offtopic
handi99 2011 szept. 30. - 22:19:02
(9795/22495)
Agatha Christie a kedvencem és elfér mellette a LCDAL is. Azért ha belegondolsz sokkal feltûnõbb egy ilyen történetben a szerelmi szál. Pl. A LRDS-ban Teresa és Santiago.
10/10
dzsanna3 2011 szept. 30. - 22:07:59 10/10
(9794/22495)
Ha megfigyeled, az este 10 órai kezdettel vetített novellák az erõszaktól hemzsegnek, és mindig azok a legnézettebbek... a fene érti ezt, hogy a novellák, amiket túlnyomó rézben nõk néznek, miért sikeresek, ha fröcsögnek a vértõl.

Mindentõl függetlenül, nins az a hatalmas sztár, ki miatt még egyszer belenéznék a LCDAL-ba... Vérszomjas, pszichopata gyilkosok gyülekezete. A misztérium pedig abban rejlik, hogy félmondatokat löknek a nép elé, és majd 10 résszel késõbb sejtetik csak veled, hogy mirõl van szó. Ilyen krimit én is írok - bármikor.. :) Mindig elhallgatom a tények felét, és sosem jössz rá, hogy ki a gyilkos...én Agatha Chistie-n nevelkedtem.
offtopic
handi99 2011 szept. 30. - 22:06:20
(9793/22495)
Szia! Az Aurorát és a MCI-t is 130 részre tervezték. Aurora végül 135 részes lett és a MCI is nagyjából annyi lesz. Igazából ez még nem is hosszabbítás, hiszen még a terven belül vannak. A probléma az, hogy ebben a történetben nem nincs annyi, hogy 130 részes legyen; de az Aurorához hasolóan, nem fejezhetik be a tervezettnél korábban, mivel a következõ novella sem áll úgy, hogy váltani tudjanak.
10/10
dzsanna3 2011 szept. 30. - 22:00:59 10/10
(9792/22495)
Szia NIkcsy!

S P O I L E R xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Sok mindenben egyetértek,de a Chabela-val vló társalgást kivonom ezekbõl.... Az eredeti novella teljes hosszában ott volt Chabela, itt hamar kivonták. Az eredeti novellában ti. Paquita és Andrés teljesen egyedül maradtak a világban. Paquita édesanyja és a nagynéni szinte egyszerre haltak meg, Andrés a szüleivel ment NY-ba, amikor repülõszerencsétlenség érte õket, és a szülõk meghaltak, Andrés peig pár hónap múlva épült fel. Paquita azért beszélgetett a nagynénivel, mert megõrült a magánytól, az elhagyatottságtól,és rádásul srácok összeverõdtek, és megtámadták a saját házukban, hogy megerõszakolják, õ pedig már éhezett, és félelmében a nagynéni tanácsát kérte, akit még látni is vélt. Ez volt a vígasza: a bajban nincs egyedül. Chabela különben is jósnõ volt fõállásban, férfias, kemény jellem, aki nem ijedt meg senkitõl, és gyakolatilag õ nevelte fel a lányt, aki egy 3 férfi által elkövetett szexuális erõszak gyümölcse volt. - Tehát ez idáig hihetõ.

Viszont abbn egyetértrek, hogy Lola és Andrés -akarom mondani Jencarlos Canela és Carmen Villalobos abszolút nem illenek össze, egyetlen szavukat sem hiszem.

Ana Layevska megítélésével nem értek egyet, jól játszik, de ronda és ellnszenves.

