bettybabe87 2011 aug. 02. - 18:26:03
(8675/22495)
Szia Virágszál!

Hááááát igen....csinálgatok ezt-azt,mert szabadidõm egyelõre van annyi mint a tenger (ilyen gyenge forgalom mellett),de szeptembertõl..huhh jön a suli..na és ott én akkor akcióba lépek 1000-rel az tuti...:-PPPP

Mi a véleményed a szórólapokról???:-))))
10/10
offtopic
dzsanna3 2011 aug. 02. - 18:20:44 10/10
(8674/22495)
Szia Ágika!

Jól vagyok, köszi, csak sok a restanciám... de nemsokára utolérem magam, és akkor reszkessetek, mert névsorolvasás lesz... :)
10/10
dzsanna3 2011 aug. 02. - 18:00:13 10/10
(8673/22495)
Hola vicepresidenta - újra aktivitásban? Elájulok! :)

Ha engem kérdezel, az álomgyár mehet a mediáknak, és olyan promóciós vidiket kellene összehozni az éttermek és egyéb szórakozóhelyek számára, ami után nem kell szerzõi jogdijat fizetni, azaz: nem szabad a teljes dalt lejátszani.

Besyereztem a lehújabb TVyNOTAS magazint, amiben Jen és GAby van, mint a legjobb TMfõszereplõ szinészek a MSED-ben nyújtott teljesitményükért
bettybabe87 2011 aug. 02. - 11:34:31
(8672/22495)
Sziasztok Lányok!

Dzsannám de jó Téged újra látni!Remélem jól vagy:-)

Igen szerintem is a Fabrica de Suenos tökéletes J.C. szépszerûsítésére...:-)Rám is nagy hatással volt ez a videó és azóta is így vagyok vele,ahányszor csak megnézem:-)
Akkor ez a DVD dolog most hogy mûködik?Kell engedélyt kérni Jencarloséktól?

Illetve kigondoltam még valamit.Nem tudom mit gondoltok róla,de csinálhatnánk egy népszerûsítõ kampányt.Gyártathatnánk szórólapokat,elején az Un Nuevo Dia címû album képével, a hátuljára meg megszavazhatnánk hogy melyik kép kerüljön és rajta lennének J.C. és a fanklub internetes elérhetõségei+hogy hol lehet hozzájutni J.C. CD-ihez, illetve valami kis figyelemfelkeltõ szöveget is írhatnánk mellé.Nem tudom a szórólapok gyártása mekkora összeg,de van ismerõsöm aki nekünk is csinált szórólapokat az étterembe.Õt meg tudom kérdezni.És ha megfelelõ lenne akkor összedobhatnánk rá az összeget.Aztán szórnánk minden felé,amerre csak járunk:iskolában,éttermekben,kávézókban,szoliban,fodrászüzletben...stb.:-PPPP Azt viszont végképp nem tudom hogy ehhez kell-e külön engedélyt kérni. No mit gondoltok????
10/10
mikildi 2011 aug. 02. - 11:19:01 10/10
(8671/22495)
Szia DzsAnna és Lánykák! Köszönet mindenki munkájáért. Sajnos szorít az idõ,így mostanában nem fogok jelentkezni, de azért figyelemmel kísérem az eseményeket. Puszika mindenkinek!
10/10
édesmaya 2011 aug. 02. - 09:05:20 10/10 Előzmény édesmaya
(8670/22495)
Sziasztok lánykáim! Igaz, nem Jencarlos-elõadáson voltunk, hanem a legnagyobb gyõri színész-kedvencem, Nagy Balázs operett-estjén. Annyira elvarázsolt bennünket, hogy olyan eufórikus hangulatban voltunk tõle, hogy csak na!
Ja, és a pocsék idõ miatt nem a víziszinpadon , hanem a Richter-teremben volt az elõadás.
Mit mondjak, tömve volt nézõkkel!
Hatalmas volt a siker!
10/10
édesmaya 2011 aug. 02. - 09:02:16 10/10
(8669/22495)
Megint csodásat alkotott Tinánk! Ezer köszönet érte !
10/10
édesmaya 2011 aug. 02. - 09:00:45 10/10
(8668/22495)
Dzsannám, én az elsõ perctõl kezdve tudtam, mert ha nem is az Ördögi Körben, de a Második élet c. (Mario Cimarróval a fõszerepben)sorozatban nagyon kedveltem a jósnõ szerepében õt!
10/10
édesmaya 2011 aug. 02. - 08:58:59 10/10
(8667/22495)
Szia-mia Drága Dzsannánk!

