10/10
Zsuzsa17 2011 aug. 31. - 07:55:22 10/10
(9375/22495)
Hola Chicas!

http://www.peopleenespanol.com/pespanol/galleries/0,22491,2090622,00.html#2306292

Szavazzatok Jencarlosra, hadd õrízze meg a legalább 24 %- át a listán.
10/10
xico 2011 aug. 30. - 23:34:05 10/10
(9374/22495)
Én is megyek hozzád hasonlóan! :)
Jó volt, hogy ma összejöttünk ennyien és nem szólóztunk megint. :) Bízom benne, hogy sûrûbben lesz ilyen!

Szép Diablo-s álmokat Neked, meg azoknak, akik inkább csak olvasnak!

Puszi
10/10
xico 2011 aug. 30. - 23:31:31 10/10
(9373/22495)
Pár szót megértettem belõle, de az édes kevés, hogy megértsem rendesen. Beszélt a számokról az új albumon. Kérdezték Gabyról is, de az sejteni lehet, hogy terelte a szót. :)

Így, ahogy mondod. A többi is hozzá tartozik, nem csak a szem. :) Remélem én is, hogy nem száll el magától, mert akkor el fogja veszíteni a varázsát, és a rajongói nagy részét is szerintem.
10/10
xico 2011 aug. 30. - 23:28:40 10/10
(9372/22495)
Ismerem az oldalt. Háááát jó kérdés ez a magasság dolog. Dzsannánk tudná a választ, magához viszonyítva gondolom meg tudja saccolni, hogy mégis mekkora lehet a kis drága, bár szerintem azért nagyobb, mint 180 cm. Bár a csoda tudja.
10/10
xico 2011 aug. 30. - 23:25:58 10/10
(9371/22495)
Köszi szépen a fordítást! Hála neked, a sötét foltokra is választ kapok! :)
10/10
Eszter:)) 2011 aug. 30. - 23:25:45 10/10
(9370/22495)
Na, elmegyek. Bocsi, hogy ma ekkora forgalomnövekedést sikerült produkálni (Legalább a Port.hu örül...!!:))) ), ez egy ilyen nap volt, Lányok!:))

Jaaa, ÉS TUDOM, HOGY A "BÖLCSEK KÖVE" JENCARLOS-NÁL van, és nem nálam, de meg is hagyom Neki!!!:)) Legközelebb, majd kevesebbet...

Jó Éjszakát Kívánok Mindenkinek!!!:))

Sziasztok!!:))D
10/10
Eszter:)) 2011 aug. 30. - 23:20:35 10/10
(9369/22495)
Zsuzsa, köszi a fordítást Neked!;-)))DPP
10/10
Eszter:)) 2011 aug. 30. - 23:17:34 10/10
(9368/22495)
Valaki értett is belõle valamit, hogy mit mondott ma a rádióban JC?:))
Gondolom, nem sokan.:((

Hááát, igen Xico, JC-t a "szeme teszi" azzá, aki! Nagyon lesarkítva persze... Ezután következnek a belsõ értékei is természetesen, amik mellett azért nem lehet szó nélkül elmenni, ez is hozzá tartozik az igazsághoz. Ez még nagyobbá teszi Õt.:)) És így van jól, tényleg. Csak ne szálljon el magától a jövõbe (sem), és akkor minden O.K. lesz/marad!
10/10
Eszter:)) 2011 aug. 30. - 23:09:12 10/10
(9367/22495)
a moderáció helyén (csillagok nélkül):

*s*t*ar*i*t*y
10/10
Eszter:)) 2011 aug. 30. - 22:55:52 10/10
(9366/22495)
EGYÉBKÉNT EZ TÉNYLEG IGAZ?!

ITT AZT ÍRJÁK, HOGY JENCARLOS CANELA 180 CM MAGAS!!!:

http://starity.hu/sztarok/jencarlos-canela/

Neeem gondoltam volna, azt hittem, magasabb!

