10/10
édesmaya 2011 júl. 30. - 21:21:22 10/10
(8655/22495)
Sziasztok alvó lánykák, csajszikáim!

Hol az élet bennetek fiatalok? Már megint igen nagy a hallgatás.
Szegény Jenünk a szavazásnál alig kap valamit. Most is csak az enyémet kapta 1 óra alatt, Willi meg 19-et!
10/10
mikildi 2011 júl. 30. - 13:52:56 10/10
(8654/22495)
Sziasztok Lánykák! Hát mindenki szabadságon van? Most néztem meg az 50.részt. Igen izgalmas dolgok történnek. Szegény Lolát Andrés most nagyon utálja, õt okolja, hogy meghalt a baba. Szerencsére az öccse elárulta, hogy az apja és Debora szeretõk voltak. Itt lett vége. Persze, ha értenék spanyolul jobb lenne, de én így is élvezem a sorozatot. Na megyek , csinálom tovább a huszáromat.
bettybabe87 2011 júl. 30. - 13:20:32
(8653/22495)
Sziasztok Lányok!

Mi ez a pangás errefelé???

Támadt egy ötletem.Már beszéltünk arról hogy kéne Jencarlost bemutató és népszerûsítõ DVD-ket gyártani.Nem csak éttermekben illetve kávézókban lehetne felhasználni ezeket,hanem beküldhetnénk a TV szerkesztõségekbe is hogy megismerkedhessenek Jencarossal!Mit gndoltok????

Puszi Mindenkinek!
10/10
xico 2011 júl. 28. - 20:56:51 10/10
(8652/22495)
Szép estést Mindenkinek!!!!

Jelentem itt vagyok és élek, csak hétközben kicsit zizi vagyok.

Dzsannám ez a póló nagyon jó! Meg a sapka is. Én is tarok rá igényt! :) Ja és a mintán is agyalok, már van egy pár ötlet, csak megtudjam valósítani idõben. :)

Ildy, jól kipakoltad akkor magad. De legalább azért van pozitív oldala is a dolgoknak, hogy a felesleges dolgok már nem kerülnek vissza. :)
Sajnos nekem a szavazás volt, hogy egy óra múlva is ugyanazt az állást mutatta. :S

Zsuzsa, köszi az újabb fordítást! :)

Mikildi, csak irigykedem, hogy már a kezedben tarthatod az új albumot. :) Én már annyira tûkön ülök, hogy fáj a sejhajom. :)
10/10
Zsuzsa17 2011 júl. 28. - 20:54:31 10/10
(8651/22495)
Szia Mikildi!

Nagyon szívesen. Tudom, ezekkel a pici infokkal élvezhetõk a részek, mert sok mindent bele lehet képzelni. Igyekszem utólérni magamat, még egy köztes rész van az érthetõség kedvéért. Próbálom azt is összeszedni. Remélem így könnyebb értelmezni az új jeleneteket. Reggel kávézás közben nézem az új részeket, ha az érthetõséggel valami probléma van , tegyétek fel itt a kérdéseket. Megpróbálok rá válaszolni. :)))))
10/10
mikildi 2011 júl. 28. - 20:29:14 10/10
(8650/22495)
Szia DzsAnna ! Megkaptam Jen CD-jét, az elõbb hozta el az unokaöcséd, mert egész közel lakik hozzám. Nagyon köszönöm. Persze már meg is hallgattam.Szuper, szuper!
10/10
mikildi 2011 júl. 28. - 20:25:32 10/10
(8649/22495)
Szia Zsu! Köszi az ujjabb fordítást. Nagyjából értettem a részeket, de azért volt egy pár párbeszéd,ami most nyert értelmet. Szóval a többiek nevében is köszi!
10/10
Zsuzsa17 2011 júl. 28. - 19:27:44 10/10
(8648/22495)
Sziasztok!
Megcsináltam egy újabb részt is. Jó szórakozást.

