Téma: Kim Nam-gil

Maryu 2017 júl. 31. - 19:20:17
(65887/65967)
Én sem eszem! És engem nem sajnál senki?! Hüp, hüp ....
Maryu 2017 júl. 31. - 19:18:36
(65886/65967)
Sok helyen hiszik azt, hogy csak ebbõl áll a continental reggeli, pedig adni kéne még vajat, felvágottat és sajtot is hozzá.
offtopic
micike_MSc 2017 júl. 31. - 03:56:13
(65885/65967)
Kedves Janka!
Köszönöm, hogy írtál - kívánok sok örömet és türelmet az unokákhoz! :)
Ami LMH-t illeti: a Heirs-t kihagyhatod, de a többi sorozatát érdemes megnézni és a Gangnam Blues-t is akár.
Az Édent most nézi Bori és Werzsi a KHT-ban, most egy "kicsit" többet én is belekotyogtam, de lassan letelik a szabim és jönnek a dolgos hétköznapok (meg hétvégék, éjszakák, ünnepek és egyebek...), úgyhogy részemrõl nem lesz tartós.
Legyen szép napod - és idõd is, magadra is. :)
Min-Rin 2017 júl. 31. - 00:53:07
(65884/65967)
Ennek a receptjét muszáj megszereznem! Mert elkészítem, és utána, utána megeszem. De te is kapsz belõle! :)
Min-Rin 2017 júl. 31. - 00:47:15
(65883/65967)
Ó, a fenébe! Most még diós palacsinta is... Abban nincs mazsola? Mondjuk, rumba áztatva? Vagy diókrémesre gondoltál, amiben ab ovo van egy kis rum?
A koreaiak desszertkínálata elég szegényes, bár manapság már gyártanak és lépten-nyomon árulnak is mindenfelé tortákat, csodás küllemûek, de fogalmam sincs, finomak-e. Olyan sütemények, vagy akár palacsinták és egyéb édességek, mint nálunk, ott nincsenek. Hús viszont mindenütt. A street food mást sem ad, mint húst, de a kifõzdékben is csak azzal kerül szembe az ember. Meg persze ez látszik a sorozatokban is - szüntelenül.

Ehhez a toronyhoz mit szóltok?
hanguktaekwondoo 2017 júl. 31. - 00:43:29
(65882/65967)
:-)) igazán nem akarok senkit hergelni
de
sztem ez még erkölcstelenebb...;-)

Szegény Namgil
õ talán soha nem eszik csokis-mogyorós kalácsot.
Milyen élet ez így?
Meg kell oldani a problémát.
Min-Rin 2017 júl. 31. - 00:36:49
(65881/65967)
Már a látvány is ínycsiklandozó. :))

Reggel valami hasonlót kell kerítenem - vagy csokis-mogyorókrémes kalácsot, ami ugyan kevésbé egészséges, de azért szeretem. Te is?
hanguktaekwondoo 2017 júl. 31. - 00:26:16
(65880/65967)
Itt nem haltok éhen ;-)

Indításnak nem rossz...
Min-Rin 2017 júl. 30. - 23:44:21
(65879/65967)
Az utazásunkkor ez sajnos kimaradt, nem is tudtunk róla. A videó igen vonzó képet mutat annál is inkább, mert a mi szöuli szállásunk a közelébe se jöhet ennek. Ott a reggeli szánalmasan vacak volt. Az amerikai mogyoróvaj és az eperízû - bocs - takonylekvár volt a mindennapi kínálat, siralmasan lepukkant konyhában.
Az egyetlen szórakoztató elem a korgó gyomrú hûtõszekrény volt. :)

Ha legközelebb eljutok arrafelé, nem hagyom ki. Kedvet csináltál hozzá. Köszönöm. :))
hanguktaekwondoo 2017 júl. 30. - 21:58:28
(65878/65967)
Néhányan jelezték, hogy idén Koreába készülnek.
A fõszezon levonulta után érdemes megnézni a Szöulon kívüli, nyugis, emberléptékû Hangukot.
Az út kissé kanyargós Szöulból, de egy kényelmes reggeli után bátran nekivághatunk Sokchonak
ebédre ott is vagyunk, közben egy kis nemzetipark -nézegetés is belefér, egy frissítõ erejéig.

Sokcho nem célpont az utazási irodák kínálatában, szerencsére.
Inkább koreaiak látogatják pompás tengerpartját.
Pedig nagyon jókat lehet arrafelé lazítani.
Az a néhány európai, aki idevetõdik, biztosan nem bánja meg, hogy rászánt a városra néhány napot.

Aki komolyan gondolja, annak egy szállástipp:
Mr. Egg Guesthouse.
http://blog.naver.com/sokchoegg

A szobák tízezer alatt -sokszor jóval alatta- és nem ám egy lepukkant helyrõl van szó
hanem ár -érték arányt tekintve igényes, vidám, részletekre is adó hotelrõl.
Elkélne M.o.-n is hasonló. lehet, hogy van is, nem tudok róla.

Itt még a kulcstartó vagy mi halál is vidám meglepetésként hat.

https://www.youtube.com/watch?v=OUpOvgvoh4g