Marianna Turi 2015 máj. 07. - 13:58:12
(2513/4273)
Én lehet mazohista vagyok de én el tudnék velük beszélgetni. Sõt Samiban néha a saját apámat vélem felfedezni. Bár õ sosem bántotta sem anyámat sem engem. De õ is ilyen zsörtölõdõs akinek minden keserû :)
napraforgó 2015 máj. 07. - 13:57:50
(2512/4273)
Persze, lehet mondani egy jóképû 30 éves férfira, hogy csinos, meg egy nõre is. De ez az elolvadok, meg összepisilem magam a gyönyörtöl rajongás nekem azért túlzás. Meg a senki ne mondjon rosszat az imádottamra is. Ez azért olyan gyerekes...
10/10
kaboca12 2015 máj. 07. - 13:56:13 10/10
(2511/4273)
Hogy hogy természetesen nem voltam köztük? Egyébként a biztatásról annyit, hogy ha akarom akkor nézem, ha nem, akkor hiába biztatnak! És ne haragudj, de nem láttam, hogy közvélemény kutatást indítottál volna, hogy szerintünk nézd-e a sorozatot. Ha mégis, akkor ne haragudj, hogy nem szavaztam arra, hogy nézd! Én azt hittem, hogy itt felnõtt emberek vannak, akik eltudják dönteni maguk, hogy nézzenek-e egy sorozatot vagy sem.
Ja, és itt nem szokás megsértõdni a másikra, -legalább is eddig nem volt divat- szerintem nem bántottalak meg az elõzõ hozzászólásommal!
10/10
kaboca12 2015 máj. 07. - 13:51:18 10/10
(2510/4273)
Véleményem szerint Ali például egy pozitív figura.
napraforgó 2015 máj. 07. - 13:51:14
(2509/4273)
Kabócának: Azért nézem, mert optimista vagyok és reménykedek benne, hogy elõbb-utóbb jobb lesz a sorozat. Meg azért, mert sokaknak tetszik és ennek nyilván oka van. És azért is, mert néhányan kedvesen biztattak, hogy érdemes nézni. ( te természetesen nem voltál köztük).

Érsekvárinak: Bocsánat, nem tudtam, hogy ez nem a sorozat óruma, hanem valami fan-klub, ide csak rajongani szabad jönni...
Eddig azt hittem, hogy negatív véleményt is szabad megfogalmazni - mások is teszik és elg szép számmal. Nem értem, miért csk énbelém kell belerúgnod?
10/10
kaboca12 2015 máj. 07. - 13:48:10 10/10
(2508/4273)
Egyébként részben egyetértek veled! Tényleg attól függ, hogy honnan nézzük a karaktereket.
Viszont szerintem Baris valamilyen szinten szerette Cemrét. Vagy ha neked van igazad és csak Güney bosszantására vette el, akkor pedig beletudott volna szeretni. Mert mint nõ tetszett neki, az biztos! És abban is egyetértünk, hogy lehet, hogy ha csak rajta múlik, akkor akár egy jó házasság is lehetett volna belõle.
10/10
kaboca12 2015 máj. 07. - 13:43:07 10/10
(2507/4273)
Azért, mert valaki 50-60 éves, attól még van szeme a fiatal férfiakat illetõen is. Nekem ne mond, hogy nem mondhatom annyi idõsen egy 30 éves férfira, hogy jóképû és akár szexi, mert egybõl öngyilkos leszek. Én akkor is szeretnék a világban nyitott szemmel járni! Egyébként ez éppen olyan bántó arra a korosztályra nézve részedrõl, mint mikor egy másik fórumozó öregeknek titulálta a rajongók többségét!

Egyébként lassan külön kell nyitni egy Kuzey Güney Tûz és Víz RAJONGÓI fórumot! :D
10/10
kaboca12 2015 máj. 07. - 13:36:27 10/10
(2506/4273)
Elõre bocsájtom, hogy mindenkinek szíve joga nézni vagy nem, DE akkor miért???? Valaki írta elõttem, hogy nem érti, hogy akinek nem szimpatikusak a szereplõk, az események, akinek lehangoló az miért "kínlódja, szenvedi" végig? Ez nekem is fura. Ráadásul te már ha jól emlékszem egyszer írtad ezt, (szólj rám, ha nem és bocsánat érte) hogy nem is tudod, hogy folytasd vagy abbahagyd, hát nem kötelezõ senkinek! Mankos, Bemes elmondták, hogy õk miért nézik. De nálad nem értem! Nem tetszik benne Kivanc, lehangolók a karakterek, a jellemek. Akkor miért nézed?
maryriddle 2015 máj. 07. - 13:35:51
(2505/4273)
kaboca12!

Én is ezt mondom, hogy mindkettõ hibája volt a baleset, de a rajongók úgy tesznek mintha Kuzey ártatlan lenne és csupa jóságból áldozta volna fel magát!

A szexrõl annyit hogy senki se a tulajdona senkinek. De itt az volt hogy Cemrécskének éppen nem volt kedve szexelni, hanem hogy hozzáment egy pasihoz úgy hogy SOHA nem akart vele lefeküdni. Ez normális dolog? Az az egész násznap tiszta gáz volt. Az a merev nõ még azt se engedte neki, hogy megcsókolja.

Baris azért vette el Cemrét hogy Güneyen bosszút álljon ÉS azért mert szerette. Cemre viszont CSAK érdekbõl volt a menyasszonya. Baris tényleg férje akart lenni, és akár jó férj is lehetett volna, Cemre csak csalinak használta hogy magához édesgesse Kuzeyt.
Egyébként nem akarom védeni Barist, minden másban õ is egy féreg, az ördögnek eladná a lelkét a vagyonért, de a bosszúját Cemrével és Kuzeyel szemben érhetõnek érzem. Senkinek sincs joga zsarolni a másikat, de ne egy sértett, megalázott férjtõl várjunk már el korrektséget!

Ezt még senki se mondta mert Ferhat egy rohadék. DE! Kuzey meg akarta ölni Ferhatot, a gyilkolás pedig bûn. Így nézve Baris jogosan jelentette fel Kuzeyt, ha már ennyire törvénytisztelõek vagyunk.

Természetesen nincs harag:-)
8/10
Érsekvári 2015 máj. 07. - 13:35:14 8/10
(2504/4273)
Oké tedd azt és nézzed csak a Szulejmánt az sokkal inkább érdekfeszítõbb a 60 -65 éveseknek .
Nem kötelezõ semmit nézni , de a folytonos ócsárlása a sorozatnak és a szereplõknek ( illetve a karaktereknek már nagyon unalmas ) nap mint nap .
Azért jössz ide , hogy azokat lenézd , leszóld (finoman fogalmazva ) akiknek bejön ez a drámai történet .
Vannak akiket el sem olvasok , mert elcsépelt frázisokat puffogtatnak :(((