10/10
offtopic
dzsanna3 2011 szept. 08. - 10:42:54 10/10 Előzmény doramonika87
(9495/22495)
Szia Mónika!

EZ nem volt szép a cd-vel... Megkérdezted, hogy a cd van-e a csomagban, és ennek ellenére, nem vetted át. Én megvettem, mert megrendelted, benne fekszik a pénzem + a postai utánvételi dijat os nekünk kellett megfizetni: 1400 Ft-ot. Mégegyszer nem követek el ekkor ostobaságot, hogy elfogadjak bármire is megrendelést, amit nem elõre fizetnek ki. Sajnálom.
10/10
dzsanna3 2011 szept. 08. - 10:36:13 10/10
(9494/22495)
Sziasztok!

JenCarlos ha ígér valamit, azt betartja, ha nem is akkor, amikorra ígéri, e ami késik, nem múlik, 166.899 követõje van a twitteren, amit ugye, ha lefelé kerekitünk, akkor pont 100 ezer, ezért ma este, ha esik, ha fúj, megtartja a twitcamerát, és ráadásul Gabyval az oldalán!
10/10
Zsuzsa17 2011 szept. 08. - 08:23:08 10/10
(9493/22495)
Hola Chicas!

Mai twitter üzenet!!! TWITTCAM !!!

gabyespino gaby espino
by jencarlosmusic
8 de sept. A las 9 pm hora miami, twittcam de @gabyespino y @jencarlosmusic JUNTOS por primera vez!! Por ustedes, los fans...
Neli 2011 szept. 08. - 04:26:28
(9492/22495)
na akkor a kövi...
Neli 2011 szept. 08. - 04:25:18
(9491/22495)
lássuk, beteszi-e... most csináltam :P
doramonika87 2011 szept. 07. - 22:39:22 Előzmény édesmaya
(9490/22495)
Hello édesmaya!

A CD-met a családom nem vette át, ezért visszaküldték a feladónak. A zombis film válogatására sajnos nem tudtam elmenni, mert egy websorozat forgatásán voltam. Pénteken és szombaton megyek a Szerencsekerékbe. Azért írok hajnali 3-4, mert akkor van idõm. A fanklub találkozót, azért kérdeztem meg, mert kb. 3 havonta szokott lenni és, hogy elõre tudjam tervezni a szeptembert és az októbert. Most sok forgatás van hétvégén is és szeretném elõre tudni a találkozó idõpontját, mert, akkor azt a napot nem vállalom el.

További szép hetet kívánok mindenkinek.

Mónika
bettybabe87 2011 szept. 07. - 21:25:51
(9489/22495)
Hello Lányok!

Hát mondhatom jó eltûntem...no ettõl féltem....ezért nem merek biztosat ígérni....:-((((
Valahol persze jó,mert beindult nagyjából az üzlet,de millió gonddal, bonyodalommal és egy csomó változással egybekötve...Komolyan mondom nem tudom még meddig bírom,de egyre jobban úgy érzem hogy ez nem nekem való.

A sulit már nagyon várom,16.-án lesz az elsõ elõadásom...hááát nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz:-)

Szóval bocsi Lányok....:-)

A jó hír hogy elfogyott az összes szórólap ami nálam volt...hááát majd meglátjuk hogy ez számít-e valamit...
A suliban pedig nyomulni fogok 1000-rel Jencarlos ügyben...

Jók legyetek!Szép estét Mindenkinek!
10/10
KLOPCSIK69 2011 szept. 07. - 17:29:51 10/10
(9488/22495)
Hát persze, hogy ne megint Levy-vel lenne riport az epizódban. Annyira unom már a képét, amúgy meg a People szavazásán nem is születhetett volna más eredmény :). Üdv Reni
10/10
dzsanna3 2011 szept. 07. - 09:55:23 10/10
(9487/22495)
BUENOS DÍAS TODAS!
10/10
dzsanna3 2011 szept. 07. - 00:47:27 10/10
(9486/22495)
A szavazáson JENCARLOS NYERTE EL A LEGSZEXISEBB LATIN FÉRFI- 2011 CíMÉT

Oswaldo Pisfil cikke

Jencarlos Canela es elegido como El Hombre Más Sexy del 2011 en el portal de internet de la revista People en Español

A través de una popular encuesta que reunió a los 15 Hombres Más Sexys del 2011, el cantante y actor cubanoamericano arrasó con todos los votos del público.