Rég voltál köztünk, talán megint kórházban voltál? Drágaságom, gyógyulj meg minél elõbb!
A fórum sajna mindíg ilyen, én próbálok néha lelket verni belé, viccelõdöm, de nem nagyon van rá reagálás.
A szavazást természetesen nyomom, ez nem is kérdés.
Sajna a helyzet egyforma, sokkal több Willi -rajongó jár fel rá, mint Jenky.
Én a facebook-ra is fel szoktam tenni.
Zsuzsának nagyon-nagy köszönet, hogy idõt szakít a fordításra, minden tiszteltem az övé, és köszönetem.
Veled mi volt ebben a pár napban Dzsanna?
10/10
dzsanna3 2011 aug. 02. - 01:49:24 10/10
(8666/22495)
S P O I L E R

JENCARLOS - Andrés ex-Santacruz alias Andrés Suarez az MCI 50. részében

A nagy kérdés z elõzteben:
Meddig jutottál el a Mrceloval való kapsolatodban, Débora?
Végre jön a visszavágó, az észhez térés, de a maffiózó is :(
10/10
dzsanna3 2011 aug. 02. - 01:46:29 10/10
(8665/22495)
JENCARLOS - Andrés ex-Santacruz alias Andrés Suarez az MCI 50. részében
10/10
dzsanna3 2011 aug. 02. - 01:38:43 10/10
(8664/22495)
a következõ klubtali elõtt biztosan erre jártok majd megint, ugye?:)
Mikorra is tervezitek?
10/10
dzsanna3 2011 aug. 02. - 01:26:07 10/10
(8663/22495)
Rájött már valaki, hogy Bigotes, alias bajusz asszonyság volt Hierro és Christian jó édesanyja, ill. Mnuela anyósa a MSED-ben? :)
10/10
dzsanna3 2011 aug. 02. - 00:16:35 10/10 Előzmény bettybabe87
(8662/22495)
Szépségem!

Az Álomgyár 5 részes videója tökéletesen megfelel Jencarlo életútjának bemutatására... Még magyar felirattal is megtalálható. Annál jobb összeállitás nem kell.

Kigészitékésppenm a nagyobb változások azóta
azóta Hollwoodban felénekelte a HOP spanyol betétdalát, a Caramelo-t,
- A Mi corazón insiste telenovella fõszerepét játssza éppen - a forgatások novemberben érnek véget.
- a második album, az UN Nuevo Día is piacra került, és csakúgy mint Búscame, latin Billboard elsõ helyén landolt a kiadás hetében
- 2011-ben is elnyerte a Telemundo legjobb fõszereplõ színésze díját
10/10
dzsanna3 2011 aug. 01. - 23:57:33 10/10
(8661/22495)
Ja, és XICO is remekel a videomontázsaival... egyre jobbsk :) köszönjük!

http://www.youtube.com/watch?v=ruouadz3EwQ
10/10
dzsanna3 2011 aug. 01. - 23:53:49 10/10
(8660/22495)
Hi Everybody

Tényleg kihalt a fórum... nyáron, mert nyár van, télen, mert suli van...
Ezen a nyáron én sem vagyok kivétel.
Bezzeg Zsuzsi a rengeteg tennivalója mellett is remekel a heti MCI összefoglalók forditásával.
Ági és MikiIldi szavaznak szorgalmasan :)

Ildy81 minden együttérzésem a kicsomagolás miatt -
Az erre évedõknek gy újbb Tina-remekmû...
10/10
Zsuzsa17 2011 aug. 01. - 21:49:31 10/10
(8659/22495)
Sziasztok!

Itt a legújabb heti összefoglaló..

