Marianna Turi 2015 máj. 03. - 22:38:04
(2393/4273)
Drága Bemes!
Ahogyan az elõttem szólóak elmondták tényleg vannak olyan emberek akiknek ez a napi boldogság ha egy másik emberbe ismeretlenül is belerúghatnak... Én erre a fórumra azért szeretek járni mert szeretem olvasni hogy más emberek hogyan vélekednek, miképp látják a soros részeket. A te gondolataidban (remélem nem gond hogy csak így letegeztelek) is mindig lelek valamit amivel egyetértek. Ne tántorítson el téged ilyen ember attól hogy leírd a véleményed. Hiszen a fórumnak ez az értelme :)
8/10
Érsekvári 2015 máj. 03. - 14:15:19 8/10
(2392/4273)
Szia !
Sajnálom , hogy ennyire elmaradtál .
Ha a sorozat miatt nem is , de sok érdekes infót , zenét , híreket szoktál megosztani a fórumon velünk .
Tedd ezt továbbra is , jelentkezz !
A hétfõ természetesen mindig ,állandóan :))
8/10
Érsekvári 2015 máj. 03. - 14:05:58 8/10
(2391/4273)
Most néztem meg én is .
Hát tényleg nem tudom hova tegyem Cemre lopását .
1. nincs rászorulva , pláne a mostani helyzetében .
2. számára ez lehet izgalom , feszültség levezetés , kaland ? Fene tudja mi az oka .
3. aztán meg kidobja.....mire jó ez , csak õ tudhatja az okát .
Handan ahogy csetlik , botlik , fontoskodik nekem mégis olyan szánalmasnak tûnik ez a nõ .
Érzi nem tarthat örökké neki ez a pazar élet . Cemrével nem tud mit kezdeni , ahhoz õ kevés .
Az a taxis fazon Yunus igaz csak epizód szereplõ , vissza vissza tér .
Amellett , hogy baromira idegesítõ egy típus , de mégis valahol hoz egy kis vidámabb színfoltot a részekbe mindig .
Az erdõbe ahova megy Kuzey ( holnapi rész ) azt már megnéztem és nagyon megható lesz .
9/10
gabus53 2015 máj. 03. - 13:30:38 9/10
(2390/4273)
Szia Bemes!

Megértelek, én is voltam ilyen helyzetben, többen emlékeznek rá, én sem akartam feljönni az oldalra, fõleg az ominózus beszólás miatt. De azért is folytatom, mert az ilyen alakok elõbb-utóbb lemorzsolódnak, vagy lehet ellene tenni, mint ahogy az az alak sem tud már soha többé semmiféle új névvel regisztrálni nemhogy ide a fórumra, de a Port.hu szolgáltatásaira sem.
Most már én is ott tartok, hogy csak azokra a bejegyzésekre reagálok, amelyek fontosak számomra - félreértés ne essék, mostanában csak azért írok elég ritkán, mert el vagyok foglalva az oldalunk szerkesztésével.
Nem vagyunk egyformák, ami nem is baj, mindig is lesznek ellendrukkerek, rosszakarók, unatkozók, akik itt élik ki magukat a névtelenség homályába burkolózva, hamár a magánéletében nem sikeres. Ez ellen nem tudunk mit tenni, ki kell szûrni õket, és tényleg ahogy többen is mondják, nem kell reagálni rá. Természetesen, ha valaki tulmegy a jóizlés határán, hát van arra mód, hogy kirekesszük.

Itt egy nagyon jó csapat jött össze, többekkel már mint magánember is levelezem. És az, hogy néha apróbb magánjellegû dolgokat is írogatunk, az is azt bizonyítja, hogy szeretünk ide feljárni, megbecsüljük egymást.