Egy 10cm-s magassarkúban akkor simán "túlnõnek" rajta a lányok!:)) Vagyis magasabbak nála...:-))) Hmmm., Tényleg magasabbnak hittem.

Szerintetek?!;-))DDPPP
10/10
Zsuzsa17 2011 aug. 30. - 22:55:18 10/10
(9365/22495)
Sziasztok !
Itt a következö resumenes fordítása:

Mi Corazon Insiste: Resumen Semana (08/19/11)
61-65 rész.

http://msnlatino.telemundo.com/novelas/Mi_corazon_insiste/video_player?uuid=d7c9e7ac-2ea2-4889-b58e-8ecea61f6d17

Tiberio: Ezen a vacsorán, úgy fogunk ünnepelni, mint a hajdani harcosok és jó katonák tették a csata után. Például, a szamurájoknak megvolt a saját becsületkódexük, hûségesküjük és hallgatásuk. A szamurájokat említvén, ideadnád Félix a Katanámat? Mi, akik a Kendot , a kard mûvészetét gyakoroljuk, nagy tiszteletben tartjuk a szabályokat, melyeket a szamurájok magukénak vallottak, követtek, több ezer éve. Ez a Bushido. A bushidónak van néhány fontos alapelve. De van egy amit én mindenek felett tiszteletben tartok. A Chugi. Hogy mirõl szól a Chugi? Az odaadásról és a hûségrõl.

Bíró: Kérem a vádlott álljon fel. Kalifornia állam Andres Suarez ellen felhozott ügyében, a Marcelo Santacruz meggyilkolása vádpontban , a meggyõzõ és elegendõ bizonyíték hiányában, valamint, hogy a a tanúról kétséget kizárólag bizonyítást nyert, hogy megvesztegetés hatására változtatta meg vallomását, a bíróság Andres Suarezt ártatlannak nyilvánítja. Nem bûnös. Azonnali hatállyal szabadlábra helyezi.
Debora: Andres , drágám szabad vagy.
Camilo: Mondtam neked, kihozlak onnan. Szabad vagy!
Andres_ Sikerült. Köszönöm, hogy küzdöttél értem. Köszönöm, hogy kiszabadítottál. Most már láthatom, amint a lányom felnõ. Te jó ég! El se hiszem.

Andres: Szia Drágaságom! Én vagyok a te apukád! Oh, Gyere ide! Ide hozzám! Nekünk kettõnknek sok mindent meg kell beszélnünk.... Tudom, nem voltam ott, amikor érkeztél, és nem láthattál engem, de ez meg fog változni, édesem. Én.. én vagyok a legszerencsésebb ember, mert mindig a legszebb nõk vettek körül, a nagymamád, Laura, az édesanyád, Lola és most te. Minden kétséget kizárólag, te vagy a legszebb. El se tudod képzelni, milyen nehéz volt eljutnom ide hozzád. Nekem és anyukádnak meg kell oldanunk néhány gondot..Sokat vitatkoztunk az utóbbi idõben , de ezt most le kell rendeznünk. Meg kell beszélnünk. Mert nem igazság, hogy nem ölelhetlek meg, és nem dajkálhatlak annyit, amennyit szeretnélek. Most, hogy itt vagy ilyen közel, egyenesbe kell tennem a dolgokat. A tõlünk telhetõ legjobbat érdemled, csak a legjobbat. Még akkor is, ha a mamád és én nem vagyunk együtt, még akkor is, ha nem mi vagyunk a legtökéletesebb pár, mi leszünk a világ legjobb szülei. Ezt megígérem neked Isabelita, szerelmem.

