10/10
dzsanna3 2011 aug. 16. - 23:20:02 10/10
(8935/22495)
köszi dandi...

A Telemundo lecsapott Ferro Carlos humorára, és készit egy videót VUELVO A tI CIMMEL, aminek a novellához semmi köze, lgfljebb DAL SZÖVEGÉHEZ, ILYMÓDON:

Y VUELVO A TI --- PORQUE --- MI CORAZÓN INSISTE :)

Ha megnézitek, FERRO DRÁGA, AMIKOR A HAJÁT FÉSÜLI A FODRÁSZ, Õ A FODRÁSZ HaJÁT RENDEZGETI :)
Illetve agonlõve fekszik földön, a menyasszony csókolgatja a képét, õ meg mutogatja, hova kér még belõle :)
10/10
dzsanna3 2011 aug. 16. - 23:11:57 10/10
(8934/22495)
Andrés és Lola kislánya a nagynéni nevét kapta - MARÍA ISABEL - CHABELITA
10/10
dzsanna3 2011 aug. 16. - 23:11:04 10/10
(8933/22495)
Andrés és Lol kislánya MARÍA ISABEL - CHABELITA
10/10
xico 2011 aug. 16. - 22:38:29 10/10
(8932/22495)
Szia Zsuzsa!

Köszi az újabb összefoglalót!

Hát tényleg jól kihalt a fórum mostanság. Még Édesmaya is eltûnt, pedig õ mindig itt van, de úgy néz ki õ is szabadságolta magát.
10/10
xico 2011 aug. 16. - 22:36:55 10/10
(8931/22495)
Szia Dandi!

Köszi ezt a pár videót. Az elejét még nem láttam, csak a képeket, amiket a forgatáskor tettek fel. De az utolsó két Jencarlosost azt igen! :)
10/10
offtopic
xico 2011 aug. 16. - 22:35:11 10/10
(8930/22495)
Szia Drága!

Én is arra tudok gondolni, hogy nincs a gépen kodek, és azért nincs kép. Ha nincs a gépre telepítve kodek-pack, akkor nem igazán viszi rendesen az avi kiterjesztésû videókat. :S
Sok baj van velem, vagyis a DVDmmel, mi? Remélem sikerül orvosolni. Ha nem, akkor mondom kitalálunk valamit.
10/10
Zsuzsa17 2011 aug. 16. - 22:35:02 10/10
(8929/22495)
Szép jó estét kívánok!

Csendes a fórum, de talán lelket lehetek bele, mert ebben a heti összefoglalóban megszületik Lola Kislánya... Chablita... siettem vele, hogy élvezhessétek !
Jó szórakozást!
10/10
Zsuzsa17 2011 aug. 16. - 22:31:19 10/10
(8928/22495)
Mi Corazon Insiste: Resumen Semana (08/12/11)
56- 6o rész

http://msnlatino.telemundo.com/novelas/Mi_corazon_insiste/video_player?uuid=64fbfc5b-401a-4dfa-aa4a-fd67059d571a

Lola: Jaj, Etelvira, gyere csak velem , elfelejtetem valamit. Rosa de Francia , hadd magyarázzam el...
Debora: Hová mész te boszorka ? Elutazol? Nem fogsz elmenekülni elõlem.

Panama városa.........hónapokkal késõbb.
Lola: Hát egy kicsit emlékeztet Miamira, Rodrigo , Egy kis apartmanban lakunk, de a kilátás nagyszerû. Igen, a panamai rendõrség sokat segített. Persze nagyon sok régi úgy dossziéját is átnézhettem. Amikor csak tudnak, belem jönnek a azokba a bordélyházakba, ahol érdeklõdni akarok.
Rodrigo: Lola Hagyd abba, ne menj ilyen helyekre. Egyáltalán nem tetszik amit csinálsz. Nagyon veszélyes.
L: Ne aggódj miattam. Jól vagyok, és nagyszerûen érzem magam. Vigyázok magamra. Errõl jut eszembe, a nyomozással kapcsolatban. Az adatok, amiket arról a férfiról tudok, egészen a 8o- as évekig vezetnek vissza. Aztán semmi nyoma. És te? Mi van veled?
R: Még nem találtam meg az õrt, de most megyek Texasba, és szétnézek a határnál.
Lola: És.... Õ ? Hogy van Andres?
R. Nagyon jól van, Elég nyugodt, él benne a hit, Minden alkalommal kérdez felõled., és sokat kérdez a babáról.
Lola: Ez nem az õ gyereke.

