boom47 2013 márc. 17. - 20:38:29 Előzmény ötödik elem
(2/2)
J-t azért kellet voplna megvetniük, mert a kultusza (akár létezett mint valós személy, akár csak mint mitológia) felforgatta az aktuális rendet (ami többek között elsõ ovnásként politeista volt, és amiért a rómaiak a keresztényeket ateistának tartották).

J. ZSIDÓ volt. Funkcióban nincs különbség a "megváltó" és a "messiás" között amúgy sem.

Az antiszemita benyögésed szintén unalmas. A kereszténység mindigis csak egy zsidó felekezet volt.

J. a Bibliában maga mondja hogy az Ószövetségi törvények továbbra is érvényesek (nosza, áldozzatok neki egy marhát!).
A "zsidó Tóra" amúgy Mózes öt könyve (ami a kereszténység Ószövetségének része) elsõ jelentésben...

A Biblia azért hallgat J. "elsõ 18 évérõl", mert azok a történetek annyira f@szságok voltak, mint a Makkabeusok könyvei, azért.

Indiában SEMMIFÉLE írások nem maradtak a J-szektáról, mivel oda sosem jutott el a gyrmatosítók elõtt a kultusz.

Buddha leköpte Jesszum-pepit, bár a buddhizmus késõbb a keresztéénység egyes (csak szóban létezõ, hazudott) tételeit érdekesnek találta, és magába olvasztotani próbálta.

Végül: Jézust sehol nem hívták Fényhozónak. Fuck, Fényhozó az Lucifer, aki a papi hazudozás szerint a Sátán; a Biblia szerint pedig Lucifer, aki egy babilóniai király a sztoriban, amihez kiskorút - egészséges szellemi fejlõdése érdekében - nem szabad engedni.
ötödik elem 2013 márc. 17. - 18:15:44
(1/2)
Ilyenek ezek az "ismeretterjesztõ" filmek, már az elsõ mondatokkal dezinformálnak vagy egyszerûen hülyeségeket állítanak. Miért kellett volna Jézust megvetniük az embereknek? Hiszen sokan közülük tudták, hogy Õ Isten megtestesülése. És már bocsánat, de nem messiásként ünnepelték, hanem a Megváltóként! Óriási különbség. Miért? Mert messiást a zsidók vártak, csak nem kapták meg. (mindmáig hiszik, hogy egy nap eljön az õ politikai messiásuk és minden nép fölé helyezi õket, akiken uralkodhatnak) Az a tény, hogy kieszközölték Pilátusnál a megfeszítését azt bizonyítja, hogy nem hittek sem benne, sem a tanaiban és a hátuk közepére sem kellett nekik a szeretet. Õk gyûlölni szeretnek másokat és még véletlenül sem bocsátják meg, ha valakik vétkeznek ellenük. (pl. a világ Holokausztért mindmáig tartó vezekeltetését)
Éppen ezért fájdalmas, hogy összemosták a zsidó Tórát Jézus tanaival, mondván ez következik az elõzõbõl, holott semmi közük egymáshoz. A zsinatokon összeállított Biblia arculcsapása a valódi kereszténységnek. Érdemes lenne boncolgatni, hogy miért hallgat a Biblia Jézus életének tizennyolc évérõl? Indiában ugyanis fennmaradtak olyan feljegyzések, amik beszámolnak Jézus ottjártáról. Igen, Jézus visszatért arra a helyre, ahol Buddha is tanította az embereket és tanulmányozta a többezer éves szentiratokat, hogy úgy adhassa át tudását az embereknek, ahogy a legjobban be tudják fogadni. Jézus a Fényhozó oda született, ahol a legnagyobb volt a sötétség abban az idõben. A zsidók közé.