8/10
Érsekvári 2015 máj. 16. - 15:37:57 8/10
(2733/4273)
9/10
gabus53 2015 máj. 16. - 15:35:39 9/10
(2732/4273)
Kedves Kata 83!

Egy nagy kérésem lenne hozzád, mégpedig az, hogy ha lehet, ne tárgyaljátok ki elõre, hogy milyen történések lesznek a
sorozatban.

Ezen a fórumon elsõsorban azért gyûltünk össze, hogy véleményeinket megosszuk egymással, de mértékkel... Nem mindenkinek
van/volt lehetõsége arra, hogy a sorozatot akár törökül, akár angol felirattal, vagy nagyon gyenge Google magyar felirattal
megnézze. Ahogy látom, neked is ikerült már megnézned, de talán ebbõl a szempontból másokra is figyelemmel kellene lenned...

Ha úgy gondolod, hogy mindenféleképpen meg kell osztanod a sorozatról alkotott jövõbeli véleményedet, akkor kérlek használd a
"válasz" opciót és ezt ha lehet, beszéljétek meg egymást között.

Köszönöm, Gabus53
8/10
Érsekvári 2015 máj. 16. - 15:02:15 8/10
(2731/4273)
Heloka ! A tegnapi témához pár gondolatot fûznék még.
Persze csak is a karakterre gondoltam , amikor a tetõs dolgot írtam . Nem kívánnék senkinek ilyet...nem az én stílusom.
Viszont ebbõl az indulatból is látszik mennyire hat a nézõkre ( rám , ránk ) a szereplõk viselkedése .
Zeynepet alakító színésznõ nagyon hitelesen tud azonosulni az általa megformált szereppel .
A rendezõnõnek (Hilal Saral ) nagyon jó szeme ( van ) volt amikor a színészekre osztotta a szerepeket .
Mindenkire kivétel nélkül illik a karaktere .
Még csak annyit itt a fórumon szórakozva cserélünk véleményt, természetesen mindenkinek lehet más , ezzel nincs is semmi baj .
Viszont humorral sok minden megoldható.... :D :)) :D
zandra 2015 máj. 16. - 13:27:32
(2730/4273)
Én is így raktam össze, de azért ha rámgyújtaná valaki a házat, akármekkora barátok voltunk is régen, nem biztos, hogy ilyen barátságos lennék vele. Bár nem tudom, tudott-e az õrültségérõl. Barisra meg, aki nem is tudott a testvérségrõl, mert hátsószándékkal hívta oda, úgy kiakadt, mintha õ akarta volna legyilkolni annó.

Bemes: Igazából senkinek se írtam konkrétan, csak tisztázni akartam, ha esetleg olyat írtam volna, ami sértõ. Lehet, hogy néha kicsit nyersebb a stílusom.

