Téma: Kim Nam-gil

szakire 2012 júl. 14. - 20:43:04
(42667/65967)
- a kép persze lemaradt.:)
Min-Rin 2012 júl. 14. - 20:41:40
(42666/65967)
Sojuért hálából. :)
szakire 2012 júl. 14. - 20:41:38
(42665/65967)
A kitartásért és a nagy szeretetért egy szál rózsa, hogy legyen újból kje rózsái mellé mit leszárítani és eltenni örök emlékké.
ani.net54 2012 júl. 14. - 20:40:23
(42664/65967)
Szia Drága Szaki!!!!
De örülök, hogy jöttel, rég beszéltünk, kipihented már magad???...illetve nem is tudom
hogy fogalmazzak, jól esõ fáradság lehetett az a sok jövés-menés odakint:))))
inkább azt kérdezem, visszazökkentél már a munka világába????...gondolom nem sok
idõt hagytak lazulni:)))
Min-Rin 2012 júl. 14. - 20:39:21
(42663/65967)
Utánaszámoltam, ha 23 napot tölt Új Zélandon, akkor augusztus 8-10. körül remélhetõ, hogy kiáll a rajongók elé. Akkor most ezt kell várni! :)
szakire 2012 júl. 14. - 20:38:19
(42662/65967)
A csendes beszélgetéshez csatlakozva, hoztam én is egy kis sojut.
ani.net54 2012 júl. 14. - 20:33:35
(42661/65967)
23 nap....

Tudom, hogy sok probléma éppen úgy oldódik meg, hogy nem teszünk semmit. Kérlek, segíts, hogy tudjak várni!
Antoine de Saint-Exupéry

Nézek egy rész WSG-est
szakire 2012 júl. 14. - 20:29:23
(42660/65967)
Sziasztok, szép estét!

A délutáni buliról jól lemaradtam, de ha nem nagy baj, akkor szeretnék hozzátok csatlakozni.
Elsõ sorban köszönteni szeretném Kim Nam Gil-t újra "szabadon", mindenféle kötöttségtõl mentes, nagyon boldog éveket kívánva Neki. Annak reményében, hogy még nagyon sokszor láthatjuk gyönyörû mosolyát, nézzük - a filmbõl kimerevített képeken - átható tekintetét. Bizton tudom, hogy érzi a föld minden pontjáról az irányában áramló szeretet.

Végig lapozva az oldalakon a sok szép képeket és zenéket, mindenki szeretettel megfogalmazott gondolatait csak csodálattal tudok Rátok gondolni.

Ez az én elsõ, legkedvesebb képem Róla, (persze van még jó pár) amivel most beköszönök.
ani.net54 2012 júl. 14. - 20:20:55
(42659/65967)
na ugye-ugye:)))))minden felé levette a lábukról a csajokat a Bad Guyal....
hát ütõs is volt....jó a sztori, jók a színészek, Oppa gyönyörû, rengeteg közeli kép,
klassz szerkók, jó frizkók....mi kell még, jöhet a siker!
ani.net54 2012 júl. 14. - 20:11:48
(42658/65967)
Rövidke hír a KNGFCHUNról Zoya jóvoltából....

Hírek, újdonságok
Dátum: 2012.Jul.14 A cikk címe:
23 nap...

Íme, egy kis rövid hír a "hogyantovábbról".

Kim Nam Gil teljesítette katonai szolgálatát és hivatalosan is lejárt a sorkatonai kötelezettsége.

2010. júliusában sorozták be, és Gangnam-gu-ban teljesített közszolgálatot, aminek ideje ma, 14-én lejárt.

Az ügynöksége szerint, habár a hivatalos ünnepség elmarad, tervezi, hogy megjelenik majd és tájékoztatót tart.

Nam Gil az utóbbi idõben számos felkérést kapott különféle szerepekre és a rajongók is nagyon várják vissza.

Azonban, az elkövetkezõ 23 napban Új-Zélandon fog tartózkodni, egy fotózás miatt.

Valószínû, hogy a hivatalos megjelenésére is csak ezután kerül majd sor.

(Sajnos, nem tudok koreaiul, így a cikket Google fordító segítségével igyekeztem magyarra fordítani. Ha valami eltérés van, azért elnézést kérek és legyetek szívesek jelezni! A mellékelt fotó pedig korábbi, nem most készült!)

