Téma: Joshi Bharat

1/10
xy1000 2010 ápr. 01. - 10:48:35 1/10
(1005/1065)
ez a sz*r is megszûnhetne már ! josi menjen vissza a csatornába ahonnan elõrángatták
1/10
sosi666 2010 ápr. 01. - 10:46:50 1/10 Előzmény Costa Blanca
(1004/1065)
Én egy részt végignéztem és szerintem ezt nem kéne délután sugározni mert sok benne kissebség és káros a gyerekekre.Naggyából ez egy rakás szar.10/1 Ja és pont azt néztem szóval tok válaszolni a kérdésedre: nem az apja na még csak az kellett volna ha az kiderül xd.
Costa Blanca 2010 márc. 31. - 19:06:57
(1003/1065)
Anya és lánya a szellemi sötétség legalsó fokán állt. Természetesen jó lett volna egy kis potya az öreg részérõl, de kiderült, hogy az apasága 100 %-ban kizárt, mivel szexuális kapcsolata sem volt a lánnyal.
Szegény öreg, így meghurcolni ország-világ elõtt, bele is betegedett, ezért nem tudott a studióba feljönni, de Joshi beolvasta telefonba neki a DNS tesztet. A két nõ meg csak bámúlt a nagy semmibe.
napraforgó 2010 márc. 31. - 18:54:55 Előzmény feketevipera
(1002/1065)
Én egyetértek veled (bocsáss meg a tegezésért, nem vagyunk egy korosztály). Az én boldogult ifjúkoromban az egyetlen TV-csatorna - igaz, csak fekete-fehérben - szinte minden héten közvetített egy színházi elõadást, néha operát, sok volt a TV-játék, minden szombaton éjszaka - ez este 10 órai kezdetet jelentett - mûvészfilmeket vetítettek, pl. A. Wajdát. Most csak a Képírók sorozatban lehet látni értelmes filmeket, de ezek éjfél után kezdõdnek (én addig sajna nem tudok fennmaradni). A vetélkedõk a tudásra és a mûveltségre épültek. Persze akkoriban is voltak tingli-tangli filmecskék, sorozatok, meg dögunalmas beszélgetõs mûsorok - ez utóbbiak inkább csak este 10 után - nem is igen nézte senki, akinek nem volt kötelezõ.
Én is csak az említett közszolgálati és két kereskedelmi TV-t tudom nézni, sajnos délutánonként elég silány a választék. Mivel a nyugdíjkorhatár hamarosan eléri a várható élettartam idejét, hát én is dolgozom még, vagyis reggel korán kelek, és biztos nem fogom nézni a - szerintem éjszakai - a mûsorszerkesztõk szerint "csak" estinek (Prime Time) minõsített mûsorokat. Ez mondjuk nem is esik nehezemre, tekintettel a színvonalra, a filmválasztékra. Semmi bajom Mónikával és Joshi Bharattal személy szerint, csak a mûsoruk nagyon silány, bõven elég lenne belõle havonta egy, vagy két adás, nem minden nap!
napraforgó 2010 márc. 31. - 18:24:08
(1001/1065)
Jaj, a reklám alatt elkapcsoltam, valaki megírná, hogy a 80 éves bácsi apuka lett-e, vagy sem?
Zsákos ember 2010 márc. 31. - 17:56:42 Előzmény paracsiom
(1000/1065)
Teljes mértékben igazad van !
Amúgy emlékszel még a Józsi barát elsõ néhány epizódjára ?
A mostaniak merõ ellentétei voltak ! Igazi problémákkal,igazi emberekkel,történetekkel !
Csakhogy ezzel nem igazán lehetett legyõzni (nézettségben)a konkurens Mónika-show-t !
Ezért a Telaviv 2. fejesei döntöttek,Joshi Bharat helyett is !
Ezért szerepelnek most fogatlan cigányok,és IQ-fájterek a nézhetetlen ,népbutító show-ban !
