8/10
Érsekvári 2015 máj. 17. - 17:21:13 8/10
(2753/4273)
Kedves BMariska !
Írtam a napokban privátba Neked nem sürgetlek , ha tudsz úgyis jelentkezel .
A többiekkel együtt várunk türelmesen , hogy vissza gyere közénk .
Kívánok minden jót :)
malvinkicska 2015 máj. 17. - 16:26:57
(2752/4273)
A cégért nem tett annyit Baris, mint Güney, és õ csalással jutott a Banu jogos apai örökségéhez, egy számító piszok haszonlesõ alak, most miért titokban csinálják a dolgokat ha érzik nem bûnösek, az anyucival együtt, akkor miért nem mondják el azoknak akiknek igenis sok köze van hozzá, most már még ott van Burak is , õ képes lenne ölni is a cél érdekében. A Cemre dolog egy másik tetszett neki mindig és meg akarta szerezni magának, mint valami tárgyat, csak az nem állt kötélnek.
10/10
lizbell 2015 máj. 17. - 15:34:45 10/10
(2751/4273)
viszont :)
9/10
gabus53 2015 máj. 17. - 15:25:24 9/10
(2750/4273)
Kellemes délutánt mindenkinek!
Bemes 2015 máj. 17. - 14:31:47
(2749/4273)
Akkor jobbulást kívánok Mariskánknak, talán olvasgatja amit írunk!
10/10
lizbell 2015 máj. 17. - 14:16:19 10/10
(2748/4273)
Reméljük majd jön, nics jól, írta a másikban még csütörtökön!
Bemes 2015 máj. 17. - 14:08:29
(2747/4273)
Azaz: BMariska 52.
Bemes 2015 máj. 17. - 13:53:29
(2746/4273)
BBariska! Hol vagy? Minden Ok?
maryriddle 2015 máj. 17. - 12:54:28
(2745/4273)
Ne haragudj nem akarok kötekedni de ennyi igazságtalanságot már megint.

De azt nem mondod miért irányította át a hívást? Mert a felesége el akart szökni egy másik pasival!!! Hagynia kellett volna hogy országos balekot csináljon belõle? Megjegyzem: Hagyta volna- hiszen visszafordult a reptérrõl csak Kuzeynek nem kellett Cemre!
Én is felfigyeltem Baris mondatára: "ÍGÉRETET TETTÉL NEKEM, de megint hátam mögött játszol. Annak ellenére hogy tudod mi fog történni." Cemre Kuzey börtönbekerülését kockáztatja a nyomozgatásaival ez nem zavar senkit? Kuzey meg akarta ölni Ferhatot a rendõrségnek most töknyolc hogy milyen ember volt akkor is gyilkossági kísérlet történt Barisnak állampolgári kötelessége lenne ezt jelenteni.

"simán beáldozta volna a lány életét Ferhát kapcsán" Tán meg kellett volna halnia Cemre miatt aki a nászéjszakán bebizonyítota mennyire szereti õt? Mivelhogy fegyvert tartott a fejéhez és nincs kétségem felõle hogy Ferhat szemrebbnés nélkül lepuffantja ha nem teljesíti a kérését.

