondolkodtam rajta, hogy kommentáljam-e a hozzászólást, de úgy gondoltam, hogy mégis megteszem. Egyszerûen nem értem, hogy itt már tényleg nem lehet semmit sem csinálni anélkül, hogy valakinek ne tetszedjen. Az miért baj, hogy a twitterrõl hozok olyan friss képeket, ami pár perccel azelõtt került fel. Hozzáteszem nem egy másik fanklub profiljáról, egy másik országbeli "egyszerû, hétköznapi ember" profiljáról hozom a képeket, hanem a új novella saját oldaláról, tehát nem népszerûsítek vele senkit sem. Ha csak a facebookról lehet ide betenni mindent, akkor meg minek a fórum? ha ott úgy is megvan minden akkor ez azt jelenti, hogy a fórum felesleges lenne? nem gondolnám. Már a múltkor is beszéltük, hogy nem mindenkinek van facebookja, vagy nem használja gyakran de ide feljön minden nap. Ezért úgy gondolom, hogy kell a fórum. Mondjuk ha Jencarlos, vagy Gaby, vagy Oswaldo tesz fel egy képet a twitterre, az addig itt nem is lehet majd megnézni, feltölteni ide a fórumra, amíg a facebookon nincs rajta? Tényleg nem értem, mire jó ez. Mire jó az ellenségeskedés, a kötekedés, ha nem bántok vele mást, nem népszerûsítek vele senkit sem. Még az is eszembe jutott, hogy régebben volt arról szó, hogy ki mit vállalna a fanklub ügyeivel dolgaival kapcsolatban. Annak idején Dzsanna kérdezte, hogy én mit tudnék segíteni, én mondtam, hogy az idõm hiányában azt tudom elvállalni, hogy hozok esetleg új képeket, videókat, infókat ide a fórumra, ami ide még nem került fel. akkor most ki mit csinálhat itt? senki semmit?
10/10
offtopic
mikildi 2012 dec. 19. - 09:33:37 10/10
(17853/22495)
egy kisebb méretben
10/10
offtopic
mikildi 2012 dec. 19. - 09:32:48 10/10
(17852/22495)
Sziasztok Lánykák! Itt az Epizód Újságban lévõ poszter Jenrõl és..
10/10
édesmaya 2012 dec. 19. - 08:06:09 10/10
(17851/22495)
Most jónéhányszor újra és újra szavaztam, akárhányszor engedi.
10/10
édesmaya 2012 dec. 19. - 08:02:37 10/10
(17850/22495)
Bocsánat, de erre gondoltam az elõbb:
10/10
édesmaya 2012 dec. 19. - 08:01:31 10/10
(17849/22495)
Na még egyet beteszek, látszik a jobb oldalon, hogy éppen hányan, és melyik országból szavaznak! Ez nagyon érdekes, én nem emlékszem hogy ilyen lett volna valaha is!
10/10
édesmaya 2012 dec. 19. - 07:55:38 10/10
(17848/22495)
Adok egy másik képet az újságon lévõrõl, itt jobban látszanak Jenék:
10/10
édesmaya 2012 dec. 19. - 07:52:13 10/10
(17847/22495)
Itt pedig az újságokon megjelent sztárok fotói láthatók, Jen-Gabyra itt szavazzunk:
10/10
édesmaya 2012 dec. 19. - 07:48:26 10/10
(17846/22495)
Jobb oldalt a szavazó országok zászlói,és a szavazatok száma, de magyart nem látok.
10/10
édesmaya 2012 dec. 19. - 07:45:07 10/10
(17845/22495)
Így néz ki a szavazás helye:
10/10
édesmaya 2012 dec. 19. - 07:21:26 10/10
(17844/22495)
JenCarlos felkerült a 30 év alattiak legígéretesebb sztárjai listjára a 2012-es évben!

