maryriddle 2015 máj. 06. - 14:12:13
(2453/4273)
Épp ez! Még Bekir emberei segítik Kuzeyt, na persze. Meg jó útra tértek a nagy maffiózók, haha, na persze! Az is mekkora kétszínûség hogy Kuzey kutatgat a Sinanerek után hogy miket csinálnak a cégnél miközben õ a maffiózókkal (gyilkosokkal!) haverkodik!
burak 2015 máj. 06. - 14:11:43
(2452/4273)
Köszi válaszod, akkor ez a történet el lett lájtosítva ?
sorozatkedvelõ 2015 máj. 06. - 14:06:54
(2451/4273)
A regény végén a "rossz fiú"Tomas/ kuzey meghal a bátyja feleségének védelmében.
burak 2015 máj. 06. - 14:03:44
(2450/4273)
Szerinted amikor Cemre beült a 2o milliós mercibe és elment ellopni azt a 2o forintos karkötõt, ezt, valaki nekem magyarázza már el, én akkor azt mondtam, hogy befejeztem, hánynom kellett.
maryriddle 2015 máj. 06. - 13:53:55
(2449/4273)
Még az böki nagyon a csõrömet, hogy Simayt elüldözték a házból mert találkozgatott azzal a csávóval, de az tök természetes volt mindenkinek hogy Cemre végig Kuzey után szaladgál miközben Baris a férje? Mivel rosszabb Simay az abortuszos hazugsággal mint Cemre a vegyél feleségül mert én most besértõdtem Kuzeyre házassággal? Simay legalább azért akarta Kuzeyt mert szerette, de Cemrének pusztán játékszer volt Baris! És Simaynak legalább bûntudata volt, esedezve kért többször is Kuzeytõl bocsánatot de Cemre mikor kért Baristól bocsánatot? Nem hogy nem szégyellte magát hanem még õ pattogott! Mégis mindenki Simayt nézi le! A forgatókönyvírók is büntetik, k*rvát csinálnak belõle miközben Cemrécskének még a szüzességét is õrzik. Az lett volna a jó forgatókönyv ha Baris megerõszakolja. Akkor azt mondom Cemre megbûnhõdött és Baris pusztuljon, de így igazságtalannak érzem hogy Cemre mindent megkapott az élettõl a többi szereplõ pedig mind szenved! Miért érdemelt szegény Banu rosszabb sorsot? Vagy Ebru?
burak 2015 máj. 06. - 13:48:22
(2448/4273)
Szerintem az egész történet egy nagy zavarodás, most már például mindenki elfelejti, hogy Kuzey egy beteg emberi roncsként jött ki a börtönbõl, ez a Ferhatos dolog is túlzásba lett vive, ennyi embert kinyírni felesleges volt, és az az élve elásás meg egyszerûen szörnyû, attól Kuzey a való életben még agyalágyultabb lett volna.
Mindenki elfelejti, hogy Bekir Kuzey miatt halt meg és azt megmondta Kuzeynek, hogy a segítsége nem ingyen volt. A maffiából nem lehet csak kiszállni, Kuzey tartozik, az hol van?
maryriddle 2015 máj. 06. - 13:35:39
(2447/4273)
Kuzey mondta ki a reptéren Cemrének, hogy miért vállalta a börtönt! És nem azért mert szerette a testvérét, hanem bosszúból! Ez egy kegyetlen és álszent bosszú. Szóval vessen magára és ne tegye úgy, mintha Güney és Handan megkérték volna rá.
Nekem se tetszik, hogy lenézik a sorozatban a gazdagokat. Mintha szégyen lenne, hogy valaki tanult, diplomás, kulturáltan tud viselkedni? És nem úgy hogyha bemegy valahova, és nem úgy néznek rá, akkor azonnal üt. Lásd. amikor a golfklubba mennek Güneyel és meg akarta verni az inast.
Kuzey már akkor bunkó volt a Sinanerekkel, amikor még nem is tudott róluk semmit csak mert gazdagok. Kisebbségi-komplexusbõl fakadhat ez vagy mi? Banu születésnapján is úgy nézett Barisra, mint a halálos ellenségére, pedig semmi rosszat nem szólt, csak beszélt Cemrécskével. Az idõsebb Ebruval is minõsíthetetlenül beszél, például mikor leordibálta õket a házukban. Baris mikor ordibált Handannal? Pedig Handan ott élõsködött náluk. De azért a golfversenyre el tudott menni velük Antalyába! Micsoda kétszínûség. Sami miért volt mindig utálatos Banuval, és Simayt miért védte?