Andres: Nem kérdés, hogy az én gyerekem. Camilo: Mond meg neki, hagyja abba ezt a hülyeséget. Jaj, valaki gyõzze már meg, hogy jöjjön vissza Los Angelesbe.
Camilo: OKE , Feledkezz meg Loláról. Beszéljünk a te ügyedrõl. Itt van, ezt akartad, ugye, a jogi könyveimet. A végén még valódi jogász válik belõled, aki még nálam is többet tud.
A: Camilo Hallottál valamit Loláról és a bébirõl? Hogy vannak? Mit mond Rodrigo? Jól van? Mesélj valamit. Állandóan rá gondolok, és a terhességére. Már nyolc hónapja, hogy nem láttam õt.

Ramon : Édesem elégedett vagy?
Debora: És Tibério, miért nem hívott? Haragszik rám?
Ramon: Egyáltalán nem. Panamában van.

Panama Város
Lola: Vessen rá egy pillantást,kérem. Biztos benne, hogy nem látta még itt ezt a nõt? Lehet, hogy egy kliens társaságában volt. Biztos benne?
Férfi a bárban: Hé,, nem menj el, édesem. Nekem tetszel így , gömbölyûn, nagyon tetszel. Így a pocakoddal.
Lola: Közelembe ne jöjjön!
Férfi: Adj egy csókocskát!
Lola: Na mi van, ki akartok kezdeni egy terhes nõvel!?

Andres: Meg kell tenne nekem egy szívességet. Azt akarom, hogy tegyél rá egy bizonyos összeget az apám számlájára.
Debora: Miért kéne pénz tennem az apád számlájára?
A: Hát, azért mert az apám. Felmondott a rendõrségnél, és most keresi azt az õrt, aki megváltoztatta a vallomását. Aki miatt a tárgyaláson elítéltek. És igazságtalan rá nézve, hogy elveszítette az élete munkájával megérdemelt biztos megélhetését. És miért ne segítenék, ha nekem megvan rá a lehetõségem.
Debora: Oke Andres, csak vesztegeted az idõdet. Camilo és Rodrigo csak hasztalanok. Kérlek, hadd segítsek én.
Andres: Nem , nem Debora, te vagy az aki csak pazarlod az idõdet. Én nem kértem a te véleményedet . Camilo és Rodrigo mellettem maradnak, továbbra is nyomoznak az ügyemben és intézik a fellebbezésemet. És te meg azt csinálod, amit mondtam neked. Utald át ezt az összeget az apámnak ! Ez van !! Világos!?

Panama város
Tiberio : Szóval, egyetlen ökölcsapással kiütötte azt a tengerészt?
Sofõr:. Így van , fõnök. Úgy állt ott mint egy bokszoló a ringben. És még ki is hívta a férfi haverjait. Igazán kemény csaj.
Tiberio: Nagyon tetszik nekem.
Sofõr: És nem fárad el. Állandóan körbe jár az anyja fényképével, és kérdezõsködik. Rólad is kérdezget , keres. És nem hagyja abba .
Tiberio: Nos, ha így áll a helyzet, akkor ideje, hogy megtaláljon. Nem gondolod?

Lola: Egy szódát kérek szépen...
Damaris: Damaris vagyok.Te vagy az aki Soledad Volcan felõl érdeklõdött?
Lola: Igen. Nézd, ez õ. Ismered õt?
D: Igen természetesen. Sok éven keresztül dolgoztunk együtt. Mi voltunk a két legnagyobb klienskörrel rendelkezõ prostituált a környéken.

Camilo: Figyelj, magyarázd meg nekem, miért hívtál ilyen nagy sietséggel,
Andres: Rendben, hogy elmondjam, igazad volt.
C : Na végre valamiben nekem is igazam van.
Andres: Igen, Figyelj ide: Ez nem játék, a szabadulásomról van szó. Nem engedtem , hogy felhasználd a két gyilkos elméletének a lehetõségét.
C: Világos, hogy nem, Lola miatt.
A: De kettõ volt. A védelem arra alapozna, hogy- hogy két gyilkos volt. Nem lehet megvádolni Lolát. Ha az apám megtalálja azt az õrt, újra tárgyalnák az ügyet, és nyernénk, és engem szabadon engednének.