Dzsannától hoztam a hírt!
10/10
édesmaya 2012 dec. 19. - 07:19:00 10/10
(17843/22495)
Lányok itt az újabb szavazás:

http://actriceslatinas.blog.com/premios-actrices-latinas-2012/

Mejor pareja-nál találjátok Gaby-Jent. Az év legjobb párja címért!
10/10
édesmaya 2012 dec. 19. - 07:16:54 10/10 Előzmény KLOPCSIK69
(17842/22495)
Szia Renikém, de ezt nem, ezt twitterrõl.
10/10
KLOPCSIK69 2012 dec. 19. - 06:42:00 10/10 Előzmény KLOPCSIK69
(17841/22495)
Szia Ági, ezt igen, rajta is van Dzsanna kézjegye...
10/10
édesmaya 2012 dec. 18. - 21:32:03 10/10
(17840/22495)
Arról volt szó már százszor ugye, hogy a saját fanklubunk fotóit, stb-t rakjuk ide. Nem a twitter, meg stb.
Esetleg megjegyeznéd már te is? Köszike.
10/10
édesmaya 2012 dec. 18. - 20:26:37 10/10
(17839/22495)
Szia Renikém, már megint honnan hoztad a fotót virágszálam? Face? A mi fanklubunktól esetleg?
10/10
édesmaya 2012 dec. 18. - 20:09:14 10/10
(17838/22495)
10/10
édesmaya 2012 dec. 18. - 20:04:57 10/10
(17837/22495)
Kicsit kéne szavazni lányok, mert Jen csak Will.Levyvel áll rosszul:
10/10
KLOPCSIK69 2012 dec. 18. - 19:31:04 10/10
(17836/22495)
Jencarlos, lehetséges, hogy ez már a sorozat promó képe?
10/10
KLOPCSIK69 2012 dec. 18. - 19:27:10 10/10
(17835/22495)
Gaby és Jen...annyira szépek együtt :)
10/10
KLOPCSIK69 2012 dec. 18. - 19:20:25 10/10
(17834/22495)
Gaby rakott fel a twitterre egy új képet. Nézzétek mennyi kép van a hûtõn róluk:
10/10
KLOPCSIK69 2012 dec. 18. - 18:49:40 10/10
(17833/22495)
Hû, mennyi jó képe Jen-rõl :) Remélem nem maradnak abba a friss forgatási képek, Andi köszönjük õket :)
10/10
KLOPCSIK69 2012 dec. 18. - 18:49:06 10/10
(17832/22495)
Sziasztok! Niki én is hallottam, hogy meghalt, nagyon sajnálom a családját. Nagyon nem ismertem, azt tudom, hogy az Eva Luna fõcímét õ énekelte, de tényleg nagyon tehetséges énekesnõ volt. Nyugodjon békében.
10/10
f_nikcsy 2012 dec. 18. - 18:42:31 10/10
(17831/22495)
Sziasztok!

Hû micsoda remek képek. Jenünk nagyon jó formában van:) Kicsit irigykedem, hogy náluk most jóval meleg van, mint itthon.:)
Köszi Ági az MCI tartalmát.

Egy kis off

Teljes magam alatt vagyok, mert múlthéten meghalt a kedvenc énekesnõm, Jenni Rivera. Azóta nincs is nap, hogy ne jutna eszembe,mi játszódhatott le benne. Nagyon kedveltem õt magánemberként 7 éve részese volt a mindennapjaimnak, szinte nem is volt olyan, hogy ne válaszolt volna nekem twitteren, annyira közvetlen volt. 5 gyermeke maradt most árván.
OFF vége
10/10
édesmaya 2012 dec. 18. - 18:24:58 10/10
(17830/22495)
Sziasztok , jó estét csajok!