Nm tudom, hol van hoszabbitás ebben a novellában, mert novemberben, azt hiszem 23-án lenne az eredeti terv szerint a 130. rész vetitése. Ugyanerre a hónpra harangozták be a következõ novellát, bár Jencarlos egy nyilakozatban decemberi befejezésrõl beszél.
10/10
1timcsi7009 2011 szept. 30. - 21:51:33 10/10
(9791/22495)
Jajj de nem örülök a mai résznek!!
A holnapit már meg sem akarom, merem nézni:)mer láttam a 94. rész elõzetesét .Elegem van ebbõl a tolakodó, Dianaából!!!
Nem igaz most végre most rendezõdött kettõjük között minden deborás ügy , és kell valaminek jönnie , h. ne legyen minden szép!!!
Remélem azért nem sokáig lesznek megint külön!!!
Nem hiszem el , h. az Andres sem tud megértõbb lenni a Lolával...
offtopic
handi99 2011 szept. 30. - 21:48:11
(9790/22495)
Valentina Párraga: felemás éve van. Idén övé a legjobb, meg a leggyengébb történet is. Persze ez utóbbi csak akkor, ha a NY-i cselédlány nem lesz még rosszabb.
Flor Salvaje: én sem nézem, bár amióta megtudtam, hogy Laura Restrepo regénye alapján készült már érdekelne. Csak nincs annyi idõm, hogy ezt is nézzem.) Laura Restrepo írta az El Leopardo al Sol-t, ami alapján az Ojo por ojo készült.
Szomszéd ház: Azt írják, hogy hamarosan egy igazi sztár csatlakozik a társasághoz. Kíváncsi vagyok, hogy ki lesz az. A LCDAL még mindig jó. (Egyébként jelenleg ez az egy novellájuk, aminek a nézettségi adataival elégedettek lehetnek.)
10/10
dandi83 2011 szept. 30. - 21:47:57 10/10
(9789/22495)
Hola Todos!

Jó látni ennyi hozzászólást a fórumon, nagyon örülök!
Kedves Dzsanna! Igazán a te hozzászólásod keltette fel legjobban az érdeklõdésemet. Ha tudnál nekem konkrétabban említeni interjúkat s hogy mit is mondott JEnky a telenovellával kapcsolatban akkor annak nagyon örülnék. Gondolok itt arra, hogy említetted, hogy soha nem hagyja ki hogy már mennyire unja a novellát, az egészet. Rossz, hogy olyan keveset tudok spanyolul, mert bár megnézek minden videót, de csak néhány szót, kifejezést tudok csak elkapni, megérteni, s így most ért nagy sokként, hogy Jenky ezt nyilatkozza. Ez számomra elég negatív. Hisz hogy is várhatjuk el a novellától, hogy sikeres legyen mikor a fõszereplõ az egyik favorit sztár ezt nyilatkozza róla. Szerintem ez elég rossz!Tehát Jenkynek sem lenne szabad most ezt nyilatkozni, mikor megy az egész forgatás, a nemzetközi eladások elõtt állnak, így ez elég negatív fennhangú szerintem. S valahogy azt is érzem hogy a stábbal,a többi szereplõvel sem tisztességes, hisz õk lehet hogy mindent beleadnak, nagyon szeretik az egészet,s a fõhõs negatívan áll az egészhez. A másik hogy el is ismeri hogy a telemundo megint promótálja az új albumot, már a harmadik száma megy a novellában,tehát ezért sem lenne szabad szerintem így nyilatkoznia.
NEkem azért tetszik a sorozat, azért néha már én is unok egy két szálat(Soledad elrablása, Sofia szerelmi szenvedése)Szerintem a szereplõk jók, van sok kedvencem is. Az biztos, hogy Lola kezdeti lobbanékonysága alábbhagyott, amit nagyon szerettem, bár a történetben eltelt néhány év, gyerek is született, azért ez sokmindent megváltoztat.
Jó hosszúra sikeredtem, na de mindegy.
10/10
dzsanna3 2011 szept. 30. - 21:24:04 10/10
(9788/22495)
JENCARLOS TE RESPONDE - Por qué Andrés y Lola son los mejores amantes del Mundo
http://www.youtube.com/watch?v=zPpk-QK8gac

UN CONSEJO de JENCARLOS para mantener un amor vivo
http://www.youtube.com/watch?v=XouxfGGzTWw

2011 09 30 MI CORAZON INSISTE AVANCE del cap 094
http://www.youtube.com/watch?v=VUQMRzubl8M
10/10
offtopic
dzsanna3 2011 szept. 30. - 21:21:14 10/10
(9787/22495)
Felteszem néhány videó linkjét azoknak, akik még nem látták volna õket:

2011 09 20 - JENCARLOS CANELA and Honey Bunches of Oats campaign in Hispanic TV Summit NYC
http://www.youtube.com/watch?v=vBXKiIyUBXw

2011 09 30 JENCARLOS le da la bienvenida a Cristina x estar en Telemundo
http://www.youtube.com/watch?v=3TpyD7ylvPU

GABY ESPINO le da la bienvenida a CRISTINA x estar en Telemundo
http://www.youtube.com/watch?v=NqNsZTywiYs