Most is Baris megpróbált normálisan viszonyulni hozzá annak ellenére hogy Cemre miket írt ki twittere, megint Cemre volt az aki szétvágta az egyetértést. Mi köze van neki a cég ügyeihez? Kuzey gyilkolni akart az nem baj, de Barisék kerüljenek börtönbe mert meg akarják menteni a céget? Az a bizonyos kettõsmérce... És Baris ne akadjon ki hanem simogassa meg a fejét hogy jól van Cemrécském nem baj hogy milliárdokról van szó hadd vesszen a cég hadd menjünk mind börtönbe? Nevetséges.
malvinkicska 2015 máj. 17. - 12:35:31
(2744/4273)
Nem volt õ sosem egy kezes bárány Venuszal is , hogy beszélt néha, abban másokat átvágni nagyon otthon van, Banu vajon ,hogy fog reagálni a csõdre, a cégnél, mikor aláhamisította az apja nevét, még arról nem sok szó eset, pedig Güney tudja.
8/10
Érsekvári 2015 máj. 17. - 11:23:43 8/10
(2743/4273)
Kedves Bemes és Malvin !
Teljesen azonos állásponton vagyunk Barist illetõen egyre durvább , kifordul önmagából .
Nem véletlen ideges a pasi van veszteni valójuk anyucival együtt , lenyúlták a céget .
Most mentené a lehetetlent ezért mindenre képes lesz. Gondolom lesznek még durvább dolgok is.
Kuzey remélem nem adja fel és elintézik ( Sereffel , Burakkal ) majd ezt a nagy arcú majom Barist .
Teljesen jó részek , alig várom a következõt :)
malvinkicska 2015 máj. 17. - 08:45:33
(2742/4273)
Kedves BMariska52 régen nem szóltál hozzá nem talán beteg vagy , netán besokaltál, biztosan nézed.
Bemes 2015 máj. 17. - 07:21:53
(2741/4273)
Én most figyeltem fel Cemre mondatára, hogy MEGINT átirányíthatod a telefonhívásaimat a tiédre...Mindig is zsarolta, fogságban tartotta Baris . Azon kívul, hogy simán beáldozta volna a lány életét Ferhát kapcsán , mert gyakorlatilag õ csalta oda Cemrét az erdõbe, még van képe ehhez.
Baris a legnegatívabb figura, mert az elejétõl gonosz. Egy béna Ferhát.
malvinkicska 2015 máj. 17. - 07:06:23
(2740/4273)
Baris szinte bevadult, mikor látta Cemre, rá fog jönni a piszkos dolgaikra a cégnél, mert kiürítették, és ezzel sok embernek fognak ártani, de Cemre még sem merte elmondani, az igazat, Kuzeynek, mert félti Baris bosszújától. A nagy színlelt szerelembõl majdnem, verekedés lett. Banu még az országot is elhagyná, de Güney ragaszkodik az eddig, megszerzett jogokhoz, mivel õ sem tud a nagy gondokról, elég izgalmasan alakulnak, az események, mikor terítékre, kerül mit csináltak vajon , hogy fogják tálalni, az érdekeltek felé. Barisból kinézem, betart majd Kuzeynak, az a cél érdekében mindenre képes.
8/10
Érsekvári 2015 máj. 17. - 00:26:36 8/10 Előzmény malvinkicska
(2739/4273)
Folytatódik az izgalom .
Baris begõzöl elég durva Cemrével.
Kuzey elmondja amit tud, persze Baris úgy tesz mintha lazán venné , közben egyre jobban kidüllednek a szemei :D
Azért csak hatott , mert késõbb anyját hívja .
Zsaroló szemét Cemrét lelki terrorba tartja , aki végül vissza adja a dokumentumos papírokat .
Banu elülteti a bogarat Güneynél a céggel kapcsolatos célzó megjegyzésével .
Zeynep újabb aljas húzása :((
9/10
gabus53 2015 máj. 16. - 23:03:11 9/10
(2738/4273)
Igen, de a spoiler szó használatának nem sok értelme van, mert ha többféle dolgot is leírsz egy hozzászólásban, nem írhatod azt, ja majd a második mondatot a Karadayi fórumon olvassátok, mert oda való.
Egyébként, ha észrevettétek, már egy ideje kitörölték bal oldalt a fórumszabályzatból is, az adminok sem látják értelmét, hogy használják a fórumozók.
Szép estét.
9/10
gabus53 2015 máj. 16. - 22:54:09 9/10
(2737/4273)
Kedves mankos!

Az elõzõ hozzászólásodra még nem reagáltam, de most itt az alkalom, hogy mindkettõre megtegyem, ha megharagszol, ha nem.

Egyszerûen nem értem, ha valaki ennyire UTÁLJA ezt a sorozatot és Kivancot, mint te, akkor minek osztod meg velünk a gondolataid. Mindenkinek van pozitív és negatív véleménye, de te mindenkit felülmúlsz. És azért is érthetetlen számomra, mert közben egy másik oldalon már elõre nézed és ezt még közzé is teszed ezen a fórumon.

Mi bajod van a reklámozással? Mondj nekem olyan mûsort amit nem reklámoznak. Nem tetszik? Akkor nem kell nézni a TV-t, de talán az lenne a legegyszerûbb, ha kihúznád a dugót a falból és akkor nem lenne ennyire rossz véleményed a mûsorról.

És hidd el én sem szeretném, ha tovább szenvednél ezzel a sorozattal.