Forrás: http://news.nate.com/view/20120714n02723
Min-Rin 2012 júl. 14. - 19:53:04
(42657/65967)
Képeket kotorásztam a neten. Egy oldalon Oppáról is néhány képet. A szöveg fölöttük google fordításban az alábbi:

"Bad Guy" az egész dolog érdekes és mindent pszichológiai (bár az tény, hogy ezen a héten véget ért felénél nem igazán segítenek), és még sok elgondolkodtató drámában. De a szegény szívem nem tud átjutni egy dolog: Kim Nam Gil olyan szép! Én rendelkezõ Kim Nam Gil héten, amikor én vagyok folyamatosan nézni "Queen szeón Deok" valamint a "Bad Guy" és kapok egy fanlady hangulat, elég erõs ahhoz, hogy hívják megszállottság. Én általában elég szkeptikus a Don Juan történet, mert létezik egy ember, aki képes elcsábítani minden nõ nagyon-nagyon valószínûtlen, és én vagyok általában logikus furcsaság, de ó, fiú, Kim Nam Gil játssza ezt a részét is a "Bad Guy". Õ hihetetlen karizmája, a kiszolgáltatottság, toka, de leginkább, õ annyira gyönyörû, hogy én is akartam, hogy minden jelenetet õ szünet van, hogy több millió sapkák, mentse õket és elkezd ilyeneket mond: "én preciiiiiiiiiiiiious".
offtopic
kimbin01 2012 júl. 14. - 18:43:45
(42656/65967)
Éppen most tettem fel a Fb-ra! Meg a Mester Tamástól egy számot.

http://www.youtube.com/watch?v=7XrH3uO3PG8&feature=share
Min-Rin 2012 júl. 14. - 18:15:36
(42655/65967)
Szuper volt! :))) Ebbõl látszik, van itthon is jó hallgatni való!
Lili49 2012 júl. 14. - 18:01:29
(42654/65967)
http://www.youtube.com/watch?v=b5IDh6OTQv0&feature=player_embedded#!

Rengeteg jó számot felraktatok már, egy bluest hozok én is.
offtopic
kimbin01 2012 júl. 14. - 17:57:35
(42653/65967)
Ez viszont egyre jobb!! Megismeri a világ jobban, és mindenütt hatalmas, és átütõ erejû
sikert könyvelhet el.Nem lehet, hogy arra gyûjti az erõt, hogy kilépjen a nagyvilágba,
ahol tényleges világhíresség lesz belõle??
juud 2012 júl. 14. - 17:56:38
(42652/65967)
Csak olvastam itt ezt futtomba es ram tort ismet Jozsef A.
Magammal hoztam a mora kiado legkedvesebb versem kek
konyvet. Ahhh. Mindet erdemes volt tole elolvasnom. Ott az az erzes
kifejezesek.... Melyek Oppanal is rezdulnek.
Olyan remek ez a nap!!!!
Min-Rin 2012 júl. 14. - 17:52:24
(42651/65967)
Szia Lili! Szép és igaz, és ha jól sejtem koreai idézet! Õk használják így: legyél az én cipõmben! :)

Cserébe egy babás Junki :)
Lili49 2012 júl. 14. - 17:47:17
(42650/65967)
Kop-kop! Sziasztok lányok!

Drága Kim Nam Gil-nek kiegyensúlyozott, szeretettel teli, civil életet kívánok!
Mennyi érzést adott Õ nekünk! Szeretet, féltést, mosolyt és könnyeket. Rácsodálkozást egy másik kultúrára, vágyat, hogy földjére tehessük Mi is a lábunkat egyszer.
Csodálatos színész és mûvészlélek, ennek minden terhével. Találtam egy nagyon szép részletet, megengeditek ideteszem.

"Mielõtt elítélsz, vedd fel a cipõmet és járd végig az utamat. Járd végig a múltamat, érezd a könnyeimet, éld át a fájdalmaimat, az örömöket. Tedd meg a lépéseket, amelyeket én megtettem és botladozz meg minden kövön, amelyeken én megbotlottam. S mindegyik botlás után állj fel és menj tovább, úgy, ahogy én tettem. Csakis ezután ítélkezhetsz rólam, felettem. Akkor mondhatod, hogy ismersz.. !"
Min-Rin 2012 júl. 14. - 17:40:21
(42649/65967)
Egészségetekre! :)
Min-Rin 2012 júl. 14. - 17:37:13
(42648/65967)
Szóval egy társat... :)
Milida 2012 júl. 14. - 17:21:56
(42647/65967)
Valóban nem szeretem, úgyhogy kávé helyett iszom egy pohár bort Kim Nam Gil egészségére. De mivel egyedül inni nem jó, kerítettem magamnak egy társat:)))))))és vele együtt kívánunk minden jót e topik névadójának további életéhez!
ani.net54 2012 júl. 14. - 17:21:03
(42646/65967)
Aki betér közben, egyen, igyon, érezze jól magát!!!!!!!!!!!!!
ani.net54 2012 júl. 14. - 17:18:53
(42645/65967)
Most el kicsit....
ani.net54 2012 júl. 14. - 17:17:18
(42644/65967)
Miindó

