10/10
dzsanna3 2011 okt. 13. - 22:29:51 10/10
(9915/22495)
ÁNGEL Y MANUELA

MSED MSED MSED MSED MSED MSED MSED MSED MSED MSED MSED MSED MSED MSED MSED MSED MSED MSED MSED MSED
THE BEST - EL MEJOR
10/10
dzsanna3 2011 okt. 13. - 22:26:36 10/10
(9914/22495)
Ezt a tablót, és az ezután következõket azok kapják, akik jelentkeznek valamelyik posztra a fanklubban.

Se szeri,se száma ne legyen az újonnan jelentkezõknek, akik a fanklub kapuját döngetik belépési szándékukkal :)
ÁMEN ÁMEN ÁMEN ÁMEN ÁMEN ÁMEN ÁMEN ÁMEN ÁMEN ÁMEN ÁMEN ÁMEN ÁMEN ÁMEN ÁMEN ÁMEN ÁMEN ÁMEN ÁMEN ÁMEN ÁMEN ÁMEN ÁMEN
10/10
dzsanna3 2011 okt. 13. - 22:19:28 10/10
(9913/22495)
... akarom mondani, mármint ha a port is hozzájárul az adakozó kedvemhez, megkapod az ígért pikcsõrt :)
10/10
dzsanna3 2011 okt. 13. - 22:16:42 10/10
(9912/22495)
Na, Virágszál... téged sem hagylak ki: egy szösszenetnyi Jencarlos neked is jár a szogalmadért.
10/10
dzsanna3 2011 okt. 13. - 22:13:49 10/10
(9911/22495)
Szia drága... Ez a beszéd! Ilyen egy igazi rajongó! :)

Remélem, ott leszel vasárnapi klubtalin, mint Jencarlos egyik fõ szekértolója:) Mondd hogy igen, és azt is, hogy vállalsz vmi testhez álló feladatot a felsoroltakból...
10/10
dandi83 2011 okt. 13. - 21:43:08 10/10
(9910/22495)
Köszönöm, megtaláltam, s megadtam a 10 pontot, de persze mellé gondolatban még többet is. :):) :)
10/10
édesmaya 2011 okt. 13. - 21:24:55 10/10
(9909/22495)
Még annyit, hogy késõbb fog megjelenni a neved után a 10 csillag, lehet, hogy ma még nem.
10/10
édesmaya 2011 okt. 13. - 21:23:39 10/10
(9908/22495)
Andika kattints rá felül Jencarlos Canela névre, ami aztán feljön, ott meglátod, hogy lehet neki 10 pontot, csillagot adni, nem nehéz!
10/10
dandi83 2011 okt. 13. - 21:18:36 10/10
(9907/22495)
Kedves Édesmaya!
Még mondom õszintén, még soha nem figyeltem, hogy nincs ott a nevem mellett a 10 csillag. Nem is tudtam, vagyis elkerülhette a figyelmemet, hogy ez be kell jelölni, bár nem tudom hogy hol kell. Ha tudsz segíts, s rögtön megadom a 10 csillagot, de 100 akár 1000 is, hisz nagyon szeretem Jenkyt! Õ az elsõ "sorozatsztár", akit megszerettem s folyamatosan követek, minden nap. Elõször mint az Ördögi kör fõszereplõje figyeltem fel rá, de amióta megismertem hogy milyen sokoldalú, nincs kétség hogy szeretem és tisztelem a munkásságát. Soha életemben nem voltam senki fanja, na jó most hazudtam, amikor tinédzser voltam az N'SYNC szerettem köztük is Justin-t, de az gyerekkori rajongás volt, ez azért teljesen más.
Tehát ha megmondod hol kell bejelölni a csillagokat rögtön megteszem. Köszi
10/10
édesmaya 2011 okt. 13. - 20:56:42 10/10 Előzmény dandi83
(9906/22495)
Andika te nem szereted annyira Jenkyt, hogy megadd neki a 10 pontot? A neved mellett nincs ott a 10 aranycsillag!
10/10
édesmaya 2011 okt. 13. - 20:54:52 10/10
(9905/22495)
Sziamia Editke!

