BMariska52 2015 máj. 21. - 10:18:20
(2813/4273)
Kedves Érsekvári, Bemes és Lizbell! Írtam Nektek privát üzenetet! Szép Napot! Mariska
BMariska52 2015 máj. 21. - 10:17:16
(2812/4273)
Szép Napot kívánok Minden Kedves Eddigi Régi Fórumtársamnak!
Sajnos, több dolog hátráltatott abban, hogy az elmúlt hetekben nem lehettem köztetek, de most már látszik a fény az alagút végén, így visszatérhetek, nagy örömömre. Eddig is elolvastam a nekem kedves hozzászólásokat, valamint nézem a Drága Gabus által csodálatos odafigyeléssel szerkesztett oldalt és újranézem az elsõ évadot is a tévében, mert semmi nem tarthat vissza attól, hogy az érdeklõdésemet elveszítsem a sorozat iránt! A régi kedvenceimtõl sem tántorít el semmi és senki, a továbbiakban is szívesen jövök közétek, sajnálom, hogy ezt eddig nem tehettem.
Mint nõ, borzasztóan sajnálom, hogy Banu elveszítette a babáját és lelkileg nagyon együttérzek ebben a tekintetben vele, de sajnos, magának is sokat köszönhet ebben, valamint szerintem sosem biztos - és a gyermeknek sem jó! -, ha azzal akarjuk helyrehozni az elrontott dolgokat. Úgy tûnik nekem, a cég sorsa és a kifelé menõ képmutatás még mindig jobban érdekli a szûk családját is, mint Banu sorsa. Güney is egyre jobban eltávolodik tõle. Szomorú, hogy nem látják a fától az erdõt. Lehet, hogy nem szép tõlem, de most Simay-al értettem egyet, én is bevertem volna Zeynep áspiskígyó képét még ha nem is kõvel. A baj az, hogy Simay-ból mindenki jobban kinéz egy ilyen szemétséget, míg a kis képmutató Zeyneprõl senki nem feltételezi. Az tetszik, hogy a sok nagyokos üzletembernek Kuzey jól megadta! Nem kell ehhez egyetem, elég hozzá a józan paraszti ész is!
Tõlem ennyit mára, nagyon örülök, hogy visszatérhettem, mindenkinek további szép napot kívánok szeretettel:
Mariska
malvinkicska 2015 máj. 21. - 07:20:20
(2811/4273)
Igazán nagyon jó volt okos volt Kuzey a nagy Güney eszén túl járt ,jól tette megérdemelte. Baris nem engedte el Cemrét, még mindig játszik vele a látszat a fontos. Nekem jár az epizód elolvastam Gabu aranyos közzé tette okosan a fórumon. A Szulejman nem az aminek indulta csajok harca, megnézem majd online úgy szoktam , szerintem túl hosszúra sikeredett ami szerintem nem tett jót, szinte pang a fórum. Jobb lett volna a Szulejman Háreme lett volna címe.
Bemes 2015 máj. 21. - 06:46:00
(2810/4273)
Gabus szenzációs vagy! Köszi a sok infót is!

Biztosan jó lesz a következõ sorozat is, ha a forgatókönyvíró ugyanaz.
Nekem személy szerint a Szulejmán csalódás volt. Azt hittem több lesz benne a történelem ( mondjuk a Kurt Seyit... -nél ugyanígy gondoltam), nekem ez a hárembeli intrika kissé unalmas. Tudom, hogy befolyásolja egy nagy uralkodó életét az ilyesmi is, de ilyen hosszan engem nem tud izgalomban tartani. Persze azért bármelyik török sorozat minõségibb a többinél.
Érdekes, mert Hürremet van amikor szépnek látom, máskor meg egyáltalán nem tetszik. Szóval nem tudom milyen "álompár" lennének, érdekes hogy a törökök ennyire odavannak érte, pedig úgy tûnik sok szép és jó színésznõjük van nekik is.