Mi Corazon Insiste: Resumen Semana (07/29/11)

http://msnlatino.telemundo.com/novelas/Mi_corazon_insiste/video_player?uuid=6a6282b7-8fb0-4a51-a81e-17fa19e94e68

Andres: Ha azt akartad, hogy örökre eltávolodjak tõled, sikerült elérned, szép munka volt. Ezzel a tetteddel mindent megöltél. Mindazt a szeretetet, és tiszteletet, amit irántad éreztem.
Lola: Nem tudom elhinni, hogy Debora oldalára állsz. Gondolod, hogy képes lennék lelökni a lépcsõn, tudván, hogy terhes? Andres, én voltam az elsõ ember, aki azt mondta, Deborának szüksége van rád, hogy a gyerekednek szüksége van rád. Andres, kedvesem, én lemondtam rólad.
Andres: Elveszítette a gyerekemet, a gyereket, akit annyira szeretett. Az orvosoknak eltávolították a méhét. Fölfogod, hogy mit jelent ez? Soha se eshet teherbe. Soha se lehet saját gyereke. Debora meddõ. Nem hiszem, hogy ebben a témában hazudna.
Lola: A szavaid mély sebet ütnek rajtam, mert látszik, hogy egyáltalán nem ismersz engem. Az anyaság, a terhesség, szent dolog számomra. Tudtam, mennyire akartad azt a gyereket. És még ha belehaltam is a fájdalomba, képtelen lettem volna bármit is tenni, hogy elválasszalak a gyerekedtõl. Még kevésbé elkövetni egy ilyen szörnyûséget, amivel vádolsz. Az isten szerelmére!
Andres: Láttam Deborát leesni a lépcsõn. Hallottam a sikoltását. Nem, soha nem fogom elfelejteni ezt a képet. Soha. Ez az esés megvilágította számomra a teljes igazságot. Nem tudok neked megbocsájtani. Most már tisztán látom,ki is vagy valójában Lola Volcán.

Sofia: Tudom, hogy egy nagyon nehéz idõszakon mész keresztül. De össze kell szedned magad.
Debora: Összeszedni? Mit kéne csinálnom? Mosolyogni, és úgy tenni, mintha semmi se történt volna? Az én gyerekem volt, az én méhem. Neked van méhed, igaz? Na , nekem nincs. Meddõ vagyok. Figyeld, hogy hangzik. : Meddõ. Semmi se fog itt belül fejlõdni, mert itt belül nincs semmi. Nincs olyan hely, ahol, megfoganhatna egy gyerek. De te ezt nem tudhatod, mert még soha ne mentél ilyenen keresztül.
Sofia: Megértem a dühödet. Én csak mint nõ, szeretném kifejezni az együttérzésemet.
Debora: Köszönöm, de nincs szükségem az együttérzésre, fõleg nem a tiedre. Különben is, ki nem állhatsz engem. Minek jöttél? Hogy lássad, milyen meggyötört vagyok a drága Lola Volcanodnak köszönhetõen? Az Õ bûne, hogy elveszítettem Andres gyerekét. Elõre eltervezett mindent, hogy tönkretegyen engem. Tönkretette az életemet. Gyûlölöm ! Jobban gyûlölöm Lolát most, mint valaha.
Sofia: Debora.. Nyugodj meg. Ne izgasd fel magad.! Nagyon sajnálom, hogy így felidegesítettelek.
Debora: Nincs szükségem a képmutatásodra, rendben?

