Neli 2011 szept. 12. - 19:29:05
(9615/22495)
micsoda nagy hírek... :O :D és csak most jut el hozzám... de szép pár együtt, és J-nak nagyon jól áll majd az apaság, mindig is ezt gondoltam... :P Gaby is nagyon jól áll neki, és ha már én elismerem, az komoly... ;) :P apuci esetében ugyanennek a hírnek nem örülnék, mert ott a babára én pályázom, de J-ék nagyon arik együtt, ott nem irigylem :P :D
grat nekik :) :P
10/10
KLOPCSIK69 2011 szept. 12. - 17:10:00 10/10
(9614/22495)
köszi zsuzsa! :)
10/10
Zsuzsa17 2011 szept. 12. - 16:32:21 10/10
(9613/22495)
Sziasztok!
Meghoztam az egyik cikket fordítását amit Dzsanna tett fel.

http://www.panorama.com.ve/11-09-2011/avances/cristobal-lander.html

Cristóbal Lander: „Meglepetésként ért a hír, Gaby terhességérõl.

(Panorama) A jelenlegi sorozatának napi forgatását befejezvén, amikor hazaindult, a sajtó akkor kapta el, és kérdezte ki a színész Cristobal Landert, aki még most is Gaby Espino férje. A színész kijelentette a sajtónak, hogy „ meglepetésként érte a hír „ miszerint a volt szerelme terhes. / panorama.com.ve /

„ Tudtam a twitcam- ról melyet Gaby és Jencarlos hirdettek meg, és ahol bejelentették, hogy gyermeket várnak.. Csak a legjobbakat kívánom nekik, mivel Gaby a kislányom, Oriána édesanyja. És tényleg, a egyetlen ami fontos számomra, hogy a kislányom boldog gyerekként nõjön fel. Most lesz egy öcsikéje. Habár még nem vagyunk törvényesen elválva. A válási eljárás lezárása csak jövõ év márciusában lesz, de már külön élünk, saját magánéletet, és ez a legfontosabb. Jencarlost ismerem, jó ember, és hamarosan megtudja milyen is az apaság. Mivel a lányom közelében van, így velem is van kapcsolata. Gabyt felhívtam telefonon, és gratuláltam neki a terhessége alkalmából, de bevallottam, hogy a hír meglepetésként ért. Nyilatkozta Lander, aki mostani barátnõje , a szintén színész Paula Bevilacqua, Winston Vallenilla ügynök ex- e társaságában volt.

Amint emlákeznek, a Gaby espino és Jencarlos Canela páros szerda estére miamiból egy twitcam- ot hirdetett meg ahol bevallották hogy gyermeket várnak.

„ Igen gyereket várunk. Ez életünk legcsodásabb ajándéka. Még nem tudjuk, hogy fiú vagy lány lesz. Igen, a család nõ. És igen, szerettük volna megosztani veletek a hírt. Hogy tudja az egész világ.! Hisz ez a mi életünk.” Nyilatkozták a színészek.
„ Elmondhatjuk nektek, hogy nagyon boldogok vagyunk. Sokat jelent számunkra hogy az áldásotok és a segítségetek velünk van.” Mondta Canela Gaby twitter csatornáján./ ,@gabyespino/
„ Addig amíg a kapcsolatunk nem volt erõs és szilárd, nem akartunk beszélni róla. Nem hazudtunk nektek. És szeretnénk ha így is maradna hosszú ideig.” Mondta Espino
„ Szeretném elvinni Jencarlost Maracaiboba, A Los Roquesbe, és Caracasba „ fûzte hozzá a színésznõ aki modell is.
„ Nagyon szeretem Orianát. Szeretnék mindig mellette lenni az életben. Nagyon kedves kislány, egy aranyos gyerek, hatalmas szívvel. Amíg élek, barátkánt mindig maga mellett tudhat.” Mondta az énekes Gaby 3 éves kislányáról.

„ Ti fon fontos részét képezitek az életünknek, tehát Miami idõ szerint 9- kor várunk titeket, hogy beszélgessünk egy kicsit.!!! Nagyon szeretlek titeket. „ így szólt a felhívás, azaz Gaby Espino venezuelai színésznõ szerdai meghívása a csütörtök esti twitcamra. ./Miami USA/
10/10
KLOPCSIK69 2011 szept. 12. - 15:09:17 10/10
(9612/22495)
annyira bírom h MO mindíg mindenhonnan kimarad XD.
10/10
Zsuzsa17 2011 szept. 12. - 00:14:58 10/10
(9611/22495)
Sziasztok!

Ha jól tudom a válás Venezuelában, ha gyerek van, csak a kimondás után egy évvel válok teljesen és teles joggal érvényessé.,
10/10
dzsanna3 2011 szept. 11. - 23:39:16 10/10
(9610/22495)
Sziasztok késõn fekvõk...

