maryriddle 2015 máj. 27. - 11:35:05
(2943/4273)
Attila nevét hamisította alá. Ugyanis Attila szívrohama elõtt rá akarta venni hogy írja csak az õ nevére a cégnek - szerinte - õt illetõ részét, de nem jutottak dûlõre a, így inkább aláhamisította a papírt félõ hogy Attila meghal és Banura hagyja mindet.
maryriddle 2015 máj. 27. - 10:54:30
(2942/4273)
Még eszembe jutott, hogy ugye Sami milyen édes aranyos volt Cihannal amég udvarolt Aynurnak. Aztán ahogy összeházasodtak, már a gyereket is macerálta. Pl. volt egy olyan jelenet, amikor Cihan jóéjszakát kíván neki és MEGPUSZILLJA vacsora után erre Sami ráförmed (másnak a gyerekére) hogy õt ne puszilgassa mosdatlan szájjal! Ez mekkora parasztság bunkóság? És akkor Handan uszította ellene a fiúkat mert elmondta hogy a papa csak leesett a szilvafáról és nem egy szuperhõs? Nem hinném hogy annyira uszitgatni kellett mikor 60 évesen se nõtt be a feje lágya annyira hogy egy gyerekkel nem beszélünk így. Majd Cihanból is olyan kattant lesz mint Kuzeybõl és Güneybõl.
malvinkicska 2015 máj. 27. - 08:34:45
(2941/4273)
Nagyon érdekesen alakulnak a dolgok, Güney nagyon cinikus, ahogy beszélgettek Kuzeyjel egy féreg patkány, mindenkit lenéz. Az jó volt mikor Venus beszólt nekik, hogy ebbe Buraknak is lesz bele szólása, ezek szeretnek hátba támadni mindenkit gerinctelen férgek, azt gondolják Burak talán nem gyógyul meg. Kuzey és Demet elmentek meglátogatni Ali rokonságát és édesanyját aki nagyon rossz állapotban van nem is tudja, hogy a fia meghalt, szóval elég érdekes. Zeynep aljaskodik tovább , még õ tartja magát mûvelt nõnek, azok nem így viselkednek, nem bírja megemészteni, Kuzey dobta. Azt is érdekesnek tartom, hogy elvált és még, sem akar különösebbet Cemrétõl, túl el vannak fojtva benne az érzések. Gültent régen nem nagyon bírom, sokat árt a lányának nagyon kis gyerekként kezeli, szerintem ez nem természetes, ilyen nincs vagy még is. Ahány szerepben látom mindbe ezt követi kezdem unni.
napraforgó 2015 máj. 27. - 08:07:17
(2940/4273)
Mi volt az irat, amit Baris aláírt Attila úr a szívrohama után - de még a halála elõtt? Az látszott, hogy Attila Sinaner már aláírta korábban. A másik fél Baris volt? Vagy odahamisította valaki nevét? Ezt sajnos nem láttam jól.

Amúgy Attila úr a rosszulléte után azonnal kórházba került, akkor meg igen nagy százalékban megmentik az inmfarktusos betegeket... Itt meg Baris már közölte a személyzettel, hogy nincs remény, holott ezt neki orvos nem mondta.
maryriddle 2015 máj. 26. - 23:25:50
(2939/4273)
Nagyon igaz. Ez elég meseszerû ez a dolog. Még az elsõ évadban próbálkozott. De a második évadban egy nõvel se volt, még amikor elment a discoba és rámásztak a csajok köztük az autószalonos csaj, azokkal se feküdt le nehogy illúzióromboló legyen hogy "csalja Cemrét." Minimum egy évet ölel fel a második évad és az komoly hogy egy ilyen pasi mint Kuzey ennyi idõ alatt nem szexel senkivel? Ráadásul úgy hogy közben Cemre férjhez ment? És õ sokáig nem is tudta mi a szitu Cemre és Baris között?

