8/10
Érsekvári 2015 máj. 15. - 21:02:29 8/10
(2713/4273)
Szia ! Sziasztok !
Pár napja háttérbe vonultam , mert nekem is totál uncsi lett sok minden , de a sorozatot soha nem adnám fel :D
Úgyhogy egyel többen vagyunk a felsorolásodban ahol Te , Lizbell ,Gabus, Katica63, Kaboca12 , Érsekvári /azaz én / is vagyunk .
A sorozatot soha semmi miatt nem adom fel , fanatikus rajongója vagyok- voltam - leszek :))
Nem foglalkozom különösebben a provokáló írásokkal a leszólásokkal -beszólásokkal .
Egyszerûen túllépek rajtuk :P :P úgymond lapozok és ennyi .
Most éppen nézem az 1. évad aktuális részét a Tv2-n . Megunhatatlan . Aztán jön Gabus 2.évadának újabb izgalmas folytatása .
Szuper program a rajongóknak egész hétre :-))
maryriddle 2015 máj. 15. - 20:40:33
(2712/4273)
Tényleg nem akarok kekeckedni de én akárhová nézek mindenhol Güneyt csesztetik sokkal jobban mint mi Cemrét. Ilyen gyáva, olyan sunyi, amolyan kegyetlen, törpe, csúnya stb. Csak az nem tûnik fel, mert az elfogadható ha a negatív karaktereket csesztetjük.
Ezt kár tagadni, meg árnyalni, a többség Güneyt utálja és ez lehet így is van rendjén, az õ karaktere ezért van. Néha én is unom, hogy egyesek szerintem mennyire félremagyarázzák az egész karaktert de ilyenkor vagy érvelek vagy ráhagyom de semmiképp se próbálom megszabni hogy ki, hova és milyen stílusban írjon.
Én el is fogadom hogy a többség Kuzey-Cemre rajongó, csak másoknak is el kéne fogadni hogy mi lehet, Cemrével vagyunk úgy mint mások Güneyel. És? Hol van az elõ írva hogy kit kell kedvelni a sorozatban? Ez teljesen szubjektív. Miért ne elemezgethetnénk oldalakon keresztül Cemrét? Én nem akarok provokálni, egyszerûen kiadom a karakter miatt bennem felgyülemlett feszültséget, elemezgetem a tetteit, mert érdekel, hátha valaki egyetért, ha nem, megcáfolhatja vagy ha nem tetszik a stílusom nem kell elolvasni, ennyi. Nem azért jöttem hogy tönkre tegyem a fórum békéjét hiszen nem is vitatkoztam senkivel. Most se személyeskednék ha nem jöttek volna ide egyesek már-már kioktató stílusban hogy mirõl nem illik írni és mennyit. Ugyanannyi jogunk van itt lenni, mint bárkinek, fõleg mert ez a fórum vélemények fórum, nem pedig "I Love Kuzey & Cemre" fórum,. Egyébként én is szeretem annyira a sorozatot mint itt bárki, attól mert találok benne hibákat vagy nem Kuzey és Cemre szemével nézem az egészet.

Mi jól elpoénkodtunk adriendresszel, nem tudom miért kell olyan halálosan komolyan venni mindent. Kit sértünk vele? Pl. ezt a megerõszakolós témát is... Nyilván egy élõ embernek nem kívánok ilyet, de ez egy film. Élveztem hogy Voldemort meghalt a Harry Potterben most akkor gonosz vagyok? Hányszor olvastam már indulatos véleményeket hogy ki miket csinálna, legszívesebben Güneyel, Zeyneppel, stb-vel, és?

Pl. Érsekvári nevû fórumtárs írta hogy lelökné Zeynepet a tetõrõl, és? Nyilván nem gonoszságból írta, jót nevettünk.
De ha Cemrérõl írná valaki hasonlót akkor ott már baj van....

Cemre tényleg olyan mint szép Heléna aki kirobbantotta a trójai háborút, nem csak testvér de fórumviszályokat is szül :-D

Tényleg nem akartam senkit se megsérteni, és részemrõl szeretném is lezárni ezt a vitát. Nem kell piszkálni egymást. Szerintem megfér egymás mellett a két tábor.
zandra 2015 máj. 15. - 19:31:40
(2711/4273)
Én se értettem, hogy miért védte annyira Banut. Mert Barist a kezdetektõl fogva utálta, pedig "csak" annyi volt a bûne, hogy Iszambulba rángatta, és a tudta nélkül elfoglalta a helyét, mint Attila fia, ellenben Banu majdnem legyilkolta (igaz késõbb Baris is, én jót nevettem ezen az irónián, hogy a finom úri népeknél milyen gyilkos hajlamok lappanganak, és õk féltek, hogy Kuzey hírbe hozza a családot :D).