Debora: Óh, papuskám, papuskám, nem tudom hogy mentek a dolgok Marceloval, de én nem szeretem a semmirekellõket, se a hasztalan embereket. Itt vannak azok a dolgok amiket kértem tõled. Nem hajtottad végre.
Ramon: Nagyon komolyan veszed az elnöki posztodat... nem gondolod, hogy túlzásokba esel?
Debora: Nem, szeretem, ha a dolgok a megfelelõ módon történnek. Ha azt gondolod, nem rúglak ki, mert az apám vagy, hát tévedsz. Mi történt a csekkel, amit át kellet utalnod Rodrigo számlájára?
Ramon: Átutaltam az ATM- en keresztül.
D: Hazugság! Ez a tranzakció nem jelent meg a számlán. Tényleg azt hiszed ilyen buta vagyok, igen? Mit csináltál a csekkel?

Lola:Az édesanyámat keresem, aki az USA- ban tûnt el. Halottá nyilvánították, de tudom , hogy életben van.
Damaris: Nos , esküszöm, azóta soha nem hallottam Soledádról.
Lola: És azt se tudod esetleg, hol van Tiberio?
Damaris: Nos , tudok felõle valamit.
Lola.: Hol találhatom meg? Beszédem van vele.
Damaris: Nos megtalálni könnyû lesz. Beszélni vele, enyhén szólva lehetetlen. Tiberio meghalt, amikor savval lelocsolták. Az édesanyád öntötte rá és ölte meg.
Lola: Ne ne, nem. Ha ez igaz lenne, az anyám nem tûnt volna el. Az édesanyámat elrabolták. És azt akarták velünk elhitetni, hogy maghalt.
Damaris: Nézd, én nem tudom mirõl beszélsz. De a te anyád ölte meg Tiberiot. Ezért menekült el. Mert volt bátorsága végezni azzal az átkozottal.
Lola: A banda aki elvitte az anyámat, még mindig nõk elrablásával foglalkozik, és ezt a bandát õ vezeti. Biztos vagyok benn, hogy él, és õ raboltatta el Soledádot.
Damaris: Oh, édesem, Láss és higgy. Nézd meg a saját szemeddel. Menj el a Portabelo temetõbe, és nézd meg Tiberio Morales sírját.

Debora: A férjem kívánsága volt, és ezt teljesítenem kell. Felfogtad Apuci? Menj és utald át azonnal azt a csekket.
Ramon: Drágaságom, nem tudsz és nem is kéne, hogy segíts az apósodnak, hogy Andres kikerüljön a börtönbõl.
D: Nem , miért nem? Andres a férjem, szeretem õt, és azt akarom, hogy szabad legyem.
R: Hát nem látod? Ha Andres szabadlábon van két dolog fog megtörténni. Elõször is, fel kell állnod abból a székbõl, ami annyira tetszik neked. Nem leszel többé elnök, hanem Andres lesz az. A másik dolog, ami történni fog veled, hogy a párocskád el fog hagyni. A válás nemcsak a levegõben lóg majd, hanem megtörténik. Minden visszatér a régi kerékvágásba. Itt maradsz pénz nélkül.
D: Ez nem fog megtörténni. Hallottad? Andres nem fog sohase visszatérni Lola Volcánhoz. Miért? Mert meg fogok attól a nõtõl szabadulni. És te drága apucikám meg fogod gyõzni Tiberiot, hogy ölje meg Lola Volcant. Világos?

Andres: Ebbõl elég Debora! Torkig vagyok. Miért kell mindig ugyanarról a dologról vitáznunk? Azaz Lola Volcanról?
Debora: Miért? Mert ez nem igazságos. Sokkal többet foglalkozol vele. Pedig én bármit hajlandó vagyok megtenni érted.
Andres: Ki mondta, hogy nekem õ többet számít. Miért gondolod mindig, hogy õt elébed helyezem? Hát ki van itt, Ki?
Debora. ÉN
Andres: Ki van mellettem a valóságban? Te
Debora : Én vagyok itt.
Andres. Igen te, pontosan.
Debora: Igen de az a valóságos nõ vagyok ,akit egy tudathasadásos pillanatodban bármikor lecserélsz. Neked az se számít, hogy lelökött a lépcsõn. Ez nem számít. Az egyetlenegy dolog ami érdekel, az a gyerek, ami még csak nem is a tied.
Andres: Debora, hagyd abba a házsártoskodást és a zsarolásomat kérlek. Ezért jöttél? Ha csak ezért jöttél, mehetsz is. Egy szóval se akarok többet hallani. Hogy õszinte legyek, most még ahhoz sincs kedvem, hogy hozzád érjek--------- pofon------ Hagyd abba a hazudozást . Ne hazudj se nekem, se magadnak. Nagyon jól tudod, hogy a gyerek akit vár Lola, nem Apolo Ferreré, Az az én gyerekem, Debora.