Meg ez a férjhezmenõs dolog is. Kuzey egy tökös pasi, nem egy papucs. A szívszerelme férjhez megy õ meg szinte meg se sértõdik? Cemre úgy megsértõdött amikor meglátta Denizzel hogy rögtön férjhez ment, de a FÉRFI, az ALFAHÍM Kuzeyt nem sérti hogy - mivel õ nem tudja az igazat - Cemre úgy bájolog vele hogy közben valószínûleg rendszeresen szexel a férjével? Ez még egy kevéssé erkölcsös, lassúbb vérmérsékletû pasinak is gáz lenne nemhogy Kuzeynek. Mert az lenne a normális hogy szexelnek, nincs Cemre homlokára írva hogy vesztaszûzvagyok.
Az is jó jelenet volt amikor Cemre mondja hogy csak úgy házasodhatnak össze ha elmegy orvoshoz igazolni hogy nem terhes az elõzõ házasságából. Egy kép Kuzey reakciójáról, zseniális :-)) Tehát már a gondolat is sérti, pedig itt már tudja valszeg hogy nem volt semmi Cemre és Baris között, de amikor azt hiszi hogy élesben szexel a szívszerelme a féreg Barissal akkor az nem zavarja hanem még van gusztusa csókolgatni a tetõn? Miközben Zeynep csak rá vár, aki eddig annyira bejött neki de most kiábrándult belõle mert lefeküdt vele? De õ akkor se csalja meg a bátyja exmenyasszonyát aki máshoz ment hozzá? Érdekes erkölcsök ezek...
maryriddle 2015 máj. 26. - 22:40:36
(2938/4273)
"Sami papa egy mindenki által agresszív asszonyverõ, negatív figura, akit nem lehet felszorozni egy egy buksisimogatással mert neki akkora negatív szorzója van, hogy pozitív sosem lesz."

Én is épp errõl beszélek hogy ez ellensúlyozza a sok rosszat hogy öregségére megpróbált Kuzeyhez (ÉS CSAK KUZEYHEZ!) jó lenni??? De leginkább a saját bûntudatából fakadóan. Mert nem az volt, hogy nem veri tovább Handant mert ez nem helyes, hanem nem verte tovább mert Kuzey ezért került börtönbe. Tehát egy ekkora tragédiának kellett történnie hogy abbahagyja a felesége terrorizálását (Aki esetleg zsörtölõdöt...) Kuzeynél bûntudata volt a börtön miatt, de azért nem mert Handanból egy remegõs, önbizalom hiányos nõt csinált a másik fiát meg kb. le se szarta kivéve ha utálkozni, gúnyolni kellett, azért nem volt bûntudata? Az miért nem zavar senkit hogy Güneyel hogy beszélt?

A forgatókönyvírók hülyéségérõl még egy, mert ezt sosem bírom felfogni.
A szerelmesek körüli másik harmadik fél, Baris karaktere szintén rejtély számomra. Neki tényleg semmi nem szent, az anyját megfojtaná pénzért. És akkor itt van Cemre aki bohócot csinál belõle. És Baris, aki a sorozat fõgonosza? Tûri! Miért? Mert nem bánthatta, mert Cemréhez nem szabad nyúlni! Ezért, hogy a gonoszságát kihangsúlyozzák olyan módszert kellett találni hogy ne nagyon bántsák Cemrét de azért lássuk hogy Baris kegyetlen vele. Ezért a börtön. És akkor ott volt az a pofon. Hát ezen akkorát röhögtem mikor belegondoltam: Cemre elájult egy pofontól. Mert el kellett ájulnia hogy ne vegye észre Simayt. Most komolyan ki ájul el egy ilyen pofontól? Még ha a nagy állat kétméteres Can pofozza le akkor se ájul el, nem hogy Barisnak a kis kacsójától. Tényleg nem azért hogy élvezkedjek ezen de ha Cemrét el kellett ájultatni akkor jobban el kellet volna vernie Barisnak, nem? csak hogy Cemréhez nem szabadott nyúlni :-))
maryriddle 2015 máj. 26. - 21:17:03
(2937/4273)
Igen errõl beszéltünk hogy egyes szereplõk hogy kifordultak magukból. És hogy mi volt ezzel a forgatókönyvírók célja mert van tippem.
Barist már kibeszéltük de õ legalább ördögfiókából lett ördög. De hogy a töményszirup Zeynepbõl hogy lett angyalból ördögfióka?
Nekem teljesen úgy jött le hogy minél inkább feketíteni kell a karaktert hogy felmentsük Kuzeyt mert kihasználta a csajt. Mert megkockáztatom hogy a Kuzey-Zeynep párossal nagyobb terveik lehettek az íróknak mert tényleg olyan sokáig az õ kapcsolatukra lett kihegyezve az elsõ évad mintha Kuzey kezdett volna beleszerelmesedni. Aztán hirtelen meg nem kellett neki. Nekem ez továbbra is különös.