A széplányok és szépasszonyok szerintem mind eljönnek vasárnap, ne aggódj, mégha nem is jelezték biztosra! Én úgy érzem, a szokásos csapat egész biztos ott lesz.
Aki meg nem jön el,az nem tudja, mit hagy ki!
10/10
dandi83 2011 okt. 13. - 20:23:49 10/10
(9904/22495)
Hola Todos!

Most vasárnap lesz a Cristina showban az MCI pár szereplõje. Már nagyon várom!
Ebben a mûsorban lesz Pitbull is, a másik kedvencem. Szerintem nem fognak együtt fellépni, hisz az elõzõ adásban egyedül énekelte el Jenky a Baila, Baila-t, kár. Biztos különbözõ idõkben vették fel a mûsort, csak most összevágták egy adásba. De hátha lesz kellemes meglepetés és lesz valami közös produkció :) :)
S ha jól emlékszem akkor Natalia Jiménez-zel is csinált nemrég egy duettet JEnky, aki ebben a Cristina showban lesz. Esetleg az õk közös duettüket is szívesen megnézném.
Aki még nem látta annak beteszem a promot. ENjoy!
http://www.youtube.com/watch?v=_xbrrZPaFvU
10/10
édesmaya 2011 okt. 13. - 08:16:47 10/10
(9903/22495)
Szép jóreggelt mindenkinek!
Olyan klassz képeket találtam a fb-on Jenkyrõl, egyet kiteszek nektek:
10/10
Zsuzsa17 2011 okt. 12. - 21:38:54 10/10
(9902/22495)
Mi Corazón Insiste: Weekly Recap / Resumen Semanal (10/07/11)
http://www.youtube.com/watch?v=ljQLO9vNAk8
95-99 rész

Angel:Az egyetlenegy gond, hogy nem tudtuk rávenni Ramont, hogy elárulja, hol helyezte Debora letétbe a végrendeletét. De beszélni fog a nõ. És rögtön utána: Bye-bye Debora!

Debora: Apa meghalt. Magunk maradtunk.
Vicky: Annyira fáj...

Diana: Már elkéstem a konditermi edzésrõl?
Lola: Ki van írva: Zárva Nincs ma se csoportfoglalkozás se torna.. Be vagyunk zárva, mert gyászolunk. Miért nem használod fel ezt a kis szabadidõdet, elmehetnél például szórakozni a fõnököddel, Andressel. Pont úgy ahogy a múlt éjjel tettétek.
Diana: Te követtél minket? A látszat nem az amire gondolsz.
Lola: Minek jöttél , Diana? Na? Mit akarsz?
Diana: Figyelj, tudom, hogy egy kicsit ideges vagy a barátoddal kapcsolatos félreértések miatt. Pont ezért beadtam neki a felmondásomat. De Andres Suarez , az Exportex elnöke nem fogadta el. Azt hiszem, olyan személynek tekint, aki értékes a vállalata számára. Nos, ez hogy tetszik?
Lola: Úgy gondolom, nem fogok több idõt vesztegetni egy olyan nõre, mint amilyen te vagy. Csak ennyit gondolok.
Diana: Lola, miért nem hívod fel Andrest? Hívd fõl te magad. Így el tudja mondani neked, mennyire fontos lettem az életében.

Debora: Mit tudsz az apám és a rendõr közti összetûzésrõl? Beszélj!!!

Andres: Nézzétek!
Tv bemondó: Suarez felügyelõ visszatér az Los Angelesi rendõrség, felderítési osztályára, rövid idejû, személyi okokból történõ nyugalmazása után.

