10/10
Zsuzsa17 2011 júl. 27. - 15:36:23 10/10
(8635/22495)
Sziasztok!
Nagyon szívesen. Igyekszem majd a többi összefoglalót is leírni, hogy követhetõ legyen a sztori.
Most a viszonylag hûvös idõnek volt köszönhetõ a fordítás...)))
10/10
offtopic
dzsanna3 2011 júl. 27. - 14:19:08 10/10
(8634/22495)
Kár, hogy Rozgonyi úrnak nem sok beleszólása van, mert a hozzáállása pozitiv.
Felháboritónak tartom, hogy egyszemély dönt a zenei izlés kialakitásáról egy médiában...
10/10
offtopic
dzsanna3 2011 júl. 27. - 14:16:32 10/10 Előzmény bettybabe87
(8633/22495)
Hát Egerben veletek kell volna lennem! Történelem :)
10/10
offtopic
dzsanna3 2011 júl. 27. - 14:14:49 10/10 Előzmény Zsuzsa17
(8632/22495)
Zsuzsi, köszi mindenki nevében azn összefoglalót :)
10/10
dzsanna3 2011 júl. 27. - 14:13:05 10/10 Előzmény édesmaya
(8631/22495)
Ágika drága, ne mérgelõdj, mert ez egy román kérdõiv... úgy látszik, ott W. Lewya menõ... de a baj ninkább az, hogy ellnõrizhetetlen a szavazás tisztasága...
10/10
dzsanna3 2011 júl. 27. - 14:10:14 10/10
(8630/22495)
Bocsi, hogy nem vagyok, sok a bepótolni, elintéznivaló... de majd egyszer utolérem magam :)
10/10
dzsanna3 2011 júl. 27. - 14:07:47 10/10 Előzmény bettybabe87
(8629/22495)
Sziasztok!

Amit elfelejtettem, azok a képek a pólóról, és a sapiról... most bepótolom, és kérek mindenkit, hogy jelezze, szeretne-e magának egyet vagy sem... :) A képekre is várják a javaslatokat
bettybabe87 2011 júl. 27. - 11:49:05
(8628/22495)
Szia Drágám!

Hááát valamivl jobb volt az idõ arrafelé..2 napot tudtunk strandolni..a 3. napon elég rossz idõ volt,akkor mentünk inkább a welness részlegre meg a melegvizes medencébe,4. napon pedig hazafelé jövet bementünk Egerbe kirándulni egy kicsit...összességében szuper volt minden :-)

Köszi Dzsanna hogy leírtad Lissette üzenetét,mert én is megkaptam de egy szót sem értettem belõle...:-)Jó ez az ötlet..én szeretnék ilyen pólót:-)
10/10
édesmaya 2011 júl. 27. - 10:02:01 10/10
(8627/22495)
Dzsanna drága hogy vagy, mi van veled? Nemrég azt írtad, hogy még hátra van egy mûtéted, mikor lesz?
10/10
édesmaya 2011 júl. 27. - 09:57:55 10/10
(8626/22495)
Szép napot kicsikéim!

Úgy felmérgesített ez a szavazás!
Reggel 8,32-kor szavaztam, ekkor 2858 volt Jenkynek. Aztán kimentem a konyhába a dolgomra. Most újra kinyitottam, és meg sem mozdult Jenky szavijainak száma! Nem azért az 1 szaviért, amit adtam neki, de miért nem adta hozzá?
Ezek szerint, tényleg annyit ad hozzá, és annak akinek akarja a rendszer? Disznóság! Bezzeg Willinek hozzáadott reggel óta egyet!
10/10
dzsanna3 2011 júl. 27. - 03:11:27 10/10
(8625/22495)
Szia Lányok!

Lissette Canela körlevelét szeretném megosztani veletek - ÖTLETLÁDÁITOKAT NYISSÁTOK KI GYORSAN!

azt írja, hogy egy egyewn-póló kivitelezését tervezik - sapkával együtt a hivatalos Jencarlos fanklub tagjai számára számára. A póló elejére még nem döntötték erl, mikyen kép kerüljön, de a hátára a fanklub ország-város, illetve a klubtag neve kerülne. várják az ötleteket... a cél az, hogy azeseményekenjól felismerhetõk legyenek a franklubtagoktagok.

A póló ára 25 usd, a sapkáé 21 usd lenne, ami NAGYSZÁMÚ RENDELÉS ESETÉN OLCSÓBB LEHET.

Estamos pensando en hacer T-Shirts y Hats para las personas que pertenezcan al fan club oficial de Jencarlos. La foto puede cambiar, esto es solamente una prueba y nos gustaría saber sus comentarios.

