zandra 2015 máj. 09. - 17:39:21
(2573/4273)
Nekem ami a pofátlanságok pofátlansága volt a forgatókönyvírók részérõl, nem is az, hogy nem ismerték nagyon el Cemre hibáját a házassággal kapcsolatban és nem büntették meg érte, és még a szüzességét is meghagyták, hanem az, hogy még ezt is az õ javára fordították, értitek, hogy KUZEYÉRT él egy másik férfival. Tehát még ebbõl is õ jött ki hõszerelmesnek a végén. Ez tényleg ironikus. Mert azt a verziót is megcsinálhatták volna, hogy mondjuk Baris megkéri hogy a botrány elkerülése végett maradjon vele egy ideig, vagy ilyesmi, és Cemre megsajnálja, ami még szimpatikus bûnbánat is lett volna a részérõl, de nem. Még ezzel is ilyen erkölcsi magaslatra kellett emelni. Õ mindent Kuzeyért tesz. De úgy tesz mindent Kuzeyért, hogy közben semmi kár nem éri. Mert azért akkora áldozatot tényleg nem hozott azzal, hogy együtt élt Barissal luxuskörülmények között. Ha lefekszik Barissal Kuzeyért, abban is van irónia, de akkor legalább egyrészt megbüntette a forgatókönyv Cemrét, de úgy, hogy közben magasra is emeli, mert áldozatot hozott. És egyben Barist is annyira lealjasítsa, hogy nem sajnálom meg, amint bánatosan virággal a kezében áll Cemre ajtója elõtt, aki Kuzeyjel skypol... (A 300-ban Leonidasz király felesége, Gorgó királyné is lefekszik a gonosz Theronnal, hogy seregeket küldjön a férje segítségére, és még sem lesz erkölcstelen a nézõ szemében. Tényleg, egy mitológiai hõsnõ egy királynõ testét nem védik úgy, mint a 21. századi Cemréért a forgatóköynvírók...)
10/10
kaboca12 2015 máj. 09. - 17:36:49 10/10
(2572/4273)
Én is ezt akartam írni! :)
10/10
kaboca12 2015 máj. 09. - 17:14:06 10/10
(2571/4273)
Azt még lehagytam, hogy én nem tartom egyáltalán egyiket sem kurvának vagy ribancnak. Egészen más jelzõk fordultak meg a fejemben. Sajnálat, szánalom, utálat, únszimpátia. Szerintem más szemmel nézzük. Én inkább úgy közelítem meg, hogy Cemre pozitív, Simay és Zeynep pedig negatív karakterek. Igazából mindenkiben találunk negatívumot, még Cemrében is, de azért jóval kevesebbet, mint a másik két lánynál. Cemre soha nem volt gyûlölködõ, míg a másik kettõ igen.
10/10
kaboca12 2015 máj. 09. - 17:05:15 10/10
(2570/4273)
A helyzet az, hogy Kuzey is és Cemre is azért használják ki a többi partnerüket, mert egymást szeretik. Cemre bûne annyi, hogy ezt Barisnak a házasság után adja tudtára. Kuzey egyik csajt sem áltatta. Én mint nõ, Simay, Zeynep, mint nõk, éreznem/érezniük, tudnom/tudniuk kell, hogy csak szexre kellek/kellenek. Simayra nálam nincs mentség. Cemrét az anyja erkölcsrendõrként neveli. Cemre nem is fekszik le senkivel, nagyon túlzóan még a férjével sem. Mondhatni szem elõtt tartja az anyja nevelési elveit. Simay családjáról kiderül, hogy õk aztán hagyománytisztelõk erre Simay mit csinál? Még a kórházban is szexel azzal a sráccal, akirõl megtudta, hogy egy másik lányt szeret. Házasság elõtt szexel. EZÉRT tagadja ki a család. Közvetve Kuzey miatt, de magának köszönheti. Sajnáljuk Simayt mert idegbeteg apja van, aki lövöldözik? Akkor miért ne sajnáljuk Kuzeyt, amiért kiskorától kezdve õt tartották a fekete báránynak a tökéletes Güneyjel szemben? Na ez is a kettõs mérce. Simayjal mindenki normális volt addig a pontig, amíg át nem verte Kuzeyt. És ha már ott tartunk, hogy Demet mosolyog, mert Kuzey és Cemre csókolóztak az azért van, mert õ tudja, hogy szerelmesek. Arról nem beszélve, hogy Ali utolsó szavai, hogy mondja meg Cemrének, hogy szereti. Ne tévesszük szem elõl, hogy Cemrével azért mások, mert õk gyerekkori barátok is, sokszor mondtuk már, hogy szinte testvérek. Azért látják Cemrét más szemmel. Óvják, védik mint a kishúgukat.
Zeynep pedig azért nem szimpatikus, mert aljas. Lásd az esküvõ helyszínét illetõen (is).
maryriddle 2015 máj. 09. - 16:43:05
(2569/4273)
De nem arról van szó, hogy Simay megérdemelte-e a ezt a bánásmódot, hanem a kettõsmércérõl. Nézzük már a tényeket.
Kuzey egy guminõként bánt Simayal aki szerelmes volt belé. Simay teherbe esik. Simay nem szól az abortuszról, elveteti magát. Csúnya dolog. A házban Handan gonoszkodik vele, Kuzey rosszul bánik vele. Oké, Kuzey részérõl jogos. Kuzey Zeyneppel csókolózik a makara megnyitóján. Reakció: semmi.
Simay megunja az otthoni bánásmódot, találkozgatni kezd ezzel a Sumerrel. A nézõk és a forgatókönyvírók, szereplõk szerint: A BÜDÖS K*RVÁJA!. Ali: Ezt is megtetted Kuzeyjel? Kuzey: Takarodj a háztól. Egy kis hajtépés is volt. Sumert agyonveri pedig nem tudott semmirõl. Szóval sajnáljuk a szegény becsapott Kuzeyt és szidjuk Simayt, a rib*ncot.
Na, most nézzük Cemrét. Oké monduk hogy nem vetette el magát, Baris is akarta a ilyen olyan okból. De a lényeg hogy Cemre felhívta és azt mondta akarja ezt a házasságot, méghozzá azért mert Barist akarja. Megtörténik a kamuházasság. Nézõi reakció: Szegénykis Cemre összezavaradott, gonosz Baris. Baris megkéri hogy pár hónapig csituljon és cserébe nem jelenti fel Kuzeyt. A többi szereplõ nem tudja hogy kammuházasság még az anyja is csak akkor jön rá, amikor Baris részegen rámegy Cemrére. Cemre az egész házasság alatt Kuzey után furkos a férj fenyegetése ellenére pofátlankodik. Gülten is támogatja a lánya szökését. A szereplõk reakciója: jajj, hát milyen aranyos szerelmes pár. Cemre férjezett asszonyként Kuzeyel csókolózik. Büszkén meséli Demetnek. Demet reakciója: :-))))) Baris reakciója (a skype jelenet után): feljelenti Kuzeyt. Nem agyonveri mint Sumert Kuzey, hanem feljelenti, teljesíti az állampolgári kötelességét, ha úgy vesszük. Ki a szemét? Hát persze hogy Baris. Õ nem szegény férj, Cemre nem büdös k*rva. Csak Kuzey a szegény férj, aki Zeyneppel csókolózik a házasság alatt, és csak Simay a k*rva aki Sumer karjaiba menekül.
Tehát: aki Kuzeyel teszi ezt meg az egy k*rva, aki Barissal az nem. Ez az a kettõs mérce, ami minket, a sötét oldal képviselõit zavar.