1/10
paracsiom 2010 márc. 30. - 15:01:20 1/10
(999/1065)
cöh.. ez is olyan szappanopera kezd lenni.. amolyan folytatásos teleregény.. katasztrófa.. amúgy meg gondolom ezzel kicsit felturbózzák a mûsor nézettségét hiszen ez a lényeg..ám ha Józsit meg ezt az egész agresszív viselkedését itt "sztárolják" nem kell csodálkozni, hogy az esti hírek így kezdõdik: felgyújtották.. megerõszakolták..megölték..
néha azt hiszem valamelyik helyszínelõket nézem de rá kell jönnöm, hogy csak a Tényeket nézem... :O
a médiának pont, hogy nem ilyen állati agresszív brutális viselkedést kéne mutogatni.. de látom ez az ország menthetetlen.. :O:O.. néha azt hiszem valamelyik helyszínelõket nézem de rá kell jönnöm, hogy csak a Tényeket nézem... :O
málnácska16 2010 márc. 25. - 22:03:19
(998/1065)
aha egy igazi nagy S.Z.A.R. XD aki ezt nézi,azt csak sajnálni tudom hogy annél jobb elfoglaltsági sincs,minthogy néhány csökött értelmiségû,3 fogú,tanyasi parasztot nézzen,akiknek a legnagyobb problémájuk az,hogy képtelenek gondolkodni,mivel szegényeknek nincs is mivel..XD XD arról nem is beszélve hogy csak azért mennek be hogy kapjanak egy kis lóvét a csodálatos szinészi képességeikért..:D:D PFFF...VICC AZ EGÉSZ,pont mint a mégsz@rabb Mónika show. Komolyan hogy õ,meg ez a Joshi Barat mit meg nem tud tenni a pénzért...
komolyan emberek ébredjetek már föl!! Ilyen marhaságokkal tömitek a fejeteket,ahelyett hogy mondjuk kilépnétek az ajtón hogy végre a saját életeteket éljétek,ahelyett hogy néhány csökött agyú szerencsétlen problémáit hallgatnátok. Egyszer éltek,nem ártana kézbe venni az életeteket..
10/10
Paul Sr. 2010 márc. 25. - 17:04:51 10/10
(997/1065)
ez egy igazi mûsor!!!!!!!!
offtopic
feketevipera 2010 márc. 23. - 22:16:04
(996/1065)
Nagyrészt ironikusan írtam, amit írtam. De tény, hogy vannak olyan agymosó csatornák, amiket jobb lenne megszüntetni. Nyilvánvalóan jogos az emberek részérõl az, hogy nekik aztán senki ne szabja meg, mit nézhetnek, de ugyanúgy tûrhetetlen, hogy a lakosságot szellemileg ennyire alacsony sorban tartsák. Hiába szabja ki az ORTT a büntetéseket, ezeket semmi sem hatja meg. Milyen csatorna az, amelyik pl. nem emlékezik meg egy nemzeti ünneprõl, hanem akkor is amerikai filmet nyomat? Szerintem az ilyenek miatt sok ember zsebében kinyílik a bicska (az enyémben tutira, még akkor is, ha nem nézem a mûsorukat). És ez csak a jéghegy csúcsa. Valamivel meg kell akadályozni azt, hogy ekkora szellemi befolyásuk legyen. Persze most némi joggal mondhatjuk, hogy "ha nem tetszik, ne nézze", de ezt hiába mondjuk azoknak, akik belesüllyedtek a szellemi posványba, mert õk nem fogják meglátni, hogy mi veszi õket körül. (Másrészt meg az ország egy jelentõs részén nincs túl sok szórakozási lehetõség, marad a tévénézés, ott pedig sokszor három csatorna van: az m1 és a két nagy kereskedelmi. Lehetne még a kábeltévé, de az ott fogható csatornák többsége sem a szellemi pallérozottságot igényli.) Valami változásnak történnie kellene, mert a görénykanálisok révén csak az elbutulás terjed. Nem azért kellene visszaszorítani õket, mert "nem tetszenek", hanem mert károsak. Rengeteg ember sorsa múlhat ilyeneken. Mert oké, hogy azt mondjuk, hogy értelmes, tanult emberek nem fognak függeni ilyen csatornáktól, de ki gondolta volna, hogy híres színészek, zenészek fognak odáig lealacsonyodni odáig, hogy bazári majomként mutogassák magukat különbözõ fõzõcskemûsorokban vagy feleségkeresõs történetekben? Nem jelenthetjük ki 100%-os biztonsággal, hogy a jövõ nemzedéket nem fogja beszippantani ez a hamis világ, amit a kereskedelmi tévék nagy része sugall. Szerintem hatalmas társadalmi felelõsség van egy ilyen kérdés mögött, és nem szabad annyival elintézni, hogy "akinek nem tetszik a kertévék mûsora, az ne nézze õket". Ennél sokkal komolyabb megoldásra lenne szükség. A legjobb talán az lenne, ha egyáltalán nem engedélyeznék népbutító csatornák mûködését, és akkor az emberek talán egy idõ múlva visszatalálnának korábbi önmagukhoz. Ugyanis amíg itt vannak ezek a szennymédiák, addig túl csábító az értékesnek gondolt (és annak beállított) információk megszerzésének gondolata. Senki nem fog könyvet olvasni vagy egy tartalmas filmet megnézni, hiszen ott vannak a vetélkedõknek álcázott szörnyszülött mûsorok, a fõzõcske sztárokkal, a celebmagazinok stb. stb., és ezekbõl látszólag elég "kultúrát" szippanthat be mindenki.
