Téma: Jóga Zóna

10/10
jeffero 2009 márc. 14. - 15:01:36 10/10
(1/1)
Egy kis kiegészítés a port.hu ismertetõhöz:

Alan Finger, a Yoga Zone alapítója vezeti fel a mûsort, aki több mint 38 éve oktat jógát. A legjobb jógaoktatói közremûködésével készült ez a mûsorsorozat, és minden egyes adásban ketten szerepelnek, egyikük magyarázza és irányítja a gyakorlatokat, míg a másik teljes összpontosítással végzi azokat.

A Jóga mindenkinek mûsor csoportos foglalkozásával szemben itt a nézõ is jobban koncentrálhat a gyakorlatokra, hisz igazán profiktól kap pontról pontra útmutatást, így könnyedén megtanulhatja az egyes pózokat. Tehát e mûsor amiatt is jobb, hogy csak ketten vannak, nem ugrál annyira a kamera, így könnyebben követhetõ ahogyan végzik a gyakorlatokat. A Jóga mindenkinek viszont amiatt jobb, hogy barátibb, családiasabb hangulata van, meg hogy olykor egyes pózok kezdõ és haladó változatát egyszerre mutatja be, és több tanítványon keresztül ez látványosabban szemléltethetõ.

Fontos! Annak ellenére, hogy a Jóga Zóna mûsor igyekszik a megfelelõ csoportosításokat és helyes gyakorlatokat bemutatni, semmi sem pótolhat egy valóságos oktatót, aki segít Önöknek megérteni a gyakorlatok finomságát.