Este es el T-Shirt que tenemos pensado y por detrás podemos ponerle la ciudad del fan club incluso el nombre de la persona. Estamos trabajando con Vista Print porque no sabemos el potencial de ordenes me imagino que mientras mas ordenen mas económico saldrá pero hasta ahora este es el costo incluyendo el shipping en USA $25.00 por T-Shirt y el Hat $21.00

Me dan su opinión al respecto si ustedes piensan que a las muchachas les gustaría tener uno?

Esto no es obligatorio es solamente para cuando existan eventos las oficiales puedan ser identificadas.

Si alguien tiene alguna sugerencia estamos abiertos para escucharles.

Entiendo que para los fan clubs Internacionales quizás no les sea posible obtener uno pero el que lo quiera podrá comprarlo.

Saludos,
Lissette
10/10
édesmaya 2011 júl. 26. - 22:27:46 10/10 Előzmény bettybabe87
(8624/22495)
Sziamia Bettykém!
Örülök, hogy végül nem kellett bánkódnotok a Balatonon a pocsék idõ miatt! Arrafelé azért jobb volt az idõ?
10/10
édesmaya 2011 júl. 26. - 22:25:34 10/10 Előzmény Zsuzsa17
(8623/22495)
Helló Zsuzsa, millió köszönet érte, hogy a rengeteg munkád közepette fordítottál nekünk. Nagyon rendes tõled!
10/10
Zsuzsa17 2011 júl. 26. - 13:04:04 10/10
(8622/22495)
Sziasztok!
Egy kis összefoglaló! Párbeszédes.

Mi Corazon Insiste resumes semanal 4o-45 rész

http://msnlatino.telemundo.com/novelas/Mi_corazon_insiste/video_player?uuid=68ef4566-5fcc-41bf-a673-733130b2ab3e

Lola: Rodrigo, hogy van az édesanyám? ..Mi? Mi van az édesanyámmal?
Rodrigo: Eltûnt. Amikor felébredtem, Soledád nem volt sehol. Végignéztem a hajón, kerestem az óceánban, nem találtam sehol. Solita eltûnt. Eltünt.
Lola: Mi történt az édesanyámmal? Elõkerült már?
Rodrigo: Õ a barátnõm lánya.
Vízirendõr: Sajnálom kisasszony, a partiõrség keresi õt, de még nem találták meg.
Rodrigo: Átkutatjuk az egész partszakaszt. De semmi nyoma az édesanyádnak. Soledad eltûnt.

Tvbemondó: Újra Apolo Ferrer és legújabb hódítottja, az ifjú víg özvegy van a hírekben.
Andres: Ne válts csatornát, kérlek.
Bemondó: A tragédia újra kopogtatott az özvegy ajtaján. Amikor az édesanyja, Soledad Volcan eltûnt a tengeren. De a szívtipró nem ült tétlenül, ölbe tett kézzel, hanem csak úgy mint a szerepeiben az általa megformált hõsök, keresõcsoportot szervezett a partszakaszon. Míg õ, személy szerint helikopterre szállt, és onnan irányította a csapat munkáját, hogy megtalálják menyasszonya édesanyját. A hírforrások szerint a baleset San Diego közelében történt, Mrs Volcán a barátjával, Rodrigo Suarez felügyelõvel töltötte a hétvégét, annak a vitorlásán.

Lola: Oh Andres , az édesanyám
Andres: Tudom. Nem akartalak hívni, vagy zavarni, de Lola itt vagyok. Rendben? Itt vagyok melletted, és melletted is Apa.
Apolo: Lola hoztam neked kávét. Engedd el! Van aki átölelje, nem tudod felfogni? Hagyd békén!

Tiberio embere: Régi barátja.. el Don de Panama megbízásából vagyok itt. Mr Tiberionak egy munkája van az ön számára. Egy meglehetõsen kényes ügy, de nem hagyhatja cserben õt.
Tiberio: Rendben Marcelo, ha ez az amit kívánsz. Majd látod, minden egyes akcióm után nem lesz okod a panaszra. Ismervén néhány titkomat, több vagy mint egy ügyfél, az üzlettársam vagy, és az üzlettársaimnak ugyanolyan merészséggel kell rendelkezniük, mint nekem, hogy végrehajthassuk az akcióinkat.