Hát nem semmi volt ez a mai MCI! A szívem megszakad, szegény Andrés életfogytiglant kapott a semmiért! Deborita most aztán sírhat-ríhat, Tiberio sem segít neki!
Ramón, meg Viki egy-egy hiéna, rögtön csak azt nézik, hogy nekik milyen jó lesz eztán Andrés vagyonából, a rohadékok! Azt hittem egy pillanatig, hogy Debi letolja õket a mohóságukért, de csak egy pillanatig tartott nála, hogy Andrésért bömböl. Aztán már õ is észbekapott, nézve a dolgok jó oldalát, hogy õ milyen gazdag nõ lett egycsapásra! Büdös számító ribi! Huhh de undorító figura!

Együtt sírtam Camiloval, amikor elmondta Sofíának, hogy nem tudta megmenteni a legjobb barátját, milyen ügyvéd õ?!
De hogy mekkora lökött Daniel! Mi lesz belõle, elveri az örökségét egy-kettõre kokóra, meg nõkre?!

Szegény kicsi Lola, hát hiába imádkozott, mégis a legrosszabb történt Andréssal!

Na és a börtönben az az undorító figura, aki a MSED-ben annyit kínozta börtönben Jimmykénket? A börtönõr, a rusnya pofájával! Hát ez a színész nem is lehetne más, csak ilyen szerepben! De azért Andrés nem rezelt be tõle, alaposan kiosztotta a pasast! Csak nehogy böjtje legyen ennek, és az visszavágjon, jajj!
10/10
dandi83 2012 dec. 18. - 18:17:45 10/10
(17829/22495)
frissebbnél frissebb forgatási képekkel örvendeztetnek meg minket a twitteren
10/10
dandi83 2012 dec. 18. - 17:51:45 10/10
(17828/22495)
az újabb kép a twitterrõl az új novella forgatási napjáról
10/10
dandi83 2012 dec. 18. - 16:33:36 10/10
(17827/22495)
szép napot mindenkinek!
egy nagyon friss képet hoztam a twitterrõl, nem egészen 5 perce tették fel, a tiltott szerelem forgatására érkezett meg kedvencünk. Hát mit mondjak, mindig elolvadok ettõl a pasitól!!!...... :) :) :)
10/10
1timcsi7009 2012 dec. 18. - 08:12:38 10/10
(17826/22495)
tetszik a fülbevalója :)
10/10
1timcsi7009 2012 dec. 18. - 08:11:55 10/10 Előzmény KLOPCSIK69
(17825/22495)
Buenos Dias!

Én most néztem meg spanyolul a MCI-tmert tegnap nem láttam és méég nem töltötték fel magyarul
Nekem is tetszett a tegnapi rész, jah sokat változott Etelvina...... Nem rég méééég elátkozta Lolát... elmondta minennek... most meg mint ha a lánya lenne.............. Lolálnak örültem de sajnos Andres nem így fog majd reagálni mikor bemegy hozzá Lola...... :( azt hiszem nem is akar neki hinni........ ott sajnálom Lolát..... Nem értem milyen labdás trükk volt???? én azt spanyolul nem értettem...
Azért köszönjük a képeket meg a szokásos fordítgatásokat 1 képet én is hoztam Dzsannától.
10/10
édesmaya 2012 dec. 18. - 07:18:54 10/10
(17824/22495)
Szép jó reggelt mindenkinek!

Jenünk szerelmérõl hoztam a faceról Dzsannától egy gyönyörû fotót!
Mindíg gyönyörû Gabynk, de itt különösen szép!
levyrronifan 2012 dec. 17. - 20:41:14
(17823/22495)
ki Tiberio szinkronja az aki a MSED-be is?
10/10
édesmaya 2012 dec. 17. - 18:41:35 10/10
(17822/22495)
10/10
KLOPCSIK69 2012 dec. 17. - 18:31:52 10/10
(17821/22495)
Sziasztok! Hát igen jó volt a mai rész, nekem is nagyon tetszett :)

