8/10
Érsekvári 2015 máj. 09. - 21:18:50 8/10
(2593/4273)
Ezen az oldalon nem akarom kivesézni a témát , de nem voltak rokonok és nem jegyezte el , ahogy a cím is utal rá ez egy Tiltott Szerelem volt . Drámai végkifejlettel :((
9/10
Kiara13 2015 máj. 09. - 21:14:02 9/10
(2592/4273)
Sziasztok!
Lehet hogy már valaki kérdezte,vagy szó volt róla,de nem olvastam vissza ezt a sok hsz-t.Most fejeztem be az elsõ évad nézését,és a másodikat feliratosan csak a 41. résztõl találtam meg.Tudja valaki,hogy hol található a 2. évad elsõ 40 része feliratosan,ha egyáltalán van?Elõre is köszönöm a választ!
Marianna Turi 2015 máj. 09. - 21:11:10
(2591/4273)
Drága Érsekvári!
A végét láttam :) Csak azt nem értettem hogy hogy jegyezték el egymást miért jártak együtt mikor rokonok.
8/10
Érsekvári 2015 máj. 09. - 20:44:41 8/10 Előzmény Marianna Turi
(2590/4273)
Bocsi , hogy reagálok arra amit mankos írt Neked a Tiltott szerelemrõl , de nem úgy van a vége .
Csak a feléig látta saját bevallása szerint és azt írta elvette vagy elveszi a csajt.
Sajnos nem így van , mert Behlül gyáva és nem vállalja a Bihter iránti szerelmét aki ezért öngyilkos lesz ( szíven lövi magát ) Behlül esküvõje napján , ami Nihallal lett volna . Ez is meghiúsult természetesen és Adnan elkergeti a háztól .
Behlül torzonborzan, szakállasan a temetõbe Bihter sírjánál mondja(sírja el ) mennyire szánja bánja , hogy ide vezetett a gyávasága . Ez a vége .
maryriddle 2015 máj. 09. - 20:39:08
(2589/4273)
Egy kérdés: Miért tisztességtelenebb az a nõ, aki rámászik a saját pasijára, mint a feleség aki nem fekszik le a saját férjével?

Bemes! Bihtert azért mondtam példának, mert kifinomult, érzéki, stílusos és igen, intelligens tanult nõ volt, egy elkényeztetett hisztérika is, aki csinált egy-két hatalmas hibát, de olyan típus, akirõl elhiszem, hogy tényleg bele bolondulnak a férfiak, aki bûnbe viszi õket.
Cemre meg ártatlan kislány típus, valahogy nem illik hozzá ez a végzet asszonya szerep aki egymásnak fordította a testvéreket, és három pasi "verseng" érte. Röhej. Én nem mondom hogy Cemre csúnya mert szerintem nem az, inkább átlagos. Ismerek ilyen csajokat, de nagyon ritka hogy ilyen Kuzey féle menõ félistennek vagy Baris féle milliárdosok beléjük szeretnek.