A Miindo-val kapcsolatban szeretném megjegyezni, hogy az interneten fellelhetõ összes kritikát elolvastam róla, de csak dicséretet találtam, ami nyilván jogos is. A hirhedetten éles nyelvû és gyakran maró gúnnyal átitatott kritikákat megjelentetõ G. Allen Johnson értekezését olvassátok el, errõl a filmrõl bizony nem tudott epéseket kitalálni. (Szerintem nem kell belemagyarázni a filmbe abban nem meglevõ tartalmakat, nincsenek benne nyitott kérdések, amúgy is fantáziafilm.)G. A. J. kritikája egyébként megjelent a The San Francisco Chronicle-ban, mielõtt bejárta volna a világot. A film szerepelt a londoni "Koreai filméjszakák" vetítésén, ez év februárjában, elsöprõ sikert aratott. (Most is koreai filmhét van Londonban, vetítik benne a Handphone-t)
Min-Rin 2012 júl. 14. - 17:17:00
(42643/65967)
:)))
ani.net54 2012 júl. 14. - 17:13:17
(42642/65967)
Ó, most látom, én is ezt a képet választottam.....ugyan miért???????
mert annyira igazi, olyan megkapó...na akkor teszek egy másikat
ani.net54 2012 júl. 14. - 17:11:19
(42641/65967)
Lovers Vanishad

Most sikerült megnéznem a Lovers Vanished c. filmjét. Csodálatos volt!!!

Kedves Szilvi! Örülök, hogy neked is tetszett! Rokonlelkek vagyunk, nekem egyik nagy-nagy kedvencem ez a film! Többször láttam már annak ellenére, hogy mindig lehangol. Mégis újra és újra szükségem van rá, hogy megnézzem. Nemcsak azért, mert Nam Gilssi színészi tehetsége fantasztikusan érvényesül benne, hanem a szívbemarkoló történet miatt is.

a No R. c. filmben olyan érett, magas színvonalú alakítást nyújt, ami már magában is lehetne egy karrier csúcsa, de akkor ránk zúdul a Lovers V. hatalmas karakterével, annak minden finom árnyalatával. Kezdve azzal, hogy csak ennek a szerepnek a kedvéért fogy 14 kilót. Nem csak azért, mert egy haldoklót alakít, hanem azért, mert így éli meg a szerepet. A Goodbye Soloról akkor még nem is beszéltünk. Bidám és az õ gyönyörûséges szerepe csak egy kis játék a fentebb említett szerepekhez képest.(Tudom, hogy most néhányan elõveszik a woodoobabát és nekem annyi...)De nem teljesen magamtól vagyok ilyen okos.

Egy filmesztéta professzort kértem, hogy nézzen már be KNG világába, félre téve az elvet, hogy legálisan nem futó filmrõl nem nyilatkozik, a No R-et a XXI. sz. elsõ évtizede legjobb filmjének titulálta, a LV-ben nyújtott alakításáról pedig azt mondta, hogy valószínûleg nincs Hollywoodban olyan mértékegység, amivel az mérhetõ lenne...Nos, hova kell fejlõdnie? Akárhova is, csak játsszon...

Igen, én is azt mondom, hogy csak játsszon, még ha várni is kell rá, csak JÁTSSZON!!!!!!!
ani.net54 2012 júl. 14. - 17:01:26
(42640/65967)
Drága Actorunk egy-két filmjének dicsérete, olyan kedves fórumozók véleménye, akiknek sokat adok a szavára
Ezeket is folyamatasan gyûjtögettem, majd felteszem a kje által indított hsz-ekbe...

No Regret

Nekem is kedvencem ez a film! Bátor, fütyül a konvenciókra, óriási, hangos kritikát mond az elõítéletekre és az ostobaságra. Ráadásul hazája társadalmi perifériára szorított rétegeiért is szót emel. Kiáll a kitaszított, jövõtlen emberért. Ha ez lenne az egyetlen filmje, már akkor is korszakalkotót teremtett volna!
Ami a legjobban tetszik benne, hogy barackot nyom az álszent, sznob nézõ orrára, polgárpukkasztó és egyértelmû. Nem kínál alternatívát, nem táncol vissza, ami persze a forgatókönyvíró és a rendezõ érdeme. (A rendezõ nem kérkedett vele, de amikor rákérdeztek, nyíltan vállalta, hogy meleg.

KNG drámái közül az "Eltûnõ szerelmesek" után a második számú kedvencem, de bizonyos tekintetben ezt a filmet tartom a legnagyobbnak. Ha feladata a mûvészetnek a problémafeltárás és annak mûvészi ábrázolása is, akkor ez a film teljesíti ezt a feladatot.

Nem akar másnak látszani, mint ami. És ez nagyon becsülendõ filmben, emberben egyaránt.

Egy jó nevû magyar filmesztéta professzor privát véleménye szerint: ha született bátor filmalkotás a 21. sz-ban, akkor ez az. Értékét növeli, hogy az adott szociokulturális környezetben a filmet óriási sikerrel játszották.(Ugye nem felejtjük, hogy nem Amerikában készült a film és nem is ott mutatták be...Ha így lenne, nem is volna annyira bámulatra méltó.)

