uvedobleuno 2009 aug. 04. - 12:53:54 Előzmény borzalom07
(3/3)
És ezt a mûsor közben teszik meg? A stáb dolgozza ki a metodikát? Mert szerintem nem. Viszont, ha nincsen kész metodika, csak szeretnék, hogy legyen, akkor miért nem mutatják be az új metodikát magát, ha majd elkészült? Minek robbantgatni-gyújtogatni, aztán a végén közölni, hogy addig is, amíg ki nem találnak valamit, ilyen meg ilyen dolgok márpedig megtörténhetnek? Tudjuk, hogy megtörténhetnek, sõt, ha kitalálnak valami újabb ellenintézkedést, akkor azt is megkerüli majd valaki. Tehát ha valaki nagyon fel akar robbantani valakit, akkor úgyis fel fogja. Újra kérdezem tehát: mi a mûsor értelme? Ez a fajta ijesztgetés és látványosság akciófilmeknél rendben van, de ez nem annak lett szánva (elméletileg legalábbis).
borzalom07 2009 jan. 18. - 00:16:10 Előzmény uvedobleuno
(2/3)
Talán az az értelme, hogy már bekövetkezett merényleteket elemezve próbálnak olyan fejlesztéseket és metodikát kidolgozni, melyekkel esetleg csökkenteni lehet az áldozatok számát hasonló esetekben, netalán ki is lehet védeni bizonyos terrorista támadásokat. Kb. ennyi.
uvedobleuno 2009 jan. 16. - 10:44:55
(1/3)
Nem értem, nem értem, nem értem! Mire jó ez a mûsor az értelmetlen "te-lehetsz-a-következõ" típusú ijesztgetésekkel meg a gyermeteg módon élvezett robbantgatásokkal? Mi a valódi értelme, haszna?