10/10
KLOPCSIK69 2011 szept. 09. - 16:40:10 10/10
(9535/22495)
Hát meg mivel Jencarlos tud angolul néhány dolgot mondhatott volna úgy, is mondjuk a fontosabbakat h megértsük, de azt nem tudom h Gaby beszél e angolul.
10/10
dandi83 2011 szept. 09. - 16:30:23 10/10
(9534/22495)
Hola Todos!

Hát tényleg nap hírre ébredtünk. Azt valahogy lehetett sejteni, hogy azért tartanak közös twitcam-et, hogy tisztázzák, hogy mi is van kettõjük között, de hogy nem csak azt mondják el, hogy tényleg együtt vannak és szeretik egymást, hanem hogy már jön a baba is, azért egy kicsit engem mellbe vágott. Én is úgy gondolom, hogy mindenki magánügye, hogy kibe szeret bele, de azért lehet hogy már hamarabb be kellett volna jelenteni a kapcsolatukat, mondjuk akkor amikor kiderült számukra a terhesség (ha tényleg igaz, hogy már négy hónapos terhes)Minek kellett eddig titkolni, sõt egy kicsit olyan érzésem is van, hogy átvágtak minket rajongókat, hogy végig "hazudták" állították, hogy nincs köztük senki, letagadták hogy Gaby twitcam-jén nincs is ott JEnky, most hopp mindent egyszerre bevallanak, számomra egy kicsit "tömény" a történés. Remélem boldogok lesznek, s a jövõben nem fog semmin változtatni az hogy Jenky még ilyen fiatal, remélem megérett az apaságra.
A másik az hogy nekik ha tényleg olyan fontosak a rajongók, s velünk akarták ezet elõször megosztani, tényleg találhattak volna egy jobb idõpontot is ami az európai rajongóknak is megfelel.
10/10
KLOPCSIK69 2011 szept. 09. - 16:08:37 10/10
(9533/22495)
Dzsanna röviden nem tudnád elmesélni (tényleg csak röviden) h mirõl beszéltek mert sajna spanyolul nem tudom max 1-2 szót de ez nem elég sajnos. :)
10/10
offtopic
dzsanna3 2011 szept. 09. - 15:50:35 10/10
(9532/22495)
Én még mindig kitartok a magánélet védelme mellett... Én sokkal jobbn érezném most magam, ha nem kellett volna nekik dadogv magyarázkodni idegen embereknek, hogy szeretik egymást. Legyenek mindig szerelmesek, játsszanak filmekben, daloljanak, az kell nekünk,mert az a szórkozásunk, ahhoz meg kell az inspiráció.
10/10
f_nikcsy 2011 szept. 09. - 15:49:37 10/10
(9531/22495)
Szia drága Dzsanna!
TE vagy az én emberem.Én sem tudtam volna megfogalmazni jobban.Egyetértek veled teljesen.Szive joguk azt tenni amit akarnak,és azzal akivel akarnak.
10/10
f_nikcsy 2011 szept. 09. - 15:46:43 10/10
(9530/22495)
Sziasztok!
ÚRISTEN micsoda HÍR!!!!!JÉZUSOM...:))))Majdnem leestem az ágyról....
Egyébként,azt hiszem elõbb-utóbb nem tudták volna sokáig titkolni a szerelmüket.Sajnos vagy nem sajnos,az ha valaki ma már ismert ember,az lényegtelen,hogy színészként,énekesként,mûsorvezetõként,akkoris közszereplõkké válnak, az azzal jár,hogy az emberek kíváncsiak a magánéletükre.Jencarlos is tudta ezt,hogy a médiában szereplõk élete nyitott könyv.Ez valamilyen szinten jó,hiszen,ha nem lenne ez a fogalom a társadalomban,hogy média,az ismert személyek nem lennének ismertek,nem rendelkeznének rajongótáborral.Valjuk be,nem juttatott volna egy ma ismert sztárt sehova e-nélkül,hiába tehetséges abban,amit csinál.Másrészrõl persze nagy hátrány,hiszen másfajta életvitelhez kell szokniuk.
10/10
dzsanna3 2011 szept. 09. - 15:46:15 10/10
(9529/22495)
Nem JenCarlos miatt vált el Gaby... mert ha igy lett volna, nem hagyta volna faképnél tavaly, és ment vissza a féjéhez, hogy a gyerek érdekében megpróbálják újra rendezni a kapcsolatukat... Más kérdés, hogy egymás agyára mentek a bizalmatlanságukkal... Gaby a másik szinésznõ miatt, a férje meg Jencarlosról nm szállt le, szerette volna viszaforditani a puskacsövet, és Gabyt hibáztatni a válságukért.