Fõfelügyelõ: Híreim vannak : elõkerült az édesanyád, Lola. Sajnálom, de halott. Az ár-apály a testet mérföldekkel arrébb dobta a partra, végtagok nélkül..
Lola: Micsoda?......... Nem ,nem Andres,! Az én édesanyám nem lehet halott
Andres: Nyugodj meg, és nézz rám!! Nézz rám és nyugodj meg.
Lola: az édesanyám, az én édesanyám nem halhatott meg így. Nem halhatott meg ilyen borzalmas módon. Nem hagyhatott magamra! Nem, õ nem halhatott meg.! Mond, hogy nem õ az! Andres, mond!
Andres:. Szerelmem. Nem vagy egyedül! Oke?! Nem vagy egyedül.

Apolo: Elment Andres Santacruzzal. Egyáltalán nem érdekelte a sok anyagi és személyes áldozat, amit az anyjáért hoztam. De el nem tudod képzelni mennyire szeretném annak a z alakkal találkozni és beverni a képét.

Debora anyja: Nem tudom mit tervezel csinálni, de még a jóisten se venné be ezt a hirtelen változásodat, hogy példás apa szeretnél lenni. És ha azt hiszed, az a tény, hogy nincs hol laknod , kitörli azokat a dolgokat, amiket velem tettél, akkor valami nagy baj van nálad a fejedben az agyad környékén.
Debora apja: Tudod jól, hogy az ember nem mindig azt mondja , amit érez. Te vagy a legjobb dolog az életemben. És ahogy rád nézek, csakúgy sugárzik belõled a báj.
Debora anyja: Hozzá ne merj érni az én istennõi testemhez azzal a mocskos kezeddel. Vagyis bocs.:Hisz ez egy kurvának a teste, egy koszos vén cselédnek a teste, és persze a legjobb mindezekbõl egy olcsó bártáncosnõ teste. Hát idefigyelj, te örök Vesztes: Ezt a kurvát soha se fogod érdekelni, soha semmi nem lesz köztünk, Te megátalkodott, hülye, csõdtömeg, ráadásul csapnivaló apa és férj is, és ami a legrosszabb egy örök Vesztes.

Riporter: Fiatal özvegy, válaszolna nekünk? Mi van az Édesanyjával? Megtalálták az édesanyja holtestét? Mit gondol ki ölte meg, a szeretõje, vagy baleset volt? Kérjük mondjon nekünk valamit.
Andres: Kérem, nem tudnák békén hagyni?!
Apolo: Az engedelmükkel , kérem, a menyasszonyom most nem fog semmiféle interjút adni. Kérem tartsák ezt tiszteletben.
Andres: Lola

Lola: Gondolod, hogy Solita saját magától visszatér majd?
Chabela: A remény hal meg utoljára. És Soledád életében , mióta megszülettél te vagy a reménysugár. Reménykedjünk továbbra is, hogy hamarosan újra velünk lesz.

Fõfelügyelõ: Kábítószer nyomait találták a pohárban, ugyanazt a fajtát találták a véredben is.
Rodrigo: Tudtam.
FF: és a dns vizsgálat eredménye..
Rodrigo: Negatív , ugye?
FF: Igan , az.
R: Tudtam fõnök. ! A nõ akit megtaláltunk nem lehet Soledad. Nem az én barátnõm.

R: Csak azt tudom , hogy a holttest akin aLola által ajándékozott medált megtalálták, nem Soledad.
L: Ha ez igaz? Hol van az édesanyám? Hol az anyám?

Marcelo: Ez a nõ ismer engem Tibério. Pontosan tudja , ki vagyok én és ismeri Ramont, a társamat is. Ha ez a nõ elszökik,, és beszél a rendõrséggel, mindent elmond rólunk, Végeznünk kell vele.
Tiberio: Ide figyelj Marcelo! Hozzá ne nyúljatok! Senki se érhet ahhoz a nõhöz.! Senki! Megértetted?! Egy haja szála se görbülhet meg, úgy érjen hozzám! Tudod miért? Mert én magam akarom a saját kezemmel megölni õt. És nagyon-nagyon lassan fogom csinálni.

Apolo nõje: Ez mind hazugság, ez mind képmutatás.
Apolo: Mit csinálsz te itt? Megõrültél?
A nõje. Hagyd abba a macsó szerep játszást a kis víg özvegyed elõtt. Mindenki tudja rólad, hogy meleg vagy. Igen, Ultra meleg vagy Apolo.
A: Te pedig egy igazi alattomos kígyó vagy. Fogd be a szádat.
An: Nem , nem fogom.
A: Ja persze, féltékeny vagy rá mert õt szeretem?! Igen , szeretem Lola Volcant.
Apolo barátja: Kérlek Jennifer.. távozz.
Jennifer: Nem, nem megyek amíg a sajtó meg nem tudja miféle „ ember „ vagy te.!
Andres: Ti ketten nem szégyenlitek magatokat? Kifelé mindketten.! Nem a cirkuszban vagyunk!
Debora: Te maradj ki ebbõl , Andres.
Férfi. Gyere velem:
Jennifer: Nem
Lola: Elég volt! Kifelé innen! Mindenki! Nem akarok se riportereket, se fényképészeket, se senkit látni. Elég, Kifelé!!
Andres: Nem, nem szükséges, megyek.
Rodrigo: Lolita, meg kell birkóznod ezekkel a dolgokkal.
Lola: Nem tudok, egyszerûen nem megy.
Rodrigo: Ez mind segít az elterelésben, az a csaj, a sajtó, Apolo, minden a kedvünkre játszik. Lolita, meg kell ezt tenned Soledád érdekében.