Marcelo: Megismétlem, amit mondtam a munkatársaidnak. Veronica Alcazár beosztott munkakörben dolgozott. Egy igazgatói titkárnõ -féle volt. Alig találkoztam vele.
Nyomozó: Úgy tudom, a fia barátnõje volt.
Marcelo: Õ csak a fiam egyik barátja volt, akivel kellemesen elütötték az idõt. Semmi komoly. A lány egy adminisztrátor volt, a fiam, pedig egy parti, és a lány úgy hitte, jó fogást csinált, egy lehetõség az elõbbrejutáshoz.
Nyomozó: De holtan találtunk rá. Lelõtték. Nincs semmi mondanivalója ezzel kapcsolatban?
Marcelo: Mit mondhatnék, Nem volt szerencséje. Sok bûneset fordul elõ ebben a városban. Ki tudja, milyen barátai lehettek annak a lánynak? Nem szoktam belebonyolódni az alkalmazottak magán életébe.
Nyomozó: Miért bocsájtotta el? Mert drogokat fogyasztott?
Marceló: Errõl nem tudtam. De ez az õ élete. Azért bocsájtottam el, mert nem volt megfelelõ a munkára. Ennyi.
Nyomozó: Tudta, hogy az anyagot megosztotta a fiával is, vagy nem tudott róla?
Marcelo: A fiam, egy igazi mai gyerek. Ha valaha fogyasztott valamilyen szert, akkor azért õ a felelõs. Tudom, hogy teljes mértékben ura a tetteinek.
Rodrigto. Hogy lehetsz fiam, ebben ilyen biztos?
Andres: Mert láttam. Lola a lépcsõ tetején állt, amikor Debora leesett. Komoly kétségeim vannak, és már nem is tudom mit gondoljak. Debora imádta ezt a gyereket, annyira szerette. Miért gurult volna le a lépcsõn, saját akaratából? Csak, hogy ártson Lolának? Nem, nem. Lola verziójának semmi értelme sincs apa.
Rodrigo: Elvakít a fájdalom, és természetes, hogy dühvel reagálod le, de nem ismerjük a körülményeket, és hogy Lola miért látogatta meg Deborát. Az isten szerelmére , Andres, Lola képtelen lenne bántani egy terhes nõt.
Andres: Te csak ne védd õt. Minden tölem telhetõt megteszek, hogy Debora ne jelentse fel, de mélyen legbelül, azt gondolom, megteszi,hisz ami történt kimeríti a bûneset fogalmát. És Debora annyi mindenen ment már keresztül Lola miatt. Ideje, hogy Deborának egy jobb élete legyen.
Rodrigo: Nem így van ez Andres. Szereted Lolát, és hiszel benne. Tudod, hogy jók a szándékai. Az istenért, , rajta fiam. Ne hagyd, hogy a fájdalom olyan dolgokra késztessen, mellyel igazságtalan lennél Lolával, álmaid asszonyával szemben.
Andres: Lola és az én történetem ezennel befejezõdött. Ha hiányzott valami ami miatt eltávolodtam volna Lolától, akkor ez volt az. A gyermekem elvesztése nem elég jó ok? Ez alkalommal végleg,, örökre szakítok Lolával.

Debora: Mindig a gyermekeidnek az anyja szerettem volna lenni, és most nem lehetek. Ugye, soha nem fogsz elhagyni?
Andres: Soha nem hagylak el ,szerelmem.
D: Szerelmem? Szerelmednek hívtál..Andres , gyere ide, Szeretlek, annyira szeretlek, kérlek ne haggy el engem. Kérlek, kérlek. Ne haggy el
Andres: Nem foglak elhagyni. Én is szeretlek téged.

Lola: Nekünk nincs mirõl beszélnünk.
Marcelo: Várj, Lola,
L: engedjen el! Hozzám ne érjen még egyszer! Takarodjon innen, de azonnal!
M: Nagyon ideges vagy....tudom, de nem értem minek kéne ellenségeknek lennünk.
L: Most mit akar? Azt szeretné, hogy barátok legyünk?
M: Természetesen, miért ne? Ki tudnánk egymást segíteni. Például, hallottam, mi történt az édesanyáddal. Soledadnak hívják , igaz? Segíthetnék neked ebben az ügyben. Végül megtalálták a holttestét? Ha tudsz valamit, mond el, és én segítek neked.
L: Maga a barátom akar lenni? És az anyámról kérdezõsködik? Mit akar róla tudni? Mit törõdik maga azzal, hogy az anyám él- e vagy halott? Már éppen elég fájdalmat és kárt okozott a szeretteimnek és nekem, és most idejön, és úgy tesz, mintha barát lenne? Eltemettem az Édesanyámat. Megértette?! Az én anyám halott.
M: Nem, tévedsz, én nem ártottam soha neked.
L: Nem?? És mi van Chabela nénémmel, és a börtönbüntetéssel? He?! Mindezek mögött maga állt, és még ki tudja mi másban volt részes. És most a barátom akar lenni?! Mitõl fél? A rendõrségtõl? Takarodjon innen Marcelo Santacruz. Kifelé! Menjen oda ahol soha se találkozom magával. Mert még az idióta testõrei se fogják megvédeni tõlem.
M: Leányzó, nem ajánlatos ám velem hadakozni.
L: Takarodjon innen, takarodjon,!
Rodrigo: Mit akart Marcelo?
L: Nem tudom, fogalmam sincs., most a barátom akar lenni. Hadd menjen. Hadd menjen, nem számít. Maradj velem. Szükségem van rád.