Még mindig az a véleményem, amire Jencarlos is hivatkozik videóban, nem lehet egy ilyen bejelentést elsietni.. Idõ kell ahhoz, hogy az ember eldöntse egy kapcsolatról, hogy tartós, hogy õ lesz a párja, mig él...Hogy nézne ki, ha az öszes csajt, akivel lencsevégre kapták Jent, bemutatják, hogy egy-két hétre õ a válaszottam... tiszta égés egy idõ után.

Õk döntik el, mikor érkezett el a pillanat... Egy biztos, az újságirók bombázták õket, õk mégis megtartották a szavukat, hogy elõször a rajongóikkal közlik a dolgot, ne mástól tudjuk meg.
10/10
1timcsi7009 2011 szept. 09. - 15:38:04 10/10
(9528/22495)
Annyira örülök neki , hogy végre nem csak a filmben vannak együtt hanem élõben is!!!!!
Kíváncsi leszek majd a babára is!!!
Most , h. az új sorozatában ( mi corazón insistében) is apuka , biztos belejön majd élõben is!!!
10/10
KLOPCSIK69 2011 szept. 09. - 15:12:21 10/10
(9527/22495)
Jól tette Gaby h elvált a férjétõl ha tényleg iyleneket múûvelt vele.
10/10
Eszter:)) 2011 szept. 09. - 15:08:22 10/10
(9526/22495)
A férjérõl ezt nem tudtam ,csak, hogy az MSED alatt kezdtek náluk rosszra fordulni a dolgok. Értem, hát Jencarlos megvígasztalta...:)) Persze Gaby jó csaj, emberileg is jónak tûnik, Jen-rõl ugyanez elmondható. Valami biztos megfogta õket a másikból, hogy ennyire közel tudtak kerülni egymáshoz,
innentõl pedig tényleg mindketten benne voltak már...!! Ezek szerint a tagadással ellentétben JC miatt vált el Gaby a férjétõl?

Hát, csak Õk tudják a dolgot. Most boldogok!!!

Csak az volt nagyon INKORREKT, hogy tagadta JenCarlos az egész story-t, pedig ez nem mostanában kezdõdött már el...
Ha Gaby hasa nem kezdene hamarosan gömbölyödni, lehet, hogy még mindig TITKOLNÁK a kapcsolatukat:(
Végülis mindegy, csak mivel sokan szeretik õket, sõt azért drukkoltak a fanok, hogy 1 párként lássák õket, elõbb is elmondhatták volna nekik!
Egyébként nekik sem hiszem, hogy olyan jó volt, (le)tagadni a másikat...
Szerzõdés kötötte õket:)))))))))
10/10
dzsanna3 2011 szept. 09. - 14:34:18 10/10
(9525/22495)
nem Gaby volt, hanem mindketten, de ne mondd, hogy ezzel a mosollyal, vidámsággal, kacagással - most a szépségérõl nem beszélve- nem vesz le bárkit a lábáról... Amikor Gaby a MSED-et kezdte forgatni, a férje a saját novellájában ejtett teherbe vkit, ezért a házassága válságba került, és Gaby Jencarlos vállán zokogta ki magát. Más kérdés, hogy igaz volt a hir vagy sem, Nem Jencarlos csábította el.
10/10
dzsanna3 2011 szept. 09. - 14:22:08 10/10
(9524/22495)
http://www.youtube.com/watch?v=LvNH6vtzBTE

2011 09 08 Twitcam de Gaby Espino y Jencarlos Canela SÍ, ESTAMOS EMBARAZADOS
10/10
KLOPCSIK69 2011 szept. 09. - 14:08:59 10/10
(9523/22495)
Mind1 hogy ki volt a lényeg h együtt vannak és boldogok együtt és hamarosan jön a kisbabájuk is. azért remélem h mi rajongók is láthatunk majd egy képet róla.
10/10
Eszter:)) 2011 szept. 09. - 14:05:29 10/10
(9522/22495)
SZÓVAL SZERINTED GABY VOLT A CSÁBÍTÓ???:))
10/10
KLOPCSIK69 2011 szept. 09. - 14:03:38 10/10
(9521/22495)
Nem is lehetne mást írni róluk annyira cukik együtt, már az MSED idejében is azt mondtam h milyen jó lenne ha a valóságban is együtt lennének és íme. Csak azt nem értem h akkor ha Gaby Jencarlost szerette akkor minek ment vissza a férjéhez, de nem ránk tartozik. dzsanna igazad van.
10/10
offtopic
dzsanna3 2011 szept. 09. - 13:57:21 10/10
(9520/22495)
Biztos, hogy ngyon jóképû pasi lesz, ha fiú, mert kiköpött anyja lesz... igazi zívtipró ezzel a mosollyal, amivel levette Jencrlost is lábáról.. Kiscsaj esetében egy zöldszemû, tiszta apja lányzóra zámthaunk... MIndkettõvel jól járnánk, mi anyukák :)
jejupi 2011 szept. 09. - 13:38:52
(9519/22495)
A számból vetted ki a szót, ugyanezt kezdtem leírni. Nagyon szépek együtt.
10/10
KLOPCSIK69 2011 szept. 09. - 12:56:26 10/10
(9518/22495)
Annyira örülök nekik, olyan szépek együtt és biztosan gyönyörû kisbabájuk lesz majd.
10/10
dzsanna3 2011 szept. 09. - 12:22:11 10/10
(9517/22495)
MUNDO NOVELERO
Jencarlos Canela y Gaby Espino: 'Sí, estamos embarazados'