Jót nevettem a ma reggeli részen, ahogy Kuzey fogadta a "hülye" bátyját. Ez nem Güney ellen történt, sõt. A lenézett öccs jól megszívatta a sumákolókat, Güney csak nézett!
8/10
Érsekvári 2015 máj. 21. - 00:24:40 8/10
(2809/4273)
Hurrá sikerült megnézni . Gabus gépe Red Bull-t kapott :D
Cemre csomagol , de Baris visszaédesgeti ilyet mond Kuzeyjnek is itt kéne lenni velünk egy fedél alatt . Ez félrebeszél !
Güney rákérdez Ebrunál mi van a cégnél , de azt a választ kapja , õ csak Banuval törõdjön , pedig látványosan nem foglalkozik a feleségével .
Zeynep - Simay összeverekedett .
Kuzey jól kitervelte . Óriási fazon csellel oda csalja Güneyt a riporterek közé , de az igazi célja az volt , hogy a négy személyrõl aki az üzletet lebonyolította fotó készüljön :p :p
8/10
Érsekvári 2015 máj. 20. - 23:02:07 8/10
(2808/4273)
Ez így sokkal jobban érthetõ , mert hát ugye a fordítóval......
Most éppen belelestem a Szuliba és Cansu Dere volt éppen , hát nem valami lenyûgözõ szépség , nekem nem kedvencem .
Az igaz az Ezelbe jó volt a szerepe is és jól nézett ki , tudjuk a szereptõl sok minden függ .
Köszi szépen az infót :)
9/10
gabus53 2015 máj. 20. - 22:32:08 9/10
(2807/4273)
Nem a törököknél találtam, hanem az egyik fészes oldalon.

Cansu Dere & Kıvanç Tatlıtuğ lesz az Ay Yapim új sorozatának a két fõszereplõje! 2015-04-07
Cansut az Ezel (Eysan) és a Szulejmán (Firuze) címû sorozatból ismerhetjük.Az új sorozat várhatóan 2016.februárjában fog kezdõdni.Elõzetes tervek szerint Cansu partnere,Murat Yildirim lett volna,de õ már egy másik sorozatra szerzõdött,amiben Meryem Uzerli a partnere.A rajongóknak viszont bejön a Cansu-Kivanc páros.Az új sorozat címe és története még nem ismert,de annyi biztos,hogy a forgatókönyvét Ece Yörenc írja - mint,ahogy Kivanc eddigi sorozataiét is.A forgatás november második hetében kezdõdik,míg képernyõre csak jövõ februárban kerül .. (imalbania.com)
8/10
Érsekvári 2015 máj. 20. - 22:22:35 8/10
(2806/4273)
Szia Gabus ! Köszi a válaszod , lehetséges kicsit le van a lap maradva .
Akkor Te is olvastad a Kivanc-Cansu duót , elég érdekes lesz nem igazán összeillõk ( szerintem ) , persze attól még jó lehet .
Kerestem a cikket a török újságba , de nem találtam .
Köszönjük mindig és állandóan a sorozatot , amit teljes odaadással készítesz nekünk .
További szép estét :-)
9/10
gabus53 2015 máj. 20. - 22:02:57 9/10
(2805/4273)
Szia Érsekvári!

Szerintem már megint olyan infót tettek be a magazinba, ami már egy lefutott kör. A Kuzey sorozatával kapcsolatban már annyi megjelent, ahogy te is írtad Cansu Derével fog játszani, novemberben kezdõdnek a forgatások.

Egyébként a mai rész is izgi lesz...

Szép estét :-)
8/10
Érsekvári 2015 máj. 20. - 21:36:13 8/10
(2804/4273)
Nagyon szuper , hogy felteszi Gabus az Epizódot .
Maryem Uzerli-t eleinte kedveltem a Szulejmánba , de már nem is nézem rendszeresen csak néha háttér tévézésnek elmegy .
Kicsit elegem lett a hárembõl a sok civakodásból . Te nézed ?
Meryemnek nem Kivanc lesz a partnere , hanem Murat Yildirim akivel , már forgatják állítólag egy új sorozatot.
Viszont Kivanc Cansu Derével lesz partner szintén egy jövõre várható sorozatban ( arra kíváncsi leszek ) .
Várom a mai új Kuzey részt , talán fent tudok maradni :)) de nem biztos :((