10/10
f_nikcsy 2012 nov. 02. - 18:56:11 10/10
(17195/22495)
Sziasztok!

Az RTL csatornái: sorozat+, prizma, és az RTL2 is a megszokott hétköznapi mûsor szerint sugároz ilyen esetekben is.
Csak a COOL marad ki a sorból.:)
10/10
KLOPCSIK69 2012 nov. 02. - 17:56:46 10/10
(17194/22495)
Sziasztok! Miért ildi úgy volt, hogy nem lesz?? Úgy látom az RTL II-re nem lesz jellemzõ az, hogy ünnepkor nem ad sorozatot :)
10/10
offtopic
mikildi 2012 nov. 02. - 16:40:48 10/10
(17193/22495)
Sziasztok Lányok! Most kaptam az emailt, lesz ötkor Szalamandra.
10/10
offtopic
mikildi 2012 nov. 02. - 00:34:45 10/10
(17192/22495)
Egy kép kedvencükrõl. /DZsAnna/ MCI-bõl. Mindenkinek jó pihikét, további szép napokat. Hozzatok híreket. Mikor szeretnétek talit tartani? Írjatok nekem.
10/10
offtopic
mikildi 2012 nov. 02. - 00:23:19 10/10
(17191/22495)
7.kép. Virginiát meglátogatja a volt Davilla cég egyik igazgatója. Elmeséli, milyen lehetetlen helyzet alakult ki. Úgy tûnik, hogy hamarosan csõdbe mennek. Elmesélte Esleva kálváriáját is az ékszerekkel. Virginia próbálja vigasztalni, lehet hogy hamarosan megváltoznak a dolgok.
10/10
offtopic
mikildi 2012 nov. 02. - 00:19:20 10/10
(17190/22495)
6.kép.Carmelo és Leon megtárgyalják a kis üzletük részleteit. Carmelo biztosan akarja tudni, megbízható-e az alak aki elintézte Panamában a számlák megnyitását.Hamarosan rákerül a 20 millió a számlára, akkor mindjárt lépniük kell, Martint megelõzve.
10/10
offtopic
mikildi 2012 nov. 02. - 00:15:18 10/10
(17189/22495)
5.kép.Ariadna elbúcsúzik a régi lakásától. Majd Manuelához költözik. A drága riporter a nyomában van, egészen elkíséri a házba. Telefonál a segédjének, még marad, hátha elmegy Manuela még valahova. Horacio bemegy Manuelahoz, nagyon feldúlt. Tényleg beépül Jimmy a bûnbandába? Igen. Menjünk el Angelhez, ott megtudjuk a dolgokat. Természetesen Robledo követi õket.
10/10
offtopic
mikildi 2012 nov. 02. - 00:09:04 10/10
(17188/22495)
4.kép.Megkezdõdött a kapitányságon a belsõ vizsgálat. Elõször Romerot kérette Cordoba ügynök. Sikerült teljesen megzavarni õt. Végre kiszabadult. Uribe faggatta, mi tartott ilyen sokáig.
10/10
offtopic
mikildi 2012 nov. 02. - 00:05:14 10/10
(17187/22495)
3.kép. Silvana telefonon elmondja Jimmynek a razziával és a drogterjesztõk elfogásával kapcsolatos dolgokat.Helyszín, nap, idõpont. Angel hazaér. Megkapja az adatokat. Elmegy Topohoz. Oda már megérkezett Ronco és Mocho. Elmondja, van egy csoport, aki azzal foglalkozik, hogy Martint megbuktassa és börtönbe kerüljön. De mindjárt megjön, aki ezt részletesen elmondja. Kopognak, Topo ajtót nyit. Belép Angel. Mindketten megrökönyödnek. Diabló te vagy? Igen. Elmondja, szüksége van a segítségükre, hogy Herceghez beépítsék az egyik emberüket. Így lehetõségük lesz Hercegen keresztül Martint és Leont is lebuktatni, mivel üzleti kapcsolatban állnak. Az a dolguk, hogy megemlítsék Herceg emberének, Kalóznak, hogy egy volt rendõr, némi pénz ellenében, figyelmeztette õket a razziáról, így õk, ezért nem buktak le. Ez a volt rendõr Jimmy Cardona, akit elítéltek gyilkosságért, de megszökött és bujkál. Ehhez viszont pénz kell. A fiúk beleegyeznek végül.
10/10
offtopic
mikildi 2012 nov. 01. - 23:49:33 10/10
(17186/22495)
2.kép.Lorenzo nyugtatja Martint, már csak egy mûvész van hátra, akit be akar mutatni. Ki az? Egy festõ. Közben meglátja a jövendõ polgármestert és annak mutatja be Martint. Õ közben felderíti a fotóst és megkéri, fotózza majd le Martinnal Salvadort. Miután megtudta, tilos lefotózni, pénz adott neki, hogy lefotózza titokban. Megtalálja Salvadort, kéri hadd mutassa be Martinnak. Nem várja meg a választ, oda megy Martinhoz és elhívja. Mire visszaér, Angel eltûnt.Angel menekül, de összeütközik a NAGYIVAL."Nézz a lábad elé fiam! Figyelmetlen voltam, elnézést Asszonyom."
10/10
offtopic
mikildi 2012 nov. 01. - 23:39:37 10/10
(17185/22495)
Sziasztok Lányok! Én Ágica után hoztam a mai ÖRDÖGI KÖR tartalmát és képeket. Sajna, nem lesz több kép, mert egész karácsonyig munkám van reggeltõl-éjszakáig.

167.rész. A partin Diego Robledo, az egyik TV csatorna riportere elmondja Angelnak, hogy furcsállja, hogy semmilyen adatot nem talál a múltjáról és azzal gyanúsítja Lucast, hogy valójában õ festi álnév alatt Salvador Domingez képeit. Felveti, hogy egy nyilvános rendezvényen mutassa be képességeit. Uribe és Romero abban reménykednek, hogy a százados meghal, így õket nem gyanúsíthatják semmivel.

1.kép." Egy szellemmel beszélek, mert sehol nem található, sem fõiskola, egyetem. Az elsõ adat,Ralf Santa Mariaval készült riport. Lucashoz: Lehet, ön áll az egész mögött. A csillaga leáldozóban van, erre megjelenik egy új tehetség." Angel mérges lesz a gyanúsítgatás miatt.Hogyan bizonyítsak? Készítsen egy képet nyilvánosan. Jó, bebizonyítom. Egy hatalmas képet készítek, de nem a Galériában.
10/10
offtopic
mikildi 2012 nov. 01. - 23:28:38 10/10
(17184/22495)
Szioka! Szerintem ez az új frizura lesz Jennek, a következõ soriban. Ez teljesen más, mint az eddigiek.
10/10
édesmaya 2012 nov. 01. - 22:52:21 10/10
(17183/22495)
Szép estét az idetévedõnek, a még fennlévõnek! Kész a MCI 19.része, altatónak jó lesz:

Andresék háza elõtt zajlik az élet a verekedés után. Debora és Lola kölcsönösen sértegetik egymást. Lola nem érti, hogy a szembe szomszédék hogy lehetnek Andresék.

A Santacruz házban Rodrigo és Szofia épp kibontakoznak az ölelésbõl-csókból. Szofia biztosítja Rodrigot, hogy ez többé nem fordul elõ. Szofia barátságnál többet is el tudna Rodrigoval képzelni. Rodrigo gyönyörû, okos, elragadó és szórakoztató nõnek találja Szofiát, akitõl bármelyik férfi elbódulna. Csak téged nem tudlak elkápráztatni, igaz? mondja Szofia.
Rodrigo: Van valakim, akit nem tudok kiverni a fejembõl, bár még semmi komoly nem történt köztünk. Nem fordíthatok hátat ennek a személynek, mert nem lenne igazságos vele.

Adela magyarázkodik a nagypapájának a Daniellel történtek miatt. Pepe irtó dühös fõleg Danielre, aki gyorsan öltözködik és elindul kifelé. Közben Pepe sértegeti. Daniel: Van annál fontosabb dolgom, hogy egy kamionossal beszélgessek! Pepe megöléssel fenyegeti, ha még egyszer idetolja a képét.

Andresék háza elõtt még mindig cirkusz van, épp Ramon zavarja el Viki pasiját.
Rugeles doki Lolát tuszkolja be a házukba. Odabenn beszélni akar vele, de Lola megvédi magát, hogy õ nem tudott arról, hogy Andres és Debora költöztek a szemközti házba. A doki felhánytorgatja Lolának, hogy segített rajta, amikor a leginkább szüksége volt rá, és Lola mégis hálátlan vele, mert szerinte biztosan összejátszott Andressal. Bajusz sem állja meg, hogy bele ne szóljon valami undokságot. Lola rájuk kiált, hogy nem tûr el egyiküktõl sem több sértést!
Andresék házába jönnek a rendõrök. Ramon nem restelli azt hazudni, hogy ezek az emberek õt elrabolták! De Andres nem hagyja ennyiben. Viki is jól beolvas Ramonnak, aki elzavarta a pasiját. A rendõrök megbilincselik és elviszik Ramont, hiába ismételgeti, hogy õ tiszteletben álló polgár, nem csinált semmi rosszat. Andresnak elege van mindenbõl, elindul a szobájába, de Debi megállítja: Hova mégy, még itt vannak a vendégek?! Andres: Ezek a TE vendégeid Debora, maradj csak velük TE!

Rugeles házban Lola dühösen magyarázza a dokinak: Csak a maga mocskos és zavarodott agya találhat ilyent ki, hogy én tudtam Deboráék ideköltözésérõl! De a doki csak a maga verzióját ismételgeti. Lola szintén. Doki: Nem hiszek neked Lola, túl sok a véletlen egybeesés! Világos, hogy az egészet kiterveltétek! Lola annyira bedühödik, még egyszer jól beolvas a két öregnek, és beígéri, hogy megmutatja nekik, milyen az igazi Lola Volcán! Etelvina gúnyoroskodik a dokival: A vadmacska sosem szeretett téged, és most ideköltöztette a szeretõjét a szembe házba! Én figyelmeztettelek sógorom, vagy hívjalak felszavazottnak?! Rugeles doki: Hallgass! Rosszindulatú banya! Hagyjál békén! Etelvina elmegy kárörvendõen. Lola a szobájában fel-s alá járkál a dühtõl, Chavela meg még teszi alá a lovat. Meg van róla gyõzõdve, hogy Andres direkt költözött oda. Lola végül kitörõ örömmel mondja a nénikéjének: Andres Santacruz szeret engem, mindennap láthatom ezután! Szeret, szeret!!!

Andres a szobájában hasonlókat mond Camilónak: Lola még mindig szeret engem, gyönyörû, csodálatos! Camilo meg korholja, hogy mekkora cirkusz lett belõle, hogy Debora meglátta Loláékat. Meg hogy a befektetõk mit szólnak ehhez a bulihoz? De Andres magasról tesz a befektetõkre, õ csak Lolát ismételgeti szerelmesen.
Vége a bulinak, mennek haza a vendégek. Viki és Debi még iszogatnak. Debora leszidja az anyját, amiért az átkozott szeretõje miatt ekkora balhé volt. Viki Ramonra fogja az egészet, de Debora otthagyja: Megyek, megölöm Andrést! Viki: Debora, ne! Huzakodnak, vitatkoznak, és Viki jól képen vágja Deboritát. – ez már kijárt neki! - Ne csinálj semmit, mert az agyacskád legmélyén pontosan tudod, hogy még mindig azt a cafkát szereti. Ne lökd hát a karjaiba erõszakkal a veszekedéseddel! Megadod neki, amit valóban akar: okot rá, hogy elváljon tõled! Debora: Ne! Nem! Viki nyugtatgatja Debit, az meg mint egy nyüsszögõ kis kutya, olyan hangokat ad, és bólogat anyja okosnak hitt véleményére.
Közben Andres újból kirakja az ablakába: SZERETEM LOLA VOLCANT. Gyorsan leengedi a rolót, mert bejön sírdogálva Debi.: Miért csaptál be? Kérdi tõle.

Rugeles házban: Lola tudja, hogy már lehetetlen, hogy egy nap egymáséi legyenek Andressal, de akkor is örül, hogy szemben laknak. Odamegy az ablakhoz, és meglátja Andres ablakában a feliratot. Nézd néném, szeret Andres, még mindig szeret! Chavela: Már sosem lesztek egymásé, hisz mindketten házasok vagytok. Én nem erre tanítottalak Lola, Andressal nem tanúsítatok túl sok tiszteletet a házastársaitok iránt!

Andres házában Debora nyáverog neki, hogy miért nem említette soha, hogy azért nem akarja megvenni ezt a házat, mert Lola Volcán szemben lakik?! Idegesítõen sírva-ríva szidja Andrest a történtekért. Miatta akartad ezt a szobát, hogy mindennap lásd! Én meg akarok halni! És elalél Andres ágyán. Andres bocsánatot kér tõle. Erre Debora is, mert hogy õ meg naív volt, aki azt hitte, hogy boldogok lesznek együtt. Debora csak egyre bõg, és bõg: Mért szeretlek ennyire Andres? Mért?

Rugeles ház: A doki lesi a fekvõ Lolát a monitoron. Cseng a mobilja, Pantoja hívja, mi legyen akkor Lola motorjával? Doki: Tégy amit akarsz ! Pantoja babrál a motor körül, kutyák kezdenek el ugatni. Bajusz ténfereg egy csészével a kezében a földszinti lakrészen, meghallja a kinti zajokat. Lola is lejön az emeletrõl, és meglátják, hogy egy fekete ruhás alak matat a motoron. Elkezdenek kiabálni, hogy Tolvaj, tolvaj! Lola pizsiben kirohan az utcára a motorhoz, de már nem lát senkit. Doki: Lola drágám, láttál valakit? Lola: Csak egy árnyékot. A doki szerint senki sem akarna ilyen csotrogányt ellopni. De Lola közli, hogy ha valaki el akarná lopni, azért még ölni is tudna! Bajusz szaporán veti magára a kereszteket ennek hallatán. Aztán Rugeles doki mindkét nõt betuszkolja a házba, és még mondja: Idióta! ezt persze Pantojara érti.

Másnap reggel Lola a motorjára ül, és elhajt, Andres már lesi, és utánamegy az autóján. Persze a doki mindezt látja az ablakból Debora is húzza fel a rolót, de õ már mindebbõl nem lát semmit.
Aztán egy útszakaszon Andres elébe vág Lolának. Lola: Mi ütött beléd, te barom?!
Andres: Ne hívj baromnak, inkább idiótának! Lola: Andres? Mit keresel te itt? Talán meg akartál ölni? Andres: Úgy akartam meghalni, hogy a karomban tartalak! Ezzel odalép Lolához, megfogja a két kezével az arcát, és csókolja. Lola lerázza magáról: Ne merd még egyszer ezt csinálni, ha nem akarsz meghalni! Andres. Akkor inkább meghalok! És újra vadul csókolja Lolát. Te Amoooó!
Aztán Lola megint idegesen lerázza Andres karjait: Elég te idióta! Andres: Végre egy emberi hang! Lola: Andres Santacruz! Ezt ne merészeld még egyszer! Andres: Egy pillanat! Te is visszacsókoltál Lola!
Lola: Te komolyan megbolondultál? Hogy költözhettél a házunkkal szembe?
Andres: Debora akarta! Lola: És te nem árultad el neki, hogy én szemben lakom?
Andres: Nem, nem árultam el neki, mert akkor sohasem költöztünk volna oda. Mert én õrülten szerelmes vagyok beléd!

Rugeles ház: Debora ellátogat Rugeles doktorhoz, Bajusz engedi be, aki rögtön el is árasztja a mondanivalójával. Nem kell bemutatkoznia szenyora Santacruz, tudom, hogy maga kicsoda, a maga férje az, akivel csalja a doktort ez a cafka! Bajusz még kíváncsiskodni akar, de a doki lejön, és beljebb invitálja Deborát, hisz annyi megbeszélnivalójuk van.

Lola és Andres még az utcán beszélnek. Lola: Mit akarsz te barom? Rémálommá változtatni az életemet, ami már amúgy is az?! Andres elmondja neki, hogyan történt a ház vásárlása. De így legalább a közelemben lehetsz, még ha nem is leszünk már egymáséi. Tudatni akartam veled, hogy bár csak néhány lépésnyire vagy tõlem, én akkor is, továbbra is szeretlek!
Lola: Ez már mindennek a teteje Andres Santacruz! Nem gondolsz semmire és senkire, csak magadra! El kell költöznöd Andres! Andres: Erre ne számíts! Mindannyian a poklok poklát éljük át, de legalább láthatlak! Lola: Mire jó ez Andres? Magadat és Deborát is gyötröd ezzel! Andres: Mégis mit csináljak, ha téged szeretlek?! Téged szeretlek Lola!
Lola: Persze, engem szeretsz, de vele élsz! Mellette ébredsz, vele alszol, gondolom le is fekszel vele!