kaboca12! Nem értem hogy miért kell megsértõdni, mi a "sötét oldal" nem a fórumtagokról mondunk véleményt, hanem a szereplõkrõl.
Nem a sorozatot szidjuk hogy rossz vagy nézhetetlen, mind imádjuk itt, csak a szereplõkrõl és néhány forgatóköynvi dologról eltér a véleményünk. De hát ez a fórum épp ezért van hogy ezeket megvitassuk, nem? Ez olyan hogy mi se jöjjünk ide mert ti meg Güneyt, Barist, Zeynepet, vagy Simayt szidjátok? A sorozat címe Kuzey GÜNEY. Kell hogy legyenek Güney pártiak is. Én sose azért írtam hogy bárkit megsértsek eszembe se jutott hogy ilyenen meg lehet sértõdni. De azért nem véletlen ha Cemre ennyi érzelmet vált ki belõlünk.
10/10
lizbell 2015 máj. 09. - 20:33:03 10/10
(2588/4273)
izlés rövid i :)))
10/10
lizbell 2015 máj. 09. - 20:30:31 10/10 Előzmény kaboca12
(2587/4273)
pláne ízlésrõl, aminél szubjektívabb dolog nem nagyon van!
10/10
kaboca12 2015 máj. 09. - 20:18:06 10/10
(2586/4273)
Azon a ponton vagyok, hogy követni fogom a példádat. Már nincs kedvem a védõ szerepéhez. És nem azért, mert nem lennének érveim, csak hasztalannak tartom.
10/10
lizbell 2015 máj. 09. - 20:11:57 10/10
(2585/4273)
de nálam az leszel! :)
én már amúgy ebbe nem folyok bele, nem is nézem újra az elsõ évadot, csak Gabusékét a fészen!
engem nem érdekel a "sötét oldal" elég jól elvagyok a saját oldalammal, a saját értékrendemmel, véleményemmel, viszont nem célom hogy bárkit gyõzkõdjek róla!
10/10
kaboca12 2015 máj. 09. - 20:01:18 10/10
(2584/4273)
Nekem inkább az itt a nagyon érdekes, hogy mi, akik szeretjük Cemrét és Kuzeyt beláttuk már nem is egyszer, hogy igen, van igazsága is azoknak, akik nem szeretik õket. Viszont fordítva ez nem nagyon ment. Pedig az állandó való életre hivatkozva is minden embernek, még a legutálatosabbnak, legszemetebbnek és legaljasabbnak is van jó tulajdonsága. Ennek ellenére Cemre csak szidva van.
Néha kicsit már rossz itt lenni, mert mikor én csatlakoztam a fórumhoz, akkor megbeszéltük, hogy ki, hogyan értékelte az adott részt. Akkor is volt olyan, aki nem szeretett egy-egy karaktert, volt, hogy nem értettünk egyet, de nem szidtuk oldalakon át. Fõleg annak tudatában, hogy az itt fórumozók többsége szinte rajong értük. Igen, mindenkinek szíve joga olyan véleményt kifejteni, amilyet akar, csak az az unalmas, hogy már hozzászólásról hozzászólásra Cemre van hülyének, butának, csúnyának meg még kitudja minek beállítva. Mondja meg mindenki a véleményét, de lépjünk már túl azon, hogy Cemre mekkora szemét és még mindig szûz (atyaég, micsoda fertõ).
Mindenkitõl bocsánat, de már kikívánkozott! Csak már olyan, mintha néhányan itt a kákán is csomót keresnének.
Ezek után gondolom nem leszek túl népszerû!
maryriddle 2015 máj. 09. - 19:50:12
(2583/4273)
A negativ szereplõkben több kritizálni való lenne de mi a "sötét oldal" pont arra akarunk rámutatni hogy ha mélyebbre ásunk akkor sok az igazságtalanság a megítélésükben a pozitív szereplõkkel szemben. Szerintem Güneyt, Barist, Zeynepet stb-t kritizálását így is megteszik elegen. Õket könnyû kritizálni mert a felszínen rosszak egyértelmûek a hibáik,ellentétben Kuzeyjel és Cemrével bennük akkor találni meg a rosszat ha nagyító alá vesszük õket és ezért számomra izgalmasabb az õ elemzésük. De tényleg nem vitatkozni akarok, és nem is azért írom ezeket hogy megsértsek valakit. De a sorozat címe nem csak Kuzey hanem Güney szóval a Güney oldalnak is lehet létjogosultsága szerintem. :-)) Ezt úgy mondom hogy utálom Güneyt de még talán sosem szántam így szereplõt mint õt.