JenCarlos az elõbb fellépett puerto Ricoban a Telmaraton-Sentimientos jótékonysági gáláján. Készítettem videót, ami most kúszik fel a YT--ra... mindössze 90 perc, és fent is lesz. Az Amor quédate és a Mi corazón insiste dalokat énekelte el a beteg gyerekeknek.

A tablón Jen tegnap esti repülõtéri fogadtatása - PR
10/10
Eszter:)) 2011 szept. 11. - 22:58:36 10/10
(9609/22495)
Hm, megcsinálták a Jen-féle Twittcam-re az idõbeosztást országonkánt, hogy hol hánykor kezdõdik adott ország idõzónájában, hááát Magyarország kimaradt...:((
ONE WORLD...
10/10
Eszter:)) 2011 szept. 11. - 22:50:25 10/10
(9608/22495)
Jencarlos Puerto Rico-ban
10/10
Eszter:)) 2011 szept. 11. - 22:15:50 10/10
(9607/22495)
:))
10/10
Eszter:)) 2011 szept. 11. - 22:12:51 10/10
(9606/22495)
Sziasztok!:))

:)), még Neked is lehet újat mondani JC-vel kapcsolatban (ismertté válása óta csak persze)?!:))

Én ezt már régebben olvastam valahol, ott azt írták, JEN azt a kapcsolatát is SIMÁN LETAGADTA, mint most a Gaby-val valót...!!

Egyébként az a lány is Skorpió csillagjegyû, mint Gaby, és csak egy 10-sel idõsebb nála... Megfejtettük JC zsánerét:))DDDDP
10/10
f_nikcsy 2011 szept. 11. - 22:08:09 10/10
(9605/22495)
Szép estét sziasztok!

Dzsanna drága?Jól vettem ki a szavaidból,hogy Jen és Gaby már az MSED idején is együtt?
Akartam ezzel a válás mizériával kérdezni,így,hogy nem váltak el,a pici Jen vezetéknevét kaphatja,vagy náluk is azok a törvények vannak mint itt,hogy válás után el kell telni egy bizonyos idõnek,különben automatikusan a férj nevét kapja a gyerek,és kérvényezni kell az apaságit???Mert itthon így van
10/10
dzsanna3 2011 szept. 11. - 21:46:49 10/10
(9604/22495)
Ez a lányzó is csaknem egyidõs Gabyval.. October 25, 1978 (age 32)
10/10
offtopic
dzsanna3 2011 szept. 11. - 21:38:01 10/10
(9603/22495)
Most meglepõdtem rrendesen...a cikk azt írja, hogy amikor a MSED kezdõdött, Jencarlos Ana Carolina de Fonseca võlegénye volt. Találtam egy vidit róla.
10/10
dzsanna3 2011 szept. 11. - 21:35:17 10/10
(9602/22495)
Sziasztok Lányok!

Most mglepõtem endesen...a cikk azt írja, hogy amikor a MSED kezdõdött, Jencrlos Ana Carolina de Fonsec võleéne volt.. Találtam egy vidit rüla.

ANA CAROLINA DA FONSECA
http://www.youtube.com/watch?v=Ppb4NRLxakw

Jencarlos Canela y Gaby Espino su historia de amor (VIDEOS) (FOTOS)

Por Maria Andrea Fridmann Publicado Sep 11th 2011 03:00PM
---
Después de más de dos años de relación en donde hubo altas y bajas, separaciones y reconciliaciones. Por fin hace unos días y a través de una Twitcam para sus fans, Jencarlos Canela y Gaby Espino reconocieron su amor, que están enamorados, que son felices y hasta que en unos meses ¡Serán padres!

Y aunque esta historia de amor era un secreto a voces, ellos necesitaron su tiempo, su momento y su forma para compartirlo con el mundo. Aquí en AOL Latino te contamos los detalles y revivimos grandes escenas de la telenovela 'Más sabe el diablo' que los unió como pareja de ficción y la realidad la terminó superando.

El flechazo entre ellos fue inmediato, pero volcaron lo que estaba sintiendo en una hermosa amistad, pues Gaby estaba casada con Cristóbal Lander y acababa de ser mamá de Oriana y Jencarlos estaba de novio con Ana Carolina Dafonseca.

Pero lo que estaban sintiendo fue más fuerte y esa amistad, las escenas de amor de la telenovela y la gran química que había entre ellos superó todo lo imaginado, hasta por ellos mismos y luego que Gaby tomar la decisión de separarse de su esposo, comenzaron a escribir tu propia historia de amor, lejos de las pantallas y del mundo, casi clandestinamente. Pero aunque quisieron mantenerlo en secreto, los rumores comenzaron a escucharse.

Tal como en las telenovelas, la presión por vivir esta relación de forma oculta, la fuerte gira de conciertos que comenzaba Jencarlos con su primer disco y la mudanza de Gaby a Colombia para grabar 'Ojo por ojo' provocó una separación y con eso un intento de Espino de recuperar lo que tenía con Lander, sobre todo pensando en que Oriana tuviera a sus padres juntos.