Debora: Andres!
Andres: Várj kérlek! Mielõtt bárki is mondana bármit, különösen te, Debora, Szeretnélek emlékeztetni benneteket, hogy a lányom a szemközti házban lakik. És én annyiszor fogom meglátogatni, ahányszor csak akarom, ahányszor csak szükségét látom, és bármilyen idõpontban.
Vicky: Andres: Senki se mond semmit. Még csak nem is beszélünk róla.
Andres: Nagyszerû! Csak azt akartam, hogy ez egyértelmû legyen. Semmi nincs Lola és én köztem, csak a baba. Akár egyetértesz ezzel vagy sem, gondoskodni fogok a gyerekrõl. Ott leszek neki az élete minden pillanatában. Tehát most válassz. Elfogadod, vagy elválnak útjaink.

Tiberio: Észrevettem, hogy szereted figyelemmel kisérni a barátaidat a hírekben. Azt akarom, hogy ezt nagyon figyelmesen nézd meg. Most láthatod, amint a barátaid felbukkannak a hírekben.
Andres: Apa.. Apa!... Tarts ki Apa, figyelj rám. Nem vagy egyedül, itt vagyok melletted.
Riporter: Rodrigo Suarez felügyelõ otthona elõtt vagyunk. Egy robbanás miatt súlyos balesetet szenvedett.
Tiberio: Tessék, édesem! A drága kis rendõröd, felrepült az egekbe. Probléma csak az, hogy nem volt se ûrhajója, se ûrhajósruhája....
Soledad: Te átkozott gyáva dög.. Nyomorult féreg!!!
Tiberio: Ez az ahogy tetszel nekem. Szeretem látni, amikor prüszkölsz mint egy vad macska.
Soledad: Ha tehetném, széttépnélek, te átkozott.
Tiberio: Hogyan? Savval, ahogy legutoljára tetted?
Soledad: Saját kezemmel ! Tényleg megtenném a saját kezemmel, Eressz el!!
Tibério: Oh! Tényleg bedühödtél. Így tetszel nekem, felizgatsz Soledad.

Lola: Camilo, Szia
Camilo: Lola...Hogy van Rodrigo?
Camilo: Nos két dolog van, Még mindig kritikus állapotban van, az életéért küzd. A másik, hogy Sofia még mindig õt szereti.
Lola: Hát persze, miért ne tenné? Rodrigo mindenki számára különleges.
Camilo: Talán annyira különleges, hogy mindannyiunkat hétköznapinak tüntet fel. Sajnálom Lola. Nem vagyok egészen magamnál. Meglehetõsen fáradt vagyok.
Sofia: Úgy tûnik a sebészek stabilizálták az állapotát.
Lola: Megmondtam neked, elõre megmondtam. Rodrigó nagyon erõs és nem fogja feladni.
Sofia: Igen így van.
Lola:Különösen akkor nem, amikor annyi mindenért érdemes élnie.
Camilo: Most már ugye megengeded, hogy meghívjalak egy kávéra, oke?
Sofia: Camilo, azt hiszem nem ez a megfelelõ pillanat.
Lola: Nem Sofia , menj csak vele. Én itt maradok.
Sofia: Nem nem mehetsz be, ha Andresnek van szüksége bármilyen kezelésre. De én bemehetek. Ezenkívül elfelejtettem megkérdezni az ápolónõt valamirõl. Mindjárt visszjaövök.
Lola: Most már mindent értek
Camilo: Mit?
Lola: Beleszerettél Sofiába!

