10/10
Zsuzsa17 2011 okt. 09. - 07:54:03 10/10
(9855/22495)
Szép jó reggelt Mindenkinek ebben az 5°C fokos hidegben!

Bár nem Jencarlos, csak a MCI- bÕl Lopez felügyelõ énekel egy temperamentumos számot, vérpezsdítõnek.
Mi corazon Insiste -Despedida Comisario LOPEZ (LINO Martone)

http://www.youtube.com/watch?v=kQGjV6fq6Ec
10/10
KLOPCSIK69 2011 okt. 08. - 16:10:45 10/10
(9854/22495)
Pitbull nagyon felkapott mostanában, itthon is rengeteg számát játsszák csak a Tu cuerpo-t nem akarják v esetleg a Baila baila-t. Az a baj h szinte minden nap írok e-mail ált. Rádió 1, Class fm,, neo fm-nek de eddig még csak válaszra sem méltattak...
10/10
xico 2011 okt. 08. - 15:14:38 10/10 Előzmény dzsanna3
(9853/22495)
Dzsanna, gratula a 11000. hozzászóláshoz!!!
10/10
xico 2011 okt. 08. - 15:10:06 10/10
(9852/22495)
Szia Édesmaya!

Igen készülök! :) Jó lesz újra találkozni a bandával, régen volt már július. :))))
10/10
édesmaya 2011 okt. 08. - 15:05:07 10/10
(9851/22495)
Dzsanna még nem tette fel a beígért kérdéseit. Már csak 7 nap van a taliig.
10/10
édesmaya 2011 okt. 08. - 14:47:06 10/10
(9850/22495)
Szia Xico!

Végre egy ismerõs arc! Készülsz a talira?
10/10
xico 2011 okt. 08. - 14:34:35 10/10
(9849/22495)
Ja azt majd elfelejtettem, hogy a szám címét is tudni kell, ami felcsendül, no meg ha duett, akkor a partnert is.

Sok sikert csajok!
10/10
xico 2011 okt. 08. - 14:28:13 10/10
(9848/22495)
Sziasztok Lányok!

Most hétvégén a Class FM rádión Pitbull hétvége van.
Íme a rádió felhívása:
Pitbull Hétvége
Nyerjétek meg Pitbull legújabb CD-jét a Class FM-mel.
Az elmaradhatatlan hétvégi nyereményesõ ezúttal Pitbull CD-kkel kecsegtet! Figyeljétek az õszi zimankós idõben is a Class FM-et, hiszen minden órában felcsendül egy dal,Pitbull felejthetetlen slágerei közül. Ha meghalljátok, azonnal telefonáljatok a 06-1/555-55-00-ás telefonszámra és nyerjétek meg Pitbull legújabb slágerét.
A játék szombat reggel tíztõl, este ötig, vasárnap reggel tíztõl, este hatig tart, az óránkénti nyeremény, Pitbull legújabb CD-je.

Úgyhogy hajrá csajok! Szerintem ez jó alkalom lenne, hogy Jencarlost népszerûsítsük. Bár igaz barom nehéz adásba kerülni, pláne hogy hétvége is van. Én próbálkozok, de eddig még nem sikerült. De tudjátok a remény hal meg utoljára. :)
10/10
KLOPCSIK69 2011 okt. 08. - 10:38:41 10/10
(9847/22495)
Ne izgulj nem felejtettük el továbbra is szavazunk és hál Istennek Jencarlos az elsõ! :)
10/10
édesmaya 2011 okt. 08. - 07:23:23 10/10
(9846/22495)
10/10
édesmaya 2011 okt. 08. - 06:55:10 10/10
(9845/22495)
Szép és szebb jóreggelt, mint tegnap, csajszikák!