Az utolsó mondatod pedig mindent elmond rólad, az egyéniségedrõl, tudod ez olyan, mint egy névjegy.

Remélem nem haragszol, további szép estét.
9/10
gabus53 2015 máj. 16. - 22:35:53 9/10
(2736/4273)
Igen, rosszul írtam, de csak most van lehetõségem reagálni, privát üzenetet akartam írni, nem "válasz"-t. :-)
maryriddle 2015 máj. 16. - 21:51:17
(2735/4273)
Végre valaki aki lát egy kis sötétséget Canban. Szerintem gyáva alak, pedig elég nagydarab gyerek (hány cm lehet?) nem tudom mitõl fél annyira Baristól. Nekem se tetszik ahogy a háttérben sunnyog pl. ez a SNCG dolog... Asszem õ volt az egyetlen pasi a sorozatban aki soha sem emelte fel a hangját, pedig én bírom a kiabálósokat a törökök olyan profi szinten mívelik a vitatkozást.
Ez még sose jutott eszembe hogy Banu miatt nem bírja Güneyt de lehet benne valami. Na hogy Cemre hogy lehetett pincérnõbõl-modellbõl asszisztens egy milliárdokat forgató cégnél nekem ez egy örök rejtély, mihez asszisztált az itt a kérdés.... :-D
Még egy dolog jutott eszembe nem csak Canról:
Amikor a 45. bölümben a tetõn Kuzey elveri Güneyt akkor ugyebár leleplezõdik mindenki elõtt (Can, Banu, Ebru) hogy van valami Kuzey és Cemre között. Na most ha Can Baris barátja akkor miért nem szólt neki errõl? Sõt a húga és az anyja és Güney se amikor annyira meg akarták akadályozni az esküvõt? Ezt hogy felejtette el mindenki?

Én se emlékszek Venusra hogy mi lett vele annyira "jelentékeny" a szerepe. De ugye pasi nélkül maradt?

Igen Burak csak késõbb tudta meg, miután visszatért akkor kezdett el nyomozni.
Szerintem azért Burak is akarta azt a vagyont büszkeség ide oda, ha kiderülne hogy van egy milliárdos apám aki mellett cselédgyerekként nõttem fel, a mostohafiút meg akit uraznia kellett, a lánya pedig felgyújtott lehet hogy nekem is felcsillan a szemem a vagyonra.

Múltkori kis Barisos forgatókönyvhöz még egy perverz szelet:
Kis Kuzey (Zeynep fia) amikor Iszambulba megy még nem tudja hogy a nagymenõ üzletember Kuzey az apja, és az egyetemen megismerkedik Kis Cemrével és egymásba szeretnek. Nem is kell mondanom, amikor kis Cemre megtudja Zeyneptõl az igazat, bekattan, felgyújtja kis Kuzeyt. Cemre aki már nagyasszony elhagyja Kuzeyt mert nem bírja a szégyent.
maryriddle 2015 máj. 16. - 17:56:15
(2734/4273)
Igaz, nem konkrétan azt írtam.
Én se tartom alapból Samit rossz embernek mert nem az, csak olyan hibákat követett el, amiket én nem tudok elfelejteni neki. Szerintem a mások azért tudják kedvelni mert nem az orrunk elõtt üti Handant, de ha ez a sorozat a Samiék fiatalkorát mutatná be tuti hogy mindenki utálná a nõ és gyerekverõt.
Lehet hogy ha Güneyt bûnbánó öregemberként látnánk viszont, akkor õ is pozitív hõs lehetne.
De nálam nem vált pozitívvá Sami, hiszen nem ismerte el a hibáját igazán csak az õ elmondása szerint azért hagyta abba a verést mert Kuzey részben ezért került börtönbe. Szóval még csak nem is azért hagyta abba mert nem tartotta jogosnak. Meg se sajnálta Handant.
Szerintem Handan simulékony ha Sami nem ilyen akkor õ se ilyen. Mert Handant már láttam kedvesnek Samival de fordítva sosem. És õszintén szólva nem nagyon tudok hibáztatni egy nõt hogy ki akart törni, aki 18 éves kora óta terrorban él a férje által. A veréssel nem is maga a verés a bajom hanem lelkileg is tönkre teszi az embert. Nálam ez árnyalja Handan összes tettét.