Mi Corazon Insiste: Resumen Semana (07/11/11)

http://msnlatino.telemundo.com/novelas/Mi_corazon_insiste/video_player?uuid=77c4138d-5ac5-47a9-b418-cc56e0330a5a

31-35 capitulo

Mentõs: Azonnal vigyétek a baleseti osztályra. Ön is a kocsiban volt?
Andres: Igen, de én jól vagyok. Törõdjenek csak vele:
Mentõs: Rendben, menjünk.
A: Lola, szerelmem
Lola: Helló szerelmem. Nem búcsú vacsorázni mentél Debórával?
A: Balesetünk volt.
Lola: Mi? És hogy vagy Andres?
A: Jól vagyok, csak Debora megbolondult közben... Látott minket szerelmem csókolózni. Megragadta a kormányt, és elkezdte ráncigálnia kormányt. Majdnem meghaltunk.. Elveszítette az eszméletét . A Központi Kórházban vagyunk, hívnom kell a szüleit, hogy tudassam velük.
L: Azonnal indulok, hallod? Adelita, be kell mennünk a kórházba. Nem fogod elhinni, az az õrült Debóra megpróbálta megölni magát és Andrest is magával akarta vinni. Menjünk.

Debóra apja: Debóra mindent rosszul csinál az elejétõl fogva. De hát természetes, hogyan is tudna bölcsen cselekedni? Hiszen csak egy buta tyúk van mellette.
Debóra anyja.: Ha csak sértegetni akarsz, jobb ha távozol, mert semmi kedvem veled foglalkozni. Helló Andres, mi, a lányom? Nem nem!

Soledad: Lola csak 2 éves volt. De mindig reszkettem a félelemtõl, hogy meg fogják találni. Nem bírtam tovább. Megölték a barátaimat, mindegyiket...de Tiberio megparancsolta nekik, hogy engem hagyjanak életben. A halálomnál is rosszabbat tervezett számomra. A jelenlézemben a szemem láttára akarta megölni a gyermekemet. Vannak dolgok, amikre nem teljesen emlékszem. Tudom, mikor újra magamhoz tértem egy borzalmas helyre vittek” Engedjetek” kiabáltam. Lola volt ott, csendben, nem sírt, pont úgy ahogy tanítottam neki. Az az átkozott Tiberio maró savval akarta leönteni Lolát. A düh õrült erõt kölcsönzött nekem. Valahogy kiszabadítottam magam az engem lefogó férfi kezei közül,
Tiberio: Csak egy ribanc maradsz örökre. Most is csak az vagy.
S: A másik embert lelõttem, a végsõkig el voltam szánva, és a vödör savat Tiberio képébe öntöttem. Elszaladtam, és futottam, futottam és futottam a lányommal. Alig emlékszem, hogyan jutottam vissza Chabelához hogy elrejtõzzem mindenki és minden elõl.

Lola: Andres, szerelmem, jól vagy?
Andres:Szia Adelita
Adele. Szia Andres. Semmi hír Debóráról?
A: Még mindig vizsgálják, de még mindig eszméletlen. Õrültség volt, hogy elfogadtam azt a vacsorameghívást. Lesz valaha is nyugisabb életünk, mit gondolsz?
L: Igen szerelmem, csak hinnünk kell benne. Én bízok benne, mert egyszerûen nem lehet, hogy ennyi balszerencse érjen minket. Az hogy szeretjük egymást , meghozza a jószerencsét.
Debora anyja. : Milyen aranyosak!! a lányom haldoklik te meg itt ezt a kis senkit ölelgeted?! Pompás.

