Téma: Kim Nam-gil

dabdi 2011 jan. 27. - 14:31:15
(117/65967)
Igen, erre gondoltam.

Az utolsó 3 rész által keltett indulatokat és érzelmeket pedig alig lehet megfogalmazni. Sajnos elõre tudtam, hogy mi a vége. Ennek ellenére az utolsó percig reménykedtem. Ennyire megcsavarni egy sztorit...

Nem igazán tudom, hogy mennyire kell ide a spoiler kiírás, de legyen
SPOILER
Szerinted azokat a csomagokat, amit a végén Tae Ra és Jae In megkap, mikor küldte el? Még a lövés estéjén gyorsan, hogy még késõbb jöjjenek rá, hogy meghalt? Vagy szólt annak a fiatal fickónak, aki végig segített neki?

Annyi kérdés merült még fel bennem...
zsue 2011 jan. 27. - 14:15:02
(116/65967)
Itt még nem sikerül a fõnök elleni merénylet...
zsue 2011 jan. 27. - 14:13:51
(115/65967)
A cukrász
zsue 2011 jan. 27. - 13:56:02
(114/65967)
Nemér, nemér! Én még mindig nem néztem végig. (Egy tábla csokit sem eszem meg egyszerre, csak csíkonként.)

Viszont közben megnéztem az Antique Bakery-t, Hong Tae Song (lánykori nevén Kim Jae Wook) bûbájos benne mint igencsak meleg cukrász. Vannak benne kacagtató jelenetek, szerintem korhatártalan, csak cukorbetegeknek és fogyókúrázóknak nem ajánlom.
merkur66 2011 jan. 27. - 13:44:47
(113/65967)
Végülis igen. azonos véget választottak: egyikük a szerelemért, másikuk a családért áldozta fel magát. Viszont vég szempontjából nekem a Bad Guy jobban tetszett.
Én nem gondoltam volna, hogy végül mégiscsak eldobja magától Jae In-t a családért. A Queen Seon Deoknál, legalábbis én, abszolút nem tudtam más véget elképzelni, mint, ami lett. A Bad Guynál viszont reménykedtem. Tetszett, ahogy az írók a nézõkkel játszottak.
Spoiler
Elõször a balesett. bíztam benne, hogy nem halt meg, és mikor kiderült él, megkönnyebült az ember. És erre a készítõk odadobták, hogy lehet örök életére mentálisan beteg marad. Újabb kétségbeesés. Aztán ismét remény, hogy csak színjáték az egész. És valóban az volt. de ez nem elég, jön a nagy titok, ami teljesen kikészíti a fõszereplõt(én megijedtem, hogy megöli magát). De jön Jae-In és megmenti. Fellélegez az ember, de csak pár percre. Egy lövés és kész.
SPOILER

Az utolsó 3 részben az írók megdolgoztatták a közönség szívét. Ügyes fogás volt
merkur66 2011 jan. 27. - 13:34:46
(112/65967)
Arra a jelenetre gondolsz, amikor Shim ráordított Tae Songra, hogy miatt már meghalt egy nõ, Jae In lesz a következõ áldozat?

Shim karaktere is nagyon érdekes volt. Sokszor idegesített, amit Jae In-el mûvelt.Amikor már tényleg közel került hozzá a lány mindig Tae Song karjaiba kergette.Persze, félt a fiú a saját érzéseitõl(értsd: eltéríti a terveitõl), és attól, hogyha végez viszi a bosszút, ki tudja mi lesz vele, nekik úgy sem lehet jövõjük. Viszont sokszor keresztbe tett Tae Song és Jae In "bimbózó" szerelmének.Én ezeknél a jeleneteknél éreztem labilisnak a jellemét.
dabdi 2011 jan. 27. - 13:30:00
(111/65967)
Még valami.
A két karakter különbözõ úton járt, de a végén ugyanazt a befejezést választották. És úgy tûnik, a nézõknek logikusnak tûnik mindkét forgatókönyv. :-)
dabdi 2011 jan. 27. - 13:19:05
(110/65967)
Teljesen egyet értek. Az nagyon tetszik, hogy úgy gondolod, Bidam Jae In-ért mindent feladott volna. Azért Gun Wook is megingott szerintem egy pillanatra, miután jóban lett a felügyelõvel. De aztán történt valami. Azt a részt meg is kellene nézni még egyszer. Volt ott egy kissé zavaros jelenet Tae Song, Jae In és Gun Wook között.
dabdi 2011 jan. 27. - 13:12:47 Előzmény esztokam
(109/65967)
Az ahjussi-val kapcsolatban egy kiegészítés: a My name is Kim Sam Soon c. sorozatban azt mondja maga a fõszereplõ hölgy, - aki így nevezi a tõle 3 évvel fiatalabb fõnökét - hogy azért hívja így, mert érettségi után minden fiatalembert így szólítanak. Bár lehet, hogy csak kifogást keres, mert ciki neki, hogy õ idõsebb, mint a férfi. :-)
merkur66 2011 jan. 27. - 13:09:42
(108/65967)
Én is azt hittem. A Queen SeonDeok vége ehhez képest semmi. És õszintén szólva én örülök, hogy a Bady guy-nak így lett vége. A forgatókönyvírók helyében én is hasonló, tragikus véget találtam volna ki, mert ez így meghatóbb.

Bidam és Shim Gun Wook karaktere. Szerintem a hasonlóságok (gyerekkori traumák stb.) mellett sok eltérés van. Bidam nekem mindig is egy gyereknek tûnt, akit az érzései irányítanak. Alapvetõen az érzelmei határoztál meg a tetteit. Shim...viszont sokkal inkább az eszére hallgatott, megfontolt volt. Persze a bosszú, mint érzelem volt a mozgatója mindennek, de ott van pl a szerelem. Bidam a nagy célt, a bosszút, biztosan feladta volna Jae In szerelméért habozás nélkül, még Shim, bár sokat viaskodott emiatt, végig kitartott. Bidam nem bízott abban, aki szerelmet vallott neki, míg Shim azt kérte Jae In-tõl, hogy bízzon benne. Szóval Bidam, szerintem labilisabb karakter mint Shim Gun Wook