KNG szerintem is nagyon nagyot alakít ebben a filmben, persze nem szabad elvitatni a fõszerepet a színésztárstól. Mégis:az általunk eddig is ismert világklasszisok nem, vagy alig vállalkoznak tabutémák mûvészi megjelenítésére.A fiatal, lánglelkû KNG vállalta.

Vajon mire lesz még képes, miután katonaviselten, igazán éretten visszatér a filmvászonra?

Ezek a szavak, vélemények magukért beszélnek, itt a topikon is sokan sokféleképpen megfogalmaztuk
az érzéseinket, de egy a lényeg: mindenki kiemelkedõnek és profinak ítéli Oppa játákát!!!!!!!
Min-Rin 2012 júl. 14. - 16:57:06
(42639/65967)
Tecának, aki ma nincs köztünk
Min-Rin 2012 júl. 14. - 16:51:37
(42638/65967)
Én ezt a zenét és ezt a filmet is, amitõl mindig elszomorodom, de mégis újra és újra meg kell néznem.

http://www.youtube.com/watch?v=cmexc-Iho8w&feature=related
ani.net54 2012 júl. 14. - 16:47:57
(42637/65967)
Annyira imádom ezeket az Amerikái útjáról készült összeállításokat, és szeretem
Kim Dong Ryult is, aki az aláfestõ dalt énekli...

http://www.youtube.com/watch?v=2lRMjF5Ckcw&feature=related
Min-Rin 2012 júl. 14. - 16:38:01
(42636/65967)
Akkor ez is beletartozik! :)
Min-Rin 2012 júl. 14. - 16:36:59
(42635/65967)
Minden szava igaz egyetlen kivétellel: nem 100, hanem 1000 arca van! És mindegyik gyönyörû! :)))
Maryu 2012 júl. 14. - 16:31:54
(42634/65967)
Ez a kedvenc képsorozatom KNG-vel.
Min-Rin 2012 júl. 14. - 16:31:51
(42633/65967)
Kávé mindenkinek, kivéve Milidát, mert õ nem szereti! :)))
ani.net54 2012 júl. 14. - 16:30:13
(42632/65967)
..és egy kis szellemi manna, folytatva Oppa dicséretét:)))