Zeynep téma: A pasi nem állat hogy ne tudjon uralkodni magán. Zeynep a szomszédja volt, ismerte az apját nem vele kellett volna szórakozni. De nehogy már Zeynep legyen tisztességtelen, mert rámászott a saját pasijára, akkor már megegyezés alapján jártak. Mellesleg ne felejtsük el, Kuzey is hajtotta egy ideig, a makara megnyitóján õ csókolta meg. Szóval nem teljesen jogos megállapítás, hogy Zeynep mászott rá. Kuzey elõbb magába bolondította utána lepattintotta. Ez semmiképp sem igazságos. Fõleg hogy elvileg a sorozatban Kuzey a tisztességes gyerek. Mégis Güney volt az, aki 4 évig türelmes volt Cemrével....
Bemes 2015 máj. 09. - 19:34:19
(2582/4273)
Na ne, mikor mondja egy férfi egy nõnek, hogy csak szexre kellesz? Mivel rámásztak Kuzeyre, meg akarták fogni õt a szex révén is. Teljesítette a kívánságukat, úgy tûnik jól, mert loholtak utána továbbra is.
Bemes 2015 máj. 09. - 19:25:56
(2581/4273)
Hogy miért vette el Cemrét Baris, errõl már volt szó sokszor. Azért mert itt sokan csúnyának látják Cemrét, azért a férfiaknak még tetszhet. Vénus sem egy szépség, mégis Baris mennyasszonya volt. Talán éppen az tetszett Barisnak, hogy nem egy nyomulós könnyûvérû nõcske. Tetszett neki, elkápráztatta a vagyonával, gondolta jól irányítható lesz, ráadásul szétrobbanthatja a testvére házasságát.
Milyen érdekes, többet van szapulva itt Cemre, mint a manipulatív Zeynep, Banu, Vénus,
Többet van kritizálva Kuzey, mint a bûnözõ Baris, Güney, Ebru.
Ezerszer írtuk, pont azért klasz film, mert minden szereplõnek megvan a saját története, lehet megérteni miért lett olyan, amilyen.
Simayt sajnálhatjuk a családja miatt, de nagyon szemét ember lett belõle. Mindig is számító volt, részvétet csak a családja miatt ereztem iránta. Mint ahogy Kuzeyt is ez a részvét készteti arra, hogy valahogy segítsen talpra állítania ezt a csajt. Persze nem érdemli meg, abba a kézbe mar, amelyik eteti.
Nem bírom megállni, hogy ne reagáljak a Bihter témára. Intelligens? Mert férjhez ment egy apja korabeli jólelkû emberhez? Bele a gazdagságba, jól megalázva a férfit? Mert ha annyira szerelmes, el is válhatott volna még akkor is, ha Behlül nem vállalja fel. Úgy élni valakivel, hogy nem szeretem, csak kihasználom, amikor jól esik akkor szexelgetek mással- mit mondjak, aki ezt elfogadja erkölcsileg, az nem is értheti Cemrét.
maryriddle 2015 máj. 09. - 19:23:37
(2580/4273)
"A helyzet az, hogy Kuzey is és Cemre is azért használják ki a többi partnerüket, mert egymást szeretik."
És ez mentség? Ez nem mentség, hanem szörnyû! Az sem mentség, hogy Kuzey nem áltatta a partnereit. De mondta õ Zeynepnek hogy csak szexre kellesz? Nem mondta. Zeynep se gondolta volna hogy a tisztességes fiú, aki a testvére helyett börtönbe megy, majd kihasználja.

"Akkor miért ne sajnáljuk Kuzeyt, amiért kiskorától kezdve õt tartották a fekete báránynak a tökéletes Güneyjel szemben? "
Azért ne sajnáljuk, mert tényleg fekete bárány volt. Nem kell fényképezõgépeket törögetni, fotósokat verni, bunyózni, és akkor nem lesz fekete bárány. Egyébként milyen fekete bárány? Sami védte valamikor Güneyt Kuzeyel szemben? Akkor Güneyt ne sajnáljuk hogy az apja azért bántotta, mert JÓ volt? Kuzeyt legalább a rossz miatt bántotta, de Güneyt azért mert segített, tanult, dolgozott?
Ez most olyan, hogy szegény Barist mindig bántja az anyja Banuval szemben, Na de miért? Mert embereket öl, pénzt sikkaszt.