Marcelo: Gyerünk Tiberio , vedd fel.

Camilo: Sikerült összeszedni az összes vagyontárgyat, amikre Agapitó csalással a saját nevére íratott. A bankszámlák rendben vannak. Itt vannak. És semmi tartozásod sincs az IRS felé. Határozottan állítom, hogy gazdagabb vagy mint valaha.
Lola: igazándiból nem ez volt a célom.
Adele: De megkaptad. Ilyen az élet. Néha egyeseknek nagyon durva, és néha másokhoz, nagyon enyhe és kedvezõ.

Lola: Azt hittem soha se látlak itt többé. Na mondjad.
Debora. Elvetéltem, és kivették a méhemet. Tudtad? Tudod mit jelent ha meddõvé tesznek? A te bûnöd, hogy nem lehet soha gyerekem. Tudsz aludni azok után amit velem tettél?

Daniel: Haggy békén Andres!
Andres: Daniel, figyelmesen meg kell hallgatnod, amit mondanom kell neked.
Daniel: Mirõl akarsz beszélni? El akarod mondani, hogyan éljem az életemet? Te , meg Sofia? Na, ne nevettess.
Andres. Figyelj Daniel, akár igazunk van, akár nem, nem kell elmenekülnünk a valóság elõl, a drogokhoz és az alkoholhoz. Fogd már föl azzal a konok fejeddel. Egyre inkább elsüllyedsz egy gödörben. Gondolkozz! Nem fogsz innen kikerülni segítség nélkül. Daniel, mi szeretünk téged. Aggódunk miattad, mi vagyunk a családod.
Daniel: Én meg utállak titeket. Utálom ezt a családot. Miféle család ez? Egy nagynéni, aki eljátssza az anya szerepet, mert neki soha se volt saját gyereke? Egy anya, aki elhagyott engem, mert mindig a másik gyerekét választotta, a tökéletes Andrest? Egy idióta testvér, aki nem lát tovább az orránál? Egy semmirekellõ apa, egy semmirekellõ. Marceló rossz, Andres. Nagyon, nagyon rossz. Igazad volt. Arra használt engem, hogy téged kirúgjanak a cégtõl. De ez nem minden. Soha se találnád ki, de valami van közöttük, valami rossz.
Andres. Ki között? Mirõl beszélsz Daniel?
Daniel.: Hát köztük. Marcelo és Debora között.
10/10
Zsuzsa17 2011 júl. 31. - 21:40:59 10/10
(8658/22495)
Sziasztok!
A folyamatosság kedvéért még egy rész fordítás:

Mi Corazon Insiste: Resumen Semana (07/15/11)

http://msnlatino.telemundo.com/novelas/Mi_corazon_insiste/video_player?uuid=51f2bd4f-9f03-47f6-9690-f0a3e5b973e0

Daniel: Az én voksom : Marcelo Santacruz.
Andres: Nagyszerû. Ehhez nincs semmi hozzáfûzni valóm. Már semmi tennivalom ennél a vállalatnál.

Lola: Menjünk a repülõtérre. Nem kívánom Andrest egy jó ideig látni.
Anderes: Lola hová mész ezekkel a bõröndökkel? …..... Boldogok lehetünk. Ragyoghatunk a boldogságtól, mint a nap, mely ma hajnalban felkelt. A tegnap elmúlt szerelmem. Csak mi ketten vagyunk, te meg én. És a közös életünk.
Lola: A tegnap elmúlt. Csak mi ketten vagyunk, te meg én, és a közös életünk.