Valóban, mi valami nagyon jót tehettünk, amiért kiérdemeltük a sorstól ezt a csodás ajándékot!!!! Az érzelmi gazdagodáson túl ezt a szeretetteljes társaságot is megkaptuk, akik képesek vagyunk egymással õszintén, minden érdek nélkül, csupán annak okán, hogy egymásnak és ez által önmagunknak is örömet okozzunk beszélgetni, vagy akár csak hallgatni!!!! Nagy szó ez a mai világunkban, ahol egymáshoz közel álló emberek idegenednek el egymástól, s válnak egyik percrõl a másikra bizalmatlanná!!!!
 Teljesen megértelek, én is ezt érzem, hogy megváltoztatta e csodás ember az életemet, másképpen gondolkodom, más tesz boldoggá,mint eddig.:-) egy csoda ez a koreai kultúra, és az ott élõ színészek,kiktõl sokat kapunk.:-)
 KNG mennyire inspirál bennünket, képszerkesztés, videó készítés, nyelv megtanulása, milyen sok mindent képesek vagyunk érte megtanulni, de ezáltal mi is milyen sokat tanulunk, teljesen másképp gondolkodom, a Silla levetítése óta, és hogy õt megismertem. Az élet minden területén érzem a változást.
 Ha összerakjuk mozaikokból, hogy milyen érzelmeket közvetített KNG a publikum számára a filmszerepeivel és a lírájával, úgy, hogy szabadulni sem lehet az élménytõl, akkor azt tapasztaljuk, hogy kevés kivétellel tragikus hõs õ. Biztosan képes minden másra is, de ebben olyannyira hiteles, hogy tõle több ezer kilométerre fórumok élnek meg abból, hogy érte rajonganak.
 Kedves "Ismerõs", mióta a Fórum-ot látogatom, egy percre sem hiszem el, hogy az emberek végleg elidegenednek egymástól, meg hogy "kiveszik a szépség és jóság", ugyanis amit Te és ennek a kis csapatnak a nagy része képvisel, az éppen ennek ellenkezõje.
 Miért nem tud a többi színész is olyan hatással lenni az emberre? - Úgy gondolom azért, mert KIM NAM GIL varázslata képes elbûvölni a lányosztályhoz tartozókat!!Õ jeleníti meg számunkra az elvárt mûvészi értéket , mert civilként sármos megjelenésû ,igazi ázsia gyönyörûség!! -és ezt magával viszi az alakított szerepalakok személyiségébe is! Ehhez járul a rettenetes tehetsége-profi módon oltja belénk az alakított szerepek szerethetõségét!! Imádom ezért!!
 Ez csak Kim Nam Gil-nek sikerült -és 50-en túl szembesültem ezzel az érzéssel, hogy számomra ismeretlen férfiakat dédelgetek a lelkemben!! Saját magam meglepetése lettem...
 A fene ebbe a katonáskodásba! Hogy mért nem inkább filmezéssel foglalkozik Százarcú! Hajnali fél 3-ra nem maradt már filmje, amit ne láttam volna! A legillusztrisabb darabokat többször is. Már némelyiken a legfinomabb bakikat is észreveszem. Mit kezdjek magammal, mert így - gipszben - kezdenek rajtam az elvonási tünetek jelentkezni. Van valakinek ötlete? (Kösz, de pszichológushoz ne küldjetek.) Ahogy olvaslak Benneteket, ez valóban egy KNG-szindróma. Éreztek Ti is olyat, hogy az eddig TV-ben nézett, esetleg kedvelt filmek, sorozatok most már nézhetetlenek?
 Megváltoztatta e csodás ember az életemet, másképpen gondolkodom,más tesz boldoggá,mint eddig.:-)Eegy csoda ez a koreai kultúra,és az ott élõ színészek,kiktõl sokat kapunk.:-)
 KNG mennyire inspirál bennünket, képszerkesztés, vidikészités, nyelv megtanulása, milyen sok mindent képesek vagyunk érte megtanulni, de ezáltal mi is milyen sokat tanulunk, teljesen másképp gondolkodom, a Silla levetítése óta, és hogy õt megismertem. Az élet minden területén érzem a változást.
 A Tövismadarak c. könyvben Mary Carsonnak egy nagyon érdekes mondata, amit Rhalp atyának mond. Szabadon idézem, így lehet, hogy nem egészen pontos: Isten legnagyobb büntetése, hogy ilyen idõs testbe érzéseket, vágyakat adott. Mert ezek nem öregszenek a testtel együtt. Sokat gondolkodtam annak idején, hogy hetven évesen vajon mit is akarhatott Mary Carson az atyától. Nos, azt gondolom most már sejtem. Nem a testi vágyakról beszélt, hanem a lélekben megélt érzésekrõl, amiket egy bizonyos kor után már nem lenne illõ (a frász tudja miért nem illõ) érezni. Hiszen akárhány évesen és lehet élvezni a szépséget, a szeretetet. Az érzések, amit egy szép festmény, egy szobor, egy szép ember, egy kiváló tehetség kivált belõlünk, az nem lehet szégyen. És ezek az érzések tiszták, mentesek az érzékiség testi megnyilvánulásától (vagy ha nem az egyéni döntés kérdése, ha viszonzásra találnak).
 Elmosolyodunk, ha látjuk, de már az is elég, ha eszünkbe jut, és megszépül a napunk.
 Mikor úgy látszólag minden ok nélkül elmosolyodok, a lányom megjegyzi: tudom eszedbe jutott!
Min-Rin 2012 júl. 14. - 16:28:30
(42631/65967)
Egy arc, amivel nem lehet betelni... az utolsó másfél percben a Silla-beli zárójelenetre való ráhangolódás. Látszik, ahogy átéli a jelenetet: könnyben úszik a szeme. Mennyit ad bele magából! Döbbenetes, õ már maga a meghalni készülõ Bidam!

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=AoqytGzE3ok
ani.net54 2012 júl. 14. - 16:25:27
(42630/65967)
..meg még egy kis jégkrémet....
ani.net54 2012 júl. 14. - 16:24:12
(42629/65967)
..közbe hozok egy kis gyümit...
offtopic
kimbin01 2012 júl. 14. - 16:21:35
(42628/65967)
Ezt nem értem! A Fb-ra fel tudom, a portra meg nem??Pedig jpg!
offtopic
kimbin01 2012 júl. 14. - 16:20:41
(42627/65967)
és most?
ani.net54 2012 júl. 14. - 16:18:26
(42626/65967)
Egy szép szájat én is tudok tenni:))))

..és a Bikini szám az elõbb lemaradt

http://www.youtube.com/watch?v=h4Tv2546eR4
offtopic
kimbin01 2012 júl. 14. - 16:18:13
(42625/65967)
ajkak 2
offtopic
kimbin01 2012 júl. 14. - 16:17:35
(42624/65967)
szemek
ani.net54 2012 júl. 14. - 16:15:19
(42623/65967)
Akkor most Oppa énekel nekünk.....

http://www.youtube.com/watch?v=oOhWz2oZOhM

Nem sok dalt hallottunk tõle énekelni, de kifejezetten imádom a mozdulatait
és azt az átélést amit közvetít:)))...ja, és a hangját

Lee Jeok: I’m So Fortunate ( Annyira szerencsés lyrics)