Még egy dolog, Cemrérõl. (Róla már rég beszéltünk :-))
Cemre ráront a szexelõ Kuzeyékre, akik EGY PÁR. De amikor Zeynep kilesi a "házasságtörõ csókot" akkor Zeynep a gonosz ünneprontó aki tönkre tette élete legjobb pillanatát. Ja és Cemre akkor is leskelõdött amikor a makara megnyitóján csókolóztak.

Még egy gondolat ezzel kapcsolatban: Kuzey mit szól - mert õ joggal verte agyon Tezkant aki nem tudta hogy Simay férjezett - ha Simay agyonveri Zeynepet mert csókolózik az õ férjével?
maryriddle 2015 máj. 26. - 20:53:15
(2936/4273)
Katica63!
Elég félelmetesek azok a pasik Kivanc körül :-D
Köszönöm az õszinteségedet. Kimondtad amire mi sötétek hetek óta ki akarunk lyukadni :-) Te voltál az aki bevállalta, hogy Kivanc küseje igenis hozzájárul Kuzey szerethetõségéhez és ezt is hogy van egy ún "Kuzey köre". Ebbe azok a szereplõk tartoznak akik Kuzeyhez rendesek és õket talán tudat alatt de felmenti a nézõ minden bûnük alól.
Mert lefogadom ha Sami Güneyt takarná be miközben alszik és simogatja a fejét akkor az nem olyan megható. És ha Kuzeyt gyûlöli és lenézi mert TANUL ÉS DOLGOZIK akkor Sami megítélése is negatívabb. Sõt gyûlölnék a nézõk. És ha Cemre Kuzeyt akarná otthagyni az oltárnál Baris miatt akkor nem összezavarodott szegény hanem egy rossz szûzk.rva lenne aki hogy merészeli kihasználni Kuzeyt.

És talán nincs is baj ezzel. Ha valaki vállalja az elfogultáságot, bár mindenki így tenné.
De van olyan aki elfogultságát leplezendõ inkább mindenféle sötétséggel ruházza fel a gonosz karaktereket. Pl. amikor ilyet olvasok hogy a sunyi Güney direkt szerette el Cemrét mert tudta hogy Kuzey szereti, vagy Güney már gyerekként egy sunyi kis dög volt volt és megakarta fojtani Kuzeyt a ládában, illetve hogy a sunyi kis Güney azt hazudta hogy õ vágta el az arcukat hogy megmentse Handant, akkor kicsit már úgy érzem mintha mások egy mexikói szappanoperára fokoznák le a filmet.

Én egységesen nem szeretem se Kuzeyt se Güneyt így egységesen el tudom ítélni Handant és Samit is. De nálam Handan anyaként szerepelt le elsõsorban még Sami férjként és apaként is.
Mindkettõ önzõ valamilyen szinten.
Csak az piszkálja a csõröm mégis hogy:
Handan feláldozta Kuzeyt Güneyért így gyakorlatilag magáért. - Utáljuk Handant.
Sami ok nélkül, kisebbségi komplexusból gyûlölte Güneyt. - Errõl senki se beszél.