A Marakával kapcsolatban tényleg szemét volt Güney. De Kuzey annyira felvág, mintha mindent õ csinált volna. Pedig azért Güney eszére (amúgy is az õ ötlete volt) és Banu pénzére is szükség volt hozzá. Olyan mintha ebben a sorozatban lebecsülnék a tanulást, eszet és a kétkezi munkát sztárolják. Pedig eljutni egy cég élére van akkora munka mint egy pékséget üzemeltetni!

Szerintem Baris csak magát alázta azzal, hogy szóba állt egy ilyen buta libával! Az tetszik Cemrének hogy Kuzey csúfságnak nevezi, huzigálja a haját, és verekszik érte, Barist meg, aki tudja, hogy hogy kell udvarolni egy nõnek nemhogy semmibe veszi de komplett hülyét csinál belõle!

Én is mocskos alaknak tartom Güneyt, mert lehetett volna más választása, de a körülmények és a testvére tették ilyenné.
burak 2015 máj. 06. - 13:28:01
(2446/4273)
Szia bennem is sokszor megfordult a gondolat, hogy hogyan kellett volna befejezni. Én úgy érzem, hogy húzták a sorozatot, hogy minél több bölüm legyen.

Esetleg ha valamelyikõtök olvassa, valaki írta, hogy ez egy amerikai regény, esetleg megírhatnátok, hogy a kettõ fedi egymást, vagy teljesen más a történet és fõleg a vége annak mi.
malvinkicska 2015 máj. 06. - 12:40:18
(2445/4273)
Most jött meg az Epizód magazin 19-es száma, most Güney Bugra Gülsoy, elképesztõen sok mindennel foglalkozik, Törökországban, õt tartják az egyik legsokoldalúbb fiatal tehetségnek. A jövõ héten folytatják, ezt csak úgy kiemeltem, a mostani cikkbõl. Meg lepõdtem eddig nem foglalkoztak csak Mexikói , színészekkel, most már a törökök következnek.
burak 2015 máj. 06. - 12:36:54
(2444/4273)
Szia rád vártunk, már régóta !

Köszönöm a hozzászólásod, most hogy újra adják, azt hittem többen leszünk a porton. Mindenben osztom a véleményed, miért kell mindig a gazdagokat köpködni, lehet hogy Attila úr is ott kezdte ahol Güney akarta, nagy erõfeszítés azt a céget fenntartani és a vagyont gyarapítani, viszont meg is látszik a kultúra és tudás mögöttük.

Én csak azért haragszom a rendezésre, hogy miért kellett ilyen hamupipõke történettel befejezni. Cemre színésznõnél, meg észrevehették volna, hogy egyre rosszabb a játéka, mikor bõg milyen csúnya a monitoron, sok jelenetet meg szerintem újra kellett volna vele forgatni, annyira életszerûtlenül játszik.
napraforgó 2015 máj. 06. - 11:17:17
(2443/4273)
Bár én még csak most kezdtem nézni a sorozatot, de eléggé fedi a véleményem a tiedét.
Kuzey mentségére talán annyit a balesettel kapcsolatban, illetve hogy "hirtelen felindulásból" elvállalta a bátyja helyett a gázolást, hogy még fiatal volt, ezért nyilván nem volt elég tapasztalata, másrészt a sok ital miatt még nem is volt józan, így nem tudta végiggondolni, hogy mit is jelent a börtön évekre. 18 évesen nagyon vadóc volt - na de milyen is lehetett egy ilyen apa mellett, aki abriktolta az egész családját, meg egy olyan anya mellett, aki nyíltan kivételezett a másik gyerekével?
Ennek ellenére Kuzey is szerette a bátyját és éppúgy vigyázott rá a maga módján, ahogy Güney õrá, mint azt oly sokat emlegette is... Ha nem szerette volna Güney,t hagyhatta volna pácban, elvégre az vezetett, elszerethette volna a barátnõjét, ami nem is lett volna oly nehéz, ha kicsit ráhajt. És tényleg röhejes, hogy egy lány úgy jár egy férfival 4-5-6 évig, hogy állandóan a szüzességét õrzi....
Félreértés ne essék, nem vagyok a házasság elõtti felelõtlen összefekvések híve, de azért, ha egy kapcsolat komolyra fordul, talán nem kell fél évtizedet várni....