Amiért találkozhatok veled…

És meg tudom érinteni a hajad

És egymásra tudunk nézni

Amiért megölelhetlek

És sírhatok, ha nehézzé válik

Annyira szerencsés vagyok

Amiért a csodálatos világ, ami ismer téged, mellettem helyezett el

Az erõszakos szélbe, és a nedves tetõ alá

Nem kerülök ide ki, nem dobnak ki engem a magányba

A fárasztó mindennapi életbe, és a fárasztó túlélésbe

Ez nem valami jelentéktelen dolog

Mindig mellettem maradsz

Azért, mert te egy csodálatos ember vagy

Te

És elkészíthetem az ételt, amit megosztunk egymással

És megfoghatom a kezed

Amiért megölelhetlek

És vigasztalhatlak téged

Annyira szerencsés vagyok

Amiért a csodálatos világ, ami ismer téged, mellettem helyezett el

Az erõszakos szélbe, és a nedves tetõ alá

Nem kerülök ide ki, nem dobnak ki engem a magányba

A fárasztó mindennapi életbe, és a fárasztó túlélésbe

Ez nem valami jelentéktelen dolog

Dalszöveg Babika jóvoltából!!!
Pattika69 2012 júl. 14. - 16:13:56
(42622/65967)
Na akkor ennek örömére!!!!!!
(percek óta egy újabb csókos képet próbálok idevarázsolni, de valamiért nem engedi:((((

Sebaj!!!!
Egy szép száj!!!!!!!!!
ani.net54 2012 júl. 14. - 16:05:47
(42621/65967)
Jóóóóó...az érzés, amit adtál nekem, nekünk....lehetne róla beszélni!!!!!

Akkor egy Bikini dal....Adj helyet magad mellett....
ani.net54 2012 júl. 14. - 15:57:06
(42620/65967)
Szia Milida!!!
Köszi, hogy jöttél, aranyos vagy!!!
Mi is nagyon várjuk azokat az Új-Zélandi fotókat:)))
Egy pohár pezsgõt!...egészségönkre!!!!
Pattika69 2012 júl. 14. - 15:54:07
(42619/65967)
Imádom a P-Mobilt!!!!
Voltam koncertjükön is pl. a Diósgyõri várban!!!!!!

És ha már itt tartunk, akkor jöjjön egy kis Edda!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=mnXoTcOkiu8&feature=related
Pattika69 2012 júl. 14. - 15:50:21
(42618/65967)
Vigyázz magadra!!!! Jó utat!!!!
Nekem is el kellesz mennem egy névnapi bulira!!!!!!
Semmi kedvem!!!! Még hajat is kell mosnom!!!!!!

Azért még benézek!!!!!!!!:))))
ani.net54 2012 júl. 14. - 15:49:27
(42617/65967)
Minden dettó:)))))))))))

Jó pihenést!!!!!!
Min-Rin 2012 júl. 14. - 15:49:27
(42616/65967)
Várom! :)))
Min-Rin 2012 júl. 14. - 15:47:42
(42615/65967)
Csatlakozom! Mindenben csinos ezzel a ceruzavékonyságú elegáns alakjával! :)))
ani.net54 2012 júl. 14. - 15:47:30
(42614/65967)
Akinek ilyen ajkai vannak:)))))
Milida 2012 júl. 14. - 15:46:42
(42613/65967)
Sziasztok!

Kicsit elkéstem, de nem akarok lemaradni a köszöntésrõl. Isten éltesse Kim Nam Gilt! Forgasson még sok-sok fantasztikus filmet, hogy gyönyörködhessünk a játékában. Remélem azokat a fotókat amiket Új-Zélandon készítenek róla, hamarosan csodálhatjuk!
Pattika69 2012 júl. 14. - 15:45:50
(42612/65967)
Köszi Drágám!!!!
Hát igen a körülményekrõl most lehetne egy kisebb regényt írni, de bár hiába nem tanultam logisztikát, már simán tudok egyszerre két-három helyen lenni!!!!:))))))

A test van egy bizonyos fizikálisan megkötött helyen, de a szellem és a lélek szabadon szárnyal amerre csak akar!!!!

Jóóóó miiiiiiii?????:)))))))

Még ezt a számot is szívesen küldeném Drága Oppánknak!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=tRaUnu2wWRM
juud 2012 júl. 14. - 15:45:49
(42611/65967)
(én elvonulok, estekésõn jövök újra)

drága imádott tekintetével köszönök el, legyetek jól, élvezzétek az életet, volt jó, van jó és lesz jó!

