BMariska52 2015 jún. 06. - 20:24:10
(3203/4273)
Szuper vagy! Hálám Neked!
Bemes 2015 jún. 06. - 18:10:29
(3202/4273)
Nekem sem volt, és nincs is hiányérzetem. Igaz, én piszok elfogult lehetek ezzel a filmmel kapcsolatban. Engem nagyon megfogott sok szempontból.
Nem tudtok valamit a forgatókönyvíróról? Már azon kívûl hogy Can édesanyja.
Bemes 2015 jún. 06. - 18:07:40
(3201/4273)
Mint amikor Cemre felkeresi a bérelt lakásán, kicsit összekapnak, akkor is van egy ilyen tétova mozdulat.
Kivanc gyakran alkalmazza ezt a megkezdett, be nem fejezett kézmozdulatot. Nagyon kifejezõ.
Bemes 2015 jún. 06. - 18:04:15
(3200/4273)
Szokás szerint egyetértek Veled.
Annyira megvetem Güneyt a végére, hogy nálam új szó képzõdött a szemétségre: "güneyes". Nekem ebben minden benne van, ami aljasság.
Ettõl függetlenül szánalomra méltó hova jutott ez a srác.

Sokan írják, hogy nincs kémia Cemre és Kuzey között. Nem akarok vitatkozni ezzel, hiszen ha nem érzik mások, lehet benne valami. Én nem hiányolom a szexuális vágyat közöttük, mert az õ történetük a filmben nem errõl szól. A szerelmet, mély szeretetet nagyon érezni közöttük. Mind a kettõjükön látszik. Egyébként nem akarok elõre futni, de van olyan rész, ahol én még a mások által hiányolt feszültséget is érzem. Majd ha ott tartunk a filmben, szólok. Persze lehet, hogy csak én érzem.
malvinkicska 2015 jún. 06. - 17:04:59
(3199/4273)
OFF Mariskám Izabella Fortuna volt a Szulejmanban, tudod a szitut.
8/10
Érsekvári 2015 jún. 06. - 16:11:32 8/10
(3198/4273)
Kuzey amikor észreveszi Simayt ledöbben , de a lány is . Aztán hosszasan nézik egymást .
Várható a verekedés amikor K leveszi az óráját.....a tulaj fentrõl nézi az eseményeket ismeri K volt már vele emlékezetes dolga :(
Zeynep jó akarása megint balhéba csap át szokás szerint ahol õ beleavatkozik az csak rosszat jelenthet.
Baris éjjel beállít Cemréhez az ital és a kudarc hatása alatt van még és nála is próbálkozna . Itt is elutasítás a vége , de ráadásul Gülten is ugrik a lánya védelmére és a szokásos módon Cemreeeee meg á-ááááááááá szavakkal csodálkozva álcázza magát
Baris elött .
Kezdem sajnálni ezt a pasit sehol nem kapja meg amire áhítozik szerencsétlen , de még szeretetet sem .
Ebru asszony a lelkiismeretével elszámol és most kezébe veszi lánya további gyógyulását.
A taxis Yunus szinte családtagnak számít mindenrõl tud ami Kuzeyjel történik.
Kuzey egy különleges embertípus , hogy válás után is lelkiismereti kérdést csinál abból mi van Simayjal , hogy rontja el az életét.
Ezentúl is segíteni akarja , de ezt az életet ne folytassa tovább . Simay nem túl lelkes látszik nem akarja , hogy Kuzey irányítsa . Mi lesz ebbõl megint , a nyakába vett egy csomó gondot Kuzey , meg érdemli ez a lány ?
9/10
gabus53 2015 jún. 06. - 15:38:03 9/10
(3197/4273)
Szia Bmariska!

Igen, akkor bízta rá Ali, amikor Kuzey karjaiban haldoklott.
10/10
lizbell 2015 jún. 06. - 15:24:18 10/10
(3196/4273)
Igen igen, pontosan! :))
10/10
lizbell 2015 jún. 06. - 14:55:02 10/10
(3195/4273)
Ahogy Katica írta azt, hogy ha nem kötöget közben illetve az ember teljes figyelemmel nézi (és persze rájuk van hangolódva ezerrel) akkor valóban millió apró dolog feltûnik! Az egyik ilyen kedvencem, mikor elõször teszi fel Kuzey Cemre nyakába az iránytût! :) ahogy megfogja és megigazítja a hajtincsét abban is minden benne van, majd amikor másodszor teszi fel, megöleli utána és kiveszi a másik kezét is a zsebébõl hogy azzal is átölelje, az mindent visz! imádom! :)
meg egy csónakázós jelenet lesz késõbb, ott Kuzey atckifejezésétõl egyszerûen kész vagyok! :)))
BMariska52 2015 jún. 06. - 14:35:08
(3194/4273)
Katicám, nem mondanék ellent, csak mindjárt bevillantak regény-emlékeim, hogy ott hogy bántak el az özvegyekkel, amit említettem is Scarlettet és több regényt is olvastam, ami Indiában játszódik, (G. Hajnóczy Rózsa) szó szerint fel kellett mászni az asszonynak a máglyára az "ura" mellé és elevenen elégni. Aztán meg, Attila mellé lenyilazták a feleségeit is, ugye.
Demet életét nagyon megnehezíti Kuzey azzal, hogy ennyire õrködik felette, az erkölcsei felett, nem emlékszem, Ali rábízta volna? komolyan kérdezem.
Látod, úgy örülök, hogy végre Te úgy látod azt az ölelést, ahogy én, mikor Kuzey tenyere Cemre hátára símul. Az pl. nekem erotikus és szerintem nem csak 60 évesen érzem ezt így, ahogy én elvárom egy férfitól, hogy óvjon meg engem minden rossztól, az benne van, ezt már az unalomig leírtam itt. Nekem valahogy egy ölelés többet fejez ki mint egy csók, és Kuzey ölelése Cemrénél cseppet sem baráti, abban számomra minden benne van.