Marianna Turi 2015 máj. 06. - 11:13:16
(2442/4273)
Rengeteg igazságot leírtál, fõleg Cemrérõl. De Kuzey szerintem nem amiatt ment börtönbe hogy adjon egy örökös kijátszható kártyát a családnak és Güneynek, hanem azért mert felelõsnek érezte magát és tényleg azt akarta hogy a testvére boldoguljon az életben. Hogy belõle lehessen valaki. Güney egy igazi féreg. Egy olyan ember aki a pénzért a lelkét is eladná... Aki az én szánalmamat nagyon kivívta az Banu. Fõleg a végén. Mert igenis Güney miatt jutott oda szegény... Mert õ tényleg szerette Güneyel ellentétben aki azt hitte azzal hogy odaadja Kuzeynek a mennyaszonyát mint egy gyerekkori játékot majd minden baja el lesz simítva... Na és a Makara?! Kuzey mindent elintézett kidobta mert kezdett jól álni a szénája. Meg késõbb mikor feljelenti...
Lényeg a lényeg. Kuzeynek is vannak hibái... De legalább a gerince megvan nem úgy mint Güney... Én majd akkor fogom Güneyt szánni ha 7 anyám lesz...
maryriddle 2015 máj. 06. - 10:46:36
(2441/4273)
Most már kikívánkozik a véleményem, elõre bocsánat ha megsértek valakit.

Nagyon idegesít, hogy mindenki azt gondolja Kuzey a jófiú, az áldozat, Güney pedig a rossz. Pedig jó lenne a dolgok mélyére ásni nem csak a felszínt nézni. Kezdjük a legelején: a baleset. Kinek a hibája volt? Mindkettõjé! Güney vezetett, de õ csak jót akart, Kuzey csapkodott mellette, ordibált. Kuzey a mártír magára vállalta a bûnt. De miért? Mert annyira szerette a testvérét, mert jót akart tenni? Vagy mert hibásnak érezte magát a balesetben? Hát nem! Azért vállalta be, hogy rendezhetetlen adósságot adjon neki és a szüleiknek. Ez színtiszta kegyetlenség! Engem kiráz tõle a hideg. Güney persze akkor lett volna tisztességes, ha vallomást tesz, de õ is takonypóc volt, beijedt, hülye lett volna. Nehéz lehetett az a 4 év Kuzeynek a börtönben, de ugyanolyan nehéz volt Güneynek úgy élni, hogy közben mardosta a bûntudat és teljesítménykényszer alatt állt köszönhetõen az anyjának és a testvérének. Mikor kijött a börtönbõl mit csinált Kuzey? Mindenkivel utálatoskodott, játszotta az áldozatot, mintha valaki kérte volna, hogy menjen börtönbe. Õ vállalta magára, így volt vagy nem így volt? Güney vállalta volna a tettét, de Mártírunknak hõsködni kellett, mert 18 évesen szerelmi csalódás érte, jajj! A másik jómadár, mindenki kedvence, Sami! Mindig Kuzeyt szerette jobban, mert az is olyan bunkó vadparaszt mint õ. Simayt kedvelte, Banut lenézte. Neki az bûn, ha valaki sikeres! Miért piszkálta mindig Güneyt? Tanult, dolgozott, tanított, segített a pékségben, nem csinált baromságokat. Mit kellett volna még tennie, hogy kiérdemelje az apja elismerését? Az zavarta, hogy a fia sikeres akar lenni, nem pedig pék. Mert kisebbségi érzete volt, mert õ még az általánost sem végezte el. Milyen apa az olyan, aki féltékeny a saját gyerekére? Sokan szidják itt Handant. Jogos. De gondoljunk bele az életébe. Huszonvalahány éven keresztül folyamatosan verte a férje, undokoskodott vele, még azt se engedte, hogy lássa a testvéreit. Csodálkozunk, hogy ilyenné vált? Mit tehetett, amiért kiérdemelte a sok verést? Csalta, nem végezte el a házimunkát, vagy csak nem ugrálta körbe?
