Babi néni 2013 nov. 29. - 18:13:06 Előzmény critical-error
(14/14)
Azért azt ne feledjük el, hogy a mûsor erõsen pomótálja a bankkártya használatát, amely nagyon hasznos a bankok és az emberek számontartása szempontjából, ki, mit, mikor és hol, ugyebár.

A fogászathoz meg annyit, ha a nyanyóka mosta volna a fogát, járt volna fogorvoshoz, akkor nem 5foga marad 50éves korára.
judy76 2011 jún. 05. - 11:38:55 Előzmény loma06
(13/14)
Itt találod a szemcseppet amit a mûsorban használnak
http://www.umk.hu/hu/termekek/18/
loma06 2011 máj. 15. - 17:34:30
(12/14)
Köszi, közben kiderítettem melyik az. :)
Beus0904 2011 máj. 15. - 13:24:58
(11/14)
Egyébként,ne haragudj, válaszolva a kérdésedre elküldök egy linket ahol rengeteg szemcsepp van ha esetleg felismernéd hogy ott melyiket használják, vagy valamelyik másikról is olyat írnak ami neked megfelelõ:
http://yukka.hu/kiegeszitok/szemcsepp
Beus0904 2011 máj. 15. - 13:18:31
(10/14)
Sziasztok!! Valaki nem tudja hogy annak a dalnak mi a címe ami a mûsör végén megy? nagyon megköszönném ha valaki megmondaná!
loma06 2011 máj. 15. - 12:00:03
(9/14)
Tudja valaki, hogy milyen szemcseppet ad nekik mindig a kozmetikus? Csak azt modja, hogy összehúzza a kis ereket, de nem ismeri valaki a márkáját?
Köszi elõre is. :)
UUU 2011 ápr. 24. - 13:29:41
(8/14)
Azt a csipkeruhát a mûsor során a lány próbálta fel, ehhez képest a végén az anyukáé lett, jó néhány centivel megkurtítva.

Fábián Éva munkája tényleg szuper, már több mûsorban láttam õt.
UUU 2011 ápr. 24. - 13:28:07 Előzmény critical-error
(7/14)
Amit a fogorvosról írsz, abban teljesen igazad van, de én a stylist munkáját kritizáltam.

Én továbbra is úgy érzem, hogy a leggyengébb láncszem ebben a mûsorban a két stylist, a többi szakértõ sokkal jobb munkát végez. Nem érzem, hogy szívvel-lélekkel belevetnék magukat a feladatba, nekem olyan ridegnek és távolságtartónak tûnik Erika, Brigi meg stylisthoz nem méltó ruhákat hord, lehetne picit stílusosabb.

Amit sajnálom, hogy Márk szerepe a mûsorban gyakorlatilag nulla: az elején és a végén felkonferál, és egyszer az adás közben elmondja, kinek mi áll jól. Több szerepvállalás, fõleg a ruhaválasztás során jobb lenne. Õt szívesebben nézném és hallgatnám, mint a két lányt.
1/10
Adrenaleen 2011 ápr. 24. - 11:58:51 1/10
(6/14)
Sziasztok. Szerintem a stylist-ok nagyon gáz ruhákat adnak a nõkre. Ha jó egy ruha azt is elrontják. Pl. a mai adásban a csipke ruhát. Ennyire rövidet 49 évesen már nem kéne hordani akár milyen jó lába is van valakinek. Lehet, hogy át kéne venni Márknak az öltöztetést vagy legalább konzultálnának vele a csajok.
A sminkesek viszont nagyon jók. A ronda tetovált szemöldök teljesen eltûnt a sminkkel. A fodrász az anyukának csinálhatott volna jobb frizurát, de a fiatal lányé nagyon jó lett.
9/10
critical-error 2011 ápr. 17. - 12:40:54 9/10
(5/14)
Személy szerint nem szólnám/nem pontoznám le a mûsort ennyire. Nem hasznosabb így, fõmûsoridõn kívül egy kisebb csatornán ilyet nézni (méginkább(?) szerepelni), mint egy ócska sorozat vagy film ikszedik ismétlését bámulni?
A mai adásban például végtelenül szimpatikus volt az anyuka, akinek valóban az életét változtathatta meg a fogászati kezelés, és már merni fog mosolyogni. Értem én, hogy szórakoztatás mindenek felett,és az akció izgalmasabb, de ugyanolyan költségvetéssel lehet hatalmas élményt szerezni valakinek, magabiztosságot adni (és esetleg tanácsot a nézõknek), mint megvásárolni egy alsóbé-kategóriás filmet, ami nem más, mint 90 perces sablonhalmaz.
Ezért 10/9.
dreenn 2011 ápr. 17. - 11:52:57
(4/14)
Szerintem Harmos Brigi teljesen olyan, mint Mischa Barton a Narancsvidék címû sorozatból. Elképesztõen hasonlítanak. Vélemény?
Selena 2011 ápr. 15. - 18:53:15
(3/14)
hát ez elég szörnyû mûsor. általában szeretem az ilyen típusú mûsorokat. De ez nagyon gyatra. Más hasonló jellegû mûsorokban tényleg élmény volt látni ahogy a nõk rátalálnak nõiségükre, és rájönnek, hogy õk se rosszabbak mint bárki más. De itt nem érzem azt hogy olyan igazi nõket faragnának belõlük, valamint úgy érzem mintha pont olyan elõnytelen göncöket aggatnának rájuk, mint amiket eddig is hordtak, csak most márkás, stílusos elõnytelen ruhákat viselhetnek...
UUU 2011 ápr. 13. - 22:06:31 Előzmény Ev@
(2/14)
A legelsõ adásban Márk elmondta, milyen ruha NEM illik a hölgy alkatához. Majd Harmos Brigi stylist ráadott szegény lányra egy ennek teljesen ellentmondó, elõnytelen ruhát. A második adásban pedig egy farmeres összeállítást elegánsnak titulált. LOL!
Mostanában több mûsorban is láttam H.B. munkáit, de egyik rosszabb, mint a másik.
Ev@ 2011 ápr. 11. - 22:47:52
(1/14)
Szánalmas. Az eladók választanak keretet a szemüveghez, mindent lezsíroznak a háttérben, és a nyakamat rá, hogy másutt sem a sztájliszt intézkedik....
Egy rohadt nagy agymosás az egész.