kypD 2012 szept. 26. - 21:18:42
(7204/8584)
na ilyen szar robbanás effektet is ritkán látni :D

Mindenesetre, azért az elég keményre sikerült, amikor Agárdi elkapta Budait.

(jut eszembe milyen nevet mondott Agárdi Szintiának?)

Ja amúgy szerintem kizárt dolog, hogy õk haltak meg, mivel, ha jól emlékszem Budai azt mondta, hogy õk most a Városháza alatti szertárba vannak, vagy hol, nem pedig egy elhagyatott kunyhóban, tehát ott valami más lesz, mert kizárt, hogy Budait meg Agárdit+Andreát egyszerre kinyírják. (egy ekkora robbanást, még ha besprintelt sem élt volna túl 1-2 másodperc alatt)
ibrahimovic96 2012 szept. 26. - 17:27:11 Előzmény Pókerszív
(7203/8584)
Az Agárdit én is bírom de sajnos szerintem meghal. Bár ez így nem annyira nyerõ hogy kiteszik a Janicsot és most nagy valószínûséggel az Agárdit is. Semmi értelme lassan már csak ezek az uncsi karakterek lesznek akik csak élik a világukat és ez így nem jó.
10/10
Milibindi 2012 szept. 25. - 23:32:42 10/10
(7202/8584)
Bodolaiék szerintem is rettentõ idegesítõek , fõleg Böbe , nem csak az ordítozás zavaró ("emberi hangon "nem igazán hallottuk megszólalni), sírásáról nem is beszélve úgy nyerít,mint a ló! Meg az a blõdségük is idegesítõ annyira ostobák, hogy majdhogynem "karónak is le lehetne verni õket" persze errõl már nem a színészek tehetnek hanem a karekterek ilyenekOrsival éa Szabival nincs bajom
5/10
Hm! 2012 szept. 25. - 22:12:42 5/10
(7201/8584)
Na, ha már többen összegezték nézeteiket a karakterekrõl, én se maradok ki a jóból.

Annak idején (2007. november) Dóra és a szerelmi háromszög miatt kezdtem nézni, elõbbi esetében az adottságoknak is igen nagy szerepük volt.
Idén kihagytam vagy négy hónapot, és ez azért történt, mert úgy éreztem Bodolaiék túlsúlyba kerültek.
Még teljesen normális családként érkeztek meg Erdélybõl, de igen hamar sikerült az íróknak agyonvágniuk a karaktereket. Talán Bandi a legjobb színész köztük, csak a karaktert alkotják, hát...de azért neki vannak korrekt megmozdulásai:). Egyszer szembe jött velem az utcán, kissé meglepett. Orsi semleges, aranyos, de nem egy nagy egyéniség. Nem tudom vajon a lány mennyit tudna kihozni a karakterbõl, de hogy az elõzõnél jobb, az biztos...Szabi nem rossz gyerekszínész, de az évek során nem sikerült eldönteni milyen karakterû legyen. Így olykor idegesítõ, máskor szimpatikus volt, az elõbbire gyakrabban volt példa szerintem. Böbe a legidegesítõbb, értem én, hogy színházban is játszik Cseke Katinka (vagyis inkább nem értem...), és ott hangosabbnak kell lenni, de mások is játszanak ott, nehéz lenne ezt az ordítozást erre ráfogni.
De ha súlyosan halláskárosodott, akkor természetesen visszavonom és megkövetem a "mûvésznõt"...Meggyõzõdésem, hogy ha Bodolaiékat és "vonzáskörzetüket" (mínusz Károly bácsi), kiírnák a sorozatból, emelkedne a színvonal, én már említettem feljebb, hogy miattuk szüneteltettem a sorozat nézését, ha neten nézem, õket mindig tekerem (ha sokat vannak, lekapcsolom a tévét...)
Emil nem lenne rossz színész, szerethetõ is, de õszintén szólva nem tudom hány nõnek jön be ez a félig nyámnyila stílus...korábban nem ilyen volt. Valaki írta, hogy Tamás atya útján került a kórházba, akivel régi ismerõsök voltak, de ez közben elfelejtõdött...Gyöngyi engem általában idegesít, bár elég jó nõ, így megbocsátható valamilyen szinten. De csak valamilyen szinten, egy idõ után már nem.