és látjuk még addig is amíg újabbal nem rukkol elõ, a régi csodás alakításait!

imádom!!!!
ani.net54 2012 júl. 14. - 15:44:33
(42610/65967)
Köszi, jó volt:))))...mindig is szerettem ezt a számot

Nekem meg ez a szám jutott az eszembe, kicsit az "öregebb" idõkbõl....

http://www.youtube.com/watch?v=BwkMimWaBM4&feature=related

Mennyire elegáns ezen a képen!!!!!
juud 2012 júl. 14. - 15:41:54
(42609/65967)
ez a boldog mosolya amit szívbõl kívánunk h legyen rá oka mindig!
juud 2012 júl. 14. - 15:40:44
(42608/65967)
leselkedi, ki késik , ki nem jött még el?
juud 2012 júl. 14. - 15:39:16
(42607/65967)
és beérkezett a csokorral!! a drága Oppánk!
juud 2012 júl. 14. - 15:37:21
(42606/65967)
/de jóóóóó, köszi a GB vidit, háttérben meghallgatom, de megyek máris aludni 1 órát, este 6ra megyek vissza dolgozni, a fagyira ráöntöttem egy féldeit! fél doboznyira -ez kb 300 gr-os -huhhhh de izgi fagyi lett/

itt is önfeledt pillanatokat láttat:-)
Pattika69 2012 júl. 14. - 15:36:49
(42605/65967)
Ühüüüüüm!!!!!!!
Hát még csókolniiiiiiiii!!!!!!!!:))))

Naaaaagyoooooon tuuuuuuuud!!!!!!!!:)))))
Min-Rin 2012 júl. 14. - 15:35:09
(42604/65967)
Ismerjük egymást, egyeznek az érzéseink! :))) Egyikünk kezdi a mondatot, a másik befejezi!
offtopic
kimbin01 2012 júl. 14. - 15:34:58
(42603/65967)
Szerintem Õ mindenben csinos! Magas, karcsú, még az a bizonyos gatyában is
csinos./van akin úgy áll, mint tehénen a gatya/Mert fejlett vázizomzattal rendelkezik!
Szép áramvonalas.
ani.net54 2012 júl. 14. - 15:34:48
(42602/65967)
Drága Anna, köszi, hogy bekukkantottál, jó partizást, finomra süssétek a husikat:)))
Köszi a jókívánságokat, egészségünkre!!!!
juud 2012 júl. 14. - 15:33:38
(42601/65967)
és szeretve lenni: magabiztossá tesz!
Pattika69 2012 júl. 14. - 15:33:04
(42600/65967)
Nagyoooon jóóóóóó vaaaaaaaaaagy!!!!!!!!!

Nekem még ez a szám is eszembe jutott!!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=OGkKhPPa6uw
juud 2012 júl. 14. - 15:32:30
(42599/65967)
ölelni jóóóó!
juud 2012 júl. 14. - 15:30:27
(42598/65967)
biztosan????
Pattika69 2012 júl. 14. - 15:30:19
(42597/65967)
Szia Anna Drágám!!!!!!!!
De jó, hogy benéztél!!!!!!!
Olvasgatlak a szomszédban, de még nem tudok érdemben hozzászólni!!!!
Viszont ami késik nem múlik!!!!!!!!!:)))))

Azért olyan jó látni, hogy az igazi rajongók, mégha közben jöttek, jönnek is mások, nem feledik azt a bizonyos elsõ
"szerelmet"!!!!!!:))))))

Valószínûleg azért mert Õt nem is lehet!!!!!
ani.net54 2012 júl. 14. - 15:30:13
(42596/65967)
esküszöm, hogy gondolat olvasó vagy:)))
van is egy olyan képem, de rittig nem találtam...

és a válaszom: csak is!!!!!!!!
Min-Rin 2012 júl. 14. - 15:29:58
(42595/65967)
Köszönöm! Az elsõ percek rémülete után már az öröm volt bennem!
juud 2012 júl. 14. - 15:28:58
(42594/65967)
jó vagyok??? ugye igen?
juud 2012 júl. 14. - 15:26:30
(42593/65967)
itt már megérezte, hogy mindenki szereti õt, aki ott tolong a teremben
már felengedett:-)
ani.net54 2012 júl. 14. - 15:25:53
(42592/65967)
Nagyon köszönöm, hogy megírtad, tudtam, hogy Te rövid idõ alatt csodákra vagy képes:)))
Tudtam, hogy jó lesz, így éreztem teljesnek az ünnepséget!!! Én meg Rád vagyok büszke!!!!!Puszi érte!!!!Tõle (is)!!!
Min-Rin 2012 júl. 14. - 15:25:03
(42591/65967)
A buli elõtt, mikor a köszöntõ-félét fogalmaztam, a verseibe is belenéztem. Azokban is arról ír, hogy minden porcikájában színésznek érzi magát. Soha nem fogja feladni!
juud 2012 júl. 14. - 15:22:17
(42590/65967)
közönségtalálkozók nem az õ mûfaja, na bumm
van még bõven a tarsolyában amivel örömet okozhat az õt szeretõ sok-sok ezreknek
Pattika69 2012 júl. 14. - 15:21:33
(42589/65967)
Annyira csini ebben a farmerszerkóban a kis feltûzött hajával!!!!!!!!:)))))
Min-Rin 2012 júl. 14. - 15:21:18
(42588/65967)
...amit õ nyújtana neked! :))))))))
ani.net54 2012 júl. 14. - 15:20:12
(42587/65967)
Cuki vagy:))))szám fülig:)))

