5/10
Elhaym 2019 szept. 07. - 17:40:10 5/10 Előzmény Merciii
(20/100)
Nem koppintás, hanem adaptáció. Az adaptációk meg akkor jók, ha nem változtatják meg az eredeti sztorit. Koppintás akkor lenne, ha saját ötletnek mondták volna, közben nem az. Mostanában sok adaptációt láttam. Voltak köztük nagyon jók, de olyan is, ahol annyira megváltoztatták az eredeti sztorit, hogy nézhetetlen lett.
1/10
Loki a gonosz 2019 szept. 07. - 17:02:22 1/10
(19/100)
Várom a poénokat vagy valami katarzist, de nem ebben a sorozatban fogom megkapni. Elcsépelt poénok amik itt nem durranak igazán.
Merciii 2019 szept. 05. - 22:08:33
(18/100)
Ez a Balfék körzet koppintása
7/10
luci87 2019 szept. 05. - 10:11:25 7/10 Előzmény kkanai
(17/100)
Régen,nagyon régen még néztem a Joban rosszbant,abbsn rosdzfiut alakitott ugy rémlik!
PokornyLia,nekem is fura volt igy,de csipem!
7/10
luci87 2019 szept. 05. - 08:31:04 7/10
(16/100)
Nekem a Patika sorozat nagyon is tetszett,Koltaival,Kaszas Attilával,Szarvas Jozseffel!A zeneje is nagyon jo volt,kazettán is megvettuk,es sokat hallgattuk anno!
A Jofiukat se irnám le egy rész alapján!Vidám,es mulatsagos volt,kicsit sajnáltam is a rendoroket,elég balféknek vannak beallitva...Én bárom már a 2.részt!
9/10
Rojita 2019 szept. 04. - 14:29:27 9/10 Előzmény Amiel
(15/100)
"Mi is inkább a tv2 műsorát néztük ez idő alatt"

Akkor nem is láttad ezt a filmet, ami alá kommentet írtál? Mert akkor minek?
Rendben van imádod a tv2- csatornát. Indíts egy új oldalt itt a port-on, " tv2"-címmel és írjál oda minden nap, h mi tetszett ott.
Vagy indíts egy másikat az RTL-nek és odahányhatod minden dühödet.
De idegen filmoldalakra hsz-ként 1 csatornát szídni? Minek?
Egyébként teljesen felesleges és csak saját egészségedet teszed tönkre, ha behergeled magadat ilyen gyerekes módon.
Amiel 2019 szept. 04. - 14:14:47
(14/100)
Na, ez a tele találat! Egyet értek! Mi is inkább a tv2 műsorát néztük ez idő alatt, ami történetesen a Sztárban sztár utóda.
Az RTL soha nem tanul a hibáiból, de hát ne is várjunk mást, pont olyanok, mint a "gazdáik", ill. akiket ők hatalmas mellénnyel támogatni óhajtanának. Agyatlan banda, saját magukat járatják le folyamatosan. Óvodást játszanak folyton, máshoz nem is értenek! Olyanokkal akarnak versenyre kelni, akiknek a nyomába se érnek, de ők ezt soha nem fogják tudomásul venni, mert nem akarják. Ezért van az, hogy mindig egymás műsorideje alá pakolják a műsoraikat. Azt hiszik, akkor majd jobban nézik őket, pedig pont ellenkezőleg! :D Annál inkább elpártolnak tőlük, tök mindegy, miféle műsorral akarják odacsábítani a nézőket, nem fog menni! Az RTL már rég elvágta magát, és nem veszik észre, hogy annak az ágnak a hegyén csücsülnek, amit épp lefűrészelnek...
9/10
Rojita 2019 szept. 02. - 22:55:22 9/10 Előzmény janderka
(13/100)
Nem értem én se, h minek kellett paróka PL-nak. Nekem jobban tetszik az eredeti haja. De lehet, h Ő akart vmi más megjelenést. Jó színésznő.
8/10
janderka 2019 szept. 02. - 22:42:52 8/10 Előzmény Pünkösdi Kató
(12/100)
Pokornyról megjelent az instán, hogy külön parókát meg színes kontaktlencsét kapott. (Jól dolgoztak a sminkesek, mert ez alig volt érezhető). Viszont nem értem, miért? Hiszen alapból is hasonló a haja színe. És befésülhették volna akármilyenre, amikor épp forgatott - még ha egyéb szerepéhez más kellett volna is. Vagy ennyire ragaszkodott a licence tulaj egy konkrét fizimiskához? Nem, valami más ok lehetett...
kkanai 2019 szept. 02. - 21:14:49 Előzmény Rojita
(11/100)
Mihályfi Balázs. Ő sokaknak ismerős lehet, régi motoros (Kontroll). Jó színész.