offtopic
feketevipera 2010 márc. 23. - 20:48:52
(995/1065)
Én nem mondom meg senkinek, hogy mit nézzen vagy olvasson, de akinek a Mónika és Joshi Bharat, a Fókuszaktív a mindennapi szellemi tápláléka (és kizárólag ez és hasonló mûsorok), az valószínûleg nem fogja megérteni az 1984-et. De akkor meg ne sopánkodjon nekem senki, hogy szellemileg mennyire elcsökevényesedünk, meg senki nem olvas, meg egyre több a funkcionális analfabéta, mert rohadtul nem tesz senki semmit azért, hogy valamit javítson a helyzeten, csak ül a k*rva tévé elõtt, oszt' bámulja az agymosó mûsorokat. Mert ez így a róka fogta csuka esete. Mindenki azzal jön, hogy "de nekem ne szabják meg, hogy mit nézzek" (és igazuk is van), csak akkor meg utána ne sírjon a szájuk széle, hogy szellemi igényesség tekintetében hol tartunk. És az persze még véletlenül sem jut az emberek eszébe, hogy "hoppá, a mai moslékadag helyett le is ülhetnénk beszélgetni", esetleg elolvashatnának néhány verset vagy pár fejezetet egy regénybõl. Ha valóban olyan lenne a társadalomban is a hasonló mûsorokat elítélõ emberek aránya, mint itt, a fórumon, akkor gyaníthatóan szellemi téren is jobban állnánk. És aki rabjává vált az igénytelen mûsoroknak, arról nagy valószínûséggel megállapítható, hogy nehezen fog megváltozni, és nem lesz igénye arra, hogy ezeken kívül mással is foglalkozzon. Sõt: még ha kezébe is venne valami tartalmas könyvet, talán nem értené, hogy mirõl szól. Szerintem tegyél egy próbát: adj egy könyvet egy ilyen agymosott embernek, és utána kérdezd meg, hogy mit olvasott. Lehet, hogy nem fogja tudni elmondani. El se jut a tudatáig, mert oda csak az jut be, hogy Kiszel Tünde vagy Molnár Anikó mit csinált. Lehet, hogy most pesszimista vagyok, de ebben az eltorzult értékrendû világban sok az ilyen ember. És nem azért nem fogja tudni elmondani, hogy mit olvasott, mert nem tud olvasni, hanem mert egyszerûen másra állt át az agya. A bulvárra, a gagyira. Ami ezen túl van, az számára értéktelen és érdektelen. És felõlem tényleg mindenki fetrenghet a mocsokban, csak akkor nincs joga rinyálni, hogy sz*r van a palacsintában. Nem szabja meg nekik senki, hogy mit nézzenek, de az ilyen agymosó mûsoroknak mégis van nézettségük (és nem csak az idõsek nézik õket), szóval valahol ordító ellentét van a hasonló mûsorok nézettsége és az igénytelenség állítólagos elítélése között.
offtopic
feketevipera 2010 márc. 23. - 20:07:52
(994/1065)
Hûûû, az jó könyv, valamikor boldogult lánykoromban olvastam. De szerintem kezdetnek ajánlj valami könnyebbet, az 1984 nem éppen a celebeken nevelkedett emberszabásúaknak való.
offtopic
feketevipera 2010 márc. 23. - 19:59:08
(993/1065)
Olyasmi sajna nem lesz, mert túl sok politikus és befolyásos ember kötõdik a hitgyülihez. Juj, menekülök is, mert Németh Sándor mindjárt megidézi rám a gólemet, aztán még Foshi Bharat sem fog tudni megmenteni.