adriendresz:
Én szívesen olvasom a hozzászólásaid, tényleg érdekes és vicces meglátásaid vannak (nem csak Cemrével kapcsolatban):)
malvinkicska 2015 máj. 16. - 12:42:42
(2729/4273)
Nem vagyok sértõdõs típus, tudok tolerálni dolgokat, az elõtt én is írtam neked én nem vitázom senkivel, több sorozatot nézek de ezaz aminek van valami mondanivalója, legalább is számomra, a fórum azért van véleményt mondjanak ettõl lesz színesebb, szebb és kész, mindenki azt néz amit akar.
Bemes 2015 máj. 16. - 11:16:25
(2728/4273)
NekeM is nagyon tetszett az apa-fiú beszélgetés. Persze Kuzeyt meglepte, hogy apjának van valakije, de elfogadja.
Jól megszivatják Sinanerékat, hogy lejjebb nyomják a cég árát.
Azért megsajnáltam Banut.
Jól teszi Cemre, hogy megpróbál valamit megtudni, mert úgy kevésbé zsarolható õ is.
Bemes 2015 máj. 16. - 11:09:27
(2727/4273)
Nagyon aranyos vagy, dehogy haragszom! Én is biztosan ki-kihagyok valakit a felsorolásból ,amiért utólag elnézést kérek, de már ismerjük egymás gondolatvilágát, így tudjuk hogy csak véletlen.
8/10
Érsekvári 2015 máj. 16. - 09:26:03 8/10
(2726/4273)
Nem tudom olvastad e a tegnap esti hozzászólásokat .
Persze viccesebb formában , de névsor felsorolás volt amibõl Téged is kihagytalak elnézésed , bocsika :))
Pont az egyik oszlopos tagunkat , aki régóta vagy a fórumon . Látszik a héten sokat éjszakáztam " lemerültem kissé ".
Megnéztem a soros részt , hát bizony fõhet a feje Barisnak meg anyucinak , azt beszélik mik az esélyeik , mit tesznek majd.....
A hadnagy és Kuzey jó nyomon járnak .
Kuzey az "erkölcscsõsz " nagyon meglepõdik apján , hogy van valakije .
Barishoz hozzánõtt már a laptopja , Cemrének merész tette volt és Kuzey megérezte bajba kerülhet.......
Jókor csengetett be hozzájuk !
malvinkicska 2015 máj. 16. - 07:32:02
(2725/4273)
Jó nagy bajban van a cég, Baris szinte tajtékzik a dühtõl nem írták alá a szerzõdést, Cemre elég bátor volt, hogy lemerte tölteni azokat az adatokat a Baris gépjérõl, biztos lesz majd a késõbbiekbe, hadd el had. Kuzey nagyon félti továbbra is Cemrét nehogy baja legyen, hogy bele avatkozik ebben a piszkos ügybe. Ebru nem semmi mindenkit képes lenne eltenni láb alól a cél érdekében elég piszkos gondolatai vannak, Barissal együtt, egyszer meglakolnak, ezért a sok rosszért, amit meg is érdemelnek.
maryriddle 2015 máj. 15. - 23:53:50
(2724/4273)
Na várjunk csak...
Sumer Tezkant nem Baris ölte meg?
7-es: Nem csak Cemre miatt volt, hanem az egész élete tönkremenéséért Kuzeyt hibáztatta a börtön miatt, mert szerintem a végére Güney már totál bekattant mindentõl.
Egyébként nem értem, hogy Ferhat megölése miért ekkora kunszt, nem önvédelemszerû dolog volt? Hát éppen fegyvert fogott két emberre, plusz elõtte elrabolta Barist és Cemrét.
8/10
Érsekvári 2015 máj. 15. - 23:15:20 8/10
(2723/4273)
Ne haragudj Bemes ! Téged kihagytalak a Hangerikának írt levelembõl , a névsornál amit felsoroltam .
Pedig õ írta a nevedet .
Figyelmetlen voltam elnézést :))
Bemes 2015 máj. 15. - 23:06:32
(2722/4273)
Pontosan így szeretem és ennyire élvezem ezt a filmet ,mint Te!
Bemes 2015 máj. 15. - 23:03:16
(2721/4273)
Jó lenne.
Bemes 2015 máj. 15. - 23:00:45
(2720/4273)
SZia Zandra!