Úgyhogy inkább aludj rá egyet. Szép napot!
malvinkicska 2015 máj. 03. - 13:28:09
(2389/4273)
Nekem még ilyen nem volt, hogy délután nézem,a soros részt de nem volt net, jók a részek az bennem is felvetõdött, miért van lopási kényszere Cemrének , most is lopott, és eldobta, biztos van benne valami fura. A mai részben mindenki figyelt mindenkit, Handan is állandó megfelelési kényszere van, érzi a kisebb rendûsséget, sok mindent õ akar azt hiszi az jó pedig nem. Baris az anyjával szövetkezik továbbra is, még nem Güneyt ,de Banut is kihagyták belõle. Ebru most már szemtelenebb, most már Can is szálka a szemébe. Az biztos valakinek célja, hogy szét verje a fórumot , mert már én is gondolkodtam, rajta, arra az állás pontra jutottam, nem én ettõl erõsebb vagyok, hogy más nevesen rajtunk, egyszerûen levegõnek nézem.
8/10
Érsekvári 2015 máj. 03. - 13:12:44 8/10
(2388/4273)
A mai világban sok olyan ember létezik aki , ha másoknak okoz rossz napot vagy tesz rosszat õ attól érzi jól magát....legalább itt a fórumon ne vegyük figyelembe aki ilyen típus . Ha nincs reakció és nem adunk neki lehetõséget , hogy folytassa a kedve szerinti negatív véleményeit , akkor lekopik máshol osztja az észt .
Mi tartsunk össze és ne vegye el senkinek a kedvét az ilyen alakok .
Lásd :Bemest is sikerülne eltántorítania . Ne tedd miatta !

Az török sorozat , filmek iránti rajongásomat a férjem a családom régóta tudja és igazán toleránsak , nem szólnak semmi rosszat .
Sõt most a férjem leutazott a vidéki házunkba és nézi Õ is a sorozatot , csak a reklám meg a vágó munkája miatt fejezi ki a nem tetszését.
Szórakozzunk , kikapcsolódjunk ez a cél és igazán jó részek izgalmak vannak , fõleg a 2. évadban .

Meg is nézem hamarosan az aktuális részt .

Mindenkinek szép napot :-))
Edit Martin 2015 máj. 03. - 11:22:44
(2387/4273)
Kedves Bemes!
Minden nap elolvasom a levelezést, azért, mert érdekelnek a vélemények. A negatív véleményben is fellelhetõk nagyritkán elgondolkodtató mozzanatok. Számomra azért tanulság, mert közvetlen beszélgetésben, ha váratlanul ér, legtöbbször utólag jut eszembe, mit is kellett volna mondanom abban az esetben, ha nekem volt igazam. A velem ellentétes vélemények utólagos elemzése, ha igaztalanságra épültnek, hosszú távon kialakítottak bennem olyan automatikus viselkedési formát, amivel nem megalázottként kényszerülök kiszállni a következõ hasonló helyzetbõl. Pld. "Két állítás áll egymással szemben. A jelenlevõk majd eldöntik, ki mellé állnak". (Nahát, az életben így alakult ki a baráti köröm). Alapvetõ elvem, soha ne azt nézzem, mit mondanak, hanem, hogy ki mondja, mennyi a valóság tartalma, mennyi a pillanatnyi blöff. Jelen esetben a nézettség egy mankó, amivel felületesen tájékozódni tudnak a csatornák, de nem minden. Nagy hiba van a szakmaisággal, szervezõ készséggel, ha olyanok kötik a szerzõdéseket, alakítják a mûsorpolitikát, akik saját kútfejükbõl nem képesek eldönteni, hol kezdõdik a színvonal. Azután utólag magyarázgatják a saját igazukat, ahelyett, hogy a hibákból a tanulságot vonnák le. A jó mûsorpolitika az, ha minden réteghez szól, nem szelektál. Kedves Bemes. Szeretem olvasni a soraidat. Maradj velünk. Igaza van a férjednek. Provokáció. Mint minden olyan törekvés, amihez valakinek a saját esze, probléma megoldó szervezõ készsége a megoldáshoz nem elég. Tekintsd a "Kuzey Güney - Tûz és víz" eredményeként, hogy tudat alá azt próbálja beplántálni, hogy hosszú távon az ész, a tanulás, a tudásszint emelkedése viszi elõre az emberiséget, nem az erõszak. A törökök ezt már tudják. A magyarok sajnos elakadnak a nézettségi szintnél. A felemelkedésünkhöz a tudásszint emelése az egyedüli kivezetõ út. Köszönettel várom a további leveleidet. Edit.
Bemes 2015 máj. 03. - 08:50:07
(2386/4273)
Kedves Lizbell, Katica, Mariska, Gabus és mindenki aki szereti ezt a filmet!

Gondolkodtam, hogy nem jövök többé fel, mert már nem éreztem itt jól magam.
Felolvastam a férjemnek ( akivel 36 éve élünk együtt) aki ugye jól ismer engem, az itteni "ütésváltásokat". Mosolyogva mondta, de hisz ezek provokátorok, éppen az a céljuk, hogy szétzilálják a fórumot!
Arra gondoltam, hogy addig piszkálták hasonlók a Kurt Seyt fordítóját is, hogy feladta. Igaza lehet a férjemnek, kellemetlensèget okoztunk a csatornának, ezért oktatgatnak ki bennünket.

