Téma: Kim Nam-gil

Min-Rin 2012 márc. 31. - 21:11:38
(33727/65967)
k.szilvia86 2012 márc. 31. - 21:03:59
(33726/65967)
szép estét mindenkinek!:-)

babika köszönöm a Good bye solos zenét.:-)))Nem vagy egyedül,nekem is tetszik a zenéje.
de ezt minden koreainál elmondom,de ha egyszer olyan jók.:-)
nem tudnátok segíteni,h. mikor kezdtétek el kibeszélni?h. a homályos dolgokat megértsem.

ma újabb 2részt néztem,nem tudom otthagyni,elrabolt teljesen.olyan jó KNGt látni.:-)))
de a múlt részei,itt se egyszerûek...
Min-Rin 2012 márc. 31. - 19:39:39
(33725/65967)
Nagyon jók voltak a vidik! :))) Micky meg irtó aranyos ezzel a lófarokkal! És milyen jókat vigyorognak a forgatáskor! :))))
Min-Rin 2012 márc. 31. - 19:32:01
(33724/65967)
Szeretem, máris nézem! :)))) Köszönöm!
Min-Rin 2012 márc. 31. - 18:20:20
(33723/65967)
Kedves Tokki, rajtad nem fog múlni, hogy összejöjjön a 100 kép! :)))))))))))
Klassz vagy, szép kis csokor! :)))
Min-Rin 2012 márc. 31. - 17:38:47
(33722/65967)
Én azért örülök, hogy a finom, szívet melengetõ sorozatokon túl ilyen filmekhez is hozzá lehet jutni, mert így reális képet kaphatunk róluk. Egy ország, egy nép iránti szeretetre ugyanaz érvényes, mint az emberek irántira: nem azért szeretjük, mert azt gondoljuk, hogy tökéletes. Szeretjük hibáival együtt! Így vagyunk a saját családtagjainkkal, a hazánkkal is! Óvatosan merem csak leírni: az az érzésem, hogy Nam Gilssinek is vannak hibái, és mi képesek lennénk azoknak ismeretében is szeretni! :)))
Min-Rin 2012 márc. 31. - 16:38:48
(33721/65967)
Szia Tokki!
Belekezdtem a Prosecutor Princess-be, egyelõre a középsõ kategóriába sorolandónak vélem, majd meglátjuk, mivé növi ki magát! :)
Közben tegnap este megnéztem a Silenced-et. Hát az nem volt akármi! Nem vagyok egy sírós alkat, de ezen sírtam! :) Nagyon tanulságos történet, jók a szereplõk, a gyerekeket is beleértve! Gong Yoo, akit eddig könnyed vígjátékban (Coffee Prince) láttam, ebben a komoly témában is meggyõzõ volt. A film komoly társadalomkritikát fogalmaz meg, a történet valóságos esetet dolgoz fel. Mindenkinek ajánlom, aki nem csak szórakozásra, hanem okulásra is vágyik, és Dél-Korea valóságáról is szeretne megtudni valamit!
Min-Rin 2012 márc. 31. - 10:43:28
(33720/65967)
76/100
Min-Rin 2012 márc. 31. - 10:41:43
(33719/65967)
Most én is megyek, tegnap óta párhuzamosan haladunk Anival, takarítás, fõzés, vendégfogadás az én programom is! Este jövök!
Min-Rin 2012 márc. 31. - 10:39:27
(33718/65967)
A Bad guy Tokki hármas kategorizálásában egyértelmûen a legjobb minõsítést kapja, a fényképezésen túl a dramaturgia, a zeneválasztás, a színészi játék stb. vonatkozásában is!
Az én figyelmetlenségem miatt lett két 70/100-as kép, köszönöm, hogy észrevetted! :)
Min-Rin 2012 márc. 31. - 10:34:43
(33717/65967)
Szia Babika! A Damo-ban minden a helyén van, a befejezés nem happy end, de szép (ez a lényeges a koreaiak számára). Megrendítõ és maradandó élmény! Látom a szívedet megfogta ez az ember! :)
Pattika69 2012 márc. 31. - 09:57:33
(33716/65967)
Anikám jó nagy munkában lehetsz!!!
A vendégvárás (látás) elég fárasztó, de kedves munka!!!!
Kitartást neked!!!
Érezzétek jól magatokat!!!

Nekem tegnap este volt egy ilyen, eléggé belenyúlt az éjszakába, de jól nagyon esett a lelkemnek!!!
Pattika69 2012 márc. 31. - 09:49:18
(33715/65967)
Sziasztok!!! Szép hétvégét!!!!
(az idõ nálunk még ablakból nézve sem szép és nagyon hideg van!!!)

Anikám, ezeket a sorokat már nem is tudom, hogy hányadszorra, de most is végigolvastam!!!!
Újra és újra megrendítenek!!!
Sok minden kavarog bennem!!!!
Szeretném mondani, hogy "gyere, és hajtsd a vállamra a fejed"!!!!

Még holnap megpróbálok itt lenni, de utána három nap H.szoboszló (fejtágítás), azért remélem lesz internet a közelben (másként nem nagyon bírnám ki!!)

75/100
ani.net54 2012 márc. 31. - 07:59:05
(33714/65967)
Azért még a hétvégi verset felteszem....

Anyuci

A kifejezést, hogy anyuci - és fõképpen ezt - adásban vonakodva mondom ki.

Ezen az ismeretlen szón valamelyest az otthon ízét, az otthoni dolgokat, legtöbbször kérdéseket lehet érezni.

Ez kellemetlen, de többnyire hasonló szavakat mondtam én is mindig neki.