Rugeles házban: A doki és Debora kávéznak. Doki: Tudja szenyora Santacruz, kissé zavaró, hogy ön és a férje velünk szemben lakik! Gyõzze meg, hogy költözzenek innen el!
Debora: Sajnos ezt én akartam, hogy ide költözzünk. Õ nem akarta, mert tudta, hogy az az átkozott Lola Volcan szemben lakik!
Rugeles doki: Szenyora Volcan hálás lennék, ha nem illetné ilyen jelzõkkel a feleségemet! Remélem érthetõ, hm?! Debora: Bocsásson meg doktor Rugeles, de már idõtlen idõk óta gyûlölöm a feleségét, és nem fogom békén hagyni, csak azért, mert maga azt kéri! Tehát azért jöttem, mert ugyanaz a célunk: elválasztani a férjemet a nejétõl! Tehát össze kell fognunk, és sokkal ravaszabbak leszünk, mint õk! Doki: Tetszik az ötlet, meg hát okosabbnak lenni a férjénél, - nem hiszem, hogy nehéz! Halljam, mi a terve?

A börtönbõl kihozza Marcelo Ramont, akit közben jól lehord, hogy ilyen bután viselkedett a lánya házában. Marcelo szerint van most fontosabb dolog is, mint a magánélet, mert felhívta mobilon valaki – nem mondta a nevét – és rájuk veri a balhét, ha nem szerzik vissza a vállalatot. Eljutott az agyadig, hogy mekkora bajban vagyunk? Ramon: Igen Marcelo!

Lola és Andres még folytatják a vitát. Lola: Mondd, hogy nem feküdtél le a nejeddel Andres?! Halljam! Andres: Nem tudok neked hazudni…. Lola: Te nyomorult féreg!
Persze, én is lefekszem a férjemmel! Andres: Ez hazugság! Ez nem igaz! Ezt sehogy sem hiszem el. De Lola bizonygatja, hogy igaz: Akarsz fogadni, hogy igaz Andres Santacruz? Andres: Te nem feküdtél le az öreggel Lola, én túlságosan jól ismerlek! Sem az öreggel, sem mással, mert tudod miért? Mert te tisztességes vagy! Lola: Nekem szükségem van egy igazi férfi szerelmére, nem egy elkényeztetett kisfiúéra! És ha nem akarsz elköltözni, mindegy! Halott vagy számomra! Na mennem kell, kényeztetni a férjemet, az asztalon, a hálószobában, a nappaliban, ahogy teszik a feleségek! Felül a motorjára és elhúz. Andres elképedtem bámul utána.

Rugeles házban Debora és a doki egyezkednek, szövetkeznek. Doki: Hívjon telefonon bármikor, és már ma elkezdhetjük hatékony mûködésünket. Debora indul ki az ajtón, Bajusz meg majdnem beesik rajta, mert : Micsoda véletlen, épp most tisztítottam az ajtót!

A kórházban Szofia vizsgálja Soledadot, aki kész rejtély számára, de õ imádja a rejtélyeket. Jolanda fõnõvér behozza a doktornõnek Soledad vizsgálati eredményeit. Remek állapotban van Solita, kicsattan az egészségtõl. Szofia: Valóban, sokkal egészségesebb, mint képzeltük. Fõnõvér: Klasszikus katatóniás állapot, sok hasonlóval találkoztam már. Szofia egy kis labdát dob hirtelen Solita felé, aki elkapja. Aztán egy edény fém tetejét megüti, és Solita összerezzen a zajra. Ez a reakció nem megszokott a katatóniásoknál. Gyorsan reagál a váratlan zajokra. Összerezzen! Különös, nem?

Rugeles házban Etelvina épp takarító személyt keres a jelentkezõk között. Kiválasztja a legrondábbat, a leggyámoltalanabb kinézetû nõt!

A kórházban Szofia beszámol Rugeles dokinak a Soedadnál tapasztalt vizsgálatok eredményeirõl. Elmondja a dokinak, hogy milyen furcsa reakciókat látott Solitától, és arra a következtetésre jutott, hogy nem tudni mi okból, de az csak színlel! Méghozzá nagyon ügyesen! A doki hitetlenkedve hallgatja. Szofia: A felesége édesanyja – a tudatánál van!

A lakókocsiban Adela és Pepe veszekednek. Adela csótányfészeknek nevezi a lakókocsit. Pepe kissé sértõdötten mondja unokájának, hogy ez már 21 éve az õ otthona! Mindig volt étel az asztalon, és elhalmoztalak szeretettel! Most, hogy az aranyifjú szeretõje lettél, azt hiszed, tied a világ! Pepe kifejti Adelanak, hogy a ficsúr egész biztosan már nem fogja õt többet keresni, mert megkapta, amit akart, és a barátaival jókat nevetnek a kis pincérnõcskén. Aki ilyen könnyen és gyorsan odaadta magát!
Adela: Megtiltom, hogy így beszélj róla! Õ nem ilyen, õ szeret engem! És nagy szüksége van rám! Mit tudsz te errõl? Megkeseredett vénember vagy, akinek lövése sincs az életrõl!

A vállalatnál reggel: Andres és Daniel érkeznek az irodába. Andres közli Camilóval és Leonnal, hogy mától kezdve a testvére is itt dolgozik vele együtt. Camilóék épp azt elemzik, hogy mit okozott a sikkasztás. Papírokat, dossziékat néznek. Daniel: Mi az, mi van?
Andres: A sikkasztás miatt a vállalatunk a csõd szélén áll!

Rendõrségen: Rodrigo megy be az irodába, Lola asztalra tett lábakkal elgondolkodva nézi a számítógépet. Rodrigo korholja, hogy ezt azért nem lehetne, mert titkos dolgok vannak ott. Lola szerint az a lány, akit abban az olcsó motelban megöltek, nem lehetett egy elégedetlen kliensbosszúja. Rodrigo: Na ne mondja Volcan nyomozó! Lola: Mert noha túladagolásban halt meg, küzdött ellene, itt írják. Egy függõ sem költ arra, hogy kislányok szenvedélybetegségét elégítse ki! Szerintem a maffia csapdájába esett szegény lány, vagy szexrabszolgaság, vagy ahogy Malotet meggyilkolták! Rodrigo dícséri Lolát, hogy milyen jó érzéke van a nyomozáshoz. Lola azért megköszöni a mobilt, és a laptopot két cuppanós puszival Rodrigónak. Rodrigo: De téged ismerve, nemcsak ezért jöttél, igaz? Lola: Nem bizony, de tudod, hogy az életem nem fenékig tejfel! Hozz abból a pocsék és ihatatlan kávétokból, és ülj le, mert mesélek valamit! Andres Santacruz szembe költözött velem! Szomszédok lettünk! Rodrigo: Mit csinált az a lökött gyerek? Ennek teljesen meglágyult az agya?! Megmondom a magamét ennek az elkényeztetett ficsúrnak, annyi szent! Hihetetlen, hogy az az idióta hagyja, hogy az ösztönei vezéreljék, és nem számol a következményekkel! Hogy költözhetett pont a ti házatokkal szembe! Lola: Gyötörni akar Rodrigo!
Rodrigo: Ha mellette lettem volna, ez biztos nem történik meg! Lola: Te? Mi közöd van neked Andreshez? Hisz alig ismered! Rodrigo nem szól semmit erre.
Lola: A támaszom vagy, de úgysem tehetsz most értem semmit! Rodrigo: Dehogynem! Lehordom a sárga földig azt a kis suhancot! És rábeszélem, hogy költözzön el onnan! Most megtudja, ki az igazi … Lola: Ki az igazi ki? Rodrigo: Barátja! Csak egy igaz barát mondja a másik szemébe a frankót! Bolond, agyatlan, idióta!

Rugeles házban: Lola a laptopon nézi a meggyilkolt lány fotóját Chavelával. Meg vannak róla gyõzõdve, hogy ez a jó tanuló lány sosem keveredett volna drogosok közé. Lola szerint elrabolták és belekényszerítették a drogot. Elbeszélgetnek errõl, de közben kopognak.
Lola: Bocsi, de most nem vagyok kíváncsi bajszos, kotnyeleskedõ vénasszonyokra! De nem Bajusz az, hanem a doki: A szeretett drága férjed vagyok Lola! Bemehetek?
Lola villámgyorsan az ágy alá dugja a laptopot. Lola kényszeredetten fogadja a dokit, aki bocsánatot akar kérni, amiért nem hitte el Lolának, hogy semmit sem tudott Andresék odaköltözésérõl. Kiengesztelnélek, ezért úgy döntöttem, ma este kimozdulunk!
Lola: Neeem, mondtam már doktor úr, nem megyek vissza azokhoz az unalmas és büdös múmiákhoz! Mumifikálódjon csak egyedül!
Doki: Nem, nem a plébániára vinnélek! Hanem egy roppant elegáns helyre, ami nagyon divatos most! Egy remek étterembe, ahol mennyei az étel! Odajár Hollywood összes híressége. Lola: Maga most tényleg egy drága étterembe akar elvinni?
Doki: Persze, hogy mindenkit elkápráztasson a szépséged! Lola: Rendben, de nem öltözök be vénkisasszonynak, hanem az leszek, aki vagyok, Lola Volcan! Oké?!

Andres háza: Viki a bejövõ Andresnak: Még mindig haragszol rám Andresito?
Andres: Miért, mit vár tõlem szenyora Viktória? Hála a maga tegnapi féktelenségének, cirkusszal avattuk fel a házat, és én zsebeltem be a nagy pofont! Viki: Jajj, nem olyan nagy ügy! Ráadásul neked van a legkevesebb jogod, hogy a szememre vess bármit! Elfelejtetted, hogy szándékosan ideköltöztettél bennünket a volt szeretõd házával szembe?!
Andres: Inkább maga felejtette el, hogy én elleneztem a házat, és maga akart mindenáron idejönni, hogy a romantikus légyottjait továbbra is rendezhesse.
Viki szerint nem az a baj, ha hibázunk, hanem ha ezzel megbántjuk a szeretteinket. Mint Andres Deborát, akiért Vikinek megszakad a szíve! Tégy valamit, hogy felvidítsd! Menj!

Marcelo és Daniel egy presszóban találkoznak. Marcelo kedélyeskedik Daniellel, hogy Andres biztosan megnehezítette az életét az elsõ munkanapján. Daniel: Ellenkezõleg! Szeretné, ha minden ülésen ott lennék, hogy mindenki megismerhessen! Jó fej volt!
Marcelo: És hittél neki, mi?! Daniel: Dehogy papa, egy szavát se! Csak az van, hogy gond van a cég anyagi helyzetével! És hogy nehezen fogják kifizetni a következõ havi béreket. Marcelo: Akkor kezdett rosszabbodni a helyzet, amikor Andres betette a lábát a céghez! Marcelo csúnyán beszél Lauráról, de ezt nem tûri Daniel: Ne beszélj így a mamáról! Marcelo: Sajnálom fiam, de dühít, hogy igazságtalanság áldozatai lettünk! És mi lesz most? Daniel: Andres azt mondta, egy barátja bankjától hitelt vesz fel. Marcelo: Kétlem, hogy bármelyik bank adna neki kölcsön. Az lenne a logikus, ha eladnák a részvényeket, tõkés üzlettársakat kell keresni, én ezt tenném, ha igazgató lennék, de nem vagyok az. Mondd el a bátyádnak az ötletemet, de ne szólj, hogy tõlem hallottad. A többit rád bízom fiam!

Kórházban: Rodrigo verset olvas fel Soledadnak. Jön Jolanda fõnõvér, és közli Rodrigoval, hogy a látogatást be kellene fejeznie. Rodrigo: Valamikor, valahol ez a tündéri fejecske hall engem! Jolanda nem szeretné, ha õt szidnák le, hogy kivételezik a nyomozóval.
Szofia doktornõ jön be Jolandával. Rodrigo elcsodálkozik, mit keresel te itt Szofia?

Az elegáns étteremben Lola és Rugeles doki asztala mellett megy el Debora és Andres. Debora rögtön megszólítja a dokit, a doki is örvendezik, hogy a sors akarja, hogy õk összefussanak. Andres persze rögtön menne máshova. Lola is küldené el õket. De a doki berzenkedik, hogy ne legyen Lola udvariatlan senor Santacruzzal. Jobb, ha szembenézünk a helyzettel civilizált emberek módjára! Senor Santacruz, legyenek szívesek leülni az asztalunkhoz!
10/10
KLOPCSIK69 2012 nov. 01. - 08:57:43 10/10
(17182/22495)
Jencarlos, és gondolom vagy rajongója, vagy rokon:
10/10
KLOPCSIK69 2012 nov. 01. - 08:57:14 10/10
(17181/22495)
Még 1 róluk:
10/10
KLOPCSIK69 2012 nov. 01. - 08:56:55 10/10
(17180/22495)
A gyerekek:
10/10
KLOPCSIK69 2012 nov. 01. - 08:56:32 10/10
(17179/22495)
Gaby, és a testvérei:
10/10
KLOPCSIK69 2012 nov. 01. - 08:56:08 10/10
(17178/22495)
Gaby,Jen és a 3. személy nem tudom, hogy ki lehet:
10/10
KLOPCSIK69 2012 nov. 01. - 08:55:42 10/10
(17177/22495)
Sziasztok! Ildi köszönjük a tartalmat és a tablókat is :) Hozok pár képet a Canela-Espino család Halloween-járól:

Gaby, Nickolas és Jen
10/10
offtopic
mikildi 2012 nov. 01. - 01:29:06 10/10
(17176/22495)
Még küldök egy képet,amit a mostani kedvenc újságunkban találtam.
10/10
offtopic
mikildi 2012 nov. 01. - 01:21:20 10/10
(17175/22495)
7.kép.Robledo nem hagyja békén Manuelat. Mindenáron riportot akar készíteni Jimmyrõl. Angel mérges lesz, hogy nem ért a szóból. Javasolja, menjen érezze jól magát, a nem választ már megkapta, hagyja békén a hölgyet. Lazítson.Erre Robledo. Ha jól tudom, Salvador Domingezhez van szerencsém, aki egy különleges figura, mert nem létezik!
10/10
offtopic
mikildi 2012 nov. 01. - 01:15:28 10/10
(17174/22495)
6.kép.Martin találkozik Lucassal is. Nem tudja, honnan ismeri. Közben Roca és Sarah is üdvözli Martint. Majd bemutatják egy légitársaság elnökét is. Elmeséli, milyen kedvezõ feltételekkel utaztatják az utasokat. Nem kell várni a csatlakozásra. Ha szüksége lenne a szolgáltatásra, csak hívja õt nyugodtan.Angel minden beszélgetést hall.
10/10
offtopic
mikildi 2012 nov. 01. - 01:09:11 10/10
(17173/22495)
5.kép.A parti. Angel egy idegesebb a tömeg láttán. A lányok észreveszik, elébe mennek köszönteni õt. Manuela nyugtatja, senki nem fogja felismerni. Megjön a riporterek gyöngye Robledo. Angel elmeséli a lányoknak, Jimmy be fog épülni Herceg bandájába. Az álcája tökéletes. Megjött Martin is. "Te jó ég, ezt nem hiszem el. Ne mozdulj Angel.Most nem lát meg Martin. Martin is észreveszi a lányokat. Graciela és õ is meglepõdik, de aztán kiderül Ariadna a rendezõ.Hirtelen Martin feléjük indul. Angel elbújik. M. üdvözli a három gráciát. Manuela persze rettentõen kikel, magából, e pofátlanság láttán, hiszen aznap küldte el az ingatlanost, hogy eladja Ariadna lakását. Gracielan meglátszik, hogy ez meglepetést okozott neki, mit csinált Martin.
10/10
offtopic
mikildi 2012 nov. 01. - 00:56:12 10/10
(17172/22495)
4.kép.Perla beköltözik Topohoz. Az apja nem örül neki. Attól fél õ is olyan mint Lola volt. Félti az örökséget. Topo bevallja Perlának, szereti. Perla is elmondja,õ is viszont szereti.
10/10
offtopic
mikildi 2012 nov. 01. - 00:50:53 10/10
(17171/22495)
3.kép. Az irodában Andres és Horacio a fegyverrõl beszélgetnek, amit Jimmy adott Quinteronak. Andres elmondja, évekkel ezelõtt írt errõl a fegyverrõl egy dolgozatot, ezt pedig már nem gyártják és öt évvel ezelõtt volt utoljára kapható. Tehát Jimmy,most nem vehette meg. Horacio bemegy a rendõrségre Mike hoz, neki is elmeséli. Felcsillan a remény, végre van valami használható nyom. Célszerû lesz, kivizsgálni, az olyan eseteket, melyek Martinnal hozhatok összefüggésbe, Lásd Manuela ügyfelének halálát okozó fegyver ballisztikai vizsgálatának összehasonlításával.
10/10
offtopic
mikildi 2012 nov. 01. - 00:42:07 10/10
(17170/22495)
2.kép.Jimmy, Angel, Topo azt találgatják, hol lehet Christian videója. Valószínûleg elveszett. akkor mást kell kitalálni, hogy Martint lebuktassák. Egy mód van, ha Herceg bandájába beépül valaki. Természetesen ez az ember Jimmy lenne. Hiszen hihetõ mesével tud elõállni. Volt rendõr, akit elítéltek, majd megszökött.Most szüksége van pénzre, a bujkáláshoz, mivel vannak kapcsolatai, tud híreket szerezni. Megérkezik Mike is. Nagy az öröm, hogy találkoztak. Vele is megbeszélik a tervet. Csupán akkor lehetséges ez a megoldás,ha Mike fog segíteni. Végül meggyõzik.
10/10
offtopic
mikildi 2012 nov. 01. - 00:34:24 10/10
(17169/22495)
Sziasztok Lánykák! Most értem csak ide. Az ÖRDÖGI KÖR tartalma.