Simayt kitagadta a családja, Kuzey elüldözte, nem maradt senkije, semmije. Nem tudta hogy a lakás Ferhaté, azért fogadta el. Inenntõl kezdve sodródott az árral, ha Ferhattal ellenkezett volna, meghal. Hogy a hülye lány élvezte a vagyont már más kérdés, de meg volt a büntetése.

Banu egyetlen bûne, hogy ráhajtott Güneyre. Ez erkölcstelen, igen. De ne felejtsük el, hogy Cemre lehet hogy nem nyomult annyira mint Banu Güneyre, de szerelmet vallot Kuzeynek aki Zeyneppel járt közben. Súlyosbító tényezõ, hogy neki ráadásul Zeynep a barátõje is.

És itt jön a kettõsmérce, ami a forgatókönyvírókat jellemzi.
Nõt még úgy nem tettek tönkre sorozatban mint Simayt. Pedig sokkal több bûnt nem követett el azért mint Cemre. Banu elvetélt, megcsalták, meghalt. Pedig õ sem követett el több bûnt mint Cemre. Baris is megkapta a büntetését, õ meg is érdmeete az igaz.
De Cemre? Nem hogy nem büntették meg, a hibáért, de olyan happy endet kapott hogy csurgott a képernyõrõl szirup.