2011 09 09 a las 7c pm Gaby Espino y Jencarlos Canela en Pa lante Con Cristina
http://www.youtube.com/watch?v=0rQ28iWT8jI

JENCARLOS TE RESPONDE Quién es Ángel Melendez
http://www.youtube.com/watch?v=lbj9xzsvnh8

JENCARLOS TE RESPONDE - Por qué Andrés y Lola son los mejores amantes del Mundo

2011 09 28 - JENCARLOS habla sobre su bebé en 107.7 FM MEGA - LEVÁNTATE
http://www.youtube.com/watch?v=zPpk-QK8gac
10/10
f_nikcsy 2011 szept. 30. - 20:40:22 10/10
(9786/22495)
SZIASZTOK!
Ehhez a témához szeretnék én is hozzáfûzni egy-két dolgot:
Bár nem néztem meg az összes részt,csak párat,de az is elég volt,hogy leszûrjem a konzekvenciákat.
Amilyen pozitívan álltam a sorozathoz,most akkora nagy CSALÓDÁS.
S O I L E R!!!
Kezdve azzal,hogy Lola, a halott nagynénjével beszélget(holott egy sorozatnál épp az lenne a lényeg,tükrözze a valóságot,elhidd amit látsz-itt viszont már eleve több sebbõl vérzik a dolog),és az az elraboljuk Soledadot szál,majd jó pár keresztül húzzuk projekt...nem is beszélve a mondva csinált bonyodalmakról,és a blõd,már-már görcsös jelenetekrõl.Lola és Andrés szerelmi szála lenne a lényeg ugyebár,de valahogy nekem nem jött át,hiányzik a szikra,nem is beszélve Ana Layevaska színészi játékáról,ami szerintem harmatgyenge.
Sajnálom Jencarlost,és Carment,hogy belementek ebbe a sorozatba,nem is beszélve a Telemundoról.Nem értem,miért kell húzni,esetleg hosszabítani,jobban járnának,ha lezárnák a storyt(bár megjegyzem,sztem az utóbbi egy évben elég gyenguska a többi sorozatuk is)
Az MSED UTÁN mindenképp visszaesés,érdekes módon 181 részes lett,de soha nem éreztem.Annak ellenére,hogy utálom a hosszú sorozatokat.Ez az egyetlen sori,ami a helyén volt,kiforrott karakterekkel,jó színészekkel és forgatókönyvvel.
Mindennek ellenére,ha hozzánk is eljut az, MCI végig fogom nézni,de csakis Jencarlos miatt.
KICSIT HOSSZÚ VOLTAM,DE TÁRGYILAGOS
10/10
dzsanna3 2011 szept. 30. - 20:22:00 10/10
(9785/22495)
Szia :)

Azt hiszem,ezen a fórumon már mindenki tudja, hogy hadilábon állok a nevekkel... Igen, õ az, ha Valentin Párraga nevét mégegyszer meglátom vmelyik novellánál, még a promóját sem nézem meg többé, akáki játszik is benne. Az a nõ bewteg... Férfigyûlölõ - szerintem õ egy devoradora - az õ ffi szereplõi hülék, a nõk meg vadak, kivetkõznek nõi mivoltukból...

Én bitztosan nem fogom nézni a manhattani cselédlány történetét, mint ahogy a Vadvirágot sem nézem, a Szomszéd házról meg el is feledkeztem... Nincs jó idõszak a TM-nál most. Délben megy a másik devoradora ismétlésben.
10/10
Zsupo 2011 szept. 30. - 17:59:22 10/10
(9784/22495)
Nagyon sajnálom hogy a Mi corazon insiste nem olyan nagy siker. Ez a forgatókönyvirón és rendezön múlik. Szerintem jó lett volna ha máshogy írják meg a forgatókönyvet és nem huzzák el a történet. Ha jól emlékszem az Aurovál is hasonló probléma volt csak ott Sara Maldonado miatt volt hosszabb a sorozat. Olvasva a ti hozzászólaitokat a nézettség nem volt jó ezért hosszabbitgatnak.
offtopic
handi99 2011 szept. 30. - 17:18:09
(9783/22495)
Szia! Valentina az a Victoria Párraga. :) Ha arra gondolok, hogy a LRDS-t is õ írta...
Szerintem ez már csak idõhúzás, illetve egy kétségbeesett lépés a nézettség növelésére, hátha bejön. Még novemberig ki kell húzni, aztán jöhet az Una Maid en Manhattan.
UMEM: elsõre, ez sem egy érdekfeszítõ történet. (Azt hiszem maradok J.Lo-nál és Ralph Fiennes-nél.) Te nézni fogod?
10/10
Zsuzsa17 2011 szept. 30. - 17:05:14 10/10
(9782/22495)
Sziasztok!
Spoiler!!!

