Téma: Kim Nam-gil

76 babika 2019 nov. 28. - 01:06:51
(65967/65967)
.
76 babika 2019 nov. 28. - 01:05:36
(65966/65967)
Megérdemelt díj!
76 babika 2019 nov. 28. - 01:04:25
(65965/65967)
Ott van szerintem a Bidam nézés.
76 babika 2019 nov. 28. - 01:02:51
(65964/65967)
Sziasztok!
The Fiery Priest sorit megnéztem, nekem nagyon tetszett! Kim Nam Gil egyszerűen sziporkázott ebben a szerepben. Briliáns volt, bátran ajánlom mindenkinek, ha van még aki nem látta. Hol nevettem, hol sírtam, én úgy érzem KNG megérett mint színész, férfi....várom a második évadot!

Hálás köszönet a fordítónak!
Köszönet,kedves Maryu!
Mágikus 2019 nov. 13. - 06:55:13
(65963/65967)
Sziasztok Kedveseim! ISAURA TV-n 2019.11.28-(Csütörtök) SILLA királyság ékköve!!
76 babika 2019 máj. 15. - 22:34:28
(65962/65967)
Kedves Maryu, köszönöm szépen hogy elkezdted fordítani The Fiery Priest.
Sok erőt és kitartást kívánok!
Kitettem az FC oldalra, remélem nem haragszol?
Jó éjt!
Mágikus 2019 ápr. 30. - 16:26:17 Előzmény Alexandra26
(65961/65967)
Bidámról érdeklődsz .. Azokban a részekben benne van amikor Misillel a kiránduláson (42. rész) beszél Tokmán iránti érzéseiről ... "AZ első kacsa"-egy beteljesületlen szerelem maradt - felszínes szerelem - inkább :ÉRDEK KAPCSOLAT --belátom megtévesztő -de szerintem így van .
Az alkotók -amikor csak lehetett hűek maradtak a történelmi tényekhez .. -így nem lehetett összeboronálni a 2 főhőst !Bidám a végére elgyengült -írod .
Én inkább úgy gondolom belefáradt a hatalomba ,a rokonaival való viaskodásba a hatalomra kerülés érdekében játszott játszmákba amit a háta mögött és akarata ellenére szövögettek ! Nem a maga döntése volt hogy Király legyen -hanem anyjáé ... neki akart megfelelni a halála után ... Haláltusájában az égre emeli tekintetét és anyja -Misil -szavai jutnak eszébe ... miközben a szeretett Nő előtt holtan zuhan össze ... s aki maga is belepusztul az elveszített szerelmébe,akit nem önmagáért szeretett -hanem azért mert megszerezte számára -az udvar számára !- a nemesi seregeket ! Tehát érdekből szerette amíg a Trónon ült -de annyira nem szerette hogy a hatalmat is megossza vele ! Csak majd ha leköszön a Királynői trónusról - szürke eminenciásként fogadta volna el élete párjaként !Noshát : ezért és így nem beszélhetünk emocionális alapokon nyugvó érzelmekről ! Szerintem az egyik legjobban megkonstruált filmjük a Koreaiaknak (persze van egy seregnyi csodálatos Pl. az Empress Ki ,vagy a Princess Man , a Jumong herceg, Kim SOO ROO, a Chuno (Jang Hyukkal csodás film ) -ezekben nem játszik KNG de nagyon jó filmek tartom őket -mindenkinek látni kéne aki a Sillát látta ...( ha ezeket is látja talán még erőteljesebbnek érzékeli a SIllában történteket)
Mágikus 2019 ápr. 30. - 15:50:34 Előzmény Alexandra26
(65960/65967)
Kedves Alaxandra !
KNG minden filmje csodálatos - mert KNG MAGA A CSODA !
A Silla -Bidamja mindent visz (nálam ) de Isteni a Bad GUY -ban is (Zsebkendős film ) Aztán nagyon szépséges,csodálatra méltó alkotás ( a szintén zsebkendős )Az egy szépség portréja ( Portret of a Beauty), elementáris a No Regret-ben is (fiatalsága ellenére ,de írtam fentebb hogy KNG maga a CSODA ) A Lovers Vanished is önmagáért beszél -nagyon nehéz témát pendít meg a film ... Éshát ha jártál az ajánlott oldalakon -minden filmjét valamiért meg kell nézni ... KNG akkora tehetség hogy minden filmjében képes a " hátán vinni "az egész alkotást ... Én a Kváncsi Fáncsi vagyok a Silla Királyság /Vélemény oldalról ... Ha többet szeretnél tudni a Silláról - olvass bele az ottani értekezésekbe! Megéri !! Üdv: /Mágikus Fáncsi
76 babika 2018 dec. 31. - 01:08:26
(65958/65967)
Üdvözöllek Alexandra26!
Silla királyság után ha megnézted, és megemésztetted a látottakat. When Spring Comes,Several Questions That Make Us Happy,No Regret,Lovers Vanished,Pandora,One Day,Bad Guy. Szinte minden filmet, sorit láttam Tőle,de amit ide tettem azok nagyon tetszettek. Live Up To Your Name sorozata nagyooon tetszett, bátran ajánlom! Ez egy csemege a KNG rajongóknak, majd meglátod miért! Most az a hír járja lesz egy horror filmje. http://asianwiki.com/Kim_Nam-Gil ITT körbe nézhetel. No Regret filmhez pedig ezt olvasd el előbb. http://www.azsiafilm.hu/ismertetok/korea/1924-no-regret-huhwihaji-anha-2006 Ha fel vagy készülve rá, akkor nézd meg! További rajongást! Most nagyon sok új kép jött ki Róla! Minden jót!