Panama város
Lola: Te? Mit csinálsz itt? Nénikém, Hol vagy?
Tibério: Mi baj van kisasszony?
Lola: Mondja meg , mit akar tõlem? Követ engem?
T: Valami gond van a babával? Jöjjön a kocsimhoz, elviszem a kórházba,
Lola . Nem , nem...
T: hadd segítsek, Kérem . Nem foglak itt hagyni...menjünk a kocsihoz. Mindjárt megszületik a babája. Felix, fogd a kocsiban hagyott dolgait, és gyerünk a kórházba
L: Nénikém! Nénikém, hol vagy? Ne hagyj egyedül ezzel az emberrel. Nénikém, jön a baba!
Tiberio: Gyerünk siessünk.

Debora :Miért vagy ennyire megszállottja annak az átkozott kis senkinek?
Andres: Ne merd szidni a gyerekemet.!
Debora: de nem a tied
A: De igenis az!!! Te jó ég.. Debora.. ez az utolsó alkalom, hogy errõl beszélünk. Ugyanúgy Lolát. Megértetted? Az a bébi is, ami benned fejlõdött, áldott volt az én szememben. Az akarom, hogy értsd meg ezt is. Ugyanúgy.. a feleségem vagy. És sose csaptál be. Soha. Ez így igaz. Mindig itt voltál és vigasztaltál engem, mindig látogattál. De még ezért se fogom magára hagyni a gyerekemet. Azt akarom, hogy megértsd, hogy soha se lesz közömbös számomra ez a gyerek, amelyik nemsokára megszületik. Amint megszületik, követelni fogom az apaságot... a szülõi jogokat.
Soledad: Lola. Leányom. Valami történik veled... igaz? Lola , édesem, most hozod világra a gyermekedet?

Doktor:Rendben, mindjárt itt van. Megvan!
Chabela: Hála istennek!
Doktor: rendben kedvesem, még egy utolsót....Nyomja erõsen...
Chabele: gyerünk Lola! Nyomjad.!
Doktor: Ez az rendben! Itt van! Itt a bébi! Gratulálok Dolores! Egy kislány.
Chabele: egy unokahúgom! Gyönyörû kislány édesem.
Doktor: Itt van a kisbabája!
Eelvira:Helló , egy kislány.! Milyen nevet fogsz adni neki?
Lola: úgy hívom, mint a másik mamámat. Az egyetlen aki megmaradt nekem, és soha nem hagyott el. Mint a Chabela Nénit. Isabel lesz a neve.
Chabele: köszönöm édesem, ez a legszebb ajándék, amit valaha is kaptam.
10/10
dandi83 2011 aug. 16. - 21:49:42 10/10
(8927/22495)
Sziasztok!
Akik követik a MCI-t azoknak ajánlanám az új videókat, az új szereplõvel. Persze lehet, hogy már ti is rátaláltatok de gondoltam megosztom veletek. Szeretem ezeket a színfalak mögötti felvételeket! Enjoy!
http://www.youtube.com/watch?v=edHRcfYOgp0
http://www.youtube.com/watch?v=ZYQGSzgLhD4
http://www.youtube.com/watch?v=zdrzH87btI8
Ezek pedig régebbi videók, de ezeket is beteszem, mert ebben kicsi kedvencünk van. Imádom!
http://www.youtube.com/watch?v=yuxDOS8N0dA
http://www.youtube.com/watch?v=L8IG5gXFQr4
offtopic
handi99 2011 aug. 16. - 17:45:41
(8926/22495)
Szia!
Próbáld meg vlc media player-rel lejátszani v. telepítsd a k-lite codec pack-ot.
bettybabe87 2011 aug. 16. - 16:39:41 Előzmény xico
(8925/22495)
Drága Xico!