166.rész. Miután Angel felveti, hogy Jimmynek be kell épülnie a Herceg bûnbandájába, alaposan elterveznek minden részletet. Jimmynek nem nehéz eljátszania a börtönbõl szökött rabot, aki korábban zsaru volt, így hozzájuthat hasznos információkhoz. Topo apja és Perla között egyre feszültebb a viszony, mióta a lány a kisfiával átköltözött hozzá. Manuela elhûlve látja, hogy a partin Martin is ott van. Mindent elkövetnek, hogy Martin ne találkozhasson Angellel, nehogy felismerje.

1.kép. egy kis emlékeztetõ az elõzõ részbõl. Horacio elment a ravatalozóba, Christian virrasztásához. Graciela találta csak ott. Elmesélte neki,milyen ember volt C., mit szeretett, végül búcsúzott tõle, mindig szeretni foglak.
-Martin, Leon és Herceg találkoztak. Megbeszélték, Herceg legközelebb, 5 millió dollárt akar befektetni, ingatlant kér érte.Martin felajánlotta Ariadna lakását.
-Silvana felhívja Jimmyt, a kapitányt majdnem megölték. A kapitányságon, ideiglenesen Cordoba ügynök veszi át a vezetést. Azt gyanítja, hogy a kapitányság valamelyik embere volt az elkövetõ, így elrendeli a rendõrök kihallgatását.
10/10
1timcsi7009 2012 okt. 31. - 13:15:38 10/10 Előzmény édesmaya
(17168/22495)
de arynos ez a kép :)
10/10
1timcsi7009 2012 okt. 31. - 13:15:13 10/10
(17167/22495)
Hola a todos
Köszönjük a fordítást,
Találtam egy kis kínai kislányt mint Jencarlos rajongó, a Mi corazon insiste-t énekli nagyon aranyos :) Jennek nagyon sokoldalú a rajongótábora.
Akit érdekel az meg tudja nézni itt :
http://www.youtube.com/watch?v=qkX5JWXpBiI

A sorozathoz meg én is annyit fûznék hozzá , hogy túl korán rakták mind 2-t. Most megtudjuk nézni mert nincs suli a héten , de nem mindig vagyok otthon de. most hogy szünet van. A P.A. pedig annyira nem érdekel az az igazság , a CV pedig nagyon tetszik jó sorozat, meg persze az is korán van azok akik nem fél óra alatt érnek haza a suliból, így nem tudják megnézni .
Én egy Hallowin alkalmából küldök egy ilyen képet :)
10/10
KLOPCSIK69 2012 okt. 31. - 08:39:10 10/10
(17166/22495)
Sziasztok! Köszönjük mindenkinek a tartalmakat :) Én a sorozatokkal kapcsolatban csak annyit fûznék hozzá, hogy az MSED-t annyira koránra tették, hogy még javában suliban vagyok mikor megy, most a héten tudom csak nézni a szünet miatt. A Pecados dettó ugyan ez, csak arra épp hogy hazaérek minden nap, de mikor 3-kor végzek akkor nem...
10/10
édesmaya 2012 okt. 31. - 07:36:34 10/10
(17165/22495)
Jó lesz ez a ruci nekem a halloweeni bulira? ;)
És ez volt a kép címe!
10/10
édesmaya 2012 okt. 31. - 07:34:52 10/10
(17164/22495)
Lányok, mivel ma van halloween, ha jól tudom, ollóztam nektek a faceról egy bûbájos fotót. Remélem nektek is úgy tetszik, mint nekem.
10/10
édesmaya 2012 okt. 31. - 07:29:38 10/10
(17163/22495)
Sziamia Ildickóm, te kis éjjeli bagoly!

Nagyon köszönjük a leírást. Én szinte minden nap tudom nézni, minden alkalommal végig izgulom. Tegnap, amikor Horatio odament Christian koporsójához a virrasztásra, a szívem akart megszakadni, annyira sajnáltam! Olyan szépen beszélt annak a kõszívû banyának, aki nem ismerte azokat a dolgokat a fiáról, amit a szerelme tudott róla! Ezt a kõszívûséget, amit Graciela most is mutatott! Én szentül azt hittem, na most! legalább az életben egyszer emberibb oldalát fogja mutatni, de nem!
Nem volt képes egy köszönömöt kinyögni, pedig senki sem ment el a hatalmas, nagyságos ismeretségi köreibõl a fia temetésére!

Tényleg, lányok, alig találok hsz-et az MSED.rõl, nem tudjátok nézni?
Ugyanúgy a Pecados Ajenosról sem, arról meg még kevesebbet. Pedig RTL klubja mindenkinek van.
10/10
offtopic
mikildi 2012 okt. 31. - 00:08:18 10/10
(17162/22495)
Sziasztok Lányok! Én is jöttem Ágica után. Itt a mai ÖRDÖGI KÖR tartalma. Már nagyon kavar az újságíró.

165.rész. Martin találkozik a Herceggel, aki ötmillió dolláros üzletet ajánl neki. Soto százados nem hal meg a fojtogatás következtében, de komába esik, így nem tud beszámolni a támadóiról, ám Cordoba ügynök azt gyanítja, hogy az elkövetõk a kapitányság munkatársai lehetnek. Angel és Topo azon töprengenek, hogy Christian nem mentett el-e a vallomását a laptopjára is.

Jó pihenést és szép napot kívánunk Mindenkinek!
10/10
édesmaya 2012 okt. 30. - 23:19:25 10/10
(17161/22495)
Itt a mai vacsi lányok, a MCI 18. része! Szép álmokat!

Debora és Viktória Andres szobája ablakán nézegetnek kifelé, meglátják hazaérkezni Lolát és Rugeles doktort. Mindkettõ ismerõs Deborának, de nem látja jól az arcukat. Andres is megérkezik, ezért gyorsan kimennek a szobájából.

Rugeles házban a doki korholja Lolát, hogy nem akar a plébánián segíteni. Leszólja a barátait, Adelat, és Rodrigo nyomozót, de Lola nem hagyja magát, és a barátait megvédi. A doki azzal fenyegetõzik, hogy elkobozza Lola motorját, de õ megfenyegeti, hogy hozzá ne merjen nyúlni a motorához. Rugeles doktor erre kapkod a szívéhez, rosszullétet mímel. Chavela cukkolja Lolát, hogy ne hagyja magát manipulálni. Lola nem viszi a dokinak oda a gyógyszerét. Chavela mondja a dokinak: Ez az én lányom! Na, mit szólsz hozzá romlott vén kujon?! A doki fogadkozik, hogy majd õ megszelídíti Lolát, és tisztességes asszonyt farag belõle.

Andresék háza: Debora belibeg Andreshoz, lelkendezik neki az új berendezésrõl, bútorokról. De Andresnak nem sok kedve van, elmondja a nejének, hogy ki kellett rúgni mindkettõjük apját a cégtõl, mert sikkasztottak. Viki ennek nagyon örül, épp pezsgõt bont, ennek örömére van miért koccintani. De inkább arra koccintanak Debora javaslatára, hogy milyen boldogok lesznek az új házban. Andres utcára nézõ szobát akar a házban, Debora erõsen tiltakozik: Andres, de ugye nem az a szándékod, hogy külön fogunk aludni?

Rugeles ház: A doki lesi Lolát a szobájában, aki fel, s – alá mászkál benne. A doki azon töri a fejét, hogyan tudná eltüntetni Lola motorját. Ki is süti hamarosan, hogy majd Pantoja dokié lesz a szép feladat. Feltárcsázza.

Daniel és Adela a kocsiban csókolóznak, de Adela kissé húzódozik. Daniel faggatja, mi a baj, hogy nem engedékeny vele. Aztán kiszedi Adelaból, hogy õ bizony ennél szebb légyottra vágyik, vacsorával, gyertyafénnyel. Közben Adela meglátja a hazaérkezõ nagyapját, és halálra válik. Daniel gyorsan kitessékeli Adelat a kocsiból, és elhúz. Nagyapa számon is kéri rögvest, hogy ki volt az az úr, aki a kocsiban fogdosta õt? Adela, hebegve-habogva vallja be, hogy az bizony az õ barátja volt. Nagyapa: Ha a barátod, akkor mért ment el? Akinek nincs oka, az bejön hozzánk és nem fél.

Andres a szobája ablakában felhúzza a rolót, és kémleli a Rugeles ház ablakait.

Chavela is kinézeget az ablakon, Lola meg ruhástól fekszik az ágyán.
Chavela: Új szomszédjaid vannak. Egy férfit látok, aki marha ismerõs! Lola: Ne leskelõdj az ablakon Chavela néni, már te is olyan leszel, mint a bajszos boszorkány! De Chavela unszolja Lolát, hogy keljen fel az ágyról, és nézze meg a pasit a másik ház ablakában! De mire Lola felkel, és odamegy, Andres épp ereszti le a rolót, és nem látja már. Chavela nagyon keserves képet vág, rosszat sejt, nehogy tényleg az legyen, akit látott az ablakban, akit nem szeretne!

Andresék háza: Debora nem érti, hogy Andres miért akar abban a kis szobában lenni, amikor a másik sokkal szebb és nagyobb. De Viki okosítja a lányát, hogy hagyja csak ezzel békén Andrest, hagyja meg neki az illúziót, hogy most õ gyõzött. Aztán majd egy kis idõ elteltével valamilyen kifogással átmehetnek a nagyszobába.
Jön Andres és a festõkészletét keresi. Debora megmondja neki, hogy hol találja. Debora: Ez meg mit akar, most fog nekiállni festeni: Viki: Szerintem ihletet kapott valamitõl, és egy csodás képet fog neked festeni!

Adela megy be a lakókocsiba. Nagyapja láthatóan irtó dühös rá. Adela szerint a papa gyilkos pillantása miatt nem akart hozzájuk bemenni Daniel. Nagyapa papa pici fiának, és nyafka ficsúrnak nevezi a srácot. De Adela megvédi a szerelmét, mert õ nem olyan, mint a többi. De nagyapa nagyon jól tudja, milyenek a férfiak. Kéri Adelat, nehogy 9 hónap múlva meglepje egy ajándékkal õt! Adela azt is kiböki, hogy a srác Andres Santacruznak az öccse. Így aztán nagyapa még jobban aggódik az unokájáért! Adela: De Andres tök jó fej! Nagyapa: Azért szenved már tõle évek óta Lola! Megtiltom, hogy azzal a Santacruzzal találkozz! Mert ettõl a családtól semmi jót nem várhatsz! Világos?!

A rendõrségen a nyomozók a nemrég megtalált halott lányról beszélgetnek, aki jó tanuló volt az iskolában. Nemrég eltûnt, és drogos prostiként került elõ. Rodrigo: Egész biztos, a lányt megölték. A nyomozók elmennek körülnézni a lány környezetében, hátha valaki tudja, ki volt a stricije.

Santacruz –ház: Marcelo Szofiától kérdezi, hogy 25 év után hagyja õ el a házat? Ezt jól kiterveltétek Andressal? Vagy talán az az oka, hogy elküldesz a házamból, hogy nem figyeltem rád? Ezen még változtathatunk! Szofia nevetségesnek találja Marcelo közeledését. Marcelo még egy darabig sértegeti Szofiát, de az leinti: Fejezzük be ezt a kellemetlen beszélgetést, és hagyd el a házat! Megjön Daniel, kérdezi, miért vannak ott a bõröndök. Marcelo: Mert Szofia nénikéd kidobott a házból. Szofia: Daniel, hidd el, nyomós okom volt erre! Daniel: Akkor én is elmegyek a papával!

Andres egy hatalmas lapra ráfesti: TE AMO LOLA! és kirakja az ablakába. Bejön Debi, erre Andres villámgyorsan leereszti a rolót. Debora: Mit csinálsz drágám? Andres: Semmit! Debi el. Andres gyorsan lekapja a szerelmi vallomást az ablakról, és bevágja az ágya alá.
Debi visszajön szexi hálóruciban: Édesem? Na milyen? Andres mint aki félig már aludt, unottan mondja: Jól nézel ki. Debi elégedetlen a válasszal, mért vagy ilyen undok? Itt az új ház, az új ágy! Az alvás még várhat, mert ma este ….az enyém leszel! És lesmárolja Andrest, nyalja-falja.

Santacruz házban Daniel rendõrséggel fenyegetõzik Szofiának. Az megpróbálja lenyugtatni, majd ha lehiggadtál, mindent megbeszélünk. Ne feledd, hogy ez anyád háza, és ezáltal a tiéd is. Daniel is össze akar pakolni, de Marcelo elõbb beszélni akar vele, van pár ötlete.

Rugeles házban: Lola nem tud elaludni, pedig Chavela már többezernél tart a számolásban. Lola nagyon unja magát a házban, hisz ott nincsen még televízió sem, a könyvek meg csupa orvosiak, vagy szentek életérõl szólnak.
Chavela biztatja, térjen vissza az életbe, barátkozzon korabeli fiatalokkal, menjen el motorozni, stb.stb. Lola: Ez az, de ha kérnék a dokitól pénzt laptopra, mobiltelefonra, egész biztosan nem adna, amilyen zsugori vénember. Lolának eszébe jut Rodrigo mester, és felhívja. A doki persze lehallgatja a telefont. Panaszkodik Rodrigonak, hogy olyan, mintha a múlt században élen, és õ vissza akar térni a XXI. századba!
Rodrigo: Értelek Lola, persze, hogy unatkozol a megkeseredett bajszos boszorkány és a múmia öregember mellett! Találkozzunk holnap 11-kor! A doki persze rettentõ dühös képet vág.

Santacruz ház: Daniel berzenkedik az apjának, hogy micsoda szemét alak Andres, aki a saját apjának hiszi, és mégis megvádolja sikkasztással! Marcelo oltogatja Danielt Andres ellen, aki 30 éves koráig fogja az õ vagyonát kezelni. Ne hidd, hogy nem fog kisemmizni, mint ahogy velem is megtette! Anyád vakon szerette Andrest, téged pedig nem becsült sosem! Figyeld Andres minden egyes lépését, és gyakorolj rá nyomást! Ne hagyd el ezt a házat, holnaptól meg járj be az irodába, harcolj ki egy helyet a tanácsban, legyen kiállásod. Bizonyítsd be, hogy igazi Santacruz vagy! A fiam, az egyetlen fiam!

Rugeles házban reggel Lola vidáman ébredt, felöltözött a saját ruhájába, és indulna el otthonról. De beleütközik Etelvinába. Mondja neki: Mivel maga már nem cseléd, készítettem Diogenesnek reggelit, tojást, pirítóst, és narancslevet. Beleütközik a dokiba is. Az ráförmed: Hova ebben a maskarában? Lola: Ismét Lola Volcan leszek, nem az a maskara, amibe maga öltöztetett. A XXI. századnak a gyermeke vagyok, ha elfelejtette volna! Késõbb jövök! Lola el. Bajusz kárörvendõen: Ha belehalsz, akkor sem fogod megszelídíteni ezt a vadmacskát!