Ez a problémánk. Nem Simayt, Banut vagy Barist védjük. Hanem a kettõsmércét nem érezzük korrektnek a szereplõk és tetteik megítélésében.
10/10
kaboca12 2015 máj. 09. - 15:47:46 10/10
(2568/4273)
Simay teljesen megérdemelte azt, ahogy Kuzey bánt vele!! Hazugsággal akarta maga mellett tartani, mit várt? Ha már nagyon a valósághoz hasonlítjuk akkor egyik férfi sem ugrálná körül örömében. Mindennek ellenére Kuzey segíteni akart rajta, szerelmet és kedvességet nem ígért neki. Az túlzás, hogy sodródott az árral. Tudatosan sodródott vele. Nálam annyi a mentsége, hogy (talán) tényleg szerette Kuzeyt. Ja, és ha már Cemrénél felhoztad, hogy luxusban élt Baris mellett, Simay is Ferhat mellett, amit ugyanúgy élvezett.
Banut se sajnáljuk már annyira! Hiszen õ vetett szemet Cemre pasijára, aki 4 éve kapcsolatban volt. Ilyen alapon Cemre és Güney is szexelhettek volna már, amit egy kívülálló nem tudhat. Õ még is kijelentette többször Vénusznak, hogy amit akar megszerzi. Tehát rohadtul nem érdekelték Cemre érzései. Joggal volt Cemre féltékeny! A valóságban (amihez mindig hasonlítjátok) ha a pasimon állandóan ott csüng egy Banu féle csaj, én is féltékeny lettem volna. Arról nem beszélve, hogy Banu szó szerint mászott rá Güneyre. Amikor Cemre beakart kõvel törni az ablakot, akkor Banu Güney képétõl 5 centire tátott szájjal csurgatta a nyálát, ráadásul mások elõtt. Na nekem ez a viselkedés feküdte meg a gyomrom.
Én nem hinném, hogy a sorozat illetve Cemre karaktere a szüzességérõl szól. A való életben (megint csak) is a felkínálkozó lányok csak szexre kellettek/kellenek a fiúk nagy többségének. És mire eljön a párválasztás ideje, akkor a visszafogottabb lányt választják. És attól mert szûz vagyok még tetszik, (legalább is nekem annak idején tetszett) hogy illegethettem magam a fiúk elõtt és élvezem, ha nõnek tekintenek. Én nem mondom, hogy Cemre tökéletes, véletlenül sem az. De ez a túlzott bántás, szigor vele szemben azért nem fair.
Barissal nem tudta magát elvetetni, mert Baris is ugyanúgy akarta a házasságot. Amint már mondtam, szerintem Baris szerette Cemrét, de ettõl függetlenül õ sem volt vele szemben tisztességes. Soha nem védte meg mások elõtt sõt, inkább kibeszélte a háta mögött. Ha olyan nagyon tökös legény volt, akkor miért nem vállalta fel már az elején, hogy neki igen is tetszik Cemre? Neki is céljai voltak a házassággal legfõképpen az, hogy az anyját (akivel elõtte veszett össze) bosszantsa, hogy egy titkárnõcskét vesz el. És persze Güney bosszantása is cél volt. Az már csak hab a tortán, hogy így azt hitte, hogy Cemre is az övé lesz.
malvinkicska 2015 máj. 09. - 15:46:04
(2567/4273)
Igazad van én, is többet vártam, de az a bizonyos egymásra hangolódás jelét sem mutatta, sem Sura de Seyit sem.
Marianna Turi 2015 máj. 09. - 15:37:21
(2566/4273)
Köszönöm! :)
maryriddle 2015 máj. 09. - 15:09:14
(2565/4273)