Lola: Köszönöm. Szia Andres, Szia Camilo.
Camilo: Szia Lola.
Andres: Szia:? Micsoda meglepetés. Mi hozott ide?
Lola: Csak azért jöttem, hogy egy kérdést tegyek fel neked, Andres. Igaz, hogy visszautasítottad Diana Mirabel beadott lemondását,
Andres: Ki mondta ezt neked, Lola?
Lola: Nem számít ki mondta. Csak az számít ,igaz- e? Visszautasítottad? Nem hagytad, hogy lemondjon?
Andres: Nem lehet ezt az esetet, fekete-fehér szempontból nézni.
Lola: Megtetted? Visszautasítottad a lemondását?
Andres: Igen, megtettem. Nélkülözhetetlen, Dianának megvan a képesítése, és sokkal rátermettebb mint bárki, akit ismerek. A kisujjában van az egész üzlet. És ez az, ami számít most nekem, mindenekelõtt.
Lola: Még engem is megelõz..Inkább azt választottad, hogy megtartod Diánát. Az isten szerelmére, Andres! Megmondtam neked, hogy nem lehet benne megbízni!
Andres: De semmi bizonyítékát se tudod ennek bemutatni,, Lola.
Diána: Bocsánat, valamit félbeszakítottam?
Lola: Igen.
Andres: Diana, megbocsájtasz nekünk, kérlek...
Diana: Persze, sajnálom.
Andres: Köszönöm. Lola? Dianának nem kell felmondania csak azért, mert te azt szeretnéd.
Lola: Igen, de te meg inkább ellenem döntesz. Pont úgy, mikor azt mondtam, Debora veszélyes. Nem? Andres, én ez alkalommal nem tudom tolerálni semmilyen engem is érintõ tévedésedet. Ha azt akarod, tartsd csak meg Dianat. Már úgyis felszedted.
Andres: Mit értesz azalatt, hogy „ felszedtem”? Nem értem. Ezt nem értem. Nekem is gyanús volt Angel, te mégis edzõtermet nyitottál vele! Semmi okom sincs arra, hogy kirúgjam Diánát a cégtõl, egyet se tudok. Lola.
Lola: Nincs több mondanivalóm. Megint valaki mást választottál, és az a valaki nem én vagyok, Andres.
Andres: Lola, ez az utolsó szavad?
Lola: Igen ez.
Andres: Komolyan beszélsz? Tudod mit? Rendben. Ha így van, azt akarom, hogy tudjad, hogy nem foglak keresni Lola. Ha most elmész akkor ez örökre szól, és ezzel befejezõdött kettõnk kapcsolata.

Vicky: Már ezerszer megmondtam neked, nem tudom hol van Debora. Nincs itt. Nem tudom hol van.
Felix: Oke, hölgyem. Csak azért jöttem, hogy beszélgessek önnel Angel nevében.
Vicky: ha valakivel beszélgetni akar, akkor tárgyaljon a lányommal. Mostanra mindenkinek tudnia kéne, hogy Debora a Noriega család feje. Én semmi egyéb nem vagyok, csak egy cseléd. Oke? És ezenkívül annak a szerencsétlen hölgynek az õrzõje vagyok, aki olyan rég óta meg van kötözve.
Felix: Igen, de ön mindent tud Deboráról. Árulja el nekem, hová rejtette Debora a dokumentumokat, és az Angel ellen szóló hangfelvételeket? Kinek a megõrzésére bízta ezeket? Figyelmeztetem, jobban teszi ha elmondja nekem saját szándékából. Errõl biztosíthatom.

Lola: Az igaz szerelem. Ez volt az amit Fulgencio adott neked. És ezt soha senki se tudja elvenni tõled.

Vicky: Hát ide figyelj! Mivel tudod, hogy nem vagyok bolond, azt is tudod, hogy soha se fogom elárulni a saját lányomat. Még ha tudnám, akkor se mondanám meg. Azok a dokumentumok az egyetlen egy biztosíték számunkra, hogy életben maradjunk.