Szerintem nem volt rendes vérfertõzés, vagy van valami, ami erre utal? Olyan elnagyolt ez a szál.

hangerika: Rendben :)
De amúgy nem a te hozzászólásodra írtam azt, akkor még nem is olvastam.
10/10
lizbell 2015 máj. 15. - 19:30:14 10/10
(2710/4273)
És nem csak untat, hanem olyan negatív energiákat közvetít, ami bizony nagyon káros....még így is érzem, hogy már nem olvasom el, csak görgetem a litániákat!
Pontosan úgy vagyok mint te, ÉLVEZNI akarom, mert nagyon megszerettem, a forgatókönyv tökéletes, minden gondosan meg van komponálva, nincsenek elvarratlan szálak, értelmetlen fordulatok mint mondjuk egy brazil sorozatban...és azonosulni tudok mindenkivel, átérzem a problémájukat a gyötrelmeket, elfogadom, hogy más a török mentalitás, az erkölcsi normák, néha kivetítem az életemre, netán még okulok is belõle, de mindenekfelett rettenetesen élvezem minden percét! :)))
zandra 2015 máj. 15. - 18:50:18
(2709/4273)
Hát sajnálom, hogy így "ketté szakadt" a topik.
Azért remélem, hogy nem bántottam meg senkit, sem személyeskedés, sem provokáció nem volt a célom.
Nem vagyok "sötét" oldali, inkább páratlan, de én kifejezetten élvezem a véleménykülönbségeket, új nézõpontokat, és nekem tetszenek a szarkasztikusabb hozzászólások is (akármelyik szereplõvel kapcsolatban). Szerintem ettõl színes egy fórum.
De ha megsértettem valakit, tényleg bocsi, nem állt szándékomban.

Más:
"(Handan) más pasikkal csókolózik a pékség tetején és twitterre kiírja akkor megértem."
Én is vizuális típus vagyok, és elképzeltem Handant a PÉKSÉG TETEJÉN :D
maryriddle 2015 máj. 15. - 16:47:03
(2708/4273)
Canról most az jutott eszembe most hogy a legunalmasabb szereplõ nem is értem minek van a sorozatban. Olyan se személyisége se szerepe.
Burakról nem nagyon tudom eldönteni hogy hányadán állok vele, leginkább sehogy. Nekem õ Baris ellentéte külsõleg, szép, helyes, de mégsem vonz. Nekem a színész is nagyon egyarcú, szóval nem vagyok érte oda. Amúgy amit Attila tett vele az elég kegyetlen volt szóval értem a haragját meg minden de a stílusa valahogy nem jön be.
Venusban az nem tetszett hogy jobbra balra ingázott Burak és Baris között érdektõl függõen. Azt nem sikerült eldöntenem hogy Barist szerette-e vagy a pénzre hajtott, és azt se értettem teljesen miért dobta, és hogy miért akadt ki ennyire a Sinanerekre amikor õ pletykált össze-vissza Güneynek, nem értem mi célból. De azt se értem hogy Burakra miért csimpaszkodott ennyire. Mert amikor Baris dobta akkor õ volt a nagy büszke asszony Burakra meg gátlás nélkül rámászott amikor gyakorlatilag tehetetlen volt :-D