http://listas.20minutos.es/lista/actor-en-la-tv-de-mexico-y-o-usa-291298/

Találtam a facebook-on ezt a szavazós listát, rajta van kedvencünk 14. sorszámmal.
Nem tudom, miféle apropóból állították össze, de rögtön nyomtam Jenkynek szavit.( 5. karikára)
Kövessétek a jó példát ti is!
10/10
offtopic
mikildi 2011 okt. 07. - 13:35:17 10/10
(9844/22495)
Szia DZsAnna! Úgy látszik eltûntek a lányok. Köszi Neked is a fordítást a végzettségekrõl, úgy tûnik a magyar nyelvben mindjárt kiderül az iskolai végzettség.SPOILER !!!!!!!!! Nagyon sajnálom az elmaradt esküvõt. Szegény fiú nem érdemelt ilyen halált. Ami azt illeti már nem maradt sok rossz fiú, de azért még okozhatnak meglepetést. Talán Debora napjai is meg vannak számlálva.
A talival kapcsolatban mik lesznek a kérdéseid? Gondolom ami még azóta sem oldódott meg, amikor még tudtunk Veled beszélgetni.
10/10
dzsanna3 2011 okt. 06. - 23:24:05 10/10
(9843/22495)
Jencarlos a 97. részben
10/10
dzsanna3 2011 okt. 06. - 23:21:19 10/10
(9842/22495)
Sziasztok!

A szótár szerinti licenciado/-a a valósáágban diplomás hivatalnokot jelent, aki nem csak és kizárólag jogász végzettségû, lehet mérnök is vagy bármi, a lényeg azon van, hogy hivatalnok legyen... Noriega papa és Ángel is jogász, mégsem licenciado.
10/10
Zsuzsa17 2011 okt. 06. - 20:25:50 10/10
(9841/22495)
Szia Mikildi!
Bevallom Angel végzettségén én is gondolkodtam, mert " licenciado" -nak nevezték. Szótár szerint licenciada- ügyvédnõ, licenciádo ügyvéd, azaz jogi végzettségû személy.... De a "licenciado " bizonyos egyetemi végzettséggel rendelkezõ személy is.... Egy biztos, Tiberio Angelt kitaníttatta, a legjobb iskolákba járatta, és Angel egyetemi fokozattal rendelkezik , a végzettségét tekintve.
10/10
KLOPCSIK69 2011 okt. 06. - 15:57:29 10/10
(9840/22495)
Köszi a fordítást zsuzsa! :)
10/10
offtopic
mikildi 2011 okt. 06. - 14:19:25 10/10
(9839/22495)
Szia Zsuzsa! Köszi a fordítást, aranyos vagy. Nem gondoltam volna, hogy Anhel jogász. Remélem a végén Õ is porul jár. Ami azt illeti Diána sem egy jogász figura.
10/10
Zsuzsa17 2011 okt. 06. - 12:03:13 10/10
(9838/22495)
http://www.youtube.com/watch?v=IF-22Zv7Jyw

Mi Corazón Insiste: Weekly Recap / Resumen Semanal (09/30/11)
9o-94 rész

Andres: Én Szalamandrám! Akarsz a feleségem lenni?
Pepe: Gyerünk Lolita, mondj egyszerûen igent. Hisz ez az igazi szerelem. Gyerünk lányom!
Adelita: Rajta , Lola! Hisz tudod, nem találsz másik ilyen szerelmet az életedben.
Sofia: Lola, tedd amit a szíved diktál.
Andres: Hé, Mi történt?
Lola: Ahhoz, hogy szeresselek, soha se jutott eszembe, hogy hozzád kéne mennem. Andres, te vagy életem nagy szerelme. A szívem mindig a tied volt. És Igen! Feleségül megyek hozzád.

Angel: Én nem fogok úgy meghalni, mint Tiberio! Mint egy rühes patkány, aki a rendõrség elõl fut. Hát nem! De még úgy se, hogy a saját embereim áruljanak el. Én teljesen más életet akarok magamnak. Még ha a fél világ elõl kell elrejtõzködnöm.

Andres: De nehogy dupla mézeshetet kérjél tõlem, mert abba nem megyek bele!!!... Angel, a kétszeres üzlettárs. Hát tulajdonos-társ, ha még esetleg nem tudnád, feleségül fogom venne az üzlettársadat.

Angel: Amikor találkoztam az ostoba férjeddel, Rájöttem, valami történik köztük, Lola és Andres között, és hogy téged elhagyjon, csak idõ kérdése volt. És bekövetkezett. Figyelj rám! Még ha õrülten szerelmesek is egymásba, ez a házasság soha nem fog létrejönni. De csak én dönthetem el, hogy mikor és hogyan fogunk beleavatkozni.