Laptopon elindul a DVD,de csak hang van...kép nincs..:-((((((
bettybabe87 2011 aug. 16. - 16:38:47
(8924/22495)
http://www.radio88.hu/index.php?command=msgsend:send

Hello Lányok!

Ezen a linken lehet dalokat kérni a Rádió 88 kívánságmûsorában.Hajrá Jencarlos fanok!!!!!
10/10
offtopic
xico 2011 aug. 15. - 22:57:05 10/10 Előzmény bettybabe87
(8923/22495)
Bízom benne, de ha mégse, akkor küldök egy másik lemezt, ne aggódj! :)
Puszi
bettybabe87 2011 aug. 15. - 17:33:40
(8922/22495)
Hát nem tudom mi lesz ebbõl..de holnap megpróbálom orvosolni ezt a DVD problémát..remélem sikerül...már van is ötletem hogy kinek kérjem a segítségét ebben..és ez csak jól jöhet..kívánjatok hozzá sok sikert:-))))Remélem mûködni fog...:-)

Szép napot Mindenkinek!
Puszi!
10/10
offtopic
xico 2011 aug. 15. - 17:14:56 10/10
(8921/22495)
Szia Drágaság!

Jaj, nekem! Van abban valami, amit Nikcsy mond, mert avi fájlokban kerültek a videók a DVD-re, de szerintem nem az a baj, hanem lehet elfelejtettem a lemezt lezárni és az okozza a gondot. :S Ezt lehet orvosolni, íróprogrammal le lehet zárni a lemezt. De ennek ellenére számítógépen mennie kéne neki.
Nekem mûködött az asztali DVD-men is, bár lehet azért mert az felvevõ is és neki nem érdekes, hogy le van-e zárva a lemez vagy sem. Erre nem gondoltam. Bocsi.
De a lemezt nem kell eldobni, mert mûködni kéne neki, csak ezt kéne megcsinálni vele.
10/10
f_nikcsy 2011 aug. 15. - 15:48:37 10/10
(8920/22495)
Sziasztok!
Betty!Milyen formátumú a videó ami rajta van a dvd-n?
Ha divx-es(avi),lehetséges,hogy pnt olyan típusú a lejátszód,ami nem viszi.Nézzd meg a lejátszón rajta van miket ismer fel:)
bettybabe87 2011 aug. 15. - 11:02:50
(8919/22495)
Sziasztok Drágaságok !

Szépséges hétfõ délelõttöt Mindenkinek!Kinek hogy telt a 7vége ?

Xico Drágám,képzeld nem indul el a DVD lejátszóm....akkor lehet hogy máshol sem fogom tudni megnézni amit adtál????:-((((((((((Megõõõrülöööök:-SSSSSS
10/10
édesmaya 2011 aug. 14. - 22:21:45 10/10
(8918/22495)
Szia Nikcsy, jó ezt is tudni az MCI-rõl, köszönjük szépen.
Gyere gyakrabban, amíg nem kezdõdik a fõsuli.
Jóéjt minden erre tévedõ Jenky-fannak!
10/10
f_nikcsy 2011 aug. 14. - 22:17:41 10/10
(8917/22495)
Nézettségi adatok az MCI-rõl:
agusztusi adatok: 3.4-3.8körül mozog
http://en.wikipedia.org/wiki/Mi_Coraz%C3%B3n_Insiste%E2%80%A6_en_Lola_Volc%C3%A1n
10/10
f_nikcsy 2011 aug. 14. - 21:51:01 10/10
(8916/22495)
Sziasztok csipet-csapat!
Bocsi,hogy eltûntem,nyaraltam is pár napot,és vmiért nem volt jó a fórum nálam,de Ági megmentett:)))

Mi újság?
Viszont egyet ismét kérnék,a spoiler tartalmú részekhez írjátok ki,hogy SPOILER,Dzsanna drágám ezt meg is teszi,amiért hálás vagyok!:))
Nem tudom ki írta,hogy a cool kis csatorna,én úgy tudom,hogy a 3.legnézetebb csatorna.Ezt pedig CARMEN VILLALOBOS-sal érték el,a csajok szilikon 1 milliós nézettséggel ment.õ hozta be újra a sok telenovellát.:))