Férj: Jennifer! Nyisd ki az ajtót, vagy berúgom.
Jenifer: ez a férjem, a férjem! Szállj ki az ágyból , rajta.
Apolo:Hová a pokolba menjek?
Férj: Nyisd ki az ajtó, különben betöröm!
J: Nem tudom, talán menjél le az erkélyen. Siess!
F:Gyerünk, nyisd ki!
J: menj!...... Drágám a bizalmatlanságod , megöli a szerelmünket. Nem akarom elhinni, hogy idáig Miamiig jöttél utánam.
Lola: Felfrissítem magamat.... Hé, ki maga? Kicsoda? Mit csinálsz itt, te elmebeteg? Kifelé!
J : Ez nem az amire gondolsz. Esküszöm!
Férj: - Házasságtörõ!.. Elkaplak én még te kis színészke. Hol van a patkányölõm? Majd meglátod, mi marad belõle......... Úgy gondoltad, hogy majd bolondot csinálhatsz belõlem, míg a feleségemmel hálsz? Nem jó emberrel kezdtél ki!
Apolo: Engedjen el , maga vadállat. Mi baja van?
Lola: Engedje le, maga állat. Mi történt?
F: Ma délután ez a pasi a feleségem ágyában volt. Ott etyepetyéztek.
L: Ez lehetetlen. Ez a férfi egész délután velem volt.
F: Maga is?
L: Mint barátok, a parton voltunk Igaz, Apolo?
Apolo: Pontosan.
L De ha az ön helyében lennék arra figyelnék. Az a nõ magára mutogat, és a rendõrök is errefelé jönnek.
Apolo: Nagyon köszönöm Lola. Megint megmentetted az életemet.
Lola: Te meg tönkretetted a vacsorámat. Legközelebb, ha bajba kerülsz, keress magadnak egy másik idiótát aki megmenti az életedet. Mert még egyszer nem teszem meg.

Riporter: Itt vagyunk , élõ adásban Miami forró strandján, és kibe futottunk, a a fiatal szívtipróba, Apolo Ferrerbe, Jenny Dupon feltételezett barátjába, és kivel van, hát a szívdöglesztõ Lola Volcannal. a híres víg özveggyel.
Andres: Kisasszony , lenne szíves felhangosítani a tv-t? Köszönöm
Apolo: A riporterek tényleg nem akármik. Mindenhol jelen vagytok. Itt pihenek Lola Volcannal, aki egy elbûvölõ nõ.
Riporter:És mi a vélemény Jennifer Dupon minap tett kijelentésérõl, a kapcsolatukat illetõleg?
Apolo: Nem, semmi körülmények között se kezdenék ki egy férjezett nõvel. Ha lenne egy komoly kapcsolatom, csak egy független nõt választanék, aki gyönyörû és csodálatos belsõ tulajdonságai vannak, mint az aki éppen mellettem ül. Az igazat megvallva, ha szerelmes lennék, akkor Lola Volcanba szeretnék bele.
Riporter: És te Lola Volcan, ugyanúgy kedveled Apolot, mint õ téged?
Lola: Az isten szerelmére? Még csak most ismerkedtem meg vele.
Etelvira: Oh, édes istenem! Ez a kis boszorka elcsavarta a szexi sztár fejét.
Debora anyja: Az ott Lola Volcan az én Apolom mellett.
Riporte: Bár azt híresztelik, hogy a fiatal özvegy a férjét az ágyban, szeretkezéssel ölte meg,
Lola: Engedj, ha még egyszer utánam jössz..
Szolgáló: Soledad asszony, kisasszony, Lola Volcan van a tv-ben.
Soledad: Ez Lola
Riporter: És a hölgy bepöccent az új barátjára és ránk.
Jennifer: Ne merd! Ezért megfizetsz, te szemét.
Riporter: Igazán temperamentumos az ifjú hölgy.
Apolo: Igen, tudom. De ez egy olyan kihívás, aminek nem tudok ellenállni.
Vendég: Én is megtennék bármit, hogy ezzel a kis szexi csajjal legyek.