Andres: Beszélnünk kell az apámmal, azokról a képekrõl, amiket Debora neked küldött. Lola, látnia kell azokat.

Lola: És mit fog Rodrigo csinálni ezekkel a képekkel? Bebizonyítja, hogy ti ketten vagytok a képeken?
Andres: Lola, egy jelentést precízen dokumentálni az csak logikus dolog,nem? Ez hivatalosan : zaklatás.
Lola: Zaklatás az, ahogy Diana veled viselkedik. Még a barátnõm fájdalmát se tisztelte.
Rodrigo: Lola, higgadjunk le.
Lola: Látom, hogy ti mindketten nagyon nyugodtak vagytok. Mit akartok, mit csináljak? A telefonomat akarjátok? Tökéletes! Nektek adom !.. Adelitának szüksége van rám. Most már inkább hazamegyek vele, meg a lányommal...
Andres: Lola. Várj egy pillanatot, kérlek.
Lola: Minek, Andres? Elmesélheted Rodrigónak, hogy ti ketten mit csináltatok ott. Hogy hol voltatok, mikor érkeztetek oda, hogy mit csináltatok. Én nem voltam ott. Az egyetlenegy, amit tudok, hogy te ott voltál a nélkülözhetetlen Dianáddal. Hála a te kedves, dilis Deborádnak..A te, egy életre szóló megszállottadnak.
Rodrigo: Mindjárt visszajövök.

Felix: Angel, vagy nem tud semmit Debora anyja, vagy nagyon nehéz lesz rávenni, hogy elárulja a lányát.
Angel: Megfigyeljük Debora minden lépését. Valahol úgyis hibázni fog.
Felix: Továbbra is a fõúton menjek?
Angel: Nem, mondom hová menjünk. Egy fontos találkám van.

Pepe: Ez a házasság annyira fontos volt az unokám számára. Jaj, Etelvina, olyan ez mintha a lélek kiszállt volna a testébõl.
Etelvina: Oh, Pepe.... Ez a fahéjas tea?
Lola: Igen, pont olyan, mint mondtad. Szerencsétlen teremtés, még beszélni se tud. Ott hagytam az ágyon. Annyira fázott.
Pepe: Tudod, Adelita mindig olyan törékeny volt, mint egy kismadár. A vérnyomása mindig alacsony volt. És most ez a csapás, Lola.
Lola: Pepe, neked is össze kell szedned magad. Etelvina, kérlek, nem hagyhatod Adelát egyedül. Mindannyiunknak rajta kell tartanunk a szemünket.

Adele: Becsaptalak édesem. Hazudtam neked. Nem tudok neked adni egy kicsi Lopezt, akivel játszhatnál. Mert itt maradtam egyedül. Nem volt esküvõ, nem volt semmi. Mindennek vége lett. Az én hibám volt. Bocsáts meg Chabelita.
Lola: Hát itt vagy. A szobádban kerestelek. Amikor nem találtalak megijesztettél.
Adele: Miért? A legrosszabb dolog ami történhetett velem az életben, az már megtörtént.

Angel: Várj meg, valami fontos dolgot kell elintéznem, Felix.
Felix: Ez nem Debora? Hová megy ez a szemét, agyalágyult?

Nyomozó: Noriega mobil számáról nincs semmilyen dokumentum., még a vevõrõl se , semmi feljegyzés. Az egyetlen dolog amit tehetünk, hogy a szériaszám alapján keresünk tovább, hogy hol volt eladva, és ez egy kis idõt fog igénybe venni.
Rodrigo: Valami hasonlóra számítottam.
Nyomozó: Biztos, hogy használta a telefont egy darabig, és utána elcserélte egy, még azelõtt megvásároltra vagy esetleg lopottra.
Rodrigo: Biztos vagyok, Debora ugyanúgy járt el. Itt van a ballisztikai jelentés. És ez meg a törvényszéki bonctani jelentés. Tanulmányozd õket, kérlek. Ha találsz valami furcsát, jelentsd nekem.