https://port.hu/adatlap/szemely/mihalyfi-balazs/person-21842

3/10
Warthog82 2019 szept. 02. - 18:41:12 3/10
(10/100)
Nem csapkodtam a térdem visitva röhögve és a szomszéd sem jött át hogy halkabban hahotázzak már.50 perc alatt max.1 félmosolyra futotta.Rendkivül izzadtságszagú,erőtlen,túlmarketingelt munka,ütős,eredeti poénok nélkül.Szerintem max 1.évad.
5/10
szucsgyula 2019 szept. 02. - 18:24:33 5/10
(9/100)
Nem tudom, miért Szűcs Gyula a balfék rendőr neve, de örülök neki azért. :D Az amúgy csak most esett le, hogy nem a lepukkant Nyóckerbe tették át a derék fakabátokat, hanem a kitalált, és igen gagyinak hangzó KRISTÓFVÁROSBA... (legalábbis az egyik jelenetben ez van a rendőrőrs bejárata felett)
9/10
Pünkösdi Kató 2019 szept. 02. - 16:23:11 9/10
(8/100)
Az ilyeneken "lehetetlen" dolgokon átlépek. Nekem nagyon tetszett az 1. rész, nézője maradok a sorozatnak. Igen, a hullás jelenet ismerős lehet innen-onnan, de azért az erdős jelenet igen ott volt. Tetszik a történet, a szövegek, jó, hogy Pesten játszódik, aki bp-i, talán fel is ismerheti a környéket. Meglepetés volt a barátnők találkozása, vártam, hogy Lia mit fog tenni. :) Tetszik, hogy Liának más a frizurája, szerintem ez jó, hogy nem PL játsza a szerepet, hanem egy Laura nevű nő Gyula felesége. Liának nagyon tetszik a járása. :) A lányuk se egy hisztis pcsa, jó lesz ez a sorozat. :)
8/10
janderka 2019 szept. 02. - 14:07:18 8/10
(7/100)
Olvastam, hogy ez is valami remake, de mivel nem láttam az eredetit, csak úgy lepörgettem a Most-on, végülis tetszett. Bár ezt a hullás poént kismillió filmben láthattunk már. De SzGy-vel még nem :)
9/10
Rojita 2019 szept. 01. - 22:52:56 9/10
(6/100)
Nem láttam az említett (spanyol?) sorozatot, így ez a film nekem újdonság. Úgy látom sok a helyzetkomikum és a rendőri szakmára jellemző vicces jelenetek (jó rendőr-rossz rendőr, a szerelmes lakóterének bemikrofónozása, mint szakmából adódó fertőzöttség), egyáltalán a 40-es éveikre kissé meghízott rendőrök ábrázolása. Jók a pesti lakóházak életképe, viccesek a régi osztálytársnők összetalálkozása.... Tetszenek a színészi játékok. Gyors, pergő a film ritmusa. Jó lesz ez.
Annyi amerikai akciófilmet kapunk, lássuk a magyar próbálkozásokat.
Viszont, olyan gyorsan eltekerték a stáblistát. Itt a porton meg nincs is szereposztás. Kik a színészek? A 3 főszereplő rendőr közül csak Hevér Gábort ismertem fel. Ki a másik két rendőr? A feleség Pokorny Lia. Kik játszanak még?
demaka 2019 szept. 01. - 22:03:32
(5/100)
Nagy várakozás után hatalmas csalódás. Szerintem borzasztóan gyenge. A rendőrök lejáratása volt a cél? Én a helyükben elérném, hogy letiltsák a vetítést.
hoyabella 2019 szept. 01. - 20:28:22 Előzmény NHzsolt
(4/100)
Hát ez pont nem poénos ábrázolás, hanem totál K.O. Egyáltalán nem vicces, nem tudtam rajta nevetni. Ráadásul azt egyáltalán nem értem, attól, hogy áthelyezték, miért kellett a gettóba költöztetni családostól? Mészáros András nagyon jóképű pasi, de annyira nem, hogy ebből a szennyből több részt is megnézzek.
klg-girl 2019 szept. 01. - 20:24:04
(3/100)
Balfék körzet koppintás... Elég kiábrándító.
NHzsolt 2019 szept. 01. - 16:25:13 Előzmény hoyabella
(2/100)
Szerencsés vagy, hogy Neked még van biztonságérzeted, egyébként meg ha valakit poénosan ábrázolnak, az talán közelebb hozza az emberekhez a célszemélyt.
hoyabella 2019 szept. 01. - 09:28:12
(1/100)
A feltett képeken Kovács Pankát, Mészáros Andrást és Miller Dávidot ismertem föl a 200 első randiból, ezért megnézem legalább az első részt, bár hozzá kell tennem, egyáltalán nem tetszik, hogy a rendőröket totál idiótának ábrázolják, mivel ezzel erősen lerombolják a biztonságérzetemet.