A nõvérek közül Viki csinos és pont, se jót se rosszat nem tudok mondani róla, tehát nem tûnne fel, ha eltûnne...Van egy szimpatikus de csúnyácska nõvér is, aztán Elvira változó, de nem túl nyerõ, egyszer láttam a villamosmegállóban, életben egy fokkal csinosabb. Fannira nehéz haragudni, jobban állt neki a kicsit "kvásabb" stílus, de most szimpatikusabb. Mónika csinos és úgy tûnik végre történik is valami a karakterrel, egyébként én a Tvr-hétben már láttam olyan jelenetet vele, ami mostanában lesz látható, és nem mostanában.
Betty idegesítõ, bár jól néz ki, a szépség csak ritkán kárpótol.
Nem úgy Dóra esetén, aki a "dög" karaktert remekül hozta, s bár már nem olyan szép mint régen, még mindig kb az elsõ helyen áll nálam ezen a téren.
Kardos nem nagy kedvenc, jobb napjaiban semleges...
Bezerédi megnyerõ, de hiánya nem tûnne fel.
Az ifjabb Gesztesi nyilván protekcióval került bele a sorozatba, de szerintem helye van itt, hozzáad az értékhez.
Péternek nem sok szerep jut, kissé negatívabb karakterként (Várnagy konfliktus) brillírozott, most már kezd kicsit unalmas lenni, de bírom azért a deresedõ igazgatót. Õt is láttam, bár nem biztos, hogy õ volt, mert napszemüveg volt rajta, és egy kocsiban várt a zöldre, de mikor mondtam a kedvesemnek, hogy ott van Pongrácz doktor, akkor mintha elkezdett volna minket nézni:) Idõsebb lányáról nem tudnék a jó ízlés határain belül nyilatkozni, õt is volt szerencsém(???) látni Budapesten az egyik villamoson, még kisebb, mint gondoltam.
Vera nekem a legnagyobb jóindulattal is semleges...
Viktort kezdetben kedveltem, de hamar kiderült, hogy nem tudok olyan tulajdonságáról, mely miatt õt lehet kedvelni. A színész néha átlagon felüli, de nem igazán átütõ, így összességében inkább átlagos. Elég furcsa, hogy immár se Füredihez nincs köze, se Magdikához...és viszont.
Józsi az 5 kedvenc között van, Károly bácsi is szimpatikus.

A nagy kedvencem Konrád, azaz Mihályfi Balázs, õt az általam nem igazán nézett Kisvárosban és színházban is láttam, és már akkor is nagyon megkedveltem (van vagy 10 éve ezeknek). Remek színésznek tartom és az õ karaktere tényleg profin is van megírva. Roland nem rossz színész, de a néhány fõs seregével azért...Egyébként én szeretem a maffiás szálat. Kis Kovalcsiknak volt egy jó beszólása, Agárdit azóta bírom, mióta nem Szilviáékat fenyegeti.
Budai hihetetlenül ellenszenves, de az egyik kedvencem, mert szerintem remekül játszik, bár kissé karikatúra-jellegû figura. Cintia semleges, bár vannak jó pillanatai, nem szívesen kerülnék a kezei közé.

A 3 zsaru közül talán Bozsó Péter a legjobb színész és egyik kedvencem a sorozatból Szlávik, mondjuk mindhármat bírom. Eszes neve nem éppen beszédes név, inkább az ellenkezõje mondható el róla, de a színész jó. Müller nem egy nagy durranás mint színész és mint zsaru, de szimpatikus, illetve akaratán kívül is vicces (megérzés, meg ösztön, szimat az õ esetében...:)). Bár javultak nyomozói képességei, azért...