Orvos: Örülök, hogy felébredt, hogy érzi magát, tud mozogni?
Debora: Azt hiszem, igen tudok, de nem akarok. Még az ujjam hegye is fáj .
Orvos: Ez normális egy baleset után. De szeretném ha tudná , minden rendben .Van egy pár horzsolása , kisebb zúzódása, de most pihenjen egy kicsit. Ez jót tesz majd mindkettõjüknek.
Tvbemondó: A másik ember aki meglepetésekkel szolgál számunkra, az a fiatal hiresség, a gyönyörû és ifjú víg özvegy. Emlékeznek rá?
Apolo: Mit jelent ez Agapito? Ez a kis csaj már megint ellopja a mûsoridõmet.
Apagito: Ne nézz így rám. Nem az én bûnöm.
Bemondó: Most egy különleges videót mutatunk be. Ez az a videó, amely biztosította az híres özvegynek a szabadságot..Látni fogjuk, amint az idõs férje stimuláló tablettákat szed be. Mely végül a halálát okozta. Mindez csak azért, hogy kielégíthesse, vonzó fiatal feleségét.

Doktor: A páciensnek kisebb sérülései vannak, semmiféle belsõ sérülést, vagy zúzódást se szenvedett. Kisebbfajta agyrázkódása van, ezért volt eszméletlen mostanáig. És a legfontosabb az, hogy nem veszítette el a bébit.
Debora anyja: A bébit?
Andres: Terhes? Ez hazugság. Maga ugyanugy hazudik, mint Pantoja, és a többiek. Mennyit fizettek magának?
Ramon: Andres, hagyd abba, viselkedj.
Andres: nem
Debora anyja: Andres, higgadj le.
Andres: Fogja be a száját. Rendben? És magát pedig fel fogom jelenteni úgyhogy elveszik az engedélyét.
Doktor: Micsoda? Megbolondult?
Andres: Nem nem vagyok bolond, Debora nem terhes, tudom.
Orvos: Uram, a szabályzat szerint a hölgybetegeknél elsõ dolog az, hogy megvizsgáljuk terhesek- e. Ha nem hisz neke, újra elvégezhetjük a vizsgálatot.
A: Tényleg? Megteszik? Igen ez az amit akarok. Bizonyítsák be. Bizonyítsák be nekem, hogy Debora tényleg terhes. Gyerünk!

Adele: Mit csinálsz?
Bemondó: A hatóságok azért gyanakodtak...
Camilo Hello Lola
Lola: Nézed a tv- t? Azt az átkozott videót játsszák, amit bevittünk a rendõrségre... Egész Los Angeles. És az USA engem néz. Meg tudod nekem magyarázni, hogy a csodába került a média kezére a videó?
Rodrigó: Ez a videó bizalmas infokat tartalmaz. És felelõsséggel tartozunk érte. Nyilvánvaló, hogy valaki az osztályról, jó pénzért eladta. És én nagyon jól tudom ki volt az.

Andres: Debora, most nincs kibúvó.
Debora anyja: Kicsikém, hogy érzed magad?
Debora: Nagyom rosszul ,úgy érzem, mintha elefántok tapostak volna meg.
Ramon: Ne aggódj édesem. Beperelem ezt az idiótát a lelki sérüléseidért.
Orvos. Készen állnak? Hölgyem, kérem, engedje el magát. Ott van a baba. Ott van az ön gyereke. Hallgassa! Ez a kisbabának a szíve. Már hallatszik ahogy ver. Az ön felesége nagyonis terhes.Mostmár hisz nekem senor Santacruz?

Rodrigo: Hittem neked te kretén! Odaadtam neked a dvd- t és csináltál belõle egy másolatot. Gondolván, hogy jó zsaru vagy, a törtetésed, és a középszerûséged ellenére. Tévedtem!
Nyomozó: Nyugodj meg!
Rodrigo: Ha nem mondod meg az igazat, biztosítlak, örökre tönkreteszem a karrieredet.
Vádolt rendõr: Tényleg? Miért nem tettel fel a beszámolódat, hogy védjed azt a kis ringyó Volcánt? Mert az anyjával és a lányával is lefekszel?

