2/10
Neuronetic okt. 19. 21:39:53 2/10
(4/4)
Az első 5percben kiderül hogy ez nem GIJoe film, köze sincs hozzá, Kígyószemhez és a hasbrohoz pedig egyenesen semmi. Fél óra után még mindig értetlenül nézem ezt a reboot szerű valamit amiben a rendező kijelentette hogy nem lehet fehér a jófiú.. még mindig azon gondolkodom, hogy mi ez a szar?? Kincskeresősdi, 3 halálos próba, egy csepp vér sem, dojok meg klánok háborúja, kár volt rá az időm.

Ha csak egy ázsia akciófilmet néznék annak elmehetne( de nem megy) , de abból is vannak 1000szer királyabbak és nem PG13.
9/10
Márkk szept. 28. 11:50:49 9/10
(3/4)
Akció jelenetekből nincs hiány, néhol talán kicsit túlzás is.Nagyon jól indul az eleje, a story teljesen magával ragadott és nagyon kiváncsi voltam, hogy mit hoznak ki belőle, viszont igaza van viszont az előző 2 hozzászólónak, hogy a történet a film vége felé kezd gyengülni, de ennek ellenére nekem még igy is tetszett. A műfaj kedvelőinek ajánlom megnézésre.
6/10
rajdi szept. 26. 00:00:05 6/10
(2/4)
Csatlakozom az előttem hozzászólóhoz. Az első másfél óra egész jó, aztán Killer nagyi és a nőszövetség már rendesen lehúzza nálam is.
6/10
Böhöm júl. 24. 23:41:13 6/10
(1/4)
Végig pörgős és látványos jelenetek követik egymást, ezen a téren azt hozza a film, amit várunk tőle, egész jó színvonalon. A rendezés... hát az már kicsit sántít. Az elején egészen jól indul, kifejezetten élvezhető a történet is, aztán fokozatosan egyre "egyszerűbbé" válik a sztori - és akkor nagyon finoman fogalmaztam. Főleg a vége felé már maguk a jelenetek is kezdenek a "Zs-kategória" felé sodródni, némelyik már-már majdnem kínosba hajlik. A végig tényleg látványos zúzás-sorozat paradox módon így kezd mégis egyre inkább unalmassá válni az erősen csökkenő színvonalú történetvezetés miatt. Az IMAX látvány és hang ellenére is az utolsó fél órában már kicsit vártam a végét.
Ennek ellenére azért egyszeri szórakozásnak talán ajánlható, de inkább csak a pörgös és látványos megjelenítés miatt. Egyszerinek, mert többször szerintem nagyon kevesen néznék meg. A vége erősen folytatást sejtet, amit én személy szerint a mostani alapján biztosan nem fogok megnézni, csak ha esetleg lesznek már róla jó vélemények - bár sajnos a folytatások nagyon ritkán jobbak az első résznél.