Anyám számára itt is teher lenne azt olvasni, hogy "õ az anyuci".

S ez elsõsorban az én akaratom története.

Anyu, a múltam nem tiszta és rossz illatú, de anyu, te vagy az egyetlen, aki

ezt mindenkinél jobban ismered.

"Te, hallgass, ha én beszélek!" - Anyu viccel és nevet. Nagy hahotázással én is nevetek.

Igazából anyu közelébe férkõzni csak ésszel lehet.

Míg általános iskolába jártam, anyu egy bankban dolgozott.

Hogy dolgozni ment kora reggel és csak akkor jött haza, mikor vacsorát hozott, azt ki nem állhattam.

Egy esõs napon elé mentem. Nem azért hogy üdvözöljem, hanem hogy ne ázzon meg. De elkéstem.

Valójában, az esõt nagyon utáltam.

Természetesen, anyu még a diplomaosztómon sem jelent meg.

Én azért elmentem.

Anyaként csak kb. középiskolás koromig mûködött közre az életemben.

Akkor, a serdülõkoromban, különbözõ problémáim voltak a vad barátaim és botrányos társas kapcsolataim miatt.

Miközben szenvedtem a növekedés fájdalmaitól, mintadiák voltam, õ pedig közel állt ahhoz, hogy miattam a munkáját feladja.

Középiskolásként még bandaharcba is keveredtem egy japán "harcmûvésszel".

Akkor anyám minden este, anélkül, hogy a hatalmas viteldíjjal törõdött volna, taxit küldött értem.

Így az összes pénzt arra vesztegette el, hogy ne csapjanak be engem, ne bántsanak szélhámosok, és mivel színész akartam lenni, árnyékként ott állt mögöttem, hogy ez egyáltalán ne történhessen meg, megtett mindent.

De anya, ezt már soha nem akadályozhatod meg.

Mindig szívesen lát egy ebédre, van szójababcsíraleves, sonka is benne.

Amikor szokás szerint hamburgert eszem, mint mindig, rendetlenül étkezem, akkor is tartom benne a hitet, hogy havonta egyszer zsírosat is eszem, hogy erõm legyen.

És tudom:

Anyu még nem látta, amint én egy filmben meleg szerepet játszom.

Csak a szerepeimmel való rendkívül intenzív munkámról hallott.

Meghatódva, szertartásosan ül a Tv elõtt, nézi a fiát interjúk során át és a díjkiosztó

ünnepségeken.

Azt akarja, hogy jó természetû menyasszonyom legyen, aki majd a fiát, engem, folyamatos szeszélyeimmel együtt is jól elvisel.

/"Mom"

Nem nagyon kell otthon megszólalnom.

Anyám nem kérdez, mégis mindent tud.

Anyám ismeri a hibáimat és bûneimet.

Viccelünk és nagyokat nevetünk. Rám szól, ha elkések.

Amikor iskolába jártam, anyám egy bankban dolgozott.

Ha hazajött, kínált, hogy egyek és törõdött velem.

Egy esõs napon esernyõvel mentem elé, hogy üdvözöljem õt, de késve értem oda. Annyira utáltam az esõs napokat.

Amikor kamaszkorba léptem, voltak vad dolgaim, kapcsolati problémáim. Anyámnak ez fájt.

Anyám végig ott állt mögöttem, mint egy árny. Ráadásul,ha rá hallgatok, ennyi rossz nem történik meg velem.*

Anyám még nem látta azt a filmet, amikor homoszexuálist játszom. Mindig féltett a nehéz munkától.

Azon töpreng, hogy a fia nem bukik-e meg egy interjúban, vagy elnyeri-e a díjat.

Szertartásosan ül a TV elõtt.

Reménykedik,hogy jó természetû feleségem lesz,aki követni tudja az én hullámzó természetemet.

(Japánból…...nem tudom, melyik az eredeti terjedelmû írás. - a fordító)

/Fordította: '56'/
ani.net54 2012 márc. 31. - 07:53:48
(33713/65967)
Ma nem tudok jönni egész nap, vendégeket várunk már korán, ebéd, vacsi...ahhhh

Legyetek jók, írjatok sokat és egyetek rendesen:)))))
Késõn még benézek...sziasztok
ani.net54 2012 márc. 31. - 07:48:28
(33712/65967)
Sziasztok, szép hétvégét Mindenkinek!

Sajna az idõ csak ablakon keresztül szép, hideg van és nagy szél.

Még 105 nap van leszerelésig...az idõ nekünk dolgozik:)
vondermonarchie 2012 márc. 31. - 01:55:47
(33711/65967)
Mivel két 70/100-as kép van ( figyelek DD), ezért ez már a 74/100 .
76 babika 2012 márc. 31. - 01:55:03
(33710/65967)
Kedves Min-Rin megnéztem a vidit, nagyon megnyugtató benne a zene, és a képek KNG-rõl nagyon szuperek. Köszönöm. Ez most jól esett nekem. Szép álmokat kívánok mindenkinek!
vondermonarchie 2012 márc. 31. - 01:53:34 Előzmény Min-Rin
(33709/65967)
Szia !

Aki a Bad Guy-t fotografálta nagyon jó munkát végzett. Szerintem az átlag koreai sorozatoknál sokkal profibbat.
76 babika 2012 márc. 31. - 01:44:18
(33708/65967)
Kedves Min-Rin a sorozatot megnéztem. Teljesen megrendültem, most szavakat nem igazán találok. Azt hiszem most egy pár napig a film hatása alatt leszek. Holnap megnézem a filmnek a díjátadó gáláját, talán az segít megnyugtatni háborgó lelkem:-(