Debora: Nos, a halott kutya nem harap.
Debora anyja: Debora!!!
D: Mi az hogy Debora? Ez az igazság! Eltemették a hölgyet. Oké. Most már nincs semmi indokod, hogy visszamenj Lola Volcánhoz.
Andres: Igenis van, és mindig lesz is, hogy lássam Lola Volcánt. Mert õ pont az ellenkezõje annak ami te vagy.

Rodrigó: Soledad itt volt. A fene egye meg! Soledad itt volt és elvitték.!!

Debora anyja: Lola, az édesanyád most halt meg. Tudom, hogy sokat szenvedsz. Most képzeld el egy picit, milyen érzés egy anyának, ha elveszti a gyermekét. Könyörgök neked. Tedd meg az édesanyád emlékére. Anyaként kérlek téged: Menj minél messzebbre Andrestõl.

Apolo:Tennem kell valamit és még most! Igen, mi fog történni néhány hónapon belül.Vissza kell mennem és úszómesterként kell dolgoznom. És ez mind Jenny miatt, aki tönkre akar tenni. Ezért kell mindkettõnknek tenni valamit. Tudom , nem ez a megfelelõ idõpont.
Lola: Apolo
A: számodra, mert most veszítetted el az édesanyádat. De másrészrõl meg barátok vagyunk. És a barátok segítik egymást. Egész jól kijönnénk ha együtt élnénk.
L: Rendben
A Gondolkozz el ezen. Csak néhány hónap amíg összeszedem magam szerzõdéseket kötök, telenovellában szerepet kapok, minden nagyon gyorsan egyenesbe fog jönni. Mi az a pár hónap?
Lola: Oké , beleegyezek.
A: Beköltöznék ebbe a házba, ahol együtt élhetnénk. Egész kényelmes. Nem a legszebb , és szükséges lesz néhány változást eszközölni itt és ott.. Mert úgy néz ki mint egy kísértet tanya.
Lola: Figyelj rám Apolo: Figyelj rám és hagyd abba a monológodat, még ha csak egy percre is. Azt mondtam: IGEN beleegyezek. Te és én összeházasodunk minél hamarabb.

Apolo: Nem meglepetés senki számára, de az elsõ pillanatban amikor megláttam , tudtam.: Lola Volcán az álmaim asszonya. Így ki szeretném használni a mûsor értékes perceit, és szeretném bejelenteni a fanjaimnak, hogy megnõsülök. Holnaptól kezdve egy csodálatos nõnek leszek a férje.

Marcelo:Válaszolj az ég szerelmére, mi közöd Tiberiohoz?
Soledad:Ha annyira érdekel téged, kérdezd meg tõle.
Marcelo:Válaszolj nekem ringyó, válaszolj.!nekem mindegy, akárhogy is ,mindenképpen a halál vár rád, Soledad Volcan, mint egy sarki kurva.

Debora: Ki az a nõ?
Debora barátnõje: Az a nõ, aki most szrepelt a hírekben. Az a nõ, akirõl azt feltételezték, hogy a cápák martaléka lett. Soledad Volcan volt az.

Anyakönyvvezetõ: Rendben, kezdjük el a szertartást. Ms Maria Dolores Volcan. és Mr Apolo Ferrer
házasulandó felek részvételével.
Apolo: Mit csinálsz te itt? Folytassuk kérem.
Andres:Eljöttem, hogy lássam, tényleg megteszed- e.
Lola: Nem kellet volna eljönnöd , Andres.
Andres: Lola, Meg fogod bánni ezt, mint ahogy én is megbántam.
Anyk: ApoloFerer.. elfogadja feleségül Dolores Volcánt?
Apolo: Igen elfogadom.
Anyk.: Dolores Volcán elfogadod férjedül Apolo Ferrert?
Andres: Ne tedd meg! Kérlek! Ne tedd meg !!