Viernes 8 de septiembre, 2011

En su primera aparición pública juntos, y a través de Twitcam, Gaby Espino y Jencarlos Canela aceptaron no solo tener una relación amorosa desde hace meses y estar viviendo juntos, sino que ¡muy pronto se convertirán en papás!

La pareja decidió dar la noticia exclusivamente a sus fans, y rechazó las ofertas de varias revistas de llevar la exclusiva.

"Sí, estamos embarazados. Que lo sepa el mundo: estamos embarazados", reveló Canela hacia el final de la plática. "Qué rico compartirlo con ustedes al fin. Es lo más emocionante, el regalo más maravilloso que nos ha dado la vida. Nuestra historia es como novela. Esta es nuestra vida real, pero todavía no sabemos si es niña o niño", dijo Espino.

La pareja quien vive junta desde hace tiempo, además describió cómo fue que se enamoró.

"Nos conocimos en un proyecto maravilloso, Más sabe el diablo. Nos hicimos grandes amigos", contó Espino. "Definitivamente había química y sentimientos que fueron creciendo poco a poco", agregó Canela, quien aseguró que durante la grabación de la telenovela nunca hubo relación entre ellos.

"Ese sentimiento floreció y se enriqueció hasta el día de hoy", aseguró Espino.

Canela aprovechó para decir que tiene una muy buena relación de amistad con Oriana, la hija de Espino con Cristóbal Lander.

"Yo le deje bien en claro a Oriana que pase lo que pase siento mucho amor por ella, soy su mejor amigo y puede confiar. Quiero estar presente en su vida para siempre, se lo ha ganado, es una niña simpática, una bebé hermosa, con un corazón enorme, los niños son especiales. Ella va a tener un amigo en mi toda su vida".

La relación de Canela y Espino data desde que grabaron la telenovela Más sabe el diablo. Cantidad de veces se besaron frente a los fans, asegurando que era promoción de la producción.

En aquel entonces, Espino estaba casada con Cristóbal Lander, de quien se separó por un tiempo tras tanto rumor de romance con Canela. A Lander tampoco le fue del todo bien estando separado, pues se rumoró que había embarazado a la actriz Claudia Álvarez, quien entonces trabajaba en Azteca América y todavía era novia de Yahir. Álvarez y Lander negaron los rumores mal infundados.

Con el tiempo, las cosas se enfriaron entre Espino y Canela y la actriz venezolana regresó con su marido. Tras unos meses de intentarlo nuevamente, decidieron divorciarse.

A Canela se le empezó a ver con distintas muchachas agarrándose de las manos, hasta que otra vez los paparazzi lo captaron con Gaby Espino. Pero nunca confirmaron nada.

Eso fue hasta que esta semana iniciaron los rumores de que no solo vivían juntos, sino que Espino estaba embarazada. Y, en efecto, lo está.
bettybabe87 2011 szept. 09. - 11:59:32
(9516/22495)
Hello Mindenki!!!!

Húúúúú úgy látom,zajlik az élet....:-PPPPPMicsoda hírek..hááát nem kicsit lepett meg a dolog...de amúgy Ágika véleményével értek egyet..elsõsorban mint elõadó kéne hogy érdekelje az embereket Jencarlos,a magánélete csak rá tartozik.De ez van..az emberek kíváncsiak és pletykásak....:-PPPPP

Ebbe csak az a poén hogy Jencarlosék gyereke kb. egy idõs lesz a kistesómmal...:-PPPPPP
Pffffff mik vannak...:-))))

Pussz!