Szerintem kiválasztottad a három legunalmasabb szereplõt :-D
maryriddle 2015 máj. 15. - 16:22:12
(2707/4273)
Én is jókat röhögök azon, amiket írsz talán mi nem vesszük olyan komolyan. Meg tényleg nagyon jó meglátásaid vannak, olyanok, amik magamtól eszembe se jutnának.
Ok, majd kibeszélhetjük õket is :-))
10/10
lizbell 2015 máj. 15. - 16:18:38 10/10
(2706/4273)
az azért mégis nagyobb mint a telefon! :)
Bemes 2015 máj. 15. - 16:12:22
(2705/4273)
Nem telefon, iPad. Én klaviaturához vagyok szokva, ez az egyenkénti érintõs pötyögés nem megy nekem rendesen.
maryriddle 2015 máj. 15. - 16:10:39
(2704/4273)
Az a "baj", hogy alapjában teljesen másként látjuk és értékeljük a dolgokat. Valaki írta találóan hogy a mûvészi igazságszolgáltatás nem történt meg. Ne felejtsük már el hogy Cemre csak egy filmszereplõ. Tehát én se kívánom senkinek az életben hogy verjék vagy erõszakolják meg, (esküszöm egy bogarat nem tudok megölni) de ahhoz hogy egy filmben meglegyen az igazságszolgáltatás a bûnösnek bûnhõdnie kell a tanulság miatt. Néha még az ártatlanoknak is mert bután viselkedtek. Tiltott szerelemben meghalt a fõhõsnõ mert megcsalta a férjét, de az ártatlan kis Nihalt is feláldozták valamilyen szinten mert bután viselkedett. És az én szememben Cemre bûnösen is és bután is viselkedett = bûnhõdnie kell.
Nekem az alapproblémám hogy sosem tudtam megbocsátani Cemrének ezt a házasságot, nekem ez az egyik legfelzaklatóbb momentuma a filmnek. És igen fáj hogy nem bûnhõdött meg érte keményen. Barisnak azért tudtam megbocsátani ha be is csapta Cemrét mert egyrészt õ majdnem beledöglött ebbe a házasságba Simay által meg hát a végén is megkapta a büntetését, másrészt nekem meggyõzõdésem hogy szerelmes volt Cemrébe. Igazából az ideális nekem az lett volna ha Cemre megöli Barist és börtönbe megy így mindkettõ megbûnhõdik. Én Güneyt is megöltem volna, de akár Kuzeyt is. Így mindenki feloldozódott volna. Tudom hogy ezek beteg gondolatok de a nagy mûvekben tényleg sorra dõlnek az emberek és ezért hatásosak, ezeket nem gonoszságból írom.
Ami azt illeti hogy miért nem beszélek Kuzey és Cemre pozitív tulajdonságairól: már megtettétek elegen, az unalmas lenne számomra.
Én bevallom szeretem Cemrét "fikázni", elemezni mert indulatokat, érzéseket vált ki belõlem a karaktere. Másból meg Güney. Tudom hogy sablonszöveg de ha nem tetszik nem kell olvasni, én nem azért írom ezeket hogy bárkit megbántsak, simán el lehet beszélgetni egymás mellet. Én se mondom meg senkinek hogy kirõl és mennyit beszélgessenek. Felõlem szidhatjátok a "védenceimet" Güneyt, Barist, Simayt, Handant, oldalakon keresztül, és? Ezért van a fórum, a lényeg hogy a sorozatról beszéljünk.
Adriendreszel nagyon jól elbeszélgetünk Cemrérõl és Kuzeyrõl, mindig felfedezünk valamit és engem ez szórakoztat. Ha téged sért, ne olvasd el. Ezt nem ellened vagy bárki ellen írjuk.
10/10
lizbell 2015 máj. 15. - 16:08:56 10/10
(2703/4273)
Atyaég ennyit írni telefonról! :))) nem lennék rá képes!

Viszont minden gondolatoddal egyetértek!
Bemes 2015 máj. 15. - 16:05:23
(2702/4273)
Bocsi a hibákért, nem tudom mikor szokom már meg ezt az érintõs képernyõt.
Bemes 2015 máj. 15. - 15:50:58
(2701/4273)
Na, tessék! Az ember lánya elmegy egy "Kicsit" kertészkedni, s mire megnézem mi történt, azt sem tudom kinek válaszoljak.

Hangerika, lizbell, gabus,kabóca minden szavatokat elismételhetném, csak nem tudnám olyan jól összeszedni.

Annyit fûznék hozzá, hogy részemrõl befejeztem Cemre védelmét, egyrészt mert szerintem nem szorul rá, másrészt meg rájöttem, ha valaki valamiért utálja, akkor leperegnek az érvek.
Nem tudom a többi szereplõnek ( lánynak )milyen " mélységei " vannak, én csak gazságban találtam ilyet náluk.
hanguktaekwondooo 2015 máj. 15. - 14:41:10
(2700/4273)
én is belátom.
9/10
gabus53 2015 máj. 15. - 14:05:27 9/10
(2699/4273)
A mellékelt videó Kivanç Tatlitug UNICEF nagykövet 2013. április 18-i óvodai látogatásáról készült, melyet itt nézhettek meg: https://www.facebook.com/Gabus53
9/10
gabus53 2015 máj. 15. - 13:49:46 9/10
(2698/4273)
Kedves Fórumtársaim!

Kivanç Tatlitug, mint az UNICEF jószolgálati nagykövete az Oktatási Minisztérium támogatásával létrehozott Mosolygó Óvoda Project keretében még 2013 áprilisában ellátogatott az egyik óvodába, ahol is a 3-5 éves gyerekek különbözõ technikával készített képeket ajándékoztak neki.
A projekt célja, hogy az iskolai elõkészítõ oktatás során fejlesszék képességeiket.
A gyerekek által készített alkotások nagy meglepetést okoztak Kivançnak.