Felix: Senkivel se próbálj kapcsolatba lépni. Még a saját családoddal se. Itt van egy boríték, benne pénzzel , és egy új telefon. De ne hívj minket. Világos? Majd mi lépünk veled kapcsolatba. Most eredj.

Camiló: Én tudom, mit érzek. Hogyan tegyem meg, amikor állandóan rád gondolok?!
Rodrigo: Nagyon köszönöm a vacsorát. Finom volt. Majd megismételjük.
Sofia: Örömmel.
Rodrigo: Rendben.

Diana: Nem gondoltam, hogy ezt mondom, de tulajdonképpen öröm volt veled együtt bent rekedni a liftben. Mármost,: hadd adjam oda a névjegykártyámat.
Andres: Nem , nem? Nem akarom tudni még a nevedet sem.
Diana: Ennyire rosszul érezted magad a társaságomban?
Andres: Nem , ellenkezõleg! Nem akarom tudni a nevedet, se azt , ki vagy, mert nagyon vonzó nõ vagy. Azon nõk egyike, akik veszélyesek. Túl nagy kísértést jelentesz bármely férfi számára. Még olyan hûségesnek is, mint én vagyok. Tehát jobb ha itt hagyjuk abba.
Diana: Rendben. Akkor , viszlát Álom Pasi! Látom, bizonyos dolgokat illetõleg nagyon bátor vagy, de egyes dolgokhoz túl gyáva. Milyen kár.!
Andres: Igen? Ez vagyok én.

Lola : Jó Reggelt! Total Extreme edzõterem. Miben segíthetünk?
Debora: Szia te szuka! Tudod ki beszél?
Lola: Debora? Hogy merészelsz felhívni? Mit akarsz?
Debora: Valaki szeretne téged üdvözölni!
Soledad: Lola , drágám, én vagyok az. Ne hallgass erre az idegbeteg nõre. Nem számít, mit tesznek velem. Ne hallgass rá, és senki másra se.

Diana: Ó ne, ne mond semmit. Nem hiszem el. Az én Álom Pasim Andres Suarez,?!

Debora: Hozzá ne menj Andreshez, különben az anyád halott.....Nagyon jól tudod, hogy nem tréfálok.
Lola: Debora? Kérlek, ne bántsd az édesanyámat, kérlek.!
Debora: Akkor tartsd távol magad Andrestõl. És a rendõrséget se hívd, Lolita. Mert ha nem fogadsz szót, élve soha se látod viszont az anyádat. Elég világos voltam?

Sofia: Én is egy nõ vagyok. Érezni akarom a szenvedélyedet, az ölelésedet. Szeretkezz velem, és ne mondj semmit. Én téged akarlak. A testem minden porcikájával kívánlak.

Felix: Ne feszítse túl a húrt, hölgyem! Nem tartozom engedelmeskedni a parancsaira. Azt a parancsot kaptam, hozzá ne érjek, és ezért nem is fogok. És nem fogom hagyni, hogy bárki is megtegye. Világos?
Debora: Ahogy parancsolod! Nyertél! Engem nem érdekel, mert te, a lányod, és az egész Volcan család úgyse fogjátok elkerülni a halált. Mert nagyon is kiérdemeltétek. Igen!

Sofia: Még annyi szép nap van elõttünk, Rodrigo.
Rodrigo: Én nem hiszem Sofia. Saját érdekünkben... Én nagyon kedvellek téged, de ez hiba . Sofia ez csak az érzelmek túlhevülése volt... Megyek zuhanyozni.

Lola: Csak egy dolgot követelt tõlem: hogy ne házasodjunk össze, mert akkor megöli az édesanyámat. Meg fogja ölni õt.
Lola: Andres és én nem fogunk összeházasodni.
Etelvira: De miért? Szent … Szakítottatok?
Lola: Nem Etelvia, csak egyelõre késõbbre halasztjuk az esküvõt. És kérlek, ne tegyetek fel több kérdést. Oke?

