10/10
lizbell 2015 máj. 15. - 16:08:56 10/10
(2703/4273)
Atyaég ennyit írni telefonról! :))) nem lennék rá képes!

Viszont minden gondolatoddal egyetértek!
Bemes 2015 máj. 15. - 16:05:23
(2702/4273)
Bocsi a hibákért, nem tudom mikor szokom már meg ezt az érintõs képernyõt.
Bemes 2015 máj. 15. - 15:50:58
(2701/4273)
Na, tessék! Az ember lánya elmegy egy "Kicsit" kertészkedni, s mire megnézem mi történt, azt sem tudom kinek válaszoljak.

Hangerika, lizbell, gabus,kabóca minden szavatokat elismételhetném, csak nem tudnám olyan jól összeszedni.

Annyit fûznék hozzá, hogy részemrõl befejeztem Cemre védelmét, egyrészt mert szerintem nem szorul rá, másrészt meg rájöttem, ha valaki valamiért utálja, akkor leperegnek az érvek.
Nem tudom a többi szereplõnek ( lánynak )milyen " mélységei " vannak, én csak gazságban találtam ilyet náluk.
hanguktaekwondooo 2015 máj. 15. - 14:41:10
(2700/4273)
én is belátom.
9/10
gabus53 2015 máj. 15. - 14:05:27 9/10
(2699/4273)
A mellékelt videó Kivanç Tatlitug UNICEF nagykövet 2013. április 18-i óvodai látogatásáról készült, melyet itt nézhettek meg: https://www.facebook.com/Gabus53
9/10
gabus53 2015 máj. 15. - 13:49:46 9/10
(2698/4273)
Kedves Fórumtársaim!

Kivanç Tatlitug, mint az UNICEF jószolgálati nagykövete az Oktatási Minisztérium támogatásával létrehozott Mosolygó Óvoda Project keretében még 2013 áprilisában ellátogatott az egyik óvodába, ahol is a 3-5 éves gyerekek különbözõ technikával készített képeket ajándékoztak neki.
A projekt célja, hogy az iskolai elõkészítõ oktatás során fejlesszék képességeiket.
A gyerekek által készített alkotások nagy meglepetést okoztak Kivançnak.

Ezzel a képpel kívánok kellemes hétvégét és jó pihenést mindenkinek :-)
10/10
lizbell 2015 máj. 15. - 13:35:31 10/10
(2697/4273)
detto
10/10
kaboca12 2015 máj. 15. - 13:32:36 10/10
(2696/4273)
Adriendresznek szólt az elõzõ!
10/10
kaboca12 2015 máj. 15. - 13:29:59 10/10
(2695/4273)
Kicsit elvagyok késve Neked a válasszal, bocsánat! :)

De igen, elsõre persze ez jön le, amit írsz. A jelenettel pont ezt is akarják sugallni, láttatni. Amit írtál is, hogy Güney a hátáról is látja, hogy Kuzey szereti Cemrét, ámulattal bámulja, Cemre pedig azért mondja olyan átéléssel, mert ugye elõtte áll Kuzey. De amit írtam, az az elõzménye. Ha ezzel kezdõdött volna a jelenet, akkor igazat is adnék, akkor azt mondom, hogy Güney okkal féltékeny rájuk. De õ már alapból követni kezdte õket, pedig nem adtak rá okot. A tegnap esti részben, mikor a parton beszélgettek és azt mondta Güney, hogy összerakta a részleteket és így megkapta a teljes képet, az sem jogos Cemrével szemben. Mivel ezáltal arra jött rá, hogy Kuzey szereti Cemrét. De arra nincs válasz -egyedül max. az a monológ Kuzeyt bámulva-, hogy Cemre viszont szereti. Állandóan felhozzátok az elsõ csókot, mikor Kuzeyt nézni. Güney azt nem tudja, mivel csukva volt a szeme. 4 évig, míg együtt jártak, addig nem Kuzeyezett. Ha örült is Kuzey szabadulásának, ha féltette is utána, az annak is betudható, hogy gyerekkori barátok is. Azért azt se felejtsük el. Azt nem vitatom, hogy tetszik neki az elejétõl fogva, de nem hülyítette Güneyt. Meglepõdik, mikor Ali mondja neki, hogy Kuzey õrülten szeret. Aztán mikor az anyja is mondja neki. Na ekkor döbben rá és talán innentõl látja másként Kuzeyt. De õ még akkor is adna Güneynek esélyt. És még akkor sem Kuzey miatt sértõdött meg, hanem azért, mert megtudta, hogy Kuzey ment Güney helyet börtönbe. Ha én tudnék meg ilyet arról, akivel 4 éve együtt vagyok, akivel az életem akarom leélni, lehet, hogy én is besértõdök. Nem azon, hogy Kuzeyt kell innentõl szeretni, hanem azon, hogy eltitkolta. A házasság a titokmentességrõl szól. NE mondja el senkinek, de azért a jövendõbeli feleségének talán tartozott volna ennyivel. Szóval nem CSAK Cemre a hibás. Pont errõl szól az állandó vita, hogy MINDENKI hibás, még Cemre is. És a többiek is. Te legalább belátod! :)
10/10
kaboca12 2015 máj. 15. - 13:09:56 10/10
(2694/4273)
Te/ti elvárod/elvárjátok tõlünk, hogy értelmezzük és elismerjük a véleményed/véleményetek. De mi hiába várjuk ugyanezt tõled/tõletek. Pont ezt próbáljuk magyarázni már oldalak óta, hogy igen, Cemre IS hibás. Ti viszont CSAK ÕT látjátok hibásnak, butának, unalmasnak, csúnyának. És akárhányszor írod, hogy mást is elemeztek, ez nem igaz. Vagy ha igaz is (de nem), akkor is általatok mindig Cemre és Kuzey a rosszak. De fõleg Cemre. És mivel írod, hogy Kuzey GÜNEY a címe (nem is értem én kis buta eddig hogy nem vettem észre), ezért nem kéne folytonosan Cemrét fikázni. Nem tudom már, hogy mit kell írni, hogy leszálljatok róla. Már elismertük, hogy igen, igazatok van. Ennek ellenére két hozzászólás után megint ugyanazokat írjátok. Hogy hibás, buta, unalmas, csúnya. KÖSZÖNJÜK, MEGÉRTETTÜK!!
És igen, VERTE Sami Handant. De mindenhez két ember kell. A szép élethez is, és a csúnya élethez is! ;)
A végére még annyit, hogy az baj, ahogy Kuzey bánt Simayjal és Zeyneppel, de ha Cemrével lenne bunkó, az jó lenne. Mert õ megérdemli. Érdekes!