malvinkicska 2015 máj. 01. - 13:23:19
(2343/4273)
Nem is tudtam, hogy volt egy kis egészségi gondod, sajnálom ha figyelmetlen voltam, így utólag olvasom, most már jól vagy, kitartás, vigyázz magadra nekem is nagyon kell figyelnem ,mert ez az idõ járás borzalom, a vérnyomásomnak nem jó. Utólag jó egészséget szép hétvégét kívánok.
BMariska52 2015 máj. 01. - 12:23:38 Előzmény Érsekvári
(2342/4273)
Kedves Érsekem! Nagyon szépen köszönöm a figyelmedet! Mára teljesen elmúlt, biztos tegnap már éreztem a frontot, aztán hallottam, más is hasonlóképpen járt, újabban ez van velem, én mint nagy öreg megérzem a frontokat(a fórum egyes véleményei szerint itt öregek gyülekezete van!). Mégis érdekes módon, a kiváló fordítónk 20 éves, de kevesen vagyunk a nézettség feltornázásához!
Azért én kitartó vagyok, Kuzeyt nézni mindig van erõm és kedvem!
További szép napot kívánok Neked!
9/10
gabus53 2015 máj. 01. - 11:41:26 9/10
(2341/4273)
Kedves Fórumtársaim!
Megvannak az április 29-i nézettségi adatok, ez már jónak tûnik.

Szép napot mindenkinek! :-)
8/10
Érsekvári 2015 máj. 01. - 09:40:19 8/10
(2340/4273)
Nagyon izgalmas részek ezek . Nem gyõzöm hangsúlyozni milyen jók a színészek , mindenkire annyira illik az általa megformált karakter . Tegnap Güney bevallotta Cemrének még mindig szereti , Banut pedig nem tudja . Handan annyira negatív már , elviselhetetlen a nõ . Zeynep nem adja fel tapad Kuzeyre....akire semmi hatással nincs .
Burak -Kuzey szövetsége nagy meglepetést okozott, Güneyt is sikerült összezavarni a jelenlétükkel meg a kesztyûvel .
Nagy akciók lesznek a folytatásban .
malvinkicska 2015 máj. 01. - 07:32:01
(2339/4273)
Ahogy halad a történet annál izgalmasabb, szerintem Cemre elveszítette a józan eszét ahogy most beszélt a telefonban, nagyon meglepõ. én ha Kuzeynak lennék, szóba sem állnék vele többet, maradjon a Barissal, most úgy néz ki õ is a jó módot választotta. Handan annyit képzel magáról az már sok, neki semmi köze nincs a személyzethez, nem õ a munkáltató, buta nagyon. Burak jól betart nekik oda vitte Kuzeyt az jó volt Nem létezõ ügyek, ezek félnek valamitõl, Baris És Ebru egy követ fújnak, de majd kiderül, mert õk ketten veszélyesek. Güney is csak néz ki a fejébõl, nem igen tudja az irányt, merre tartanak.
Bemes 2015 máj. 01. - 05:27:39
(2338/4273)
Bocsásson meg, semmi újat nem mondott. Úgy tûnik nincsenek erkölcsi aggályai azzal kapcsolatban, hogy 107 napon át hülyítettek egy réteget a fél filmmel.
Erre mit tudok mondani? Az Önök mûsorpolitikája bumerángként hat. A legalja bulvár amit adnak, kultúra semmi- napi szinten tobzõdnak benne, meg is van az eredménye, mert Önök is olyanná váltak mint a mûsoraik szereplõi. Mondhatnám, hát ettõl van úgy kinyúlva?
Érdekes lenne tudni, hogyan válogatták ki a háztartásokat, hova tették a mérõiket? Melyik kerületekbe, milyen városokba, milyen az iskolázottság stb. ?
Mert önök manipulálhatnak, szeretik azt mondani hogy bunkó a magyar, ez kell neki.
Ha ez így lenne, akkor nem hallanám a környezetemben folyamatosan szídni a mûsoraikat, nem mennének telt házzal a színházak, egy hét alatt nem fogynának el a bérletek az Operába, vagy az Erkelbe, nem lennének olyan sokan a kiállításokon, múzeumokban.
Önök csak egy rétegnek adnak olcsón elõállítható szennyt. Ha a Mónika mûsorát nézte volna pl. egy külföldi, azt hinne, hogy a magyarok mind fogatlanok pl.
Önök nem kulturemberek, nem érthetik, el sem hiszik hogy valakiknek ez nem színvonal. Csak az önök világa ilyen, nem az egész ország. Aki csak kocsmába jár, az ott szocializálódik. Észre sem veszi, hogy lesüllyed,önökkel ez történt.
Lehet hogy nagyon büszkék magukra, milyen racionálisak , pénz beszél kutya ugat, stb. de a mi szemünkben szánalmasak.