A Santacruz vállalatnál: Daniel beront Andres irodájába, nyomában a titkárnõvel. Gorombán beszél a titkárnõvel. De Andres megnyugtatja, hogy Daniel is a cég vezetõségébe tartozik, nyugodtan bejöhet eztán bármikor bejelentés nélkül. Daniel pattog, magas lóról beszél Andressal: Megfosztottad a papát a munkájától és a méltóságától. De engem nem fogsz kifosztani, harcolni fogok a jogaimért!
Andres: Daniel, mirõl beszélsz? Honnan veszed, hogy kifosztottam a papát? Bebizonyítom, hogy a papa sikkasztott!
Daniel: Ne játszd az ártatlant, és nekem nem kell bebizonyítanod semmit! Kisajátítottad a mama szeretetét, és most el akarod venni, amit rám hagyott!
Andres: Daniel, Daniel! Fogd már fel, hogy nem akarlak senki ellen sem hangolni téged! De Andres nem tudja meggyõzni az öccsét, hogy nem akarja õt kisemmizni az örökségbõl, az csak a maga igazát hajtogatja. Daniel azt hiszi, Andres nem szereti Marcelot, és gyûlöli.

Andres házának udvarán napoznak Debora és Viki. Viki feldobja, hogy szervezhetnének egy házavató bulit. De Debora kétli, hogy Andres örülne ennek, hisz mostanában mindig pocsék a kedve. Deborának cseng a mobilja, egy régi barátnõje keresi, aki pár perc alatt már meg is hívatja magát Debiék új házába lakni.

Lola és Adela meglátogatják Soledadot a kórházban, fésüli a haját. Adela javasolja Lolának, hogy meséljen neki a kiskoráról, hátha az feldobja. De Lola szerint pont errõl nem szabad neki beszélni.
Szofia jön Gertrudis nõvérrel Soledadhoz. Szofia csodálkozik, hogy ilyen fiatal Rugeles doktor anyósa. A nõvér sajnálja Lolát, hogy ilyen vénember felesége.

Andres a vállalatnál : Daniel, ennyire nem ismersz engem, hogy azt mondod, megloplak és utállak téged? DE Daniel makacs, nem érdeklik a bizonyítékok az apja ellen. Andres rögtön felvenné, aminek csak akarná Danielt.

Lola és Adela a lakókocsiban várják, hogy Rodrigo megérkezzen, de helyette a két munkatársa mennek. Átadnak Lolának egy laptopot, és egy mobiltelefont azzal, hogy Rodrigo sajnos nem tudott eljönni, de üdvözli õt a XXI. században! Lola nagyon hálás, mindkettõjüknek cuppanós puszit nyom az arcára. Lopez meg Adelatól kérne, de az nem barátkozik zsarukkal. De megígéri, hogy elmegy hozzá a bárba. Menniük kell, hív a munka. Adela nem érti, hogy Lola miért nem vetet a férjével laptopot, aki gazdag? Lola: Azért nem, mert nem akarok semmivel sem tartozni annak a nyomorult vénembernek!

Andres már megint az ablaknál nézelõdik, Debora beront, hogy Andres készülõdjön, mert jönnek a vendégek. Andres a háta közepébe sem kívánja az egész herce-hurcát, de Debora gyõzködi, hogy muszáj, mert sok fontos embert meghívott. De Andres megmakacsolta magát, és nem hajlandó készülõdni, kimenni a vendégek közé. Debora könyörög neki, de Andres szerint nincs ok az ünneplésre, hisz az apja sikkasztott, ki kellett rúgni a vállalattól.
Camilo robban be: Andres te még nem vagy kész? Itt várnak a külföldi befektetõk!
Andres: Itt vannak, a házban? Hát erre Andres kénytelen készülõdni.

Viki üdvözli a võjét, persze már kissé spicces, nagyon emelkedett a hangulata. Na meg is érkezik imádata tárgya, a szépfiúja, akinek gátlástalanul a nyakába ugrik, és átkarolja, öleli, csókolja hevesen. Andres, Debora és Camilo elképedve figyelik a bensõséges jelenetet. Andres: Ki az a pasi anyáddal? Debora: Gõzöm sincs, nem ismerem! Andres: De úgy látszik, anyád annál jobban!

Rugeles ház udvarán egy fekete ruhás, sísapkás alak matat valamit. Lola élvezi a laptopot. Adela meg dícséri Danielt, ami Chavelának nem nagyon tetszik, butuska a keresztlányom, mondja. Lola: Adela, ha a keresztanyád most élne, azt mondaná, légy óvatos a Santacruz fiúval! Ne add oda a szíved bárkinek, legkevésbé ennek az elkényeztetett Santacruz fiúnak!
Rugeles dokinak telefonálnak. Pantoja az, aki meg van bízva Lola motorjának eltüntetésével. De mivel Andreséknál nagy a nyüzsgés, ezért aggodalmaskodik az akció sikere miatt. Lola okosítja a barátnõjét Daniellel kapcsolatban.

Beállít Ramon Noriega bõrönddel, dícséri Andrest, amiért máris ilyen nagy bulit rendezett, pedig õt meg kirúgta a vállalattól. Debi megpróbálja menteni a helyzetet, és hívja az apját a konyhába beszélgetni. De az nem akar menni, és gorombáskodik a lányával. Andresnak: Befogadsz engem is, mit szólsz hozzá? Ekkor meglátja Vikit a ficsúrral, és éktelen haragra gerjed: Mit keres itt ez a szajha a szeretõjével?! Viki: Hogy állíthattál ide be? Ramon: Olcsó szajha vagy Viki! Andresssal is üvöltözik: Hogy engedhetted, hogy az anyósod idehozza a szeretõjét a házadba? Andres próbálja csitítani, de Ramon kiabálja, hogy Andres gondoskodjon róla, ha már egyszer kirúgta!
Viki: Idióta! Itt nincs elég hely neked, nekem és Padynak! A ficsúr elõrelép Ramonhoz: Na mi a probléma nagypapa? Erre Ramon nekimegy, és kitör a nagy balhé. Andres próbálja kicipelni a házból az udvarra a dühöngõ Ramont, de az udvaron verekedés tör ki. A Rugeles házban Bajusz leselkedik az ablakon, jön le Diogenes, hogy mi ez a nagy lárma odakinn? A doki kihívatja Bajusszal a rendõrséget a balhé miatt.

A lakókocsiban Adela és Daniel ágyban fekszenek, Adela vigasztalja Danielt, aki napok óta szomorú. Nem tudja kiben bízzon, kinek higgyen? Adela: Bízz bennem, hisz én tudom, hogy te legbelül jó ember vagy! Daniel köszöni a bizalmat. Adela: Szeretlek Daniel, szerelmes vagyok beléd! Ajajaj, rosszkor, de berobban a nagypapa: Adela! Lányom! Mit jelentsen ez?

Santacruz házban: Szofia és Rodrigo érkeznek. Szofia köszöni a nagyszerû estét, Rodrigo is nagyon jól érezte magát. Meg sem kérdeztem, hol találtál munkát Szofia? Erre Szofia inkább megcsókolja a meglepett nyomozót.

Rugeles házban: A doki nem szeretné, hogy ilyenek laknának a nyugodt, tisztességes környéken, mint akik csinálják a ricsajt a szemben lévõ házban. Lehet, hogy veszélyes bûnözõk, és még fegyverük is van! Lola jön le a lépcsõn. De a doki küldi vissza, nehogy belekeveredjenk a kinti cirkuszba.
Rugeles doki át is megy, és közli Andressal, ne fáradjon, mert õ már kihívta a rendõrséget! A doki nézi-nézi Andrest, maga meg mit keres itt? Itt lakom, mondja Andres. Közben Vikit kergeti Ramon, jó nagy sikítozás van. Lola is megjelenik Rugeles doki háta mögött, és farkasszemet néz a szerelmével!
10/10
KLOPCSIK69 2012 okt. 30. - 18:08:45 10/10
(17160/22495)
Látni a kis törpét is hátul, a nagyi kezében :)
10/10
KLOPCSIK69 2012 okt. 30. - 18:07:54 10/10
(17159/22495)
Sziasztok! Dzsanna köszi a választ :) Timi ez a kép még a Punta cana-i családi nyaralásról van.
10/10
1timcsi7009 2012 okt. 30. - 16:54:19 10/10
(17158/22495)
Hola
Én úgy sajnálom az ott élõket, most nagyon rossz lehet nekik ..... biztos félnek emiatt........ de fel vannak rá készülve
Találtam egy képet ez nem tudom mikori
10/10
dzsanna3 2012 okt. 30. - 15:40:13 10/10 Előzmény KLOPCSIK69
(17157/22495)
Pozitív energiát küld mindazoknak, akiket a Sandy hurrikán érintett az Államokban
10/10
KLOPCSIK69 2012 okt. 30. - 11:32:50 10/10
(17156/22495)
Hola a todos :) Milyen aranyos Nicko Gaby-val :) Jencarlos kiírt valamit a twitterre, a hurrikánnal kapcsolatban de pontosan nem értem, hogy mit.
10/10
1timcsi7009 2012 okt. 30. - 08:37:51 10/10
(17155/22495)
Szia Reni, a sorozatot én is láttam tegnap,mind 2, Nekm is nagyon tetszett, a camilo-s rész is :) amikor elõadtáa h. jön a csomagért...........Meg mikor Andres összetörte valakinek a kocsiját... tiszta ideges volt mikor megtudta Lola " állítólagos terhességét " :) Jó volt a tegnapi rész!!!!
A mai és a holnapi rész is nagyon jó lesz :)
10/10
1timcsi7009 2012 okt. 30. - 08:29:42 10/10
(17154/22495)
Buenos Dias!!!!
Ezen a reggelen végre nem esik az nálunk!!!! Ki lhet menni a levegõre , egyenlõre úgy néz ki, csak nagyon hideg van.
Köszönjük a képeket,
Jajj de édes ez a kép Nicolasékról!!!!!!! :) Igaz a pólócskáján az van , h. lehetséges én kicsi vagyok , de szerintem nagyon sokat nõtt!!!!!!!!!!! :) Lassan máár járni fog ha méég nem tette meg :)
10/10
Zsuzsa17 2012 okt. 30. - 06:56:37 10/10
(17153/22495)
Sziasztok!
A legfrissebb kép, szerintem "Ideje lenne aludni menni."
10/10
offtopic
mikildi 2012 okt. 29. - 22:32:36 10/10
(17152/22495)
Sziasztok Lányok! Hoztam az ÖRDÖGI KÖR sori mai tartalmát. Még két nap és utána megint hozok képeket is.

164.rész. Soto százados rájön, hogy Romero és Uribe nyomozók lehetnek a Vasember segítõi. Virginiát nagyon megdöbbenti, hogy anyja 14 évvel korábban évekig titkos viszonyt folytatott Lucassal. Silvana bevallja Angelnek, hogy nagyon kedveli, de valójában Mike-ba szerelmes. Romero és Uribe sejtik, hogy a százados rájött az összefüggésekre, ezért meg kell akadályozniuk, hogy találkozzon Cordoba ügynökkel a belsõ ügyosztályról. A két korrupt zsaru megtámadja a századost a sikátorban.

Esetleg egy aktuális kioktatás?
10/10
KLOPCSIK69 2012 okt. 29. - 18:02:00 10/10
(17151/22495)
Sziasztok! Szerencsérea MCI-re végeztünk a mai házimunkával...fárasztó dolog a nagytakarítás. Milyen édes Gaby a 2 lurkóval :) Nickolas igazi kis herceg, Oriana pedig nagyon cuki, ugyan olyan a ruhája mint a mamié. Remélem mindenki látta ma a MCI-t. Volt jó pár vicces jelenet benne. Rugeles doki továbbra is hozta a formáját, ahogy a babakocsit tologatta és még énekelt is XD. Andres meg... Jópofa volt Camilo is mikor ment a rendõrségre Andres-ért és mondta hogy jöttem a csomagomért... Jó rész volt a mai, Etelvina meg az örökös hallgatózásával... vártam hátha most is beesik az ajtón...
10/10
dzsanna3 2012 okt. 29. - 17:07:21 10/10
(17150/22495)
és ez?
10/10
1timcsi7009 2012 okt. 29. - 16:33:14 10/10
(17149/22495)
Olyan jól néz ki az a ruha !!!!!!!!!! fõleg mertkék :)
10/10
1timcsi7009 2012 okt. 29. - 16:32:20 10/10
(17148/22495)
Még 1
10/10
1timcsi7009 2012 okt. 29. - 16:31:32 10/10
(17147/22495)
hOLA
tALÁLTAM Képet Gaby-ról és Nicolasékról, olyan aranyosak, Ori ruhája ugyanaz mint Gaby-é , aranyosak együtt :)
Kár hogy Jen nincs a képen...... :(
10/10
1timcsi7009 2012 okt. 29. - 08:42:31 10/10
(17146/22495)
Ezt láttátok már?
10/10
1timcsi7009 2012 okt. 29. - 08:37:07 10/10
(17145/22495)
Ez pedig egy édes kép Niolas-ról :) Valki jól megszekesztette, szerintem jó lett :)
10/10
1timcsi7009 2012 okt. 29. - 08:35:25 10/10
(17144/22495)
Ez volt a 3 kép
10/10
1timcsi7009 2012 okt. 29. - 08:34:54 10/10
(17143/22495)
Buenos Dias a todos!
Nálunk nem a hó esik, csak reggelente megállás nélkül minden reggel az esõõõõõ :( máár úgy unom...... Legalább csak 1 nap ne esne reggel.........
Hoztam egy képet , volt egy kérdés a fb-on : Quien de ellos es mas lindo? valószínûleg Jencarlos kapta a voksokat :) de ennnyit .............. Nézzétek meg :)
10/10
KLOPCSIK69 2012 okt. 29. - 08:08:15 10/10
(17142/22495)
Remélem, idén ide is jut majd... Amilyen meleg és száraz nyár volt...
10/10
édesmaya 2012 okt. 29. - 08:06:08 10/10
(17141/22495)
Hát az már kérdéses, mert valahogy karácsonykor alig akar hó esni.
10/10
KLOPCSIK69 2012 okt. 29. - 07:56:27 10/10
(17140/22495)
Szia Ági, nálunk is +3 fok van, de olyan furcsa hogy október vége van és már esik. Remélem karácsony reggelén is ere ébredhetünk majd :)
10/10
édesmaya 2012 okt. 29. - 07:52:14 10/10
(17139/22495)
Szia kis koránkelõ!
Gyõrben is esik, elég nagy már a hó, de a férjem szerint nem fog még megmaradni, mert +2 fok van.
10/10
KLOPCSIK69 2012 okt. 29. - 07:02:11 10/10
(17138/22495)
Sziasztok, szép napot mindenkinek :) Ági köszönjük a hosszú befoglalót, szuper vagy. Képzeljétek nálunk itt Délegyházán esik a hóóóó. El sem hiszem még csak okt. vége van...
10/10
édesmaya 2012 okt. 28. - 23:04:02 10/10
(17137/22495)
Hahó, van még itt valaki? Jön az újabb része a MCI-nek, a 17.

Andres, Debora és Viki a leendõ ház elõtt állnak, és Debora erõsen rimánkodik Andresnak, hogy ez a ház kell neki, ezt vegye meg! De Andresnak esze ágában sincs, hisz szemben áll vele a Rugeles ház! Viki félrevonul Deborával és Viki adja a jó tanácsokat a lányának, hogyan vetesse meg a férjével pont ezt a házat. Debora most már nagyon követelõzõen lép fel, és szinte ráparancsol Andresra, hogy ez a ház kell neki, és semmi más!

Lola és Rodrigo az étteremben: Rodrigo arról faggatja Lolát, hogy vajon miért olyan ellenszenves vele a Santacruz papa, és hogy pontosan mi is történt sok évvel ezelõtt, amikor az az ominózus eset volt, és lecsukták miatta. Lola elmeséli századszorra is.

