9/10
gabus53 2015 máj. 08. - 14:17:26 9/10
(2533/4273)
És egy másik riport, amely a FEM3 ma délelõtti mûsorában hangzott el: A színésznõ elárulta, teljesen „rákattant” a sorozatra szinkronizálás közben. Nagyon élvezetes a munka, mert a szerepeket remek színészek alakítják és az is nagyon jó, hogy az egyik fõszereplõnek kedvese kölcsönzi a hangját, mondta Szinetár Dóra. Dudás Viktor, filmszakértõ szerint, azért ilyen közkedveltek a törtök sorozatok, mert nem kapkodósak, mint a más országokból érkezõ szappanoperák. http://tv2.hu/…/175900_kuzey_guney_kulisszatitkok_szinetar_…
Nagyon jó a riport Szinetár Dórának köszönhetõen :-)
9/10
gabus53 2015 máj. 08. - 14:16:30 9/10
(2532/4273)
Sziasztok!
Az Aktív ma 12:30- adásában "Palvin Barbara újabb világsztárral melegedett össze" (?! <- saját megj.) címmel riport volt látható: http://tv2.hu/musoraink/aktiv/175882_palvin_barbi_ujabb_vilagsztarral_melegedett_ossze.html
10/10
lizbell 2015 máj. 08. - 12:02:19 10/10
(2531/4273)
Köszi Gabus, neked is! :)))
9/10
gabus53 2015 máj. 08. - 11:52:18 9/10
(2530/4273)
Kellemes hétvégét és jó pihenést kívánok mindenkinek! :-)
Bemes 2015 máj. 08. - 11:50:56
(2529/4273)
Nekem a kórházi jelenet fontosnak látszik. Kuzey itt szembesül azzal, hogy apja nem írta le õt, aggódott érte, az amúgy nem vagyonos ember nyomta a pénzt a bûnözõ zsebébe hogy a fiát megvédje. Eddig Kuzey ( aki nagyon érzékeny) azt hitte, a családja nem áll mellette, szerintem ez alapvetõ fordulat Kuzey és az apja kapcsolatában. Ugyanaz a szemérmes, érzelmes és becsületes fazon mind a kettõ. Erre jó kis jelenetek lesznek , ahogy apa-fia között elmélyül a kapcsolat.

Az új nézõk között vannak, akik azt hiszik hogy elfogultak vagyunk Kuzeyjel.
Sokszor leírtuk, hogy Güney nagyon is pozitív figura az elején, mi is megértettük õt. A két testvér pedig igenis nagyon szerette egymást a különbözõségük ellenére is.
A baleset, ez a tragédia , az ahogyan a család "kezelte" az ügyet, elindította a lavinát. Megváltoztatott mindent.
Ha majd mindenkina végére ér a filmnek, kíváncsi leszek akkor hogyan fognak változni a vélemények.
Szerintem a film éppen azt boncolgatja, hogy az emberek alapvetõ jelleme, erkölcsi elvei hogyan mutatkoznak meg kritikus helyzetekben,és döntéseik milyen eredményekhez vezetnek.
Nem csak a két fiú története izgalmas, hanem Handan és Gülten életének összevetése is, vagy akár Sinanerék magánéleti titkai, egymáshoz való kapcsolatuk, és lehetne még sorolni.
Güney sorsa a legtragikusabb. Hogyan lesz egy szorgalmas, törekvõ srácból ...és itt nem folytatom, hadd izguljanak akik még nem látták.

Arra azért még nem kaptam a kritikusabbaktól választ, hogy mondjanak olyan filmet, ami ennél valósághûbb és kasszasiker volt.
Mert azt én is megnézném!
Bemes 2015 máj. 08. - 11:19:09
(2528/4273)
Nagyon klasz vita alakult ki.

Azért muszáj reagálnom arra a rácsodálkozásra, hogy 50-60 éves nõk rajonganak Kivanvért.
Elõször is, nem azért rajongu k érte mint a csitrik, hanem a színészi teljesitménye miatt fõleg.
Másodszor, azért nem vagyunk vakok, látjuk hogy olyan ritkaság, amelyik szép és jótestû, ugyanakkor nagyon is férfias. Jó a szerepre.
Harmadszor, a való életben az miért természetes, ha egy 60-80 éves férfi 20 éves nõvel él?
Szóval ez nem azt jelenti, hogy mi nem tudom milyen beteges áhitattal nézzük a srácot, de ugye az ízlés nem veszik el az idõvel.
Majd megtudják ezt a fiatalok is.'
malvinkicska 2015 máj. 08. - 07:35:00
(2527/4273)
Megnéztem elég határozatlan, Kuzey és Cemre is, mikor beszélgetnek, mintha barátok lennének, olyan fúra. Zeynep az hajtja Kuzeyt, aztán bosszantja a másikat, rivalizálnak. A cégnél nagy baj lehet az a alapítványnak, nem utalta át az összeget Ebru asszony, és Banunak nem tetszik. Venus biztosan tud valamit amit feltétlen el akar mondani, Kuzeynek a balesettel kapcsolatban, mivel, már tudják nem egyszerû baleset történt Burakkal, jól beindult az esemény.