Miami, 06 de Septiembre 2011.-

La joven estrella de la música y la televisión Jencarlos Canela, acaba de ser elegido como El Hombre Más Sexy del 2011, a través de una singular encuesta realizada por el portal de internet de la revista People en Español, quienes sometieron a votación a los 15 Hombres Más Sexys, los cuales aparecen en la edición del mes de octubre de la mencionada publicación.

El interprete del tema "Mi Corazón Insiste", resultó el ganador absoluto en esta competencia con el 43% de los votos, seguidos por los actores William Levy y Mark Tacher, quienes obtuvieron un 17% y 10% respectivamente. Cabe resaltar que Jencarlos Canela también ha sido seleccionado por la revista People en Español como uno de Los 50 Más Bellos del 2011 y uno de Los Mejor Vestidos también en este año.

Mientras continúa con las grabaciones de la telenovela "Mi Corazón Insiste", este talentoso artista trabaja paralelamente en todos los preparativos de lo que será su próxima gira musical, la cual abarcará diversos países de Latinoamérica y Europa, sin dejar de mencionar que sigue con la promoción de su segundo disco "Un Nuevo Día", el cual incluye el tema "Baila Baila", mismo que interpreta al lado de Pitbull y El Cata.

Para saber más sobre Jencarlos Canela también lo pueden seguir a través de su cuenta oficial en Twitter: @jencarlosmusic

Ez a kép ez év április 21-én, JenCarlos szülinapi koncertjén készült, ha még emlékeztek rá
10/10
offtopic
dzsanna3 2011 szept. 06. - 23:40:15 10/10
(9485/22495)
Szia, Ágika!

Ha egyáltalán elkészül Jennel az a riport, és jövõ márciusban addják le, akkor ugyaanolyan idejemúlt lesz a téma, mint most William Levy kibékülése Elisabeth-tel, mert én most vettem meg az októberi People Espanolt, amiben még másik országba is költözött Levy, és megigérte, hogy a gyermekeinél nem lesz számára fontosabb senki soha... Kibékülésrõl szó sincs, mert a következõ cikk az anyósával mutatja elisabeth-et, merthogy együtt járkálnak vásárolni.
10/10
offtopic
dzsanna3 2011 szept. 06. - 23:37:46 10/10
(9484/22495)
Szia, Ágika!

Ha egyáltalán elkészül Jennel az a ariport, és jövõ márciusban aják l, akko ugnoln idejemúlt lesz a éma, mint mos William Levy kibékülése Elisabeth-tel, mert én most vettm meg az okóbery People Espanolt, amiben még másik országba is költözött levy, és megigért, hogy a agyrmekeinél nem lesz számára fonosabb senki soha... Kibékülésrõl só nins, mert a következõ cikk az anyósával jtatja elisabeth.et, merthogy együtt járkálnak vásárolni.
10/10
offtopic
dzsanna3 2011 szept. 06. - 23:35:11 10/10
(9483/22495)
Köszike
10/10
édesmaya 2011 szept. 06. - 21:24:39 10/10
(9482/22495)
Lányok úgy néz ki, a holnapi Epizódban sem lesz még Jenkyvel késíztett riport! Ma láttam az Rtl-en a beharangozóját, és sajna sehol sem látszott, hogy benne lesz.
A zizz egye meg, hát mikor lesz már?
Persze már megint Lewyke lesz benne, mert kibékültek Elizabeth Gutierrez-zel.
10/10
édesmaya 2011 szept. 06. - 21:22:43 10/10
(9481/22495)
De szép ez az összeállítás Dzsanna!
Ügyi vagy!
10/10
dzsanna3 2011 szept. 06. - 21:19:49 10/10
(9480/22495)
Jencarlos az MCI 76. részében
10/10
Zsuzsa17 2011 szept. 06. - 21:06:28 10/10
(9479/22495)
http://msnlatino.telemundo.com/novelas/Mi_corazon_insiste/video_player?uuid=9cb79f07-2a71-4984-ab7d-ed6dc7af0908

Mi Corazon Insiste: Resumen Semana (09/02/11)
71-75 rész

Andres: Van ott néhány alak. Fuss! Fuss!
Camilo: Ezek lõnek ránk!
Andres: Fuss Camilo, fuss!
Lola: Oh, Istenem! Tudom, valami rossz történik. Istenem, nem engedheted meg. Andres azért van ott, hogy rajtam segítsen., és hogy segítsen Rodrigónak megkeresni az édesanyámat. Kérlek védd meg õt az rossz dolgoktól, amik érzem, hogy megtörténnek. Van egy gyermekünk, kérlek védd meg õt.