Szokás szerint Lizbellel maximálisan egyetértek, Mariskával is mert hasonlóan érzékeny vagyok, Katicával pedig abban hogy nem szabad elfelejteni, miért is vagyunk itt. Engem felpiszkált sajnos ahogy Gabusnak ( akinek ugye különösen hálás vagyok) szerintem szemtelenül beszóltak- de igaz, nem kell Athosnak lennem.
8/10
Érsekvári 2015 máj. 02. - 20:57:13 8/10
(2385/4273)
Nagyon kedves meghitt jelenet .
Én is elérzékenyültem Handant ki nem állhatom , de egyben sajnálatra méltó is. Ebben a jelenetben úgy néz ki már külön lakásban lakik nem a Sinanereknél és lejjebb adott a gõgõs viselkedésébõl .
Ennek a kis ajándéknak is örült amit a fiától kapott , látni mennyire jól esik neki a szeretet a figyelem .
Nem ismerem a sorozatnak ezt a részét , de most éppen aktuális. Köszönjük szépen .

Boldog Anyák napját kívánok !
malvinkicska 2015 máj. 02. - 19:54:58
(2384/4273)
Igen egy édesanya nagy kincs csak az tudja akinek már nincs, mint nekem se a hála virágait az öcsémmel ma megvettük , mert már õ oda át van, az örök valóságban. nagyon szép a jelenet azért biztos Kuzey igazi anyját is köszönteni szokta látszott az ölelésébõl, az ilyenekért, már meg éri nézni, az embereknek, egy két szép percet okoznak.
További szép estét neked.
9/10
gabus53 2015 máj. 02. - 18:27:36 9/10
(2383/4273)
Handan Asszony és az Anyák napja!

Egy kedves fórumtársam és sorozat rajongó - ki továbbra is anonim szeretne maradni – elkészítette a Kuzey Güney anyák napi feliratos videó részletét, amely a 2. évad 74. epizód elsõ részében (kb. 28. perctõl) látható: https://www.youtube.com/watch?v=E2i-7GvYQTg&feature=youtu.be
9/10
gabus53 2015 máj. 02. - 16:45:34 9/10
(2382/4273)
Anyák napi köszöntõ!
malvinkicska 2015 máj. 02. - 13:41:48
(2381/4273)
Megnéztem a reggel a soros részt teljesen igazad van ez sokkal jobb, mint az elsõ évad, hála Gabuéknak ezt nem lehet elégszer hangsúlyozni, akik azért jönnek közénk, hogy rémítgetni, akarnak én már nem figyelek oda.
Baris az anyjával nagy kövez fúj, de Burak betesz nekik úgy látszik Kuzey segítségével, jól csinálja a kesztyû dolgot is. Az tetszett mikor Kuzey megmondta õk ültek õ meg szaladgált a tekercs ügyben és kitoltak vele. Güney egyre gonoszabb Banuval együtt.
10/10
lizbell 2015 máj. 02. - 12:39:05 10/10
(2380/4273)
Minden szavaddal egyetértek és Bemessel, gabussal, Mariskával is egy húron pendülünk, mindig azt érzem! :)