Pero el amor fue más fuerte y ni la distancia, ni las obligaciones, ni las presiones o las diferencias pudo contra lo que sentían y una vez más, como en la más apasionada de las telenovelas decidieron volver a apostar a la relación.

Esta vez no hubo nada que los separara, ni sus propios miedos y peleas y apostaron al todo o nada: Gaby rechazó un proyecto en Colombia y se mudó a Miami. Ambos dejaron sus casas y se fueron a vivir juntos, Oriana supo que el amigo de mamá, ahora era la pareja de su mami y le encanta la idea. Y como si toda esta apuesta no fuera suficiente, coronaron este amor con el embarazo que en unos meses los hará padres. El proyecto de familia con el que alguna vez fantasearon hace casi tres años o es una realidad y lo mejor de todo: ya no lo tienen que ocultar.
10/10
dzsanna3 2011 szept. 11. - 20:59:53 10/10
(9601/22495)
szóval, most derül ki, hogy Gaby még nem vált el a férjétõl hivatalosan, majd csak jövõ márciusbn mondják ki a válást... akkor azért nem volt szó esküvõrõl..

Cristóbal Lander: "Me tomó por sorpresa la noticia del embarazo de Gaby"

(Panorama).-Mientras salía de las grabaciones de la producción donde participa, el actor y todavía esposo de la actriz Gaby Espino, Cristóbal Lander, fue abordado por la prensa a la que manifestó que la noticia del embarazo de su excompañera sentimental lo "tomó por sorpresa". panorama.com.ve

"Supe del twitcam que ella y Jencarlos ofrecieron y donde anunciaron que esperan un hijo. Yo solo les deseo lo mejor, porque Gaby es la mamá de mi hija Oriana. Y, de verdad, lo único que me importa es que mi hija siga creciendo como una niña feliz. Tendrá un hermanito. Nosotros aún no estamos separados legalmente. El divorcio saldrá para marzo del año que viene aproximadamente, pero ya estamos separados de corazón que es lo más importante. A Jencarlos lo conozco, es un buen muchacho que pronto sabrá lo que es la paternidad. Si está cerca de mi hija, pues de alguna manera también está en contacto conmigo. A Gaby la llamé por teléfono y la felicité al conocer la noticia, aunque reconozo que me tomó por sorpresa", manifestó Lander acompañado por su actual pareja, la también actriz Paula Bevilacqua, ex del animador Winston Vallenilla.

Como se recordará, la noche de este jueves la pareja conformada por Gaby Espino y Jencarlos Canela ofreció un twitcam desde Miami donde confirmaron que esperan un hijo.

"Sí estamos embarazados. Es el regalo más lindo de la vida. No sabemos si es niño o niña. Ya la familia creció. Ya queríamos decírselo. ¡Que lo sepa el mundo! es nuestra vida", manifestaron los actores
10/10
offtopic
mikildi 2011 szept. 11. - 12:42:36 10/10
(9600/22495)
Szia ZSDAnna! Köszi a fordítást. Valami ilyesmire gondoltam, hogy végrendelet lehet. Úgy látom még lesz mit végigizgulni az Anhel és Debora szövetsége miatt. Ismételten nagyon szuperek a tablóid, jó nézni. Lányok a klubtali jó ötlet, csak október 9.-n ne legyen, mert akkor a Gozsdu Udvarban leszek megint. Köszi az ismételt dicséretet a Radetzky huszáromért.
10/10
f_nikcsy 2011 szept. 11. - 10:16:05 10/10
(9599/22495)
Sziasztok!
Jó reggel mindenkinek!Én is megjöttem.Végre kialudtam magam:)))
Csajszikák!
Jó lenne tényleg egy újabb tali,hiszen lenne mit megbeszélni bõven,ezzel gondolom ti is így vagytok.El kéne gondolkoznunk azon,hogy milyen idõpont lenne a legjobb:))
10/10
xico 2011 szept. 11. - 09:53:56 10/10
(9598/22495)
Mikildi, most jut eszembe, hogy meg sem dicsértem a huszárod, ami eszméletlen jó lett. Le a kalappal, hallod. Ilyen aprólékos munkát, nem csodálom, hogy ennyi ideig készült. Jó türelem is kell hozzá. Röviden és tömören, gyönyörû lett!!! :)
10/10
xico 2011 szept. 11. - 09:51:25 10/10
(9597/22495)
Örülök, hogy jössz Pestre, így ha úgy esik a fanklub-találkozó és belefér az idõdbe el is tudnál jönni közénk. :)

Szorítok ám nagyon, hogy rendbe gyere. Tudod, csak fel a fejjel és gondolkodj pozitívan, ahogy Jencarlos is tanította. Bár tudom, nem mindig könnyû.
10/10
xico 2011 szept. 11. - 09:48:09 10/10
(9596/22495)
Szia Édesmaya, Sziasztok Csajszik!

Az alvósbaba felébredt! :)

Igenis én szoktam szavazni, és meglepetten látom, hogy a mi kis drágaságunk, hogy vissza van szorulva. :S