Sofia: Nem is hiszem el, hogy ilyen tragédia történt Adelitaval. Elveszítette a võlegényét az esküvõ elõtti éjszakán. Ez nagyon kemény dolog. Szegény kis csaj.
Daniel: Nagyon sajnálom õt , nénikém. De nem tagadhatom, vegyes érzelmeim vannak. Teljesen össze voltam törve a gondolattól, hogy elveszítem õt. De most ott a reménysugár legalább.
Sofia: Ne hitegesd magad. Nagyon nehéz lesz az ügyed Adelitával.
Daniel: Õ most nagyon szomorú, nénikém. Szomorú, de én szeretem õt. Mindent meg fogok tenni, amit csak tudok, hogy rávegyem, adjon nekem még egy lehetõséget.
Sofia: Nem tudom. Ha a helyedben lennék, nem táplálnék nagy reményeket. Kezd azzal, hogy a barátja leszel. Ne sürgesd. A dolgok nem olyanok mint látszanak.
Daniel: Mit próbálsz elmondani? Hogy nem vagyok elég jó Adelitának?
Sofia: Nem Danny, Persze, hogy jó vagy. Amit próbálok magyarázni, hogy egy élõ rivális sokkal könnyebb vetélytárs, mint egy halott. Mert a halottak tökéletesek. Különösen az, aki az ideális võlegény volt. Akinek az emlékét soha se szürkítette el egy házasság.
Daniel: Azt akarod mondani, hogy le kéne mondanom Adelitaról?
Sofia: Nem ezt mondtam. Úgy értem, hogy nagyon nehéz lesz rávenned Adelat, hogy újra észrevegyen téged.

Debora: Te kurva! Megmondtam neked, hogy tartsd távol magad a férjemtõl.... Megöllek , te szuka!..Megöllek!
10/10
KLOPCSIK69 2011 okt. 12. - 17:30:27 10/10
(9901/22495)
Nagyon jók lettek a tablók Dzsanna! Tényleg süt róluk h mennyire boldogok! :)
10/10
offtopic
mikildi 2011 okt. 12. - 14:06:53 10/10 Előzmény dzsanna3
(9900/22495)
Szia DZsanna! Nagyon örülök, hogy sikerült a Búscame CD-t eljuttatni, már nagyon vártam. Köszi az újabb tablókat. Tényleg nagyon aranyosak ketten rajta és ragyognak valóban.
10/10
f_nikcsy 2011 okt. 12. - 08:59:13 10/10
(9899/22495)
Sziasztok kis csapat!
Ne haragudjatok,biztos látjátok már jó ideje nem jöttem.Másfél hete náthás lettem,plussz pár napja még vírust is elkaptam,aminek majdnem kórház lett a vége,ugyanis semmit nem tudok enni,és alig inni.
Szeretrném jelezni,hogy emiatt nem biztos,hogy tudunk találkozni vasárnsp.
Addig legyetek jók,és majd ígérem visszaolvasok mindent,de most nincs erõm hozzá...
puszika
10/10
édesmaya 2011 okt. 11. - 20:15:15 10/10 Előzmény dzsanna3
(9898/22495)
Szia Dzsanna!

Valóban nagyon-nagyon nagy boldogság süt le róluk!
10/10
dzsanna3 2011 okt. 11. - 19:23:27 10/10
(9897/22495)
eZEN A TABLÓN VAN NAPJAINK LEGBOLDOGABB ÉS LEGSZEBB PÁRJA
10/10
dzsanna3 2011 okt. 11. - 19:21:50 10/10
(9896/22495)
Pa'Lante Cristina show Heriberto Canelával és a Telemundo programigazgatójával, aki bemutatta Jent és Gabyt egymásnak