Andres, Debora és Viki hazafele ment az autóban: Viki erõsen lelkendezik Andresnak a házról, de Andres arra gondol, hogy vajon mi az oka, hogy ennyire ragaszkodnak Deborával pont ehhez a házhoz? Hiszen ott lakik Lola, és nem lenne a legjobb választás szembeköltözni vele. De ugyanakkor meg csodálatos lenne mégis minden nap látni az én kis Szalamandrámat! Gondolja Andres szép csendben. Debora már a kerítést akarná átalakítani, amikor Andres rászól: Debora, melyik részét nem értetted?! Egy szót se többet!

Rugeles házban Diogenes kérdezi doktor Medinát, hogy miért kereste fel? Mert hallotta, hogy milyen beteg. Etelvina, kérhetnék egy csésze teát? Doki: Nem hallottad, menj és hozz egy csésze teát, de csukd be magad mögött az ajtót, és ne hallgatózz, ahogy szoktál!
Etelvina zavartan igazgatja a kontyát, és kimegy.
Doktor Medina szelíden korholja barátját, hogy miért jelentett beteget, ha egyszer megnõsült és friss házas? Diogenes doki nászútra hivatkozik, de a barátja szerint ez is kellõ indok a távolmaradására, ezt meg lehetett volna mondani a kórházban. A doki még hivatkozik más orvos véleményének kikérésére is. De Medina doktor leteremti, hogy a város legpocsékabb altatóorvosa, mire jó neki?
Diogenesz: Ha úgy tartja kedvem, kihívok egy nõgyógyászt, hogy az vizsgáljon meg engem!
-micsoda okos gondolat! – Medina doktor: Ne hazudj barátom, miért játszod el, hogy beteg vagy? Diogenes: Aki miatt eljátszom, - az a nejem! - Bajusz az ajtó elõtt felszisszen attól, amit hallott –

Rodrigo és Lola az étteremben. Rodrigo: Nézz magadra Lola, te sosem voltál ilyen! Mint egy angol nevelõnõ, úgy nézel ki ebben a nevetséges göncben! A vénember miatt? Hol van az a harcos és eltökélt Lola, akit én megismertem?! De Lola már nem akar küzdeni semmi ellen, azt teszi, amit az öregember akar. Már csak azt szeretné, ha a mamája meggyógyulna. A többi – rohadtul nem érdekel!

Rugeles házban Medina doktor figyelmezteti Rugeles dokit, hogy ne játssza sokáig a beteget sem a felesége elõtt, sem a kórház elõtt, mert elõbb-utóbb másik igazgatót kell akkor választani. Persze Rugeles kissé félreérti ezt, és ráfogja barátjára, hogy biztos õ akarja magának az igazgatói posztot!
Etelvina hozza a teát Medina doktornak, és kérdezõsködik a sógora állapota felõl. Medina doktor kissé kiélezve adja elõ, hogy meglátja Etelvina, napokon belül rohamosan javulni fog dr. Rugeles állapota!

Marcelo az irodában épp Leont szidja, hogy miért nem vette észre azt a vírust, ami most mekkora kárt okozott?! Hogy lehet ilyen felelõtlen? Idióta, mondja neki a kollégája, Perez. A maga hanyagsága miatt elveszett a vállalat minden adata! Leon csak somolyog a bajsza alatt észrevétlenül. Ramon: Természetesen ki van ezennel rúgva végkielégítés és ajánló levél nélkül! Leon magabiztosan közli az urakkal, hogy Andres Santacruz tudta és beleegyezése nélkül nem lehet kirúgni, vagy felvenni senkit sem! Ha ki akarnak rúgni, elõbb beszéljék meg a fõnökkel!

Santacruz házba hazaérkezik Andres, Debora és Viki. Andres: Hányszor mondjam el, hogy nem veszem meg azt a házat! Vitatkoznak rajta egy darabig, de Andres hajthatatlan. Fejfájára hivatkozva felmegy az emeletre. Viki okosítja a lányát, hogy ne hagyja ennyiben, menjen utána.

Rugeles házban Diogenesnek orvosságokat ad be Lola. Mindjárt hozza Bajuszka a vacsorát, és megetet. Én inkább a te kezedbõl akarok enni, istennõm! Mondja Lolának Diogenes. Már nem sokáig gondoskodhatsz rólam ilyen odaadóan, mert vissza kell mennem dolgozni.
Bajuszka hozza a vacsorát, közben szekálja Lolát, hogy nem is érdekli igazából a doki állapota, ördögfattya! Diogenes csodával határos módon meg fog gyógyulni. És Bajuszka sokat sejtetõen somolyog a bajsza alatt. Lolával grimaszokat vágnak egymásnak.

Santacruz házban Debora folytatja Andres fûzését, és kis dolognak nevezi a ház megvételét. Folyton belekeveri Lolát is, hogy bezzeg annak megvenné egy szóra! Andrest elfutja a pulykaméreg, és odahívja anyósát is: Ha ezt akarjátok, hát legyen, megveszem! De semmilyen panaszt ne halljak, ha valami nem lesz rendben a ház körül! Ezzel otthagyja a csajokat. Amint kilép, a két nõ sikítozásba tör ki, és ugrálnak, mint a gyerekek, hogy Debi lám gyõzött! Viki már új szerelmi fészkérõl ábrándozik. Debi kérdõn mered rá.

Rugeles házban Lola hazaérkezik, Chavela nénikéje zsémbeskedik vele, hogy meddig akar ilyen vénember mellett élni, tengetni a napjait? Menjen vissza dolgozni, csináljon valamit, ne savanyodjon a két múmiához. De Lolát már nem érdekli semmi. Inkább itt vagyok a négy fal között, legalább nem történik velem semmi rossz. Chavela: De jó sem! Inkább vagy ezzel az irigy szõrös boszorkánnyal, meg a vénemberrel? Lola levetkõzik pizsire, és lefekszik. Chavela: Hééé, ilyen korán lefekszel? Maria Dolores Volcan, parancsolom, hogy kelj fel, ne légy ilyen gyáva, az Istenért! Jól fenéken csapja Lolát, de az marad fekve. Közben a doki persze lesi a kamerán át, hogy mit is csinál Lola.

Kopognak a doki ajtaján. Ki merészel zavarni ilyenkor?! Bajusz: Gyere ki Diogenes, beszélnünk kell! Mi a fene van ebben a szobában? Doki: Meditálok az élet dolgairól. Tudod, az én állapotomban. Bajusz: Ne játszd a haldoklót, csak közlöm veled, hogy hallottam a beszélgetést közted, és Medina doktor között! Szánalmas vagy Diogenes! Ilyen komoly ember milyen mélyre süllyedt a bûnös vágyaival! Nem dobhatod sutba a méltóságodat! Eddig feddhetetlen férfi voltál, és a testvérem világ életében büszke volt rád! Etelvina visszaemlékezik arra, amikor a doki fiatalon felkereste az ikertestvérét, akkoriban micsoda lovag, dalia volt! És õ, Etelvina kicsit irigy volt a testvérére, hogy egy ilyen komoly férfi beleszeretett, és nem õbelé!
Bevallom Diogenes, nekem akkor tetszettél, nagyon. Jobban mondva - beléd szerettem Diogenes! Vétkezni vágysz? Szenvedélyre vágysz? És Bajusz vadul szedi le a ruháját magáról. Szeress, vétkezzünk együtt Diogenes! Gyerünk, égjünk együtt a pokol tornácán! És nyalja-falja a dokit, az meg majd halálra válik a hirtelen ostromtól. Kárhozzunk el, szeress engem életem! Szerelmem!

Santacruz házban: Debora: Nem! Nem és nem! Mama, felejtsd el, hogy odahívod a szeretõdet a házamba! Ez ki van zárva! Viki égre-földre esküdözik, hogy õ milyen nagyon diszkrét lenne. Debora: Olyan, mint amilyen a papával is voltál?! No idefigyelj mama! Nem akarom, hogy a férjem rajtam kérje számon a te dolgodat! Lesz egy saját szobád, és senkit nem fogadhatsz, érted? Senkit! Különben repülsz egy otthonba! - na milyen kedves a mamájával!- Megértetted? Vagy küldjem e-mailben?!

Rugeles házban: Bajuszka még mindig ostromolja a dokit, az végre lelöki magáról! Hagyj már békén, szánalmas vénasszony! Bajuszka? Kérlek, ne alázz meg még jobban!
Doki: Saját magadat alázod meg, amikor volt bátorságod ezt megmondani! Valaha néztél már tükörbe?És odatuszkolja Bajuszt a tükörhöz. Olyan a bõröd, mint egy csirkéé! Az arckifejezésed fenemód rémisztõ! Szeresselek!? Még hogy én vétkezzek veled?! Ugyan már! A szeretkezésed inkább fájdalmas vezeklés, mintsem bûn! Egy józaneszû ember sosem követne el veled ilyen borzalmat! Bajusz zokog. Kifordul tõled az ember gyomra, érted?! Undorító!
Etelvina: Jó, hát ez a szánalmas vénasszony ott fog megszorongatni, ahol a legjobban fáj! – ajjajj, mire gondol?! – Úgy elbánok veled, hogy többé nem fogsz megbántani, csúnyán megfizetsz minden megaláztatásért, amiben részem volt miattad!
Megértetted átkozott vénember???!!

Diogenes doki: Te csak ne fenyegetõzz Etelvina! Emlékezz, hogy az egész léted tõlem függ! Ha úgy döntenék, már ma az utcára tennélek! Bajusz: Én meg rohannék a nõcskédhez, és kitálalnék neki, hogy neked kutyabajod, és csak azért csinálod, hogy bûntudatot kelts benne! Doki: Nem lenne hozzá bátorságod! Bajusz: Dehogynem! Doki: Mit akarsz tenni?
Bajusz: Így már sokkal jobb. Tisztelj, nagyon tisztelj engem! Mert a hallgatásom díja sokba kerül, sokat ér! Nem sértegetsz többet, soha többé nem emlegeted, hogy kirúgsz ebbõl a házból, mint egy kutyát! Meg ne halljam még egyszer, hogy sértõ gúnyneveken szólítasz! És holnap felveszel valakit, aki vezeti a háztartást!
Diogenes doki: A csirkebõrûbõl tyúk lett! Bajusz: És hogy bebiztosíts, írjál bele a végrendeletedbe! Doki: Van egy feleségem, és minden vagyonomat õ örökli!
Bajusz: Ha beszélek, feleség nélkül maradsz! Neeem, több mint 20 évig rabszolgaként szolgáltalak! Ingyen! Odaadón! Úgyhogy a háznak legalább a fele az enyém, ezt foglaljuk írásba! Szólja az ügyvédednek, hogy jegyezze ellen a dokumentumot, és írd alá, méghozzá elõttem! Csak így tartok titkot, és leszek a cinkosod! Megegyeztünk? És majdhogynem kacér, kárörvendõ képpel néz oldalról a dokira.

Camilo lakása: Andres és Camilo beszélgetnek Deboráról, hogy minek is vette el Andres feleségül?! Amióta visszajöttél New Yorkból, hibát-hibára halmozol, így Camilo.
Andres: De hát Debora ha valamit a fejébe vesz, abból sosem enged. Olyan, mint a légy. Camilo: Mint a döglégy? Andres: igen, mint a döglegyek. Elérte, amit akart, kénytelen vagyok megvenni álmai házát! És ez a palota Lolával szemben található! Igen, Lola és én szomszédok leszünk! Camilo úgy néz a barátjára, mint egy hibbant agyúra.

Santacruz ház¨Debora épp telefonál az ingatlanközvetítõnek, hogy már ma aláírják a papírokat a házvételrõl. Daniel és Marcelo is hallják. Marcelo: Tényleg máris költöztök Deborita? Debora: Igen, mert ezzel véget vetünk a konfliktusoknak.
Marcelo: Én meg azt hittem, a kapcsolatunk szorosabb lesz eztán Debora! Debora: Ettõl még megmarad a jó kapcsolat. Na megyek pakolni!

Camilonál: Camilo mossa a barátja fejét, hogy minek kellett Loláékkal szemben házat venni. Hisz a két nõ ha összetalálkoznak, abból természeti katasztrófa lesz! Andres: De ehhez ragaszkodott mindenáron Debora! Camilo: De lehet hogy ez egy csapda, és Debora arra kíváncsi, hogy majd te hogyan reagálsz, ha Lolával összefutsz! Menekülj el az országból! Andres: Már nincs visszaút, mert már megvettük! Mellesleg, ha Debora tudta volna, hogy Lola szemben lakik, teljesen biztos, hogy akarta volna pont ezt a házat!
Camilo: Pedig tuti, hogy Lolát akarja gyötörni Debora, és azért kellett neki ez a ház! Andres: Viszont gondoljunk a dolog jó oldalára, hogy minden nap láthatom Lolát. Lola, ha megtudja, meggyûlöl, de ez nem számít, csak az, hogy közel leszünk egymáshoz!

Mindenkinél zajlik az élet a megszokott mederben. Diogenes visszament dolgozni a kórházba, Lola telefonálgat a barátnõjével, és látogatja az anyukájára kórházban, Adela szerelmes Danielbe, Rodrigoék nyomoznak, Diogenes doki teljesíti Bajusz kívánságait, aláírják az öröklési papírokat.

Néhány nap múlva: Lola panaszkodik Chavelának, hogy Andrest nem látja, elfelejtette talán õt? Nem festett újabb graffitit sem neki. Fogadkozik, hogy Andres meghalt számára. Ekkor egy teherautó gördül be a szembenálló ház elé. Ekkor berobban Bajusz Lola szobájába: Beszédem van veled!

Andres a cégnél Leonnal és Camiloval beszélgetnek a vállalatnál kiderült disznóságról. Ti ketten lesztek a jobb kezem, amíg a vizsgálat le nem zárul, nagyobb szükségem van rátok, mint valaha, mondja a két srácnak.

Rugeles ház: Bajuszka közli Lolával, hogy mától kezdve megváltoznak a szabályok ebben a házban! Lola: Miért, talán levágod végre azt a kunkori bajszodat?!
Bajuszka: Mától nem vagyok a cseléded, hanem én is a ház egyik tulajdonosa vagyok!
Lola: És nekem ehhez mi közöm? Bajusz: Mától nem hívhatsz simán Etelvinának, hanem szenyorita Etelvina! Lola és Chavel hatalmas kacagásban törnek ki: Szenyorita Etelvina! Tõlem tégy amit csak akarsz, nekem csak megmaradsz Bajusznak!
Bajuszka: Átkozott ördögfióka! Gondoskodom róla, hogy az életed kész rémálom legyen!

Andres a cégnél összehívott mindenkit, aki számít. De Marcelo sürgetõen és lekicsinylõen beszél vele, hogy minek hívta össze most õket, amikor nekik Ramonnal mennyi fontos dolguk van. Andres: Azért jöttünk most itt össze, hogy hivatalosan is bejelentsem, a vállalat könyvelése nem veszett el! A független cég, akit megbíztam a belsõ vizsgálattal, elkészült a munkával. Leon behívja az urakat.
Marcelo dobálja az asztalon a papírokat: Mire céloznak ezek a nyavalyások?! Hogy mernek ellenünk ilyen vádakat felhozni?
Andres: Az ellenõr nem célozgat semmire! Több évre visszamenõleg bebizonyosodott Papa, hogy a cégben valaki 5 millió dollárt sikkasztott!
Marcelo: Ez lehetetlen, nem tudtam semmilyen szabálysértésrõl! Próbálják megtalálni a felelõst, vagy felelõsöket, és tegyenek feljelentést a rendõrségen!
Ramon: Leonardo Perez! Õ volt az, aki sikkasztott! Hozzáférése van mindenhez! Fel kell jelenteni! Andres: Ha ti feljelentitek Leonardo Perezt, õ meg feljelent titeket! Értitek már?!

Rugeles házhoz érkezik a két nõvér, Margarita és Hortenzia. Lola fogadja õket. Kiderül, hogy Diogenes küldte a két idõs hölgyet Loláért, hogy elvigyék a plébániára segíteni. Lola köszöni, de inkább otthon maradna, de a két hölgy szívélyesen betuszkolják az autóba.
Pont kerüli egymást a két autó, Loláéké, és amelyikben Debora és Viki jönnek.
Debora és Viki hatalmas kacagások közepette szállnak ki a kocsiból.