Ezzel a képpel kívánok kellemes hétvégét és jó pihenést mindenkinek :-)
10/10
lizbell 2015 máj. 15. - 13:35:31 10/10
(2697/4273)
detto
10/10
kaboca12 2015 máj. 15. - 13:32:36 10/10
(2696/4273)
Adriendresznek szólt az elõzõ!
10/10
kaboca12 2015 máj. 15. - 13:29:59 10/10
(2695/4273)
Kicsit elvagyok késve Neked a válasszal, bocsánat! :)

De igen, elsõre persze ez jön le, amit írsz. A jelenettel pont ezt is akarják sugallni, láttatni. Amit írtál is, hogy Güney a hátáról is látja, hogy Kuzey szereti Cemrét, ámulattal bámulja, Cemre pedig azért mondja olyan átéléssel, mert ugye elõtte áll Kuzey. De amit írtam, az az elõzménye. Ha ezzel kezdõdött volna a jelenet, akkor igazat is adnék, akkor azt mondom, hogy Güney okkal féltékeny rájuk. De õ már alapból követni kezdte õket, pedig nem adtak rá okot. A tegnap esti részben, mikor a parton beszélgettek és azt mondta Güney, hogy összerakta a részleteket és így megkapta a teljes képet, az sem jogos Cemrével szemben. Mivel ezáltal arra jött rá, hogy Kuzey szereti Cemrét. De arra nincs válasz -egyedül max. az a monológ Kuzeyt bámulva-, hogy Cemre viszont szereti. Állandóan felhozzátok az elsõ csókot, mikor Kuzeyt nézni. Güney azt nem tudja, mivel csukva volt a szeme. 4 évig, míg együtt jártak, addig nem Kuzeyezett. Ha örült is Kuzey szabadulásának, ha féltette is utána, az annak is betudható, hogy gyerekkori barátok is. Azért azt se felejtsük el. Azt nem vitatom, hogy tetszik neki az elejétõl fogva, de nem hülyítette Güneyt. Meglepõdik, mikor Ali mondja neki, hogy Kuzey õrülten szeret. Aztán mikor az anyja is mondja neki. Na ekkor döbben rá és talán innentõl látja másként Kuzeyt. De õ még akkor is adna Güneynek esélyt. És még akkor sem Kuzey miatt sértõdött meg, hanem azért, mert megtudta, hogy Kuzey ment Güney helyet börtönbe. Ha én tudnék meg ilyet arról, akivel 4 éve együtt vagyok, akivel az életem akarom leélni, lehet, hogy én is besértõdök. Nem azon, hogy Kuzeyt kell innentõl szeretni, hanem azon, hogy eltitkolta. A házasság a titokmentességrõl szól. NE mondja el senkinek, de azért a jövendõbeli feleségének talán tartozott volna ennyivel. Szóval nem CSAK Cemre a hibás. Pont errõl szól az állandó vita, hogy MINDENKI hibás, még Cemre is. És a többiek is. Te legalább belátod! :)
10/10
kaboca12 2015 máj. 15. - 13:09:56 10/10
(2694/4273)
Te/ti elvárod/elvárjátok tõlünk, hogy értelmezzük és elismerjük a véleményed/véleményetek. De mi hiába várjuk ugyanezt tõled/tõletek. Pont ezt próbáljuk magyarázni már oldalak óta, hogy igen, Cemre IS hibás. Ti viszont CSAK ÕT látjátok hibásnak, butának, unalmasnak, csúnyának. És akárhányszor írod, hogy mást is elemeztek, ez nem igaz. Vagy ha igaz is (de nem), akkor is általatok mindig Cemre és Kuzey a rosszak. De fõleg Cemre. És mivel írod, hogy Kuzey GÜNEY a címe (nem is értem én kis buta eddig hogy nem vettem észre), ezért nem kéne folytonosan Cemrét fikázni. Nem tudom már, hogy mit kell írni, hogy leszálljatok róla. Már elismertük, hogy igen, igazatok van. Ennek ellenére két hozzászólás után megint ugyanazokat írjátok. Hogy hibás, buta, unalmas, csúnya. KÖSZÖNJÜK, MEGÉRTETTÜK!!
És igen, VERTE Sami Handant. De mindenhez két ember kell. A szép élethez is, és a csúnya élethez is! ;)
A végére még annyit, hogy az baj, ahogy Kuzey bánt Simayjal és Zeyneppel, de ha Cemrével lenne bunkó, az jó lenne. Mert õ megérdemli. Érdekes!