bettybabe87 2011 nov. 03. - 11:23:13
(10355/22495)
Sziasztok Lányok!

Dzsannám akkor én intézkedem a CD-k sorsa felõl...szólok ha megvan a darabszám.
Szegedi vonalról pl. még annyit be tudnék vállalni hogy a SZIN fesztivál fõszervezõjével megpróbálok összehozni egy személyes találkát (nem tudom sikerül-e),mondjuk az étteremben, és személyesen adnám át Neki a CD-t egy jó kis ebéd vagy vacsi mellett.Talán így azért hatásosabb lenne....A Sziget megint más tészta.....

Most eltûnök tanulni,mert 2 hét múlva már vizsgázom és még sehol sem tartok...:-SSSSS

Addig is szavazzatok Lányok!!!!

http://www.sziget.hu/fesztival/info/kivansaggep
10/10
édesmaya 2011 nov. 03. - 09:47:54 10/10
(10354/22495)
Szia Dzsanna!

Azóta, hogy tegnap este rákattintottam arra a Sziget-fesztiválos linkre, nem történt semmi rendkívüli. Amikor ezt megnyitottam, sehova sem kattintottam, csak meglepõdtem rajta, és lemásoltam.
Azóta már a fb-on rákattintottam, és szavaztam is Jencarlosra, tehát ott nem történt ilyesmi.
Mindenesetre elhívom Babucit, hogy csináljon egy rendkívüli vírusirtást.
Kérdezhetek valamit? Hogy -hogy ilyen korán már fenn vagy a neten? Legalábbis neked korai idõpont.
10/10
dzsanna3 2011 nov. 03. - 09:20:57 10/10
(10353/22495)
A Hunted by Night valószínûleg csak angol nyelven jelenik meg, merthogy angol nyelvû amerikai film - igaz, hogy szinte kizárólag latin-amerikai színészek szerepelnek benne, de angolul beszélnek :)
10/10
dzsanna3 2011 nov. 03. - 09:19:09 10/10
(10352/22495)
Hola chicas! Felíz jueves a todas :)

Eszméletlen jó tudósító vagy Era! Felébredünk, és itt várnak a friss hírek!

Én is utánajártam most egy dolognak, ami nem hagyott nyugton - Jencarlos Telemundo-s szerzõdésének.
Az eredméány: nem 3 év és 3 telenovella fõszerep, hanem három év vagy 3 telenovella fõszerepe. Azért, ha emlékeztek rá, az NBC Telemundo fõvezére Don Browne, akivel a szerzõdés köttetett idén, a Mi Corazón Insiste bemutatója után nyugdíjba ment. Gondolom, ez is közrejátszik Jencarlos döntésében, meg sok minden más is. Soha többé telenovella mondja Jen most, és lejárt katonai szolgálatnak nevezi az eddigi idõszakot.

Ágika, egy vírus bármire képes a PC-vel, még a processzort is megeheti, attól függ, milyen típusú. Mindenesetre olyanokat tapasztalsz, ami nem megszokott, és napról-napra egyre többet és ha nincsenek lementve a géprõl a dolgaid, használhatatlanná is válhatnak. Ha ez beigzolódik, a gyógyszer: újratelepíteni az operációs rendszert (pl. Windows), és megbízható vírusirtóprogramot és tûzfalat használni... de még ezek sem biztosítékok arra, ha te magad egy nem meggondolt IGEN-nel válaszolsz vmi vszélyes dologra. Ha nem vgy biztos benne, ha nem érted, mi a kérdés, akkor inkább hagyd el az oldalt válsz nélkül...
10/10
édesmaya 2011 nov. 03. - 08:51:24 10/10
(10351/22495)
Szóval a Hunted By Nighte dvd magyarul beszélõ lesz? Tudja ezt valaki lányok?
10/10
édesmaya 2011 nov. 03. - 08:38:04 10/10
(10350/22495)
Szia Dzsanna!
Miben nyilvánulhat meg, hogy vírust kaptam?
10/10
xico 2011 nov. 03. - 00:11:17 10/10
(10348/22495)
ROCK DINNER | SEASON 3: JENCARLOS CANELA

Maria Camila couldn't be more giddy and excited for Jencarlos Canela to finally call her. Little does she know that one of the menu items he is about to request is tough to make, let alone pronounce! She will have to whip up these dishes like a pro to win Jencarlos' heart over.

http://www.tr3s.com/shows/rock-dinner-season-3/episodes/rock-dinner-season-3-jencarlos-canela/video/episode-tease-jencarlos-canela-rock-dinner-705301/

Sajnos a videó a mi országunkban nem elérhetõ. :SSSS
10/10
xico 2011 nov. 03. - 00:01:16 10/10
(10347/22495)
ARTISTA. Jencarlos Canela vista Panamá y asegura que trabaja en su nueva producción discográfica.
Canela no hará más novelas