A Halász családból Isti jó, de nem egy izgalmas figura, Szilvia az abszolút ellenszenves kategória helyett semlegessé lépett elõ.
Gergõ olykor már némi játékot is fel tud mutatni, de azért Shakespeare színész nem hiszem, hogy lesz belõle.
Magdikát sem féltem attól, hogy neki adják a "a jövõ magyar Meryl Streepje" avagy "az ifjabb Dakota Fanning" címeket...
Márti nem rossz. Andrea csinos, végülis rossznak sem mondható.
Gesztesit nagyon kedvelem, különféle érzelmeket kell megjelenítenie, de azért maga a karakter nincs agyonbonyolítva, és akkor még finom voltam. Ha fel kéne sorolnom olyan szinkronhangokat, akiket gyakoriságra való tekintettel "nem lehet kihagyni egy filmbõl sem" kis túlzással mindig Gesztesi jut az eszembe, bár a 2000-es években már bizony Stohl Buci veszi át ezt a jelzõt...
Több magyar filmben is játszott, mint mondtam kedvelem, s bár jó színésznek tartom, szerepei alapján azért Hollywood õt sem fogja milliós ajánlatokkal bombázni.

Nyerõ ötlet volt mindkét Bea távozása (egyik veszélyeztetett terhes volt)
Egykori kedvencem (Konrád mellett, esetleg után) Tamás atya volt. Pap létére jártas volt a küzdõsportokban, jól sakkozott, elõbbi adottságának köszönhetõen bármikor meg tudta védeni a rászoulókat, tehát nem csupán hirdette az igét. Emellett toleráns, senkire nem kényszerítette a keresztény tanokat, mégis meggyõzõ volt. Érdekes volt a szerelmi szál, de aztán túlbonyolították. Annak ellenére hogy nagyon kedveltem, nem hiszem, hogy jó ötlet az, hogy megint forgat, de kíváncsi vagyok mit hoznak ki belõle.
Ha választanom kéne, hogy melyik karakter lennék a sorozatban, és valóságos lenne minden, õt választanám, vagy Szlávikot, utóbbi azért lehetne nyerõbb, mert õt nem köti a cölibátus...:). Péterrel nagy gond, hogy két idióta lánya van, Gesztesinek meg egy egész pereputtya:)
Konrád meg hiába a kedvencem, a valóságban elkapták volna már (vagy nem:)) és õt számomra nem a karakter szimpatikussága, hanem a színész játéka teszi a legjobbá.
Pókerszív 2012 szept. 25. - 19:38:11
(7200/8584)
Szerintem tuti nem, jelen állás szerint 1 darabig Mártit se látjuk, az is megeshet hogy Andreát is eltüntetik a lányával 1ütt.
kypD 2012 szept. 25. - 19:15:25
(7199/8584)
Nem tudom, de én nagyon remélem, hogy minél hamarabb fog, mert engem is megfogott a gyerek!
Minél hamarabb kerüljön vissza azt pártolom :D