Gabukám köszi szépen elolvastam, és szerintem , most minden puncs nélkül igazat mondott a színésznõ, a sorozattal kapcsolatban, ez nem egy rózsaszín álom világ.
Marianna Turi 2015 máj. 07. - 21:38:25
(2526/4273)
Mai rész hiába volt olyan zavart nekem az egyik kedvencem volt. Olyan jujgattam mikor Güney azt mondta Kuzeynek hogy szereti. Itt még nagyon kedvelem Güneyt egyébként. Apukám ma olyan drága volt. Szólt nekem 8-kor hogy mindjárt jön a Kuney... (Megfogta a lényeget.. :) )
A másik rész viszont tényleg kezd krimivé válni. És kezd izgalmas lenni.
8/10
Érsekvári 2015 máj. 07. - 21:21:51 8/10
(2525/4273)
Szia Gabus !
Ez nagyon rendben volt , abszolút elmondta a színésznõ a lényeget .
Mi is egyet értünk minden mondatával .
Úgy néz ki egyre többet foglalkozik és reklámozza a tv2 a sorozatot . Jaj de jó !
Mai résztõl egyébként kezd fordulatos izgalmas lenni a folytatás .
Köszönjük a videót .
9/10
gabus53 2015 máj. 07. - 20:50:27 9/10
(2524/4273)
Kedves Fórumtársak!

Akik még nem jártak ma az FB-n, azoknak csatolom a TV2 reggeli Mokkában szereplõ riportot, melyben a Jóban Rosszban színésznõje Madár Vera mesél arról, hogy egy horvátországi nyaraláson találkozott elõször a Kuzey Güney címû sorozattal, és bár nem értette a nyelvet, a történet így is magával ragadta. Szerinte az a titka a török sorozatoknak, hogy az életbõl merítenek, emberközeliek, így a nézõ könnyen azonosul a szereplõkkel és problémáikkal.
http://tv2.hu/musoraink/mokka/175729_madar_vera_elarulta_rajong_a_torok_sorozatokert.html

Szép estét mindenkinek!
malvinkicska 2015 máj. 07. - 20:20:31
(2523/4273)
Gondolod egy kertes házban van dolog sokáig volt rossz az idõ, a kinti virág ültetésem félbe, mert nem volt amilyet akartam, aztán a szoba növények már elõre félek, mire átültettem, de azért ezt a sorozatot nem hanyagolom, nézem. A mostani részek igazán jók, kicsit krimis.
8/10
Érsekvári 2015 máj. 07. - 19:23:37 8/10
(2522/4273)
Ebben a szép idõben más elfoglaltsága is van az embernek , de a sorozatot ki nem hagyom .
Handan megint szenzációs volt , majd kifúrja az oldalát a kÍváncsiság , amióta kiszolgálják nincs más dolga , csak figyel leselkedik állandóan .
Burak alaposan kikészült , szövevényes egy ügy az már biztos .
Cemre igen - ébren álmodik típus , mindig olyan melankolikus a Kuzeyjért epedezik szegényke .
Gülten legalább nem olyan citromba harapott nõ.... az meg túl sokat is vihorászik .
Ebru asszony gondolatai eléggé komorak Barist illetõen .
Holnap megint közelebb kerülünk egy lépéssel a nyomozásban .
maryriddle 2015 máj. 07. - 18:02:10
(2521/4273)
Eszembe jutott még egy jelenet Cemrérõl. Amikor Antáliában vannak, és Ali és Kuzey lent töltik az éjszakát a tengerparton Cemre pedig kettesben marad Güneyel (akkor kéri meg a kezét). Másnap reggel felmegy Kuzey és meglátja Güneyt fürdõköpenyben. Erre Cemre? Meghallja hogy ott van Kuzey és gyorsan õ is felvesz egy fürdõköpenyt (pedig nem is fürdött) hogy úgy tûnjön, mintha lefeküdt volna Güneyel és reggel együtt zuhanyoztak volna. Nézzétek meg Kuzey fejét.
Tehát már ezt a võlegényét (akihez komolyan hozzá akart menni) is arra használta fel, hogy féltékennyé tegye Kuzeyt. Ergo tudatosan akarta egymás ellen fordítani a testvéreket hogy legyeztesse az egóját. És még a szüzessége elvesztését se szégyellte volna.