Andres: Debora,
Debora: Ne mond semmit. Ezen az estén csak azt szeretem volna, hogy barátokként fejezzük be, és legyen ez az utolsó közös emlékünk. De te visszautasítottál engem, oly módon, hogy elszállt az agyam
Andres: Szerencsére nem történt semmi.
D: De igen történt. Meghalhatott volna a gyermekünk. De ne aggódj a baleset nem változtat semmin sem. Menj, hagyj el minket Lola Volcanért. Soha se fogsz engem szeretni, és a bébing a ti szerelmetek útjában áll.

Lola: Beszéltem Camiloval. Holnap beadják a keresetet a tv csatorna ellen, mely megszellõzte a videót. Bár, hogy õszinte legyek veletek, az egyetlen dolog ami tényleg számít hogy mostantól Andres és én együtt leszünk örökre.
Adele: Itt jön
Lola: Édesem:
Soledal: Azt hiszem mi most jobb ha lefekszünk. Helyes, Helló, és jó éjszakát Andres.
Lola: Mi történt veled Andres? Mi ez az arckifejezés? Jaj de buta vagyok. Biztosan teljesen kikészített ez a baleset.
Andres: Bárcsak a baleset miatt lenne, Lola. Nem is tudom szerelmem, hogyan mondjam el.
Lola: Mi baj van?
Andres:Én édes szalamandrám- Debora tényleg terhes , Lola! Soha nem hazudott.
Lola: Akkor a terhesség végig igaz volt?
Andres: És én ma majdnem megöltem a saját gyerekemet.. Figyelj rám szerelmem, nézz rám. Ez nem jelenti azt, hogy szakítanunk kell, és hogy nem akarok veled lenni. Lola Volcán te adsz értelmet az életemnek. Te vagy az egész lényem. Te vagy az akit legjobban szeretek.
Lola: Egy katasztrófa, egy képtelenség, csak ezek vagyunk, Andres...
Andres: Nem, nem engedem, hogy megint elhagyj
L: És mit teszel? Elválsz a feleségedtõl, miközben terhes? Mit gondolsz, én hogy éreznem magam? Hogy éreznéd te magad? Hogy érezné magát Debora?

Rodrigo: Senora Santacruz, Andres azt mondta, õ találkozott dr Pantojaval, a laboratóriumban, ahol az elsõ terhességi tesztet csináltatta.. És Pantoja pont akkor halt meg , amikor elmondta Andresnek, hogy önök ketten hazudtak. Milyen hazugságról beszélt a doktor?
Debora: Fogalmam sincs Felügyelõ.
Rodrigo: Talán arra utalt, hogy azok a terhességi tesztek hamisítványok voltak. Hazudott a férjének?
Debora: Nem,terhes voltam akkor. És most is az vagyok.
R: Mirõl beszéltek Pantojaval, amikor meglátogatta a börtönben?
D: Azért hívott fel, mert el volt keseredve, és találkozni akart velem, hogy hátha segíthetnék neki kikerülni a börtönbõl, és kifizetni az óvadékot. De elmondtam neki, hogy nekem nincs pénzem, hogy kölcsönözzek neki, de ott az apám, aki ügyvéd,és vállalhatja az ügyét . Nem így van Apa?
Ramon. Igen. Így van kedvesem. Másnap szándékoztam meglátogatni. De a szerencsétlen fickó meghalt. Micsoda kár.
R: és milyen megfelelõ alkalommal.