Betty meg Barbara már nekem is nagyon ellenszevnesek, írtó szerencsétlenül bírnak "sírni".
Viszont szívbõl remélem, hogy Agárdit most még véletlenül sem teszik el láb alól, mert abszolút kedvenc karakter.
ibrahimovic96 2012 szept. 25. - 18:27:13
(7198/8584)
Szerintetek a Lóri fog még játszani a sorozatban? Jó lenne mert szimpatikus csávó és jól játszotta a szerepét. :D
Pókerszív 2012 szept. 25. - 13:39:29
(7197/8584)
Gyöngyinek az az akciója a riporterrel kimondottan tetszett. :D
gyorgye 2012 szept. 25. - 11:30:56
(7196/8584)
Én meg annak örülök hogy a rendezõk csináltak valamit Szilviával,és igy már nem olyan ellenszenves.Kezd normális lenni.Nekem tetszik a Bodolai szál,Böbe is nemsokára megszépül és csinos lesz,de az Erdélyi rokonokat még mindíg hiányolom.Konrád alakítása nekem is tetszik,de had pihenjen egy kicsit õ is,mert jóbol is meg árt a sok.
10/10
Saphir 2012 szept. 24. - 20:19:06 10/10
(7195/8584)
Bármennyi hibája is van a sorozatnak, én azért örülök, hogy olyan színészek is feltûnnek, akiknek eddig szinte csak a hangja volt ismerõs. Pl.: Dögei Éva - a riporternõ, Rubold Ödön - az ezredes, Varga Gábor - Janics, stb.
3/10
Semprini 2012 szept. 24. - 20:04:43 3/10
(7194/8584)
Hát így kerek a világ, nem vagyunk egyformák. Márti karakterét amúgy én is bírom.
A felsorolásból még kimaradt két nagyon idegesítõ nõi karakter, azonban az õ esetükben nem annyira a figurákkal mint inkább az õket játszó színésznõkkel van gondom: Barbarára és Bettyre gondolok, egyiket se bírom, pedig nem ellenszenves karakterek õk se.
Ha te Budait bírod, Füredi meg ellenszenves, akkor nálad is fordítva van bekötve a pozitív meg negatív pólus. Lehet, hogy Füredi kiskirályt játszik polgármesterként (hogy buta lenne, azt nem tudom, mire alapozod), de akkor Budai meg egy cezaromániás diktátor volt elõtte. Amiket eddig csinált, azokért túlságosan enyhe büntetés lenne ha simán csak lelõnék menekülés közben.
A legkevésbé abban értünk egyet, h szerinted Bodolaiék nem játszanak rosszul. Én ilyen minõsíthetetlen, alpári ripacskodást amit Böbétõl látunk soha senkitõl nem láttam korábban. A többiek valamivel jobbak, de a szerepük sincs éppen normálisra írva, ez is igaz.
Kíváncsi leszek, hogy kerül vissza Tamás atya, de könnyen lehet hogy személyemben akkor veszítenek egy nézõt, mert mindent azért az én torkomon se lehet lenyomni... :)
Pókerszív 2012 szept. 24. - 19:53:33
(7193/8584)
Tagadhatatlan , a Budait játszó színész remekül hozza a karaktert.
8/10
zolee65 2012 szept. 24. - 18:56:07 8/10
(7192/8584)
Nekem teljesen más a véleményem a karakterekrõl...;)