Andres a cégnél elmondja az apjának, hogy Perez megmutatta az összes e-mailt, amit Marcelo küldött neki, hogy hamisítsa meg a könyvelést. Ezek perdöntõ bizonyítékok papa! Marcelo: Nem tudom elhinni, hogy a saját fiam nyilvánosan lopással vádol meg! – ó a kis szent ! – Andres: Én se hittem el, hogy te, a saját apám sikkasztasz a családunk vállalkozásából! Ramon: Mindenkit megillet az ártatlanság vélelme! Nyilvánvaló, hogy ezeket az adatokat meghamísították!
Andres: Ne hazudjatok! Hozzátok vissza, amit elsikkasztottatok!
Marcelo: Hogy merészelsz kételkedni az ártatlanságomban?! Több mint 20 éve vezetem ezt a vállalatot! Te nem vagy más, mint a fia egy …. Ramon: Marcelo, higgadj le!
Andres: Bizonyítékom van rá, hogy ti ketten sikkasztottatok a vállalat pénzébõl! Holnap reggel várom a felmondásotokat!
Marcelo: Ez a fattyú még megfizet Ramon! Ramon: Ne áruld el, hogy nem a fiad! Nem várhatsz tõle semmi jót, ha kiderül az igazság!

A kórházban Rugeles doktornál felvételizik Szofia. Rugeles nem érti, ha a doktornõnek ilyen jó referenciái vannak, és pénze is lenne rá, miért nem nyit egy magánklinikát, miért akar egy kórházban dolgozni? Szofia: Elhivatottságból! Imádom a hivatásomat, és segíteni akarok az olyan betegeken, akikrõl már minden orvos lemondott.
Rugeles doki: Akkor egyértelmû, hogy maga a megfelelõ személy a munkára! Isten hozta nálunk a pszichiátriai osztály új fõorvosaként Palatios doktornõ! Képzelje, az egyik rokonom épp a pszichiátriai osztályon fekszik, vetne rá egy pillantást?
Szofia: És hogy hívják? Doki? Diogenes: Szofia: A beteget hogy hívják? Doki: Soledad.

Santacruz házban Andres épp rakodik a bõröndjébe, Szofia megérkezik, megölelik egymást. Szofia: Otthagytam New Yorkot, és már kaptam is itt egy állást. Utazol valahova?
Andres: Nem, vettem egy házat Beverly Hillsen, mert Debora meggyõzött, hogy saját házunk legyen. Szofia: Debora meggyõzött, hogy menekülj innen, hagyd itt az otthonodat, igaz?! Andres: Nénikém, egy család vagyunk, de kell egy kis függetlenség!
Szofia: Az arcod egész másról árulkodik, mi a baj Andres? Halljam! Nem mondanád el? Andres: igen, a gyanútok a mamával igaznak bizonyult. A papa és Ramon évek óra sikkasztanak a cégbõl!

A plébánián az atya épp sorsolást végez. Lola: Jajj ne! És ki akar menni a terembõl, Diogenes persze tüsténkedik, hogy vele megy, de Lola nem engedi. Az idõs hölgyek rögtön össze-vissza kombinálnak, és arra jutnak, hogy bebeszélik a dokinak, hogy Lola terhes, azért akar kimenni a friss levegõre, mert rosszul van! A doki meg olyan piszok, rájuk hagyja, igen, Lola terhes! –ja persze, megárnyékolta szentlélek! – A lehetõ legnagyobb diszkréciót kéri a hölgyektõl, mondván, hogy Lolita olyan kis szemérmes! Nincs ínyére, ha mások csámcsognak a magánéletén!

A klubban Daniel épp golfozni készül, amikor megjelenik Marcelo. Daniel csodálkozik azon, hogy az apja ilyen idõtájt ott tartózkodik. Marcelo: Szokj hozzá fiam, holnaptól többet leszek itt, mert Andres kirúgott a cégtõl! Hosszú évek fáradságos munkája után utcára tett, mint egy kutyát. És hamarosan a házból is, és téged is, mert azt akarja, hogy minden az övé legyen! Daniel: Ajánlom neki, hogy ne tegye! Mert a ház és a vállalat ugyanúgy az enyém is, mint az övé! Marcelo: Laura rosszul tette, hogy mindent rá hagyott, hisz te is a fia vagy, ugyanolyan jogaid vannak, mint neki. Küzdjünk együtt azért, ami a miénk! Számíthatok rád fiam?
Daniel: Igen, papa! Andres nem kap meg mindent, errõl én kezeskedem!

Szofia: Fel kell jelentened a rendõrségen! És Ramon Noriegát is! Ez a vállalat a családomé! Marcelo évek óta meglop bennünket bûntudat nélkül! Nem gondol rád, Danielre, és rám!
Andres: Kérlek, én felmondtam nekik, már többet nem tudnak lopni a családunktól! Hagyjuk ennyiben a dolgot, jó?
Szofia: Jó, rendben, de ebbõl a házból még ma eltakarodik, ebbõl nem engedek!
Andres: Mi is elköltözünk Deborával még ma az új házunkba.
Szofia: Ne, Andres, most nem szabad elköltöznöd innen! Ne hagyj magamra!
Andres: Én soha sem foglak magadra hagyni nénikém!

Rendõrségi rajtaütésen van Rodrigo és a két nyomozó. Találnak egy halott lányt, aki szinte még gyerek. Heroin túladagolásban halhatott meg, késõn érkeztek.

Adela és Daniel a kocsiban. Daniel csókolni akarja Adelat, de az fanyalog, hogy miért csak akkor keresi, ha rossz napja volt. De Daniel bizonygatja, hogy imádja Adelat.

Viki és Debora az új ház ablakában leskelõdnek. Rugeles doki és Lola épp akkor érkeznek haza. Viki mondja Deborának: Szöszke, szeretném, ha ezt látnád! Debi odamegy az ablakhoz: Én ismerem ezt a párt, de nem ugrik be, honnan?
10/10
édesmaya 2012 okt. 28. - 19:28:56 10/10 Előzmény doramonika87
(17136/22495)
Helló Monikánk!

Hát kicsikém hogy is szól a közmondás? Ígéret szép szó, ha betartják, úgy jó! Mi van az ígéreteddel?

Várjuk a leírásokat, és akkor Dzsanna a facera is ki tudja tenni képekkel, ezzel is növelve a nézettséget,
kedvencünk iránti érdeklõdõk számát!
10/10
offtopic
dzsanna3 2012 okt. 28. - 18:44:49 10/10
(17135/22495)
Eddig sem írni jöttél ide, hanem olvasni és kérdezni... ez a baj
Evelin96 2012 okt. 28. - 16:38:47 Előzmény dzsanna3
(17134/22495)
Dzsanna levettem az életrajzot. Oké többet nem írok erre a fórumra.
10/10
offtopic
dzsanna3 2012 okt. 28. - 13:40:47 10/10
(17133/22495)
Mónica Spear - nem tud angolul :)

Mónica Spear also became notorious when she was asked during the traditional "breakfast with press" the day after the pageant, because of her degree, which Venezuelan playwright she liked the most, to which she answered, "Gabriel García Márquez",[4] a Colombian writer.

http://en.wikipedia.org/wiki/M%C3%B3nica_Spear
10/10
dzsanna3 2012 okt. 27. - 23:58:02 10/10
(17132/22495)
Sziasztok!

Jött egy körlevél - az összes elnöknek és Lissette asszonynak, amiben azt írják, hogy Gaby a Yo Me Lalamo-ban vállalt mûsorvezetése miatt nem tudja a csartorna összegyeztetni az idejét a november 12-én induló forgatásokkal.

Azért így már más a gyerek fekvése - amennyiben igaz, mert már annyi verzió forog a térben, hogy szédülök tõle.
10/10
1timcsi7009 2012 okt. 27. - 19:34:27 10/10
(17131/22495)
Sziasztok
Jajj de édes ez a kisgyerek :) Nagyon aranyos ahogy vigyorog !!!!!! Úgy talákoznék én is Gabyékkal az egyyik bevásárlóközpontban mint pl. az eggyik rajongó találkozott velük :) Jajj de jó lenne!!!!!! De ez csak álom!!!!!!!!!!! :(
Köszi a képet Reni.
Nekem sem tetszik kicsit sem mért kelllet lecserélni Gaby-t!!!!!!!!!!!!
10/10
KLOPCSIK69 2012 okt. 27. - 18:51:25 10/10
(17130/22495)
Nickolas :)
10/10
dzsanna3 2012 okt. 27. - 14:13:47 10/10
(17129/22495)
Az volt, mert azzal, hogy a mézes madzagot elhúzták az orrunk elõtt - és szó szerint megigérték az Espinela novellát, mint ahogy betettem róla a képet - ingyen rekélámot kaptak az utolsó pillanatig a Pasión Prohibida-nak, hiszen másról sem szólt éjjel nappal a twitter, mint a csatorna nevét és a novella címét retwitterelésekrõl.

Egyébként a képen nem JenCarlos fülére céloztam, azok teljesen rendben vannak! :) Nekem már, amikor elõször láttam a novellát feltûnt, hogy a Pecados ajenosban bogárszemûnek látszik, sehol a világos szép szeme... kivéve az entrada-fotót.

Amikor a MSED-ben fekete kontaktlencsét hordott, meg is jegyeztem itt a porton, hogy nem a fekete lehet a kontaktlencse, hanem a zöld, hiszen a Pecadosban mindig feketének láttam :) Persze, azóta Nickolás eloszlatta a kételeimet, mert nem örökölhetett kontaktlencsét :):):)
10/10
f_nikcsy 2012 okt. 27. - 13:39:30 10/10
(17128/22495)
Én nagyon haragszom a csatornára, mert az egy dolog, hogy nem õk lesznek újra együtt, és hogy nem Gaby-t válaszották az még ok, de akkor legalább ne nézzenek már minket madárnak!!
Felháborító és csupa nagy betûs MARKETING-FOGÁS volt az egész!
10/10
f_nikcsy 2012 okt. 27. - 13:37:23 10/10
(17127/22495)
Én a fülét néztem.:)
A bal kicsit talán másabb, mint a jobb.:)

Még mindig szakad és hûvös is van. Kész vagyok tõle.
10/10
dzsanna3 2012 okt. 27. - 12:53:06 10/10
(17126/22495)
Mi a feltûnõ ezen a képen? Ki találja ki?
10/10
dzsanna3 2012 okt. 27. - 12:21:20 10/10
(17125/22495)
Reménytelenóül zuhog az esõ - Mindenkinél? Mert akinél süt a Nap, õt most meglátogatnám :)

Egyébként Gaby jövõ márciusban-áprilisban kezd forgatni, nem most, ezt írta a twitteren.
Max április közepéig átköltöznek Los Angelesbe, távol a csatorna Miami stúdiójától.

"o se q las espinelas estan tristes pq esperaban vernos juntos,pero es una decisión de la empresa @Telemundo .Yo estoy dedicada al @YoMeLlamoUS y mas o menos en marzo comienzo telenovela nueva☺
10/10
dzsanna3 2012 okt. 27. - 12:13:44 10/10
(17124/22495)
Nem csak õket, hanem a rajongókat is hitegette a csatorna és a világon a legroszabb érzés ha ráébredsz, hogy becsaptak, átvertek, hazudtak neked - fõképp az által, akiben bíztál!

Én 12 éve vagyok/voltam a csatorna rajongója, de ezzel a húzással befejeztem a dolgot, ez lesz az utolsó, és ezt is csakis Jencarlos miatt nézem meg.
10/10
dzsanna3 2012 okt. 27. - 12:06:28 10/10
(17123/22495)
Szia,

Ezzel meg én nem értek egyet, hogy a 25 éves kor probléma lenne: elõször is azért, mert gabyról csak tudod, hogy mennyi idõs, mert megnézted a Wikipédiát, de azt játszik el, amit csak akar, ahogyan tartja magát - a példa erre: Gaby Spanicot és Fernando Colungat átszabták szinte plasztikai sebészek, hogy fiatalnak látsszanak egy novella fõszerepeiben, saccperkábé 3 évvel ezelõtt. Meg ne kérdezd a címét a novellának, mert fogalmam sincs róla, nem jegyzek meg ilyeneket, csak a TVyNovelas magazinban láttam, olvastam a cikket.

Egy csatornának ez nem lenne akadály, itt valami más van a háttérben, és én irigységet szimatolok Jencarlos sikereire. Amióta Don Browne nyugdíjba ment, ez uralkodik ott, le akarják rántani õt - ez a meggyõzõdésem. A hátán húznak fel tehetségteleneket.

És igenis, a csatorna (nem írom le többé a nevét) megígérte az Espinela novellát a twitteren!

Íme a bizonyíték!
10/10
Zsuzsa17 2012 okt. 27. - 11:29:58 10/10
(17122/22495)
Sziasztok!
Ha azt nézem, a Telemundó igazából Jencarlost és Gabyt hitegette a végletekig, mert saját maguktól nem mertek volna olyan kijelentést tenni, a nagy nyilvánosság elõtt, hogy hamarosan sok közös csókot láthatnak a nézõk velük a képernyõn. A Premios tu mondón hangzott el. Sajnos mi nem láthatjuk, milyen egyéb érdekek játszanak közre egy telenovella szereplõválogatásán a Telemundó berkeiben.
A hároméves kihagyási idõszak, mint érv már sántít. A MSED 2009-ben kezdték el, és már 2012 október vége van.
10/10
édesmaya 2012 okt. 27. - 10:28:54 10/10
(17121/22495)
Szép délelõttöt mindenkinek!

Elkészültem a MCI 16. részével, olvassa, akit érdekel:

A Noriega- házban: Ramon pisztollyal fenyegeti Viktóriát és a szeretõjét.
Viki: Ne lõj Ramon, kérlek! Ez nem az, aminek látszik! Ramon: Á, nem?! Hát akkor micsoda?! A ficsúr is könyörög Ramonnak, ne lõje le, mert õt Viki üldözte, mindenáron itt akart vele találkozni, szép ajándékokkal halmozta el. Ramon nevetséges vénasszonynak nevezi Vikit.
Viki: Á, igen? Tõle megkaptam mindent, amit tõled a hosszú házasságunk alatt sohasem!
Ramon: Te kis csúszómászó, ne játssz a pénzemmel! És lövöldözni kezd.
Viki: Neeee, neee! A ficsúr gyorsan kiiszkol a zûrzavarban.

A Santacruz házban: Szofia: Szóval ki elõl, vagy mi elõl menekülsz Debora?
Debora: Mire célzol Szofia? Az az érzésem, valami rossz dologra!
Szofia: Nem szokásom célozgatni, mint ahogy most sem. Nem tetszik ez a szövetség közted és Marcelo közt. Van valami Marcelo és közted, láttam egyet- s mást!
Debora: Milyen szörnyetegnek képzelsz te engem? Csupán arról van szó, hogy Marcelo és Andres sosem jöttek ki jól egymással, és én csak próbálok közvetíteni köztük!
Szofia: Andresnak nincs szüksége védelemre! A te érdekedben tartsd magad távol az apjától, világos?! Debora: Úgy látszik, a jelenlétem ebben a házban paranoiássá tesz, de egyet se félj, hamarosan elköltözünk! És Andresnak ne szólj kérlek, van úgyis épp elég baja!
Szofia: Nem szólok, mert bizonyíték nélkül nem vádaskodom, de nyitva tartom a szemem!

Noriega ház: Ramon Vikit tuszkolja ki a házból egy szál lepedõben: Ne érj hozzám te olcsó szajha! Viki: Elvakított a szenvedély, de én téged szeretlek Ramon!
Ramon: Te olcsó kis cafka, el akartad venni a pénzemet, és odaadni a szeretõdnek!
Viki: Ne olyan hangosan, meghallják a szomszédok – már figyelik is a cirkuszt ! –
Ramon: Hadd hallják, micsoda olcsó szajha vagy Viki! – ezt már egészen kiabálva –
Rohadj meg a pokolban, te szajha, az én házamba nem jössz vissza soha többé!
Viki: Nyugodj meg kérlek, ígérem rendbe hozzuk! Szeretlek! Szeretlek! És letérdel Ramon elé zokogva, átöleli a lábait.
Ramon: Eressz el, eressz el – és a pisztollyal a levegõbe lõ. Nagy a rémület a szomszédoknál is, akik már a rendõrséget hívták valószínûleg.

Rugeles házban Lola Chavelával az ablakból nézi a Te Amo Lola Volcan graffitit, és a szalamandrát. Lola nagyon örül neki, de nem érti, miért nem Andres csinálta?
Chavela: Gondoltál már rá, mi lesz, ha Rugeles doktor meglátja? Még a hülye is rájön, hogy Andres festette!