Minden tiszteletem azoké, akik leálltatok észérveket felhozni, vitatkozni nézettség ügyben! Nekem szánalmas az egész, ahogy okostojások grafikonok és számok alapján hoznak "felelõsségteljes" döntéseket! Laikusként is nevetségesnek tartom, hogy úgy akarnak nézettséget mérni, hogy egy másik csatornán már lement valami, plusz egy harmadikon is az ismétlés! Nem beszélve arról hogy hányan vannak, vagyunk, akik már eleve azt választjuk, hogy a neten nézzük, mert nekem személy szerint hányingerem van a sok reklámtól, hogy mondat közben vágják szét, azt meg egyenesen kikérem magamnak, hogy szabdalnak kényükre-kedvükre és 40. bölümöt nyúznak 107. részre! Szóval magasról teszek rá!
Én már azt sem bánom, ha nem lesz szinkronos 2.évad, Gabuséktól meg van a napi adagom! :))) Makranczi nagyon szerette csinálni, azt tudom, és lesz néhány maratoni beszélgetés Cemrével amit nagyon szivesen meghallgatnék a szájából, de ha nem hát nem!
8/10
Érsekvári 2015 máj. 02. - 11:41:38 8/10
(2379/4273)
Én úgy vagyok általában mi itt egy csapatban játszunk :))
Azért is jöttünk a fórumra , hogy a sorozatot "éltessük" megbeszéljük a vele kapcsolatos meglátásokat .
Az új híreket információkat megosszuk egymással .
Nagyon örülök , hogy van ez a lehetõség és ennyi rajongó gyûlt itt össze.
Pár év távlatából már lehet tudni kik azok akik a török sorozatokat megismerték , megszerették .Elsõsorban a török embereknek , nézõknek készült .
Az valóban igaz szokatlan ez a kultúra és életszemlélet , erkölcs amit õk bemutatnak ezekben .
Engem nagyon megfogott megérintett ez a világ , a rendezõk és színészeik. a zenék minden .
Éppen ezért nem érdekel a sok negatív beszólogató , még ha el is olvasom az érveit , akkor is továbblépek és nem hõzöngök és nem picsogok miatta .
Egyszerûen szórakozni szeretnék jól érezni magamat és ebben szerencsére sok kedves inteligens partner társat találok itt a fórumon .

A Pillangó álma c film nagyon szép lenne , ha sikerülne felirattal .
Természetesen csak , ha Gabusnak és Szandrának nem lenne túl megterhelõ . Majd idõvel , ha lemegy a 2. évad esetleg.

Mindenkinek jó pihenést , sorozat nézést ebben a szontyoli idõben ! :-))
9/10
gabus53 2015 máj. 02. - 09:40:45 9/10
(2378/4273)
Hát ez csak természetes - vagy nem jött le? :-(, már nekem is eszembe jutott.
Szép napot kívánok :-)
BMariska52 2015 máj. 02. - 08:32:46
(2377/4273)
Kedves Katica! Egyetértek azzal, amit leírtál, hogy miért is jöttünk össze itt a fórumon, én is azért regisztráltam, mert Veletek meg tudom beszélni ezt a filmet. Viszont Bemesnek is igazat adok abban, amit leírt. Én is azért válaszoltam elõször a - szerintem - kissé bántó hangnemû üzenetre, mert személy szerint éreztem megbántva magam. Azt hiszem, errõl le kell szoknom a jövõben. Sajnos, azt kell hinnem, velem van a baj, mert sok minden rosszul esik, aminek talán nem kéne. Az, hogy itt a saját akaratomból vagyok, egy dolog. Viszont, a kinti életben is egyre jobban érzem a bántásokat és lehet, hogy bennem van a hiba, érzékenyebb vagyok idõsödõ fejemmel, fel kéne venni lassan egy páncélt. Úgy gondolom, sok összetevõje lehet annak, hogy már ez is érzékenyebben érintett pl. engem. Az utcán, a postán, a piacon, a közértben, a sorbanállásnál, még az orvosnál is!, az utóbbi években millió atrocitás éri az embert, én így élem meg, a zsúfolt fõvárosban. Úgy érzem, akkor vagyok biztonságban és érzem jól magam, amikor hazaérek az otthonomba. Erre mi van, már akkor is negatívummal találkozom, mikor a kedvenc filmem fórumát olvasgatom. Most így gondolom, ez is lehet egyfajta magyarázat részemrõl, miért reagáltam én is Bemeshez hasonlóan. A véleményemet most is vállalom, de megpróbálom, hogy többet nem veszem fel a kesztyût. Igyekszem csak arra koncentrálni, mit akar Burak a kesztyûvel?
Szép Napot kívánok Neked és Minden Kedves Fórumtársamnak!
BMariska52 2015 máj. 02. - 08:04:20
(2376/4273)
Kedves Szandra! Szeretettel gratulálok sikeres angol vizsgádhoz, ez nem is volt kérdés számunkra, akik ilyen jól ismerjük a munkádat! Életedben további szép sikereket kívánok, váljanak valóra álmaid. Köszönjük, hogy minden napunkat szebbé teszed a fordítással!
BMariska52 2015 máj. 02. - 07:56:40
(2375/4273)
Pozitiv értelemben tetszett gondolni Kedves Gabuska?????
malvinkicska 2015 máj. 02. - 07:43:48
(2374/4273)
Zandrának szívbõl jövõ jó kívánságaimat küldöm a sikeres vizsgájához a továbbiakban erõt egészséget, sok szerencsét, céljai eléréséhez.