Eszes ugyan nagyon ellenszenves karakter, de tipikus rendõr.(Lehet, hogy van Müller-Szlávik-féle rendõr is, csak még ember nem találkozott vele:)
Budai a "legjobb" karakter, szerencsére nem lõtték le;) (A színész pedig nagyon jól játsza... vagy õ is pszichopata:)
A Fehér Klán pedig annyira komoly, mint a Ganxsta Zolee és a Kartel...:))) De Kis Kovalcsik és Agárdi nagy kedvenceim:)
Viktor tényleg antipatikus, de a hiperaktív Verocskához nem sok embernek lenne türelme...;) (Mindig ezerrel pörög, de mindennap másért:) (És Lucát úgyis Konrádék fogják örökbefogadni;)
Nekem Fanni, Elvira nem ellenszenves, Dóra igen, de jól csinálja...;)
Bodolaiék szerintem nem játszanak rosszul, mivel azt a börleszket, amit nekik kitaláltak, azt nem lehet jól eljátszani...;) (És a producer még büszke is volt, hogy a motoros fesztiválon akkora "sztár" volt Böbe, mint néhány éve Uhrin Benedek a Szigeten:)
Andrea nekem se hiányozna (ellentétben Ullmann Mónikával;), de Márti igen.
Nekem Füredi is antipatikus. Egyrészt a falu 2. legbutább embere Eszes után:) Másrészt játsza a "szent embert", közben úgy irányítja a rendõrséget, mintha király lenne és nem polgármester. (Ha valaki azt mondja, hogy Andrea hazudott, azt kirúgja, aztán ha valaki nem mondja, hogy Andrea hazudott, azt is kirúgja, õ mondja meg, hogy Andrea ellen indulhat-e vizsgálat...)
Viszont Barbi nyaralásának nagyon örülök, remélem sokáig tart...;)
A Betty-Kardos-Gábor-Mónika-féle szálra kiváncsi vagyok, nem tudom, mire megy ki a játék és hogyan fog belekerülni Tamás atya...;)
3/10
Semprini 2012 szept. 24. - 15:57:33 3/10
(7191/8584)
Eszes egy rendkívül idegesítõ karakter volt és a színész rendkívül idegesítõen játszotta el ahogy Budai is fokozhatatlanul ellenszenves, bárki más játszotta volna, nem lett volna ennyire végletesen tenyérbemászó. nagyon nagy szerencse ha tényleg kiírják õket, mert mindkét karakter elviselhetetlen, nézhetetlen volt. Persze tudom én, hogy kellenek a negatív szereplõk is a sorozatba, de itt már valahogy sok egy kicsit. Ott van ugyebár Fehér Roland és klánja amelyben hemzsegnek a maffiózók, nehéz bármelyiküket is pozitív figurának látni, nem is azok. Aztán Viktor, aki nekem az elsõ perctõl antipatikus, de ahogy mostanában bánik Verával az minden jóérzésû emberben ki kell hogy csapja a biztosítékot. Fehér Konrád az egyik legjobb karakter, de azért rokonszenves vonások csak elvétve találhatók benne, mindenesetre jól játszik. Nekem nagyon ellenszenves még Dóra illetve Fanni fõnõvér is, valamint a pletykafészek Elvira. A Bodolai família szerepe szerint nem negatív ugyan, de annyira rosszul játszanak, hogy attól válnak ellenszenvessé. Ja, és most sikerült Andrea karakterét is teljesen ellenszenvessé tenni, kérdés, vissza fogják-e még csinálni valahogy. Ha igen, akkor sem lesz mér teljesen ugyanaz.
Szóval én kicsit sokallom a negatív karaktereket a sorozatba, a fele bõven elég volna.
Pókerszív 2012 szept. 24. - 11:10:37 Előzmény kypD
(7190/8584)
Szerintem a színész nem játszott rosszul, eleve ilyen volt Eszes karaktere. Szerintem.

Én is örülök hogy eltûnt és Szlávik újra rendõr.
Pókerszív 2012 szept. 23. - 18:32:07
(7189/8584)
jó hogy nem szentembert csinálsz a drogárusbol!!

gratulálok...


Amúgy Azért jött vissz márt mert 1 életem át cipelhette volna a terhet magával, hogy 1 embert miatta öltek meg. Ennyi meg is mondta, más is visszment volna...
kypD 2012 szept. 23. - 14:03:28
(7188/8584)
hát Anderát én se hiányolom, sõt ami azt illeti Cintiát se. De szerintem Budai rendesen érdekes karakter. Nagy forma a színész. Aminek még örülök, hogy végre kirakták Eszest. Annak a színészi tehetsége nagyjából Kristen Stewartéval van egy szinten és akkor még sokat is mondok.
Arról meg hogy Bodolai ápoló nem is tudtam. Szabival sincs baj, nem rossz színész, bár Szinkronizálni jobban tud (Trónok Harca). Lórival meg semmi baj nincs, vegyük csak alapul:
1. Pénz kell neki az egyetemhez, ami ügye drága és nem könnyû pénzhez jutni a mai világban.
2. Drogot árul, hogy legyen pénz az egyetemre, ami teljesen érthetõ, hiszen ha már a lányok kereskedhetnek a testükkel azért, hogy legyen pénz egyetemre, akkor Lóri miért ne kereskedhetne droggal.
3. Valaki lekamerázza Lórit, miközben drogot árul.
4. Budaiék megzsarolják, plusz pénz ajánlanak, hogyha segít ellopni a kulcsokat, akkor el van felejtve és a pénz is megvan. Ha nem, akkor megy a rendõrségre.
5. Segít elrabolni Mártit, az szemét húzás volt tény és való, de ugyanezt megtette Andrea is, kirugatta Müllert és még a szerelmét is lecsukatta.
6. Lóri segít kiszabadulni Mártinak, miközben bele is szeret.
7. Márti becsapja, Lóri megy a dutyiba. Andreát mindenki sajnálja.