Tiberio: A fene egye meg! Miért hagytad megszökni õket? Kivel is dolgozok én együtt? Értelmi fogyatékosokkal? Miért nem végeztetek velük ma reggel?
Félix:Már elmagyaráztam, fõnök. A repülõtéren vártunk rájuk, de fegyveres fickók kísérték õket. Nem tudtunk csinálni semmit, lehetetlenség volt.
Tiberio: És most Andres Suarez visszajön. Visszajön Los Angelesbe azzal a tudattal, hogy életben vagyok. Ki tudja, mi másra jött még rá.

Vicky: Ez Tiberio? Itt sokkal fiatalabbnak tûnik. És mit keres Andresnál ez a rajz, kedvesem?
Debora: Mama, hát nem érted?
Vicky: Nem
Debora. : Andres Rajzolta ezt. Nagyon jól ismerem a férjem vonalvezetését. Ez azt jelenti, Andres tudja, ki Tiberio! És ez nem jóóóó! Oke. Mama, tedd el a bõröndöt . El kell mennem egy pillanatra. Jól figyelj! El ne mond Andresnek, amit most felfedeztünk!!! Érted?
Vicky: Igen
Debora: Tedd el.

Rodrigó: Örülök, hogy újra itt vagy. Már aggódtam. Nagyon nehezen bírtam egyedül.
Camiló: Mi is kemény idõt éltünk át.
Rodrigo: Miért , történt valami?
Andres: Nem, jól vagyunk , apa. Tökéletesen jól vagyunk. Üljünk le. Nos... Elõször is sikerült egy leírást szereznünk Tiberiórol, a gyerekkori barátjától, hogy, milyen is a külsõje. Az elbeszélése alapján, készítettem ,egy, az arc részleteibõl összerakott vázlatot Tibériról. De a rajz eltünt. Egyszerûen nem tudom, hogyan. Amikor kinyitottam a bõröndöt, nem volt ott.
Rodrigo: Lehet, hogy Panamában hagytad?
Andres: Nem ez egyáltalán nem lehetséges.
Camilo: Láttam, amikor Andres beletette a rajzot a bõröndbe. Valakinek ki kellett vennie, amikor a repülõtéren leadtuk.
Rodrigo: Ennek semmi értelme sincs. Kinek lenne szüksége egy rajzra? Egy kutyát találtatok?

Tiberio: Se az FBI-nak, se a CIA-nak, se egy tetves rendõrnek. Soha , senkinek nem volt még képe rólam. Fölfogtad, Debora? Elegem van a férjedbõl. Ha továbbra is oda dugja az orrocskáját , ahová nem kéne, nem fogja megérni a 3o. Életévét.
Debora: Ne, ne õt. Kérlek, ne öld meg õt. Könyörgök.
Tiberio: Mit akarsz, mit tegyek? Börtönbe csukassam? Hadd mondjak el nekem valamit! Ha én elbukom, te velem együtt buksz. De ne aggódj, megölöm, mielõtt ez megtörténik.
Debora: Kérlek, ne öld meg! Tibério, megígérted, hogy békén hagyod.
Tiberio: Õ az, aki engem nem hagy békén.
Debora: De megölni is hasztalan lenne. Fenyegesd meg! Rémiszd meg valamivel vagy valakijét akit szeret. Például ijessz rá a lányával. Fenyegesd meg, hogy a lányának esik baja..... Lola Volcan lányáról beszélsz? Igen õ az apja Lola Volkán gyerekének. Annak a nõnek a gyereke, akitõl szeretnél megszabadulni, igaz?
Debora: Igen, tõle...
Tiberio: Deborita, te az ördöggel vetekszel.
Debora: Nem, csak gyakorlatias vagyok.