Lola: Mit fognak a vendégek mondani? Hogy az edzõterem tulajdonosa , szemérmetlen? Hogy semmi szégyenérzet nincs benne?
Diana: Nos, nekem semmi gondom, ha valaki egy kis boldogságot akar, ….Andres Suarez?
De, de mit csinálsz itt? Micsoda véletlen.! Ti ketten ismeritek egymást?
Lola: Igen , nagyon jól. Õ a lányom édesapja. És a jövendõ férjem. Nem így van édesem?
Andres: Igen, igen Diana, Lola a meny, menyasszonyom.
Diana: Woww! Hihetetlen. Milyen pici a világ. Csak azt akartam mondani.... Õ az én...
Lola: Igen, igen, az új fõnököd. A pasi, aki pont az eseted, igaz?

Debora: Mi az ördögre vársz? Én kockáztatok mindent, és te csak hülye pofát vágsz. Csinálj valamit, hogy Lola minél távolabb kerüljön a férjemtõl.

Angel: Jó reggelt !
Andres_ Jó reggelt Angel! Bemutatom neked a Jogügyi osztályunk új vezetõjét, Diana Mirabel jogtanácsosnõt.
Diana: Diana Mirabal, nagyon örvendek.
Angel: Részemrõl az öröm. Angel Melendez jogász, szolgálatára.

Debora: Olyan boldogok voltunk, dráám. De Õ mindig az utunkban állt. Lola, te mindent elvettél tõlem. Mindent, a férjemet, a gyerekemet, a boldogságomat.

Andres: Áh...Jól vagy?
Debora: Hello! Itt van 3oo $. Ne nézz rám úgy, mint egy idióta. Minden információra szükségem van, amit csak meg tudsz adni arról a nõrõl, aki éppen most jött be.... Kérem..

Lola: Jól figyeljetek rám: Megtiltom!! Semmilyen körülmények között sem nyithatjátok ki az ajtót, annak a férfinak, aki a szemközti házban lakik. Megértettétek?
Andres: Lola! Tudom, hogy ott vagy. Nyisd ki a kaput! Megbolondultál? Semmi se történt múlt éjjel. Semmi. Lola , nyisd ki az ajtót, kérlek!

Debora: Mama, nem tudok aludni! Nem tudok. Újra, és újra, ugyanazon a dolgon gondolkodom. És ez nem tetszik nekem... Egyáltalán nem tetszik hogy, kínzom és gyötröm magam..

Andres: Te kémkedsz utánam?
Lola: És ha igen? A karjaidban tartottad....!
Andres: Bejöttél a házamba, vagy sem? Lola, bejöttél a házamba, vagy sem?
Lola: Igen, ott voltam. Én hülye, téged kerestelek Andres, hogy gyere vissza. De te azzal a nõvel szórakoztál. Nem?

Vicky: Annyira fáradt vagyok!
Soledad: Viktoria, a te lányod beteg! Szakember segítségére van szüksége, nagyon jól tudod.
Vicky: Tudom. És semmit, se tudok tenni érte. Semmit.
Soledad: De igen, tehetsz. Igen. Csak meg kell hoznod a megfelelõ döntést. Semmi többet. Mélyen legbelül nagyon jól tudod.

Felix: Ez a vénség egy idióta! Hová mész, te nyomorult? Azt akarod, hogy elfogja a rendõrség a feleségedet, és a lányodat? Nyomoznak utána.
Ramon: Jól figyelj rám Felix. Beszélnem kell Angellel.
Felix: Nem! Majd velem fogsz beszélni. Fél óra múlva a szokásos helyen várlak.

Angel: Torkig vagyok a kirohanásaiddal. És a hülye férjed iránti megszállottságoddal.
Debora: Balszerencse. Azért vagyok itt, hogy errõl beszéljünk. A gond most nem csupán Lola Volcan. Andresnek van egy másik nõje.
Angel: Másik nõ?
Debora: Igen. Még a házamba is bevezette. Volt hozzá képe. Követtem a nõt és tudom kicsoda. Diana Mirabal. El kell pusztítanunk azt a nõt.
10/10
offtopic
mikildi 2011 okt. 05. - 19:31:13 10/10
(9837/22495)
Hol vagytok Lánykák? Mindenkinek sok-sok dolga van? Persze nekem se ártana készíteni a játékaim.Láttátok a Baila-Baila klippet? Hú fantasztikus Jen benne.
10/10
édesmaya 2011 okt. 05. - 07:45:42 10/10
(9836/22495)
Xico drágám-at akartam írni.