Visszavezetve, nem tett semmivel sem többet, mint mondjuk Andrea, mivel õt is végig zsarolták, ráadásul olyan dolog miatt, amire a pénztelenség vezetette rá és õ meg is mentette Mártit, kétszer is kockáztatva az életét.
Jut eszembe, Mártinak kellet éreznie valamit, mivel ha jól emlékszem, akkor visszajött Lóriért az elsõ alkalommal. Szerintem csak Gergõ elõtt nem akart bajt.
Szóval szerintem elég hülyeség lenne kitenni a szûrét, de ez az én véleményem
Pókerszív 2012 szept. 23. - 13:33:00
(7187/8584)
SPOILER!!!!!!!!!! nem sétáltak ki :) Amúgy szerintem füredi idõvel összejön újra Andreával.
Jase Mina 2012 szept. 22. - 21:26:41
(7186/8584)
Ez a Bodolai-bagázs szánalmas, még Orsi elmegy, õ tök normális, egy kicsit ki is lóg a képbõl, de a Szabi, meg a Böbe... Emillel nem lenne semmi baj, de ha meglátom a tetkóit, akkor frászt kapok... Böbét is gyönyörûvé varázsolták, azokkal a ragyákkal az arcán.. :D Kicsit csinálhatnának velük vmit a szerkesztõk/írók, mert, hogy emberek ennyiszer pofára essenek.. ilyen nincs..

Viktortól kiráz a hideg, nagyon genyó lett, Vera szétszaggatott harisnyájától már a hajamat tépem, komolyan, adjanak rá egy szép magassarkút, egy NORMÁLIS harisnyát, meg egy olyan szoknyát, ami Mónikán is van, egy divatosabb szemüveget, ritkítsák meg egy kicsit a szemöldökét, és kész is!

Mónika most az abszolút kedvencem, olyan hirtelen pattant bele a képbe, vagy eddig is ott volt? o.o Karatézik, tud varrni, sok oldalú egyéniség, mint én, és olyan, amilyenné én válni szeretnék. Betti amúgy oké, hogy barátkozni akar, de annyira nyomul, hogy elsõ látásra az hittem szerelmes Móniba.. van egy olyan sanda gyanúm, hogy Mónika Péterrel fog összejönni :P

Annak örülök még, hogy kisétált a képbõl Budai, Cintia, Lóri, Márti, meg Andrea... nem is baj, halálra untam már õket.. túlságosan sok ideje voltak már a sorozat tagjai, ezt a Mártis ügyet is húzták-halasztották... Márti egyébként jogosan verte át Lórit és egy cseppet sem sajnálom, Magdival értek egyet, örülök, hogy végre egyszer valaki megtudta, milyen az, mikor a másik oldalon áll...

Konrád doki bácsit viszont hiányolom.. :)) Remélem segít majd Verának, hogy örökbe fogadja Lucát :))
Pókerszív 2012 szept. 22. - 19:49:35
(7185/8584)
Én úgy tudom, bár nem kezdetektõl nézem a sorit, hogy Bandi nem dolgozhat a szakmájába. Viktor engem is idegesít de SPOLER!!!!!! a következõ és azutáni hétbe még gázabb lesz.....