Nem minket kell sajnálni, a mi rétegünk nem csak néz ki a fejébõl, megtalálja a színvonalas szórakozást. önök meg dagonyázzanak továbbra is a pocsolyában.
Lengabor 2015 ápr. 30. - 23:00:32
(2337/4273)
Katica63: Ebben Önnek tökéletesen igaza van. Lelkiismereti alapon legalábbis igen és abszolút megértem. Én magam is utálom és mindig felszólalok a nézõellenes dolgok ellen. A baj viszont az, hogy a kereskedelmi tévézés nem jótékonysági intézmény. Mint mondtam, a SuperTV2-n nem volt siker. Lehetett volna délután is, de nem lett. Az RTL II telenovellái sem különösebben sikeresek, ha valakit érdekel, de legalább olcsók. Épp ezért egyáltalán nem volt se evidens, se kötelezõ, hogy megvegyék a második évadot. Ebbõl a szempontból pedig irreleváns, hogy epizodikus vagy szerializált (összefüggõ) sorozatról van szó. Gondolták, hogy oké, sok a panasz, kipróbáljuk a fõcsatornán, hátha. Ha ott siker lenne, lenne hivatkozási alap, hogy vegyék meg a második évadot is. De mivel se a SuperTV2-n, se itt nem sikeres, így szerintem hülyék lesznek pénzt kidobni a megvételére és a szinkronizálására.

"Nem kell csatornához, idõponthoz alkalmazkodni"
Persze, hogy nem. De a csatorna sem fog Önökhöz alkalmazkodni és nem fogják leszinkronizálni a második évadot, ha minden így marad. Patthelyzet. Ha jó a feliratos változat, akkor nincs mirõl beszélni, de a szinkronhoz ehhez több kellene.
Igen, a nézettségmérés ebben a formában eléggé megkérdõjelezhetõ, de mint mondtam, MINDEN piaci résztvevõ elfogadja, így a TV2 is. Amit a Nielsen mond, az szent és sérthetetlen. Ha majd egyszer bevezetnek egy más, pontosabb mérési eljárást és elfogadott is lesz, akkor lesz változás. Addig ez van. Hiába nem hiszi el az itteni tisztelt társaság, hogy nem nézik a sorozatot, de aki eldönti, hogy Önök mit mikor nézhetnek, az elhiszi. És az õ szava számít, nem a hozzászólóké. A tévézés egy kiszolgáltatott cselekvés, mert emberek ezrei, milliói vannak egy viszonylag szûk kör kezében.

Bemes: ilyen a mai világ. Volt lehetõségük a nézõknek sikerré tenni a sorozatot a SuperTV2-n. Nem tették. A TV2-n sem. Akkor mirõl beszélünk? Ön szívesen dobja ki olyanra a pénzét, amire nincs szüksége, vagy csak veszteséget okoz? Nem? Hát persze, hogy nem. Akkor miért várják el egy csatornától, hogy olyanra áldozzon, ami nem hoz elég hasznot? Ezt a Duna TV-tõl vagy az M2-tõl lehetne elvárni. Ha rajtam múlna, le lenne adva a sorozat összes része, de nem rajtam múlik. A kereskedelmi tévézés lényege, hogy a lehetõ legtöbb nézõt szerezze meg a csatorna egyszerre. A sok jó, a "kevés" nem jó. Itt érzelmeknek nem nagyon van helye. A bank sem sajnálja meg az embert, ha hajléktalan lesz, ahogy a szolgáltatók is a pénzüket akarják látni, nem érdekli õket, ha az ember nem tudja fizetni a számláját. Az empátia rég kihalt. Undorító a mai világ? Az. De lesz ez még rosszabb is, sajnos.

Na mindegy, én befejeztem. Kíváncsi leszek a további eredményekre. Ha javít a sorozat, akkor lehet még mirõl beszélni. Ha nem, azt úgyis észreveszik. További szép estét mindenkinek!
8/10
Érsekvári 2015 ápr. 30. - 22:56:50 8/10
(2336/4273)
Bemes 2015 ápr. 30. - 22:47:32
(2335/4273)
Milyen érzés olyan helyen dolgozni, ahol az értéknek nincs helye, mindent a pénz ural? Tudom, most kapott röhögõgörcsöt.
Azért is kérdezem, mert én is "öreg vagyok" és önt olvasva arra gondoltam én nem lennék büszke egy olyan munkahelyre, amelyik hülyére veszi a nézõket. Mert ugye mi nem könyörögtünk, hanem felháborodtunk, mert a film felét vették meg. Ha annyi okos üzletember van önök között, miért nem mérték fel a várható érdeklõdést? Hogy képzelték, hogy a 40 török részbõl csinálnak 107 részt, reklámokkal ? Aztán kész, palira vettük akik idáig ennyi napot ültek a Tv elõtt, nem baj hogy nem adjuk le a szerencsétleneknek a film második felét.?

Uram, ön azért nem értékeli ezt a sorozatot, mert elvesztett önökbõl az etikai érzék is.

Azt komolyan gondolja, hogy újra megnézik a 107 részt akik már látták, de tudják hogy a csatorna nem vette meg a második évadot?

Diszkrimináció amit az idõsebb generációval tesznek. Remélem ön is megéri az idõsebb kort, talán akkor eszébe jut majd hogyan is gondolkodott.
Örülök a Vodafon döntésének, legalább van olyan cég, amelyiknek vezetõi nem szeretnék a szennyt támogatni.
Mert kultúrát önök nem adnak az embereknek. Sõt önök miatt romlik a közízlés. Szóval nem érdemes itt kioktatgatni minket, szánalmas a gondolkodása.

Persze lehet minket senkinek tekinteni, biztosan nem hiányzunk a nézõik sorából.
8/10
Érsekvári 2015 ápr. 30. - 22:10:11 8/10
(2334/4273)
Ma lezárom részemrõl az eszmefuttatást .
Engem nem hat meg a tv2 nézettségi indexe ,felejtõs.... Tudom szerencsére más módon is nézni és valószínû sokan így tesznek , tettek már . Nem kell csatornához , idõponthoz alkalmazkodni és passz :P