Még a puskis hasonlatra, hogy mennyire igaz. Simay kamuházasságban még a csókig se jutott el Sumer Tezkannal (csak amikor már elüldözték) a család kitagadja, a nézõk háborognak hogy mekkora k*rva. Hozzátenném: Simay úgy élt abban a házban hogy Handan egész nap kötözködött vele, Kuzey undorral nézett rá, érthetõ a menekülsége. Cemre viszont mennyi mindent csinál a házasság alatt, miközben egy luxusvillában él, és ki van nyalva a segge is, oda megy ahová akar szinte és tudja, csak pár hónapot kell kibírnia Baris mellet. Közben az amúgy erkölcsrendõr anyja még szinte támogatja is hogy szökjön el Kuzeyel Berlinbe, ráadásul a férje híres ember, mekkora szégyenbe hozta volna magát és meg a férjét is és az egész Sinaner családot? De soha senkinek nem jutott eszébe hogy hékás, ez a Cemre házas asszony. Demet is, Seref is, még az öreg erkölcsös Sami is támogatja, bátorítja õket. Miközben Simayt ugyanennyiért tényleg szinte máglyán égették el. Oké mi tudjuk hogy hogy vannak Barissal de a többiek honnan tudják hogy Cemre nem feküdt már le hatvanhatszor a férjével hiszen ez lenne a normális, nem? Ez nem zavarja az erkölcsös külvárosiakat? Hüsszein azon volt kiakadva hogy egyszer Zeynep elment a fiúkkal a kocsmába. De az belefér amit Cemre csinál?
Marianna Turi 2015 máj. 09. - 14:55:53
(2564/4273)
A mûbaleset (szerintem) a sorozat legjobb része. És majdnem a legirónikusabb (a saz ha jól írom megelõzi).
Itt döbben igazán rá Kuzey hogy mennyire naív volt Güneyel kapcsolatban.
Marianna Turi 2015 máj. 09. - 14:52:13
(2563/4273)
Megint volt mit olvasni és megint nevettem. (Nem tudom kinek volt a pukisos hasonlata, nagyon igaz az biztos)
Banu meghal a végén? Na ezt nem tudtam, sejtettem hogy lesz vele valami de hogy így kitolnak vele azt nem gondoltam. Tegnap elszaladt velem a ló és 53-61. megnéztem a részeket. Én eddig védtem az 1 évadot de tényleg jobb a második. Sosem tagadtam hogy nem csípem annyira Cemrét de amit itt leírtatok nagyon igaz. Ilyen erkölcsös nõk ne mondják erkölcsösnek magukat... Nekem a Gümüs nem jött be, nem tudott megfogni. A Kurt-öt nem láttam várok egy tv-s premierre. A Tiltott szerelem még mindig nem tiszta, max a felét ha láttam. Valaki írja már meg nekem hogy Nihal és Behlül hogy jött össze. Mármint õk rokonok... valami kiderült idõközbe vagy csak tojtak a rokoni szálra?
maryriddle 2015 máj. 09. - 14:51:01
(2562/4273)
Megint csak egyetérteni tudok. A Tiltott szerelemnél bátrak voltak a forgatókönyvírók és milyen jól tették! Na igen Nihal egy ártatlan kislány volt tényleg. Egy ideggyenge, 18 éves, megrontott lány az esküvõje napján szembesül vele hogy élete szerelme a mostohaanyjával csalta és az apját is. Gyakorlatilag tönkre tették az életét, de legalább jó pár évre. Õ nem csapott be pasikat mint a mi kis szûz múzsánk, mégis milyen sorsot kapott? Cemrének annyi büntetése volt egész életében hogy Kuzey ellenállt neki egy ideig illetve, hogy Baris luxusvillájában kellett élnie egy ideig (szex és verés nélkül Kuzey iránytûs láncában, szerelmes twitterkírásokkal és Kuzey csókokkal tarkítva) meg egy kis börtön. Mégis olyan szinten szenvedett végig a sorozatban hogy az ifjú Werther hozzáképest vígjáték.
És ennyi bûn után szûzen mehet férjhez, dõzsöl, boldog, Kuzey a férje nagymenõ üzletember.