Felix. Hello, Andres Suarez. Nem is tudod, milyen szerencsés vagy. Hány alkalommal kíméltük meg az életedet...Tudod kinek az üzenetét hozom. Tiberioét, Az ö saját üzenetét.
Andres: Mond meg Tiberionak, menjen a pokolba.
Felix: Tudom, nem akarod ugyanúgy vakként végezni, mint az apád, vagy megkéselve, mint Marcelo Santacruz, vagy lelõve, mint Correa, igaz? De nem ez Tiberio üzenete. Tiberio azért küldött, hogy elmondjam, vigyázz magadra és a családodra. Ugye nem szeretnéd, hogy akármi is történjen Isabelitával, igaz? Nagyon sajnálatos dolog lenne, ha egy kisbaba lenne az, aki a következményeket viselné. Mert, ha továbbra is Tibério után szaglászol, a gyerek meg fog halni.

Andres: Lola, miért nem mondtad meg nekem, amikor rájöttél?
Lola: Andres ,kérlek, Te és én alig találkoztunk, alig beszéltünk. Ne hidd, hogy olyan könnyû feldolgoznom, hogy az az a férfi az apám.
Andres: Ez még egy ok arra, hogy minél távolabb kerülj tõle. Te nem ismered. Bármire képes. Tudom, hogy, bánthat téged, és a lányomat is. El kell messzire utaznod. Egy másik államba, egy másik országba, ha lehet.
Lola: Kinek az agyában született meg ez a brilliáns ötlet? A tiedben, vagy a téged befolyásoló kis feleséged agyában? Nem gondoltál arra, hogy esetleg Debora volt az aki a megveretésedet elrendezte? Hogy megrémisszen, és végre elválasszon a lányodtól?
Andres: Lola? Mi bajod van? Debora tudja, hogy mennyire szeretem Isabelitát. Õ nem választana el a lányomtól.
Lola: Egyszerûen nem hiszem ezt.... Andres, nem hiszem... Elfelejtettem, hogy sohase hittél nekem, de neki, neki elhiszel mindent, amit csak mond.

Andres: Gondolod, hogy helyes Isabelitát ilyen késõi óráig magára hagyni?
Angel: Azt hiszem Dolores, jobb ha megyek.
Lola: Igen Angel. És elnézést a kényelmetlen helyzetért.
Angel: Majd várom a hívásodat. Jó éjszakát.
Lola: Andres, megint itt vagy. Mi bajod van?
Andres: Ki ez a pasi?
Lola: Menj , kérlek.

Tiberio: Hadd mutassalak be titeket valakinek , akiben tökéletesen megbízom. Az utcán akadtam rá erre a srácra, és én neveltem fel. Nagyon ügyes, és nagyon intelligens. Biztos vagyok benne, egy napon többre viszi mint én. Hölgyeim és uraim, hadd mutassam be a keresztfiamat: Angel Melendezt.

Andres: Mit gondolsz, Lola?
Lola: Igen Andres, azt mondanám, ez õ.
Rodrigo: Ez ugyanaz az ember, aki segített neked Panamában, és aki beszélgetett veled Andres tárgyalásán.
Lola: Igen Rodrigó, õ az.
Andres: Csináljunk egy kísérletet.

Debora: Az egyetlenegy dolog amirõl most gondolkodnunk kell,: hogyan állítsuk Angelt a mi oldalunkra.
Vicky: Mit röhögsz te vén ember?Vesztes, Szerencsétlen?
Ramon: Az a srác feltétel nélküli hûséggel kötõdik Tiberiohoz. És ti ketten akármilyen bûbájt vettek ki rá, nem fogjátok Tibérióval szembe állítani.
Debora: Azt csak te gondolod. Nekem más a véleményem. Fogadjunk?

Angel: E pillanatban Debora a legnagyobb intrikusom. Nagyon csendben volt..Állandóan téged és engem figyelt.
Tiberio: Ez a Debora egy igazi pasi gyûjtõ. Nem tudja, hogy kell sakkozni, de tudja hogyan kell lépnie.
Angel: Csak nem azt akarod mondani, hogy volt már egy meccsetek?
Tiberio: Nem , még sokat kell tanulnia. Van egy hatalmas hibája, a nõi ösztönei becsapják.. Túlságosan kíváncsi.
Angel: Igen , észrevettem. Ez az.
Tiberio: Légy nagyon óvatos. Lehet, hogy el akar majd csábítani.
Angel: Miért mondod ezt? Ne mond, hogy már veled megpróbálta? Nos én úgy gondolom, te vagy az aki élvezi, ha provokálhatja. Biztos vagyok benne.