Neked még belefér, nekem már csak átvitt értelemben:))))
Pattika69 2012 júl. 14. - 15:19:38
(42586/65967)
Azóta, hogy elõször meghallottam ez a szám mai napig a csengõhangom!!!!!!:))))))))
Min-Rin 2012 júl. 14. - 15:19:29
(42585/65967)
Az élettörténetérõl szóló vidi egyik kommentelõje ezt írta:

Szeretem Kim Nam Gil! Sírtam az utolsó epizód és a családom minden kérdezze, miért sír. Ordítottam, míg sírva "Bidam meghalt!" Szeretem õt, az elsõ alkalom, hogy sírni valami i nézni ..
juud 2012 júl. 14. - 15:18:15
(42584/65967)
azért a tiszta ,elrévedezõ-de bizakodó tekintete meggyõz arról , h lesz még sok élmény amit megoszt velünk
ani.net54 2012 júl. 14. - 15:17:09
(42583/65967)
Na olyat még nem ettem, helyesebben nem nyaltam....kac-kac

most legszívesebben beugranák egy nagy hûvös vizû medencébe, aztán
a pártjához úsznék, és elvenném az odakészített finom sört, vagy koktélt...
juud 2012 júl. 14. - 15:15:47
(42582/65967)
Anikám itt hõségtõl nyomott az idõ
de a fagyi hûsített:-)

KNG meg elgondolkodik-kissé gigolósan nézve- hogy ugyan meddig bírjuk nélküle?;-)
Min-Rin 2012 júl. 14. - 15:14:38
(42581/65967)
Nem is szeretek belegondolni, mennyi csalódás érte, ami után újra és újra nekirugaszkodott, hányszor lehetett elkeseredett, és kezdte megint elõlrõl. Hogy végre megmutathassa mire képes, milyen tehetséges!
ani.net54 2012 júl. 14. - 15:11:02
(42580/65967)
na ez most merénylet:)))))azonnal kérek egy pohárral, ebbõl a gyöngyözõ nedûbõl.....
nálunk megint olyan nyomott az idõ....ide vele:)))))
ani.net54 2012 júl. 14. - 15:08:29
(42579/65967)
Neki mindenért meg kellett küzdenie, nem gyerekszínészként kezdte, nem voltak mellette
menedzserek, segítõk, pártolók...amit elért, azt csak is magának köszönheti,
megszenvedte filmjeit, sorozatait, s talán azért is lett belõle az, aki....
Pattika69 2012 júl. 14. - 15:07:01
(42578/65967)
Egy kis fagyit ismét???????????
Min-Rin 2012 júl. 14. - 15:05:31
(42577/65967)
Ani rám osztotta ezt a megtisztelõ feladatot! Büszke vagyok rá, hogy rám gondolt! :)

Közben ez szól nálam:

http://www.youtube.com/watch?v=gqvbyyIIMaU&feature=related
Pattika69 2012 júl. 14. - 15:05:05
(42576/65967)
De,de!!!!!!!!
Én aztán szószerint!!!!!!:)))))))))))))))))))))))))))))))))))!!!!!!!!!!!!
(most pirulok ezerrel!!!!!!!)
juud 2012 júl. 14. - 15:03:13
(42575/65967)
kisfiúsan kacér
ani.net54 2012 júl. 14. - 15:02:06
(42574/65967)
Tényleg, de jóóóó:))))
Egy kicsit félreérthetõ, de szerintem akik itt vagyunk mind tudjuk, hogy átvitt értelemben
és nem szószerint gondoljuk:)))

Nekem még ez a szám is teli találat...

http://www.youtube.com/watch?v=8rAj7UM4R9A&feature=related
juud 2012 júl. 14. - 15:00:54
(42573/65967)
pillantásaiból van bõven....
Pattika69 2012 júl. 14. - 15:00:10
(42572/65967)
Drága Min-rin!!!!!!!
Köszi ezt a nagyszerû kis összeállítást!!!!
Ha valaki esetlen nem ismerné....., de hát van ilyen széles-e világon????????:))))))
juud 2012 júl. 14. - 14:57:24
(42571/65967)
Pattika-féle pálinkával locsolt fagyit ki kér?;-)
igazán finom!!

nézd már leesett egy falat
offtopic
kimbin01 2012 júl. 14. - 14:57:09
(42570/65967)
Min-Rin 2012 júl. 14. - 14:55:28
(42569/65967)
Életének eddigi története, kisfiú kori képeivel kezdve, ahogyan õ beszéli el.

http://www.youtube.com/watch?v=8MJmgVJyC14&feature=related
Pattika69 2012 júl. 14. - 14:55:10
(42568/65967)
Anikám ez a szám volt a másik jelöltem a vidi aláfestõjeként!!!!!!!:))))))
(de ezt egy kicsit szerelmesnek találtam és gondoltam hátha félreértitek!!!!!......mert lehetett is volna:)))))))

Igen, igen!!!!!!
Nincs még egy pillantás!!!!!!!!!!