Sajnálom szegény Andres-t, amiért börtönbe került, milyen szemét húzás volt már az a labdás trükk... Szemét Deborita meg csak ült, és nézett...húú de utálom...Viszont Lola terhességének én is örülök, mekkorát változott már etelvina :) ari volt, hogy már a kis ruhácskát is kötögette a bébinek.
10/10
édesmaya 2012 dec. 17. - 18:20:16 10/10
(17820/22495)
http://msnlatino.telemundo.com/club_de_noveleras/Spotlight/versus/2012-11-20/galan-de-galanes-tu-eres-quien-elige

Gondolom, kicsit elfelejtettétek a szavazást. Jenünk csak Willivel áll rosszul, 5 %-kal le van maradva! Próbáljatok meg néha szavazni, legalább párszor kedvencünkre!
10/10
édesmaya 2012 dec. 17. - 18:10:04 10/10
(17819/22495)
Huhh, de izgalmas volt a mai Szalamandra- MCI!

A körmömet lerágtam miatta! Szegény drágánk, hogy fog ebbõl kikeveredni, mikor derül ki, hogy nem õ ölte meg Marcelót? Hogy Debora alatt nem nyílik meg a föld, a szemétláda alatt! Most aztán sírhat-ríhat Andrés után, hát saját magát csak nem adja fel az idióta liba?! Na ezt hogy fogja megkártyázni, hogy a férje tisztázódjon a vád alól? Hát erre varrjá gombot!

Jajj, de örülök Lola terhességének! Na és mekkora pártfogója lett? Tiberio maga! Azta, nem semmi, hogy rájött a félszemû Joe, hogy tényleg a lánya, nem hazudott Soledad!
Azért csípem, hogy az öreg Bajusz mekkorát változott, milyen jóban lettek Lolával, ez tetszik nekem! Már lózsaszín pulcsit kötöget a kisbabának, láttátok a bírósági váróban?
Úgy sajnálom szegény kis Adelat, hogy eltüntették, és bedrogozta a félfogú baromarcú Bobby!
10/10
édesmaya 2012 dec. 17. - 13:32:40 10/10
(17818/22495)
Még egy is van, hiper-szuper gyönyörû!

Nagy köszönet érte az elnök asszonyunknak és a helyettes asszonyunknak!
10/10
édesmaya 2012 dec. 17. - 13:30:27 10/10
(17817/22495)
Sziamia megint lányok! Csodálatos dolgot hoztam a faceról, Dzsanna-Tina naptárat Jencarlos-Gabyról!
Dzsanna, Tina, nagyon ügyesek voltatok, gyönyörû lett!
10/10
édesmaya 2012 dec. 17. - 07:18:52 10/10
(17816/22495)
Jenünk Carlos Sanzzal:
10/10
édesmaya 2012 dec. 17. - 07:15:36 10/10
(17815/22495)
Jenünk Gabyval, Nickolassal.
10/10
édesmaya 2012 dec. 17. - 07:11:43 10/10
(17814/22495)
Valószínûleg egy nagyon szerencsés rajongó, aki Jen közelébe férkõzött:
10/10
édesmaya 2012 dec. 17. - 07:09:24 10/10
(17813/22495)
Jenünk Jennifer Fonttal - sajna nem tudom, ki õ -
10/10
édesmaya 2012 dec. 17. - 07:06:54 10/10
(17812/22495)
Itt pedig Jen DJ.Africaval látható:
10/10
édesmaya 2012 dec. 17. - 07:04:31 10/10
(17811/22495)
Gaby kezében meg mintha kismajom lenne, nem látszik kutyusnak, bár lehet, hogy mégis az.
10/10
édesmaya 2012 dec. 17. - 07:03:39 10/10
(17810/22495)
Itt pedig Jenék Emilio Romanoval, (talán ha jól értem)a Telemundo elnökével láthatók:
10/10
édesmaya 2012 dec. 17. - 07:00:17 10/10
(17809/22495)
Ezen a fotón Jenünk és Gaby DJ.Africaval, és SR. Emilioval van:
10/10
édesmaya 2012 dec. 17. - 06:53:07 10/10
(17808/22495)
Jó reggelt lányok!