Remélem gondolod, hogy nem neked írtam! Mi elég sokat beszélgettünk, én szeretem az érdemi vitákat.
maryriddle 2015 máj. 15. - 22:58:47
(2719/4273)
Még erre válaszolni akartam, mert én írtam az erõszakolós cuccot, félkomolyan, már kifejtettem párszor miért.
De az nem zavar téged, hogy itt a fórumon írták már többször hogy az hogy Sami verte a feleségét az elfogadható? Hát én meg ezen húztam fel magam. Mert nekem Cemrével már kifejtettem mi volt a bajom házas nõként, tudjuk hogy képernyõn romantikus, szerelem, meg minden, de szerintem minden pasinak ökölbe szorulna a keze ilyenektõl, most tök mindegy hogy milyen házasság, akárhogy is, megalázó. De nem hiszem hogy Handan olyan nagy dolgokat tett, amivel verést érdemelt volna. Mert az volt az érv hogy mert ZSÖRTÖLÕDÖTT miközben Sami gürizett. Ez most komoly? Mert szinte alig mert beszólni Saminak és teljesen érezhetõ volt szegény nõben az állandó frusztráció, félelem. De akkor is ha zsörtölõdik egy feleség akkor megérthetõ, ha verik?
Egyébként Kuzey is beverte egyszer Simay fejét az ajtóba...
Szegény Ferhat aztán közeledhetett volna a nõkhöz, khm...
maryriddle 2015 máj. 15. - 22:24:09
(2718/4273)
Igen és megértem hogy miért gondolod ezt. :-) Én se bírom Zeynepet de belõlem Cemre vált ki hasonló indulatokat most mindegy miért. Na errõl beszélek. Nekem tetszik hogy ha valaki ilyen lelkesen tudja szidni vagy szeretni a sorozat szereplõit, jót nevettem, mindegy hogy Zeynep, Güney vagy Cemre. Nem kell olyan komolyan venni a dolgokat szerintem. Most én is megsértõdhetnék hogy jajj de szegény Zeynepet nem kéne ennyire bántani, de gondolom ha igazi ember lenne te se kívánnád a halálát. Én se kívánnám igazi Cemrének :-D
10/10
lizbell 2015 máj. 15. - 21:52:42 10/10
(2717/4273)
Ez nekem még újdonság! ugyan belenéztem, az utolsó 2 részt meg teljesen végignéztem, de törökül!
8/10
Érsekvári 2015 máj. 15. - 21:43:27 8/10
(2716/4273)
Nagyon nem tévézek egyedül a Kuzeyt nézem itt újra de úgy , hogy gépezek alatta , fõleg amikor a reklám blokk megy .
Egyébként amit lehet a neten nézem vissza , mert nincs idõhöz kötve bármikor megteheti az ember .
A YT-n nézek török sorozatokat meg az ottani tv csatornákon nem is egyet , sajnos törökül nem tudok , de meglehet a lényeget érteni és nekem így is jobban bejönnek , mint a nálunk futó napi sorozatok amiket szerencsére nem nézek .
8/10
Érsekvári 2015 máj. 15. - 21:29:58 8/10
(2715/4273)
Heloka ! Köszi , hogy kiemelted a " lelökném a tetõrõl Zeynepet " kijelentésemet .
Naná úgy is gondoltam engem meg õ irritál az elsõ perctõl fogva ahogy megjelent a sorozatban .
Anno még a répa színû fejével , eleinte nem is volt annyira ellenszenves , de amint feketére váltott a hajszíne , mintha a lelke is olyanná vált volna.
Egy rosszindulatú tapadós kis pióca , irigy ,kavarós állandóan , totál elvan szállva magától és nem veszi észre Kuzeyjnél bárhogy pedálozik nem jön be nála , mert nem érez iránta semmit , talán egy lepedõ gyûrésre jó lenne ( de még az sem jön össze a csajnak vele ). Hisztis liba .
A véleményem róla most sem változott és nem tudom mit fog ügyködni még ( jót tuti nem ) éppen ezért nem hiszem , hogy megváltozik a véleményem vele kapcsolatban .
Még Simayt is próbálom más szemszögbõl látni ( bár õ sem a kedvencem ) , de õt az élet tette azzá amilyen , inkább szánom a szerencsétlent .
10/10
lizbell 2015 máj. 15. - 21:20:25 10/10
(2714/4273)
Nekem még mindig rossz a tévém! vagy nem is írtam, ki tudja már, 2 hete sikerült "megölnöm" szegényt :)) így nem nézem újra az elsõt, de végülis a reklámok miatt nem bánom! mikor annak idején a superTv2-n ment, akkor is szivesebben néztem online!
Reggelente nekem is a fész az elsõ dolgom, bevackolódom a kávéval, de olyan rövid, sajnos! nem szemrehányás Gabuskám! :)))

egyébként jó oldala is van végülis, mert tovább tart!