"És ha már ott tartunk, hogy Demet mosolyog, mert Kuzey és Cemre csókolóztak az azért van, mert õ tudja, hogy szerelmesek."
Itt nem errõl van szó, hanem hogy mekkora kétszínûek a szereplõk/törökök. Simayt r*bancnak tartják, mert megcsalta a barátjukat, de ha egy barátjuk tesz ilyet, vagyis Cemre csókolózik, az rendben van. Ha nekem egy barátnõm azzal kérkedne hogy csókolózott a szívszerelmével jeggyûrûvel az ujján az utolsó dolog, amit teszek a mosolygás, pedig nem is vagyok török.
Bemes 2015 máj. 09. - 19:12:47
(2579/4273)
Engem meglepett, hogy Szinetár Dóra Cemrérõl így beszélt. Cemre messze nem idealizált alak. Mondhatni egy nagyon is elkényeztetett, széltõl óvott lány, aki apa nélkül , de nagy szeretetben nõtt fel. Naponta hallhatta az anyjától, nehogy úgy járjon mint õ, használja ki a szépségét ( és ne haragudjatok, de a szépség fogalmán vitatkozni szerintem nem érdemes),legyen tartása, stb.
Egyébként én tudok itthon olyan katolikus fiatalokról, akik együtt járnak évek óta, házasságot terveznek és addig meg akarják tartani a szûzességüket.
Tehát van ilyen, szerintem szíve joga mindenkinek eldönteni, és mi nem ítélkezhetünk.
Én azt tapasztaltam, hogy a Simay féle lányok a könnyûvérûek csoportjába tartoznak, sõt még Zeynep is,
Mind a ketten a természetes szükséglettel akarták Kuzeyt megfogni. Kuzey nem volt szemét, ezek a lányok valósággal rámásztak.
Én nõként is ki nem állhatom az ilyen számító nõket, akik a szememben nem sokban különböznek a k..-tól.
Simay másokkal is könnyen megdõlt. Még hogy Kuzey rosszul bánt vele miután elvetette magát terhességet hazudva? Szerintem meg elég nagy buta volt, hogy egy ilyen olcsó, számító nõcskét elvett.
Kuzey nem ígért senkinek semmit, mert még a körülményei zùrösek voltak. Hogy szexelt? Naná, a börtön elõtt is voltak nõi, és utána is egyéjszakások, az említettekkel pedig korrekt volt.
Nehogy már sajnálni kelljen ezeket a számító nõcskéket.
Egyébként a férfiak mindig is tudták, hogy melyik nõ mire való, és úgy bántak/bánnak velük.
zandra 2015 máj. 09. - 19:06:39
(2578/4273)
Még az jutott eszembe a a Baris-Cemre házasságról, hogy azt tudjuk, hogy Baris azt mondja Ebrunak, hogy Güney miatt vette el Cemrét. De valójában hogyan is használta Cemrét Güney ellen? Megvalósult ebbõl valami? Mutogatta õ Güney elõtt a "szerelmüket" vagy mi? Én nem vettem észre ilyesmit. Másrészt, amikor elvette Cemrét, õ éppen haragban volt a családdal, gyakorlatilag hajléktalan volt, hiszen a hajón lakott és nem is volt róla szó, hogy a Sinaner házba költöznek, sõt úgy volt hogy nem. Szóval nem értem, hogy használhatta volna fel Cemrét.

Valaki írta, hogy Cemre támogatta, hogy Baris haragban legyen a családjával. Belegondolva ez nekem is ellenszenves. Nem is akart hozzámenni, de azért arra bátorította, hogy legyen haragban az anyjával? Utána a "nászéjszaka" után azt mondja a válás gondolatára célozva, "miattam ne legyél haragban a családoddal"..
zandra 2015 máj. 09. - 18:48:54
(2577/4273)
kaboca12: Ja és Barist nem azért sajnáltam, mert virágot vett (nem is vette, hanem a vázából szedte ki:)), hanem mert (õ, mondja) azt hitte hogy Cemre belészeret, és rájön, hogy Kuzey - az õ szavaival élve: egy bunkó paraszt, aki nem tudja megadni neki, amit õ. Pfff:D Ebben nekem van valami szánivaló naivitás, és árnyalja az egész karaktert és a házasságot, de megértem, ha másnak nem. Ezt már írtam, hogy nekem gyengém, hogy mindig a férjet sajnálom.

mankos: Én is ugyanezt gondolom Simayról. Még hozzátenném, hogy nagyon-nagyon buta, ha ez mentségnek számít. Cemrét pedig ezért sem tudtam sosem sajnálni, míg a többi szereplõt szinte mind, mert mindenkiben van valami szánnivaló, mindenkinek van valami traumája, ami valamennyire megmagyarázza a tetteiket, Cemre viszont teljesen elkényeztetett, önzõ. az egyetlen gondja a világon Kuzey iránti szerelme, és minden tette, gondolata ekörül is forog. Cemrének kellett volna egy olyan keménykezû apa, mint Sami, akkor nem házasodott volna ilyen meggondolatlanul :)) Ha Simay ilyet csinál mint Cemre Barissal, ha a családján múlik, már nem élne, míg Gülten majdnem hogy megdicséri....
zandra 2015 máj. 09. - 18:12:30
(2576/4273)
"Hát ez az, hogy Baris végig azzal foglalkozott, hogy mit szólnak az emberek."
Ez nem igaz. 1. Õ már másnap elvált volna, Ebru kényszerítette, hogy maradjon. 2. Amikor Cemre Kuzey után ment a reptérre, Baris visszafordult, tehát pont nem érdekelte, hogy mit szólnak.