Apolo_ Nem akar velem kikezdeni, velem Apolo Ferrerrel. Érted ezt? Tetszik nekem. Nagyon tetszik nekem ez a nõ. Mintha te mondtad volna valamikor: „ A cél szentesíti az eszközt.” Lola Volcan az enyém lesz. Errõl biztosítalak.
Apolo? Mindez a feltupírozott hódító image semmi egyéb csak megtévesztés, hazugság. Lola, amit most mondani fogok neked, az egy nagyon féltett titok,személyes.. Megbízok benned, de kérlek, ne mond el senkinek. Lola én meleg vagyok.

Andres: Lola!.... Mi a csudát csinálsz, itt csókolgatod ezt a pasit?
Lola: Mért teszel nekem szemrehányást? Nem vagyok a feleséged. A te feleséged Los Angelesben van, innen 25oo mérföld távolságban. Te mit keresel itt?
Andres: Mit keresek itt? Téged kereslek, Mert ez az idióta csak nevetségessé tesz téged.
Az egész ország elõtt csapja neked a szelet... És te még csak lese állítod.
Lola:Tényleg? Csak azért hogy tudjad, itt pont te vagy aki zaklat engem.
Anderes: Lola.Lola
Lola: Nem vagy többé az elsõ és a legfontosabb az életemben., Andres. Belefáradtam abba, hogy egyedül legyek, a szenvedésbe, szeretnék boldog lenni. Nem kell hogy bárkinek is a szeretõje legyek... amikor a felesége is lehetek valakinek.

Apolo: Az a nõ akit te a nõdnek hívsz, hamarosan az én asszonyom lesz.
Andres: Rendben, hadd figyelmeztesselek valamire. Mert ha van valaki aki ismeri Lolát az én vagyok. És õ nem az a fajta nõ aki bárkibe is olyan könnyen beleszeret. Lola szeret engem, és ez nem is fog megváltozni.
Apolo: Akarsz fogadni?
Apolo managere: Nem is tudod, te jó ég!

Andres: Mi? Debora, Vicky , mi a csodát kerestek itt?
Debora: Azért jöttem, hogy megmentsem a házasságomat. Lola és te éppen tönkre akarjátok tenni.
Vicky: Én meg azért vagyok itt, hogy elkísérjem a lányomat. A lányom terhes, és ez a férfi megcsalja õt egy másik nõvel.
Lola: Velem nem csalja meg. Nem hiszem el. Azért jöttem ide, hogy minél távolabb legyek tõletek. Andres. Látod mit tettél?
Vicky : Apolo Ferrer!!! Én vagyok az elsõ számú rajongója!!!
Apolo: Nagyon, nagyon köszönöm. Bemutatnál a barátaidnak?
Lola: Nem nem, õk nem a barátaim, Õk a szomszédaim, Andres felesége, és anyósa.
Apolo: Örvendek, hello Pompás. Hát Santracruz, itt van az egész családod. Nagy megtiszteltetés számomra, hogy megismertem önöket..... Apolo Ferrer
Debora :Tudjuk !! Te vagy édesanyám kedvenc színésze és mától az enyém is.
Apolo: Igen én vagyok az. És szerettem volna elmondani, hogy ezután a szomszédjuk is leszek, a barátnõmnek köszönhetõen.
Andres: Mi?
Lola: Igen , jól hallottad., Apolo a võlegényem. Felfogtad? A Võlegényem.!

Andres: Debora, te és a gyerekem nagyon fontosak vagytok számomra. És én veletek fogok maradni. De senki számára se titok, hogy én Lola Volcant szeretem.
Debora: De õ egy másik férfival van. Ez alkalommal nem egy öreg emberrel, hanem egy színésszel, aki nagyon jóképû és híres is. Miért süllyedsz le az õ szintjére? Andres, nincs benned büszkeség?
Lola: Mi van veled Debóra? Megõrültél?
Debora: Igen, azt hiszem, meg fogok bolondulni. De az a kettõtök, Andres. és a te bûnöd. Ha Andres elhagy engem, a Golden Gate hotel legtetejérõl fogok leugrani. Nekem semmi nem számít már, megölöm magam.
Lola: Nem számít? Még a születendõ gyermeked se számít?
Debora: Most már tudod.
Lola: Debora? Miamiba jöttem, szétmentünk Andressel, már mással járok, Vagy nem láttál engem a földszinten? Nem volt ez elég?
Debora. :Igen mással randizgatsz, de mi célból? Miért? Hogy újra megszerezd Andrest?Vagy hogy féltékennyé tegyed? Hogy továbbra is csak rád gondoljon?. Ide figyelj te kis vadmacska, mi már jó ideje játsszuk ezt a játékot. Ismerjük egymást. Már belefáradtam ebbe a játékba oke?

