malvinkicska 2015 jún. 02. - 07:21:07
(3103/4273)
Elég sok minden történt a mai részben, aranyos volt Sami elment Güneyhez, hogy egy kis lelket öntsön bele, most gondolkodik, mi lesz Banuval, és õ a vétkes a dolgokért. Ebru az elment haza annak ez már szinte megszokott, mikor gyújtogatott Banu, akkor is sokáig kezelték utána, még úgy csinál, mintha természetes lenne. Kuzey jól tette beolvasott annak a csúszó, mászó féreg Zeynepnek szemét láda egy nõ, az már biztos. Az nagy szám, hogy Burak még nem régen szinte a halál küszöbén volt, most meg fodrász ment hozzá, az a legfontosabb, és erre fel Kuzey látogatta meg. A Ferhát eset végig kíséri ezt az egész sztorit, attól szabadulni sajnos nem tudnak. Az biztos egyre érdekesebb, minden részt van miért várni, elég érdekes dolgok történek.
BMariska52 2015 jún. 01. - 23:02:07
(3102/4273)
Köszönöm szépen Malvinka, felkeresem az ottani "csapatot", köszi a hívást! Igen, a Karadayira gondoltam, most néztem meg a fent lévõ elsõ három részt, egész jól alakul, biztosan tetszik majd. További jó pihenést!
BMariska52 2015 jún. 01. - 22:57:52
(3101/4273)
Lehet, hogy úgy tûnt, de én nem a regényírók miatt aggódtam, csak a számomra kedves hozzászólókat kerestem. Sosem sértettelek meg titeket, még csak hozzátok sem szóltam, kérlek, Te se bánts meg engem, nem érdemlem.
maryriddle 2015 jún. 01. - 20:50:43
(3100/4273)
Kaptál egy privit:)
malvinkicska 2015 jún. 01. - 20:46:18
(3099/4273)
Drágám annak is van fóruma, ott beszélgettünk már, csatlakozz te is, gondolom a Karadayira gondoltál, köszönöm jól vagyok ma kapáltam az egy kicsit fárasztó volt, de már kipihentem. Güney nagy szerelme hova lett Banu iránt, nagyon változnak a dolgok, azon sem lepõdnék meg ha egyszer túl néz majd rajta, és szeretõje lesz, igaz ott van Ebru az felügyeli a dolgokat.
maryriddle 2015 jún. 01. - 20:40:43
(3098/4273)
Ne aggódj, Mariska!
A regényírók átköltöztek a Bugra Gülsoy fórumra, akinek kellünk - :-)))) - megtalál minket ott. Reméljük, most már sokkal békésebb lesz itt a hangulat. Bocsánat a rengeteg kellemetlenségért, gyötrelemért amiket okoztunk.
További jó szórakozást, receptezést, sorozatnézést, rajongást :-)
10/10
lizbell 2015 jún. 01. - 20:08:22 10/10
(3097/4273)
de jó Marcsi, ha te nem vagy....! :))) csak kapkodtam, közben fõztem, privátot írtam, teregettem, fészen cseteltem a lányommal... de be akartam nézni, és nagyon felületesen olvastam, a "vagy" szócska fel sem tûnt! :)
BMariska52 2015 jún. 01. - 20:02:31
(3096/4273)
Remélem, mindenki rendben van! Olyan kevesen vagyunk most! Vagy már azért, mert nem jönnek a regényírók?
Vajon ha nézzük a másik török sorozatot, amit Gabuska ajánlott, arról is itt fogunk beszélgetni? Mit gondoltok?
Kedves Lizbell! A rétes-félét, én úgy értelmezem, kétféleképpen lehet, sütõben és olajban, vagy-vagy.
Gabuskának nagyon szépen köszönjük, szerintem lassan külön tévécsatornát indíthatna, a tehetsége és a szorgalma megvan hozzá! Annyira gondosan kezeli az oldalt, hogy bámulatos! Isten tartson meg Téged nekünk nagyon-nagyon sokáig! Köszönjük szépen a munkádat és a kitartásodat, az irodalmi fordítást pedig Szandrának köszönjük!

Vajon leírhatom-e Güney micsoda egy féreg? Borzasztó látni, mit tesz azért, hogy szerencsétlen Banut elvigyék a kórházba, még sürgeti is a dolgot, már kényelmetlen lett neki a helyzet gazdagéknál? Csak a jólétben fürdeni volt jó, a mellékzöngékhez már nincs kedve? Nehéz a bûnnek a súlyát cipelni! Ezért õ képes átgázolni mindenkin? Biztos ismeritek azt a kifejezést, arra az asztalra nem piszkolunk, ahonnan addig ettünk! Egy nagyon híres tudós mondta egyszer: még a legkisebb kismadár is kitartja a fészkébõl a fenekét, nem piszkít bele! Na de, én úgy gondolom, nem kell ehhez híres és okos embernek lenni, csak "Embernek".
Mindenkinek szép estét kívánok!
10/10
lizbell 2015 jún. 01. - 19:09:38 10/10
(3095/4273)
ez isteni, vajon ez az eredeti? kipróbálnám, ha nem kéne olajban is sütni csak sütõben! vajon mért így kell?
9/10
gabus53 2015 jún. 01. - 17:00:25 9/10
(3094/4273)
Kedves Fórumtársaim!

Mindazoknak teszem fel ide (szokásos szöveg), akiknek nincs Facebook hozzáférése:

------------------

Kedves Rajongóink!

RECEPT rovatunkban (melyet most találtam ki, hogy már ilyen is van...) egy könnyen, gyorsan (30 perc alatt), és nem utolsó sorban a hazai boltokban is kapható alapanyagokból elkészíthetõ török ételt ajánlanék figyelmetekbe, ez pedig a Sigara börek.

Hozzávalók:
1 csomag rétestészta
25 dkg feta sajt
petrezselyem
kapor
menta felaprítva
olaj
1 nagy tojás

Elkészítés:
1. Egy edényben összetörjük a fetát villával, hozzáadjuk a tojást, a felaprított petrezselymet, kaprot és mentát.
2. A rétestésztát nedves konyharuhával letakarjuk, hogy ne száradjon ki. Egy réteget használunk egyszerre: felvágjuk 13 cm széles csíkokra, és olajjal megkenve egymásra helyezzük õket, négyzetekre vágjuk. 1-1 kanál fetakrémet teszünk csíkban a szélére, az oldalait felhajtjuk, majd a tésztát feltekerjük.
3. 5-6 percig sütjük forró olajban - vagy 8-10 percig forró sütõben.

Forrás: Mindmegette.hu

---------------------

Szép napot mindenkinek! :-)