Egyébként én írtam, hogy milyen érzés lett volna Barisnak, ha Cemre otthagyja. Itt megint csak Cemre szemével néztem: õ nem tudja Baris szándékait, azt hiszi, hogy pusztán szerelembõl veszi el, (tényleg annyira jól játszotta a võlegényt hogy rendesen sajnáltam) és ennek tudatában hagyná ott. Ezt nem tartom tisztességesnek. Fõleg azért, mert Cemre tudja a legjobban mi az a szerelem. Olyan szépen tud beszélni róla, és rendes, jóravaló, tisztességes lány, ezek után nem értem, hogy tehette volna ezt meg egy szerelmes/szerelmesnek hitt emberrel. Aki elõtte a barátja volt, elvileg és jófej is volt vele mindig.
zandra 2015 máj. 09. - 18:00:10
(2575/4273)
Simay nem fogadta el a pénzt Baristól, hanem visszateszi Baris zakójába. Legalábbis szerintem az férfi zakó volt. Az esti menetnél ezért is kéretteti magát egy ideig és utána már nem is ad neki pénzt Baris.

Szerintem amúgy Simay nem az a tipikus ribanc. Azok csak a szexre/pénzre mennek, és szándékosan vadásszák a pasikat. De Simay bár igaz, hogy könnyûvérû, tartás nélküli, de nála inkább azt érzem, hogy õ szeretetre, figyelemre vágyik, ezért fekszik le mindenkivel. Ha rendes házasságban élnek Kuzeyjel, és Kuzey jól bánik vele biztos vagyok benne, hogy nem csalta volna meg. Simay annyira naiv volt, hogy még Baristól és szeretett remélt, azok után, hogy az gyakorlatilag szexuális játékszernek nevezte õt (kerti jelenet.)
10/10
kaboca12 2015 máj. 09. - 17:53:43 10/10
(2574/4273)
Úgy látom, hogy a "sötét oldal" képviselõi (ahogy magatokat tartjátok) nem tudtok Cemre szüzességén túljutni. Az én szememben akkor is ugyanilyen lenne, ha lefeküdt volna akár Güneyjel, akár Barissal. Én nem a szexuális megvonás miatt kedvelem vagy nem kedvelem, hanem más szemszögbõl nézem. Egyszerûen azt nem értem, hogy miért kéne sajnálni Barist? Mert virágot vett? Neki is céljai voltak a házassággal (sõt) és nem az, hogy Cemrét boldoggá tegye. Legalább is az elsõdleges cél nem az volt. Cemre dacból házasodott, amit igen én is, mint Cemre "rajongó -de inkább védõ-" hülyeségnek és szánalmasnak látok, Baris viszont számításból. Cemre már az oltárnál bánta, Baris meg csak akkor, mikor a férfiúi büszkesége csorbult.
Valaki írta (ne haragudjatok, hogy pontosan nem tudom ki), hogy szegény Baris hogy érezte volna magát, ha Cemre ott hagyja az oltárnál. Hát biztos vagyok benne, hogy akkor lett volna Cemre a legtisztességesebb. Különben meg Baris elõtt is ott volt a lehetõség, hogy felálljon és megszégyenítse Cemrét, hiszen a nõ, akit készült feleségül venni, az aláírásnál szemmel rátapadva az ajtóra hezitált. Gazdag, tanult, mûvelt Barisnak egybõl le kellett volna jönnie, hogy valami gáz van. Azt is írtátok, hogy milyen megalázó lett volna ez Barisnak, mit szóltak volna az emberek? Hát ez az, hogy Baris végig azzal foglalkozott, hogy mit szólnak az emberek. Én pont leszarnám, hogy mit szól más, ha a magánéletemrõl van szó.