Nézzük a másik közönségkedvencet, Cemrét. Ki ez a lány? Az ilyenekre mondom én, hogy "szûzk*rva." Kezdjük azzal, hogy minek jött össze Güneyel, miért csókolta meg? Mert szerette? Hát nem! Azért, hogy Kuzeyt féltékennyé tegye! Ha megnézzük a csókjelenetet, látható, hogy amíg Kuzey TESTVÉRÉVEL smárol, azt lesi, hogy Kuzey nézi-e õket. Nem gyomyorfogató ez? Õ vert éket a testvérek közé és tudatosan! Ugyanúgy vagy még jobban kihasználta Barist, ahogy Güneyt is. Mit tett Baris, amivel kiérdemelte, hogy így becsapja ez a buta liba? Azt, hogy kedves volt hozzá? Tisztességes nõ hogy tehet ilyet hogy elfogadja valakinek a házassági ajánlatát azért, hogy féltékennyé tegye pasit akibe szerelmes? Mit várt hogy, otthagyja Barist az pedig tûri a szégyent? Ekkora balfácánnak nézett egy nála sokkal intelligensebb, kifinomultabb embert, aki ráadásul híres? Még azt is elvárta, hogy szálljon szembe a családjával miatta. Hogy vigyorgott már, nõtt az egója a a kocsiban, miután kilépett a cégtõl, és Baris leoltotta az anyját miatta! Õ megtette volna Gültennel? Mi volt az a nászéjszaka? Cemrének igenis kutyakötelessége lett volna feláldoznia azt a híres szüzességét, már csak tisztességbõl is, mert becsapta Barist! Hogy alázhatja meg a becsapott férfit azzal, hogy elbõgi magát mert hozzáér? Milyen frigid nõ az ilyen? Baris úgy nyúlt hozzá, hogy normális nõ, mondjuk ki nyíltan, felizgul, ha másba is szerelmes, õ meg sír. Eleve minek találkozgatott Barissal és tûrte az udvarlást, ha nem jött be neki? Megint csak azért hogy féltékennyé tegye Kuzeyt! És mert az egóját legyezgette, hogy a gazdag pasi körülrajongja! Nekem ne mentsétek fel Cemrét azzal, hogy Baris is becsapta, mert ez csak részben igaz. Amellett, hogy Güney ellen akarta felhasználni, õ igenis szerette ezt a hülye libát (nem értem miért) nem szenvedett volna miatta, ha nem szereti! És hogy viselkedett Cemre miközben férjezett nõ volt? Megegyezett Barissal, hogy pár hónapig türtõzteti magát, nem szexet kért tõle, nem rabszolgamunkát, nem verte, Cemrécsknek annyi lett volna a dolga, hogy elüldögéljen a luxusvillában csöndben, de Cemrécskének annyira viszketett alulról, hogy bele is halt volna, ha férjezett asszonyként pár hónapig nem szaladgál Kuzey után. Pedig Baris elengedte, amikor a reptérre ment, inenntõl kezdve magára kellett volna vetnie! De õ visszament. Nagy haszon. MINEK? Ha Simay ilyet csinál Kuzeyel Kuzey már a föld alá rakta volna. Apropó, Simay. Simay a szemét mert hazudott az abortuszról, igen. De hogy bánt vele Kuzey? Milyen megalázó volt az az esküvõ? Úgy oda mint aki a halálos ítéletét írja alá. De Simaynak megtisztelve kellett volna éreznie magát mert a nagy Kuzey teherbe ejtette és most feleségül veszi! Óvszerrõl hallottál már, fiam? Gondolom nem csak a nyelvtan, de a biológia órákat is ellógta. Aztán hogy bánt vele, amikor hazavitte Sami a lányt? Persze megérdemelte Simayt, miért hazudott, de nehogy már Kuzey legyen megint a mártír! Mintha olyan jó sorsa lett volna Simaynak a házukban. Az anyósa folyamatosan piszkálta Kuzey rá se bírt nézni. Élet ez? Keresett hát egy kis szórakozást, és õ lett kikiáltva r*bancnak? (Kérdem én, akkor Cemre mi, amikor Kuzeyel csókolózott férjezett nõként? Kuzeyék házassága is ugyanilyen kamu volt!) Miért rib*nc? Kuzey nem szexelt vele, nem volt igazi a házasságuk, mit várt egy fiatal lánytól? Üljön egész nap Handannal és érezze magát megtiszteltetve hogy a Tekinoglu házban lehet, mert az milyen jó móka? Miközben õ Alival, Cemrével és Zeyneppel szórakozni jár? Kuzey talán nem szaladgált Zeynep után nõs pasi létére? Vagy aki pasi annak szabad?
Güneyre visszatérve: Güney egy szemétláda lett, elvakította a nagyravágyása, pénzért nõsült, stb. Én viszont elhiszem hogy azért hagyta el Cemrét, hogy rendezze az adósságát, csak közben jól jött neki Banu is mint pénzügyi lehetõség. Más tészta hogy az egoja nem bírta elviselni, hogy Cemre Kuzeyel legyen. De igenis õ is szerette Cemrét, különben nem járt volna vele évekig, nem akarta volna feleségül venni és nem lett volan féltékeny Barisra és Kuzeyre.
Még valami: Kuzeynek nem kell Cemre mert a testvére menyasszonya volt. Akkor mi a francnak féltékenykedik rá nyíltan, veri meg Barist Gültenék udvarán, miért akarja megakadályozni az esküvõt??? Milyen önzõség ez, hogy õ lefekszik Simayal, Zeyneppel (aki Cemre barátnõje), Cemrétõl viszont elvárja hogy egyedül maradjon, rá várjon? De mire? Ha Güney nem szemétkedik soha az életben nem jöttek volna össze, tehát Cemrének egész életében rá keleltt volna várnia?