Lola: Camilo, komolyan beszélek. Semmi hangulatom játékhoz, se a meglepetésekhez. Na, meséld el nekünk a híreket..
Chabela: Gyerünk, meséld el.
Camilo.: Sajnos nem tudtam megszerezni neked a 2 millió dollárt, azaz a biztosítási összeget. De mivel a biztosító társaság nem szeretné, ha rossz hírét keltenék egy bírósági per során, így megállapodtunk. Megkapsz belõle 1 millió dollárt.
Lola: Ez az egész olyan hihetetlennek tûnik. Eddig mindig csak balszerencsém volt.
Camilo: De most már vége. Jómódban élhetsz, ha az örökségedet megkapod.
Pepe: Vásárolhat egy tucat camiont.
Adela: Vagy nyithatsz egy motoros üzletet, amirõl a középiskolában álmodoztál.
Chabela: Vagy esetleg megpróbálhatnád megkeresni azt a fénylõ napocskát ami a kártyákban felbukkant. Kerekestõl fogja felforgatni az egész életedet., kedvesem.
Soledad: Vagy elutazhatsz messzire, hogy távol legyél azoktól a dolgoktól amik szomorúságot okoznak neked. Menj el utazni.! Ez az ! Feledkezz meg minden gondodról. Andresrõl, Rugelesrõl, rólam...
Chabela: Hallgass rá Lola. Tudja , mi jó neked.. Menj kedvesem.
Lola_ Mi van ha elutazok pár napra,? Keletre, ahol sok a napsütés,
Camelo: Maimiba például?

Andres: Nem lehetsz újra elnök. Itt a jelentés, hogy nem szabályosan vezetted a vállalatot amikor te voltál a meghatalmazott
Ramon: Rossz vállalatvezetés? Márcelonak és nekem errõl nem volt tudomásunk.
Marcelo: Vizsgálják ki a hatóságok.
Andres: Pont ez fog megtörténni. Mindenesetre, nem lehetsz elnök, mert ha ez én és Sofia részét összetesszük, enyém a többség.
Ramon: Valamit nem vettél figyelembe. Ne felejtsd el, nem rendelkezel a testvéred részvényei felett. És szabad kezet adtál neki a része kezelésében.
Marcelo: Daniel is részvényes., és nagykorú, ha õ támogat engem enyém az 51 % amire szükségem van, hogy elmozdítsalak az elnöki posztról. Minden a vér szerinti fiamon múlik. Tied az utolsó szó fiam:
bettybabe87 2011 júl. 28. - 12:13:48 Előzmény édesmaya
(8647/22495)
Sziasztok!

Úgy látom hogy a szavazógép még mindig enged szavazni,ebbõl gondolom hogy még nincs lezárva a dolog.De Jenky az idei fesztiválra már biztos nem jön:-SDe talán jövõre..a lényeg hogy tudassuk a szervezõkkel hogy sokan kíváncsiak lennénk Jencarlosra :-)
10/10
édesmaya 2011 júl. 27. - 21:58:11 10/10
(8646/22495)
Szia Ildykém!

Lehet, hogy igazad van, de én mégis azt tapasztaltam többször is, hogy sok-sok szavimat nem adott meg Jencarlosnak, ez tuti!
10/10
édesmaya 2011 júl. 27. - 21:42:47 10/10
(8645/22495)
Szia Dzsanna drága!
Én is ezt sejtem, a szavazás nem tiszta!
Jencarlosos pólót-sapit igen, én is kérek majd!
10/10
édesmaya 2011 júl. 27. - 21:40:48 10/10
(8644/22495)
Nemrégiben én is betettem ide ezt a szavis linket.
10/10
édesmaya 2011 júl. 27. - 21:37:52 10/10
(8643/22495)
Szia Bettykém!
Még érdemes a Sziget Fesztiválon Jenkyre szavazni?
10/10
mikildi 2011 júl. 27. - 20:33:23 10/10
(8642/22495)
Szia DzsAnna! De jó hogy hoztál új híreket. Ez a póló és sapi jó ötlet, ha sor kerül rá én is kérek. Nem tudod mikor kapjuk meg a CD-t? Pesten adják fel? Esetleg küldöd a lemaradt CD-ket és egyszerre kapjuk meg,mi, akik mind a kettõt megrendeltük? Puszika és továbbra is vigyázz Magadra és ne terheld túl magadat.
bettybabe87 2011 júl. 27. - 16:18:24
(8641/22495)
Szia Nikcsi!