Sofia. Nem kezelhetem tovább ezt a nõt, aki azzal a férfival jár együtt akit én is szeretek. Nekem nagyon fájdalmas téged vele látni. Soha se lehetek boldog , a ti boldogságotok miatt. Megérted, min megyek keresztül?
Soledad,: esküszöm egyáltalán nem állt szándékomban megsérteni téged. Mindig csak hálás leszek azért, hogy visszahoztál az életbe, és a szerelembe. Kérlek, bocsáss meg nekem a fájdalomért, amit okoztam neked. De ez alkalommal harcolni fogok Rodrogóért. Harcolni fogok a boldogságomért.

Riporter: Apolo, nem csókolod meg a hölgyet?
Andres: Gyerünk innen, gyerünk
Vicky: Apolo
Apolo: Lola!
Lola: Mit csinálsz te itt? Nem tudsz olvasni? Oda van írva : Nõk: Kifelé! Mit akarsz tudni? Egy idióta vagy.
Apolo: Talán megnyugodnál egy kicsit. Miért csinálsz jelenetet?
Lola: Hogy mertél így megcsókolni? Hogy? Nem azt hiszik, hogy meleg vagy? Válaszolj! Most meleg vagy, vagy sem? Eszedbe ne jusson.
Apolo: Még nem állok készen rá, hogy kijöjjek ,azaz, hogy mindenki megtudja a
másságomat. Különben is, mi volt rossz abban a csókban? Mindenkit meggyõztünk, hogy nem vagyok meleg.
Jenny: Nem Drágám. Ha te meleg vagy, akkor én meg szûz. Ojé, ez igazi õröltség.

Riporte: Pont amikor senki se várta, Apolo Ferrer a divatos szívtipró az új filmjének a koktélpartiján, szenvedélyesen megcsókolta az ifjú víg özvegyet. Milyen hozzáfûzni valód van ehhez a mindannyiunkat megindító csókhoz? Zavart téged?
Jenny : Engem? Egyáltalán nem. Mindig ugyanaz a dolog fordul elõ. Apolo Ferrer megpróbálja elfedni a problémáit. Pont ezért nem mûködött a mi kapcsolatunk. Apolo Ferrer meleg. Ezt nem csak én mondom. Õ maga állította ezt. Fel van véve.
Apolo: Még nem vagyok kész arra, hogy felfedjem magam, és hogy mindenki tudomást szerezzen a szexuális beállítottságomról. Azonkívül mi volt a baj a csókkal? Meggyõztünk mindenki, hogy nem vagyok meleg.

Apolo:Sajnálom, de azt hiszem mindenki tudja, hogy azén Lolám egy kicsit szégyenlõs, de szerettük volna elmondani
Lola: Amit szerettünk volna elmondani, hogy az egész világ hallja, hogy az én Apolom egyáltalán nem meleg, hanem igazi macsó, azaz igazi férfi. És ezt tapasztalatból állíthatom. Ezen kívûl össze fogunk házasodni. Jól hallották? Hozzámegyek Apolo Ferrerhez.
10/10
édesmaya 2011 júl. 31. - 18:43:04 10/10
(8657/22495)
Sziasztok Jenky -imádók!

Hogy- s mint vagytok, nyaraltok ebben a hûvös õszi idõben?
Mi meg 1 óra múlva szabadtéri víziszinpadi elõadásra megyünk, remélem nem fagyunk meg.
10/10
mikildi 2011 júl. 30. - 21:33:48 10/10
(8656/22495)
Az ötlet nagyon jó, de nem tudom nem kell-e engedély Jentõl ehhez. Más. Én is szavaztam, mind a két helyen a Telemundonál még jobban le van maradva sajnos.