Dzsanna, maximálisan egyetértek. Teljesen el voltam hûlve, amikor a MCI-ben Diana megjelent, és meg is jegyeztem magamban, Jencarlos bemutatja a valódi csajozós figuráját. Lolával a reklámon kívül nem láttam ezt az lázat.
Ha jól figyeltem, az egyik riportban Jencarlos Andres szerepérõl beszélve még a nevet is eltévesztette, "Angel"-t emlegetett.
Kíváncsi vagyok, milyen vége lesz a sztorinak ezek után, hisz Jencarlos két szomorú, és egy boldog befejezés változatot emlegetett.
10/10
dzsanna3 2011 szept. 30. - 16:13:34 10/10 Előzmény mikildi
(9781/22495)
S P O I L E R xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

ANDRÉS soha nem nézett volna más nõre Paquitán kívûl... - kivéve a hatalmas bklövését, smikor elvette feleségül a víboráját bosszúvágytól elvakultan - ezt a verziót Victori Parraga-nak köszönhetjük, aki Déborát már ugyanazzal becenévvel illeti, mint Doña Barbarát: DEVORADORA.
Amirõl a fáma beszél, illetve ami az eredeti novelát jellemezte, a nagy szerelem, itt csak a reklámban hallható. Andrés még sosem nézett úgy Lolára, mint most a bombázó kis tudorkára. Lola állandón Andrést áldozza fel a kapcsolatuk oltárán. Andrés még sosem érezte magát Lola helyében, hogy mondjuk mit szólna, érezne, ha az õ apja és Lola között kellene választania. Összehasonlítva a MSEDE-et az MCI-vel: ÉG ÉS FÖLD a kettõ minden vonatkozásban.

Jencrlo már nm csak féllábbal van túl novellán, hnem háromngyeddel... (gyakorlatilag tûkön ül már, hogy vége legen) Már nincs is olyan nyiltkozata, amiben ne említené meg, mennyire unja, mennyire nem akarja ezt csinálni - még szerencse, hogy elimeri: az Un Nuevo día sikere is a telenovellának, és nagy mértékben a Telemundonak köszönhetõ, aki a mostani részekbe már belecsempészte a Baila, baila dalát is, ha észrevettétek. A Telemundo mi Corazón Insiste keretében szervezett turnékról nem is beszélve, ahol mindig teret kap a dalolásra.
10/10
offtopic
dzsanna3 2011 szept. 30. - 15:52:30 10/10 Előzmény mikildi
(9780/22495)
Köszi a jókívánságokat. Az alkotásnak valóban gyógyító ereje van, te csak tudod, aki olyan gönyörûségeket kézítesz :)
offtopic
handi99 2011 szept. 30. - 11:06:54 Előzmény dandi83
(9779/22495)
Szia! Nincs mit.
10/10
offtopic
mikildi 2011 szept. 29. - 22:07:01 10/10
(9778/22495)
DZsAnna Drága! De jó, hogy jobban vagy és csinálod a szuper tablókat, mint mondtad, ezt írta fel a doktor, "gyógyírként". Hú nagyon jók. Köszi, köszi, de azért ne erõltesd meg magad. Más. Sikerült megnéznem a 92. részt a Telemundonál, most már ez a rész volt fenn, de reggel még nem rakták fel. Hát megjött az új "rivális" csaj.
10/10
offtopic
dzsanna3 2011 szept. 29. - 21:45:15 10/10
(9777/22495)
Débora Víbora-t a porthu nem tûri, ezért nem került fel néhány MSED-es tablóval egyetemben
10/10
dzsanna3 2011 szept. 29. - 21:38:53 10/10
(9776/22495)
2011 09 24 -JENCARLOS elsõ ízben dalolt NYC-ben, ahová stílusosan egy sárga vízi-taxin érkezett