Ha belegondolunk,teljesen igazad van...én bízom benne hogy ez megtörténhet...csak POZITÍVAN ! :-)))

Ja és elõvettem az elõbb egy régi szavazós oldalt..Ti hogy vagytok vele?Szoktatok még szavazni?

http://www.sziget.hu/fesztival/info/kivansaggep
10/10
f_nikcsy 2011 júl. 27. - 16:13:19 10/10
(8640/22495)
Sziasztok csajok!
Bocsika,hogy felszívódtam,de totál tökrement a gépem,jelenleg is csinálják...megint...

Van egy számunkra is lehet kedvezõen ható hír.William Levy Magyarországra fog jönni szeptemberben.A hírt õ maga is megerõsítette a hivatalos twitter oldalán.Tudom,hogy ez elsõre bennünket nem érint,de évek óta nem hívtak ide telenovella sztárt,és ha esetleg NETÁNTÁN(bízzunk benne),hogy leadnák nálunk az MCI-t,Jencarlosos project(koncert)is valóra válhatna,Levy látogatásán felbuzdúlva.Egyébként az epizód magazin ismét utazik ki Mexikóba,és Miamiba,interjúkat csinálni az RTL-nek(sorozat+-nak),és Jencarlos,valamin Gaby is köztük lesz.
bettybabe87 2011 júl. 27. - 16:00:03
(8639/22495)
Hát..nem néztük meg..de én annak idején becsületesen elolvastam a regényt..már akkor is nagyon érdekelt minden ami török:-)Állítólag a török tananyagban is benne van az Egri Csillagok :-))))

Akkor a CD-vel is megkísérelhetjük a dolgot.Csak ehhez megint szükség van a magyar média együttmûködésére....:-S
Mindegy azért rákérdezek egy ismerõsömtõl hogy tudna-e valamiben segíteni ...próba-szerencse:-)

De arra megesküszöm hogy szeptembertõl a suliban nem lesz megállás..a csapból is Jencarlos fog folyni:-PPPP
10/10
dzsanna3 2011 júl. 27. - 15:52:58 10/10
(8638/22495)
Megnéztétek az Egri Csillagok-at együtt? :)
10/10
dzsanna3 2011 júl. 27. - 15:50:46 10/10
(8637/22495)
SZIA DRÁGA!

Hát ezt nem hiszem, hogy kiviteklezhetõ lenne... Jencarlos cd-it, videoklipjeit lehetne felajánlani nyereményként sztem.

Az egyenpóló lényege, hogy JenCarlos felfedezze a hivatalos fanklubját egy koncerten, egy dijátadón, vagy bármilyen eseményen, ahol megjelenik... még a REPTÉR IS BELESZÁMITVA, mertIgy biztos, hogy hozzájuk megy, és a média is veszi az eseményt... tehát ez privilégium a tagoknak, ezért nem lehet jutalom, vagy dij... bárki elõtt nyitva a kapu, beléphet hozzánk :)
bettybabe87 2011 júl. 27. - 15:36:55
(8636/22495)
Szia Drága!

De jó Téged újra látni:-)Én tudi kérek a pólóból:-)
Illetve ezzel kapcsolatban még régebben felmerült hogy lehetne-e ilyen termékeket felajánlani különbözõ rádiós,tévés mûsorokban nyereményként:-)Vagy ez nem egy megvalósítható dolog?Lehetne több példányt is rendelni belõle (nyílván név nélkülit) és felajánlani azokat egy kis reklám reményében.Megkérdezem egy ismerõsömet,hátha szerencsével járok (nem úgy mint eddig) :-PPPPP

Tényleg jó lett volna ha velünk lettél volna Egerben.Nagyon szép város és nagyon érdekes volt visszamenni az idõben,mivel ez a történelem félig-meddig most az én jelenem :-)Érdekes volt mindent végignézni egy török oldalán :-PPPPP