malvinkicska 2015 máj. 29. - 19:10:53
(3023/4273)
Pontosan azt gondolom én is valami rosszat akar Cemrének, mikor hogy beszélt Güneyjel is, szinte sajnos mintha bomlana az agya.
10/10
lizbell 2015 máj. 29. - 18:59:14 10/10
(3022/4273)
hû, micsoda hírek :) Karadayit fogunk nézni! azt hiszem össze fogok várni 4-5 részt, ha tetszeni fog és úgy nézem majd!

egyébként akartam kérdezni Gabus, ha kész a felirat, mennyi idõt vesz igénybe, hogy felrakd?
9/10
gabus53 2015 máj. 29. - 18:51:19 9/10
(3021/4273)
És már most is besegítek apróbb dolgokban, mert aki most még egyedül készíti a feliratokat (azért is kerül fel náluk is csak napi 20 perces rész egyenlõre), most még tanulja a feliratozást és vágást.
Úgyhogy a jó cél érdekében mindent megteszek, hogy még jobban örüljünk, mert szerintem egyenlõre gondolni sem szabad arra, hogy ezt a sorozatot megfogják venni, fõleg, hogy nagyon hosszú.
És miután már megszoktuk a török nyelvet, feliratosan sokkal élvezhetõbb lesz.

Szép estét mindenkinek :-)
9/10
gabus53 2015 máj. 29. - 18:43:04 9/10
(3020/4273)
Én is remélem, hogy jó csapat lesz náluk, hiszen ha már felkértek engem is, akkor rossz már nem lehet. Nem igaz? A nevem garancia...
Na jó, nem kell komolyan vennetek.

Egyébként tényleg nagyon jó a sorozat, az utóbbi évek legjobb sorozata Törökországban is, gyakorlatilag minden évben nyer a sorozat is, és a szereplõk is. Én is nagyon várom. :-)
BMariska52 2015 máj. 29. - 18:41:01
(3019/4273)
Drága Gabuskám! Nagyon hálás vagyok, hogy még ezt is megtetted a kedvünkért, Te kis Jó Tündér! Annyira szép ez a szöveg, egészen megható, és ahogy Kivanc énekli, nekem nagyon tetszik! Biztos tudjátok, azt szokták mondani, ha hirtelen elhallgat egy társaság és csend lesz a szobában: "Angyal szállt el felettünk". Hát, ez történt a filmben és az én lelkemben is! NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM GABUS NEVÛ ANGYALKÁNKNAK!
Ezért is szeretném nagyon magyarul látni valamikor a Pillangó álma c. filmet, mert úgy képzelem, abban is gyönyörû költemények hangoznak el! A törököknél azt tapasztalom, nagyon szeretik a verseket, jó verssorok is hangoznak el filmjeikben, pl. Szulejmánban is kifejezetten gyönyörûen versel akár a szultán, akár Ibrahim - szerelmesen!
Szép hétvégét kívánok Nektek és "Napot kívánok" a kertjeitekre!
9/10
gabus53 2015 máj. 29. - 18:38:51 9/10
(3018/4273)
De most milyen jó lesz, egyébként én is alig várom vár, mert nagyon jó sorozat, az elején még néztem törökül, de mégsem az igazi, úgyhogy lesz mit letölteni. :-)
10/10
kaboca12 2015 máj. 29. - 18:30:23 10/10
(3017/4273)
Kedves Hangerika!
Nem csak Te vetted magadra, én is, mert egyrészt rajtam és Bemesen kívül nem ír velük senki, tehát én belebújtam az ingbe, mert illik rám és én is írtam a Kivanc fórumra. Viszont én nem érzem magam kétszínûnek, mert eddig is felvállaltam a véleményem itt is és ott is.

Kedves Maryriddle!
Ha már ilyen provokáló stílusban írsz, akkor merd felvállalni, hogy kinek címzed, ugyanis itt senki nem hívja magát EGYESEKNEK!! Itt mindenkinek van neve, még ha nick név is.

" mi, akik a sorozatról kulturált stílusban beszélgetünk,"
Kulturáltság? Mi nem beszélünk így, hogy például elkussoltatja, eltakarodjunk stb., -ilyet senkitõl nem hallottál szerintem, bocs ha igen- nem fröcsögünk hanem beszélgetünk, továbbá senki nem szabta meg soha, hogy mit írj, és mennyit. Az merõben más, hogy esetleg megkértünk, -ha már itt békés beszélgetés folyt elõttetek- hogy óvatosabban a szavakkal. Én soha, de soha nem használtam ocsmány szavakat a kedvenceitekre. És ha már ott tartunk, hogy ki akar kinek mit megszabni, akkor visszalehet olvasni az elejétõl a dolgokat, hogy pontosan ti nézitek le -pontosabban Te, mert Adri azért visszafogottabb- az itt fórumozókat azzal, hogy mi csak mexikói szappanopera szemmel nézzük a filmet. Meg sarkítva persze, de hülyék vagyunk, hogy mi látjuk a kémiát (én speciel nem, de senkibe nem magyaráztam bele, hogy hogy látja), meg hogy mi Kuzey és Cemrének tartjuk a sorozatot. Neked sincs jogod ilyeneket állítani rólunk! Az meg, hogy ki mennyit tud itt lenni attól függ, hogy kinek mikor, mennyi ideje van. Nem mindenki teheti meg, hogy minden hozzászólásra tud válaszolni. Én most éppen megtehetem, hogy sûrûbben itt vagyok! De lehet, hogy valaki csak 2 hetente ér rá. És ahogy neked, nekem is van mondanivalóm, csak most éppen nem érek rá, talán majd este, vagy holnap, engedélyeddel!
8/10
Érsekvári 2015 máj. 29. - 17:53:20 8/10
(3016/4273)
Bizony ám 114. részes .
A 112. tart és így a célegyenesben van már .
Gondolj bele minden hétfõ este 90 perc tömény izgalom meg szerelem , még ha törökül is . Megérte , de újra elkezdem .
Neked is ajánlom nagyon .
9/10
gabus53 2015 máj. 29. - 17:43:22 9/10
(3015/4273)
Hát az igaz, hogy vége lesz, de szegénykéim még nem tudják, hogy mire vállalkoztak, most még csak 1 fordító van, tehát ugyanúgy mint nálunk, napi 20 perces részek fognak felkerülni.
Bár idõvel ez változik, hiszen keresnek fordítót és szerkesztõket is, engem is felkértek, de csak pár hónap múlva tudok csatlakozni, ha még lesz helyem...
:-)
8/10
Érsekvári 2015 máj. 29. - 17:22:20 8/10
(3014/4273)
Szia Gabus !
Köszi a másik sorozatról a hírt .
Úgyis vége hamarosan , még 2 rész és nincs tovább .
Így lesz teljes :)