Alicante 2010 márc. 23. - 19:48:02
(992/1065)
Az ATV-t sem ártana megszüntetni.
Sõt én elsõ helyre tenném!
shufnituning 2010 márc. 23. - 18:23:49
(991/1065)
Üdvözlöm a Jobbiknak azon elképzelését,miszerint megszüntetnék a RTL-t és a TV2-õt,de én még hozzácsapnám ezekhez a kizárólag válagtott bazári szart közvetítõ adókhoz az M1-et is. (Hogy van pofájuk "magyar1"-nek nevezni magukat?)
Talán kissé kijózanodna a nép,ha egyszercsak eltûnnének a butítás eme jeles eszközei.
A Talk Show nevû mûfajról annyit,hogy aki ezeket a kritikán aluli nevetséges,hiteltelen,megvásárolt züllött majmok által elõadott produkciókat nézi,az meg is érdemli.Jelenleg kábelem nincs,de amikor volt,azon csatornákat ritkán néztem.
Minden nap reménykedve átböngészem a tv mûsort,hogy hátha találok 1 élvezhetõ filmet,vagy valamit,de esélytelen.
Annyira vágyom látni a "celebek" pofáját,amikor eltûnnek a megélhetésüket biztosító pöcegödrök...
UI:Sajnos ez hiábavaló ábrándozás.Ebben a ribanc országban minden szart el lehet adni.és a nép kajáljaaa.
1/10
dagadt81 2010 márc. 22. - 15:46:36 1/10
(990/1065)
Szörnyû hogy van aki képes kinevettetni magát egy ország elõtt! Én tudnék adni egy olyan sztorit ennek a mûsornak, hogy a haja égnek állna mindenkinek, de én inkább a bírósághoz fordulok vele.
1/10
idlosza 2010 márc. 19. - 23:31:47 1/10
(989/1065)
Önmagunkba nézni és látni a legnehezebb. :)
Sajna nem ismerek senkit, aki járt nála.
Kezembe került ( több régi magazin) az Elixír Magazin 2007. decemberi számában pl. az áll: "Joshi Bharat hindu jós és sosrselemzõ.
Tenyérelemzés,tarotkártyavetés,számmisztika."
Egyébként az õ személye, személyisége nem ellenszenves számomra, csak ennek a mûsornak a cirkusz jellege zavar.
Tanulatlan, buta emebereknek oly módon segítenek, hogy közben közszemlére teszik õket, de csak annyi idõre, hogy a TV nézõ "jól kinevethesse" õket.Kihasználják és tudtukon kívül megalázzák õket. Mert lehet, hogy ezek az emberek másként nem fordulnának segítségért, ha nem azt látnák, hogy hozzájuk hasonlóak jártak ott már elõttük, de a hozzájuk hasonló számára, akik TV elõtt ülnek, ez a mûsor megoldó kulcsokat nem ad, csak cirkuszt, ami aztán folyik rendesen.
1/10
xy1000 2010 márc. 19. - 19:40:00 1/10
(988/1065)
és vajon mit lát? saját magát mint egy ócska p*csfej??
1/10
idlosza 2010 márc. 19. - 19:30:18 1/10
(987/1065)
Ha nincs másik Joshi Bharat az országban, akkor õ hirdette magát néhány évvel ezelõtt " látó"-ként.
1/10
Edekon 2010 márc. 17. - 16:19:02 1/10
(986/1065)
Szánalmas ez az egész mûsor úgy ahogy van...egyszer néztem meg egyik ismerõssel még anno...hát a hányinger kerülgetett.Cigók egymást anyázták az India meg pampogott xD.Szégyen!!!