Nem értem mi olyan különleges Cemrében a forgatókönyvíróknak. Legalább írtak volna meg rendesek a karaktert.
Mije van neki hogy egyszerre három (nem is akármilyen) pasi szerelmes belé? Még azt se lehet mondani hogy egy világszépe mert az intelligens, szép,Bihterre még azt mondom oké. De azon kívül hogy szûz (nagy büszkeség) mivel rendelkezik van amiért piedesztálra kell emelni? Úgy elbeszélgetnék a forgatókönyvírókkal.

Na igen, és miért lett nagymenõ üzletember Kuzey? Baris és Can közremûködésével. Ez mekkora irónia! A makarával kapcsolatban azt mindenki elfelejti hogy Güneyé volt az ötlet és Banu pénze is benne volt.
Énis szemétnek tartom ezért Güneyt, de nézzük már a tényeket. Egy nagy cég felvásárolta a makarát, ez az üzlet. Nem kellett volna eladniuk csak Kuzey miatt hogy nehogy munkanélküli legyen? Irodai munkát nem adhattak neki. Nekem az a bajom ezzel hogy ezt is úgy állítják be mintha Güney rosszindulatból túrta volna ki Kuzeyt pedig szimplán üzleti okokból. Késõbb rosszindulatú volt de akkor még nem. És igazából innen kezdõdött a két testvér igazi rivalizálása. Utána csinálta meg Kuzey azt a mûbalesetet hogy tesztelje Güneyt.
burak 2015 máj. 09. - 14:45:33
(2561/4273)
A Gümüs is a Kurt is megbukott, hatalmas az ország, nagy népességgel, rengeteg jó színész van, és igenis Kivanchoz ezekben egyik nõ sem passzolt, nem tudott velük úgy játszani.
burak 2015 máj. 09. - 14:35:17
(2560/4273)
Eleve megnézem azt a színésznõt, akit szerepeltetek, hogy néz ki a képernyõn, amikor sír,mint egy majom. Mikor mosolyog és nõies Cemre, ezalatt a l5o órányi a felvétel alatt, azt írja meg már nekem valaki.

A yuotubon van egy videó, mikor van a Kuzey premier és egy hajóba szállnak be a szereplõk, mutatják Kivancot, ahogy az anyukáját kikiséri, és jön ez a Cemre színésznõ, érdemes megnézni, mint a sorozatban puposan, sunyin, egy mosoly nélkül, fapofával beszáll a hajóba és egy szót sem szól a riporterhez, pedig náluk mindig válaszolnak a kérdésekre, lásd. Kivancot, néha õ is kiakad, de válaszol.
burak 2015 máj. 09. - 14:25:30
(2559/4273)
Cannal mire gondolsz, én pl. magyarul a történetet a 6o.részig tudom. Majd a végét megint jól kitárgyalhatjuk, mert ott is annyi hülyeség van.

Szerintem Cemrére már szót sem érdemes pazarolni.
maryriddle 2015 máj. 09. - 14:22:30
(2558/4273)
Tíz perce nevetek a hasonlatodon :-DDD Teljesen igazad van.
Igen a két munkát se a tehetsége esze miatt szerezte meg, még se zavarta a nagy erkölcsös lányt. Barist végig akkor használta ha valamelyik pasijával haragban volt. Elõször a munka miatt mert összeveszett Güneyel. Aztán mikor Alinál hamburgereztek, és Kuzey és Zeynep akkoriban kezdtek el járni, Baris munakügyben hívta, õ meg rejtélyes arccal kiment telefonálni mintha Baris malacságokat surrogott volna neki és õ meg kimegy telefonszexelni :-)) Aztán amikor a hajóztak, az anyjának azt mondta hogy társasággal mentek, Alinak viszont direkt kihangsúlyozta hogy bizony kettecskén vannak hogy elmondja Kuzeynek. Utána twitterre is kiírta, tudva hogy Kuzey olvassa, hogy már nem boldogtalan, rátalált a szerelem vagy ilyesmit. Aztán amikor Canhoz mentek direkt odavitte a randipartner Barist mutogatni az udvarra Zeynep pasijának, Kuzeynek aki jól össze is verte, Cemrének meg nõtt a kis egója mert õérte verekszenek. Az esküvõt meg tudjuk...
Nekem az a fájdalmam hogy Baris ezek után nem verte agyon vagy erõszakolta meg legalább egyszer pedig az õ karakteréhez az illett volna.

De Baris legalább nem volt Kuzey testvére. De Güneyel is ezt csinálta. A csókot már beszéltük hogy azért smárolta le elõször hogy Kuzey lássa, de ott még mentség hogy kis csitri. De itt már egy házasságra készülõ nõ, komoly kapcsolatban, võlegénnyel.
Nézzétek meg az arcát a mellékelt képen, ahogy kijön abban a fürdõköpenyben hogy a sógorát féltékennyé tegye. Ez erkölcs?

Még valami! A sorozat vége felé bevallja Güneynek hogy nem szerette sose csak kellett neki valaki aki kiemeli a porból! És mindezt olyan természetességgel mondja hogy ott már én is a vérét kívántam volna.
Milyen csaj beszél az exének arról hogy vele csak haszonból volt a testvérébe viszont mérhetetlenül szerelmes? Ez erkölcs?
burak 2015 máj. 09. - 14:12:15
(2557/4273)
Nekem szent meggyõzõdésem, hogy ez a történet az arab világnak szól, amit már többször írtam, hogy eladható így. Mert tényleg egy 8 éves is megnézheti, mert az többet tud már mint ami ebben a sorozatban van.