Adriendresz csak bólogatni tudok :-)

"Honnan gondolta a baleset elõtti Kuzey, hogy Cemre szeretni fogja ha vesz neki egy virágot és vesz neki egy drága ruhát. Mi volt a garancia rá, hogy viszonozza az érzéseit. SEMMI!!! És ezért kit útált meg a saját tesóját. "
Pontosan. Ezért mondom hogy számomra Kuzey valamilyen szinten hátborzongató hogy ezért, egy tiniszerelemért amirõl nem is tudta hogy kölcsönös-e, képes volt meggyûlölni a saját testvérét. De ebben is eltérnek a vélemények hogy mi volt a célja a börtönnel. Nekem az elég bizonyíték hogy a reptéren kimondta: visszafizethetetlen adósság.

Elgondolkodtató hogy mi lehet a fiúknak a baja a nõkkel. De hogy melegséget nem kaptak otthon az tuti.
Még az jutott eszembe amikor Sami Cihant ölelgeti. Ti nem láttátok Kuzeyen a féltékenységet? Rá volt írva az arcára hogy minket bezzeg nem szeretgettél így soha. Aztán meg Sami panaszkodik hogy Handan ellene uszította a fiúkat...

Gülten-Ebru párhuzamról: Nekem mulatságos hogy a nagyasszony Ebru nem nézte le úgy Güneyt mint a primitív Gülten. Sõt van amiben elismerte. Mert nem csak a szerelmi háromszög volt a gondja hanem az, hogy gazdag pasit akart a lányának ("Güney mellett számolhatod az aprókat").
Na meg még azon röhögtem hogy Gülten lenézi Ebrut, mert meg akarta akadályozni hogy a híres, gazdag fia elvegyen egy titkárnõt. Tehát neki rosszul esett hogy lenézik a lányát. De õ nem ugyanilyen alapon nézte le Güneyt aki azért kicsit többre vitte szakmailag mint a lánya? Gülten és a kettõsmérce :-)

Az én is megnéztem volna ha Güney lekever egyet Ebruéknak :-D
9/10
gabus53 2015 máj. 26. - 20:19:01 9/10
(2935/4273)
Jobban is teszed, ha elkezdesz imádkozni, mentsen is meg téged...
8/10
Érsekvári 2015 máj. 26. - 20:06:16 8/10 Előzmény kaboca12
(2934/4273)
Te is jól látod a Handan asszony sorsát .
Szerintem is eleve nem jó párt talált és ez oda vissza mûködött . Az igaz Sami sem lehetett egy amorozó , de mi már azt az életüket láttuk amikor is felnõttek a fiaik . Handan a múltról beszélve is csak a férjét szidalmazta , de õ milyen lehetett csak fantázia kérdése meg egy egy visszatekintõ jelenet . Mindig zsémbes semmivel nem igazán volt megelégedve , nem is csoda Sami unta már . sokszor a cimborákkal kimaradozott . Kuzey még akkor problémás kamasz volt és reménytelen eset .
Handan a tanult szorgalmas Güneyben látta a kiutat ebbõl az élethelyzetbõl .
Ami végül megvalósult , mert a fiú vitte magával . Viszont Güney a céggel foglalkozott és a Sinanerekkel szimpatizált és ciki lett az anyja meg a kicsinyes személyzet piszkálási ügyeit is unta , minden butaságért õt zaklatta , hogy nem áll mellé .
Ebru asszonyt majmolta a külselyében olyanná akart válni , de az eszébe sem jutott akkor több ész is kéne , mert annak ugyebár jócskán akad.
Most itt tart a jelenbe a történet és kíváncsian várom hogyan alakul az életük / mindenkinél /.