A doki az atyánál van, és könyörög neki, hogy segítsen Lolát Isten útjára terelni.
Atya: Ne legyen nevetséges Rugeles doktor! Nem fogok engedni a szeszélyeinek, amivel manipulálni akarja ezt a szegény leányzót! Világos voltam?
Doki: Nem akarja visszaterelni a nyájába az eltévedt bárányt? Biztos vagyok benne, hogy a püspök úrnak nem lesz ínyére, hogy hátat fordított nekem egy ilyen kellemetlen ügyben!

Santacruz házban: Andres megérkezik a graffitis srácokkal. Debora belibben: Édesen, jaj de jó, hogy megjöttél, mondanom kell valamit!
A srácok: Jó napot, de még jobbat!
Debora: Kérlek, vigyél el ebbõl a házból, de minél hamarabb, akár egy hotelba is!
Andres: Mért vagy ideges Debora? Baj van?

Marcelo a cégnél Ramonnak telefonál már sokadszor, de az nem veszi fel a telefonját. Üzenetet hagy neki, hogy baj van, jelentkezzen.
A fia nem a szokásos bizottságot alkalmazza, független bizottságot akar felkérni! Mondja Marcelo kollégája. Ha azok az információk napvilágot látnak, akkor nekünk végünk!
Marcelo: Ramon kihúzhatna bennünket a bajból, de hol a fészkes fenében lehet?!

A rendõrségre viszik be Viktóriát és Ramont. Mindketten a maguk igazát fújják.
Rodrigo vet véget köztük az ordibálásnak: Elég legyen ebbõl! Elõször is hiba volt elõvenni a fegyverét és lövöldözni! Ramon: Ügyvéd vagyok, ismerem a törvényt, nem vádolhatnak semmivel sem! Rodrigo: Igen-igen, persze-persze! Ismerem én magát, Ramon Noriega, nem?! Ügyvéd?! Ne mondja! Évekkel ezelõtt védett egy bûnözõt, egy erõszaktevõt, egy gyilkost! És megvádolt egy ártatlan nõt!
Ramon: Kire céloz: Rodrigo: Lola Volcanra! Ismerõs?!

Rugeles ház: Lola a graffitit le akarja festeni, mielõtt még a doki meglátná. De az épp megérkezik a ház elé: Lola! Mit jelentsen ez?! Heee?! Lola rémülten néz a dokira, kezében a festõhengerrel.
Berohan a házba, a doki utána. Lola: Nem én tehetek róla, hogy egy félõrült festette a falfirkát a nevemmel! Maga is láthatja, le akartam festeni! Doki: Neeem egy félõrült volt, hanem Andres Santacruz! És az a falfirka, ahogy te hívod, ugyanaz a vadállat, ami a hátadra van tetoválva!
Lola: Nem hinném, hogy Andres festette volna, hisz megmondtam neki, köztünk mindennek vége! Etelvina: Messzirõl látszik, hogy van köztetek valami, mert ahol tûz volt, ott parázs is van! Lola: Esküszöm összetöröm minden csontodat vénasszony!
Doki: Nyugodj meg Lola! Lola: Kitaposom a belét! Bajusz: Tönkreteszed ezt a családot és Diogenesz egészségét! Közben a doki nem gyõzi lefogni az indulattól fortyogó Lolát.
Doki: elég lesz, nyugalom Lola! és : Jajj, - fogja a bal karját, markolássza.
Bajusz: Sátánfattya! Lola: Diogenesz, jól érzi magát? A doki erõsen piheg – rájátszik a rosszullétére – Elég ebbõl Etelvina! Majdnem megfulladtam, amikor az elõbb megláttam azt a mázolványt! De nyomban lépéseket teszek az ügyben! Hol a lábát, hol a szívét masszírozza a doki.

Santacruz ház: Debora: Édesem, minél elõbb költözzünk el innen, a friss házasoknak kell egy saját ház! Andres: Debora, hadd mutassam be a barátaimat, Pablo és Manuel. A srácok elõrelépnek Deborának nyújtja az egyik a kezét: Emlékszik ránk New Yorkból?
Debora nyújtja a kezét: Nem! Andresnak: Akkor összepakolnátok?
Andres: Debora ennek még nincs itt az ideje! Deborának cseng a mobilja, Viki az: Kislányom, börtönben vagyok! Apád megpróbált megölni! Debora: Miiíííí??!!

Rugeles ház: A doki telefonál, festõket parancsol a házához a kórházból. Most rögtön induljanak, ez parancs! A doki felmegy lepihenni, Lolát meg a szobájába küldi.
Lola: Ahogy akarja! És megvetõen végigméri Bajuszt. Etelvina: Túlságosan engedékeny vagy ezzel a nõvel! Doki: Hagyj békén, ne feledd, hogy csak a nagyvonalúságomnak köszönheted, hogy itt lakhatsz! Azt javaslom, ne akard, hogy megbánjam ezt!
Bajusz: Elnézést, van egy kis dolgom!

Rendõrségen: Debora és Andres jöttek Vikiért. Viki Debora nyakába ugrik sírósan, aztán Andreséba. Debora: Mama, mi történt? Viki: Majd az autóban elmesélem, menjünk már, de szaporán! Debora: És a papa? Viki: Menjünk már! De mielõtt még Andres kimenne, Rodrigo meglátja: Andres! Andres: Rodrigo, örülök, hogy látlak! Rodrigo: Mit keresel itt?
Andres: A feleségem szüleit letartóztatták, és az anyósomért jöttünk. Rodrigo: Miért, mit csináltak? És kik õk? Ramont épp arra viszi egy rendõr. Andres: A feleségem apja Ramon Noriega.

Rugeles ház: A festõk eltüntetik a graffitit, Lola szomorúan nézi. Doki jön: Nem szeretem, ha szomorúnak látlak! Tudom, hogy az én hibám! Olyan fiatal vagy, én meg itt tartalak bezárva, mint valami gyûjtõ, aki mindentõl óvja a legféltettebb kincsét! Lola: Nem tagadom, hogy unatkozom egy kicsit! Azt szeretném csinálni, amit régen: dolgozni, elmenni a barátaimmal, az edzõterembe menni, motorozni, meg ilyesmi!
Doki: Igen-igen. Teljesen megértelek. De új életre van szükséged, új helyekre, új barátokra! A kedvedbe járok, vedd fel az egyik elegáns ruhát, amit vettem neked! És elviszlek valahova! Egy nagyon különleges helyre, és azután eljárkálhatsz egyedül is, ha szeretnél!
Lola: Rendben doktor úr, máris felöltözöm! Doki: Egy pillanat! Nézd! és egy gyûrûs dobozt mutat Lolának. Beletelt pár napba, de végül visszaszereztem! Viseld a gyûrût, jó?! Bizonyítsd be, hogy a kapcsolatunk örökre szól! Semmi nem állhat közénk! Szépségem legyél még ennél is csodálatosabb!

Dr. Carlos Medina rendelõjében Etelvina felkeresi a dokit, mert aggódik Rugeles doktor borzalmas egészségi állapotáért. Borzalmas? Csodálkozik a kardiológus. Hisz legutóbb csak egy kis vérnyomás ingadozása volt, de ez talán a házasságának és a fiatal feleségének tudható be! Egyébként kitûnõ egészségnek örvend! Etelvina, Etelvina, megértem, hogy Diogenes házassága meglehetõsen bosszant téged.
Etelvina: Egy könnyû nõcske, egy rosszéletû prostituált! Tönkreteszi Diogenes egészségét.
Az új kardiológus nem ezt mondta, hogy rendben lenne! Rettentõen csodálkoztam, hogy azt mondta, Diogenesnek már nincs sok ideje hátra!
Medina doktor: Pantoja doktor? Ramirez Pantoja? Én jobban meglepõdtem ezen, mint maga Etelvina! De legjobb lesz, ha magát Diogenest kérdezzük meg errõl!

Andres és Debora viszik haza Vikit, aki az úton elpanaszolja az egész történetet nekik. Andres közbe-közbe egy-egy mosolyt elnyom.
Debora: Jajj mama, azonnal fejezd be a sírást, falra mászom tõled! De Viki csak folytatja, hogy Ramon nem engedte õt be a házba ruhákért, ékszerekért, a pénztárcája is bent maradt a bankkártyákkal. Debora: De mama, mire számítottál, hogy a papa, amikor meglátott a szeretõddel az ágyatokban, akkor majd megvitatjátok a dolgot, és kanasztáztok?!
Viki: Debora! Ne légy ilyen kegyetlen velem! Több tiszteletet! Végsõ soron az anyád vagyok!
Debora: És most hol fogsz lakni? Mert a papa szerintem látni sem akar!
Viki: Hát …Nem tudom! Majd meghúzom magam egy kis sarokban, nem foglalok sok helyet! Esetleg odaköltözhetnék hozzátok, úgyis megveszitek azt a házat!
Andres és Debora egyszerre: Miiiíííí?!

Ramon végre megjelenik a cégnél, Marcelo letámadja, hogy most a magánéleti problémája eltörpül, mert ha nem csinál valamit, mindketten a börtönben végzik.

Diogenes és Lola – konszolidáltan öltözködve most is ! – bemennek egy templomba. Lola rácsodálkozik a dokira, mit akar itt? De a doki nyugtatja, hogy nem itt lesz a találkozó, de azt imádni fogja! Karolj belém, hogy büszkélkedhessek veled Lolita! Tedd meg a kedvemért, gondolj erre a beteg szívemre! Lola felsóhajtva, kényszeredett arccal karol a dokiba, és bemennek egy terembe. Doki: Jó napot kívánok! A feleségemmel azért jöttünk, hogy segítsünk a kirakodóvásár elõkészületeiben!
Mindenki ámuló arccal nézi a dokit, és Lolát.
Doki: Atyám, elhoztam Lolát, hogy segítõ kezet nyújtson! Az atya bemutatja a jelenlévõket, Londono bíró. Doki kezet nyújt neki: Nagyon örvendek! A bíró rögtön gratulál a dokinak a gyönyörû feleségéhez. Szerelmem, köszönd meg szépen a bírónak a bókot! Mondj valamit drágám! Lola kiállhatatlan képet vág, azért sem köszöni meg a bókot, és talán belecsíp a doki karjába.
Doki: Elnézést, egy kicsit félénk! Londono bíró: Pont ilyennek kell lenni egy jó keresztény feleségnek! Kérem hadd mutassam be önöknek a két nõvért, Margaritát, és Hortenziát. – két idõs hölgy – A hittan tanításunk gyöngyszemei!
A két hölgy jobbról-balról letámadják Lolát, hogy mihez lenne kedve a plébánián, õ döntse el. Ezzel az éves vásárral támogatják a nyugdíjasokat.
Lola: Ááá szóval ez itt egy idõsotthon? Hortenzia: Neeem lányom, az Pasadenában van, ahol nagyon-nagyon-nagyon idõsek vannak!
Atya: Az a fontos, hogy mostantól számíthatunk senora Rugeles fiatalos lendületére! Segítségünkre lesz megszervezni a vásárt!
Doki: Ez csak természetes, a feleségem boldogan segít mindenben, amiben csak kell! Nincs igazam Lola? Lola majd felrobban.

Rodrigo Szofiát viszi ki a reptérre. Szofia elmondja, hogy 15 évet töltött New Yorkban, és most ideköltözik Los Angelesbe azért is, mert Marcelo és Andres között egyre feszültebb a viszony. Andres lobbanékony, és az elsietett esküvõ Deborával! Rodrigo: A fiam hatalmas hibát követett el!
Beszélnek Debora apjáról, aki Szofia szerint a jobbkeze és cinkosa Marcelónak már évek óta. Rodrigo is céloz rá, hogy Ramon Noriega nem a szíve csücske ügyvéd.
Rodrigo: Ramon Noriega cinkosa Marcelo Santacruznak! Ez érdekes!

Marcelo a cégnél egy számítógépes szakemberrel, aki feltöltött egy vírust, ami törli az összes archivált dokumentumot róla. Megbizonyosodik errõl? Próbáljon belépni! Marcelo megpróbálja, tökéletes, ez mûködik!

Diogenes és Lola hazaérkeznek. Lola idegesen lelöki a dokit a kanapéra, és közli vele, hogy rá ne számítsanak ilyen munkában, közölje az atyával. Még akkor sem, ha meghalok!
Diogenes teszi, mint aki rosszul van, kéri Lolát, hogy hozza a gyógyszerét a szobájából. Chavela ott várja: Az öreg manipulál téged! Majdnem megöltem, amikor megláttalak azok között a múmiák között! A vénember egy megátalkodott szélhámos! Adj neki valami mást, amitõl feldobná a talpát! Lola: Nénikém, ne beszélj marhaságokat!
Chavela: Szerinted mi van az ajtó mögött? Észrevetted már, hogy abban a szobába még a bajszos banyát sem engedi be? Lola: Nénikém nem, talán egy szekrény vagy egy öltözõ. Chavela: Mért nem próbálod ki! Épp bemennének az ominózus szobába, amikor a doki jön, rádörren Lolára, akinek pont az ajtókilincsen van már a keze: Mit csinálsz Lola?!
Lola hebeg-habog, mutatja gyógyszeres fiolát a kezében: Csak a gyógyszerét kerestem meg, ez az? Doki, igen ez. Lolát leküldi egy pohár vízért, õmaga pedig lenyomogatja a titkos szoba kilincsét.

Santacruz házban Andres korholja Deborát, hogy miért akarja velük költöztetni az anyját, amikor elõzõ nap még arról volt szó, hogy csak ketten fognak lakni. Debora szerint nincs semmi baj az anyjával, mert az kedves nõ, és csendes. Andres: Csendes? Az anyád nagyon csendes?! Olyannyira, hogy apáddal együtt a kapitányságon kötöttek ki! Ugyan már Debora! Debora: Valóban nagyon kínos, ami történt! Álmomban sem gondoltam, hogy a mama ilyen aljas! De mégis mit vársz tõlem drágám? Talán dobjam ki az utcára?! Andres: persze hogy nem, de találjunk ki valami más megoldást erre. Talán vigyük egy hotelbe.
Debora egy papírdarabot szed elõ Andres nadrágjából: Édesem kié ez a cím? Ki lakik ezen a Beverly Hillsi címen? Andres: Senki nem lakik itt! Debi: Áááá, akkor mért írtad le a címet?! Andres: Most jut eszembe! Mekkora barom vagyok, az irodában kérte valaki, hogy a Beverly Hillsen lakna. De neked nem tetszene ez a ház, mert sötét és rengeteg termesz van benne. Andres elmegy fürdeni és lefeküdni.

Noriega házban Debora Ramont gyõzködi, hogy ne legyen olyan kegyetlen az anyjával, neki is vannak azért jogai. Legalább a ruháit adja oda. De Ramon irtó dühös, nem enged, felszarvazottnak érzi magát. Felejtse el az ékszereit és a házat, mert tõlem nem kap semmit. Az udvaron Viki sírva szedegeti ki az elégetett ruháit egy hordóból.
Debora: Papa, legalább rám légy tekintettel! Most mentem férjhez, talán bizony vigyem magammal a mamát az új házunkba?! Ramon: Ne vidd magaddal azt a nyavalyást, ne törõdj vele! A szajha bár selyembe öltözik, szajha marad!
Viki siratja a ruháit, a táskáit Deborának, csak egy nyakláncot tudott megmenteni. Hallani sem akar rólam, igaz? Nem bocsát meg? Debora tanácstalanul húzza a vállát.
Viki: Ne haragudj, de az apád egy átkozott vadember! Tönkreteszi az életemet egy butaság miatt! – nana, azért ez nemcsak egy butaság ! – Debora kényszeredetten megígéri az anyjának, hogy gondoskodni fog róla, hogy mindene meglegyen.

A Santacruz ház udvarán Pablo és Manuel (a két graffitis) nyugágyban fekszenek. Jön Daniel és a dadus, hogy kik õk? Bemutatkoznak, és elmondják a srácok, hogy: A testvéred a barátunk, és õ meghívott ide bennünket! Daniel: ez még nem jogosít fel arra, hogy felvegyétek a ruháimat! Consuelo, ha levették a ruhákat, égesd el!

Debora és Viki az autóban. Viki panaszkodik Ramonra, hogy az is megcsalta õt az évek során többször is, de õ mindig szemet hunyt fölötte, mert õ úrinõ! Mért nem tudott õ is így tenni ez alkalommal?! Jajj szöszke aggódsz értem igaz?! De egyet se búsulj!
Debora: Többet se, nyugtalan vagyok, mert tegnap ezt a cetlit találtam Andres nadrágjában. És amikor megkérdeztem, mi ez a cím, ideges lett. Egy eladó ház Beverly Hillsben.
Viki: Ááá, szöszke, milyen kedves! Meg akarja venni azt a házat neked! De te elrontottad a meglepetést! Debora: Neeem, Andres utálja a meglepetéseket! Viki: Könnyen a végére járhatunk, menjünk el erre a címre, nézzük meg, ki lakik ott!