Az biztos,hogy a törökök,nem az európaiaknak készülnek, hanem az arabok,és az orosz a legjobb piacuk.

Azt hiszem nekünk kell majd egy nagy elismerés, ha a végére jutunk ennek a sorozatnak.
napraforgó 2015 máj. 09. - 13:36:51
(2556/4273)
Ez a sorozat sok család életébõl vett példákból áll össze. Persze egy átlagos családban fele ennyi történés sincs, de egy sorozatot úgy tudnak izgalmassá tenni, ha mindig történik valami, ha pörög a cselekmény.
Az, hogy egyik, vagy másik szülõ, netán mindkettõ kívételezik az egyik gyerekével sajnos elég általános. Van ahol az idõsebb a libling, az okos, a nagyszerû és van, hol a legkisebbet tutujgatják. Én is ismerek olyan családot, ahol a kisebbiket preferálták a nagyobbik kárára. A kisebbikbõl egy tehetetlen mulya ember lett, aki még most, felnõtt korában is igényli a támogatást, egyszerúen képtelen ellátni magát normálisan. Ráadásul még irígy is a testvérére, sõt nem ritkán rosszindulatú is. A szülõket a nagyobbik támogatja, sõt még a kisebb testvérét is, habár az kicsit sem hálás ezért.
Szóval borzasztó, ha egy szülõ különbséget tesz a gyerekei között.
maryriddle 2015 máj. 09. - 13:28:14
(2555/4273)
javítás: élesben megcsalnia Kuzeyt helyett: élesben megcsalnia Barist Kuzeyel*
maryriddle 2015 máj. 09. - 13:25:50
(2554/4273)
Teljesen igazad van. A Tiltott szerelemben a csaj Cemrénél is rosszabb volt de arra azt mondom hogy húsvér nõ, hibákkal, szánnivaló. De Cemre? Így gondolkodtak a forgatókönyvírók: kicsit hibázzon is, de azért még se nehogy veszítsen a fedhetetlenségébõl. Olyan ártatlanka hogy nem fekszik le Güneyel az esküvõ elõtt, de ahhoz elég dörzsölt, rafinált pofátlan hogy hülyére vegye Barist? Kihasználja Barist de a szüzességét még mindig nem veszti el mert ugye meg kell õrizni Kuzeynek nehogy ne legyen feddhetetlen a fõhösnõ. Baris is úgy bánik vele mint a hímes tojással. Egy ilyen pasi aki megmásítja a halott apja végrendeletét, gyilkolni, rabolni képes nem szent neki se az anyja, testvére, barátja majd tûri hogy egy ilyen kis titkárnõcske csaj megalázza? Egy ilyen pasi mint Baris megerõszakolná, ütné-verné, csak ugye nem fért volna bele a forgatókönyvbe nehogy megsértsük a múzsát! Röhej még a láncot is vissza akarta adni Cemrének amit Kuzey adott neki. A forgatókönyvírók még azt a láncot se áldozták fel nehogy sérüljön Cemre.

Kétszínû ez a forgatókönyvíró. Mert ha egy csaj úgy kihasználja a pasikat mint Cemre Güneyt és Barist az nem olyan ártatlan mint Cemre.
Le kellett volna feküdnie mindhárom pasival, élesben megcsalnia Kuzeyt és elhiszem hogy igazi valódi karakter, emberi hibákkal de így ahogy te is mondtad egy feddhetetlen múzsa!

Még a fõhõs Kuzey sem ilyen mert õ legalább kihasználta Zeynepet, Simayt. De észrevetted hogy utoljára Zeyneppel feküdt le? Õt is õrizgették Cemrének a második évadban. Na persze majd egy ilyen pasi mint Kuzey nem csajozik hanem Cemrére vár miközben az férjhez ment?

Én szeretem a sorozatot de Cemre nagyon irreális, tényleg, mint egy múzsa!

Simayt viszont agyonalázták, pedig gyakorlatilag annyi volt az alapbûne hogy szexelt és hagyta hogy magával sodorják a körülmények.
Banunak mi bûne volt, tényleg? Õ nem csapott be senkit nem csalt meg semmit.