Arline Pérez (arline.perez@epasa.com)
PANAMA AMERICA

El protagonista de “Mi corazón insiste”, Jencarlos Canela aseguró que está muy feliz con la nueva etapa de su vida.
Reveló que ya terminaron la filmación de la novela que se transmite en Panamá y por el momento, no quiere saber más nada de la pantalla chica. “No haré más novelas, por el momento me voy a enfocar en mi carrera musical y en la gira de mi disco ‘Un nuevo día’.
Adicional, contó que trabaja en la producción de su próximo disco, el cual grabará el otro año, y hará el famoso “crossover”. “Para mí no es difícil, yo nací en Estados Unidos y me crié dentro de ese país; así que yo hice mi música primero en inglés, sin problema alguno”.
Sobre su próxima producción musical, destacó que tendrá fusiones con sonidos caribeños con algo de música “rock” y “dance hall”.
Confesó además que le interesa mucho la actuación, pero a nivel de Hollywood, pero no ahondó más en el tema, luego de que su padre le hiciera gestos. Solo aclaró que ha recibido propuestas interesantes, con actores de primer nivel y en producciones “full” inglés. “Cuando tengamos algo concreto, prometo anunciarlo todo”, dijo Canela.
El actor, famoso por su interpretación de Ángel, en “Más sabe el diablo” será padre, por primera vez, del hijo que espera junto con la coprotagonista de esta novela, Gaby Espino.
Al consultarle, si ya sabe qué nombre le pondrá confesó sonreído que aún no sabe el nombre, pero “definitivamente no será Jencarlos”. Reveló que quiere que su hijo tenga su propia identidad. “Aún no hemos decidido el nombre, he leído propuestas y he buscado en otros países y culturas”.
Entre risas, confesó que sin ofender a nadie, ha escuchado nombres espantosos. Sobre la cantidad de hijos que desea tener, dijo que “los que Dios le mande”, para él lo más importante es que su hijo nazca sano.
Y aunque solo tiene 23 años, dijo que a pesar de ser joven no le asusta tener hijos, ya que mental y espiritualmente lo llamó. “Siempre me han gustado los niños y soñé con ser padre desde muy joven”. Le encantan porque considera que los niños no tienen maldad. “Son seres puros y es lo que me gusta de ellos”.
El protagonista de “Mi corazón insiste”, Jencarlos Canela aseguró que está muy feliz con la nueva etapa de su vida.

Reveló que ya terminaron la filmación de la novela que se transmite en Panamá y por el momento, no quiere saber más nada de la pantalla chica. “No haré más novelas, por el momento me voy a enfocar en mi carrera musical y en la gira de mi disco ‘Un nuevo día’.

Adicional, contó que trabaja en la producción de su próximo disco, el cual grabará el otro año, y hará el famoso “crossover”. “Para mí no es difícil, yo nací en Estados Unidos y me crié dentro de ese país; así que yo hice mi música primero en inglés, sin problema alguno”.

Sobre su próxima producción musical, destacó que tendrá fusiones con sonidos caribeños con algo de música “rock” y “dance hall”.

Confesó además que le interesa mucho la actuación, pero a nivel de Hollywood, pero no ahondó más en el tema, luego de que su padre le hiciera gestos. Solo aclaró que ha recibido propuestas interesantes, con actores de primer nivel y en producciones “full” inglés. “Cuando tengamos algo concreto, prometo anunciarlo todo”, dijo Canela.

El actor, famoso por su interpretación de Ángel, en “Más sabe el diablo” será padre, por primera vez, del hijo que espera junto con la coprotagonista de esta novela, Gaby Espino.

Al consultarle, si ya sabe qué nombre le pondrá confesó sonreído que aún no sabe el nombre, pero “definitivamente no será Jencarlos”. Reveló que quiere que su hijo tenga su propia identidad. “Aún no hemos decidido el nombre, he leído propuestas y he buscado en otros países y culturas”.

Entre risas, confesó que sin ofender a nadie, ha escuchado nombres espantosos. Sobre la cantidad de hijos que desea tener, dijo que “los que Dios le mande”, para él lo más importante es que su hijo nazca sano.

Y aunque solo tiene 23 años, dijo que a pesar de ser joven no le asusta tener hijos, ya que mental y espiritualmente lo llamó. “Siempre me han gustado los niños y soñé con ser padre desde muy joven”. Le encantan porque considera que los niños no tienen maldad. “Son seres puros y es lo que me gusta de ellos”.

http://www.panamaamerica.com.pa/periodico/edicion-anterior/ey-interna.php?story_id=1110798
10/10
xico 2011 nov. 02. - 22:18:09 10/10
(10346/22495)
Sziasztok Lánykák!

Tyû, ez igen, zajlik ám az élet! :) Nem gyõztem olvasni a sok infót meg mindent!