Andres: Ez Tiberio Guzman 20 évvel ezelõtt. A portré, amit elloptak , majdnem úgyan ilyen volt.
Nos , ez Tiberio most. A mögött a sötét szemüveg mögött, feltételezhetõleg egy csúnya sebhely van, Sav okozta hegg. Vagy egy mûtéti beavatkozás helye. Nem tudjuk. A neve Tiberio Guzman, de sokkal valószínûbb, hogy Carlos Gonzales néven lépett be az USA területére.
Felügyelõ: Carlos Gonzales? Nagyon hétköznapi neve van. Mint a Juan Perez a latinok között vagy a John Smith az amerikaiak között. De legalább van egy bizonyítékunk. Andresz nagyon köszönjük. Tényleg nagyra értékeljük a segítségedet.

Debora: Természetesen elküldöm e- mailben, és így jobban áttanulmányozhatják. Köszönjuk. Rendben? Szerelmem, örülök, hogy itt vagy. Szeretném bemutatni Angel melendezt, az új partnerünket, Andres Suarez, a férjem.
Andres: Szóval, te képviseled a panamai befektetõket.
Angel: Igen, így van.
Andres: Találkoztál valaha Marcelo Santacruzzal?
Debora: Miért kérdezed ezt , Andres?
Angel: Nem gond. Nem volt szerencsém hozzá. A vállalat nevezett ki engem erre a nagyon fontos posztra, nem sokkal az õ halála után.
Andres: Értem. És miféle üzletekben intéz?
Angel: Ez a kérdésed személyesen rám vonatkozik, vagy a vállalatnál betöltött tisztségemre?
Debora: Andres, mit akarsz ezekkel a kérdésekkel?
Andres: Semmit. Válthatnánk néhány szót négyszemközt? Nem gond?

Soledad: Ölj meg, Ölj meg! Inkább meghalok, mint hogy úgy éljek, mint egy állat. Ölj meg!
Tiberio: Édesem, olyan sokat változtál. Valaha ijedt kismadár voltál, és most megmutatod a karmaidat? Igen? Sajnálom, de innen soha nem jutsz ki. Soha nem látod a lányodat és az unokádat. Errõl jut eszembe, nagyon aranyos.
Soledad: Honnan tudod, te szörnyeteg? Hogy hogy láttad õt?
Tiberio: Azért mert jó apa vagyok. Mert szeretek velük lenni. Mint ahogy megmondtam neked az elõbb, te innen soha nem fogsz kiszabadulni amíg én élek. Addig, amíg úgy nem gondolom, hogy érdemesebb megölnöm téged.
Soledad: Gyûlöllek. Undorodok tõled. Rajtam töltsd ki a haragod. De hagyd békén a lányomat és az unokámat. Ne tedd tönkre az õ életüket is , mint az enyémet!

Andres:Mit csinál az az alak Lola házában?
Debora: Nagyon jó kérdés. Mi köze a férfigyûjtõ Lolának Angel Melendezhez?
10/10
Zsupo 2011 szept. 06. - 18:53:07 10/10
(9478/22495)
Újra itthon. A csomagom elveszett és nem tudok még semmit hiába hívom a megadott telefonszámot senki nem veszi fel.
10/10
dzsanna3 2011 szept. 06. - 12:15:15 10/10 Előzmény dzsanna3
(9477/22495)
Bocsi, ezt a tablót akartam feltenni
10/10
dzsanna3 2011 szept. 06. - 11:57:28 10/10
(9476/22495)
szia, ESzti!

Igen, most nézgetem visza a beszélgetéseket, amiket még nem láttam. Örülök, hogy tetszenek a tablók. Reméltem, hogy így lesz, azért készítem õket. A washingtoni koncert olyan tavaszi hangulatú a szabad térben, hogy el sem, hiszem, õsz van...