Téma: Kim Nam-gil

vondermonarchia 2011 jan. 27. - 21:12:29
(147/65967)
Gyönyörû zene egy nagyon jó filmhez !
vondermonarchia 2011 jan. 27. - 21:09:44
(146/65967)
Fent van a listámon, lehet most azt nézem meg, bár a Legend-et ( Story of First King's of God ) a sorozatot kellene már elkezdeni :
http://www.youtube.com/watch?v=cPm9wgFLN_g&feature=related
vondermonarchia 2011 jan. 27. - 21:06:12
(145/65967)
Akkor megnézem csak találjam meg a youtubon az elsõ részletet:)
Hány részes a sorozat, mennyit keressek?

Elég sok koreai fil/sorozat fent van a youtube-on jó minõségben és angol felirattal. Remélem a Bad Guy is felkerül,mert letöltöttem már afilmet,de sehogy nem sikerül összehoznom a magyar felirattal.

Valakinek nincs meg véletlenül a magyar feliratos változata a Bad Guy-nak? :)
dabdi 2011 jan. 27. - 21:00:36
(144/65967)
esztokam!

Van valamilyen elektronikus formájú anyagod, amibõl koreaiul lehet tanulni? Már elkezdtem az abc-t megtanulni. Letöltöttem 3 könyvet, az egyikhez van hanganyag is, meg van egy tök jó interaktív oldal is. Ezekkel csak az a problémám (azon kívül, hogy angolul vannak, bár ennek ellenére egész jól értem), hogy: az egyikben csak kifejezések vannak, viszont le van írva koreaiul, a latin betûs átirat is és az angol jelentés, a másik könyvben nagyon jól össze van foglalva a nyelvtan, nagyon részletes és érthetõ, van szószedet is, viszont csak hangul és angol van, a latin betûs átirat nélkül pedig nem igazán tudom a kiejtését a szavaknak, a harmadikban pedig csak latin betûs átirat van és angol.
Az interaktív oldalon azt is bemutatják, hogy az egyes betûket alkotó vonalkákat milyen sorrendben és melyik irányba kell rajzolni/írni. Nagyon tetszik. Ott viszont nekem nem jelenik meg a hangul, csak a négyzetekben lévõ számok.
Persze így is lehet tanulni, de egyszerûsítené a dolgomat egy olyan szószedet, ami tartalmazza a hangult, a latin betûs átiratot és az angolt is.
Túl sokat akarok?
vondermonarchia 2011 jan. 27. - 20:56:06
(143/65967)
Most hogy kicsit lecsillapodtam Shilla-ügyileg ,én is újranézem magyar felirattal a Bad Guyt ,hogy minden a helyére kerüljön.
dabdi 2011 jan. 27. - 20:49:58
(142/65967)
Minden esetre megható volt, és kedves húzás a forgatókönyvírók részérõl.
Egyébként nekem nagyon tetszettek Won In és Gun Wook közös jelenetei. Ezek oldották egy kicsit a melankóliát. Alig vártam, hogy láthassam Gun Wook arcát, amikor megtudja, ki is az a lány.
merkur66 2011 jan. 27. - 20:30:42
(141/65967)
Szerintem ez is az olyan dolgok közé tartozik, amiket el kell fogadni. Én már láttam egy-két animét, hol olyan dolgok vannak, amikben nem lehet logikát találni és nem is kell.

Ez, szerintem egy nagyon szép videó lett, én ismét könnyeket hullattam:))
http://www.youtube.com/watch?v=U72Hcu2XUrE&feature=related
dabdi 2011 jan. 27. - 20:06:37
(140/65967)
A Bad Guy kapcsán még egy nagy rejtély jutott az eszembe, hátha valaki tudja a választ.
SPOILER
A papírból hajtogatott darumadárra mikor került fel Mo Ne és Tea Ra neve mellé Jae In és Won In neve is?

Egyre inkább érik az ismétlés.
zsue 2011 jan. 27. - 19:40:52
(139/65967)
Én meg ezt veszem fel a listámra.

És ha már Jusin: orosz odaát ajánlotta a Cyrano Agencyt, megnéztem, helyes film. Ügyefogyott szerelmeseket látnak el udvarlási tanácsokkal.
zsue 2011 jan. 27. - 19:33:44
(138/65967)
Nagyon jó HD-s minõséget találtál az Antique-ból. Én rosszabban néztem, de mindjárt az elsõ részben megfogott a felvételi interjú - legalább eddig nézd meg, aztán eldöntöd, folytatod-e.

A tulajdonos megállapítja, hogy a kiváló képesítésû cukrászt mindenhonnan kirúgták egy éven belül, mert
- civakodás volt az alkalmazottak között - miattad
- öngyilkossági kísérlet történt - miattad
- a feleség késsel rohangált, mert a tulaj megcsalta - veled

Az meg ártatlan képpel közli, hogy "I'm a Guy of Demonic Charm".

Aztán összejön egy négytagú, viszonylag rezisztens fiúcsapat - mert nõkkel nem tud együtt dolgozni a kis drága. Idétlenek, aranyosak, és mellesleg egy bûntényt is megoldanak.