Güney egyre gonoszabb és szánalmasabb lett. Nem pozitív szereplõ abszolút. DE! Minden, ami történt vele, azzal kezdõdött, hogy Kuzey vállalta a börtönt helyette és ezzel TUDATOSAN olyan terhet rakott a testvérére, amitõl sosem tudott megszabadulni. És midezt miért? Mit tett Güney - aki vállalta hogy Sami agyonverje miközben visszatette a testvére által elcsórt pénzt a kasszába - amiért ezt érdemelte? AZT TETTE, HOGY LECSAPTA A KEZÉRÕL CEMRÉT. MAGYARÁN: KUZEY EGY CSAJ MIATT, EGY TINISZERELEM MIATT, TÖNKRE AKARTA TENNI A TESTVÉRE ÉLETÉT!!!!!! Ezért legundorítóbb ember ebben a történetben az Kuzey! És ami még undorítóbb hogy észre sem veszi a hibáját, hanem mártírnak érzi magát. De nyilván ezek a dolgok túl mélyek a kis agyacskájának, hogy felfogja. Passzolnak Cemrével: mindkettõ buta, bunkó, tanulatlan, mindenkinél jobbnak érzik magukat az állítólagos tiszességükkel, miközben az egyik tönkre teszi a testvére életét egy csaj miatt, a másik pedig játékszerként használja a pasikat, hogy legyezgesse az egóját és Kuzeyt féltékennyé tegye. Undorodom mindkettõtõl. Lehet, hogy Güney, Handan, Simay, Baris Banu, Ebru szemét emberek, de Kuzey és Cemre se jobb náluk. Csak õk a fõszereplõk ezért sokan nem látják a hibáikat.
Bocsánat, ha megbántottam valakit, de ez a véleményem.
napraforgó 2015 máj. 06. - 10:34:50
(2440/4273)
:D :D :D Végül is csirkeszív ez is az is....
---------
Azért én jobban szeretem, ha egy sorozat ütõsebben indul. Már jó pár rész lement, 10-11 és még mindig elég nyögvenyelõs, unalmas.
Bemes 2015 máj. 06. - 10:23:26
(2439/4273)
Szokás szerint érdekes amit írsz. A barátnõddel kapcsolatosan. Én eddig mindent ráfogtam a nagyon elanyagiasodott, túl racionális világunkra. Azt gondoltam, talán ezért nincs igény az ilyen filmekre, nem értik vagy inkább nem érzik át a nézõk.
Persze ettõl nem vagyunk sem jobbak, sem rosszabbak. Azért gondoltam korabban is, hogy talán ahogy felnõttünk, az akkori kor,, olvasmányaink stb. hegyezte ki az érdeklõdésünket.
Pedig lehet, hogy ez lelki alkat kérdése is, vagy talán amire Te gondoltál. Ez érdekes megvilágítás számomra.
Biztosan ezért olyan megosztó. De ez egyben mutatja is, hogy nem unalmas.
Bemes 2015 máj. 06. - 08:56:13
(2438/4273)
Szia! És köszi, köszi a mindig kellemes reggeli kezdésért.
Bemes 2015 máj. 06. - 08:54:12
(2437/4273)
Amikor Handan mondja Banunak, hogy milyen rosszindulatú az arcuk ( Cemre, Gülte), biztos forralnak valamit! Handan figurája tényleg nagyon hozzáad a filmhez, nagyon jó karakter. És persze a színésznõ is zseniális.
Bemes 2015 máj. 06. - 08:49:31
(2436/4273)
Milyen jó volt a mai részt olvasni! Törökül azért nem ilyen élvezetes.Zeynep erõszakossága csak kínos pillanatokat szerzett neki is.
Jót mosolyogtam Samin. Fordult a kocka tényleg, lebukott a fia elõtt. A "bajnok"
Güney minden helyzetet kihasznál, kellemetlenkedik állandóan. Cemre ügyes volt, ráfagyasztotta az arcára a mesterkélt vigyort.
9/10
gabus53 2015 máj. 06. - 08:43:05 9/10
(2435/4273)
Szép jó reggelt, mindenkinek!
BMariska52 2015 máj. 06. - 08:42:48
(2434/4273)
Pedig a fejemben volt, mégis elfelejtettem beleírni: az Édesanyák rajongása is sok mindent elmond errõl a sorozatról, nem véletlen, hogy mint Anyának tetszik! Isten éltesse Õket erõben egészségben még nagyon sokáig!