És elhangzik Lola szájából az Igen.....
bettybabe87 2011 júl. 26. - 11:10:30
(8621/22495)
Hello Lányok!

Visszatértem...újra itt vagyok..Gyorsan eltelt ez az 1 hét....
Elõször úgy volt hogy a Balatonra megyünk,de mivel rossz idõt jósoltak a hétre,utolsó pillanatban gondoltunk egyet és inkább Mezõkövesdre mentünk egy aranyos kis welness panzióba.Hát minden szuper volt,strandoltunk,kirándultunk,elmentünk Egerbe is és felmentünk a várba tanulmányozni hogy mit mûveltek itt a törökök a múltban :-)))))Olyan érdekes volt mindezt végignézni egy török mellett :-))))Még török büfé is volt a vár tetején,ettem finom csokis baklavát (elárulom hogy finomabb volt mint amit mi csinálunk) :-PPPP
Szóval szép volt,jó volt,de véget ért.Ma már munka van....

Édesmaya láttam hogy írtál Facebookon,aranyos vagy hogy érdeklõdsz utánam:-)))Akkor arra a kérdésedre most itt a válasz ebben amit leírtam :-)))

Xico....ha lesznek DVD-k gyártva a jövõben,akkor én örömmel reklámozom J.C. itt a környéken:-)Ha erre jársz valamikor,megbeszélhetjük a részleteket:-)

Edith gratula a levélkéhez és még inkább a válaszhoz...bárcsak végre történne már valami áttörés ebben az ügyben.

Dzsannám remélem jól vagy!

Szép napot Mindenkinek!
10/10
édesmaya 2011 júl. 26. - 09:32:18 10/10
(8620/22495)
Editke akkor most mit lépsz ezügyben tovább?
10/10
édesmaya 2011 júl. 26. - 09:13:21 10/10
(8619/22495)
http://iconos.aollatino.com/icono/jencarlos-canela/#bio

ezt találtam a facebook-on. A biográfia azonos azzal, amit egyszer már ide beírtatok?
10/10
édesmaya 2011 júl. 26. - 07:50:05 10/10
(8618/22495)
Képzeljétek, már eltelt 3/4 óra az elõzõ szavazásom óta, most kinyitottam újra a weboldalt, szavaztam, és a szavazás állása nem változott a 7 óraihoz képest!
Pedig Angyalkának legalább az én szavimmal egyel többnek kellene lennie!
10/10
édesmaya 2011 júl. 26. - 07:47:30 10/10 Előzmény Zsuzsa17
(8617/22495)
Szia Zsuzsikám, ennek apropóján még eszembe jutott a napokban valami.

26 éve a Ciklámentourist által kiadott magánlakásokat takarítottam másodállásban.
Volt az egyik lakásban egy török, vagy izraeli pasi, aki itt dolgozott. Valami rendõrségi ügybe keveredett, verekedés, késelés. Nem engedték hazamenni, hetente fizette ki újra és újra a lakást. A legvégén (három hónap telt el kb. így)olyan eszeveszett mocskot, kuplerájt hagyott maga után, hogy amikor mentem kitakarítani, egyszerûen leültem a konyhában egy székre és úgy bõgtem, mint a fiaszamár.
Akkor még nem volt mobiltelefon, ezért lementem az utcára, és kerestem egy telefonfülkét. Felhívtam a CT. vezetõjét, kértem, hozzon fényképezõgépet, és jöjjön ide, mert ilyent még nem látott.
Hát õ aztán dobott egy hátast, csak hápogni tudott a látványtól.Azt mondta, õ 15 éve vezetõje a CT-nek, de ilyent még soha nem látott!
Dupla bérért takarítottam ki, és a pasira rávert még a CT jó nagy összeget.
10/10
édesmaya 2011 júl. 26. - 07:35:29 10/10
(8616/22495)
Helló lánykák!
Sziamai mindenkinek, aki majd idetéved, és szép jobb reggelt, nem olyan szomorkásat, mint a napokban!

A szavazás döcögõsen halad, kevés a szavazó.
Tegnap este 22 óra óta csak 24 szavazatot adtak le összesen.

1, helyen Lewyke 5620 szavival, ez 50,89 % tegnap este óta 13 szavit kapott
2. helyen drágaságunk 2817 " ez 25,51 % " " " 18 " "
3. helyen Maro Cimarro 1784 szavival, ez 16,16 % " " " 3 " "
Lewyke %-os aránya egyre megy lefelé, Drágaságunké pedig egyre feljebb, igaz, csak lassacskán.

Valóban az van, hogy hiába nyomod egymás után gyorsan szavikat, talán csak negyedóránként fogadja el a tiédet.