Zsuzsa köszönet az újabb fordításokért! :) Valamint köszönet mindenkinek mindent!!! :)

Ha már Hunted by night, akkor egy kép a promoképek készítésérõl. :PPPPPPP

Csak beköszönni jöttem, hét közben nem igazán tudok többet tenni, csak az infógyûjtésre van idõm, meg beköszönni, meg ha olyat találok, akkor feltenni. A képek azok ha vannak hétvégére maradnak, mert elég sok idõ felpakolgatni õket. Így érdemben majd hétvégén szólok hozzá a dolgokhoz, addig megpróbálok én is agyalni a dolgokon.

Itt egy videó a holnapi angol nyelvû reggeli (ha jól vettem ki) mûsorból, amiben a héten a Telemundo csillagai vannak, és ez a promó vagy bejátszás a Jencarlososhoz készült.
http://www.youtube.com/watch?v=bfeEHt_iSNQ&feature=share

Ha még lelek valamit, akkor hozom rögvest! :)
10/10
offtopic
dzsanna3 2011 nov. 02. - 22:06:03 10/10
(10345/22495)
Neked is!
10/10
KLOPCSIK69 2011 nov. 02. - 22:03:45 10/10
(10344/22495)
ok! Jó éccakát mindenkinek!
10/10
dzsanna3 2011 nov. 02. - 21:58:32 10/10
(10343/22495)
szia Reni, tudom, hogy ugrásra készen állsz, ha a géped is úgy akarja... megvárunk, ne aggój! :)
10/10
KLOPCSIK69 2011 nov. 02. - 21:53:29 10/10
(10342/22495)
szia dzsanna! A hirlapot vállalom és amint lesz netem ami sajna kb. 2 hét neki is állok addigra szedjük össze mi lenne az 1. Hirlapban. Üdv: reni
10/10
dzsanna3 2011 nov. 02. - 21:47:43 10/10
(10341/22495)
Most pedig néhány feladat, amit réges-régen egy marketinges jelentkezõnk javasolt, és nagyon jól hangzik:

Epizód nyereményjáték – JC-vel kapcsolatos nyeremények biztosítása, sorozattal kapcsolatos kérdések) – Epizóddal egyeztetni errõl

Kellene egy nagyon jól beépített blogspot-os oldal, vagy a meglévõt bõvíteni- erre jelentkezõket várunk! :)
- hírlevél (minden héten legyen egy hírlevél, mondjuk pdf formátumban vagy mailben JC formátummal, ahol a legfontosabb infók vannak összeszedve, a honlapon lehet feliratkozni – adatbázisgyûjtés is egyben)
- játék lehetne itt is (vmit nyernének a helyes megfejtéssel)
Ez hírlevél lenne Klopcsik feladata - már alig várja a startot, ha a gépe is úgy akarja :)

Jótékonysági projekt (pl.: véradás, stb – keresni vmi célt, olyan projektet, ami mellé oda tudunk állni, JC-s pólóban a ’kis családunkat’ hirdetve – összefoglaló JenCarloséknak róla)
10/10
dzsanna3 2011 nov. 02. - 21:36:09 10/10
(10340/22495)
Volt egy alakuló meeting, amit a születésnapi követett, majd az új album megjelenése után a harmadik meeting, ami igen emlékezetes volt arról is (meg másról is), hogy egy misztikus email ment Lissette-nek,a legutolsó pedig pláne emlékezetes, merthogy az már jegyzõkönyvbe foglaltatott.

Fényképekkel, videókkal gondolom mindenki rendelkezik róluk, többet nemigen lehet tudni.

Nem lesz kis munka, elõre is köszi a fáradozásodat. :)
10/10
offtopic
dzsanna3 2011 nov. 02. - 21:24:41 10/10
(10339/22495)
Szép álmokat neked :)
10/10
dzsanna3 2011 nov. 02. - 21:24:22 10/10
(10338/22495)
Azt mondjuk értelmesnek tartanám, ha a szigeteseknek, és a rádiók
zenei szerkesztõinek ajándékoznánk Jencarlos cd-t - otthon beleszeretnek, és majd követelik az engedélyt a lejátszásra :)

Ez lenne a VICE HÁZIFELADATA :):):)
Szólj, mennyi cd-nek van gazdája, akikkel már letárgyaltad, és türelmetlenül várják - aztán a pénztárounk oszt és szoroz, ki mennyire nyúlkáljon a zsebébe ennek érdekében... j, és ezt is jegyzõkönyvbe foglaljuk :)
bettybabe87 2011 nov. 02. - 21:23:38
(10337/22495)
Csajok most elköszönök,mert eljött a záróra ideje.Holnap ugyanitt.

Jóéjszakát Mindenkinek!
10/10
édesmaya 2011 nov. 02. - 21:22:18 10/10
(10336/22495)
Oké, megpróbálom összeszedni emlékezetbõl, de lehet, hogy kell majd a többiek segítsége, mert már nem emlékszem részletesen a talikon elhangzottakra.