Hoztam Dzsannától fotókat a faceról. Ha jól értelmezem (bár nem tudok spanyolul) tegnap családi nap volt a Telemundonál.

Ezen a képen Gabynk - milyen karcsú! - Cynthia Olavarriával van, aki a MCI-ben Jenünk nagynénje, Sofia doktornõ.
10/10
édesmaya 2012 dec. 17. - 06:44:38 10/10
(17807/22495)
" 2012 12 16 - JENCARLOS FÓRUM - MEGTEKINTÉSEK SZÁMÁT TEKINTVE A 4. HELYEN ÁLL A PORT.HU-n
Érdemes figyelembe venni, mert ez a szám nem a fanklubtagok számával egyezik meg... Rengeteg olvasó van."

Dzsannától a faceról:
10/10
KLOPCSIK69 2012 dec. 16. - 18:35:02 10/10
(17806/22495)
Nickolas és Gaby:
10/10
1timcsi7009 2012 dec. 16. - 12:22:28 10/10
(17805/22495)
Szia Reni

Megkérdeztem a leckét és töribõl nem kell tanulni mert filmeztek egész nap szombaton, pénteken meg nem mondott semmit h. kell új leckét tanulni habár vettünk már új leckét , írtunk füzetbe de nem mondta hogy fel van adva.
Ha majd msn-en fennt leszel beszélünk.
Jah és ne felejtsd el a fizikát( a dogát + a 2 oldalas mechanikai hullámokat gerlyesztõ eszközökrõl kell írni ,most kérdeztem meg)Báár én még sehol sem tartok .......... :(
10/10
1timcsi7009 2012 dec. 16. - 12:14:42 10/10
(17804/22495)
Hola a todos!!
Köszönjük a vidiket és a képeket is.
én ezt a számot : UNA SEÑAL DE AMOR a lemezen nem nagyon szeretem de a koncertfelvételen élõbe egész más...... így sokkal jobbb!!!!!!!!
SERA MÁS FACIL ez a számot még nem is hallottam, de tetszik :)
Remélem Dzsanna azért vissza fog majd jönni............
10/10
édesmaya 2012 dec. 16. - 08:16:10 10/10
(17803/22495)
10/10
édesmaya 2012 dec. 16. - 08:13:03 10/10
(17802/22495)
Köszönöm Renikém, már Dzsanna is segített!
10/10
édesmaya 2012 dec. 16. - 08:12:06 10/10
(17801/22495)
10/10
KLOPCSIK69 2012 dec. 16. - 07:36:28 10/10 Előzmény édesmaya
(17800/22495)
Szia Ági :) Hát én adatkábellel összekötöm a számító gépet a telefonnal és egyszerûen rámásolom, de attól is függ, hogy milyen fajta a telefonod.
10/10
édesmaya 2012 dec. 16. - 06:50:26 10/10
(17799/22495)
Áthoztam a faceról egy gyönyörû új tabló a PA-ból Jenünkkel:
10/10
édesmaya 2012 dec. 16. - 06:46:49 10/10 Előzmény levyrronifan
(17798/22495)
Szia! Érdekes, amit találok róla a neten, leszólják a színészi játékát!

Pedig a MCI-ben szerintem fenomenális a pasi! Én imádom!
10/10
édesmaya 2012 dec. 16. - 06:45:17 10/10
(17797/22495)
Köszönöm Móni, majd kipróbáljuk Babuci segedelmével.
doramonika87 2012 dec. 15. - 23:13:12 Előzmény édesmaya
(17796/22495)
Ha rajta van a gépeden, akkor azzal a kábellel, amivel a telefonról teszel számítógépre adatokat csak ezt fordítva kell. Vagy bluetooth-szal is lehet. Elküldtem a képet amit, kértél. Megint újították a freemail-t és most már csak Mozilla Firefox-szal enged levelet küldeni Expolerrel nem. Eddig ilyen nem volt.