Andres: Az elsõ dolog amit el kel fogadnod, amit érzel, és amin keresztülmész. Teljesen világos volt számodra, hogy idejössz , meglátogatni Sofia nénit, és most itt vagy.
Daniel: De ez nagyon nehéz. Olyan, mintha az akaratom ellenére cselekednék. És a testen könyörög a szerért. Megpróbálok küzdeni, de a testem mindig talál egy mentséget, és újra, meg újra visszaesek. Ez erõsebb mint én vagyok.
Andres: Dani, Dani! Nincs olyan, amit az ember el ne viselne. Daniel, szeretném , ha figyelmesen meghallgatnál. Édesanyánk élete nagyon nehéz volt. Mindketten láttuk, ahogy éveken át szenvedett.De senki se állítja, hogy arra lennénk ítéltetve, hogy a szüleink vétkeit kövessük. Ez nincs megírva sehol sem. Nincs megírva, hogy nem lehetünk jobbak, és hogy annyi hibát kéne elkövetnünk, mint õk. Megvan a választási lehetõségünk, Daniel. Jobbíthatunk az életünkön. Te is megteheted, én is megtehetem, mindannyian megtehetjük.
Daniel: Mindannyian követünk el hibákat.
Andres:Igen. A legfontosabb dolog , hogy felismerjük õket. Avval nem tanulsz , hogy elfutsz a dolgok elõl , amik fájdalmat okoznak. Szembe kell nézned a nehézségekkel, Danny. Menj el a rehabilitációra. Ígérd meg , hogy abbahagyod a drogozást. Nem adhatod föl most. Legyen hited. Higgyél magadban. Erõs és nagy akarattal rendelkezõ ember vagy.
Daniel: Esküszöm megteszem.
Andrtes: Oke, itt leszek melletted.

Adelita: Cserben hagylak Soledad és nem érdemlek meg semmit.!
Soledad. Jól figyelj rám. Nem vagy értéktelen. Jó ember vagy. Családod van, aki szeretet téged. Nagyon fontos vagy sokunk számára. Szeretnek téged, és szükségük van rád. De te vagy az elsõ, akinek meg kell bocsájtania saját magának. Adelita, igérj meg nekem valamit. Azt , hogy az elsõ adandó alkalommal elszöksz innen. Fuss, fuss, messze ettõl a helytõl. Telefonálj Lolának, Hívd fel.
Adele: Lola, Lolának meg kell tudnia, hogy Soledad életben van. Lola...

Etelvira: Aranyoskám!
Lola: Az én pici lányom olyan tündéri. Hallo!
Adele: Lola, Lolita te vagy az?
Lola: Adele? Az istenért, hol vagy? Mond meg és elmegyek érted.
Adele: Ez egy importtal foglalkozó vállalat. Lola, rájöttem valamire, amit neked is tudnod kell.
Lola: Persze, hogy fontos. De vissza kell jönnöd hozzánk. Ott kell hagyni ezt az életedet, és vissza kell térned a családodhoz.
Adekita: Lola , nincs idõ! Lola, hallgass ide. Láttam az édesanyádat!
Férfi: Kivel beszélgettél te kis kurva,
Tibérió embere.: Tudatnom kell a fõnökkel
Adelita: Engedj el!
Férfi.: Mikor fogod abbahagyni a butaságaidat?
Adele: engedj el!
Férfi: Azt hiszed , okos vagy, igaz? Megtanítlak viselkedni, te nyomorult! Viselkedj rendesen, vagy nem fogod megkapni az adagodat. És ha nem adom be neked, belehalsz .Meghalsz.

Lola. Adelita hívott, de hívás megszakadt.
Pepe: Az unokám? Õ hívott, Elmondta, hol van?
Lola: Nem , Pepe, csak annyit mondott, hogy valamit tudatnia kell velem az édesanyámrõl.

Andres: Papa, én vagyok az , Andres!
Rodrigo: Andres , fiam..
Andres: Igen , itt vagyok.
Rodrigo: Hol vagy?
Andres: Itt vagyok, itt veled.
Rodrigo: Miért olyan sötét minden? Nem látlak téged! Nem látok semmit fiam.
Andres: Itt vagyok melletted.
Rodrigo: Megvakultam? Andres, fiam, vak vagyok. Ez a helyzet. Nem látok. Andres, nem látok!
10/10
xico 2011 aug. 30. - 22:49:05 10/10
(9364/22495)
10/10
xico 2011 aug. 30. - 22:48:30 10/10
(9363/22495)
Én nem vagyok kibékülve ezzel a nézettséggel. Tisztában vagyok vele, hogy hogy mûködik, de akkor is, nem a valóságot tükrözi, nagyon nem. Twitteren is rengeteg rajongói oldal van, nem beszélve, hogy minden karakternek van már twittere. Szerintem ez nem véletlen. Meg arra is kíváncsi lennék mellesleg, hogy a Telemundon hányan követik, mert biztos nem kevesen.