Andres az irodában két számítógépessel, akik bizonygatják, hogy vírus támadta meg a szervert, és minden addigi adat elveszett. Ez nem lehet igaz! - így Andres. A fiatalabbik férfi szabotázsra gyanakszik. A másik férfit, Perezt elküldi Andres, hogy derítse ki, hogy ki juthatott hozzá még a szerverhez, és hogy meg tudnak-e menteni néhány adatot.
Andres dühöng, szétszórja az irodában a papírokat: Mért, mért, mért????
A másik férfi, Leon: Senor Santacruz! Mért nem iszunk … egy kávét? – vagyis kihívja az irodából. Andres kérdõn néz rá, Leon sokat sejtetõen néz szembe.

Rugeles házban a doki Lolának: Miért kell azzal a férfival találkoznod?
Lola: Mert õ a barátom, azon kívül õ a nevelõ tisztem, akihez minden héten egyszer be kell mennem. Doki: De õ egy férfi! És minden férfi bûnös, mert mind kíván téged!
Lola: Ne vicceljen doktor úr, Rodrigot én apámként tisztelem! Meg egyébként is nézzen meg, ebben a ruhában olyan vagyok, mint azok a múmiák a plébánián! Doki: Veled megyek!
Lola: Nem doktor, szó sem lehet róla! Megfulladok itt, szeretnék más emberekkel lenni, nem önnel, és a Bajusszal! Rodrigo megnevettet, szórakoztat! Doki: Vagyis én untatlak! Erre céloztál, Lola? Ne is válaszolj! Hallgatás – beleegyezés!

A két nõ, Debora és Viki érkezik a Rugeles ház elé, már a virágkoszorúk eltávolítását az ajtóról is tervbe vették azonnal. Etelvina jön ki. Viki: Jó napot asszonyom!
Etelvina: Kisasszony! Viki: Kisasszony?! Jelentõségteljesen összenéznek Debivel.
Jó, hát kisasszony! Mondja csak, ki él ebben a házban, mert mi eltévedtünk? Bajusz fontoskodóan megjegyzi, hogy nem kötelessége ezt elárulni. Debora átveszi az anyjától a beszélgetés fonalát: Nézze kisasszony, mi igazából errefelé keresünk eladó házat. Erre kissé megenyhül a fontoskodó banya, és elárulja, hogy a szemben lévõ ház az eladó. Aztán Viki unszolására nagyképûen: Ez a ház dr. Diogenesz Rugelesé, a híres sebész orvos-igazgatóé!
Viki: Plasztikai? Bajusz: Neeem! De Deborának nagyon is ismerõs a doktor neve, ismételgeti. Elköszönnek a fennhéjázó Bajusztól, átmennek a szemközti házhoz. Ahogy elmennek, Lola jön ki, majdnem nekimegy a befelé igyekvõ Bajusznak: Áhh, el az utamból Bajusz!
Etelvina: Ördögfattya! És rémes grimaszokat vág a távozó Lola háta mögött.

Andres és Leon, a számítógépes srác egy laptoppal az lében, a cég udvarán. Leon elmondja, hogy már hónapok óra dolgozik a cégnél, és meglepõdött, hogy az export –import dolgokat egy õsrégi szerver kezeli, és a tegnapi esemény az biztos, hogy szabotázs! Mutatja Andresnak, hogy mit telepített. Andres: Ez micsoda? Leon: Egyelõre a cég tegnapi könyvelése. Röviden vázolja Andresnak, hogy mi történt. A cég memóriája elveszett, de ezáltal az összes részleg minden adata sértetlen maradt!
Andres: Zseni vagy! És hálásan öleli Leont a jó hírért. Mától kezdve Leon te vagy a részleg vezetõje! Oké?! De errõl a dologról ne tudjon senki! Egyelõre!

Rugeles ház: A doki fekszik az ágyán, kopognak: Ne zargass Etelvina, nem vagyok kíváncsi a rosszindulatú pletykáidra! Igen, Lola elment, én magad adtam rá engedélyt!
Bajusz mégis bemerészkedik: Jajj nem, nem akarok pletykálni, vendéged van! Fáradjon be, Isten hozta! Dr. Medina (a kardiológus) érkezett. Doki: Medina, mit csinálsz te itt?
Medina doktor: Azt hallottam, hogy halálos beteg vagy, és mint a kardiológusod, és régi csoport-társad, meglátogattalak.

Egy étteremben Rodrigo és Lola beszélgetnek. Lola nem érti, hogy Andres miért változott meg ilyen hirtelen, ki gyõzte meg. Rodrigo: Jaj Lolita! Hát én! Megbilincseltem, és elvittem pár helyre, látta Soledadot, és ezáltal sok mindent megértett.
Lola ingatja a fejét: Olyan lökött vagy, mint én! Miért csináltad?
Rodrigo: Mert szeretlek Lolita, miattad! És miatta is, és mert nagyon csíplek titeket! Mert érzékeny lélek vagyok, romantikus! Imádom a szerelmi történeteket, és azt, ahogy kibékülnek emberek! Lola: Oké, oké. De ezúttal tévedtél, nincs semmi remény, hogy rendbe hozzuk a dolgokat! Õ elvette azt a nõt, én meg ápolom a dokit, ennyi! Mert Andres eltávolodik, méghozzá örökre!

Rugeles ház elõtt. Andres: Debora, utálom a meglepetéseket, levehetem már ezt végre? Mert bekötött szemmel hozta Debora, és Viki. Andres leveszi a kötést, és majdnem dob egy hátast, amikor meglátja a Rugeles házat. Szórakozol velem? Mit keresünk itt? Kérdi ingerülten Debitõl.
Debora: Hogy-hogy mit keresünk itt?! Andres: Hogy kerültünk ide?! Debora: Gyere, megmutatom neked a mi kis szerelmi fészkünket! – hogy nem is jut eszébe más egy házról! -
Debora elindul a szemben lévõ ház felé: Nézd meg jól, ez álmaim palotája! Vedd meg nekem, jó?! Andres irtó dühösen visszanéz a Rugeles házra, aztán ingerülten simítja hátra a haját.
10/10
1timcsi7009 2012 okt. 27. - 09:52:40 10/10
(17120/22495)
Én nem bántam volna egggyáltalán , szerintem nem lett volna baj eggyáltalán ha Gaby játszotta volna el a fõszerepet. Mellesleg szerintem nem túlságosan látszott volna a korkülönbség. A festék és a haj meg persze a ruha sokat jelent , én nagyon bánom !!!!!!!!
offtopic
handi99 2012 okt. 27. - 09:35:16
(17119/22495)
Nem vagyok benne biztos, hogy a Telemundo beharangozta, hogy Gaby lesz a párja.
Nyáron még volt olyan cikk, hogy a Telemundo nem akarja pár-ismétléseket és Gaby csalódott, mert nem játszhat JC-szal.
(Ha nem változtatnak az eredeti történethez képest, akkor a fõszereplõnõ csak 25 éves: Mónica ehhez sokkal közelebb van, mint Gaby.)
10/10
1timcsi7009 2012 okt. 27. - 08:49:36 10/10
(17118/22495)
köszönöm :)
10/10
1timcsi7009 2012 okt. 27. - 08:48:23 10/10
(17117/22495)
Szia Reni, háát én sem örülök neki eggyáltalán :(
Nekem sem nagyon szimpi , a párja ..... Nagyon sajnálom , hogy nem Gaby lesz a fõszereplõ párja!!!!!!!......................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ráadásul akkor nem értem mért harangozta be a Telemundo , hogy Gaby lesz Jen párja a " Pasion Prohibida"-ban ......... áááááá nagyon kááár mert reménykedtem , h. megkapja Gaby a szerepet :(
10/10
1timcsi7009 2012 okt. 27. - 08:42:50 10/10
(17116/22495)
Buenos Dias!

Köszi a cikk fordítását, de nem nagyon örülök neki mert reménykedtem abban , hogy Gaby kapja a fõ szerepet Jencarlossal és mosst csalódott vagyok ezért
sajnálom h. nem õ kapta a szerepet :( Jó lett volna ilyen sorozatban is együtt látni õket :(
10/10
KLOPCSIK69 2012 okt. 27. - 08:08:15 10/10
(17115/22495)
Sziasztok! Húú de hideg van ma, nálunk csak 5 fok van... Sajnálom, hogy Gaby-val nem együtt fognak szerepelni. nem értem, h a Telemundo hogyan gondolkodik, hogy Gaby-t Mexikóba küldené, Jen meg marad Miami-ban... Másrészt nekem nem túl szimpi ez a színésznõ. Ha jól emlékszem a Flor Salvaje-ban láttam, és nem voltam tõle elájulva...
10/10
Zsuzsa17 2012 okt. 27. - 06:23:14 10/10
(17114/22495)
Sziasztok!
Kösz Handy, itt a twitter üzenet, és a Telemundó által felrakott kép a párról..

Telemundo ‏@Telemundo

#ÚLTIMAHORA: ¡@MonicaSpear y @jencarlosmusic serán la pareja protagónica de nuestra nueva novela @PProhibidaTV! pic.twitter.com/hjXXj5cG
handi99 2012 okt. 26. - 22:45:03
(17113/22495)
Hivatalos: Mónica Spear lett JC párja a PP-ban. A Telemundo twitterén már megjelent.
10/10
offtopic
mikildi 2012 okt. 26. - 22:34:43 10/10
(17112/22495)
Kösz Zsuzsa a fordítást.Reméljük ez lesz az igazi. Hát Lányok, itt a mai ÖK tartalma.

163. rész. Lucas véletlenül elszólja magát, így Virginia rájön, hogy anyja és Lucas már több mint 14 éve ismerik egymást. A gyámhatóság munkatársa közli Sandroval, hogy õ a kis Camilo édesapja, és mivel anyja halála után nincs más rokona a kisfiúnak, neki kellene magához vennie. Robledo érzi, hogy Manuela titkol valamit, és elhatározza, hogy kinyomozza.

Mindenkinek szép hétvégét és kikapcsolódást kívánok, aki tud hozzon híreket. Jó lett a naptár is! Sziasztok!
Ne maradjatok Jen kép nélkül.
10/10
Zsuzsa17 2012 okt. 26. - 21:20:40 10/10
(17111/22495)
Sziasztok!
Itt a teljes cikk, csak most értem rá. Hát november 12-ig még sok minden történhet, ez is egy okt 24-i hír.
http://www.telemundo51.com/entretenimiento/telenovelas/Rebecca-Jones-en-Pasion-prohibida-175707951.html

Rebecca Jones szerepel a „Pasion-prohibida”-ban
2012 okt. 24

A színésznõ, Rebecca Jónes már elkezdte csomagolni a bõröndjeit, hogy elhagyja Mexikó városát, és Miamiben telepedjen le. A kiszivárgott hírek szerint a Telemundo „Pasion Prohibida „ / Tiltott szenvedély/ címû telenovellájában fog szerepet kapni, melynek forgatását novemberben kezdik el.

Azt mondják, hogy az 55 éves mexikói színésznõ Gaby Espinóval és Jencarlos Canelával fog a fõszerepeken osztozni. És a pár újra együtt fog egy telenovellát forgatni.

A „Pasion Prohibidá”-ban Rebecca Jones a gonosz szerepét fogja megformázni.

Ez az új sorozat Mariana történetével kezdõdik, aki szerelem nélkül hozzámegy a dúsgazdag, koros özvegyemberhez, Juan Pablóhoz. De azzal, hogy ezt megteszi, hatalmas hibát követ el, lemond a boldogságról. Nem sokkal ezután, Mariana eszeveszetten beleszeret Brúnóba, Juan Pablo unokaöccsébe. Innen indul el a „Pasion Prohibida” cselekménye.
-
10/10
1timcsi7009 2012 okt. 26. - 20:08:11 10/10
(17110/22495)
Köszönöm :) Nekem is annyira tertszik ezen a képen :)
10/10
KLOPCSIK69 2012 okt. 26. - 20:02:27 10/10
(17109/22495)
Szép lett :) Annyira édes Nicko ezen a képen :)))
10/10
1timcsi7009 2012 okt. 26. - 20:01:05 10/10
(17108/22495)
hOLA

kEDVEMRE CSInáltam én is egy Novemberi Naptárat, báár az enyém nem annyira szép mint Livié mert én nem Naptárszerkesztõvel csináltam, de megoldottam :)
10/10
KLOPCSIK69 2012 okt. 26. - 18:04:25 10/10
(17107/22495)
Sziasztok! timi köszi a képeket, Ori aranyos olyan ruhában van mint Gaby :) Jó volt a mai rész, Jen annyira jól játszik a sorozatban... Ma benne volt Gilberto Santa rosa is, jó volt magyarul is hallani és teljesen érteni hogy mirõl beszélnek :)
10/10
1timcsi7009 2012 okt. 26. - 17:34:52 10/10
(17106/22495)
ez sem mindennapi kép ami gabyról láthatunk :)
10/10
1timcsi7009 2012 okt. 26. - 17:29:36 10/10
(17105/22495)
dE Egyébként van egy olyan oldal, amit a Renitõl tudok és ott lehet magyarul nézni a MCI-t.
10/10
1timcsi7009 2012 okt. 26. - 17:19:13 10/10
(17104/22495)
Jen y GABY
10/10
1timcsi7009 2012 okt. 26. - 17:18:27 10/10
(17103/22495)
Oriék
10/10
1timcsi7009 2012 okt. 26. - 17:18:00 10/10
(17102/22495)
Sziasztok,
Köszönkük az epizódiismeretetõket, és aképeket.
Addig is hoztam páár képet ha méég esetleg nem látta volna valaki.
10/10
offtopic
mikildi 2012 okt. 26. - 17:02:55 10/10
(17101/22495)
Sziasztok Lányok! Sajna ma nem nézünk sorit.
10/10
Zsuzsa17 2012 okt. 26. - 14:47:18 10/10
(17100/22495)
Sziasztok!

Találtam egy cikket a Telemundo 51 oldalról.
Rebecca Jones en “Pasión prohibida”
http://www.telemundo51.com/entretenimiento/telenovelas/Rebecca-Jones-en-Pasion-prohibida-175707951.html

Ebben a cikkben van egy érdekes mondat:
"Azt mondják, hogy az 55 éves mexikói színésznõ, Rebecca Jones, Jencarlos Canelával és Gaby Espinóval fog játszani a Pasion Prohibidában.... "
+++

Most több idõm nincs. Bárcsak igaz lenne ez a hír!
10/10
offtopic
mikildi 2012 okt. 26. - 10:06:02 10/10
(17099/22495)
Szia Ágicám! Jó ötlet, majd még meggondolom, hogyan legyen. Lányok kérjétek mára is a sorit. Már négy kérés van!
10/10
édesmaya 2012 okt. 25. - 22:33:33 10/10
(17098/22495)
Szia Ildickóm bõrkötésbe, ha javasolhatnám! Vagy textilbe, és Babuci csinál rá szalamandrát swarovsky kövekkel, mint a blúzomra csinált nemrégiben. Láttad a fotót róla?
10/10
offtopic
mikildi 2012 okt. 25. - 22:22:05 10/10
(17097/22495)
Sziasztok Lányok!
Ma jó napunk volt, láthattuk a sorit. Holnap is majd reggel kérni fogom.
A mai ÖK tartalma. Sajnos csak ez, de megígérem, hogy a jövõ héten csütörtök környékén hozok tablókat ezekrõl a részekrõl, természetesen Jenrõl és Gabyról.

162. rész. Horacio összeroppan a hír hallatán, hogy Christian öngyilkos lett. Mindenki sejti, hogy valójában Martin keze lehet a dologban. Soto századost nem hagyja nyugodni, hogy Jimmy mindvégig az ártatlanságát hangoztatta, ezért belsõ ügyosztályos barátjával titkos nyomozásba kezd, hogy kiderítse, kik a korrupt rendõrök a kapitányságon.

Ágica köszi a részletes tartalmat, én biztosan kinyomtatom és lefûzöm. További szép estét Mindenkinek.
Egy kép,az aktuális sorozatból, lehet ismeretek ezt a fotót már.
10/10
édesmaya 2012 okt. 25. - 20:29:41 10/10
(17096/22495)
Köszi Dzsanna, ez jó hír!