maryriddle 2015 máj. 06. - 14:12:13
(2453/4273)
Épp ez! Még Bekir emberei segítik Kuzeyt, na persze. Meg jó útra tértek a nagy maffiózók, haha, na persze! Az is mekkora kétszínûség hogy Kuzey kutatgat a Sinanerek után hogy miket csinálnak a cégnél miközben õ a maffiózókkal (gyilkosokkal!) haverkodik!
burak 2015 máj. 06. - 14:11:43
(2452/4273)
Köszi válaszod, akkor ez a történet el lett lájtosítva ?
sorozatkedvelõ 2015 máj. 06. - 14:06:54
(2451/4273)
A regény végén a "rossz fiú"Tomas/ kuzey meghal a bátyja feleségének védelmében.
burak 2015 máj. 06. - 14:03:44
(2450/4273)
Szerinted amikor Cemre beült a 2o milliós mercibe és elment ellopni azt a 2o forintos karkötõt, ezt, valaki nekem magyarázza már el, én akkor azt mondtam, hogy befejeztem, hánynom kellett.
maryriddle 2015 máj. 06. - 13:53:55
(2449/4273)
Még az böki nagyon a csõrömet, hogy Simayt elüldözték a házból mert találkozgatott azzal a csávóval, de az tök természetes volt mindenkinek hogy Cemre végig Kuzey után szaladgál miközben Baris a férje? Mivel rosszabb Simay az abortuszos hazugsággal mint Cemre a vegyél feleségül mert én most besértõdtem Kuzeyre házassággal? Simay legalább azért akarta Kuzeyt mert szerette, de Cemrének pusztán játékszer volt Baris! És Simaynak legalább bûntudata volt, esedezve kért többször is Kuzeytõl bocsánatot de Cemre mikor kért Baristól bocsánatot? Nem hogy nem szégyellte magát hanem még õ pattogott! Mégis mindenki Simayt nézi le! A forgatókönyvírók is büntetik, k*rvát csinálnak belõle miközben Cemrécskének még a szüzességét is õrzik. Az lett volna a jó forgatókönyv ha Baris megerõszakolja. Akkor azt mondom Cemre megbûnhõdött és Baris pusztuljon, de így igazságtalannak érzem hogy Cemre mindent megkapott az élettõl a többi szereplõ pedig mind szenved! Miért érdemelt szegény Banu rosszabb sorsot? Vagy Ebru?
burak 2015 máj. 06. - 13:48:22
(2448/4273)
Szerintem az egész történet egy nagy zavarodás, most már például mindenki elfelejti, hogy Kuzey egy beteg emberi roncsként jött ki a börtönbõl, ez a Ferhatos dolog is túlzásba lett vive, ennyi embert kinyírni felesleges volt, és az az élve elásás meg egyszerûen szörnyû, attól Kuzey a való életben még agyalágyultabb lett volna.
Mindenki elfelejti, hogy Bekir Kuzey miatt halt meg és azt megmondta Kuzeynek, hogy a segítsége nem ingyen volt. A maffiából nem lehet csak kiszállni, Kuzey tartozik, az hol van?
maryriddle 2015 máj. 06. - 13:35:39
(2447/4273)
Kuzey mondta ki a reptéren Cemrének, hogy miért vállalta a börtönt! És nem azért mert szerette a testvérét, hanem bosszúból! Ez egy kegyetlen és álszent bosszú. Szóval vessen magára és ne tegye úgy, mintha Güney és Handan megkérték volna rá.
Nekem se tetszik, hogy lenézik a sorozatban a gazdagokat. Mintha szégyen lenne, hogy valaki tanult, diplomás, kulturáltan tud viselkedni? És nem úgy hogyha bemegy valahova, és nem úgy néznek rá, akkor azonnal üt. Lásd. amikor a golfklubba mennek Güneyel és meg akarta verni az inast.
Kuzey már akkor bunkó volt a Sinanerekkel, amikor még nem is tudott róluk semmit csak mert gazdagok. Kisebbségi-komplexusbõl fakadhat ez vagy mi? Banu születésnapján is úgy nézett Barisra, mint a halálos ellenségére, pedig semmi rosszat nem szólt, csak beszélt Cemrécskével. Az idõsebb Ebruval is minõsíthetetlenül beszél, például mikor leordibálta õket a házukban. Baris mikor ordibált Handannal? Pedig Handan ott élõsködött náluk. De azért a golfversenyre el tudott menni velük Antalyába! Micsoda kétszínûség. Sami miért volt mindig utálatos Banuval, és Simayt miért védte?

A Marakával kapcsolatban tényleg szemét volt Güney. De Kuzey annyira felvág, mintha mindent õ csinált volna. Pedig azért Güney eszére (amúgy is az õ ötlete volt) és Banu pénzére is szükség volt hozzá. Olyan mintha ebben a sorozatban lebecsülnék a tanulást, eszet és a kétkezi munkát sztárolják. Pedig eljutni egy cég élére van akkora munka mint egy pékséget üzemeltetni!

Szerintem Baris csak magát alázta azzal, hogy szóba állt egy ilyen buta libával! Az tetszik Cemrének hogy Kuzey csúfságnak nevezi, huzigálja a haját, és verekszik érte, Barist meg, aki tudja, hogy hogy kell udvarolni egy nõnek nemhogy semmibe veszi de komplett hülyét csinál belõle!

Én is mocskos alaknak tartom Güneyt, mert lehetett volna más választása, de a körülmények és a testvére tették ilyenné.
burak 2015 máj. 06. - 13:28:01
(2446/4273)
Szia bennem is sokszor megfordult a gondolat, hogy hogyan kellett volna befejezni. Én úgy érzem, hogy húzták a sorozatot, hogy minél több bölüm legyen.

Esetleg ha valamelyikõtök olvassa, valaki írta, hogy ez egy amerikai regény, esetleg megírhatnátok, hogy a kettõ fedi egymást, vagy teljesen más a történet és fõleg a vége annak mi.
malvinkicska 2015 máj. 06. - 12:40:18
(2445/4273)
Most jött meg az Epizód magazin 19-es száma, most Güney Bugra Gülsoy, elképesztõen sok mindennel foglalkozik, Törökországban, õt tartják az egyik legsokoldalúbb fiatal tehetségnek. A jövõ héten folytatják, ezt csak úgy kiemeltem, a mostani cikkbõl. Meg lepõdtem eddig nem foglalkoztak csak Mexikói , színészekkel, most már a törökök következnek.
burak 2015 máj. 06. - 12:36:54
(2444/4273)
Szia rád vártunk, már régóta !

Köszönöm a hozzászólásod, most hogy újra adják, azt hittem többen leszünk a porton. Mindenben osztom a véleményed, miért kell mindig a gazdagokat köpködni, lehet hogy Attila úr is ott kezdte ahol Güney akarta, nagy erõfeszítés azt a céget fenntartani és a vagyont gyarapítani, viszont meg is látszik a kultúra és tudás mögöttük.

Én csak azért haragszom a rendezésre, hogy miért kellett ilyen hamupipõke történettel befejezni. Cemre színésznõnél, meg észrevehették volna, hogy egyre rosszabb a játéka, mikor bõg milyen csúnya a monitoron, sok jelenetet meg szerintem újra kellett volna vele forgatni, annyira életszerûtlenül játszik.