Jenre visszatérve, a szemével tényleg tudja mit csináljon, meg a tekintetével, hogy az ember lánya elolvadjon. De jól van ez így, és maradjon is így, mert ha nem akkor elvész a varázs, és akkor mi lesz velünk. :P
10/10
Eszter:)) 2011 aug. 30. - 22:23:50 10/10
(9362/22495)
A nézettségi adatok ezek szerint most sem jobbak. JAJJ:((
MONDJUK ÉN NAGYON SZERETM CARMEN-T IS, DE LEHET, HOGY nem õ volt a legjobb választás Jencarlos mellé fõszereplõnek! Amelyik szíésznõ nem vállalta (Dulce Maria), hogy játszon a novellában, szerintem jobb karakter lett volna. Jobban illenek JC-VEL!Fiatalokat játszanak, nekik ezt a tényt JOBBAN ELHINNÉM!(Mondjuk Dulce MARIA TÉNYLEG FIATALABB IS CARMEN-NÉL.)

A Pecados Ajenos-t én is megnéztem volna,(a spanyol nyelvûbe bele is néztem már egyszer), de most már nem biztos, hogy nézném. Nem fogott meg annyira az a film, ott nem is fõszereplõ Jen. Pont elég belõle Dzsanna tablója! OTT A LÉNYEG RAJTA!;-)))DDPPP AZOK A TABLÓK SZUPIK!!!!!!
10/10
Eszter:)) 2011 aug. 30. - 22:13:34 10/10
(9361/22495)
Szebb külsõt faragtak Neki akkor!:))))

Egyébként tényleg a különbözõ tekintetei azok, ami miatt imádják! A szeme, és ahogy játszik vele! Abban zseni... Nagyon jól tudja/elsajátította, hogy mikor, kire, hogyan, ... is kell néznie. Játszik, játszik, és elhiteti Veled simán, amit akar!
"Eladja magát, és Te megveszed!" Vagy valmai ilyesmi...

Testileg pedig sok pasi bír hasonló kinézettel, csak hát az arcberendezés, az a nem mindegy!;)))
10/10
xico 2011 aug. 30. - 22:12:05 10/10
(9360/22495)
Egyet értek, de azért még a Pecado ajenost is megnézném. Akadnak abban is jó kis jelenetek Jencarlossal. :P Elég csak Dzsanna tablóira gondolni!!!
offtopic
handi99 2011 aug. 30. - 22:08:04
(9359/22495)
10/10
Eszter:)) 2011 aug. 30. - 22:04:51 10/10
(9358/22495)
Pontosan!!!:))
Jencarlos-t én jobban szerettem az MSED-ben, mint most az MCI-ben!
Akkor hooszú haja volt, Gaby-val jól játszottak, elõször találkoztunk Magyarországon Jencarlos-sal a képernyõn egy sorozatban, az egész kerek volt.
Szerintem Mindenkinek hiányzik (vagy csak jól titkolja ezt a tényt;-)) ) az akkori JC!;))D
10/10
xico 2011 aug. 30. - 21:58:57 10/10
(9357/22495)
Na igen, Diablot másért szerettük. :P Mondjuk ezért az arckifejezésért....
Jaj, de hiányzik a kis drága! :))))
10/10
xico 2011 aug. 30. - 21:56:51 10/10 Előzmény édesmaya
(9356/22495)
Szép álmokat, Neked is Jencarlosszal!
Puszi