4. bölüm 27. perce körül van ez a jelenet:
https://www.youtube.com/watch?v=FuP0K1r8MpU
8/10
Érsekvári 2015 máj. 07. - 17:57:31 8/10
(2520/4273)
Elég csúnyán fogalmazol senki nem rúg beléd (ezt magad írod így) .
A negatív véleménynek is van létjogosultsága amit elfogad mindenki itt a fórumon.
Valójában csak arról írsz mennyire nem tetszik neked , másokat bírálsz, hogy x évesen rajonganak egy fiatal férfi színészért .
Mindenkinek szíve joga lelkesedni és szórakozni itt . Azért írtam neked , ha ennyire szenvedsz ettõl a sorozattól nem kell rossz hangulatot kelteni .
Egyébként én is azok között voltam mielõtt kezdõdött a sorozat ( 1-2 rész után ) aki biztatott ne add fel , ha visszakeresed a fórumon .
Most már a folytatásra koncentrálok , nem szeretem a viszálykodást .
További szép estét !
Király Zsuzsa 2015 máj. 07. - 17:28:02
(2519/4273)
Érdekesek a hsz.-ok.Még senki sem boncolgatta azt a jelenetet, amikor Kuzey és Güney a tengerparton beszélgettek az elõzõ esti eseményekrõl.Arról, mikor Güney kijön félig felöltözötten a hálószobából, majd Banu elég ledéren jön ki és hozza a telefont utána. Ezt meglátja Cemre.Ettõl teljesen kikészül. Kuzey vállalja, a békitõ szerepét, hogy Õ majd meggyõzi Cemrét, hogy részegen meggondolatlanul volt Bánuval. Most tessenek figyelni !!!....Güney válasza. Meggondoltan voltam Bánuval. Mellette nyugodt vagyok.Nem kérek bocsánatot Cemrétõl. Vagyis.....nem azért hagyta el Cemrét, hogy Kuzeynek jót tegyen. Saját egyéni
érdekbõl, megfontolásból.Itt fontos érvek hangzanak el. Ezt is el kell fogadni, mivel ténylegesen Cemre állandóan féltékenyen reagált Bánuval kapcsolatban, amikor is még semmi sem volt. Mondhatjuk azt, hogy "nõi megérzés" ,hogy Banu kiszemelte az áldozatát. Güney NEM LEMONDOTT CEMRÉRÕL KUZEY JAVÁRA !!!
zandra 2015 máj. 07. - 15:47:36
(2518/4273)
Köszi a gratulációkat,mostanában nem volt idõm feljönni.

Kuzey szerintem is részben mártírságból vállalta be, de Güneynek is volt elég ideje, hogy könnyítsen a bûntudatán és feladja magát. És akkor sem takargathatja minden bûnét ezzel. Itt nincs abszolút igazság, mindkét fiú hibás volt úgyanúgy a balesetnél, mint a vallomástételnél.

Simayjal tényleg kicsit igazságtalan volt Kuzey a sumeres dolog miatt, de senki sem kényszerítette, hogy maradjon a háznál és tûrje Handant.

Baris és Güney szerintem is szerették Cemrét csak a céget és a hatalmat jobban, ill. mindkettõnél érezhetõ hogy leginkább birtokolni akarták õt. Van szép és ilyen mocskos szerelmem is:)
malvinkicska 2015 máj. 07. - 15:14:23
(2517/4273)
A mai részt most tudtam megnézni hála Istenek van elfoglaltságom, Ebru is azt feltételezi, hogy Baris keze benne vana balesetben szerintem is így akar megszabadulni tõle, de biztos felépül Burak . Az a szemét Ferhatért van még mindig ez a nagy zûr. Gülten milyen kicsinyes volt most, örült, hogy Handan nem látszott az újságba. Cemre ahogy viselkedik olyan fura úgy csinál mint, egy álmodozó kisgyerek.
10/10
kaboca12 2015 máj. 07. - 14:19:59 10/10
(2516/4273)
És ebben is egyetértünk, mert szerintem is szerette Güney is. Na például ez is egyike az empátiámnak Güneyjel kapcsolatban. Mert tényleg elviselte Cemre hisztijét Banuval kapcsolatban, és nem csalta meg, mert mikor lefeküdtek, akkor már nem voltak egy pár. Úgy tudom, a 4 év alatt sem, míg együtt jártak. És a tegnapi részben például (vagy elõttiben) Cemre hogy fel volt háborodva, mikor Güney kérdõre vonta Kuzeyjel kapcsolatban. Hogy többet gondol mögé? Õ nem ezt csinálta Banuval? Sõt, ha nincs ott Kuzey még az ablakot is betöri kõvel. :)
10/10
kaboca12 2015 máj. 07. - 14:16:35 10/10
(2515/4273)
Tényleg, bocsánat! :)
maryriddle 2015 máj. 07. - 14:15:19
(2514/4273)
Valamit félreolvastál mert én is pont azt mondom hogy szerintem is szerette Cemrét :-) Amikor mondta hogy csak Güney miatt vette el akkor én is szemétnek tartottam de aztán rájöttem hogy tényleg szereti. Erre akkor jöttem rá elõször amikor Cemre a hotelben kiabál vele hogy ez a házasság élete legrosszabb döntése volt, ott meg lehet nézni Baris arcát, minden rá van írva, látszik hogy mennyire rosszul esett neki. Tehát õ tényleg akarta ezt a dolgot de közben jól is jött neki Cemre hogy elüldözze Güneyt.

És Güney is szerette Cemrét, és ezt Baris, Banu és mindenki más is tudta a sorozatban. Csak Cemre nem hitte el neki. És a rajongók sem...